Dion van Alphen

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone06 – 26 67 96 93
linkedin.com/in/dion-van-alphen
Dion van Alphen

Vacatures

Logistiek Administratief Medewerker - regio Breda

Hoi! Wil jij jouw administratieve talenten benutten en fulltime aan het werk zijn bij een gezellig familiebedrijf? Wil jij graag werken in een internationale omgeving waar jij goed begeleid wordt? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.100 tot €2.500

Transportplanner van het jaar

Bovenstaande ben jij. Oké: misschien wordt jouw titel wel ‘gewoon’ Transportplanner, maar bij dit bedrijf moet je in ieder geval wel één van de beste zijn. Het gaat hier om transport van levensmiddelen, wat diverse uitdagingen met zich meebrengt. Kun jij dit aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.400 tot €3.400

Expediteur

Met jouw ervaring als Expediteur weet jij van wanten en deze kennis wil jij inzetten bij een succesvolle logistieke organisatie. Wil jij een dynamische functie bekleden met een breed takenpakket? Dan heb je de juiste vacature gevonden!

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.500 tot €3.200

Customer Service Representative

Jij zucht niet wanneer een klant aangeeft niet tevreden te zijn, want dit betekent dat het voor jou tijd is om te schitteren! Een blije klant is het doel en je gaat graag de uitdaging aan om dit voor elkaar te krijgen. Wil je dit doel bereiken in een informele omgeving met leuke collega’s? Dan is dit de functie voor jou!

access_timeFulltime location_onRegio Gorinchem euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven