Dion van Alphen

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone06 – 26 67 96 93
linkedin.com/in/dion-van-alphen
Dion van Alphen

Van Breda en van Logistiek. Als je Brabantse gezelligheid en logistieke directheid samenvoegt, krijg je Dion. Dit betekent dat een goede sfeer tijdens gesprekken gegarandeerd is en hij dit met gemak kan behouden zonder om de zaken heen te draaien. Zijn interesse in jou is oprecht, net als de lach die hij hele dagen op zijn gezicht heeft. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw logistieke carrière en wil je deze zetten zonder onzekerheden? Begin dan zeker met een praatje met Dion!

Vacatures

Hbo Starter Transport

Ben jij die energieke hbo’er die snel kan schakelen en affiniteit heeft met transport? Dan ben jij degene die wij zoeken! Je komt te werken in een klein, gezellig team waar ook zeker hard wordt gewerkt. Je wordt opgeleid tot volwaardig transportplanner, een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid en klantcontact. Maar eerst zullen je collega’s de tijd nemen om jou de kneepjes van het vak te leren!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.100 tot €2.600

Customer Service Medewerker

Jij gaat graag aan de slag in een jong en hecht team bij een moderne organisatie. Verder heb je graag contact met nationale en internationale klanten. Jouw nieuwe werkgever zoekt niet 1, maar 2 nieuwe medewerkers. Lees dus snel verder!

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.100 tot €2.700

Expediteur - Roosendaal

Jij gaat graag aan de slag in een klein en hecht team bij een modern bedrijf waar de gemiddelde leeftijd 28 is. Verder heb je graag contact met klanten uit Engeland en Zweden. De organisatie zoekt niet 1, maar 2 nieuwe medewerkers. Lees dus snel verder!

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.100 tot €3.200

Mbo Starter Logistiek

Jij bent net afgestudeerd van een Logistieke mbo-opleiding en het is tijd om het werkveld in te gaan. Ook al heb je al meerdere stages gelopen, je bent er nog niet helemaal aan uit welke baan het best bij jou past. Daar hebben wij een oplossing voor, lees dus snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Noord-Brabant euro_symbol€1.900 tot €2.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Andy (Logistiek Manager )

Andy heeft 16 jaar bij één en dezelfde werkgever, een logistiek dienstverlener gewerkt. Hij is onder aan de ladder begonnen met het opdoen van logistieke ervaring. Vervolgens heeft hij zichzelf met verschillende tussenstappen omhoog gewerkt tot logistiek manager van de retourafdeling en was hij verantwoordelijk voor de aansturing van 75 medewerkers. Hier was Andy bovendien verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van werkzaamheden en medewerkers en het optimaliseren van processen om de retouren efficiënter te laten verlopen en kosten te besparen. Doordat de organisatie flink is geraakt door de crisis en digitalisering heeft het bedrijf meerdere reorganisaties doorgemaakt en is de bedrijfscultuur erg veranderd. Andy voelde zich vervolgens niet meer thuis binnen de organisatie en heeft besloten te stoppen. Hierna is Andy aan de slag gegaan als consultant in de Agrarische sector waar hij software programma’s verkocht aan buitenlandse klanten. Omdat het reizen hem tegenviel en hij de kans kreeg om weer binnen de logistiek aan de slag gegaan is hij vervolgens weer logistiek manager geworden. Door een mismatch met de organisatie is Andy samen met Extra Talent op zoek naar een leidinggevende logistieke functie.

Andy is een communicatief vaardige man en een people manager pur sang. Hij weet zijn collega’s te motiveren dankzij zijn brede kennis en strategisch inzicht en ziet gauw ruimte voor verbeteringen. Verder kan Andy goed omgaan met hectische situaties en is niet vies om mee te werken mocht de drukte daar om vragen. Hij beschikt over een commerciële instelling en is zeer proactief.

Andy is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand.

location_onBreda createMBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Thijs (Logistiek Administratief Medewerker)

Thijs heeft 10 jaar ervaring als logistiek administratief medewerker. Hiervoor heeft hij 14 jaar ervaring als administratief medewerker binnen het bank- en verzekeringswezen opgedaan. Toen hij de kans kreeg om in de logistiek aan de slag te gaan heeft hij dit met beide handen aangepakt. Hier is hij verantwoordelijk voor het verzorgen van de voorraadadministratie en het controleren van zendingen op beschadigingen en de administratieve verwerking hiervan. Daarnaast maakt Thijs de vervoersdocumenten op en controleert hij de binnenkomende vrachtdocumenten, zoals ADR-documenten. Vooral de directe communicatie binnen de logistiek sluit goed aan bij Thijs als persoon. Dit is voor hem dan ook iets wat hij zoekt in een nieuwe functie. Omdat Thijs graag weer fulltime aan de slag wilt is hij samen met Extra Talent op zoek naar een functie als logistiek administratief medewerker.

Thijs werkt accuraat en gestructureerd. Iets wat dagelijks goed van pas komt in zijn administratieve werkzaamheden. Dit bespaart kosten en tijd. Verder is hij een proactieve man die werk zoekt wanneer het rustig is omtrent zijn eigen werkzaamheden. Zo inventariseert hij in het team waar ondersteuning nodig is. Dit bevordert niet alleen teamprestaties maar ook de teamspirit.

Thijs is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.200,- per maand op basis van fulltime.

location_onBreda createMBO person49 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Levi (Accountmanager)

Levi heeft al ruim 12 jaar ervaring in de logistiek. Hij is op zijn achttiende begonnen als vrachtwagenchauffeur. Na 7 jaar als chauffeur gewerkt te hebben heeft Levi intern de kans gekregen om Assistent Warehouse Manager te worden. Hier heeft hij samen met 2 collega’s het nieuwe geautomatiseerde warehousesysteem opgezet. Na anderhalf jaar was de uitdaging hier van af en heeft Levi intern de stap kunnen maken naar Transportplanner Benelux waar hij verantwoordelijk is voor de planning van 50 auto’s. Verder heeft Levi ervaring met het onderhandelen over tarieven, het begeleiden en aansturen van collega’s, het coördineren van de logistieke processen van A tot Z en administratieve werkzaamheden. Daarnaast verricht Levi verschillende Expediteurswerkzaamheden. Zo heeft hij in de 3 jaar als Transportplanner zijn eigen klantenkring opgebouwd, is hij verantwoordelijk voor het binnenhalen van ladingen bij potentiële klanten en regelt hij retourvrachten. Doordat hij toe is aan een volgende stap en zich commercieel verder wilt ontwikkelen is hij op zoek naar een commerciële functie binnen de transportwereld waar hij zaken kan opbouwen.

Levi is een gedreven jonge man die continue het beste uit zichzelf wilt halen en zichzelf blijft ontwikkelen. Dit blijkt ook uit zijn carrière waar hij steeds een stap omhoog heeft gezet omdat hij meer in zijn mars heeft. Hij is erg trouw naar zijn huidige werkgever waar hij al bijna 10 jaar werkt, maar omdat hij hier geen verdere doorgroeimogelijkheden heeft, is hij toe aan de volgende stap. Levi is het gewend om hard te werken en lange dagen te maken. Levi gaat geen uitdaging uit de weg en is een echte doorzetter die zich vastbijt in zijn werkzaamheden en niet loslaat totdat zijn doel bereikt is.  

Hij is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand.

location_onOmgeving Bergen op Zoom createMBO person30 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Cas (Customer Service Medewerker)

Cas heeft bijna 4 jaar ervaring als Customer Service Representative. Hier heeft hij ervaring opgedaan met het beantwoorden van klantvragen in 3 verschillende talen, namelijk Nederlands, Engels en Duits. In het verleden heeft Cas 1,5 jaar gewerkt als Logistiek Administratief medewerker. Hier heeft hij pakbonnen, CMR’s en ADR-documenten gecontroleerd en verwerkt. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het ontvangen van klanten en chauffeurs en hen telefonisch te woord staan. Hij werkt nu 4 jaar binnen de bankensector maar merkt dat hij niet helemaal op zijn plek zit. Cas zou graag terugkeren bij zijn oude liefde, de logistiek. Om dit te bereiken heeft Cas, in zijn eigen tijd, de opleiding Planner Wegtransport gevolgd. Hier heeft hij theoretische kennis opgedaan die hem moeten gaan leiden naar een mooie carrière in de logistiek. Deze opleiding heeft hij afgerond met een gemiddelde van 8,6. Cas is klaar is voor de volgende stap in zijn logistieke carrière. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Customer Service representative of Junior Transportplanner.

Cas is een gezellige jongen die graag hard werkt en de handen uit de mouwen steekt. Hij weet dat er tijd geïnvesteerd moet worden om te komen waar hij wilt zijn. Dit blijkt wel uit het feit dat hij, buiten zijn werk om, de opleiding Wegtransport heeft gevolgd. Cas gaat altijd vol energie aan de slag. Zijn grootste drijfveer is klanten tevreden houden en maken. Een tevreden klant is een klant die terugkeert en waar hij alles van A tot Z voor kan regelen. Verder gaat Cas secuur te werk en brengt hij voor zichzelf structuur aan in de werkzaamheden om het overzicht te behouden. Ook is Cas erg betrokken bij zijn werkgever en collega’s. Een paar uur extra is dus ook geen probleem.

Cas heeft een opzegtermijn van 4 weken en een salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand.

location_onDordrecht createMBO person33 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Meer kandidaten weergeven