Van Breda en van Logistiek. Als je Brabantse gezelligheid en logistieke directheid samenvoegt, krijg je Dion. Dit betekent dat een goede sfeer tijdens gesprekken gegarandeerd is en hij dit met gemak kan behouden zonder om de zaken heen te draaien. Zijn interesse in jou is oprecht, net als de lach die hij hele dagen op zijn gezicht heeft. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw logistieke carrière en wil je deze zetten zonder onzekerheden? Begin dan zeker met een praatje met Dion!


Vacatures

Expediteur

Internationaal klantcontact, doorgroeimogelijkheden en een goed salaris. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de goede arbeidsvoorwaarden die wij bieden. Jij komt te werken als Expediteur in een informele organisatie waar men voor elkaar door het vuur gaat. Lees snel verder als je dit goed vindt klinken, er is meer!

access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.300 tot €3.300

Customer Service Medewerker

Een klacht aanhoren, het probleem oplossen en 'on to the next', dat is dus niet hoe jij wilt werken. Jij denkt graag verder dan één oplossing maar zorgt dat dit structureel voorkomen wordt in de toekomst. Daarnaast bouw je graag een band op met je vaste klanten. Lees snel verder, want voor een internationale organisatie zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker!

access_timeFulltime location_onregio Roosendaal euro_symbol€2.500 tot €3.500

Customer Service Medewerker

Maak jij nog steeds gebruik van de Spotify-account van je ex, en zeg je etentjes met je vrienden af omdat je geen geld hebt? Dan wordt het tijd voor je eerste baan. Lees dus snel verder, want voor een internationale organisatie met een splinternieuw kantoor zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker! Uiteraard staan wij ook open voor ervaren krachten.  

access_timeFulltime location_onregio Oosterhout euro_symbol€2.200 tot €2.200

Junior Transportplanner Frankrijk

Spreek jij Frans? En dan bedoel ik niet Frans Bauer of Frans Duits. ;-) Heb je daarnaast ook ervaring in de transportsector? Lees dan snel verder, want dan zijn wij op zoek naar jou als Junior Transportplanner Frankrijk!

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.300 tot €2.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jeroen (Expediteur)

Jurjen is een Junior Expediteur met 10 maanden ervaring. Logistiek zit in de familie en het was dan ook niet meer dan logisch dat hij ook aan de slag zou gaan binnen deze sector. Als Expediteur is hij verantwoordelijk voor het importeren van auto’s uit Europese landen en de bezorging aan de klant. Hij stelt de transportplanning op, verzorgt hij de benodigde documentatie en heeft hij veel contact met klanten en chauffeurs in het Nederlands Engels en Duits. Samen met 1 collega is hij verantwoordelijk voor de gehele vestiging en heeft hij dus veel verantwoordelijkheid. Hij doet dit werk met veel plezier maar mist de waardering bij zijn huidige werkgever. Daardoor is Jurjen op zoek naar een nieuwe uitdaging als Junior Expediteur in een internationale omgeving waar hij veel kan leren.  

Jurjen is een sociale jongeman die communicatief zeer vaardig is. Hij laat mensen graag op hun gemakt voelen door het gesprek aan te gaan en oprechte interesse te tonen. Verder is Jurjen zeer stressbestendig ingesteld en kan hij ondanks de werkdruk structuur aanbrengen in zijn werk. Jurjen is een doorzetter, dit blijkt ook uit zijn tijd bij NAC Breda, waar hij de gemakkelijk jeugdopleiding doorliep en zijn havo heeft afgerond.

Jurjen heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

location_onRoosendaal createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Brian (Warehouse Teamleider)

Brian wist na zijn havo niet welke kant hij op wilde en wat hij leuk vond. Na verschillende bijbanen te hebben gehad kwam hij erachter dat logistiek een unieke en interessante wereld is waarin hij zichzelf in wilde verdiepen. Brian heeft zijn mbo-opleiding Logistiek Supervisor succesvol afgerond en werkt met veel plezier in het Distributiecentrum als Supervisor. Hier stuurt hij 3 teamleiders, en indirect 60 logistiek medewerkers aan. Daarnaast is hij betrokken bij het verbeteren van de organisatie. Zo heeft hij de retourafdeling opgezet door stellingen te reserveren en een procedure opgesteld om het administratief te verwerken. Bij zijn huidige werkgever is hij nu 5 jaar werkzaam en merkt hij dat de organisatie erg achterloopt. Hoewel hij nog veel plezier heeft in zijn werkzaamheden wil Brian zichzelf verder ontwikkelen, bij voorkeur in een moderne logistieke organisatie. Daarom is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als leidinggevende in een warehouse-omgeving.

Brian is een vriendelijke man die bescheiden overkomt die tegelijkertijd een duidelijk en realistisch doel voor ogen heeft en stevig in zijn schoenen staat. Hij geeft leiding aan 60 medewerkers op de vloer van alle leeftijden en weet goed respect af te dwingen. Duidelijke communicatie, korte lijnen en werken in teamverband zijn dé sleutelwoorden van Brian. Omdat hij stressbestendig is en goed overzicht kan bewaren trekt hij veel verantwoordelijkheden naar zich toe en delegeert waar dat nodig is.

Brian heeft een opzegtermijn van 2 maanden en een salarisindicatie van €2.900,- bruto per maand.

location_onOosterhout createMBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Haarun (Warehouse Teamleider)

Haarun heeft 15 jaar ervaring in de logistiek waarvan 12 in een leidinggevende functie. Hij werkt nu bij een organisatie waar hij binnen 2,5 jaar tijd een onmisbare schakel is geworden. Haarun heeft dit bereikt door zijn intrinsieke interesse naar de logica achter bedrijfsprocessen. Hierdoor zijn werkzaamheden zoals het aansturen van personeel, risico analyses maken en procesverbeteringen opstellen deel van zijn takenpakket geworden. Verder heeft Haarun veel ervaring met het plannen en organiseren van personeel (10-15 FTE), beoordelings- en functioneringsgesprekken houden, contact onderhouden met interne partijen (waaronder inkoop en productie) en het controleren van de voorraad. Haarun werkt momenteel met veel plezier bij zijn huidige werkgever. Helaas beginnen de afstand en de tijden hem tegen te staan. Hierdoor is Haarun rustig op zoek naar een nieuwe uitdaging dichterbij huis. Zijn voorkeur gaat uit naar een uitdagende functie in een leidinggevende rol.

Haarun is een sociale man die met veel passie over zijn werk praat. Hij zal ten alle tijden reëel reageren richting zijn werkgever en de werknemers op de vloer. Hiermee oogst hij veel lof van beide partijen. Haarun wil, voordat hij ergens een mening over vormt, alles tot in de puntjes weten over de situatie. Door deze betrokken houding werkt het personeel graag voor hem.  Als er doorgepakt moet worden, weet Harun dit feilloos over te brengen aan de werknemers op de vloer.

Haarun is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand.

location_onBergen Op Zoom createMBO person36 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Twan (Transportplanner)

Twan is een logistieke man met een bak aan ervaring. Na zijn studie is Twan in de bloemenveiling terecht gekomen, waar hij verantwoordelijk was voor de inkoop van bloemen voor diverse klanten. Twan verliet de bloemenveiling, omdat defensie op zijn pad kwam. Hij kwam terecht op de Koninklijke Militaire School en heeft vervolgens verschillende rangen binnen defensie mogen bekleden. Uiteindelijk liep Twan een blessure op waardoor het fysieke werk binnen defensie niet meer mogelijk was. Hij kreeg daarom de mogelijkheid om het exceptioneel transport te plannen. Binnen deze functie had hij 42 combi wagens die intermodaal gepland moesten worden op de meest veilige, efficiënte en goedkoopste manier. Een zware verantwoordelijk, gezien de veiligheidsrisico's. Dit ging Twan erg goed af. Uiteindelijk kon hij door bezuiniging helaas niet blijven, maar is Twan wel in de transportwereld gebleven. Momenteel is hij Chauffeur Exceptioneel Transport op internationaal vlak. Echter mist Twan de planning te veel en is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner.

Twan is een zeer gedreven werknemer. Door zijn ervaring bij defensie is hij zeer daadkrachtig, flexibel en uiterst stressbestendig. In stressvolle situaties is Twan zich als zeer duidelijk en efficiënt. Daarnaast is Twan een zeer vriendelijke man. Hij praat vol passie over zijn carrière en gaat altijd overal volledig voor. Gezien zijn ervaring bij defensie heeft hij zeker geen 9-tot-5 mentaliteit en is altijd bereid een stapje extra te zetten.

Twan is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.

location_onEtten-Leur createMBO person41 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven