Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Breda en van Logistiek. Als je Brabantse gezelligheid en logistieke directheid samenvoegt, krijg je Dion. Dit betekent dat een goede sfeer tijdens gesprekken gegarandeerd is en hij dit met gemak kan behouden zonder om de zaken heen te draaien. Zijn interesse in jou is oprecht, net als de lach die hij hele dagen op zijn gezicht heeft. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw logistieke carrière en wil je deze zetten zonder onzekerheden? Begin dan zeker met een praatje met Dion!


Vacatures

Jij gaat graag aan de slag in een klein en hecht team waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Verder heb je graag contact met klanten uit Rusland, Engeland en Ierland. De organisatie zoekt niet 1, maar 2 nieuwe medewerkers. Lees dus snel verder!

access_timeFulltime location_onregio Moerdijk euro_symbol€2.400 tot €3.200
Jij bent klaar om de volgende stap in jouw carrière als Transportplanner te zetten. Wil jij graag aan de slag op een goede draaiende planningsafdeling, bij een informeel en internationaal opererende organisatie? Zoek niet verder, dit is de uitdaging voor jou!
 

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.600 tot €3.300

Coronavirus? Dat betekent dat de dierentuinen, bioscopen en kroegen gesloten zijn. Hierdoor is het extreem druk binnen de DHZ-branche. Deze winkels dienen vaak, snel en correct bevoorraad te worden. Hier zit een hele logistieke operatie achter en kom jij als Logistiek Teamleider goed van pas. Lees snel verder want wij zijn niet op zoek naar één, maar naar meerdere Logistiek Teamleiders!

access_timeFulltime location_onregio Oosterhout euro_symbol€2.600 tot €3.000
Bist du Fix und Fertig? Ben je toe aan de volgende stap, of recentelijk je baan verloren? Voor een internationale handelaar van grondstoffen zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker die de Duitse taal beheerst. Lees dus snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Bergen op Zoom euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ruben is een leidinggevende met 25 jaar ervaring in de logistiek. Hij is per toeval de logistiek ingerold als warehouse medewerker en heeft zich met verschillende tussenstappen omhoog gewerkt naar Supervisor. In zijn carrière heeft hij brede ervaring opgedaan met verschillende productgroepen. Zo heeft hij ervaring met geconditioneerde goederen, kleding en industriële machines. Door deze brede ervaring heeft hij veel geleerd omtrent procesoptimalisatie met bijvoorbeeld Lean, 5S en Six Sigma en de bijkomende regels zoals HACCP. Ruben doorziet de processen snel, dankzij dit vermogen kan hij snel schakelen en processen optimaliseren. Het laatste project dat hij heeft aangepakt heeft een productiviteit verhoging van 35% opgeleverd. Door onzekerheid binnen de organisatie is zijn contract echter niet verlengd. Ruben is op zoek naar vastigheid in een leidinggevende functie in de logistiek waar hij zijn kennis kan delen en operationeel kan meewerken.

Ruben vindt een goede samenwerking erg belangrijk en staat daarom ook altijd klaar voor zijn collega's. Daarbij is respect afdwingen voor hem geen probleem en kan hij op deze manier goed leidinggeven. Daarnaast heeft hij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en begeleidt alle processen tot het einde met een goed resultaat. Verder neemt hij graag initiatief en verantwoordelijkheden op zich, en koppelt dit ten alle tijden aan een resultaatgerichte werkwijze. 

Ruben is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

 

location_onEtten-Leur createMBO person48 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Kelvin is een zeer ervaren Logistiek Coördinator Import en Export. Hij is, na enige tijd niet weten wat te doen, de logistiek in gerold. Bij zijn eerste werkgever, waar hij 13 jaar heeft gezeten, is hij begonnen als Koerier en heeft hij zichzelf opgewerkt tot Office Support. Hier heeft hij kennis gemaakt met de logistiek en dit heeft hij zichzelf eigen gemaakt. Zodanig dat Kelvin als Office Support verantwoordelijk was voor alle vragen, intern als extern, over de operatie. Kelvin was na 13 jaar toe aan een nieuwe uitdaging en die had hij gevonden bij een logistiek dienstverlener. Hier was Kelvin verantwoordelijk voor het complete import proces voor een aantal key accounts. Eén key account was zo onder de indruk dat ze hem een baan hebben aangeboden om intern alle logistiek activiteiten te regelen op te zetten. Kelvin is momenteel werkzaam bij deze opdrachtgever als Logistiek Coördinator van de complete import en export. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor het coördineren van de verschillende transporten (zee-, lucht- en railtransport), onderhouden van contact met opdrachtgevers en logistiek dienstverleners, opzetten van de afdeling Logistiek, intern aanspreekpunt omtrent logistiek gerelateerde vragen en het implementeren van processen. Kelvin merkt dat hij bij zijn huidige werkgever uitgeleerd is. Daarom wil hij een nieuwe uitdaging vinden waarin hij zichzelf verder in kan ontwikkelen. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Expediteur of Logistiek Coördinator / Supply chain Coördinator.

Kelvin is een spontane, sociale man die weet wat hij wil. Kelvin heeft de persoonlijke eigenschappen dat hij continu naar verbeteringen zoekt en hierin tot het uiterste gaat om de onderste steen boven te krijgen. Dit uit zich in het feit dat Kelvin, bij zijn huidige werkgever, het gehele logistieke proces heeft opgezet en uitgebreid naar 5 fte. Hoewel Kelvin zijn voorkeur uitgaat aar werken in teamverband, kan hij ook goed zelfstandig werken om iets af te krijgen.

Kelvin heeft een opzegtermijn van één maand en salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onRoosendaal createMBO person37 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Pepijn heeft meer dan 16 jaar ervaring in de logistiek. Aan het begin van zijn carrière is hij per toeval begonnen als Logistiek Administratief medewerker. In de jaren heeft Pepijn zichzelf ontwikkelt tot volwaardig Logistiek Coördinator. Door de jaren heen heeft hij ervaring opgedaan met lucht-, zee-, en wegtransport en de bijbehorende documentatie. Hij heeft voornamelijk aan de kant gezeten van de handel / productie organisatie waar hij dit moest regelen aan de hand van derden. Hierdoor heeft Pepijn een enorm netwerk in de verschillende modaliteiten. Verder heeft hij ervaring met; het opstellen van de benodigde documentatie, contact onderhouden met diverse partijen, oplossen van transportvraagstukken, coördineren van het ordertraject en het meedenken met verbeterprojecten. Pepijn zit bijna 11 jaar bij dezelfde opdrachtgever en hij merkt dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Hij is op zoek naar een logistieke uitdaging waar hij alles van A tot Z moet regelen.

Pepijn is een betrokken medewerker die zijn verantwoordelijkheid neemt. Hij is niet vies van hard werken en gaat pas naar huis als het werk klaar is. Hij is een echte doorzetter die energie haalt uit het onmogelijke, mogelijk te maken. Hij weet een gunfactor te creëren bij zowel klanten, leveranciers als logistieke dienstverleners.Verder wilt Pepijn weten waarom hij bepaalde processen doet. Hij moet, en wilt, de waarom weten zodat hij de kwaliteit kan leveren die hij wilt leveren.

Pepijn heeft een opzegtermijn van een volledige maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand (bespreekbaar)

location_onRegio Breda createMBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Esra heeft al ruim 5 jaar ervaring als Customer Service Representative. Momenteel is ze werkzaam bij een organisatie gespecialiseerd in tankvervoer. Hier is ze het vraagbaken voor klanten en leveranciers en handelt ze de klachten af. Ook maakt ze transportdocumenten aan en heeft ze ervaring met het controleren van douanedocumentatie. Opdrachten verwerkt ze nauwkeurig in het systeem en daarnaast staat ze nauw in contact met de chauffeurs. Bij haar huidige functie mist ze echter de variatie in het werk. Graag zou ze werkzaam willen zijn als Customer Service Representative in een hectische omgeving waar ze verantwoordelijk is voor meerdere taken. 

Esra staat graag klaar voor haar klanten en weet op de juiste manier te communiceren. Dit blijkt uit het feit dat ze graag werkt als Customer Service Representative en ze een klant optimaal wilt helpen bij hun order of klacht. Esra is leergierig en is meer dan bereidt om eventuele cursussen te volgen om haar kennis te verbreden. Ze is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze elke dag geprikkeld wilt worden om het beste uit zichzelf te halen. 

Esra heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand. 

location_onBreda createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven