Dion van Alphen

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone06 – 26 67 96 93
linkedin.com/in/dion-van-alphen
Dion van Alphen

Van Breda en van Logistiek. Als je Brabantse gezelligheid en logistieke directheid samenvoegt, krijg je Dion. Dit betekent dat een goede sfeer tijdens gesprekken gegarandeerd is en hij dit met gemak kan behouden zonder om de zaken heen te draaien. Zijn interesse in jou is oprecht, net als de lach die hij hele dagen op zijn gezicht heeft. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw logistieke carrière en wil je deze zetten zonder onzekerheden? Begin dan zeker met een praatje met Dion!

Vacatures

Transportplanner

Ken jij alle ins en outs van de transportsector en wil jij deze kennis gaan toepassen bij een grote organisatie die staat voor kwaliteit? Dan lees je nu de juiste vacature. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder en laat je overtuigen!

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€3.500 tot €4.500

Junior Project Expediteur

Transport organiseren is leuk, maar helemaal als je het vanaf niets op mag zetten. Prijs afspraken maken, jouw netwerk uitbreiden en alles in goede banen laten lopen. Klinkt dit als jouw ideale baan? Lees dan snel verder en reageer.

access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€2.000 tot €2.600

Teamleider Warehouse (Pick&Pack) - Regio Etten-Leur

Als ervaren teamleider krijg jij de kans om je kennis van Lean en 5S verder ontwikkelen. Bovendien mag jij een gemotiveerd team aansturen en de organisatie naar een volgend level brengen. Hier krijg je ook nog eens goed voor betaald. Klinkt dit als jouw ideale baan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Etten-Leur euro_symbol€2.500 tot €2.900

Teamleider warehouse (Crossdock)

Samen met jouw team voor het best mogelijke resultaat gaan, maar dan wel met een goede sfeer, een lekkere bak koffie en genoeg tijd voor een geintje. Klinkt te mooi om waar te zijn, ik weet het. Lees snel verder want bij deze organisatie kan het.

access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€2.500 tot €2.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Victor (Expediteur)

Victor heeft ruim 12 jaar ervaring als Expediteur, waar hij steeds meer taken en verantwoordelijkheden heeft gekregen. In het verleden heeft Victor zijn grootrijbewijs behaald, op deze manier is hij dan ook de logistiek binnen gerold. Hij heeft met veel plezier gewerkt maar omdat hij veel van huis was is hij op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Hij is begonnen als Expediteur met het aansturen en optimaliseren van transporten van en naar Italië per spoor en weg. Doordat Victor zeer goed presteerde heeft hij meer taken en verantwoordelijkheden gekregen. Zo kreeg hij ook de verantwoording voor het verzorgen van zeecontainer en luchtvrachtzendingen. Hier had Victor veel contact met internationale agenten, voornamelijk in Amerika en China. Hierdoor heeft Victor ruime ervaring opgedaan met douanedocumenten.  Door groei van de organisatie is Victor van functie veranderd en focust hij zich nu op het coördineren van zeevracht. Omdat zeevracht erg lang duurt is hij nu op zoek naar een sneller alternatief, zo is hij actief bezig met het ontwikkelen van goederenvervoer per spoor tussen China en Europa. Victor is na 12 jaar bij dezelfde werkgever latent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

   

Victor is een vriendelijke man. Dit uit zich ook op zijn werk waar hij het snel opmerkt wanneer collega’s vastlopen en hen meteen te hulp schiet. Daarnaast is Victor door zijn jarenlange ervaring als Expediteur accuraat en administratief goed onderlegd. Victor ziet uitdagingen in het analyseren en optimaliseren van logistieke uitdagingen, zoals het goederenvervoer tussen China in Europa.


Victor heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.

location_onRoosendaal createMBO person44 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Samira (Logistiek Administratief Medewerker)

Samira heeft 4 jaar ervaring als administratief- en customer service medewerker. Na het afronden van haar opleiding is zij aan de slag gegaan als administratief medewerker bij een logistiek dienstverlener. Hier stelde zij zelfstandig rapportages op betreffende beschadigingen van inkomende goederen en plande zij de routes voor hef- en reachtrucks. Samira heeft 2 jaar bij deze organisatie gewerkt. Vervolgens is Samira aan de slag gegaan als klantenservice/administratief medewerker. Hier was zij verantwoordelijk voor telefonische klachtenafhandeling en de administratieve verwerking hiervan.

Samira is een stressbestendig persoon en houdt van een hectische werkomgeving. Dit blijkt uit haar werkervaring binnen de logistiek waar zij veel te maken had met spoedaanvragen. Zij is zeer collegiaal ingesteld en helpt collega’s graag een handje indien nodig. Uit haar werkervaring blijkt dat ze nieuwe werkzaamheden en systemen snel eigen maakt.

Samira is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.   

location_onBreda createMBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Cas (Customer Service Medewerker)

Cas heeft bijna 4 jaar ervaring als Customer Service Representative. Hier heeft hij ervaring opgedaan met het beantwoorden van klantvragen in 3 verschillende talen, namelijk Nederlands, Engels en Duits. In het verleden heeft Cas 1,5 jaar gewerkt als Logistiek Administratief medewerker. Hier heeft hij pakbonnen, CMR’s en ADR-documenten gecontroleerd en verwerkt. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het ontvangen van klanten en chauffeurs en hen telefonisch te woord staan. Hij werkt nu 4 jaar binnen de bankensector maar merkt dat hij niet helemaal op zijn plek zit. Cas zou graag terugkeren bij zijn oude liefde, de logistiek. Om dit te bereiken heeft Cas, in zijn eigen tijd, de opleiding Planner Wegtransport gevolgd. Hier heeft hij theoretische kennis opgedaan die hem moeten gaan leiden naar een mooie carrière in de logistiek. Deze opleiding heeft hij afgerond met een gemiddelde van 8,6. Cas is klaar is voor de volgende stap in zijn logistieke carrière. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Customer Service representative of Junior Transportplanner.

Cas is een gezellige jongen die graag hard werkt en de handen uit de mouwen steekt. Hij weet dat er tijd geïnvesteerd moet worden om te komen waar hij wilt zijn. Dit blijkt wel uit het feit dat hij, buiten zijn werk om, de opleiding Wegtransport heeft gevolgd. Cas gaat altijd vol energie aan de slag. Zijn grootste drijfveer is klanten tevreden houden en maken. Een tevreden klant is een klant die terugkeert en waar hij alles van A tot Z voor kan regelen. Verder gaat Cas secuur te werk en brengt hij voor zichzelf structuur aan in de werkzaamheden om het overzicht te behouden. Ook is Cas erg betrokken bij zijn werkgever en collega’s. Een paar uur extra is dus ook geen probleem.

Cas heeft een opzegtermijn van 4 weken en een salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand.

location_onDordrecht createMBO person33 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000

Twan (Transportplanner)

Twan is een logistieke man met een bak aan ervaring. Na zijn studie is Twan in de bloemenveiling terecht gekomen, waar hij verantwoordelijk was voor de inkoop van bloemen voor diverse klanten. Twan verliet de bloemenveiling, omdat defensie op zijn pad kwam. Hij kwam terecht op de Koninklijke Militaire School en heeft vervolgens verschillende rangen binnen defensie mogen bekleden. Uiteindelijk liep Twan een blessure op waardoor het fysieke werk binnen defensie niet meer mogelijk was. Hij kreeg daarom de mogelijkheid om het exceptioneel transport te plannen. Binnen deze functie had hij 42 combi wagens die intermodaal gepland moesten worden op de meest veilige, efficiënte en goedkoopste manier. Een zware verantwoordelijk, gezien de veiligheidsrisico's. Dit ging Twan erg goed af. Uiteindelijk kon hij door bezuiniging helaas niet blijven, maar is Twan wel in de transportwereld gebleven. Momenteel is hij Chauffeur Exceptioneel Transport op internationaal vlak. Echter mist Twan de planning te veel en is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner.

Twan is een zeer gedreven werknemer. Door zijn ervaring bij defensie is hij zeer daadkrachtig, flexibel en uiterst stressbestendig. In stressvolle situaties is Twan zich als zeer duidelijk en efficiënt. Daarnaast is Twan een zeer vriendelijke man. Hij praat vol passie over zijn carrière en gaat altijd overal volledig voor. Gezien zijn ervaring bij defensie heeft hij zeker geen 9-tot-5 mentaliteit en is altijd bereid een stapje extra te zetten.

Twan is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.

location_onEtten-Leur createMBO person41 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven