Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Breda en van Logistiek. Als je Brabantse gezelligheid en logistieke directheid samenvoegt, krijg je Dion. Dit betekent dat een goede sfeer tijdens gesprekken gegarandeerd is en hij dit met gemak kan behouden zonder om de zaken heen te draaien. Zijn interesse in jou is oprecht, net als de lach die hij hele dagen op zijn gezicht heeft. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw logistieke carrière en wil je deze zetten zonder onzekerheden? Begin dan zeker met een praatje met Dion!


Vacatures

Jezelf verder ontwikkelen als transportplanner binnen een informeel bedrijf, dat is wat jij wil. Daarnaast heb je al enige (stage) ervaring als transportplanner en ben je toe aan de volgende stap. Klinkt dit herkenbaar? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.000 tot €2.400
Bob de Bouwer is niet jouw naam, maar je hebt affiniteit met deze bouwers wereld. Voor jou is juist de uitdaging om deze producten en benodigdheden op tijd bij de juiste partijen te bezorgen, zodat de echte Bob niet stil hoeft te vallen met zijn bouwproject. Want jij hebt dat inzicht en je hebt talent voor plannen. Ben je nu al enthousiast? Dan zoek ik jou!

access_timeFulltime location_onregio Breda euro_symbol€2.400 tot €3.100
Een klacht aanhoren, het probleem oplossen en on to the next, dat is dus niet hoe jij wilt werken. Jij denkt graag verder dan één oplossing maar zorgt dat dit structureel voorkomen wordt in de toekomst. Daarnaast bouw je graag een band op met je vaste klanten. Lees snel verder, want voor een internationale organisatie zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker!

access_timeFulltime location_onregio Roosendaal euro_symbol€2.200 tot €2.700
Jij weet hoe het er aan toe gaat in de transport en houdt tussen alle hectiek je hoofd koel. Jij gaat graag op zoek naar de meest efficiënte planning en lost hierin gelijk alle problemen op. Wil je daarnaast komen te werken bij een internationale logistieke dienstverlener met de focus op Spanje? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Samuel is een Outbound planner met ruim 3 jaar ervaring. Nadat hij in 2015 zijn Hbo-opleiding International business and management studies heeft behaald, is hij met een tussenstap in de sales de logistiek ingerold. Hij is begonnen bij een logistiek dienstverlener op de Customer Service afdeling. Hetgeen wat hem zo aanspreekt is het vele contact met opdrachtgevers en het volledig ontzorgen van de klanten. Samuel heeft hier ervaring opgedaan met onder andere het contact onderhouden met klanten en het warehouse, het inklaren van goederen, het volledig outbound proces van het warehouse, facturatie, ad-hoc transportverzoeken behandelen en vrachtdocumentatie opstellen en deze administratief verwerken. Vervolgens heeft hij een stap gemaakt naar een grote internationale handelsorganisatie als Outbound planner. Hier heeft ervaring opgedaan met het plannen en coördineren van internationaal transport over de weg, zee- en door de lucht. Hiervoor schakelt hij Expediteurs in en verzorgt hij de Bill of Lading en Airway bill instructies. Verder schakelt hij met de Customer service, Warehouse, Inkoop en Customs afdeling. Doordat zijn huidige werkgever veel last heeft van Covid-19 wordt zijn tijdelijke contract niet omgezet naar een vast contract. Samuel is per 19 augustus beschikbaar, zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Outbound planner in een internationale organisatie.  

Samuel is een echte doorzetter. Ondanks het feit dat hij verschillende tegenslagen heeft gehad heeft hij het toch voor elkaar gekregen om een Hbo studie af te ronden. Dankzij zijn enorme leergierigheid, positieve instelling en betrouwbaarheid is Samuel een fijne collega om mee samen te werken. Bovendien kan Samuel zich makkelijk aanpassen aan de omgeving/gesprekspartner en heeft hij een oplossingsgerichte instelling. Hij praat met passie over zijn werk, het klantcontact en het regelen van transport.

Samuel is per 19 augustus beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onOosterhout createHBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Kelvin is een zeer ervaren Logistiek Coördinator Import en Export. Hij is, na enige tijd niet weten wat te doen, de logistiek in gerold. Bij zijn eerste werkgever, waar hij 13 jaar heeft gezeten, is hij begonnen als Koerier en heeft hij zichzelf opgewerkt tot Office Support. Hier heeft hij kennis gemaakt met de logistiek en dit heeft hij zichzelf eigen gemaakt. Zodanig dat Kelvin als Office Support verantwoordelijk was voor alle vragen, intern als extern, over de operatie. Kelvin was na 13 jaar toe aan een nieuwe uitdaging en die had hij gevonden bij een logistiek dienstverlener. Hier was Kelvin verantwoordelijk voor het complete import proces voor een aantal key accounts. Eén key account was zo onder de indruk dat ze hem een baan hebben aangeboden om intern alle logistiek activiteiten te regelen op te zetten. Kelvin is momenteel werkzaam bij deze opdrachtgever als Logistiek Coördinator van de complete import en export. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor het coördineren van de verschillende transporten (zee-, lucht- en railtransport), onderhouden van contact met opdrachtgevers en logistiek dienstverleners, opzetten van de afdeling Logistiek, intern aanspreekpunt omtrent logistiek gerelateerde vragen en het implementeren van processen. Kelvin merkt dat hij bij zijn huidige werkgever uitgeleerd is. Daarom wil hij een nieuwe uitdaging vinden waarin hij zichzelf verder in kan ontwikkelen. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Expediteur of Logistiek Coördinator / Supply chain Coördinator.

Kelvin is een spontane, sociale man die weet wat hij wil. Kelvin heeft de persoonlijke eigenschappen dat hij continu naar verbeteringen zoekt en hierin tot het uiterste gaat om de onderste steen boven te krijgen. Dit uit zich in het feit dat Kelvin, bij zijn huidige werkgever, het gehele logistieke proces heeft opgezet en uitgebreid naar 5 fte. Hoewel Kelvin zijn voorkeur uitgaat aar werken in teamverband, kan hij ook goed zelfstandig werken om iets af te krijgen.

Kelvin heeft een opzegtermijn van één maand en salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onRoosendaal createMBO person37 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Pepijn heeft meer dan 16 jaar ervaring in de logistiek. Aan het begin van zijn carrière is hij per toeval begonnen als Logistiek Administratief medewerker. In de jaren heeft Pepijn zichzelf ontwikkelt tot volwaardig Logistiek Coördinator. Door de jaren heen heeft hij ervaring opgedaan met lucht-, zee-, en wegtransport en de bijbehorende documentatie. Hij heeft voornamelijk aan de kant gezeten van de handel / productie organisatie waar hij dit moest regelen aan de hand van derden. Hierdoor heeft Pepijn een enorm netwerk in de verschillende modaliteiten. Verder heeft hij ervaring met; het opstellen van de benodigde documentatie, contact onderhouden met diverse partijen, oplossen van transportvraagstukken, coördineren van het ordertraject en het meedenken met verbeterprojecten. Pepijn zit bijna 11 jaar bij dezelfde opdrachtgever en hij merkt dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Hij is op zoek naar een logistieke uitdaging waar hij alles van A tot Z moet regelen.

Pepijn is een betrokken medewerker die zijn verantwoordelijkheid neemt. Hij is niet vies van hard werken en gaat pas naar huis als het werk klaar is. Hij is een echte doorzetter die energie haalt uit het onmogelijke, mogelijk te maken. Hij weet een gunfactor te creëren bij zowel klanten, leveranciers als logistieke dienstverleners.Verder wilt Pepijn weten waarom hij bepaalde processen doet. Hij moet, en wilt, de waarom weten zodat hij de kwaliteit kan leveren die hij wilt leveren.

Pepijn heeft een opzegtermijn van een volledige maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand (bespreekbaar)

location_onRegio Breda createMBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Esra heeft al ruim 5 jaar ervaring als Customer Service Representative. Momenteel is ze werkzaam bij een organisatie gespecialiseerd in tankvervoer. Hier is ze het vraagbaken voor klanten en leveranciers en handelt ze de klachten af. Ook maakt ze transportdocumenten aan en heeft ze ervaring met het controleren van douanedocumentatie. Opdrachten verwerkt ze nauwkeurig in het systeem en daarnaast staat ze nauw in contact met de chauffeurs. Bij haar huidige functie mist ze echter de variatie in het werk. Graag zou ze werkzaam willen zijn als Customer Service Representative in een hectische omgeving waar ze verantwoordelijk is voor meerdere taken. 

Esra staat graag klaar voor haar klanten en weet op de juiste manier te communiceren. Dit blijkt uit het feit dat ze graag werkt als Customer Service Representative en ze een klant optimaal wilt helpen bij hun order of klacht. Esra is leergierig en is meer dan bereidt om eventuele cursussen te volgen om haar kennis te verbreden. Ze is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze elke dag geprikkeld wilt worden om het beste uit zichzelf te halen. 

Esra heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand. 

location_onBreda createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven