Van Breda en van Logistiek. Als je Brabantse gezelligheid en logistieke directheid samenvoegt, krijg je Dion. Dit betekent dat een goede sfeer tijdens gesprekken gegarandeerd is en hij dit met gemak kan behouden zonder om de zaken heen te draaien. Zijn interesse in jou is oprecht, net als de lach die hij hele dagen op zijn gezicht heeft. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw logistieke carrière en wil je deze zetten zonder onzekerheden? Begin dan zeker met een praatje met Dion!


Vacatures

Warehouse Manager

Jij hebt ruime ervaring als leidinggevende, en binnen de warehouse waar je momenteel werkzaam bent loopt alles op rolletjes. Het is dan ook tijd voor de volgende stap, als Warehouse Manager in een internationale productieorganisatie.

access_timeFulltime location_onregio Bergen op Zoom euro_symbol€3.000 tot €3.500

Logistiek Administratief Medewerker

Jij hebt zin in die tweede stap van jouw logistieke carrière. Het liefst zet je deze stap in een internationale organisatie. Ben je daarnaast administratief goed onderlegd, en ook nog eens communicatief vaardig? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. Deze internationale organisatie is op zoek naar jou, als Logistiek Administratief Medewerker. Dus lees snel verder!  

access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.000 tot €2.400

Transportplanner - regio Moerdijk

Jij wilt aan de slag binnen een jonge, ambitieuze organisatie met doorgroeimogelijkheden. Heb jij daarnaast al ervaring als Transportplanner en spreek je een aardig woordje Frans? Lees dan snel verder, wij zijn namelijk op zoek naar jou als Transportplanner!  

access_timeFulltime location_onRegio Moerdijk euro_symbol€2.600 tot €3.600

Expediteur Wegtransport - Regio Bergen op Zoom

Jij hebt ervaring als Expediteur en een groot netwerk opgebouwd. En ben jij daarnaast op zoek naar een baan voor 24 tot 28 uur per week binnen een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou, als Expediteur Wegtransport!

access_timeFulltime location_onRegio Bergen op Zoom euro_symbol€2.500 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Cas (Customer Service Medewerker)

Cas heeft bijna 4 jaar ervaring als Customer Service Representative. Hier heeft hij ervaring opgedaan met het beantwoorden van klantvragen in 3 verschillende talen, namelijk Nederlands, Engels en Duits. In het verleden heeft Cas 1,5 jaar gewerkt als Logistiek Administratief medewerker. Hier heeft hij pakbonnen, CMR’s en ADR-documenten gecontroleerd en verwerkt. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het ontvangen van klanten en chauffeurs en hen telefonisch te woord staan. Hij werkt nu 4 jaar binnen de bankensector maar merkt dat hij niet helemaal op zijn plek zit. Cas zou graag terugkeren bij zijn oude liefde, de logistiek. Om dit te bereiken heeft Cas, in zijn eigen tijd, de opleiding Planner Wegtransport gevolgd. Hier heeft hij theoretische kennis opgedaan die hem moeten gaan leiden naar een mooie carrière in de logistiek. Deze opleiding heeft hij afgerond met een gemiddelde van 8,6. Cas is klaar is voor de volgende stap in zijn logistieke carrière. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Customer Service representative of Junior Transportplanner.

Cas is een gezellige jongen die graag hard werkt en de handen uit de mouwen steekt. Hij weet dat er tijd geïnvesteerd moet worden om te komen waar hij wilt zijn. Dit blijkt wel uit het feit dat hij, buiten zijn werk om, de opleiding Wegtransport heeft gevolgd. Cas gaat altijd vol energie aan de slag. Zijn grootste drijfveer is klanten tevreden houden en maken. Een tevreden klant is een klant die terugkeert en waar hij alles van A tot Z voor kan regelen. Verder gaat Cas secuur te werk en brengt hij voor zichzelf structuur aan in de werkzaamheden om het overzicht te behouden. Ook is Cas erg betrokken bij zijn werkgever en collega’s. Een paar uur extra is dus ook geen probleem.

Cas heeft een opzegtermijn van 4 weken en een salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand.

location_onDordrecht createMBO person33 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000

Brian (Warehouse Teamleider)

Brian wist na zijn havo niet welke kant hij op wilde en wat hij leuk vond. Na verschillende bijbanen te hebben gehad kwam hij erachter dat logistiek een unieke en interessante wereld is waarin hij zichzelf in wilde verdiepen. Brian heeft zijn mbo-opleiding Logistiek Supervisor succesvol afgerond en werkt met veel plezier in het Distributiecentrum als Supervisor. Hier stuurt hij 3 teamleiders, en indirect 60 logistiek medewerkers aan. Daarnaast is hij betrokken bij het verbeteren van de organisatie. Zo heeft hij de retourafdeling opgezet door stellingen te reserveren en een procedure opgesteld om het administratief te verwerken. Bij zijn huidige werkgever is hij nu 5 jaar werkzaam en merkt hij dat de organisatie erg achterloopt. Hoewel hij nog veel plezier heeft in zijn werkzaamheden wil Brian zichzelf verder ontwikkelen, bij voorkeur in een moderne logistieke organisatie. Daarom is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als leidinggevende in een warehouse-omgeving.

Brian is een vriendelijke man die bescheiden overkomt die tegelijkertijd een duidelijk en realistisch doel voor ogen heeft en stevig in zijn schoenen staat. Hij geeft leiding aan 60 medewerkers op de vloer van alle leeftijden en weet goed respect af te dwingen. Duidelijke communicatie, korte lijnen en werken in teamverband zijn dé sleutelwoorden van Brian. Omdat hij stressbestendig is en goed overzicht kan bewaren trekt hij veel verantwoordelijkheden naar zich toe en delegeert waar dat nodig is.

Brian heeft een opzegtermijn van 2 maanden en een salarisindicatie van €2.900,- bruto per maand.

location_onOosterhout createMBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Haarun (Warehouse Teamleider)

Haarun heeft 15 jaar ervaring in de logistiek waarvan 12 in een leidinggevende functie. Hij werkt nu bij een organisatie waar hij binnen 2,5 jaar tijd een onmisbare schakel is geworden. Haarun heeft dit bereikt door zijn intrinsieke interesse naar de logica achter bedrijfsprocessen. Hierdoor zijn werkzaamheden zoals het aansturen van personeel, risico analyses maken en procesverbeteringen opstellen deel van zijn takenpakket geworden. Verder heeft Haarun veel ervaring met het plannen en organiseren van personeel (10-15 FTE), beoordelings- en functioneringsgesprekken houden, contact onderhouden met interne partijen (waaronder inkoop en productie) en het controleren van de voorraad. Haarun werkt momenteel met veel plezier bij zijn huidige werkgever. Helaas beginnen de afstand en de tijden hem tegen te staan. Hierdoor is Haarun rustig op zoek naar een nieuwe uitdaging dichterbij huis. Zijn voorkeur gaat uit naar een uitdagende functie in een leidinggevende rol.

Haarun is een sociale man die met veel passie over zijn werk praat. Hij zal ten alle tijden reëel reageren richting zijn werkgever en de werknemers op de vloer. Hiermee oogst hij veel lof van beide partijen. Haarun wil, voordat hij ergens een mening over vormt, alles tot in de puntjes weten over de situatie. Door deze betrokken houding werkt het personeel graag voor hem.  Als er doorgepakt moet worden, weet Harun dit feilloos over te brengen aan de werknemers op de vloer.

Haarun is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand.

location_onBergen Op Zoom createMBO person36 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Twan (Transportplanner)

Twan is een logistieke man met een bak aan ervaring. Na zijn studie is Twan in de bloemenveiling terecht gekomen, waar hij verantwoordelijk was voor de inkoop van bloemen voor diverse klanten. Twan verliet de bloemenveiling, omdat defensie op zijn pad kwam. Hij kwam terecht op de Koninklijke Militaire School en heeft vervolgens verschillende rangen binnen defensie mogen bekleden. Uiteindelijk liep Twan een blessure op waardoor het fysieke werk binnen defensie niet meer mogelijk was. Hij kreeg daarom de mogelijkheid om het exceptioneel transport te plannen. Binnen deze functie had hij 42 combi wagens die intermodaal gepland moesten worden op de meest veilige, efficiënte en goedkoopste manier. Een zware verantwoordelijk, gezien de veiligheidsrisico's. Dit ging Twan erg goed af. Uiteindelijk kon hij door bezuiniging helaas niet blijven, maar is Twan wel in de transportwereld gebleven. Momenteel is hij Chauffeur Exceptioneel Transport op internationaal vlak. Echter mist Twan de planning te veel en is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner.

Twan is een zeer gedreven werknemer. Door zijn ervaring bij defensie is hij zeer daadkrachtig, flexibel en uiterst stressbestendig. In stressvolle situaties is Twan zich als zeer duidelijk en efficiënt. Daarnaast is Twan een zeer vriendelijke man. Hij praat vol passie over zijn carrière en gaat altijd overal volledig voor. Gezien zijn ervaring bij defensie heeft hij zeker geen 9-tot-5 mentaliteit en is altijd bereid een stapje extra te zetten.

Twan is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.

location_onEtten-Leur createMBO person41 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven