Arash Bagheri

workConsultant Financieel
location_cityAmsterdam

phone06 – 306 119 13
linkedin.com/in/arash-bagheri
Arash Bagheri

Van Amsterdam en van Financieel. Laat de zakelijke uitstraling van Arash je niet afschrikken: hij richt zijn focus niet op targets, maar op het gevoel van zijn kandidaten. De kennis die hij bezit heeft hij vergaard in zijn eerdere functies, waardoor hij bij het label helemaal op zijn plek zit. Nu hij de financiële wereld van binnen en van buiten kent, staat Arash klaar voor anderen, zodat hij hen kan helpen met het vinden van een passende functie.

Vacatures

Financieel Medewerker

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb je ervaring als Financieel Medewerker? Kun jij daarnaast secuur werken en sta jij stevig in je schoenen? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.300

Assistent Accountant Samenstelpraktijk

Heb jij bijna je hbo-diploma in de pocket of heb je hem al en zoek je nu een startersfunctie? Dan is er een grote kans dat je blij wordt van dit kantoor! Je krijgt hier goede begeleiding en je komt terecht in een positieve omgeving. Is het tijd om je gespecialiseerde kennis zo snel mogelijk toe te passen in de praktijk? Scroll dan verder naar onder! 

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€1.900 tot €2.400

Ervaren Assistent Controller

Jij bent voor zorg, maar je zorgt er liever voor dat de organisatie geen zorgen hoeft te maken over de administratie. En kan jij je vinden in de functietitel en wil jij net als doktoren blijven groeien? Lees dan snel verder en reageer via de sollicitatieknop!

access_timeFulltime location_onAlmere euro_symbol€2.900 tot €4.200

Accounting Assistant

Doorzettingsvermogen, gedrevenheid, motivatie, allemaal termen waar jij je mee identificeert. Daarnaast ben jij een persoon die plezier wilt ervaren in zijn of haar werk en waarde hecht aan harmonieuze samenwerking. Ja? Lees dan nu verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Tom (Business Controller)

Tom werkt momenteel als business controller en zit in de afrondende fase van de post-master register controller (RC). In zijn huidige functie fungeert hij als business controller van het Raad van Bestuur en hij is verantwoordelijk voor de unit Finance & Control van zijn afdeling. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het facilitair bedrijf, inkoop & logistiek en krijgt hij regelmatig met ad-hoc werkzaamheden te maken. Hij stroomde bij zijn huidige werkgever in als trainee, waarbij hij o.a. fungeerde als projectmedewerker binnen de eenheid Finance & Control. Daarvoor heeft Tom gewerkt als medewerker accounts payable waar hij o.a. verantwoordelijk was voor de juiste en tijdige verwerking van facturen en het oplossen van geconstateerde onregelmatigheden. Tom heeft een cursus Power Bi en een cursus adviesvaardigheden gevolgd en beheerst Excel op het niveau van gevorderden. Tom is vanaf oktober 2019 beschikbaar als business controller en heeft een salarisindicatie van €4.600 op basis van 40 uur.

Tom is een intrinsiek gemotiveerd persoon. Zijn opleidingen maken hem theoretisch sterk, hetgeen de basis legt voor zijn verdere carrière. Tom is weliswaar ambitieus maar bezit ook de ingrediënten om zijn doelstellingen te realiseren. Hij is analytisch erg sterk en bijzonder gedreven, maar zijn extra kracht is zijn inlevingsvermogen, hetgeen hem helpt om gemakkelijk goede contacten te onderhouden. Daarmee vergroot Tom zijn toegevoegde waarde als controller. Er zijn in deze markt weinig kandidaten met dergelijke soft skills. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn partner en vrienden en squasht hij geregeld om fit te blijven. Zijn omgeving omschrijft hem als betrouwbaar, behulpzaam en vasthoudend. Tom zijn profiel verkoopt zichzelf, wees er dan ook snel bij.

location_on- createWO person25 jaar

Olga (Trainee)

Olivia is een high potential. Ze heeft projectervaring opgedaan bij kantoren zoals KPMG, Deloitte en IBM. Bij alle drie de kantoren deed ze voornamelijk analyses van de huidige situaties om vervolgens met verbetervoorstellen te komen. Tijdens ons gesprek liet ze termen vallen zoals "artificial intelligence, "the internet of things en big data. Olivia ziet haarzelf in de toekomst graag in een analisten rol, ze is namelijk gek van IT en innovatie. Tevens heeft ze vergevorderde excel vaardigheden, is ze vaardig met het uitvoeren van data-analyses en ze kan goed omgaan met een corporate mentaliteit. Olivia is per direct beschikbaar, heeft een salarisindicatie van 3.000 op basis van 40 uur.

Haar voorkomen is fantastisch. Olivia is weliswaar gek van IT en alle bijbehorende componenten, maar qua uitstraling ziet ze eruit als een doorgewinterde zakenvrouw. En ze is nog maar 24 jaar. Door haar ervaring bij de Big Four kantoren, IBM en Atradius is ze inhoudelijk natuurlijk erg sterk. Echter onderscheidt Olivia zich juist met haar persoonlijkheid. Ze is bijzonder erg vriendelijk, straalt veel positiviteit uit en praat erg gemakkelijk. Haar soft-skills zijn verregaand ontwikkelt en daarmee is ze in staat om een goed gevoel over te brengen. Omdat haar soft-skills en met name haar communicatieve vaardigheden zo sterk ontwikkelt zijn, komt ze ook commercieel sterk over. Ze presenteert haarzelf meer dan uitstekend. Kortom, Olivia heeft een aantrekkelijke persoonlijkheid. Daarnaast bezit ze meer eigenschappen die haar tot een succesvol persoon maken. Ze heeft namelijk een sterk verlangen om haarzelf te bewijzen, ze heeft haar doelen helder in kaart en ze is bewust van het feit dat je samen meer kunt bereiken dan alleen. Met al deze ingrediënten heeft ze een mindset ontwikkelt die gegarandeerd succes levert, succes voor haar en succes voor de organisatie waar ze in terecht komt.
location_on- createWO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Edward (Assistent Controller)

Na het behalen van zijn MBO Assistent administrateur, is Edward begonnen met de opleiding HBO Accountancy en heeft ook deze met succes afgerond. Hij is zijn professionele carrière gestart bij een gerenommeerd accountantskantoor waar hij werkte in de controlepraktijk. Daar controleerde hij in teamverband de administratie van uiteenlopende klanten, hetgeen grotendeels op locatie bij de klant plaatsvond. Na deze functie heeft Edward gekozen voor een ander accountantskantoor waardoor hij de wereld van de samenstelpraktijk ook heeft ervaren. Daar was hij voornamelijk bezig met het opstellen van jaarrekeningen en signaleren en aandragen van mogelijke verbeteringen. Vervolgens heeft Edward ervoor gekozen om via een consultancy als administratieconsultant aan de slag te gaan waardoor in een korte tijd in de keuken van verschillende bedrijven heeft gekeken. Hierna is Edward tot de conclusie gekomen dat hij het beste past in het bedrijfsleven, waar hij inmiddels 9 jaar ervaring heeft opgedaan op de financiële afdeling. Momenteel is hij in teamverband verantwoordelijk voor de gehele administratie, beheerd hij zelfstandig de balansposten van het grootboek, assisteert hij bij jaar-en maandafsluitingen en bij het opstellen van de jaarcijfers ten behoeve van de accountantscontrole. Op het gebied van softwarepakket heeft Edward ervaring met Excel, Word, SAP, Exact Globe, FIS 2000 en MS Navision. Edward is beschikbaar als assistent-controller en groeit bij een goede match graag door naar een controllersfunctie.  

Edward is een sociaal persoon die gemakkelijk praat nadat hij zich op zijn gemak voelt. Hij is collegiaal en interesseert zich bovengemiddeld in anderen van het team. Hij hecht waarde aan een goede sfeer en goede relaties met zijn collega’s en functioneert daarom goed in teamverband. Daarnaast vindt hij zelfstandig werken belangrijk zodat hij zich vakinhoudelijk en persoonlijk blijft ontwikkelen. Wat Edward enorm waardevol maakt is het feit dat hij verschillende bedrijven en verschillende administraties heeft gezien. Daardoor heeft hij de eigenschap gekregen van snel kunnen schakelen, omgaan met veranderingen en kan hij er gemakkelijk voor zorgen dat hij nieuwe materie in een korte tijd beheerst.

Edward heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van €3.000,- per maand op basis van 40 uur. 
 

 
location_onNederlands, Engels createHBO person36 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Jan (Financieel Medewerker)

Na het behalen van zijn bachelor Bedrijfseconomie, is Jeroen zijn carrière begonnen bij een klein accountantskantoor. Daar werkte hij voornamelijk in de samenstelpraktijk en mocht hij een goede bijdrage leveren aan controle- en beoordelingsopdrachten. Zijn werkzaamheden bestonden uit het opstellen van jaarrekeningen van het midden- en kleinbedrijf en uit het uitvoeren van controles van zowel profit als non-profit klanten. Jeroen heeft nu bijna 9 jaar goede ervaring met financiële administraties die inmiddels geen geheimen meer voor hem kennen. Wat hem bijzonder maakt is de ervaring die hij heeft opgedaan met het verbeteren van de administratieve organisatie en interne beheersing. Om zijn werk effectiever te kunnen uitvoeren heeft hij bij zijn vorig werkgever proactief gezocht naar een verbeterslag in de verwerking van gegevens van verkoopfacturen. De verbeteringen die uiteindelijk door hem zijn geïmplementeerd, zorgen voor een tijdige en juiste verwerking van gegevens van die verkoopfacturen. Verder heeft zijn leidinggevende hem verzocht om de processen van onkostenvergoeding en declaraties te analyseren en te herschrijving waarmee hij die processen heeft verbeterd. Op het gebied van softwarepakketten heeft Jeroen ervaring met Oracle, Yardi, SAP, Accountview en hij bezit het certificaat “Excel voor Gevorderden”. Jeroen is beschikbaar als financieel administratief medewerker en groeit op termijn graag door naar assistent controller.
Jeroen is een sociaal persoon, praat gemakkelijk en interesseert zich bovengemiddeld in anderen van het team. Dit doet hij om zijn collega’s te helpen ontwikkelen en om voor een goede sfeer te zorgen waardoor hij goed functioneert binnen het team. Hij werkt ook graag zelfstandig zodat hij zich ook op persoonlijk gebied blijft ontwikkelen. Een andere kwaliteit van hem is dat hij durft na te denken en oplossingen aandraagt waardoor verbeteringen kunnen worden gerealiseerd. Verder is Jeroen zelfbewust, weet goed wat hij goed kan en minder goed kan en vraagt om feedback zodat hij en de organisatie blijven groeien.
Jeroen is in overleg per direct beschikbaar voor de juiste opdrachtgever en heeft een salarisindicatie van €2.850,- per maand op basis van 40 uur.

location_onAmsterdam createHBO person36 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven