Arash Bagheri

workConsultant Financieel
location_cityAmsterdam

phone06 – 306 119 13
linkedin.com/in/arash-bagheri

Arash Bagheri

Van Amsterdam en van Financieel. Laat de zakelijke uitstraling van Arash je niet afschrikken: hij richt zijn focus niet op targets, maar op het gevoel van zijn kandidaten. De kennis die hij bezit heeft hij vergaard in zijn eerdere functies, waardoor hij bij het label helemaal op zijn plek zit. Nu hij de financiële wereld van binnen en van buiten kent, staat Arash klaar voor anderen, zodat hij hen kan helpen met het vinden van een passende functie.


Kandidaten

Esmee (Salarisadministrateur)

Esmee is na het behalen van haar master een traineeship als Salarisadministrateur gestart en heeft bij die organisatie haar eerst werkervaring opgedaan. Hier is zij verantwoordelijk geweest voor het controleren van het uit te betalen salaris, vragen beantwoorden van medewerkers en het opstellen van de loonaangifte. Daarnaast heeft zij ook gedeeltelijk applicatiebeheer erbij gedaan waarbij ze er achter kwam dat het werken met data en cijfers haar grote voorkeur heeft. In haar laatste functie als Business Support Officer heeft ze daar op doorgepakt en is zij bezig geweest met het verzamelen van data om processen te beschrijven en/of te optimaliseren. Haar meest recente succes was een capaciteitsplanning die zij geanalyseerd heeft en waar uit bleek dat de organisatie bij zeven ton op jaarbasis zou kunnen besparen bij het optimaliseren van het proces. Hier is het bedrijf ook mee aan de slag gegaan. Omdat Esmee meer uitdaging zoekt is zij nu bewust op zoek naar een functie waarbij ze zich verder kan ontwikkelen op het gebied van data analyse en het beschrijven en optimaliseren van processen.


Wij hebben Esmee leren kennen als een energieke, zelfstandige en sportieve jongedame. Het werken met systemen heeft ze snel onder de knie, ze is een leergierige en ambitieuze dame. Esmee denkt, als een analytische professional en met haar oplossingsgerichte instelling, graag mee binnen een professionele organisatie. In haar vrije tijd is ze dagelijks als trainster te vinden in de turnhal, de plek waar ze naast haar werk goed haar energie in kwijt kan. Ze is met haar capaciteiten, leergierigheid en haar sociale skills een aanwinst voor elk team.

Esmee is per direct beschikbaar, is 36 tot 40 uur per week beschikbaar en haar salarisindicatie is € 2.600,- bruto per maand op basis van fulltime.

location_onEnkhuizen createWO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Sara (Administrateur)

We hebben Sara leren kennen als een rustige en gereserveerde dame. Na het afronden van de mbo-opleiding Toerisme in een periode met weinig beschikbare banen in diezelfde branche, heeft ze via een uitzendbureau de gelegenheid gekregen om zich administratief te ontwikkelen. En dat is zo goed bevallen, dat ze zich de afgelopen 9,5 jaar binnen hetzelfde bedrijf heeft ontwikkeld tot een Allround Administrateur.

Die werkzaamheden begonnen met het bijhouden van de kas en inkoopfacturen inboeken, waar nog een controle op volgde. Hierna ging ze verkoopfacturen maken en deed ze de complete voorbereiding voor de boekhouder met betrekking tot salarissen. Het crediteurenbeheer kwam ondertussen steeds meer terug in haar dagelijkse werkzaamheden en het uitgebreide debiteurenbeheer volgde al snel. Ook kreeg ze het vertrouwen om diverse rapportages te verzorgen; vandaag de dag maakt ze de salaris,- management,- BTW,- en eindejaarrapportages. In haar nieuwe functie ziet ze deze diversiteit graag terug, terwijl ze ook open staat om op een specifiek onderdeel wat meer de nadruk te leggen.

Sara is een leergierige, loyale en zeer gemotiveerde administrateur. Ze werkt graag in een organisatie waar ze verantwoordelijkheid krijgt, de ruimte krijgt om zelf haar werk te doen en in teamverband succesvol te zijn.

Sara heeft een opzegtermijn van een maand en is 40 uur per week beschikbaar, haar salarisindicatie is € 2.850,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Chantal (Financieel Medewerker)

We hebben Chantal leren kennen als een spontane, rustige en zelfverzekerde jongedame. Ze neemt graag de verantwoordelijkheid en staat erg open om nieuwe dingen te leren. In haar werk heeft ze zich de afgelopen 7 jaar ontwikkeld tot een ervaren administratieve medewerker, waarbij ze steeds meer werkzaamheden heeft opgepakt. Dit heeft er in haar huidige functie voor gezorgd dat ze verantwoordelijk is voor de gehele debiteuren- en crediteurenadministratie voor drie entiteiten. Ook maakt ze facturen op, controleert binnenkomende facturen, boekt facturen in en verzorgt de bankafboeking. Daarnaast boekt ze en houdt ze de kas bij en zet ze betalingen klaar die ze zelf overmaakt. In haar nieuwe functie ziet ze graag deze diversiteit van werkzaamheden terug, waarbij ze bijvoorbeeld wel open staat om zich met een specifiek onderdeel als debiteurenbeheer meer bezig te houden.

Chantal is een stressbestendige, behulpzame en leergierige administrateur die snel nieuwe kennis en systemen oppakt. Ze werkt zeer accuraat en afspraak is afspraak, waarbij ze heel goed zelfstandig kan werken en in teamverband graag haar afgesproken taken uitvoert.

Chantal heeft een opzegtermijn van een maand en is 40 uur beschikbaar, haar salarisindicatie is € 2.800,- bruto per maand op basis van fulltime.

location_onKrommenie createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Saskia (Financieel Medewerker)

Saskia heeft ruime financiële werkervaring opgebouwd bij diverse bedrijven. In 2003 is Saskia na een aantal zware sollicitatierondes van 200 kandidaten gestart bij een handelsorganisatie gespecialiseerd in luxe producten. Ze was daar van a-z verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, P&O werkzaamheden en het uitvoeren van algemene correspondentie, postverwerking en het te woord staan van klanten. Na 4 jaar besloot Saskia dichterbij huis te gaan werken, ze ging aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwprojecten. Na 4 jaar met veel plezier vergelijkbare werkzaamheden te hebben uitgevoerd besloot zij tijdig de organisatie te verlaten ivm een reorganisatie die aanstaande was. Momenteel werkt ze ruim 7 jaar bij een een grote fiscalist. Ze is daar met veel plezier (mede)verantwoordelijk voor o.a.het debiteurenbeheer, het inboeken van bank en inkoopfacturen het het voorbereiden van kwartaal- en jaarcijfers. Ondanks haar leuke functie en werkzaamheden is ze samen met Extra Talent op zoek naar vergelijkbare rol. Dit omdat ze diverse keren tegen bepaalde zaken aanloopt binnen de organisatie waar geen verbeterslag in gemaakt wordt, welke wel als zodanig beloofd zijn.  

Wij hebben Saskia leren kennen als een leuke en gedreven vrouw. Ze kan op een duidelijke manier goed communiceren, dat bleek onder anderen uit het feit dat ze haar werkzaamheden goed kan omschrijven. Saskia kan goed presteren in hectische omstandigheden en zal altijd het overzicht bewaren zodat de juiste keuzes gemaakt worden.

Saskia is 32 uur beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

location_onAmsterdam createMBO person40 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven