Arash Bagheri

workConsultant Financieel
location_cityAmsterdam

phone06 – 306 119 13
linkedin.com/in/arash-bagheri
Arash Bagheri

Vacatures

Financieel Administrateur

Heb jij enkele jaren ervaring als Financieel Administrateur opgedaan binnen de pensioenbranche of in de financiële dienstverlening? En vind je het tijd om jouw kennis te delen binnen een organisatie waar je de ruimte krijgt om verantwoordelijkheid te pakken én jezelf verder te ontwikkelen? Wacht niet langer en lees hieronder meer over jouw nieuwe baan!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.650 tot €3.150

Assistent Controller

Wil jij werken bij een internationale organisatie in de hotelbranche, waar jouw ontwikkeling centraal staat? Dit doe je met jouw afgeronde hbo-opleiding richting Bedrijfseconomie of Accountancy. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Financieel Administrateur

Ben je na je studie direct begonnen met werken en na je eerste baan toe aan een nieuwe werkomgeving in de regio Amsterdam? En wil je werken binnen een energieke organisatie in een inspirerende werkomgeving? Lees dan snel meer over jouw nieuwe baan in het vastgoed!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.850 tot €3.350

Assistant Accountant Mkb

Heb je ambitie? Bijvoorbeeld je eigen accountantskantoor of het worden van Register Accountant? Dan is dit de job voor jou binnen een accountancy-samenstelpraktijk. Je blijft jezelf ontwikkelen en het is de springplank in je carrière. Heb jij daarnaast een financiële hbo-opleiding? Dan is dit de vacature voor jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.300
Meer vacatures weergeven