Van Eindhoven en van Financieel. Bastiaan kent zijn cijfers en dat zie je op verschillende vakken terug. Het salaris, de werkuren, vakantiedagen? Reken maar dat je krijgt wat je verdient, want hij ziet wat je waard bent en settelt niet voor een aanbod dat lager is dan dat. Als hij ergens een Kunst van maakt, dan is dat het creëren van de perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een mooie toevoeging aan je team, Bastiaan helpt graag!


Vacatures

Junior Business Controller

Wil jij jezelf graag bezig houden met het uitvoeren van bedrijfseconomische analyses en strategische scenario-analyses? Ontwikkel jezelf snel in deze rol als Junior Business Controller. Jouw nieuwe werkgever exploiteert in verschillende grote steden hotels, waarbij jij komt te werken bij de financiële afdeling in ’s-Hertogenbosch. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€2.600 tot €3.100

RA-accountant

Wil jij je na je opleiding ontwikkelen tot een RA-accountant bij een gerenommeerd accountantskantoor waar je voor nationale en internationale bedrijven gaat werken? Bij dit kantoor word je vanaf je eerste werkdag begeleid door een ervaren RA-accountant en stel je samen met jouw nieuwe werkgever een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€3.000 tot €4.500

Salarisadministrateur

Jij bekleedt één van de belangrijkste functies in de financiële administratie. Zonder jou krijgt immers niemand loon. En zonder loon, behoudt geen enkel bedrijf haar medewerkers. Jouw nieuwe werkgever besteedt naast veel aandacht aan de klanten, ook veel aandacht aan eigen personeel. Zo wordt in overleg met jou een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld, waarbij zij jou helpen om jezelf te blijven uitdagen!

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€2.700 tot €3.700

Medewerker Crediteurenbeheer

Heb jij passie voor cijfers en getallen en wil jij aan de slag binnen een dynamische organisatie? Jouw nieuwe werkgever wil jouw kwaliteiten benutten in een fijne samenwerking met je collega’s. De focus ligt in deze functie op de crediteuren, zodat dit voldoende aandacht krijgt en dit veelomvattende proces correct wordt uitgevoerd alsmede wordt geoptimaliseerd. 

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.100 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Danique (Financieel Medewerker)

Tijdens haar loopbaan heeft Danique bijna 10 jaar als allround financieel medewerker bij verschillende bedrijven gewerkt, zowel in het bedrijfsleven als in de accountancy. Over de jaren heen is zij betrokken geweest bij alle facetten van de financiële verslaglegging van ondernemingen. Naast haar fulltime baan had zij haar mbo-opleiding Bedrijfsadministrateur niveau 4 in 2011 voltooid. Tevens heeft zij bij een boekhoudkantoor de volledige financiële administratie zelfstandig verwerkt, startende en lopende ondernemingen geadviseerd inzake financiële vraagstukken en concept jaarrekeningen/rapportages opgesteld aan de hand van de aangeleverde financiële overzichten van klanten. Thans is zij werkzaam als allround financieel medewerker bij twee middelgrote bedrijven, waar zij de financiële rapportages opstelt van vijf besloten vennootschappen, verantwoordelijk is voor debiteuren en crediteurenbeheer en het voorbereiden van BTW en ICP aangiftes, alsmede het assisteren van de financieel controller/accountant. Omdat Danique met haar partner gaat samenwonen in regio Rotterdam in september 2019, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging per 1 september 2019. 

Danique heeft haar fulltime baan weten te combineren met haar mbo-opleiding en de verzorging en opvoeding van haar kind. Dit getuigt van haar doorzettingsvermogen en ambitie om te groeien. Daarnaast weet zij met haar uitstekende communicatieve vaardigheden, in haar rol als debiteurenbeheerder, een hoog percentage van debiteuren zonder nadere incassomaatregelen te overtuigen over te gaan tot het betalen van de achterstand. Wanneer Danique tijdens haar werkzaamheden ziet dat processen kunnen worden verbeterd, neemt zij het initiatief om dit aan te kaarten bij het management.

Danique is beschikbaar voor een functie van 32 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.700,-- bruto op basis van 40 uur per week en is beschikbaar per 1 september 2019.

location_on's-Hertogenbosch createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Dilan (Financieel Medewerker)

Na het behalen van zijn hbo-bachelor Bedrijfseconomie in 2017, is Dilan aan de slag gegaan bij een wereldwijde retailorganisatie en vervolgens bij een internationaal industrieel bedrijf. Als Accounting Analyst en Accounts Payable medewerker is hij verantwoordelijk geweest voor het crediteurenbeheer, het concipiëren van financiële rapportages, alsmede het controleren en bijhouden van de administratie. Daarnaast doet Dilan voor zijn familiebedrijf wekelijks de fiannciële administratie. Omdat zijn laaste functie een tijdelijke functie betrof, is hij nu op zoek naar een  junior functie op de financiële administratie, waarin hij de ruimte heeft zich verder te ontwikkelen.

Dilan is te omschrijven als een consistente en gedisciplineerde jongeman. Hij is kalm, sociaal en kan goed tegen chaos en drukte. Hij vindt het prima om bepaalde routines aan te houden en begrijpt dat dit vaak ook nodig is. Echter zou hij ook graag zijn eigen creativiteit en analytisch vermogen meer willen toepassen in het werk. Een functie waarin hij kan instromen op een uitvoerende rol, waarbij hij kan doorgroeien naar een verantwoordelijkere functie, past het beste bij Dilan zijn ambities.

Dilan is per direct beschikbaar voor een fulltime baan. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.600 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onWaalwijk createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Mahmut (Financieel Medewerker)

In 2012 behaalde Mahmut zijn Bachelor of Business Administration. In 2014 begon hij bij een groot gerenommeerd financieel dienstverlener met het opzetten van een project, waarbij de gehele financiële administratie rondom 3000 pensioencontracten verbeterd moest worden. Dit liep uiteindelijk uit op een vaste aanstelling. Binnen deze functie heeft Mahmut projecten naar zich weten toe te trekken en is hij op dit moment druk doende met het ontwikkelen van een systeem/platform, waarmee de opname van de (financiële) administratie van de klanten wordt gedigitaliseerd en geoptimaliseerd. Dit om de pensioenpremies efficiënter te berekenen en jaarlijkse correcties te minimaliseren. Om de reden dat hij zich in het bedrijfsleven verder wil ontwikkelen, is hij latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als financieel medewerker.

Mahmut valt te omschrijven als een analytische en ambitieuze jongeman. Hij is vrolijk en opgewerkt en hecht waarde aan een sociale werksfeer. In zijn werk vindt hij het prettig om contact te hebben met verschillende afdelingen. Hij is niet verlegen en stapt eenvoudig op anderen af. Tijdens zijn huidige werk moet hij dagelijks van verschillende stakeholders informatie ophalen.

Mahmut heeft een opzegtermijn van één kalendermaand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €3.200 bruto maand op basis van 40 uur.

location_onEindhoven createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Anes (Transport Analist)

Anes is een proffesional met ruim 8 jaar ervaring in de logistieke sector in een financieel analytische functie. Naast het plannen, coördineren en opvolgen van zendingen heeft hij performance rapportages opgesteld en kostencalculaties uitgevoerd. Anes is sterk in het vergaren van de juiste data om hier een gegronde analyse en rapportage met een passend advies bij het management voor aan te leveren. Naast zijn ervaring is Anes ook een actieve optiehandelaar waarbij die ook benodigde statistieken analyseerd en informatie vergaderd om ook daar zo succesvol mogelijk in te worden. Vanwege zijn verhuizing en behoefte aan stabiliteit is hij samen met Extra Talent op zoek naar een analytische functie bij voorkeur in de logistieke sector. 

Anes is een kandidaat die cijfermatig en analytisch erg sterk is. Naast het opstellen en analyseren van rapportages draagt hij proactief verbetervoorstellen aan. Verder blinkt hij uit in zijn communicatieve vaardigheden en houdt hij overzicht over het gehele proces. Dit maakt hem de perfect schakel tussen klanten en de operatie. Anes komt het beste tot recht in een omgeving waarin hij snel kan schakelen. 

Anes is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onEindhoven createHBO person36 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven