Bastiaan Kunst Salgado

workConsultant Financieel
location_cityEindhoven

phone06 – 23 75 27 15
linkedin.com/in/bastiaankunstsalgado
Bastiaan Kunst Salgado

Van Eindhoven en van Financieel. Bastiaan kent zijn cijfers en dat zie je op verschillende vakken terug. Het salaris, de werkuren, vakantiedagen? Reken maar dat je krijgt wat je verdient, want hij ziet wat je waard bent en settelt niet voor een aanbod dat lager is dan dat. Als hij ergens een Kunst van maakt, dan is dat het creëren van de perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een mooie toevoeging aan je team, Bastiaan helpt graag!

Vacatures

Assistent Controller

Financieel talent gezocht! Om te zorgen dat deze organisatie haar uitgaven beheert, hebben we jou nodig. Jij bent verantwoordelijk voor de juiste vastlegging van facturen, het verbeteren van de AO/IC, het analyseren van de cijfers en het rapporteren van de cijfers naar het MT. Met jouw stiptheid houd je alles overzichtelijk en zorg je voor het beste advies!

access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€2.700 tot €3.200

Allround Financieel Medewerker

Toe aan een nieuwe uitdaging waarin jij jezelf kan ontwikkelen door middel van een veelzijdig takenpakket? Kom werken voor een bedrijf dat sterk groeit en zich richt op procesoptimalisatie van projecten wereldwijd. De organisatie waar jij komt te werken kent de juiste verhouding tussen professioneel en gezelligheid waardoor de organisatie zich afgelopen jaar heeft verdubbeld aan personeel en tot personeelsuitjes in het buitenland naast de vrijdagmiddagborrel heeft georganiseerd!

access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€2.100 tot €2.600

Salarisadministrateur

Jij bent er van op de hoogte hoe belangrijk het salaris voor zowel het personeel als voor een gezond bedrijf is. Wil jij degene zijn die het hard werkend personeel van dit mooi familiebedrijf dat inmiddels wereldwijd opereert beloont met het salaris? Benut jouw kansen en doorgroeimogelijkheden dan in deze functie op de financiële afdeling waar je daarnaast ook een sparringpartner vormt voor de controller, HR collega’s en de financiële manager.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.100 tot €2.600

Financieel Administrateur

Kijk jij graag naar de film Good Will Hunting, en ben jij ook goed met cijfers en getallen? Wil jij dat benutten in een veelzijdige functie met flexibiliteit in je uren bij een dienstverlenend bedrijf dat wereldwijd opereert van China tot aan Brazilië? Kom dan te werken binnen een fijne familiesfeer, met korte lijnen tussen alle lagen van de organisatie, en waar er elke dag met het complete team naar het beste resultaat wordt gestreefd!

access_timeFulltime location_onArnhem euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Gerard (Financieel Medewerker)

Gerard is een jongeman die na het behalen van een MBO 4 Bedrijfseconomie meer dan 3 jaar ervaring op financieel gebied heeft opgedaan. Gerard is begonnen als Financieel Medewerker bij een multinational in voedsel, verzorging, en medische producten. Hier is Gerard verantwoordelijk voor alle facturatie wereldwijd. Hij zorgt voor het correct opmaken, controleren, en zenden van de facturen die aangepast dienen te worden aan de voorschriften die gelden per land zoals China en Amerika. Daarna is Gerard voor dit bedrijf gevraagd om te ondersteunen op de export afdeling waar hij exportdocumenten als B/L en Airway Bill controleert en verwerkt in systemen als SAP en Excel. Omdat de organisatie niet naar de verwachtingen van Gerard vastigheid kan bieden, staat hij open voor een nieuwe uitdaging.

Gerard is resultaatgericht. Dit omdat hij overzicht behoudt en daardoor snel ziet hoe iets efficiënter kan. Zo heeft hij als Project Manager tegen winstderving 1,5 miljoen kunnen realiseren. Gerard houdt van een informele werksfeer waar er in een team gespard kan worden over de werkzaamheden. Hierdoor is hij erg betrokken en neemt hij zelf graag de verantwoordelijkheid om input te leveren. Deze uitdaging zoekt hij op financieel gebied in de logistieke branche waar zijn kennis en passie ligt.

Gerard heeft een salaris indicatie van 2.500,- euro en is per direct beschikbaar.

location_onSusteren createMBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Annelies (Financieel Medewerker)

Annelies is na haar MBO 4 opleiding Assistent Accountant een HBO Associate Degree Accountancy gestart. Deze studie paste echter niet bij haar, omdat ze hier een praktische financiële inslag miste. Tijdens haar studie heeft ze verschillende stages gelopen, waar ze het van a tot z verwerken van een bedrijfsadministratie heeft geleerd. In haar huidige functie zijn haar taken toegespitst op het crediteurenbeheer. Omdat de administratie van haar huidige werkgever naar het buitenland verhuist en ze zich graag verder wil ontwikkelen, is ze momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging met een divers financieel administratief takenpakket.

Annelies is een energiek persoon die altijd geïnteresseerd is in haar collega’s. Met haar klantvriendelijke houding communiceert ze snel op gelijk niveau met de klant. Annelies is leergierig om nieuwe taken en programma’s aan te leren, waarbij ze bij uitleg doorvraagt en eerst zelf aan de slag gaat. Daarnaast wil ze graag weten wat ze doet en waarom dat op die manier gebeurt. In haar administratie werkt ze nauwkeurig en voert ze altijd die extra controle uit op de verwerkte administratie. Een informele cultuur past het beste bij haar, waar mensen elkaar makkelijker aanspreken en snel een band opbouwen.

Annelies is in overleg beschikbaar voor een functie van 40 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.100,- bruto per maand.

location_on's-Hertogenbosch createMBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Gina (Salarisadministrateur)

Gina heeft ruime ervaring op het gebied van salarisadministratie. Zij heeft ruim twintig jaar ervaring bij haar eerste werkgever, waar ze met veel plezier de functie van Financieel Administratief Medewerker heeft vervuld. In deze rol vervulde ze een brede administratieve functie met als hoofdtaak het verzorgen van de personeels- en salarisadministratie. Daarnaast verzorgde ze de facturatie. Door haar ruime ervaring is Gina bekend met verschillende systemen als Winsalar, Nocore, en UB Plus. Ook heeft ze veel ervaring met verschillende cao’s. Wegens veranderingen binnen de organisatie heeft ze besloten de overstap te maken naar een nieuwe functie als Medewerker Salarisadministratie en Debiteurenbeheer. Omdat hier het debiteurenbeheer centraal ligt wat Gina als minder ervaart in de functie, en het een tijdelijk contract betreft is Gina op zoek naar een nieuwe uitdaging in de financiële administratie.
 

Gina is een betrouwbare en zorgzame collega die graag belangstelling toont en advies geeft. Zo stelt ze zich ook dienstbaar op en is ze altijd klaar om te helpen of wat extra hooi op haar vork te nemen. In haar werk is ze zorgvuldig en geordend, waarbij ze haar ingevoerde administratie altijd van een juiste controle zal voorzien. Daarnaast is Gina flexibel in zowel haar werktijden, als in het aanleren van nieuwe taken of programma’s. Bovendien houdt ze van veranderingen, waardoor ze met haar stressbestendigheid rustig blijft in een hectische omgeving.
 

Gina is per direct beschikbaar voor een functie van 32 tot 36 uur per week, hierbij kan ze 4 dagen per week werken. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onRegio Helmond createMBO person48 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven