Van Eindhoven en van Financieel. Bastiaan kent zijn cijfers en dat zie je op verschillende vakken terug. Het salaris, de werkuren, vakantiedagen? Reken maar dat je krijgt wat je verdient, want hij ziet wat je waard bent en settelt niet voor een aanbod dat lager is dan dat. Als hij ergens een Kunst van maakt, dan is dat het creëren van de perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een mooie toevoeging aan je team, Bastiaan helpt graag!


Kandidaten

Jonas heeft twee jaar bedrijfseconomische ervaring opgedaan bij twee internationale organisaties. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de gehele boekhouding van de Verkoopafdeling en stuurt  hij twee stagiaires aan. Zijn werkzaamheden lopen hierbij dan ook uiteen, van het controleren van afwijkende inkoopfacturen tot het optellen van verkooprapportages voor het management. Middels PowerBI kaart hij de verschillen aan tussen de behaalde resultaten en realisatie van gestelde doelen. Jonas coördineert hiernaast kritisch het optimalisatieproces van AO/IC. In de functie die hij hiervoor heeft bekleed, heeft hij het management ondersteund tijdens een overstap van ERP-systemen. Jonas is op zoek naar een functie waarbinnen hij zich kan ontplooien als Financieel Controller.

Jonas weet goed prioriteiten te stellen. Wanneer er ad hoc een rapportage aangeleverd moet worden schakelt hij feilloos om. Zijn ambitieuze instelling maakt hem tot een leergierige werknemer die geen uitdaging uit de weg gaat. Hij denkt mee met zowel zijn collega’s als het bedrijf, wat hem een loyale collega maakt. Persoonlijk is Jonas heel sportief en deze energie neemt hij mee naar de werkvloer waar hij andere collega’s aansteekt met zijn enthousiasme.

Jonas heeft een opzegtermijn van twee maanden en is op zoek naar een fulltime functie van veertig uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onEindhoven createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Petra is een gedreven dame die meer dan tien jaar ervaring heeft als Administratief Medewerker. In haar huidige functie is ze samen met haar collega’s verantwoordelijk voor de administratie van een vastgoedbedrijf. Hier had ze een divers takenpakket, waarin ze ook een controlerende functie heeft ten opzichte van de grootboekadministratie, en af en toe taken van de controller overneemt. Petra draagt actief verbeteringen aan en helpt ook deze door te voeren. Het maakt haar niet uit of het hierbij gaat om het efficiënter maken van balansen of kosten besparen op facilitaire zaken. Petra zoekt een allround administratieve functie, waarbij ze fungeert als spin in het web tussen de diverse financiële deeladministraties.

Petra is zeer kwaliteitsgericht en zal nooit half werk afleveren. Hierin is ze zeer accuraat. Toewijding aan het bedrijf is iets wat voor haar hoog in het vaandel staat. Een belangrijke waarde voor Petra in een bedrijf is het teamverband; ze wil samen met haar collega’s het bedrijf succesvol maken en elkaar helpen waar dat nodig is. Ze zal ook altijd haar hand toereiken om andere collega’s te helpen. Verder is Petra een prettige gesprekspartner. Ze heeft veel telefonisch contact gehad met klanten, wat haar zeer goed af gaat.

Petra is beschikbaar voor een functie van 32 tot 36 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.700,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week.

location_onEindhoven createMBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Sahid is een ervaren Finance Professional. Na een opleiding tot Administrateur (mbo) heeft hij nog een opleiding Bedrijfseconomie (hbo) afgerond. Sahid heeft bij vele verschillende organisaties gewerkt op interim basis. Deze organisaties hebben voornamelijk een internationale focus en hebben raakvlakken in farmaceutica en techniek sectoren. Hij is begonnen als Administratief medewerker op het gebied van debiteuren en crediteuren. In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkeld tot Assistent Controller en Senior Accounting Medewerker. Momenteel werk Sahid binnen een organisatie met weinig dynamiek en uitdaging waardoor hij heeft besloten samen met Extra Talent op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging op Administratief/Controlling gebied.

Sahid is een vriendelijk persoon met een goed gevoel voor humor. Met een hulpvaardige houding haalt hij energie uit het servicegericht oplossen van vraagstukken. Sahid is erg stressbestendig en maakt zich nieuwe administraties en omgevingen snel eigen. Verder heeft hij een ruime ervaring en affiniteit met IT. Hiermee maakt hij zich sterk in het optimaliseren van de inrichting en gebruik van ERP-systemen.

Sahid is beschikbaar voor een functie van 36-40 uur en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij heeft een salarisindicatie van €4500,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week).

location_onTilburg createHBO person34 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Na het behalen van zijn hbo-bachelor Bedrijfseconomie in 2017, is Dilan aan de slag gegaan bij een wereldwijde retailorganisatie en vervolgens bij een internationaal industrieel bedrijf. Als Accounting Analyst en Accounts Payable medewerker is hij verantwoordelijk geweest voor het crediteurenbeheer, het concipiëren van financiële rapportages, alsmede het controleren en bijhouden van de administratie. Daarnaast doet Dilan voor zijn familiebedrijf wekelijks de fiannciële administratie. Omdat zijn laaste functie een tijdelijke functie betrof, is hij nu op zoek naar een  junior functie op de financiële administratie, waarin hij de ruimte heeft zich verder te ontwikkelen.

Dilan is te omschrijven als een consistente en gedisciplineerde jongeman. Hij is kalm, sociaal en kan goed tegen chaos en drukte. Hij vindt het prima om bepaalde routines aan te houden en begrijpt dat dit vaak ook nodig is. Echter zou hij ook graag zijn eigen creativiteit en analytisch vermogen meer willen toepassen in het werk. Een functie waarin hij kan instromen op een uitvoerende rol, waarbij hij kan doorgroeien naar een verantwoordelijkere functie, past het beste bij Dilan zijn ambities.

Dilan is per direct beschikbaar voor een fulltime baan. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.600 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onWaalwijk createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven