Bastiaan Kunst Salgado

workConsultant Financieel
location_cityEindhoven

phone06 – 23 75 27 15
linkedin.com/in/bastiaankunstsalgado
Bastiaan Kunst Salgado

Vacatures

Junior Salarisadministrateur

Je zorgt er samen met de senior voor dat iedereen elke maand op tijd krijgt wat hem of haar toekomt. Als jij je thuis voelt in een open bedrijfscultuur, waarin je met een breed takenpakket jouw persoonlijke vaardigheden verder kunt ontwikkelen, dan is dit de uitdaging voor jou! Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €3.000

Facturatiemedewerker

Jij gaat aan de slag bij een groeiend transportbedrijf als administratief talent. Je bent degene die ervoor zorgt dat alle facturatie, van inkoop tot verkoop, op rolletjes loopt en dat dat ook zo blijft. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met ontwikkelingsmogelijkheden? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.000 tot €2.700

Financieel Administratief Medewerker

Jij weet als geen ander dat voor een gezond bedrijf de financiële administratie volledig in orde moet zijn. Daarom zorg jij ervoor dat de boekhoudkundige gegevens op tijd en correct ingevoerd worden volgens de procedures. Ben jij op zoek naar jouw volgende uitdaging, waarin er wordt geloofd in jouw groeipotentieel? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €2.800

Financieel Administratief Medewerker

In de logistieke wereld zijn ze niet alleen op zoek naar planners en declaranten, maar ook financiële toppers. Bij deze internationale organisatie draag je de verantwoordelijkheid voor de administratie, van factuur tot rapportage. Zie jij dat wel zitten? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onRegio Nijmegen euro_symbol€2.100 tot €2.500
Meer vacatures weergeven