Van Eindhoven en van Financieel. Bastiaan kent zijn cijfers en dat zie je op verschillende vakken terug. Het salaris, de werkuren, vakantiedagen? Reken maar dat je krijgt wat je verdient, want hij ziet wat je waard bent en settelt niet voor een aanbod dat lager is dan dat. Als hij ergens een Kunst van maakt, dan is dat het creëren van de perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een mooie toevoeging aan je team, Bastiaan helpt graag!


Vacatures

Medewerker Financiële Administratie

Blader jij in je vrije tijd ook zo gemakkelijk door autobladen heen, of bekijk je graag video’s waarin de nieuwe auto technologieën worden toegelicht? Dan zit je kennis en affiniteit al op de juiste plek! Combineer je passie voor auto’s met deze uitdaging, waarbij je uiterst nauwkeurig samen met je directe collega’s de financiële administratie verzorgd. Elke dag wordt er hard gewerkt maar nog harder gelachen.

access_timeFulltime location_onWaalwijk euro_symbol€2.400 tot €2.800

Senior Urenadministrateur

Ben jij op school of tijdens een vriendenweekend altijd degene die de verantwoordelijkheden met bijhorende taken onderverdeeld? Hou jij van de touwtjes strak in handen hebben? Dan heb ik jouw nieuwe uitdaging gevonden! Gebruik deze kwaliteiten in de functie als Senior Urenadministrateur binnen een ontzettend gezellig bedrijf.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.100 tot €2.600

Financieel Administratief Medewerker

De mogelijkheid om snel de stap te maken van Financieel Administratief Medewerker naar Senior Financieel Medewerker, waarbij je als aanspreekpunt van een aantal collega’s functioneert en direct samenwerkt met de controller. Heb jij al enkele jaren ervaring opgedaan in de financiële administratie en wil jij je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen met een mooie concrete doorgroeimogelijkheid? Dan ben ik op zoek naar jou! Combineer jouw passie voor cijfers met strategisch meedenken binnen deze organisatie!

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€2.200 tot €2.800

Assistent Controller

Voor tennis heb je een racket nodig, voor voetbal een bal en voor hockey een stick. Voor het uitvoeren van een keurige financiële administratie en het optimaliseren van deze processen, hebben wij jou nodig! Snap je het bruggetje al van sport naar de functie als Assistent Controller? Niet voor de hand liggend natuurlijk, maar wel in deze functie!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.400 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Nick (Financieel Medewerker)

Nick heeft zijn diploma op het MBO 4 in de richting Bedrijfsadministratie behaald. Gedurende zijn studie heeft hij driemaal een stage gelopen van ongeveer 4 maanden waarbij Nick de theorie in praktijk heeft kunnen uitvoeren. Hier heeft Nick vooral werkzaamheden gericht op het crediteuren- en debiteurenbeheer uitgevoerd. Hierbij kun je denken aan het boeken en matchen van inkoopfacturen, het opmaken en verzenden van facturen, en het monitoren van openstaande facturen. Bij deze werkzaamheden heeft Nick veel gewerkt met het systeem Exact Online. Nu is Nick na zijn studieperiode samen met Extra talent op zoek naar een junior functie waar hij zijn kennis en ervaring kan voortzetten.

 

Nick is een erg rustige jongeman die niet snel op de voorgrond treed, maar erg nauwkeurig en geconcentreerd op de achtergrond zijn werkzaamheden met cijfers en getallen secuur verricht. Dit kun je zien in de manier hoe Nick in een rumoerige omgeving, zoals zich dat wel eens voordeed in zijn klaslokaal of op zijn stageplaats, zijn focus op zijn werkzaamheden weet te behouden. Nick werkt het liefst met een vast takenpakket zodat hij die op zijn gestructureerde wijze kan afvinken aan het einde van zijn werkdag.


Nick heeft een salaris indicatie van € 1.800,- euro per maand op basis van een 40 uur werkweek en is direct inzetbaar.

location_onRegio Veghel createMBO person23 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000

Marissa (Administrateur)

Marissa heeft een ruime financiële ervaring opgebouwd. Hierin is ze gestart als Administratief Medewerker en doorgegroeid naar Hoofd Administratie en Cost Controller. Ze is bekend met het verwerken van een complete boekhouding inclusief bijbehorende rapportages en forecasts. Daarnaast heeft ze in haar rol als Cost Controller een analyserende rol vervuld, waar ze met haar onderzoek een kostenreductie op de overhead heeft kunnen realiseren van 25%. Momenteel is Marissa op zoek naar een nieuwe allround uitdaging, waar ze samen met een team een brede verantwoordelijkheid mag dragen.

Marissa is een sociale en vrolijke collega die altijd interesse zal tonen in haar collega’s. In haar werk is ze stressbestendig en plant ze graag vooraf om op korte termijn voor zo min mogelijk verassingen te staan. Op deze manier hebben ad hoc werkzaamheden alsnog zo veel mogelijk ruimte om opgelost te worden. Marissa is sterk in het aanbrengen van nieuwe inzichten om optimalisatie van de financiële resultaten te kunnen bieden. Ze haalt energie uit het uitvoeren en overzichtelijk maken van het totaalplaatje van de financiële administratie.

Marissa is per direct beschikbaar voor een functie van 32 tot 40 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.600,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week).

location_onEindhoven createHBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Jonas (Junior Controller)

Jonas heeft twee jaar bedrijfseconomische ervaring opgedaan bij twee internationale organisaties. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de gehele boekhouding van de Verkoopafdeling en stuurt  hij twee stagiaires aan. Zijn werkzaamheden lopen hierbij dan ook uiteen, van het controleren van afwijkende inkoopfacturen tot het optellen van verkooprapportages voor het management. Middels PowerBI kaart hij de verschillen aan tussen de behaalde resultaten en realisatie van gestelde doelen. Jonas coördineert hiernaast kritisch het optimalisatieproces van AO/IC. In de functie die hij hiervoor heeft bekleed, heeft hij het management ondersteund tijdens een overstap van ERP-systemen. Jonas is op zoek naar een functie waarbinnen hij zich kan ontplooien als Financieel Controller.

Jonas weet goed prioriteiten te stellen. Wanneer er ad hoc een rapportage aangeleverd moet worden schakelt hij feilloos om. Zijn ambitieuze instelling maakt hem tot een leergierige werknemer die geen uitdaging uit de weg gaat. Hij denkt mee met zowel zijn collega’s als het bedrijf, wat hem een loyale collega maakt. Persoonlijk is Jonas heel sportief en deze energie neemt hij mee naar de werkvloer waar hij andere collega’s aansteekt met zijn enthousiasme.

Jonas heeft een opzegtermijn van twee maanden en is op zoek naar een fulltime functie van veertig uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onEindhoven createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Anes (Transport Analist)

Anes is een proffesional met ruim 8 jaar ervaring in de logistieke sector in een financieel analytische functie. Naast het plannen, coördineren en opvolgen van zendingen heeft hij performance rapportages opgesteld en kostencalculaties uitgevoerd. Anes is sterk in het vergaren van de juiste data om hier een gegronde analyse en rapportage met een passend advies bij het management voor aan te leveren. Naast zijn ervaring is Anes ook een actieve optiehandelaar waarbij die ook benodigde statistieken analyseerd en informatie vergaderd om ook daar zo succesvol mogelijk in te worden. Vanwege zijn verhuizing en behoefte aan stabiliteit is hij samen met Extra Talent op zoek naar een analytische functie bij voorkeur in de logistieke sector. 

Anes is een kandidaat die cijfermatig en analytisch erg sterk is. Naast het opstellen en analyseren van rapportages draagt hij proactief verbetervoorstellen aan. Verder blinkt hij uit in zijn communicatieve vaardigheden en houdt hij overzicht over het gehele proces. Dit maakt hem de perfect schakel tussen klanten en de operatie. Anes komt het beste tot recht in een omgeving waarin hij snel kan schakelen. 

Anes is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onEindhoven createHBO person36 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven