Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Eindhoven en van Financieel. Bastiaan kent zijn cijfers en dat zie je op verschillende vakken terug. Het salaris, de werkuren, vakantiedagen? Reken maar dat je krijgt wat je verdient, want hij ziet wat je waard bent en settelt niet voor een aanbod dat lager is dan dat. Als hij ergens een Kunst van maakt, dan is dat het creëren van de perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een mooie toevoeging aan je team, Bastiaan helpt graag!


Vacatures

Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorgt graag voor anderen. Zonder jou is er inmiddels geen loon, als Salarisadministrateur. Dit heb je al enkele jaren gedaan en je wilt graag de volgende stap zetten bij een kantoor dat zich inzet voor maatschappelijk ondernemen. Klinkt goed toch? Lees gauw verder!

access_timeFulltime location_onGeldrop euro_symbol€3.200 tot €4.000
Cijfers laten jouw hart sneller kloppen. Jij wilt niets liever dan jouw financiële talenten inzetten bij een informeel en persoonlijk kantoor dat zich inzet voor jouw verdere groei. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid in hoe jij je werk doet. Klinkt dit goed? Lees dan gauw verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €3.000
Wil jij de verantwoordelijkheid over de boekhouding en de vrijheid om in overleg zowel je takenpakket als je werkdag te bepalen? Jij gaat aan de slag als Allround Financieel Medewerker bij een vastgoedbedrijf in Eindhoven. In dit informeel team ben je verantwoordelijk voor de boekhouding en de verbetering van werkprocessen. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.200 tot €3.200

Wil je na je studie in een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s aan de slag gaan? Dan is dit jouw kans om als Junior Controller te werken op een super locatie in hartje Eindhoven! Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.200 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Tijdens haar loopbaan heeft Danique bijna 10 jaar als allround financieel medewerker bij verschillende bedrijven gewerkt, zowel in het bedrijfsleven als in de accountancy. Over de jaren heen is zij betrokken geweest bij alle facetten van de financiële verslaglegging van ondernemingen. Naast haar fulltime baan had zij haar mbo-opleiding Bedrijfsadministrateur niveau 4 in 2011 voltooid. Tevens heeft zij bij een boekhoudkantoor de volledige financiële administratie zelfstandig verwerkt, startende en lopende ondernemingen geadviseerd inzake financiële vraagstukken en concept jaarrekeningen/rapportages opgesteld aan de hand van de aangeleverde financiële overzichten van klanten. Thans is zij werkzaam als allround financieel medewerker bij twee middelgrote bedrijven, waar zij de financiële rapportages opstelt van vijf besloten vennootschappen, verantwoordelijk is voor debiteuren en crediteurenbeheer en het voorbereiden van BTW en ICP aangiftes, alsmede het assisteren van de financieel controller/accountant. Omdat Danique met haar partner gaat samenwonen in regio Rotterdam in september 2019, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging per 1 september 2019. 

Danique heeft haar fulltime baan weten te combineren met haar mbo-opleiding en de verzorging en opvoeding van haar kind. Dit getuigt van haar doorzettingsvermogen en ambitie om te groeien. Daarnaast weet zij met haar uitstekende communicatieve vaardigheden, in haar rol als debiteurenbeheerder, een hoog percentage van debiteuren zonder nadere incassomaatregelen te overtuigen over te gaan tot het betalen van de achterstand. Wanneer Danique tijdens haar werkzaamheden ziet dat processen kunnen worden verbeterd, neemt zij het initiatief om dit aan te kaarten bij het management.

Danique is beschikbaar voor een functie van 32 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.700,-- bruto op basis van 40 uur per week en is beschikbaar per 1 september 2019.

location_on's-Hertogenbosch createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Sahid is een ervaren Finance Professional. Na een opleiding tot Administrateur (mbo) heeft hij nog een opleiding Bedrijfseconomie (hbo) afgerond. Sahid heeft bij vele verschillende organisaties gewerkt op interim basis. Deze organisaties hebben voornamelijk een internationale focus en hebben raakvlakken in farmaceutica en techniek sectoren. Hij is begonnen als Administratief medewerker op het gebied van debiteuren en crediteuren. In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkeld tot Assistent Controller en Senior Accounting Medewerker. Momenteel werk Sahid binnen een organisatie met weinig dynamiek en uitdaging waardoor hij heeft besloten samen met Extra Talent op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging op Administratief/Controlling gebied.

Sahid is een vriendelijk persoon met een goed gevoel voor humor. Met een hulpvaardige houding haalt hij energie uit het servicegericht oplossen van vraagstukken. Sahid is erg stressbestendig en maakt zich nieuwe administraties en omgevingen snel eigen. Verder heeft hij een ruime ervaring en affiniteit met IT. Hiermee maakt hij zich sterk in het optimaliseren van de inrichting en gebruik van ERP-systemen.

Sahid is beschikbaar voor een functie van 36-40 uur en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij heeft een salarisindicatie van €4500,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week).

location_onTilburg createHBO person34 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Na het behalen van zijn hbo-bachelor Bedrijfseconomie in 2017, is Dilan aan de slag gegaan bij een wereldwijde retailorganisatie en vervolgens bij een internationaal industrieel bedrijf. Als Accounting Analyst en Accounts Payable medewerker is hij verantwoordelijk geweest voor het crediteurenbeheer, het concipiëren van financiële rapportages, alsmede het controleren en bijhouden van de administratie. Daarnaast doet Dilan voor zijn familiebedrijf wekelijks de fiannciële administratie. Omdat zijn laaste functie een tijdelijke functie betrof, is hij nu op zoek naar een  junior functie op de financiële administratie, waarin hij de ruimte heeft zich verder te ontwikkelen.

Dilan is te omschrijven als een consistente en gedisciplineerde jongeman. Hij is kalm, sociaal en kan goed tegen chaos en drukte. Hij vindt het prima om bepaalde routines aan te houden en begrijpt dat dit vaak ook nodig is. Echter zou hij ook graag zijn eigen creativiteit en analytisch vermogen meer willen toepassen in het werk. Een functie waarin hij kan instromen op een uitvoerende rol, waarbij hij kan doorgroeien naar een verantwoordelijkere functie, past het beste bij Dilan zijn ambities.

Dilan is per direct beschikbaar voor een fulltime baan. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.600 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onWaalwijk createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
In 2012 behaalde Mahmut zijn Bachelor of Business Administration. In 2014 begon hij bij een groot gerenommeerd financieel dienstverlener met het opzetten van een project, waarbij de gehele financiële administratie rondom 3000 pensioencontracten verbeterd moest worden. Dit liep uiteindelijk uit op een vaste aanstelling. Binnen deze functie heeft Mahmut projecten naar zich weten toe te trekken en is hij op dit moment druk doende met het ontwikkelen van een systeem/platform, waarmee de opname van de (financiële) administratie van de klanten wordt gedigitaliseerd en geoptimaliseerd. Dit om de pensioenpremies efficiënter te berekenen en jaarlijkse correcties te minimaliseren. Om de reden dat hij zich in het bedrijfsleven verder wil ontwikkelen, is hij latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als financieel medewerker.

Mahmut valt te omschrijven als een analytische en ambitieuze jongeman. Hij is vrolijk en opgewerkt en hecht waarde aan een sociale werksfeer. In zijn werk vindt hij het prettig om contact te hebben met verschillende afdelingen. Hij is niet verlegen en stapt eenvoudig op anderen af. Tijdens zijn huidige werk moet hij dagelijks van verschillende stakeholders informatie ophalen.

Mahmut heeft een opzegtermijn van één kalendermaand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €3.200 bruto maand op basis van 40 uur.

location_onEindhoven createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven