Danny Vong

workConsultant Financieel
location_cityEindhoven

phone06 – 306 285 38
linkedin.com/in/danny-vong
Danny Vong

Van Eindhoven en van Financieel. Danny is advocaat geweest en dat betekent één ding: dat hij weet dat jij recht hebt op een baan waar je blij van wordt. Hij is dan ook vastberaden om jou op de perfecte plek te krijgen. Met zijn deskundigheid weet hij dat een krabbel onder een contract geen garantie is voor een goede match tussen werkgever en kandidaat, dus blijft Danny je ondersteunen in jouw nieuwe avontuur. Van kennismaking tot vér na jouw eerste werkdag!

Vacatures

Junior Finance Professional

Ben jij net afgestudeerd en wil jij jouw eerste stap maken binnen de finance? Dan is dit jouw kans! Binnen deze rol als Junior Finance Professional kun jij alles wat je tijdens jouw studie hebt geleerd toepassen in de praktijk. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.200 tot €2.500

Assistent Accountant

Wil jij jezelf ontwikkelen in een afwisselende functie binnen een accountantskantoor waar je de vrijheid krijgt om, op je eigen manier je praktijk op te bouwen? Lees dan snel verder! 

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500

Assistent Accountant

Wil jij werken voor een accountantskantoor dat cijfers meteen vertaalt naar concrete en realistische scenario’s. Als Assistent Accountant werk je in een team van drie accountants binnen de controlepraktijk met een mooie klantenportefeuille. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €4.500

Business Controller

Wil jij werken bij een productiebedrijf waar ze een grote passie voor trends en vormgeving hebben? Als Business Controller kun jij bijdragen aan de verdere groei van een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRoermond euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Johan (Financieel Medewerker)

De combinatie van operationele ervaring in de logistiek, een afgeronde hbo-opleiding en accuratesse in de administratie maakt Johan tot een interessante en kneedbare starter. Tijdens zijn functie als Administratief Medewerker is gebleken dat administratieve werkzaamheden hem goed liggen. Johan is wegens reorganisatie op zoek naar een nieuwe startende uitdaging als Administratief Medewerker, waarin hij op termijn meer verantwoordelijkheid naar zich toe kan trekken.

Johan is een vriendelijk sociale jongeman. Hij helpt graag collega’s en is daarbij bereid om hierbij een stapje extra te zetten. Zo heeft Johan een vriend geholpen door hem te begeleiden met afstuderen. Bij zijn vorige werkgever was Jens verantwoordelijk voor de financiën van andere mensen en bepaalde keuzes hier in te maken, hierdoor heeft hij geleerd secuur werk te leveren. Wanneer Johan een opdracht krijgt om uit te voeren, doet hij dit met uiterste precisie.

Johan is vanaf juni beschikbaar en heeft een salaris indicatie van € 2.300,- op basis van 40 uur per maand.

location_onHelmond createHBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Carice (Financieel Medewerker)

Carice is een professional met ruime en brede ervaring binnen de financiële sector. Zij is bekend met het voeren van grootboekadministraties, debiteuren- en crediteurenbeheer, alsmede met het opstellen van jaarrekeningen en maandrapportages. Na zowel de opleiding Handel & Marketing als de Interieuradviseur te hebben gedaan, was zij begonnen bij een bedrijf dat zich bezig hield met het ontwerpen van winkelinterieurs. Daar kon zij haar beide specialiteiten combineren. Echter merkte zij al snel dat haar passie bij de financiële werkzaamheden lag. Middels een viertal cursussen naast haar fulltime baan had zij zich vervolgens het boekhouden en de financiële processen beheren nader eigen gemaakt. Wegens een gebrek aan doorgroeimogelijkheden bij haar huidige werkgever is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Financieel Medewerker voor 40 uur per week.

Carice is een vlotte jongedame die in snel tempo wisselende werkzaamheden kan oppakken en uitstekend kan levelen met zowel collega’s als klanten en externe stakeholders. Met haar brede ervaring in verschillende branches weet zij snel te schakelen tussen zowel de verschillende omgangsvormen als de inhoudelijke werkzaamheden. Daarnaast is Carice proactief en ondernemend, daar zij in haar huidige functie het initiatief heeft genomen om de werkzaamheden te automatiseren en zodoende de werkprocessen te optimaliseren. Dit in combinatie met haar positieve instelling en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden maakt haar tot een prettige gesprekspartner.

Zij heeft een opzegtermijn van zeven dagen en een bruto salarisindicatie van € 2.600,- per maand op basis van 40 uur.

location_onEindhoven createHBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Mark (Administrateur)

Mark is een ervaren allround finance professional met een talent voor het analyseren van bedrijfsprocessen en een passie voor cijfers. Na zijn studie Bedrijfseconomie heeft hij gewerkt in de zorgsector, waarna hij is overgestapt naar het bedrijfsleven. Met zijn uitstekende financiële competenties en uitzonderlijke werkethiek heeft hij zich van Trainee Finance & Control ontwikkeld tot Cost Accountant. Of de werkzaamheden het inboeken van in- en verkoopfacturen betreffen of het opstellen en presenteren van maandelijkse sectorrapportages, Mark is in staat om deze gestructureerd, efficiënt en resultaatgericht te verrichten. Bij zijn huidige werkgever is Mark na zijn overstap tot de conclusie gekomen dat de werkzaamheden hem onvoldoende uitdaging bieden op financieel gebied. Hij zoekt dan ook een nieuwe uitdaging voor 40 uur per week als Financieel Medewerker/Controller bij een organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden.
 

In zijn functie als Cost Accountant heeft Mark de organisatie met zijn probleemoplossende denkvermogen op financieel administratief vlak door twee overnames geleid. Tijdens één van de overnames door een Amerikaans bedrijf werd hij geconfronteerd met de ondoenlijke taak om een miljoenenvoorraad te controleren en verantwoorden. Onder zijn leiding werd op strategische wijze een steekproefconstructie voorgesteld, waarmee de controle kon worden teruggebracht tot een haalbaar doel. Daarnaast is Mark in staat om met weerstand van interne stakeholders om te gaan door telkens het dialoog aan te gaan en hen daarbij te overtuigen van zijn standpunt. Deze sterke communicatieve vaardigheden, gecombineerd met zijn cijfermatig inzicht en analytische vaardigheden, maken Mark tot een toptalent.


Mark is in overleg binnen een maand beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.100,- per maand op basis van 40 uur per week.

location_onEindhoven createHBO person48 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Danique (Financieel Medewerker)

Tijdens haar loopbaan heeft Danique bijna 10 jaar als allround financieel medewerker bij verschillende bedrijven gewerkt, zowel in het bedrijfsleven als in de accountancy. Over de jaren heen is zij betrokken geweest bij alle facetten van de financiële verslaglegging van ondernemingen. Naast haar fulltime baan had zij haar mbo-opleiding Bedrijfsadministrateur niveau 4 in 2011 voltooid. Tevens heeft zij bij een boekhoudkantoor de volledige financiële administratie zelfstandig verwerkt, startende en lopende ondernemingen geadviseerd inzake financiële vraagstukken en concept jaarrekeningen/rapportages opgesteld aan de hand van de aangeleverde financiële overzichten van klanten. Thans is zij werkzaam als allround financieel medewerker bij twee middelgrote bedrijven, waar zij de financiële rapportages opstelt van vijf besloten vennootschappen, verantwoordelijk is voor debiteuren en crediteurenbeheer en het voorbereiden van BTW en ICP aangiftes, alsmede het assisteren van de financieel controller/accountant. Omdat Danique met haar partner gaat samenwonen in regio Rotterdam in september 2019, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging per 1 september 2019. 

Danique heeft haar fulltime baan weten te combineren met haar mbo-opleiding en de verzorging en opvoeding van haar kind. Dit getuigt van haar doorzettingsvermogen en ambitie om te groeien. Daarnaast weet zij met haar uitstekende communicatieve vaardigheden, in haar rol als debiteurenbeheerder, een hoog percentage van debiteuren zonder nadere incassomaatregelen te overtuigen over te gaan tot het betalen van de achterstand. Wanneer Danique tijdens haar werkzaamheden ziet dat processen kunnen worden verbeterd, neemt zij het initiatief om dit aan te kaarten bij het management.

Danique is beschikbaar voor een functie van 32 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.700,-- bruto op basis van 40 uur per week en is beschikbaar per 1 september 2019.

location_on's-Hertogenbosch createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven