Van Eindhoven en van Financieel. Danny is advocaat geweest en dat betekent één ding: dat hij weet dat jij recht hebt op een baan waar je blij van wordt. Hij is dan ook vastberaden om jou op de perfecte plek te krijgen. Met zijn deskundigheid weet hij dat een krabbel onder een contract geen garantie is voor een goede match tussen werkgever en kandidaat, dus blijft Danny je ondersteunen in jouw nieuwe avontuur. Van kennismaking tot vér na jouw eerste werkdag!


Vacatures

Junior RA Accountant– Regio Roermond

Wil jij je aansluiten bij een gerenommeerd middelgroot kantoor in het zuiden van het land, waar de lat hoog ligt en de professionals bewust voor specialisatie hebben gekozen? Als Junior RA Accountant draai je in eerste instantie mee met de verschillende sectoren, om vervolgens te besluiten waar je jezelf in wil specialiseren. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Roermond euro_symbol€2.800 tot €4.300

Junior Allround Administrateur– Regio Eindhoven

Altijd al interesse gehad voor ICT- en Cloud services? Een ICT-bedrijf dat landelijk opereert en telkens op zoek is naar de nieuwste innovaties op ICT-gebied, zoekt een enthousiaste Junior Allround Administrateur. In deze functie zul je behalve financieel administratieve ervaring, ook veel kennis opdoen van software en netwerken. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.100 tot €2.800

Junior Administratief Medewerker – regio Nijmegen

Een groot kantoor waar je flexibele werkplekken hebt en daarom elke dag met andere collega’s kunt overleggen en samenwerken zoekt een Junior Administratief Medewerker. In deze functie ondersteun je de organisatie in het administreren, factureren en debiteurenbeheer. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio 's Nijmegen euro_symbol€2.000 tot €2.600

Junior Allround Financieel Medewerker – Regio 's- Hertogenbosch

Retrospectief onderzoek is een belangrijk onderdeel van onze samenleving. Hierin worden de oorzaken van bepaalde gevolgen, zoals criminaliteit en de verspreiding van ziektes, in kaart gebracht, om deze in de toekomst te voorkomen. Wil jij je financiële vaardigheden toepassen om de onderzoekers op financieel gebied te ondersteunen, om zo een belangrijke maatschappelijke rol te spelen? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio 's-Hertogenbosch euro_symbol€2.200 tot €2.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Carice (Financieel Medewerker)

Carice is een professional met ruime en brede ervaring binnen de financiële sector. Zij is bekend met het voeren van grootboekadministraties, debiteuren- en crediteurenbeheer, alsmede met het opstellen van jaarrekeningen en maandrapportages. Na zowel de opleiding Handel & Marketing als de Interieuradviseur te hebben gedaan, was zij begonnen bij een bedrijf dat zich bezig hield met het ontwerpen van winkelinterieurs. Daar kon zij haar beide specialiteiten combineren. Echter merkte zij al snel dat haar passie bij de financiële werkzaamheden lag. Middels een viertal cursussen naast haar fulltime baan had zij zich vervolgens het boekhouden en de financiële processen beheren nader eigen gemaakt. Wegens een gebrek aan doorgroeimogelijkheden bij haar huidige werkgever is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Financieel Medewerker voor 40 uur per week.

Carice is een vlotte jongedame die in snel tempo wisselende werkzaamheden kan oppakken en uitstekend kan levelen met zowel collega’s als klanten en externe stakeholders. Met haar brede ervaring in verschillende branches weet zij snel te schakelen tussen zowel de verschillende omgangsvormen als de inhoudelijke werkzaamheden. Daarnaast is Carice proactief en ondernemend, daar zij in haar huidige functie het initiatief heeft genomen om de werkzaamheden te automatiseren en zodoende de werkprocessen te optimaliseren. Dit in combinatie met haar positieve instelling en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden maakt haar tot een prettige gesprekspartner.

Zij heeft een opzegtermijn van zeven dagen en een bruto salarisindicatie van € 2.600,- per maand op basis van 40 uur.

location_onEindhoven createHBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Mark (Administrateur)

Mark is een ervaren allround finance professional met een talent voor het analyseren van bedrijfsprocessen en een passie voor cijfers. Na zijn studie Bedrijfseconomie heeft hij gewerkt in de zorgsector, waarna hij is overgestapt naar het bedrijfsleven. Met zijn uitstekende financiële competenties en uitzonderlijke werkethiek heeft hij zich van Trainee Finance & Control ontwikkeld tot Cost Accountant. Of de werkzaamheden het inboeken van in- en verkoopfacturen betreffen of het opstellen en presenteren van maandelijkse sectorrapportages, Mark is in staat om deze gestructureerd, efficiënt en resultaatgericht te verrichten. Bij zijn huidige werkgever is Mark na zijn overstap tot de conclusie gekomen dat de werkzaamheden hem onvoldoende uitdaging bieden op financieel gebied. Hij zoekt dan ook een nieuwe uitdaging voor 40 uur per week als Financieel Medewerker/Controller bij een organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden.
 

In zijn functie als Cost Accountant heeft Mark de organisatie met zijn probleemoplossende denkvermogen op financieel administratief vlak door twee overnames geleid. Tijdens één van de overnames door een Amerikaans bedrijf werd hij geconfronteerd met de ondoenlijke taak om een miljoenenvoorraad te controleren en verantwoorden. Onder zijn leiding werd op strategische wijze een steekproefconstructie voorgesteld, waarmee de controle kon worden teruggebracht tot een haalbaar doel. Daarnaast is Mark in staat om met weerstand van interne stakeholders om te gaan door telkens het dialoog aan te gaan en hen daarbij te overtuigen van zijn standpunt. Deze sterke communicatieve vaardigheden, gecombineerd met zijn cijfermatig inzicht en analytische vaardigheden, maken Mark tot een toptalent.


Mark is in overleg binnen een maand beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.100,- per maand op basis van 40 uur per week.

location_onEindhoven createHBO person48 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Danique (Financieel Medewerker)

Tijdens haar loopbaan heeft Danique bijna 10 jaar als allround financieel medewerker bij verschillende bedrijven gewerkt, zowel in het bedrijfsleven als in de accountancy. Over de jaren heen is zij betrokken geweest bij alle facetten van de financiële verslaglegging van ondernemingen. Naast haar fulltime baan had zij haar mbo-opleiding Bedrijfsadministrateur niveau 4 in 2011 voltooid. Tevens heeft zij bij een boekhoudkantoor de volledige financiële administratie zelfstandig verwerkt, startende en lopende ondernemingen geadviseerd inzake financiële vraagstukken en concept jaarrekeningen/rapportages opgesteld aan de hand van de aangeleverde financiële overzichten van klanten. Thans is zij werkzaam als allround financieel medewerker bij twee middelgrote bedrijven, waar zij de financiële rapportages opstelt van vijf besloten vennootschappen, verantwoordelijk is voor debiteuren en crediteurenbeheer en het voorbereiden van BTW en ICP aangiftes, alsmede het assisteren van de financieel controller/accountant. Omdat Danique met haar partner gaat samenwonen in regio Rotterdam in september 2019, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging per 1 september 2019. 

Danique heeft haar fulltime baan weten te combineren met haar mbo-opleiding en de verzorging en opvoeding van haar kind. Dit getuigt van haar doorzettingsvermogen en ambitie om te groeien. Daarnaast weet zij met haar uitstekende communicatieve vaardigheden, in haar rol als debiteurenbeheerder, een hoog percentage van debiteuren zonder nadere incassomaatregelen te overtuigen over te gaan tot het betalen van de achterstand. Wanneer Danique tijdens haar werkzaamheden ziet dat processen kunnen worden verbeterd, neemt zij het initiatief om dit aan te kaarten bij het management.

Danique is beschikbaar voor een functie van 32 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.700,-- bruto op basis van 40 uur per week en is beschikbaar per 1 september 2019.

location_on's-Hertogenbosch createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Dilan (Financieel Medewerker)

Na het behalen van zijn hbo-bachelor Bedrijfseconomie in 2017, is Dilan aan de slag gegaan bij een wereldwijde retailorganisatie en vervolgens bij een internationaal industrieel bedrijf. Als Accounting Analyst en Accounts Payable medewerker is hij verantwoordelijk geweest voor het crediteurenbeheer, het concipiëren van financiële rapportages, alsmede het controleren en bijhouden van de administratie. Daarnaast doet Dilan voor zijn familiebedrijf wekelijks de fiannciële administratie. Omdat zijn laaste functie een tijdelijke functie betrof, is hij nu op zoek naar een  junior functie op de financiële administratie, waarin hij de ruimte heeft zich verder te ontwikkelen.

Dilan is te omschrijven als een consistente en gedisciplineerde jongeman. Hij is kalm, sociaal en kan goed tegen chaos en drukte. Hij vindt het prima om bepaalde routines aan te houden en begrijpt dat dit vaak ook nodig is. Echter zou hij ook graag zijn eigen creativiteit en analytisch vermogen meer willen toepassen in het werk. Een functie waarin hij kan instromen op een uitvoerende rol, waarbij hij kan doorgroeien naar een verantwoordelijkere functie, past het beste bij Dilan zijn ambities.

Dilan is per direct beschikbaar voor een fulltime baan. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.600 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onWaalwijk createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven