Danny Vong

workConsultant Financieel
location_cityEindhoven

phone06 – 306 285 38
linkedin.com/in/danny-vong
Danny Vong

Vacatures

Medewerker Crediteurenadministratie

Jij gaat aan de slag bij een groeiend internationaal voedselproductiebedrijf. Met een breed scala aan leveranciers ben jij degene die voornamelijk de Duitse tak van de crediteurenadministratie op orde houdt. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je jouw administratieve talent en vaardigheid in de Duitse taal kwijt kan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€2.300 tot €2.900

Boekhoudkundig Medewerker

Jij gaat aan de slag bij een jong transportbedrijf als administratieve eindverantwoordelijke binnen de organisatie. In een familiebedrijf met korte lijnen zorg jij zelfstandig voor een accurate en correcte boekhouding. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid in administratie? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.000 tot €3.000

Financial Controller

Jij gaat aan de slag bij een duurzaam bouwbedrijf. Jij zorgt voor een financieel overzicht van diverse complexe administraties. Daarnaast neem jij je team mee in een verbeterslag van dit administratieve proces om alles nog efficiënter te kunnen laten verlopen. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder. 

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.500 tot €4.500

Assistent Controller

Toe aan de volgende stap in jouw financiële carrière? En lijkt het je gaaf om te werken bij een grote, internationale distributeur van elektronica? In deze volwassen functie van Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor de systematische registratie en analyse van financiële processen. Interesse? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€3.300 tot €3.500
Meer vacatures weergeven