Danny Vong

workConsultant Financieel
location_cityEindhoven

phone06 – 306 285 38
linkedin.com/in/danny-vong
Danny Vong

Van Eindhoven en van Financieel. Danny is advocaat geweest en dat betekent één ding: dat hij weet dat jij recht hebt op een baan waar je blij van wordt. Hij is dan ook vastberaden om jou op de perfecte plek te krijgen. Met zijn deskundigheid weet hij dat een krabbel onder een contract geen garantie is voor een goede match tussen werkgever en kandidaat, dus blijft Danny je ondersteunen in jouw nieuwe avontuur. Van kennismaking tot vér na jouw eerste werkdag!

Vacatures

Junior Business Controller

Wil jij jezelf ontwikkelen in een afwisselende functie binnen een internationale organisatie? Als jij een masterdiploma in de financiële richting hebt, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €3.000

Financieel Administratief Medewerker

In de avond sporten of toch liever tv kijken op de bank? Als Financieel Administratief Medewerker bij een sportzaak in omgeving Den Bosch wordt jou een werkomgeving aangeboden waarin je volop wordt geïnspireerd om in de avond te gaan sporten! Heb jij ervaring met financiële administratie en ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€1.900 tot €2.600

Allround Financieel Medewerker

Jij gaat aan de slag als Allround Financieel Medewerker bij een gerenommeerd onderzoeksbureau in Eindhoven waar innovatie en een hechte samenwerking centraal staan. Je werkt met je collega’s samen in een open kantoortuin, waar de lijnen kort zijn en jullie volop met elkaar meedenken en mee lachen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid in een werkomgeving waar je dagelijks geïnspireerd wordt door onderzoek en innovatie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.000 tot €2.700

Financieel Medewerker

Ben jij nauwkeurig en gestructureerd met een voorliefde voor cijfers en heb je daarnaast affiniteit met de techniek? Wegens uitbreiding bij deze organisatie in Eindhoven hebben wij een leuke afwisselende baan voor je als Financieel Medewerker!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Joost (Financieel Medewerker)

Joost is een ervaren Allround Financieel Medewerker met ruim 30 jaar ervaring in de foodgroothandel, transport en commerciële dienstverlening, zowel bij familiebedrijven als internationale ondernemingen. Over de jaren heen is hij verantwoordelijk geweest voor het samenstellen en controleren van de maandelijkse omzetcijfers, de balans en de winst en verliesrekening. Ook heeft hij jaarrekeningen van telkens drie tot vijf BV’s opgesteld en geconsolideerd.  Daarnaast heeft hij leiding gegeven aan de afdeling financiële administratie. Op dit moment is Joost op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Joost is een betrokken werknemer die naast zijn reguliere werkzaamheden meedenkt met de organisatie als lid van het managementteam. Hij is tevens verantwoordelijk geweest voor het bewaken van de kredietlimieten van buitenlandse klanten, waar de termijnen strak in de gaten moeten worden gehouden, waar hij secuur te werk moest gaan. Daarnaast omschrijven zijn collega’s hem als benaderbaar en behulpzaam, daar hij altijd tijd maakt om vragen te beantwoorden en hulp te bieden.

Joost is beschikbaar voor een functie van 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.000,-- bruto op basis van 40 uur per week en is per direct beschikbaar. In overleg is zijn salarisindicatie aan te passen, wanneer er de mogelijkheid bestaat naar de indicatie te groeien.

location_onEindhoven createHBO person56 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Johan (Financieel Medewerker)

De combinatie van operationele ervaring in de logistiek, een afgeronde hbo-opleiding en accuratesse in de administratie maakt Johan tot een interessante en kneedbare starter. Tijdens zijn functie als Administratief Medewerker is gebleken dat administratieve werkzaamheden hem goed liggen. Johan is wegens reorganisatie op zoek naar een nieuwe startende uitdaging als Administratief Medewerker, waarin hij op termijn meer verantwoordelijkheid naar zich toe kan trekken.

Johan is een vriendelijk sociale jongeman. Hij helpt graag collega’s en is daarbij bereid om hierbij een stapje extra te zetten. Zo heeft Johan een vriend geholpen door hem te begeleiden met afstuderen. Bij zijn vorige werkgever was Jens verantwoordelijk voor de financiën van andere mensen en bepaalde keuzes hier in te maken, hierdoor heeft hij geleerd secuur werk te leveren. Wanneer Johan een opdracht krijgt om uit te voeren, doet hij dit met uiterste precisie.

Johan is vanaf juni beschikbaar en heeft een salaris indicatie van € 2.300,- op basis van 40 uur per maand.

location_onHelmond createHBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Mark (Administrateur)

Mark is een ervaren allround finance professional met een talent voor het analyseren van bedrijfsprocessen en een passie voor cijfers. Na zijn studie Bedrijfseconomie heeft hij gewerkt in de zorgsector, waarna hij is overgestapt naar het bedrijfsleven. Met zijn uitstekende financiële competenties en uitzonderlijke werkethiek heeft hij zich van Trainee Finance & Control ontwikkeld tot Cost Accountant. Of de werkzaamheden het inboeken van in- en verkoopfacturen betreffen of het opstellen en presenteren van maandelijkse sectorrapportages, Mark is in staat om deze gestructureerd, efficiënt en resultaatgericht te verrichten. Bij zijn huidige werkgever is Mark na zijn overstap tot de conclusie gekomen dat de werkzaamheden hem onvoldoende uitdaging bieden op financieel gebied. Hij zoekt dan ook een nieuwe uitdaging voor 40 uur per week als Financieel Medewerker/Controller bij een organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden.
 

In zijn functie als Cost Accountant heeft Mark de organisatie met zijn probleemoplossende denkvermogen op financieel administratief vlak door twee overnames geleid. Tijdens één van de overnames door een Amerikaans bedrijf werd hij geconfronteerd met de ondoenlijke taak om een miljoenenvoorraad te controleren en verantwoorden. Onder zijn leiding werd op strategische wijze een steekproefconstructie voorgesteld, waarmee de controle kon worden teruggebracht tot een haalbaar doel. Daarnaast is Mark in staat om met weerstand van interne stakeholders om te gaan door telkens het dialoog aan te gaan en hen daarbij te overtuigen van zijn standpunt. Deze sterke communicatieve vaardigheden, gecombineerd met zijn cijfermatig inzicht en analytische vaardigheden, maken Mark tot een toptalent.


Mark is in overleg binnen een maand beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.100,- per maand op basis van 40 uur per week.

location_onEindhoven createHBO person48 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Danique (Financieel Medewerker)

Tijdens haar loopbaan heeft Danique bijna 10 jaar als allround financieel medewerker bij verschillende bedrijven gewerkt, zowel in het bedrijfsleven als in de accountancy. Over de jaren heen is zij betrokken geweest bij alle facetten van de financiële verslaglegging van ondernemingen. Naast haar fulltime baan had zij haar mbo-opleiding Bedrijfsadministrateur niveau 4 in 2011 voltooid. Tevens heeft zij bij een boekhoudkantoor de volledige financiële administratie zelfstandig verwerkt, startende en lopende ondernemingen geadviseerd inzake financiële vraagstukken en concept jaarrekeningen/rapportages opgesteld aan de hand van de aangeleverde financiële overzichten van klanten. Thans is zij werkzaam als allround financieel medewerker bij twee middelgrote bedrijven, waar zij de financiële rapportages opstelt van vijf besloten vennootschappen, verantwoordelijk is voor debiteuren en crediteurenbeheer en het voorbereiden van BTW en ICP aangiftes, alsmede het assisteren van de financieel controller/accountant. Omdat Danique met haar partner gaat samenwonen in regio Rotterdam in september 2019, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging per 1 september 2019. 

Danique heeft haar fulltime baan weten te combineren met haar mbo-opleiding en de verzorging en opvoeding van haar kind. Dit getuigt van haar doorzettingsvermogen en ambitie om te groeien. Daarnaast weet zij met haar uitstekende communicatieve vaardigheden, in haar rol als debiteurenbeheerder, een hoog percentage van debiteuren zonder nadere incassomaatregelen te overtuigen over te gaan tot het betalen van de achterstand. Wanneer Danique tijdens haar werkzaamheden ziet dat processen kunnen worden verbeterd, neemt zij het initiatief om dit aan te kaarten bij het management.

Danique is beschikbaar voor een functie van 32 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.700,-- bruto op basis van 40 uur per week en is beschikbaar per 1 september 2019.

location_on's-Hertogenbosch createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven