Caroline Zweers

workConsultant Office
location_cityBreda

phone06 – 306 57 934?
linkedin.com/in/caroline-zweers
Caroline Zweers

Vacatures

Accountmanager

Wil jij meer dan alleen ‘de accounts managen’? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij deze organisatie in de maritieme sector ga jij naast het managen van de accounts actief bijdragen aan de wereldwijde naamsbekendheid. Durf jij die uitdaging aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€2.700 tot €3.800

Accountmanager

Ben jij toe aan dé volgende stap in je carrière als Accountmanager en ben je het zat om een vervelend product in een vechtmarkt te verkopen? Dan is dit bedrijf vol energie en met een mooi product misschien wel de juiste match voor jou! Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.200 tot €3.500

Accountmanager

Ben jij commercieel ingesteld en krijg jij energie uit het behalen van targets? Zoek jij een functie bij een internationale organisatie die klantgerichtheid centraal heeft staan? Dat kun jij bij deze productiemaatschappij als Accountmanager je hart ophalen. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.700 tot €3.500

Customer Service Medewerker

Klanten, klanten, klanten. Niet de makkelijkste groep mensen om mee om te gaan. En Internationale klanten dan? Poe, ga er maar aan staan! Gelukkig is voor jou als service-minded individual deze tak van sport voor geen enkel probleem. Kom maar op! Benieuwd wat je precies zult doen in deze functie? Lees hier verder!

access_timeFulltime location_onHalsteren euro_symbol€2.100 tot €2.400
Meer vacatures weergeven