Xhenita Vllasaliu

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 – 30 96 43 89
linkedin.com/in/xhenitavllasaliu
Xhenita Vllasaliu

Van Breda en van Supply Chain. Voor Xhenita is het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers topsport, maar bij haar zijn er geen verliezers te vinden. Alleen een win-win is goed genoeg; anders wordt de match afgeblazen. Zij heeft oog voor talent en zet jou alleen op een positie waar jouw kwaliteiten volledig tot hun recht komen. Xhenita is geen strenge coach, maar iemand die jou van begin tot eind (en zelfs daarna) ondersteunt in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging!

Vacatures

Productieplanner

Productieplanningen schud jij zo uit de mouw. Afwegingen maken wanneer de balans tussen grondstoffen en eindproduct perfect is, ook. Jij bent een kei in structuur houden en bent analytisch sterk. Als jij jezelf herkent in deze omschrijving, dan is dit wellicht dé baan voor jou! Wie weet start jij binnenkort als Productieplanner in de regio Tilburg.

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.300 tot €3.100

Project Inkoper

Een beetje chemie, uh ik bedoel chaos, hier en daar, daar deins jij niet voor terug. Want jij, jij weet deze chaos om te toveren in orde en weet elk project een succes te maken! Als Project Inkoper ben jij verantwoordelijk voor het gehele inkooptraject. Voel jij de chemie al? Lees dan verder!  

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.600 tot €4.400

Supply Chain Coördinator

Menselijke gezondheid verbeteren, daar ben je wel in geïnteresseerd! Biologische processen in samenwerking met technologie brengen inspiratie en voorruitgang volgens jou. Klantcontact is iets waar je je dagelijks mee wilt bezighouden en je wordt blij als je werk goed geordend is. Herken je jezelf hierin? Lees dan snel verder…

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.600 tot €3.400

Inkoper

Is duurzaamheid belangrijk voor jou? Mooi! Want als je aan duurzaamheid denkt, dan denk je aan dit bedrijf. Als Inkoper binnen deze organisatie is het jouw verantwoordelijkheid om het inkoopproces op te zetten en draag je bij aan de verdere groei van deze organisatie. Uitdaging? Zeker wel! Maar daar deins je toch niet voor terug?

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.500 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ronald (Productieplanner)

Ronald is een productieplanner met ruim 30 jaar ervaring. Bij zijn laatste werkgever was Ronald onder andere eindverantwoordelijke voor het plannen van vijf diverse productielijnen, het beheren van het gehele interne proces van de goederenstroom en het afroepen van onderdelen en grondstoffen. Daarnaast hield hij zich bezig met het contact met de leveranciers en het signaleren van knelpunten met betrekking tot de onder en over capaciteit van goederen. Door zijn harde werken was Ronald de aangewezen persoon om dé schakel tussen de werknemers op de vloer en het management te zijn, waarbij hij ook de teamleiders onder zijn hoede had. Nadat Ronald twee jaar mantelzorg heeft gedragen voor zijn (nu overleden) vader is het tijd om terug aan de slag te gaan. Ronald is daarom op zoek naar de functie waar hij al deze voorgaande jaren zo gelukkig van werd: productieplanner.

Ronald is een loyale, werk-gierige en motiverende man. Onmogelijk staat niet in zijn woordenboek en hij is goed in de omgang met verschillende mensen van alle leeftijden en achtergronden. Hij spiegelt goed waardoor hij erg geliefd was op de werkvloer. Stil zitten is niks voor hem, dat bewijst hij doordat hij in zijn vrije tijd vrijwillig voorzitter is van de honkbal vereniging.

Ronald is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.
location_onBreda createHBO person50 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Leon (Inkoopmanager)

Leon is een ervaren manager binnen de Supply Chain. Met ruim 14 jaar ervaring binnen de inkoop én productieplanning kent hij zijn werkzaamheden door en door. Bij zijn huidige werkgever is Leon eindverantwoordelijke voor de inkoop op het gebied van interieur voor drie vestigen binnen Nederland en België. Hier draagt hij de verantwoordelijkheid voor zeven medewerkers, waaronder de inkopers van alle drie de vestigingen. Het ontwikkelen van de inkoopstrategie, onderhandelen met leveranciers, het begeleiden van strategische (verbeter)projecten zijn maar enkele van zijn dagelijkse bezigheden. Door zijn ruime kennis is hij breed inzetbaar en houdt hij zich ook bezig met contingentie management binnen de organisatie. Leon is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoop Manager of Strategisch Inkoper waarin hij zijn brede vaardigheden maximaal kan inzetten.

Leon is een analytische, sterk gedreven en stressbestendig man. Door zijn proactieve houding weet hij chaotische situaties snel op te lossen en daarbij kalm te blijven. Loyaliteit is belangrijk voor hem en dit toont hij door klaar te staan voor zijn collega’s en het management. Hij is niet vies van ‘going the extra mile’ en is continue bezig met het verbeteren van processen.

Leon heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van €5.500 bruto per maand. Hij is voor 40 uur per week beschikbaar.

location_onBreda createHBO person38 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

David (Supply Chain Coördinator)

David is een ervaren Supply Chain Coördinator/ Inkoper met meer dan 10 jaar ervaring in de telecom en farmaceutische sector. In zijn meest recente functie als Inkoper is hij verantwoordelijk voor het beheren van het gehele inkoopproces. Zo heeft hij een nieuw ERP systeem ingericht en betreffende parameters opnieuw bepaald. Ook is hij verantwoordelijk voor de voorraad analyses, data management en het schakelen met de leveranciers. Voorheen heeft David tijdens zijn werkzaamheden als Supply Chain Coördinator veel kennis en ervaring op kunnen doen omtrent logistieke processen. Hier was hij verantwoordelijk voor het ‘bottom-up forecast’ proces van verschillende verkoopkanalen. Daarnaast heeft hij een supply chain vendor strategie opgesteld, met als doel processen te verbeteren en kosten te verlagen. Tijdens zijn werkzaamheden als Supply Chain Coördinator heeft David zijn NEVI 1 met succes afgerond. David op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin hij als Inkoper zijn kennis en kunde toe kan passen in de praktijk.
David is een loyale en betrouwbare medewerker met oog voor detail. Hierdoor is hij analytisch en signaleert hij vroegtijdig knelpunten, deze pakt hij aan door het aandragen van procesverbeteringen. Hij heeft een goede werkethiek, wat maakt dat hij naast zijn eigen werkzaamheden ook andere taken eigen durft te maken. Door zijn gedrevenheid legt hij de lat hoog voor zichzelf en zal hij er altijd voor zorgen dat hij zijn prestaties afstemt met zijn doelen. David is een sociale jongeman, wat er voor zorgt dat hij goed in de groep ligt en hierdoor zaken bij zijn collega's makkelijk voor elkaar krijgt.   

David heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

location_onBreda createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Evie (Supply Chain Planner)

Evie is zich, na een carrière als Supply Chain Coördinator en Export Coördinator van ongeveer vier jaar, gaan focussen op haar eigen webwinkel. Als full time moeder van jonge kinderen destijds, leverde ze via deze webwinkel diverse baby artikelen in Azië. Dit deed zij volgens de dropshipping methode waardoor ze geen eigen voorraad had. Op dagelijkse basis onderhield ze contact met klanten en leveranciers, maakte ze prijsafspraken en behandelde ze diverse aanvragen en klachten. Eerder werkte Evie al als Supply Chain Coördinator bij een technisch handelsbedrijf en een productiebedrijf van meubels. Evie wil nu dolgraag weer een baan waar ze Supply Chain processen kan ondersteunen, haar voorkeur gaat uit naar een inkoop,- of planning functie omdat zij sterk organisatorisch is. Hierdoor is zij breed inzetbaar.        

Evie is een rustige, sociale en hardwerkende vrouw. Zij komt over als vriendelijk en behulpzaam en weet goed wat ze wil en kan. Ze zegt zelf dan ook met veel verschillende mensen goed te kunnen werken. Plannen en organiseren is waar ze goed in is; hier wil ze dan ook graag in doorgroeien.         

Evie is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.  

location_onRaamsdonksveer createHBO person36 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven