Van Breda en van Supply Chain. Voor Xhenita is het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers topsport, maar bij haar zijn er geen verliezers te vinden. Alleen een win-win is goed genoeg; anders wordt de match afgeblazen. Zij heeft oog voor talent en zet jou alleen op een positie waar jouw kwaliteiten volledig tot hun recht komen. Xhenita is geen strenge coach, maar iemand die jou van begin tot eind (en zelfs daarna) ondersteunt in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging!


Vacatures

Demand Planner

Je zou bijna zeggen dat je een glazen bol hebt, zo accuraat ben jij nu eenmaal. De forecast maken is een makkie voor jou; die moeilijke analyses draaien over de afnames en voorraden, ja daar ben jij dé persoon voor! Jij overziet alles als Demand Planner, dat is namelijk één van jouw krachten. Ben jij dit? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onTilburg euro_symbol€2.800 tot €3.800

Medewerker Inkoop

Ken je dat? Dat gevoel dat je krijgt wanneer je in een achtbaan zit en van het hoogste punt nog naar beneden moet? Dat gevoel? Sorry, dat kan ik je niet geven, maar wel iets vergelijkbaars! Als Medewerker Inkoop houd jij namelijk van avontuur, kansen grijpen en houd jij van afwisseling. Een lekker gekoeld biertje (of een glaasje fris) op het einde van de dag sla jij niet af, want jij, samen met je collega’s, proost graag op succes!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.000

Junior Supply Chain Medewerker

Psst... modegek… Wil jij als allereerste in je vriendengroep die super hippe winterschoenen binnen hebben? Lees dan vooral verder! Ik zoek namelijk iemand die zelfstandig aan de slag kan gaan voor één van de leukste en grootste schoenenbedrijven in Nederland. Jij, als rechter hand van de Supply Chain manager, weet wel van aanpakken en vindt het leuk om een internationale (vrienden)groep erbij te scoren! Vergeet je niet om op voorhand jouw order apart te leggen?

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.200 tot €2.400

Supply Chain Coördinator

Je houdt je graag bezig met het verbeteren van de menselijke gezondheid. Je bent dan wel geen dokter, maar jij red wel levens, maar dan op een andere manier. Als Supply Chain Coördinator zie je namelijk dat als je biologische processen samen zet met technologie, je een vooruitgang boekt voor de menselijke gezondheid. Oh, daarnaast ben je ook echt een mensen-mens, je houd namelijk wel van goede en duidelijke communicatie!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.600 tot €3.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Berend (Supply Chain Planner)

Berend is een analytische Supply Chain Planner/Demand Planner die al meer dan 10 jaar ervaring heeft. Hij maakt de forecasts en analyses van de grote assortimenten bij een grote internationale handelsonderneming. Daarnaast is hij projectleider van het Slim4 systeem en adviseert hij Sales en Category Management op de gebieden van Voorraadplanning en Supply Chain. Berend heeft een groot aantal werkprocessen vertaald naar standaard werkinstructies op de vlakken van forecasting, orderbeheer en communicatie richting de klant. Daarnaast houdt hij zich bezig met de opleiding van andere forecasters in samenwerking met Slimstock. Berend is het aanspreekpunt voor de andere Supply Chain Planners en kan in principe voor elk product de forecast parameters bedenken, instellen en monitoren. Berend wil graag een nieuwe uitdaging in de Supply Chain, omdat hij niet stil wil blijven zitten. Hij kan goed ingezet worden als Supply Chain Coördinator of Demand Planner.

Berend is een rustige, slimme man. Hij is analytisch erg goed en kan zelfstandig maar ook teamgericht te werk gaan. Hij vindt dat je altijd in ontwikkeling moet blijven en leert daarom ook graag bij. Berend is verder te typeren door zijn resultaatgerichte en nauwkeurige houding. 

Berend is per direct beschikbaar en een salarisindicatie van €3.500 bruto per maand bij 40 uur. 
location_onBreda createHBO person45 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Gurkan (Teamleider Logistiek)

Gurkan heeft meer dan 10 jaar werkervaring binnen de Logistiek waarvan hij ook enkele jaren een inslag heeft gemaakt in de Supply Chain. Bij zijn huidige werkgever is Gurkan Logistiek Supervisor. Hier begeleid hij 50 FTE. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het optimaliseren en het efficienter laten verlopen van de processen in het warehouse. Hij maakt dagelijks personeelsplanningen en heeft een strak oog op productiviteit, doorlooptijd en kwaliteit. Bij zijn vorige werkgever was Gurkan een warehouse coördinator. Hier was hij verantwoordelijk voor het opsporen van knelpunten en deze zo snel mogelijk op te lossen. Daarnaast leverde hij verschillende rapportages aan omtrent de productiviteit op de werkvloer alsook de personeelsplanningen. Hij was zeer betrokken bij het voeren van functioneringsgesprekken van de werknemers. Gurkan is op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zijn kwaliteiten als coördinator/teamleider kan ontwikkelen. 

Gurkan is een correcte jongen met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is gericht op innovatie, want voor Gurkan betekent dit vooruitgang. In een dynamische omgeving zoekt / creëert hij structuur. Hij is creatief als het gaat om bedenken van oplossingen. Als leidinggevende is Gurkan iemand die met de voeten in de klei staat. Hij is kritisch op processen en vliegt deze vanuit de operatie aan. Een loyale medewerker die het organisatiebelang hoog in het vaandel heeft.

Gurkan is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand.

location_onZeeland createMBO euro_symbol€2.500 tot €3.000

David (Supply Chain Coördinator)

David is een ervaren Supply Chain Coördinator/ Inkoper met meer dan 10 jaar ervaring in de telecom en farmaceutische sector. In zijn meest recente functie als Inkoper is hij verantwoordelijk voor het beheren van het gehele inkoopproces. Zo heeft hij een nieuw ERP systeem ingericht en betreffende parameters opnieuw bepaald. Ook is hij verantwoordelijk voor de voorraad analyses, data management en het schakelen met de leveranciers. Voorheen heeft David tijdens zijn werkzaamheden als Supply Chain Coördinator veel kennis en ervaring op kunnen doen omtrent logistieke processen. Hier was hij verantwoordelijk voor het ‘bottom-up forecast’ proces van verschillende verkoopkanalen. Daarnaast heeft hij een supply chain vendor strategie opgesteld, met als doel processen te verbeteren en kosten te verlagen. Tijdens zijn werkzaamheden als Supply Chain Coördinator heeft David zijn NEVI 1 met succes afgerond. David op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin hij als Inkoper zijn kennis en kunde toe kan passen in de praktijk.
David is een loyale en betrouwbare medewerker met oog voor detail. Hierdoor is hij analytisch en signaleert hij vroegtijdig knelpunten, deze pakt hij aan door het aandragen van procesverbeteringen. Hij heeft een goede werkethiek, wat maakt dat hij naast zijn eigen werkzaamheden ook andere taken eigen durft te maken. Door zijn gedrevenheid legt hij de lat hoog voor zichzelf en zal hij er altijd voor zorgen dat hij zijn prestaties afstemt met zijn doelen. David is een sociale jongeman, wat er voor zorgt dat hij goed in de groep ligt en hierdoor zaken bij zijn collega's makkelijk voor elkaar krijgt.   

David heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

location_onBreda createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Evie (Supply Chain Planner)

Evie is zich, na een carrière als Supply Chain Coördinator en Export Coördinator van ongeveer vier jaar, gaan focussen op haar eigen webwinkel. Als full time moeder van jonge kinderen destijds, leverde ze via deze webwinkel diverse baby artikelen in Azië. Dit deed zij volgens de dropshipping methode waardoor ze geen eigen voorraad had. Op dagelijkse basis onderhield ze contact met klanten en leveranciers, maakte ze prijsafspraken en behandelde ze diverse aanvragen en klachten. Eerder werkte Evie al als Supply Chain Coördinator bij een technisch handelsbedrijf en een productiebedrijf van meubels. Evie wil nu dolgraag weer een baan waar ze Supply Chain processen kan ondersteunen, haar voorkeur gaat uit naar een inkoop,- of planning functie omdat zij sterk organisatorisch is. Hierdoor is zij breed inzetbaar.        

Evie is een rustige, sociale en hardwerkende vrouw. Zij komt over als vriendelijk en behulpzaam en weet goed wat ze wil en kan. Ze zegt zelf dan ook met veel verschillende mensen goed te kunnen werken. Plannen en organiseren is waar ze goed in is; hier wil ze dan ook graag in doorgroeien.         

Evie is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.  

location_onRaamsdonksveer createHBO person36 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven