Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Breda en van Supply Chain. Voor Xhenita is het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers topsport, maar bij haar zijn er geen verliezers te vinden. Alleen een win-win is goed genoeg; anders wordt de match afgeblazen. Zij heeft oog voor talent en zet jou alleen op een positie waar jouw kwaliteiten volledig tot hun recht komen. Xhenita is geen strenge coach, maar iemand die jou van begin tot eind (en zelfs daarna) ondersteunt in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging!


Vacatures

Wil jij het verschil maken bij een bedrijf dat wereldwijd het verschil maakt? Een mooi product waar iedereen, ja echt iedereen, dagelijks mee te maken heeft. Daar ben jij wel nieuwsgierig naar! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.400 tot €2.800
Jij weet van aanpakken, je bent een echte onderhandelaar en vindt zo nu en dan reizen niet bepaald vervelend. Ben jij een Inkoper die vol passie en gedrevenheid zit? Wil jij  meteen aan de slag? Lees dan even verder.
access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.800 tot €4.000
Voel jij je geroepen om anderen te helpen? Ben jij diegene die een goed doel wilt ondersteunen en wil je echt iets kunnen betekenen voor anderen? Mooi, want dan zoeken we jou. Jij, als Supply Chain Coördinator Outbound, zal namelijk een hele belangrijke rol spelen om veel landen te voorzien van farmaceutische middelen.

access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.500 tot €3.200

Jij staat aan het begin van je carrière en jij zoekt een organisatie waarbij jij jezelf kan ontwikkelen. Jij wilt de ruimte hebben om ideeën te delen met je team en deze daadwerkelijk toe te passen. Spreek ik de juiste persoon aan? Mooi! Lees eventjes verder dan…

access_timeFulltime location_onZeeland euro_symbol€2.400 tot €3.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

David is een ervaren Supply Chain Coördinator/ Inkoper met meer dan 10 jaar ervaring in de telecom en farmaceutische sector. In zijn meest recente functie als Inkoper is hij verantwoordelijk voor het beheren van het gehele inkoopproces. Zo heeft hij een nieuw ERP systeem ingericht en betreffende parameters opnieuw bepaald. Ook is hij verantwoordelijk voor de voorraad analyses, data management en het schakelen met de leveranciers. Voorheen heeft David tijdens zijn werkzaamheden als Supply Chain Coördinator veel kennis en ervaring op kunnen doen omtrent logistieke processen. Hier was hij verantwoordelijk voor het ‘bottom-up forecast’ proces van verschillende verkoopkanalen. Daarnaast heeft hij een supply chain vendor strategie opgesteld, met als doel processen te verbeteren en kosten te verlagen. Tijdens zijn werkzaamheden als Supply Chain Coördinator heeft David zijn NEVI 1 met succes afgerond. David op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin hij als Inkoper zijn kennis en kunde toe kan passen in de praktijk.
David is een loyale en betrouwbare medewerker met oog voor detail. Hierdoor is hij analytisch en signaleert hij vroegtijdig knelpunten, deze pakt hij aan door het aandragen van procesverbeteringen. Hij heeft een goede werkethiek, wat maakt dat hij naast zijn eigen werkzaamheden ook andere taken eigen durft te maken. Door zijn gedrevenheid legt hij de lat hoog voor zichzelf en zal hij er altijd voor zorgen dat hij zijn prestaties afstemt met zijn doelen. David is een sociale jongeman, wat er voor zorgt dat hij goed in de groep ligt en hierdoor zaken bij zijn collega's makkelijk voor elkaar krijgt.   

David heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

location_onBreda createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Alens is een logistiekeling in hart en nieren. Nadat ze haar studie voor de Haven en scheepsvaart management heeft afgerond (deels in Nederland en deels in Letland) is zij meteen aan de slag gegaan binnen de logistiek en supply chain. Door haar leergierigheid is heeft zij veel taken naar zich kunnen trekken waardoor ze terecht kwam in de functie voorraadbeheerder. Hierbij was zij verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad zowel fysiek als in de systemen, het uitvoeren van voorraadtellingen en het voorbereiden van zendingen. Daarnaast heeft Alens ook ervaring opgedaan met het plannen van transport en heeft kennis van de betreffende douanedocumenten. Ook als expediteur heeft zij ervaring kunnen opdoen. Alens wordt blij van de maritieme sector en zou zich hier dan ook dieper in willen verdiepen. De rol die zij het liefst beoefent is de rol van voorraadbeheerder omdat zij hier ruime kennis in heeft. Ook een combinatierol van voorraadbeheer/transportplanning/expeditie zou haar heel goed liggen. Alens is per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging nadat ze een aantal maanden hulp heeft gegeven thuis.

Alens is een spontane jongedame die erg gedreven is. Door haar gedrevenheid maakt ze werkzaamheden het snel naar zich eigen en probeert ze steeds meer te bereiken. Haar accuraatheid zorgt voor goede planningen en een structureel overzicht. Zij is communicatief zeer vaardig en heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Een hand-on mentaliteit die zij maar al te graag inzet voor de organisatie.

Alens is per direct, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

location_onZevenbergen createHBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Ilona heeft ruim 10 jaar ervaring als Inkoper en Product Manager in diverse sectoren. Als (technisch) inkoper is zij verantwoordelijk geweest voor het gehele inkoopproces van technische producten en deed ze marktonderzoek naar huidige en toekomstige leveranciers. Onderhandelen over leveringsvoorwaarden en prijsafspraken kan Ilona als geen ander. Daarnaast heeft ze een sterk oog voor het analyseren van logistieke knelpunten. Zij is ervaren in het beheren van bestaande inkooprelaties als het verwerven van nieuwe leveranciers. Met het oog op de bruto winstmarges kan ze de inkoop voorwaarden verbeteren en handhaven. Daarnaast heeft Ilona als Product Manager diverse verantwoordelijkheden gehad. Ze is in de duurzame consumenten producent verantwoordelijk geweest voor 3 verschillende private label collecties met verschillende prijs en mode niveau’s. Zo is zij verantwoordelijk geweest voor verschillende productlijnen, het presenteren van diensten maar ook inventarisaties maken bij klanten. Ilona is zakelijk creatief in het bedenken van winkelacties en promoties en heeft ervaring met leveranciersbestand reductie en vendorrating. Ilona is bij haar huidige werkgever Inkoper. Ook hier is ze verantwoordelijk voor het gehele inkoop proces. Omdat de functie die zij bekleed toch te administratief is, is Ilona op zoek naar een nieuwe uitdaging als Product Manager waarbij ze al haar vaardigheden wederom kan combineren en maximaal kan inzetten. 

Ilona is een communicatieve dame die sterk resultaat gericht is. Zij is in staat om haar visie om te zetten in plannen en deze te realiseren. Hierbij weet ze mensen om haar heen te binden en te motiveren. Ze geeft leiding op basis van wederzijds vertrouwen en schroomt niet in te grijpen als de situatie hierom vraagt. Daarnaast is Ilona een kunst liefhebber en maakt zij nog vaak haar eigen kunstwerken.

Ilona is per 1 juni beschikbaar voor 24-36 uur en heeft een salarisindicatie van €3.800,- bruto op basis van 40 uur.

location_onBreda createHBO person52 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Abbad is een jonge man die door zijn opvallende werkhouding de Supply Chain in is gerold. Bij zijn vorige werkgever, een handelshuis, is hij begonnen als accountant. Daar heeft hij, door zijn uitzonderlijke werkhouding, de kans gekregen om aan de slag te gaan al Supply Chain Medewerker. Hij heeft zich beziggehouden met prijsonderhandelingen, forecasting omtrent transport, voorraad, vraag en kwaliteitseisen. Bij zijn meest recente werkgever, een internationaal handelsbedrijf, heeft Abbad een nieuwe positie als Executive Officer Supply Chain vervuld. Deze functie heeft hij zelf in mogen richten. Zijn takenpakket bestond uit forecasting omtrent voorraad en transport, het verwerken van orders, procesoptimalisatie en het onderhandelen met leveranciers omtrent kwaliteit en voorwaarden. Omdat Abbad meer tijd met zijn kinderen wil doorbrengen, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 32 uur. 40 uur per week is bespreekbaar.

Abbad is een sociaal vaardige doorzetter. Hij is gedreven om zijn werkzaamheden tot een hoger niveau te tillen en blinkt uit in planning en time management. Abbad is erg stressbestendig en floreert onder druk. Omdat hij zich graag bezighoudt met verschillende facetten binnen het bedrijf en graag verantwoordelijkheid draagt, past een functie binnen als Supply Chain Coordinator hem perfect. 

Abbad is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.300,- per maand, op basis van 40 uur.


 
location_onx createMBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven