Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Breda en van Supply Chain. Voor Xhenita is het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers topsport, maar bij haar zijn er geen verliezers te vinden. Alleen een win-win is goed genoeg; anders wordt de match afgeblazen. Zij heeft oog voor talent en zet jou alleen op een positie waar jouw kwaliteiten volledig tot hun recht komen. Xhenita is geen strenge coach, maar iemand die jou van begin tot eind (en zelfs daarna) ondersteunt in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging!


Vacatures

Jij schudt die productieplanningen zo uit de mouw. Jij maakt ook makkelijk de afwegingen wanneer de balans tussen grondstoffen en eindproduct perfect is. Jij bent een kei in structuur houden en bent analytisch sterk. Als jij jezelf herkent in deze omschrijving, dan is dit wellicht dé baan voor jou! Wie weet start jij binnenkort als Productieplanner in de regio Breda.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.700 tot €3.200

Een dag als Supply Chain Planner is dynamisch en dat staat jou wel aan. Jij bent graag bezig met het plannen van dingen en als je dit dan ook kan inzetten voor de menselijke gezondheid, dan doe je dit maar al te graag! Ben jij dit? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.500 tot €3.200
Ben jij iemand die graag bezig is met de nieuwste ontwikkelingen op de markt? En kijk jij hierbij graag naar duurzaamheid? Dan zoeken wij jou! Voel jij je geroepen als dé nieuwe Supply Chain Planner binnen deze organisatie? Wil jij graag al jouw kwaliteiten benutten en nog meer ontwikkelen? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jij schudt die productieplanningen zo uit de mouw. Jij maakt ook makkelijk de afwegingen wanneer de balans tussen grondstoffen en eindproduct perfect is. Jij bent een kei in structuur houden en bent analytisch sterk. Als jij jezelf herkent in deze omschrijving, dan is dit wellicht dé baan voor jou! Wie weet start jij binnenkort als Productieplanner in de regio Tilburg.

access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.700 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Niels is een jongeman met ruime ervaring binnen de Logistiek. Hij is begonnen als Import medewerker en groeide al snel door naar Supply Chain Coördinator/Expediteur.  Hier was hij verantwoordelijk voor het consulteren van 3 key-accounts. Hij verwerkte de benodigde documentatie van alle importzendingen en hij was verantwoordelijk voor het bijhouden van alles klantenvragen. Hij had dagelijks contact met rederijen en klanten en fungeerde als spin in het web tussen de afdelingen. Zijn volgende werkgever heeft hij stappen mogen maken van Product management naar Pricing Operative. Hij was verantwoordelijk voor het inkopen en verkopen van klant specifieke diensten, zo ook bijvoorbeeld het transport. Ook voerde hij de tariefonderhandelingen met betrekking tot de inkoop en verkoop. Hij was zelfstandig in het onderhouden en uitbouwen van het klantenbestand middels klantenbezoeken en acquisitie. Hiernaast maakte hij de vertaalslag tussen Sales en de Operationele afdelingen, om zo de dienstverlening op klant specifiek niveau aan te kunnen bieden. Hij was op projectbasis ook bezig met het analyseren en vergelijken van verschillende tradelanes, om deze te kunnen optimaliseren. Bij zijn laatste werkgever ging Niels aan de slag als Allround Pricer, waarbij hij een gehele pricing tak zou opzetten. Helaas werd het project stopgezet vanwege de Corona en is Niels nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst zou hij zijn liefde voor de Inkoop willen ontwikkelen.

Niels is een energieke, analytische en dynamische zakelijke professional. Hij is een echte verbinder. Het is zijn drijfveer om zowel intern als extern duurzame relaties aan te gaan. Hij is een echte team speler, maar kan ook erg goed zelfstandig werken. Hij is erg sociaal en een goede sparringpartner voor zowel interne als externe stakeholders en klanten.  

Niels is per direct, voor 36 uur per week beschikbaar en heeft een salaris indicatie van €3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

 

location_onBreda createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Alens is een logistiekeling in hart en nieren. Nadat ze haar studie voor de Haven en scheepsvaart management heeft afgerond (deels in Nederland en deels in Letland) is zij meteen aan de slag gegaan binnen de logistiek en supply chain. Door haar leergierigheid is heeft zij veel taken naar zich kunnen trekken waardoor ze terecht kwam in de functie voorraadbeheerder. Hierbij was zij verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad zowel fysiek als in de systemen, het uitvoeren van voorraadtellingen en het voorbereiden van zendingen. Daarnaast heeft Alens ook ervaring opgedaan met het plannen van transport en heeft kennis van de betreffende douanedocumenten. Ook als expediteur heeft zij ervaring kunnen opdoen. Alens wordt blij van de maritieme sector en zou zich hier dan ook dieper in willen verdiepen. De rol die zij het liefst beoefent is de rol van voorraadbeheerder omdat zij hier ruime kennis in heeft. Ook een combinatierol van voorraadbeheer/transportplanning/expeditie zou haar heel goed liggen. Alens is per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging nadat ze een aantal maanden hulp heeft gegeven thuis.

Alens is een spontane jongedame die erg gedreven is. Door haar gedrevenheid maakt ze werkzaamheden het snel naar zich eigen en probeert ze steeds meer te bereiken. Haar accuraatheid zorgt voor goede planningen en een structureel overzicht. Zij is communicatief zeer vaardig en heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Een hand-on mentaliteit die zij maar al te graag inzet voor de organisatie.

Alens is per direct, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

location_onZevenbergen createHBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Ilona heeft ruim 10 jaar ervaring als Inkoper en Product Manager in diverse sectoren. Als (technisch) inkoper is zij verantwoordelijk geweest voor het gehele inkoopproces van technische producten en deed ze marktonderzoek naar huidige en toekomstige leveranciers. Onderhandelen over leveringsvoorwaarden en prijsafspraken kan Ilona als geen ander. Daarnaast heeft ze een sterk oog voor het analyseren van logistieke knelpunten. Zij is ervaren in het beheren van bestaande inkooprelaties als het verwerven van nieuwe leveranciers. Met het oog op de bruto winstmarges kan ze de inkoop voorwaarden verbeteren en handhaven. Daarnaast heeft Ilona als Product Manager diverse verantwoordelijkheden gehad. Ze is in de duurzame consumenten producent verantwoordelijk geweest voor 3 verschillende private label collecties met verschillende prijs en mode niveau’s. Zo is zij verantwoordelijk geweest voor verschillende productlijnen, het presenteren van diensten maar ook inventarisaties maken bij klanten. Ilona is zakelijk creatief in het bedenken van winkelacties en promoties en heeft ervaring met leveranciersbestand reductie en vendorrating. Ilona is bij haar huidige werkgever Inkoper. Ook hier is ze verantwoordelijk voor het gehele inkoop proces. Omdat de functie die zij bekleed toch te administratief is, is Ilona op zoek naar een nieuwe uitdaging als Product Manager waarbij ze al haar vaardigheden wederom kan combineren en maximaal kan inzetten. 

Ilona is een communicatieve dame die sterk resultaat gericht is. Zij is in staat om haar visie om te zetten in plannen en deze te realiseren. Hierbij weet ze mensen om haar heen te binden en te motiveren. Ze geeft leiding op basis van wederzijds vertrouwen en schroomt niet in te grijpen als de situatie hierom vraagt. Daarnaast is Ilona een kunst liefhebber en maakt zij nog vaak haar eigen kunstwerken.

Ilona is per 1 juni beschikbaar voor 24-36 uur en heeft een salarisindicatie van €3.800,- bruto op basis van 40 uur.

location_onBreda createHBO person52 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Abbad is een jonge man die door zijn opvallende werkhouding de Supply Chain in is gerold. Bij zijn vorige werkgever, een handelshuis, is hij begonnen als accountant. Daar heeft hij, door zijn uitzonderlijke werkhouding, de kans gekregen om aan de slag te gaan al Supply Chain Medewerker. Hij heeft zich beziggehouden met prijsonderhandelingen, forecasting omtrent transport, voorraad, vraag en kwaliteitseisen. Bij zijn meest recente werkgever, een internationaal handelsbedrijf, heeft Abbad een nieuwe positie als Executive Officer Supply Chain vervuld. Deze functie heeft hij zelf in mogen richten. Zijn takenpakket bestond uit forecasting omtrent voorraad en transport, het verwerken van orders, procesoptimalisatie en het onderhandelen met leveranciers omtrent kwaliteit en voorwaarden. Omdat Abbad meer tijd met zijn kinderen wil doorbrengen, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 32 uur. 40 uur per week is bespreekbaar.

Abbad is een sociaal vaardige doorzetter. Hij is gedreven om zijn werkzaamheden tot een hoger niveau te tillen en blinkt uit in planning en time management. Abbad is erg stressbestendig en floreert onder druk. Omdat hij zich graag bezighoudt met verschillende facetten binnen het bedrijf en graag verantwoordelijkheid draagt, past een functie binnen als Supply Chain Coordinator hem perfect. 

Abbad is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.300,- per maand, op basis van 40 uur.


 
location_onx createMBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven