Xhenita Vllasaliu

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 – 30 96 43 89
linkedin.com/in/xhenitavllasaliu
Placeholder

Vacatures

Productieplanner

Jij bent iemand die erg goed is in het maken van een productieplanning. Ook kun je gemakkelijk afwegen wanneer de balans tussen grondstoffen en eindproduct perfect is. Als jij jezelf herkent in deze omschrijving, dan is dit wellicht dé baan voor jou! Wie weet start jij binnenkort als Productieplanner in de regio Tilburg.

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.300 tot €3.100

Project Inkoper

Jij bent iemand die orde schept in de chaos en elk project tot een succes maakt! Als Project Inkoper ben je verantwoordelijk voor het gehele inkooptraject. Durf jij dit aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.600 tot €4.400

Supply Chain Coördinator

Altijd al geïnteresseerd geweest in het verbeteren van de menselijke gezondheid? Biologische processen, gecombineerd met technologie, brengen inspiratie en vooruitgang. Als jij daarnaast sterk bent in klantcontact en geordend te werk gaat, dan is dit een interessante vacature voor jou! Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.600 tot €3.400

Inkoper

Als je denkt aan duurzaamheid, dan denk je aan dit familiebedrijf! Als Inkoper ga jij bij deze organisatie een ijzersterk inkoopproces opzetten en draag je bij aan de verdere groei van deze organisatie. Meer weten over wat je gaat doen en wat je daarvoor terugkrijgt? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.500 tot €3.800
Meer vacatures weergeven