Van Breda en van Supply Chain. Voor Xhenita is het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers topsport, maar bij haar zijn er geen verliezers te vinden. Alleen een win-win is goed genoeg; anders wordt de match afgeblazen. Zij heeft oog voor talent en zet jou alleen op een positie waar jouw kwaliteiten volledig tot hun recht komen. Xhenita is geen strenge coach, maar iemand die jou van begin tot eind (en zelfs daarna) ondersteunt in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging!


Vacatures

Jij bent graag de schakel in een organisatie, ook stuur je graag mensen aan. Als Teamlead Supply Chain Coördinator bij een internationale medische groothandel ben jij diegene die alles vlotjes laat verlopen. Een heerlijke lunch én een gloednieuw pand? Check, check, double check.
access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.500 tot €3.500

Data, dat snap jij maar al te goed. Jij kan het wel dromen. Daarnaast heb je niet alleen praatjes, maar zet je deze praatjes om in nuttige analyses en acties. Communicatie met verschillende stakeholders? Joh, zet de koffie maar klaar...

access_timeFulltime location_onRaamsdonksveer euro_symbol€3.300 tot €4.750
Ben jij iemand die graag bezig is met de nieuwste ontwikkelingen op de markt? En kijk jij hierbij graag naar duurzaamheid? Dan zoeken wij jou! Voel jij je geroepen als dé nieuwe Supply Chain Planner binnen deze organisatie? Wil jij graag al jouw kwaliteiten benutten en nog meer ontwikkelen? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.500 tot €3.000
Karton. Oftewel, papier bestaande uit meerdere lagen. Dat is waar jij, op verschillende manieren, mee in aanraking gaat komen. Je gaat er zelfs mee aan de slag op een creatieve en dynamische manier. Wat ze bij deze organisatie maken en hoe vaak je het tegenkomt in het dagelijkse leven, gaat je nog verbazen. Klaar om de uitdaging aan te gaan bij één van ’s werelds grootste verpakkingsfabrikanten? Lees dan snel verder...

access_timeFulltime location_onDrunen euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Alens is een logistiekeling in hart en nieren. Nadat ze haar studie voor de Haven en scheepsvaart management heeft afgerond (deels in Nederland en deels in Letland) is zij meteen aan de slag gegaan binnen de logistiek en supply chain. Door haar leergierigheid is heeft zij veel taken naar zich kunnen trekken waardoor ze terecht kwam in de functie voorraadbeheerder. Hierbij was zij verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad zowel fysiek als in de systemen, het uitvoeren van voorraadtellingen en het voorbereiden van zendingen. Daarnaast heeft Alens ook ervaring opgedaan met het plannen van transport en heeft kennis van de betreffende douanedocumenten. Ook als expediteur heeft zij ervaring kunnen opdoen. Alens wordt blij van de maritieme sector en zou zich hier dan ook dieper in willen verdiepen. De rol die zij het liefst beoefent is de rol van voorraadbeheerder omdat zij hier ruime kennis in heeft. Ook een combinatierol van voorraadbeheer/transportplanning/expeditie zou haar heel goed liggen. Alens is per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging nadat ze een aantal maanden hulp heeft gegeven thuis.

Alens is een spontane jongedame die erg gedreven is. Door haar gedrevenheid maakt ze werkzaamheden het snel naar zich eigen en probeert ze steeds meer te bereiken. Haar accuraatheid zorgt voor goede planningen en een structureel overzicht. Zij is communicatief zeer vaardig en heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Een hand-on mentaliteit die zij maar al te graag inzet voor de organisatie.

Alens is per direct, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

location_onZevenbergen createHBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Ilona heeft ruim 10 jaar ervaring als Inkoper en Product Manager in diverse sectoren. Als (technisch) inkoper is zij verantwoordelijk geweest voor het gehele inkoopproces van technische producten en deed ze marktonderzoek naar huidige en toekomstige leveranciers. Onderhandelen over leveringsvoorwaarden en prijsafspraken kan Ilona als geen ander. Daarnaast heeft ze een sterk oog voor het analyseren van logistieke knelpunten. Zij is ervaren in het beheren van bestaande inkooprelaties als het verwerven van nieuwe leveranciers. Met het oog op de bruto winstmarges kan ze de inkoop voorwaarden verbeteren en handhaven. Daarnaast heeft Ilona als Product Manager diverse verantwoordelijkheden gehad. Ze is in de duurzame consumenten producent verantwoordelijk geweest voor 3 verschillende private label collecties met verschillende prijs en mode niveau’s. Zo is zij verantwoordelijk geweest voor verschillende productlijnen, het presenteren van diensten maar ook inventarisaties maken bij klanten. Ilona is zakelijk creatief in het bedenken van winkelacties en promoties en heeft ervaring met leveranciersbestand reductie en vendorrating. Ilona is bij haar huidige werkgever Inkoper. Ook hier is ze verantwoordelijk voor het gehele inkoop proces. Omdat de functie die zij bekleed toch te administratief is, is Ilona op zoek naar een nieuwe uitdaging als Product Manager waarbij ze al haar vaardigheden wederom kan combineren en maximaal kan inzetten. 

Ilona is een communicatieve dame die sterk resultaat gericht is. Zij is in staat om haar visie om te zetten in plannen en deze te realiseren. Hierbij weet ze mensen om haar heen te binden en te motiveren. Ze geeft leiding op basis van wederzijds vertrouwen en schroomt niet in te grijpen als de situatie hierom vraagt. Daarnaast is Ilona een kunst liefhebber en maakt zij nog vaak haar eigen kunstwerken.

Ilona is per 1 juni beschikbaar voor 24-36 uur en heeft een salarisindicatie van €3.800,- bruto op basis van 40 uur.

location_onBreda createHBO person52 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Abbad is een jonge man die door zijn opvallende werkhouding de Supply Chain in is gerold. Bij zijn vorige werkgever, een handelshuis, is hij begonnen als accountant. Daar heeft hij, door zijn uitzonderlijke werkhouding, de kans gekregen om aan de slag te gaan al Supply Chain Medewerker. Hij heeft zich beziggehouden met prijsonderhandelingen, forecasting omtrent transport, voorraad, vraag en kwaliteitseisen. Bij zijn meest recente werkgever, een internationaal handelsbedrijf, heeft Abbad een nieuwe positie als Executive Officer Supply Chain vervuld. Deze functie heeft hij zelf in mogen richten. Zijn takenpakket bestond uit forecasting omtrent voorraad en transport, het verwerken van orders, procesoptimalisatie en het onderhandelen met leveranciers omtrent kwaliteit en voorwaarden. Omdat Abbad meer tijd met zijn kinderen wil doorbrengen, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 32 uur. 40 uur per week is bespreekbaar.

Abbad is een sociaal vaardige doorzetter. Hij is gedreven om zijn werkzaamheden tot een hoger niveau te tillen en blinkt uit in planning en time management. Abbad is erg stressbestendig en floreert onder druk. Omdat hij zich graag bezighoudt met verschillende facetten binnen het bedrijf en graag verantwoordelijkheid draagt, past een functie binnen als Supply Chain Coordinator hem perfect. 

Abbad is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.300,- per maand, op basis van 40 uur.


 
location_onx createMBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Remco is een young professional met een jaar ervaring als (Junior) Inkoper. Na het behalen van de opleiding Small Business & Retail Management is hij aan de slag gegaan bij een groothandelsorganisatie in de FMCG. Hier was hij verantwoordelijk voor het inkopen van kwalitatieve producten voor de juiste prijs. Remco ging hiervoor regelmatig richting Azië, naar beurzen en op inkoopreis. Door het bijhouden van ontwikkelingen en trends op de markt, wist hij de organisatie en klanten altijd van de juiste producten te voorzien. Daarnaast voerde Remco prijsonderhandelingen en hield hij veel contact met de leveranciers. Op dit moment is Remco per direct beschikbaar en op zoek naar een uitdagende functie als Inkoper

Remco is een enthousiaste, sociale jongeman die er van houdt om snel te schakelen. Daarnaast is hij een gedreven teamspeler, hierdoor haalt hij het beste uit zichzelf en zijn collega's naar boven om op die manier een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Dit alles doet hij door hard te werken, te kijken naar kansen en om hier vervolgens op door te pakken.

Remco is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onTilburg createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven