Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Breda en van Supply Chain. Voor Xhenita is het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers topsport, maar bij haar zijn er geen verliezers te vinden. Alleen een win-win is goed genoeg; anders wordt de match afgeblazen. Zij heeft oog voor talent en zet jou alleen op een positie waar jouw kwaliteiten volledig tot hun recht komen. Xhenita is geen strenge coach, maar iemand die jou van begin tot eind (en zelfs daarna) ondersteunt in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging!


Vacatures

Ik eet het, jij eet het, wij eten het. Ik verklap het nog even niet. Ik ben namelijk goed in geheimen houden. Maar dit product, daar houden wij in Nederland (uhm eigenlijk iedereen in de wereld) allemaal van! Maar ik zoek iemand met een andere kwaliteit naast eten, namelijk plannen. Ben jij goed in plannen van productiecapaciteiten? Dan verklap ik misschien wel het antwoord.

access_timeFulltime location_onZeeland euro_symbol€2.800 tot €3.400
Een echte kastrekker, dat ben jij. Data, SAP en verbeteringen. Dat zijn drie punten die jij als trefwoorden hebt genoteerd tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Stop maar met zoeken, want deze functie is voor jou weggelegd. Bij deze prachtige organisatie ga jij namelijk de verantwoordelijkheid nemen over data en het zo consistent en volledig mogelijk inspelen op deze informatie. Interesse? Lees snel verder...
access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.800 tot €4.000
Accuraat, dat is practisch jouw bijnaam. De forecast maken is een makkie voor jou; die moeilijke analyses draaien over de afnames en voorraden, ja daar ben jij dé persoon voor! Jij overziet alles als Demand Planner, dat is namelijk één van jouw krachten. Ben jij dit? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onTilburg euro_symbol€2.800 tot €3.800
Jij schudt die productieplanningen zo uit de mouw. Afwegingen maken wanneer de balans tussen grondstoffen en eindproduct perfect is, doe jij ook wel eventjes. Jij bent een kei in structuur te behouden en daarnaast ben jij ook nog eens analytisch sterk. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan is dit dé baan voor jou! Ben jij onze nieuwe Productieplanner in regio Tilburg?

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.300 tot €3.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Berend is een analytische Supply Chain Planner/Demand Planner die al meer dan 10 jaar ervaring heeft. Hij maakt de forecasts en analyses van de grote assortimenten bij een grote internationale handelsonderneming. Daarnaast is hij projectleider van het Slim4 systeem en adviseert hij Sales en Category Management op de gebieden van Voorraadplanning en Supply Chain. Berend heeft een groot aantal werkprocessen vertaald naar standaard werkinstructies op de vlakken van forecasting, orderbeheer en communicatie richting de klant. Daarnaast houdt hij zich bezig met de opleiding van andere forecasters in samenwerking met Slimstock. Berend is het aanspreekpunt voor de andere Supply Chain Planners en kan in principe voor elk product de forecast parameters bedenken, instellen en monitoren. Berend wil graag een nieuwe uitdaging in de Supply Chain, omdat hij niet stil wil blijven zitten. Hij kan goed ingezet worden als Supply Chain Coördinator of Demand Planner.

Berend is een rustige, slimme man. Hij is analytisch erg goed en kan zelfstandig maar ook teamgericht te werk gaan. Hij vindt dat je altijd in ontwikkeling moet blijven en leert daarom ook graag bij. Berend is verder te typeren door zijn resultaatgerichte en nauwkeurige houding. 

Berend is per direct beschikbaar en een salarisindicatie van €3.500 bruto per maand bij 40 uur. 
location_onBreda createHBO person45 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Daniëlle is een ervaren Spare Parts- en Material Planner. Haar meer dan 10 jaar werkervaring spreekt voor zich. Sinds 2010 is Daniëlle actief als Material Planner bij een bedrijf dat dieselmotoren produceert. Zij verzorgt de planning voor het distributiecentrum, besteld nieuwe motoren en begeleidt het hele proces in het ERP systeem. In haar werkzaamheden daar voor was zij de eindverantwoordelijke Spare Parts Officer bij een producent van veiligheidssystemen. Hier was zij verantwoordelijk voor een goede en tijdige levering van materiaal aan alle klanten in de EMEA regio. Daniëlle moest daar snel voor schakelen, zorgen dat KPI's zoals 'Supplier Performance' gewaarborgd waren en ze was verantwoordelijk voor het forecasten van benodigde spare parts. In haar carrière staat voor Daniëlle communicatie met klant en collega's centraal, iets wat ze erg goed doet. Vanwege onvoldoende uitdaging in haar huidige werkzaamheden is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging middenin de organisatie.

Daniëlle is iemand die erg goed op haar plek lijkt te zijn in een logistieke/productie omgeving. Ze is het type waar je niet makkelijk overheen loopt terwijl ze wel heel vriendelijk blijft. Daarnaast kan ze snel verschillende systemen doorgronden. Ze combineert dus een analytische blik met een pragmatische en doelgerichte instelling! 

Daniëlle heeft een opzegtermijn van één maand en een bruto salarisindicatie van €3.600,- per maand.

location_onBreda createHBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Izaak is een Supply Chain Specialist/Supply Chain Coördinator. Hij is verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad, de inkoop van grondstoffen, alsook het monitoren en bestellen van producten om hiermee de efficiëntie te vergroten. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het coördineren van transport en het in orde maken van orders. Hij heeft dagelijks contact met transporteurs en klanten om levertijden te bewaken alsook voor onderhandelingen van transportprijzen. Hiervoor heeft Izaak ook gewerkt als expediteur, waar hij zich heeft ontwikkeld in het organiseren van transporten door middel van externe vervoerders. Voordat Izaak zich heeft opgewerkt in de logistiek en supply chain, heeft hij ruime ervaring opgedaan als commercieel medewerker binnendienst. In deze functie was hij voornamelijk het aanspreekpunt geweest van diverse klanten. Daarnaast heeft hij de buitendienst ondersteund doormiddel van het doorspelen van de juiste klantinformatie, bestelgeschiedenis de forecast die hij zelfstandig verzamelde. Omdat zijn huidige werkgever gaat verhuizen naar het buitenland, is Izaak op zoek naar een uitdagende functie als Supply Chain Coördinator. Een functie waarbij hij zijn ruime ervaring met coördinatie en transport kan inzetten.

Izaak is analytisch aangelegd en kan zich goed vinden in een drukke en hectische werkomgeving. Hij is instaat goed te luisteren naar de wensen van de klanten en hier passend op in te spelen. Izaak wil zich zelf graag blijven ontwikkelen, is leergierig en denkt graag out-of-the box.

Izaak heeft opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onBreda createHBO euro_symbol€3.000 tot €3.500

David is een ervaren Supply Chain Coördinator/ Inkoper met meer dan 10 jaar ervaring in de telecom en farmaceutische sector. In zijn meest recente functie als Inkoper is hij verantwoordelijk voor het beheren van het gehele inkoopproces. Zo heeft hij een nieuw ERP systeem ingericht en betreffende parameters opnieuw bepaald. Ook is hij verantwoordelijk voor de voorraad analyses, data management en het schakelen met de leveranciers. Voorheen heeft David tijdens zijn werkzaamheden als Supply Chain Coördinator veel kennis en ervaring op kunnen doen omtrent logistieke processen. Hier was hij verantwoordelijk voor het ‘bottom-up forecast’ proces van verschillende verkoopkanalen. Daarnaast heeft hij een supply chain vendor strategie opgesteld, met als doel processen te verbeteren en kosten te verlagen. Tijdens zijn werkzaamheden als Supply Chain Coördinator heeft David zijn NEVI 1 met succes afgerond. David op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin hij als Inkoper zijn kennis en kunde toe kan passen in de praktijk.
David is een loyale en betrouwbare medewerker met oog voor detail. Hierdoor is hij analytisch en signaleert hij vroegtijdig knelpunten, deze pakt hij aan door het aandragen van procesverbeteringen. Hij heeft een goede werkethiek, wat maakt dat hij naast zijn eigen werkzaamheden ook andere taken eigen durft te maken. Door zijn gedrevenheid legt hij de lat hoog voor zichzelf en zal hij er altijd voor zorgen dat hij zijn prestaties afstemt met zijn doelen. David is een sociale jongeman, wat er voor zorgt dat hij goed in de groep ligt en hierdoor zaken bij zijn collega's makkelijk voor elkaar krijgt.   

David heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

location_onBreda createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven