Van Breda en van Supply Chain. Voor Xhenita is het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers topsport, maar bij haar zijn er geen verliezers te vinden. Alleen een win-win is goed genoeg; anders wordt de match afgeblazen. Zij heeft oog voor talent en zet jou alleen op een positie waar jouw kwaliteiten volledig tot hun recht komen. Xhenita is geen strenge coach, maar iemand die jou van begin tot eind (en zelfs daarna) ondersteunt in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging!


Vacatures

Productieplanner

Jij schudt die productieplanningen zo uit de mouw. Jij maakt ook makkelijk de afwegingen wanneer de balans tussen grondstoffen en eindproduct perfect is. Jij bent een kei in structuur houden en bent analytisch sterk. Als jij jezelf herkent in deze omschrijving, dan is dit wellicht dé baan voor jou! Wie weet start jij binnenkort als Productieplanner in de regio Tilburg.

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.700 tot €3.200

Bedrijfsleider Logistiek - regio Moerdijk

Sterk in je schoenen staan. Daar weet jij alles van! Mensen coachen en begeleiden, dat doe jij ook wel eventjes. Maar grapjes maak jij ook wel tussendoor, want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de Bedrijfsleider die wij zoeken!

access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€3.500 tot €4.500

Supply Chain Coördinator - Regio Gorinchem

Jij zet je graag in voor de mens, jij helpt waar jij kan helpen en gaat nog een stukje verder. Hier word jij namelijk gelukkig van. In de rol van Supply Chain Coördinator Outbound ben jij een van de verantwoordelijke om verschillende landen te voorzien van farmaceutische middelen. Hierdoor draag jij bij aan de gezondheid van de mens, wereldwijd. Herken je jezelf hierin? You know what to do.

access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.500 tot €3.500

Supply Chain Planner regio Gorinchem

Heb jij al je eerste stap in je carrière gezet en ben je op zoek naar een tweede stap? Dan ben je hier aan het goede adres! Voor deze gespecialiseerde organisatie met meer dan 25 jaar ervaring zoek ik een geboren Supply Chain Planner, met andere woorden, ik zoek jou!

access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ufuk (Inkoper)

Ufuk is ongeveer 7 jaar werkzaam als Inkoper binnen verschillende productieorganisaties. Bij zijn laatste werkgever was hij onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van elektronische componenten, maakte hij prijsafspraken met leveranciers en regelde hij de transport van de uitgaande goederen. Bij zijn huidge werkgever heeft hij samen met de Supply Chain Manager de inkoopafdeling ingericht. Denk hierbij aan het vinden en contacteren van leveranciers en het maken van prijsafspraken. Daarnaast heeft hij bij beide werkgevers ervaring opgedaan als magazijnemedewerker en voorraadbeheerder. Samen met Extra Talent is Ufuk op zoek naar een functie als inkoper en/of voorraadbeheerder.

Ufuk is op ons overgekomen als een zeer vriendelijke en rustige man. Zelfs in alle hektiek die zijn functie met zich meebrengt, weet hij altijd kalm te blijven. Ufuk is een echte teamplayer en ziet het grote plaatje bij een soepele samenwerking, namelijk het behalen van de gezamelijke doelstellingen. Hij is erg behulpzaam en leergierig. Dit blijkt uit het feit dat hij niet alleen zijn verantwoordelijkheden als inkoper uitvoert, maar ook op eigen initiatief mee wilde werken in het magazijn om te zien hoe het productieproces verloopt.

Ufuk is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onBergen op Zoom createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Berend (Supply Chain Planner)

Berend is een analytische Supply Chain Planner/Demand Planner die al meer dan 10 jaar ervaring heeft. Hij maakt de forecasts en analyses van de grote assortimenten bij een grote internationale handelsonderneming. Daarnaast is hij projectleider van het Slim4 systeem en adviseert hij Sales en Category Management op de gebieden van Voorraadplanning en Supply Chain. Berend heeft een groot aantal werkprocessen vertaald naar standaard werkinstructies op de vlakken van forecasting, orderbeheer en communicatie richting de klant. Daarnaast houdt hij zich bezig met de opleiding van andere forecasters in samenwerking met Slimstock. Berend is het aanspreekpunt voor de andere Supply Chain Planners en kan in principe voor elk product de forecast parameters bedenken, instellen en monitoren. Berend wil graag een nieuwe uitdaging in de Supply Chain, omdat hij niet stil wil blijven zitten. Hij kan goed ingezet worden als Supply Chain Coördinator of Demand Planner.

Berend is een rustige, slimme man. Hij is analytisch erg goed en kan zelfstandig maar ook teamgericht te werk gaan. Hij vindt dat je altijd in ontwikkeling moet blijven en leert daarom ook graag bij. Berend is verder te typeren door zijn resultaatgerichte en nauwkeurige houding. 

Berend is per direct beschikbaar en een salarisindicatie van €3.500 bruto per maand bij 40 uur. 
location_onBreda createHBO person45 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Izaak (Supply Chain Coördinator)

Izaak is een Supply Chain Specialist/Supply Chain Coördinator. Hij is verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad, de inkoop van grondstoffen, alsook het monitoren en bestellen van producten om hiermee de efficiëntie te vergroten. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het coördineren van transport en het in orde maken van orders. Hij heeft dagelijks contact met transporteurs en klanten om levertijden te bewaken alsook voor onderhandelingen van transportprijzen. Hiervoor heeft Izaak ook gewerkt als expediteur, waar hij zich heeft ontwikkeld in het organiseren van transporten door middel van externe vervoerders. Voordat Izaak zich heeft opgewerkt in de logistiek en supply chain, heeft hij ruime ervaring opgedaan als commercieel medewerker binnendienst. In deze functie was hij voornamelijk het aanspreekpunt geweest van diverse klanten. Daarnaast heeft hij de buitendienst ondersteund doormiddel van het doorspelen van de juiste klantinformatie, bestelgeschiedenis de forecast die hij zelfstandig verzamelde. Omdat zijn huidige werkgever gaat verhuizen naar het buitenland, is Izaak op zoek naar een uitdagende functie als Supply Chain Coördinator. Een functie waarbij hij zijn ruime ervaring met coördinatie en transport kan inzetten.

Izaak is analytisch aangelegd en kan zich goed vinden in een drukke en hectische werkomgeving. Hij is instaat goed te luisteren naar de wensen van de klanten en hier passend op in te spelen. Izaak wil zich zelf graag blijven ontwikkelen, is leergierig en denkt graag out-of-the box.

Izaak heeft opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onBreda createHBO euro_symbol€3.000 tot €3.500

David (Supply Chain Coördinator)

David is een ervaren Supply Chain Coördinator/ Inkoper met meer dan 10 jaar ervaring in de telecom en farmaceutische sector. In zijn meest recente functie als Inkoper is hij verantwoordelijk voor het beheren van het gehele inkoopproces. Zo heeft hij een nieuw ERP systeem ingericht en betreffende parameters opnieuw bepaald. Ook is hij verantwoordelijk voor de voorraad analyses, data management en het schakelen met de leveranciers. Voorheen heeft David tijdens zijn werkzaamheden als Supply Chain Coördinator veel kennis en ervaring op kunnen doen omtrent logistieke processen. Hier was hij verantwoordelijk voor het ‘bottom-up forecast’ proces van verschillende verkoopkanalen. Daarnaast heeft hij een supply chain vendor strategie opgesteld, met als doel processen te verbeteren en kosten te verlagen. Tijdens zijn werkzaamheden als Supply Chain Coördinator heeft David zijn NEVI 1 met succes afgerond. David op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin hij als Inkoper zijn kennis en kunde toe kan passen in de praktijk.
David is een loyale en betrouwbare medewerker met oog voor detail. Hierdoor is hij analytisch en signaleert hij vroegtijdig knelpunten, deze pakt hij aan door het aandragen van procesverbeteringen. Hij heeft een goede werkethiek, wat maakt dat hij naast zijn eigen werkzaamheden ook andere taken eigen durft te maken. Door zijn gedrevenheid legt hij de lat hoog voor zichzelf en zal hij er altijd voor zorgen dat hij zijn prestaties afstemt met zijn doelen. David is een sociale jongeman, wat er voor zorgt dat hij goed in de groep ligt en hierdoor zaken bij zijn collega's makkelijk voor elkaar krijgt.   

David heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

location_onBreda createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven