Ilse Molenaar

workConsultant Financieel
location_cityBreda

phone06 - 490 65 109
linkedin.com/in/ilsemolenaar
Placeholder

Vacatures

Junior Controller

Hé, jij daar! Ik geloof dat jij de Junior Controller bent waar ik naar op zoek ben. Werken in een snel ontwikkelende markt samen met jonge enthousiaste collega’s, dat is waar jij naar op zoekt bent. Lees wat voor aanvulling jij kunt zijn op deze jonge en open organisatie, en wat voor aanvulling zij is op jouw leven!

access_timeFulltime location_onRegio Roosendaal euro_symbol€2.400 tot €3.000

Assistent Controller

Wil jij je steentje bijdragen aan de zorg en het welzijn in derde wereldlanden en noodgebieden? Dan kan jij als Assistent Controller aan de slag bij deze leverancier van medische hulpmiddelen en apparatuur! Hoe dan precies? Dat lees je in deze vacature!

access_timeFulltime location_onRegio Gorinchem euro_symbol€2.700 tot €3.100

Administratief Medewerker

Een foutloze administratie, dat is waar jij iedere dag naar streeft. Met jouw cijfermatig inzicht is dit ook zeker haalbaar en dit maakt je dan ook zelfverzekerd in je werkzaamheden. Kan jij je hiermee identificeren? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.700 tot €3.000

Controller

Wat hebben een Tesla, een BMW i8, een Nissan Leaf en een Jaguar I-Pace gemeen? Juist, het zijn allemaal elektrische auto’s. De elektrische automarkt ontwikkelt zich razendsnel, wat vraagt om nieuwe ideeën en oplossingen in de e-mobility. En daar kan jij je steentje aan bijdragen! Lees snel verder hoe. 

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven