Gioia Zoutewelle

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 – 196 89 778
linkedin.com/in/gioiazoutewelle
Gioia Zoutewelle

Vacatures

Logistiek Coördinator

Deze internationale handelsorganisatie maakt een groeifase door. Daarom is zij op zoek naar iemand die al enige jaren ervaring heeft in de logistiek. Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te maken? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500

Customer Service Medewerker

Jij wil graag bij een internationale organisatie aan de slag, waar jij in een informeel team een nieuwe stap in je logistieke carrière gaat zetten. Ben jij ambitieus en is de klant bij jou altijd koning? Eindelijk hebben we je gevonden! Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.600

Transportplanner Groupage

Ben jij bekend met het reilen en zeilen van groupage transportplanningen en ben je toe aan een volgende stap bij een internationale organisatie? Jij hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in de richting van logistiek en je wil jezelf graag ontwikkelen. Daar krijg jij nu de perfecte kans voor!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500

Logistiek Administratief Medewerker

Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring in de Logistiek of Supply Chain, je bent communicatief sterk en schakelt moeiteloos tussen leveranciers, klanten en vervoerders. Heb ik jou zojuist beschreven? Lees snel verder, want dit is jouw droombaan!

access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€2.200 tot €2.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Henk (Logistiek Coördinator)

Met meer dan 10 jaar ervaring is Henk een Logistiek Coördinator in hart en nieren. Henk heeft plezier in het regelen van het logistieke traject van het begin tot eind. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het bestellen, coördineren, afleveren en factureren van klantenorders. Daarnaast onderhoudt Hans het contact met internationale klanten en leveranciers over de productie, afleveringen, forecast en facturatie, dit maakt Henk bij uitstek geschikt als de schakel binnen het logistieke proces. Doordat zijn huidige functie komt te vervallen, is hij per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging.

Henk is een correcte en loyale man, niet voor niets heeft hij ruim 20 jaar voor dezelfde werkgever gewerkt. Het is een echte vakman en hij neemt zijn werk uiterst serieus. Hij is begonnen als Machine Operator, maar al snel werd duidelijk dat dit niet zijn eindbestemming was en na consistente stappen gemaakt te hebben is hij ruim 10 jaar geleden gestart als Logistiek Coördinator. Hij heeft plezier in het helpen van de klant en het genereren van overzicht.

Hans is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person52 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Brahim (Expediteur)

Brahim is net afgestudeerd aan het STC en heeft ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij een organisatie die hem de ruimte geeft ervaring op te doen als Expediteur. Brahim heeft interessante stage ervaring bij twee internationale exporthandelsorganisaties, waar hij veel verantwoordelijkheden heeft gekregen bij de coördinatie van het logistieke proces. In zowel zee- als wegtransport. Naast expediteurswerkzaamheden was hij ook verantwoordelijk voor het maken van transportplanningen voor ruim 70 vrachtwagens per dag.

Brahim is een ambitieuze, communicatief vaardige en slimme jongeman die aan het begin staat van zijn carrière. Door zijn stage-ervaring weet hij waar hij over praat en waar zijn interesses liggen. Hij is bereid elke kans die hij krijgt met beide handen aan te pakken.

Brahim heeft een salarisindicatie van €2.100,- per maand en is per direct beschikbaar.

 

location_onRotterdam createMBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Corine (Logistiek Administratief Medewerker)

Vroeg in haar carrière is Corine aan de slag gegaan op het hoofdkantoor van de bekende winkelketen, waar zij begonnen is op de orderadministratie. Haar werkervaring is in de jaren die daarop volgden met de organisatie meegegroeid en dat heeft haar gemaakt tot de logistieke duizendpoot die Corine vandaag de dag is. Corine heeft ervaring in meerdere facetten binnen zowel de logistiek als de supply chain, denk aan import, export en alle contacten die daarbij komen kijken, maar ook distributie en douaneformaliteiten en de administratieve afwikkeling hiervan. Doordat de organisatie failliet ging heeft Corine 2 jaar een uitstap gemaakt naar andere organisaties, totdat zij de kans kreeg om weer bij haar eerste werkgever aan de slag te gaan. Zij begon hier vol goede moed, maar door een nieuw management zijn de werkzaamheden en de werksfeer niet meer wat het geweest is. Corine heeft na haar terugkeer gemerkt dat zij toe is aan een nieuwe werkomgeving en ziet deze in een logistiek administratieve functie.

Corine is een frisse en vlotte dame met ontzettend veel ervaring, maar ze is nooit uitgeleerd en weet zich administratieve werkzaamheden snel eigen te maken. Het informele karakter van de logistiek heeft Corine altijd als zeer prettig ervaren en zij zou graag samen met een leuk team logistieke klussen klaren. Corine is een loyale dame en heeft in haar carrière maar weinig wisselingen gemaakt, hetgeen nu ook haar intentie is.

Corine heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.

location_onLeiden createMBO person55 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Tanja (Expediteur)

Tanja is een enthousiaste dame met een hart voor Export Operations en Customer Care. Met haar hbo-diploma op zak en werkervaring als Senior Expediteur bij zowel een rederij als forwarder, heeft Tanja een mooie mix aan kennis en ervaring opgedaan. Daarbij kan haar uitstekende beheersing van de Franse taal een fijne meerwaarde zijn. Met een passie voor haar werk geniet zij ervan om haar kennis en ervaring te bundelen in een functie waar zij van A tot Z betrokken is bij haar klanten. Van het aannemen van de order, tot het inschakelen van de diverse modaliteiten en het voeren van customer service en after sales. Momenteel is Tanja eindverantwoordelijk op de export afdeling bij een forwarder en heeft het hier erg naar haar zin. Helaas is er door een recente fusie onduidelijkheid binnen de organisatie over contracten en werklocatie, waardoor Tanja uitkijkt naar een nieuwe uitdaging waar zij zich voor langere tijd in vast kan bijten. Dit doet zij graag in een functie als Allround Expediteur met veel eigen verantwoordelijkheden.

Tanja is een vrolijke dame met het hart op de tong. Op een duidelijke manier weet zij uit te leggen wat haar drijfveren zijn en met haar spontane karakter brengt zij haar enthousiasme aanstekelijk over. Tanja is een gevoelsmens, maar weet rationele keuzes te maken die nodig zijn om het logistieke proces vlekkeloos te laten verlopen, én haar klanten meer dan tevreden te houden. Al doet haar cv wellicht anders vermoeden is Tanja een persoon die zich graag voor langere tijd aan een werkgever verbindt. Helaas heeft zij een aantal reorganisaties doorgemaakt en ook 2 ‘misstappen’ gezet waardoor er wat onrust in haar cv is ontstaan.

Tanja is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand (bespreekbaar).

location_onKrimpen aan den IJssel createHBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven