Gioia Zoutewelle

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 – 196 89 778
linkedin.com/in/gioiazoutewelle
Placeholder

Vacatures

Logistiek Administratief Medewerker

Een betrokken, informele organisatie zoekt een Logistiek Administratief Medewerker. Heb jij minimaal een jaar ervaring binnen de logistiek, én kennis van bloemen en planten? Lees dan snel verder, want dan zit jij bij deze organisatie helemaal op je plek!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.650

STC Starter

Na 4 jaar hard studeren is het eindelijk zover, je hebt je STC-diploma op zak en wilt aan de slag in de logistiek. Misschien wel binnen de haven of een andere branche? Helemaal zeker weet je het nog niet. Niet getreurd, ik help jou graag met het vinden van de eerste uitdaging in jouw logistieke carrière.
access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.000 tot €3.000

Logistiek Coördinator Chemie

Heb jij al enkele jaren ervaring binnen de chemie en ben jij toe aan de volgende stap in je logistieke carrière? Jij hebt een creatieve blik op logistiek processen, en zit vol met ideeën voor het verbeteren en coördineren van deze processen. Dan is dit dé nieuwe uitdaging voor jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Expediteur Export

Met enkele jaren ervaring ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière. Fantastisch, want deze internationale logistiek dienstverlener zoekt een Expediteur Export om hun hechte team mee te versterken! Interessant? Dat snap ik. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Den Haag euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven