Van Rotterdam en van Logistiek. Tegenwoordig is het zo lastig om tussen al die vacatures degene te vinden die echt bij jou past.. Gioia helpt je hierbij. Zij is een actieve luisteraar, doelgericht en eerlijk. Alles wat je moet hebben om de juiste match te maken. Nadat zij een match gemaakt heeft, kan je haar altijd bellen en blijft zij je coachen als je dat nodig hebt. Heb je vragen of wil je graag met Gioia in contact komen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Customer Service Medewerker Logistiek

Service schrijf jij met de hoofdletter S, de klant is bij jou tenslotte altijd koning. Jij hebt ervaring als Customer Service Medewerker in een logistieke organisatie en je draagt graag de verantwoordelijkheid voor de inkomende en uitgaande goederenstroom. Herken jij jezelf in deze korte introductie? Dan is deze vacature voor jou geschreven!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.900

Transportplanner Groupage

Denk jij bij het horen van het woord ‘Euro’ niet aan munten maar aan pallets? Het plannen van transporten is niet alleen jouw werk, maar ook je passie. Jij wilt de ervaring die jij hebt opgedaan als Transportplanner toepassen in een nieuwe werkomgeving. Dat kan, lees snel verder! 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500

Expediteur

Jij hebt enige ervaring opgedaan als Expediteur en je zoekt een functie waar jij van A tot Z verantwoordelijk wordt gesteld voor de transportopdrachten. Ben jij klaar om aan de slag te gaan in een organisatie waar jij de waardering krijgt die jij verdient? Lees dan verder voor jouw droombaan! 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000

Logistiek Administratief Medewerker

Nauwkeurig werken is voor jou de normaalste gang van zaken. Jij bent ijzersterk in administratieve werkzaamheden en jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek. Klopt dit? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een handelsorganisatie gespecialiseerd in groente en fruit zoeken wij een Logistiek Administratief Medewerker.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Lars (Transportplanner)

Logistiek is Lars met de paplepel ingegoten. Zijn vader was chauffeur en Lars ging al op jonge leeftijd op elk mogelijk moment met hem mee. Lars is 18 lentes jong en heeft al bijna 4 jaar logistieke ervaring. Logistiek is zijn passie en transportplanningen maakt hij al vanaf zijn 15e. Toen zijn vader voor zichzelf begon, is hij bij hem op de planningsafdeling terecht gekomen, waar hij naast het maken van transportplanningen ook ervaring heeft opgedaan op het gebied van klantcontact. Helaas was het moeilijk om werk en privé gescheiden te houden, waardoor Lars op zoek is gegaan naar iets anders. Momenteel werkt Lars een half jaar bij een logistiek dienstverlener, maar de organisatie moet helaas bezuinigen. Dit zorgt voor veel onduidelijkheid en daarom is Lars op zoek naar een nieuwe uitdaging als Containerplanner bij een stabiele organisatie waar hij zijn opgedane kennis in de praktijk kan toe passen en zich verder kan ontwikkelen.

 

Lars is op ons overgekomen als amicale en ambitieuze jongeman. Doordat Lars al zo vroeg in aanraking gekomen is met de logistiek, weet hij precies wat hij wel en niet wil in een nieuwe functie. Lars vindt het heel belangrijk om zijn eigen boontjes te kunnen doppen en is een harde werker, hij draait zijn hand niet om voor lange werkdagen en doet zijn uiterste best om het transport zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Lars houdt van de hectiek en de werktijden die komen kijken bij het werk als Transportplanner zijn voor hem geen enkel probleem.

 

Lars is fulltime beschikbaar. Hij heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person18 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Yuri (Warehouse Teamleider)

Yuri heeft 4 jaar warehouse ervaring. In 2015 is hij begonnen aan de opleiding Manager Havenlogistiek aan het STC. Na deze succesvol afgerond te hebben, is hij als logistiek administratief medewerker aan de slag gegaan. Toen hij wegens omstandigheden niet kon blijven bij deze organisatie, is hij als Teamleider Distributie/Verlading aan de slag gegaan bij een ander. Het team dat Yuri aanstuurt is verantwoordelijk voor de palletindeling, zodat deze het gemakkelijkst in de vrachtwagens geladen kunnen worden. Momenteel is Yuri verantwoordeljk voor de aansturing van het team en het maken van een taakindeling/rooster. Hoewel Yuri het naar zijn zin heeft op zijn werk, mist hij een gezellige werksfeer. De werksfeer in combinatie met de reistijd is voor Yuri reden om samen met Extra Talent op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. 

Yuri is op ons overgekomen als een harde werker. Een echte Rotterdammer met een 'niet lullen maar poetsen'-mentaliteit. Hij weet waar hij het over heeft en weet goed te vertellen wat hij wel en niet wil. Hetzelfde hart dat hij voor zijn werk heeft, heeft hij ook op de tong.

location_onRotterdam createMBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Brahim (Expediteur)

Brahim is net afgestudeerd aan het STC en heeft ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij een organisatie die hem de ruimte geeft ervaring op te doen als Expediteur. Brahim heeft interessante stage ervaring bij twee internationale exporthandelsorganisaties, waar hij veel verantwoordelijkheden heeft gekregen bij de coördinatie van het logistieke proces. In zowel zee- als wegtransport. Naast expediteurswerkzaamheden was hij ook verantwoordelijk voor het maken van transportplanningen voor ruim 70 vrachtwagens per dag.

Brahim is een ambitieuze, communicatief vaardige en slimme jongeman die aan het begin staat van zijn carrière. Door zijn stage-ervaring weet hij waar hij over praat en waar zijn interesses liggen. Hij is bereid elke kans die hij krijgt met beide handen aan te pakken.

Brahim heeft een salarisindicatie van €2.100,- per maand en is per direct beschikbaar.

 

location_onRotterdam createMBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Kira (Logistiek Administratief Medewerker)

Na haar niveau 4 opleiding Ondernemer Detailhandel is Kira haar vader gaan ondersteunen als mede-franchisenemer bij een grote Nederlandse winkelketen. Hier was zij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het filiaal, zoals in- en verkoop, personeelsbeleid en de boekhouding. Omdat het in deze functie lastig werd om werk en privé gescheiden te houden, heeft Kira begin 2019 besloten om uit het ondernemerschap te stappen. Via haar partner is Kira de logistiek ingerold, en dit bleek, gezien haar ervaringen in een dynamische werkomgeving, de juiste stap te zijn. Als Export Medewerker bij een leverancier van technische instrumenten voor de scheepvaart, offshore en industrie, was Kira verantwoordelijk voor de zending van de producten naar verschillende eindbestemmingen over de hele wereld. Een functie waar zij ontzettend enthousiast van wordt. Echter was de werksfeer binnen de afdeling niet altijd even positief, hetgeen invloed had op Kira’s werkplezier. Zodoende is zij, samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe logistieke uitdaging.

Wij hebben Kira leren kennen als een dame die van aanpakken weet, dit blijkt uit het feit dat zij op jonge leeftijd al het ondernemerschap in is gestapt. Kira vindt dynamiek en klantcontact ontzettend belangrijk en houdt van de hectiek die bij de logistiek komt kijken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en met haar opgewekte karakter en klantgerichte houding, is zij een aanwinst voor elke organisatie.

Kira is per direct beschikbaar en zij heeft een salarisindicatie van € 2.000,- euro bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven