Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Breda en van Financieel. Juna is doelgericht, direct en een ontdekker. Kom je in je eigen zoektocht een vacature tegen? Laat het haar weten, want dan zorgen jullie er samen voor dat jij daar terecht komt. Nog geen passende vacature tegengekomen? Dankzij een groot netwerk vindt zij de perfecte match voor jou. Wat Juna verder aanbiedt? Poen! Omdat zij open en eerlijk met jouw nieuwe werkgever onderhandelt over wat je waard bent. Bel, app of mail voor meer info!


Vacatures

Een prachtig nieuw pand, ambitieuze collega’s en veel ruimte voor eigen initiatief. Dit zijn enkele facetten waarover deze internationale gootspeler beschikt. Daarnaast hangt er een dynamische en fijne sfeer binnen deze organisatie en is er altijd ruimte voor een praatje met collega’s. Persoonlijk contact staat binnen dit bedrijf hoog in het vaandel. Klinkt dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.200 tot €4.200
Een echte professional worden door middel van trainingen en cursussen. De vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om jouw klanten zo goed mogelijk advies te geven. Een prettige werksfeer waarin er altijd wel tijd is voor een kopje koffie en de werk-privébalans erg belangrijk is. Klinkt dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.300 tot €3.300
Als Assistent Controller krijg jij de mogelijkheid om initiatief te tonen en door te groeien door middel van opleidingen. Je vindt het leuk om echt onderdeel van een team te zijn en sluit elke vrijdagmiddag bij de borrel aan. Het liefst sluit jij zelfs aan bij de personeelsvereniging om geen enkel uitje te hoeven missen. Omschrijf ik jou nu? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.400 tot €3.200
Jij gaat aan de slag om deze uitdagende en afwisselende functie helemaal eigen te maken. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied door middel van diverse cursussen en trainingen. Er zijn binnen dit bedrijf veel doorgroeimogelijkheden en de sfeer is erg prettig. Klinkt dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€4.000 tot €5.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Kianna heeft in haar carrière veel ervaring opgedaan als financieel administratief medewerkster. Dit heeft Kianna zo wel op vaste basis gedaan als de laatste 2 jaren op project basis bij diverse organisaties. Als financieel administratief medewerkster was Kianna verantwoordelijk voor controleren en inboeken van facturen, crediteuren- en debiteurenbeheer, uren verwerken en het verzorgen van klantcontact. Daarnaast hield Kianna zich nog bezig met overige administratieve taken. Omdat Kianna haar laatste opdracht recent is afgelopen is zij nu op zoek naar een volgende uitdaging als financieel administratief medewerkster. 

Kianna is sociale dame die erg collegiaal is. Ze biedt vaak ondersteuning aan haar collega's en vindt het leuk om anderen te helpen. Kiannia gaat altijd erg accuraat en zorgvuldig te werk, hierdoor mist zij geen enkel detail over het hoofd en kan ze snel verbanden leggen. Ze is erg stressbestendig en kan goed met deadlines werken. Kianna heeft ook een commerciële kant en ze heeft goede communicatievaardigheden. 

Kianna is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur.


 
location_onOosterhout createMBO person44 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Eduard heeft in zijn carrière verschillende rollen op zich genomen. Hij is begonnen als Assistent Accountant waar hij verantwoordelijk was voor de jaarrekeningen en het opstellen van verschillende fiscale aangiften. Hierna is Eduard aan de slag gegaan als Account Handler waar hij verantwoordelijk was voor het opmaken en controleren van bedrijfsmatige verzekeringspolissen. In mei 2019 besloot Eduard de overstap te maken naar het bedrijfsleven en momenteel is hij werkzaam als allround boekhoudkundig medewerker. Hier is Eduard verantwoordelijk voor de dagelijkse bank, inkoop en verkoop administratie van 15 entiteiten. Daarnaast houdt Eduard zich bezig met controle en treasury werkzaamheden zoals de maandafsluiting en het opstellen van management rapportages. Eduard is tevens het eerste aanspreekpunt voor vragen vanuit interne en externe partijen. Eduard voert zijn werkzaamheden met veel plezier uit, echter loopt deze interim opdracht bijna op zijn eind. Om deze reden is Eduard op zoek naar een volgende uitdaging als assistent controller.

Eduard is een rustige sociale man die erg analytisch is ingesteld. Hij let altijd erg op de details waardoor hij snel patronen ziet die andere niet zien. Daarnaast gaat Eduard altijd erg accuraat te werk, hij doet liever ergens iets langer over en dat het goed is dan da hij het snel afraffelt. Door zijn collega's wordt hij omschreven als collegiaal omdat hij graag andere helpt. Eduard is erg resultaatgericht en is dan ook heel goed met time management. Hij is erg leergierig en wilt zichzelf graag altijd blijven ontwikkelen.

Eduard is per 1 maart beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand op basis van fulltime. 

location_onZevenbergen createHBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Martine inmiddels 20 jaar ervaring als Administratief Medewerker. Ze is voornamelijk actief geweest in logistieke organisaties en op de financiele administratie. Binnen de logistieke organisaties was Martine onder andere verantwoordelijk voor het verwerken van verlandingsgegevens, het afboeken van transportgegevens, het opstellen van vrachtdocumenten, het onderhouden van contact met transporteurs en het bijvhouden van de voorraadgegevens. Ook het verwerken van offertes en het opstellen van transportductment kwam binnen deze logistieke organisaties veelvuldig aanbod. In haar financiele rollen was Martine vooral verantwoordleijk voor het registreren, verwerken en controleren van facturaties, het uitwerken van offertes, het inboeken van dagstaten, uren kilomterdeclaraties. Hiernaast droeg zij ook zorg voor het debiteurenbeheer, het verzorgen van de incassotrajecten en de gehele financiele administratie. Door een reorganisatie is de functie van Martine komen te vervallen, wat er toe heeft geleid dat zij nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Logistiek of Administratief Medewerker.

Martine is zeer resultaatgerichte dame met ruime ervaring in zowel de logisieke- als financiele administratie. Martine wordt gekenmerkt door haar enorme drive, haar snelheid om zich informatie eigen te maken en haar brede inzetbaarheid. Daarnaast gaat Martine zeer nauwkeruig te werk, een eigenschap die van groot belang is in de financiele administratie. Martine gaat elke administratieve uitdaging met een fris blik tegemoed en stopt niet tot zij deze tot volle tevredenheid heeft volbracht.

Martine is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand. 

location_onBergen op Zoom createMBO person39 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Mark is sinds 2005 werkzaam als controller bij een groot leveranciersbedrijf van verwarmingsapparatuur. In deze functie neemt hij zowel het financial als business control gedeelte op zich. Zijn voornaamste verantwoordelijkheden zijn het opstellen van management rapportages, het vaststellen van de KPI's en het opstellen van de maand-, kwartaal- en jaarrapportages. Tevens is Mark de sparringpartner van het management en stelt hij de budgettering en forecasts op die hij aan het management presenteert. Mark verzorgt de belasting aangifte en de verzekeringen en is verantwoordelijk voor het schrijven en presenteren van de AO en IC's. Mark voert zijn werk met veel plezier uit, echter is hij toe aan een nieuwe omgeving. Daarom is Mark op zoek naar een volgende uitdaging als controller.

Mark is een sociale man die erg collegiaal en leergierig is. Hij pakt taken van andere over als deze er zelf niet aan toe komen en vindt het dan ook altijd leuk om nieuwe dingen te leren. Hij gaat altijd heel precies te werk en is erg analytisch, daarom legt hij snel verbanden en kan hij snel schakelen. Mark weet echt van aanpakken en hij geeft altijd de volle honderd procent. Hij kan goed zelfstandig te werk gaan maar vindt het echter wel fijn om een sparringpartner te hebben.

Mark heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onStanddaarbuiten createHBO person48 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven