Van Breda en van Financieel. Juna is doelgericht, direct en een ontdekker. Kom je in je eigen zoektocht een vacature tegen? Laat het haar weten, want dan zorgen jullie er samen voor dat jij daar terecht komt. Nog geen passende vacature tegengekomen? Dankzij een groot netwerk vindt zij de perfecte match voor jou. Wat Juna verder aanbiedt? Poen! Omdat zij open en eerlijk met jouw nieuwe werkgever onderhandelt over wat je waard bent. Bel, app of mail voor meer info!


Vacatures

Financieel administratief medewerker (16 uur)

Binnen deze informele, flexibele en transparante werkomgeving krijg jij veel vrijheid en kun jij nieuwe ideeën inbrengen. Alhoewel het geen familiebedrijf is, voelt het wel zo. Het team is erg hecht en per jaar worden er meerdere uitjes georganiseerd. Jij kunt jezelf binnen dit bedrijf echt ontwikkelen en er zijn ook zeker doorgroeimogelijkheden. Al enthousiast? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onGilze euro_symbol€2.200 tot €2.700

Business Controller

Een functie met veel vrijheid en waar jij jezelf echt kan laten zien. Jezelf ontwikkelen door middel van verschillende trainingen en veel doorgroeimogelijkheden, dat is waar deze organisatie voor staat. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.200 tot €4.400

Belastingadviseur

Deze diverse en uitdagende functie biedt jou niet alleen veel doorgroeimogelijkheden maar ook de kans om jezelf in een razend tempo te ontwikkelen door middel van verschillende opleidingsmogelijkheden, trainingen en cursussen. Je krijgt er een hecht en collegiaal team aan collega’s bij en de sfeer op het kantoor is erg prettig. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Zeeland euro_symbol€2.800 tot €3.800

Assistent Accountant

Diverse opleidingsmogelijkheden, cursussen en trainingen zorgen ervoor dat jij jezelf continu kan blijven ontwikkelen. Daarnaast staat jouw persoonlijke loopbaan op nummer één en er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Een prettige werksfeer en verschillende leuke events zorgen ervoor dat jij je binnen no time thuis voelt. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio zeeland euro_symbol€2.700 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Frans (Assistent Controller)

Faas is een net afgestudeerde, zeer ambitieuze Junior Controller met twee jaar ervaring. Hij is eind juni afgestudeerd van zijn opleiding Finance & Control nadat hij een mooie afstudeeropdracht heeft uitgevoerd. Hij heeft bij een stukproductiebedrijf de procesbeschrijving van de geldgoederenbeweging gemaakt met de bijbehorende risicoanalyse en aanbevelingen, zoals de bruto en netto risico's. Dit stagebedrijf heeft hem direct een baan aangeboden maar deze heeft Faas afgeslagen omdat hij binnen dit bedrijf niet de mogelijkheid heeft om zijn droom te verwezenlijken, namelijk Business Controller worden. Faas heeft door zijn werkervaring en voorgaande stage ook met de financiële kant van Junior Controller ervaring. Hier hield hij zich voornamelijk bezig met het crediteuren proces en het bijwonen van interne audits. Momenteel is Faas op zoek naar een energiek bedrijf waar hij binnen een leuk team zijn opgedane kennis kan toepassen en verder ontwikkelen

Faas is enorm gedreven, het liefst heeft hij de werkzaamheden van vandaag gister nog af. Deze gedrevenheid kwam tijdens zijn afstudeerproject erg naar boven, toen hij samen met een studiegenoot een proces moest beschrijven. Dit ging namelijk niet altijd vanzelfsprekend. Hij wist zijn wederhelft te inspireren en motiveren en uiteindelijk een geweldig eindresultaat weg te zetten. Zijn stagebedrijf heeft namelijk enkele aanbevelingen meteen geïmplementeerd. Frans wil zich graag verder ontwikkelen op het gebied van Business Control en is daarom ook op zoek naar een organisatie waarin hij de mogelijkheid krijgt zich hierin in een rap tempo te ontwikkelen. Faas is een zeer prettige gesprekspartner. Zijn integriteit, ambitie en collegialiteit typeert hem. 

Faas heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie is €2700,- bruto per maand. 

 

location_onBreda createHBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Yannick (Financieel Medewerker)

Yannick is in 2018 nominaal afgestudeerd als bedrijfsadministrateur op mbo niveau 4. Tijdens deze studie heeft hij twee stages volbracht. In beide stages was hij financieel administratief medewerker. Hier waren zijn voornaamste verantwoordelijkheden het inboeken van facturen in exact online en het boeken van de kas & bank. Verder heeft Yannick tijdens de laatste periode van zijn studie bij een bewind voering adviesbureau gewerkt als administratief medewerker. Hier was hij verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiële gegevens van 50 cliënten. Daarnaast gaf hij zijn cliënte advies over hun uitgavenpatroon. Yannick is opzoek naar een uitdagende startersbaan als Financieel Administratief Medewerker.

Yannick is een loyale jongeman die erg zorgzaam is. Hij komt uit een grote familie waarin hij zijn familie altijd boven zichzelf zet. Hij vindt persoonlijk contact erg belangrijk en hij heeft daarom graag mensen om zich heen. Maar hij kan ook heel goed zelfstandig te werk gaan. Daarnaast is Yannick erg doelgericht. Dit zie je terug in zijn studie waarbij hij het extra vak MS Excel Advanced volgde die hij ook heeft behaald. Yannick is een ambitieuze jongen die zichzelf verder wilt ontwikkelen.

Yannick heeft een opzegtermijn van 1 week. Daarnaast heeft hij een salarisindicatie van €2.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onRoosendaal createMBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Martine (Administratief Medewerker)

Martine inmiddels 20 jaar ervaring als Administratief Medewerker. Ze is voornamelijk actief geweest in logistieke organisaties en op de financiele administratie. Binnen de logistieke organisaties was Martine onder andere verantwoordelijk voor het verwerken van verlandingsgegevens, het afboeken van transportgegevens, het opstellen van vrachtdocumenten, het onderhouden van contact met transporteurs en het bijvhouden van de voorraadgegevens. Ook het verwerken van offertes en het opstellen van transportductment kwam binnen deze logistieke organisaties veelvuldig aanbod. In haar financiele rollen was Martine vooral verantwoordleijk voor het registreren, verwerken en controleren van facturaties, het uitwerken van offertes, het inboeken van dagstaten, uren kilomterdeclaraties. Hiernaast droeg zij ook zorg voor het debiteurenbeheer, het verzorgen van de incassotrajecten en de gehele financiele administratie. Door een reorganisatie is de functie van Martine komen te vervallen, wat er toe heeft geleid dat zij nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Logistiek of Administratief Medewerker.

Martine is zeer resultaatgerichte dame met ruime ervaring in zowel de logisieke- als financiele administratie. Martine wordt gekenmerkt door haar enorme drive, haar snelheid om zich informatie eigen te maken en haar brede inzetbaarheid. Daarnaast gaat Martine zeer nauwkeruig te werk, een eigenschap die van groot belang is in de financiele administratie. Martine gaat elke administratieve uitdaging met een fris blik tegemoed en stopt niet tot zij deze tot volle tevredenheid heeft volbracht.

Martine is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand. 

location_onBergen op Zoom createMBO person39 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Mark (Controller)

Mark is sinds 2005 werkzaam als controller bij een groot leveranciersbedrijf van verwarmingsapparatuur. In deze functie neemt hij zowel het financial als business control gedeelte op zich. Zijn voornaamste verantwoordelijkheden zijn het opstellen van management rapportages, het vaststellen van de KPI's en het opstellen van de maand-, kwartaal- en jaarrapportages. Tevens is Mark de sparringpartner van het management en stelt hij de budgettering en forecasts op die hij aan het management presenteert. Mark verzorgt de belasting aangifte en de verzekeringen en is verantwoordelijk voor het schrijven en presenteren van de AO en IC's. Mark voert zijn werk met veel plezier uit, echter is hij toe aan een nieuwe omgeving. Daarom is Mark op zoek naar een volgende uitdaging als controller.

Mark is een sociale man die erg collegiaal en leergierig is. Hij pakt taken van andere over als deze er zelf niet aan toe komen en vindt het dan ook altijd leuk om nieuwe dingen te leren. Hij gaat altijd heel precies te werk en is erg analytisch, daarom legt hij snel verbanden en kan hij snel schakelen. Mark weet echt van aanpakken en hij geeft altijd de volle honderd procent. Hij kan goed zelfstandig te werk gaan maar vindt het echter wel fijn om een sparringpartner te hebben.

Mark heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onStanddaarbuiten createHBO person48 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven