Juna de Bruin

workConsultant Financieel
location_cityBreda

phone06 – 19 60 39 10
linkedin.com/in/juna-de-bruin/
Juna de Bruin

Van Breda en van Financieel. Juna is doelgericht, direct en een ontdekker. Kom je in je eigen zoektocht een vacature tegen? Laat het haar weten, want dan zorgen jullie er samen voor dat jij daar terecht komt. Nog geen passende vacature tegengekomen? Dankzij een groot netwerk vindt zij de perfecte match voor jou. Wat Juna verder aanbiedt? Poen! Omdat zij open en eerlijk met jouw nieuwe werkgever onderhandelt over wat je waard bent. Bel, app of mail voor meer info!

Vacatures

Assistent Finance

Handel en transport: twee takken van sport die hand in hand gaan. Zonder handel geen transport, zonder transport geen handel. Dit is bij deze organisatie ook van levensbelang. Handelaars zijn er, nu nog iemand voor de financiële afdeling. Klinkt het interessant? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.300 tot €2.700

Assistent Accountant

Heb jij de ambitie om jezelf nog verder te ontwikkelen? Dan is dit accountancy kantoor echt iets voor jou. Hier krijg je namelijk uitstekende begeleiding en zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Er hangt een fijne sfeer op de werkvloer en jouw collega’s beschrijven dit bedrijf als collegiaal en betrokken. Ben je al enthousiast? Lees dan vooral verder.

access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€2.500 tot €2.800

Financieel Administratief Medewerker

Je bent niet vies van een appel of broccoli, sterker nog je bent dol op groente en fruit! Hier ga je aan de slag als financieel administratief medewerker voor een groot logistiek bedrijf gespecialiseerd in groente en fruit. Hard werken wordt hier zeker gedaan, maar ruimte voor een gezellig praatje is er ook. Denk jij dat deze open en informele sfeer helemaal iets voor jou is? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.300 tot €2.700

Financieel Controller bij een luxe autodealer (32 uur) – Breda

Je komt te werken in een kantoor boven een showroom vol met luxe auto’s. Met een kop koffie op je bureau en een financieel administratief medewerkster aan je zijde ga jij aan de slag als Financieel Controller. Een fijne werksfeer om je heen en een klein hecht team van medewerkers. Klinkt dit als echt iets voor jou? Lees dan vooral verder.

access_timeParttime location_onBreda euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Cas (Financieel Medewerker)

Cas heeft vorig jaar zijn hbo Associate Degree Bedrijfseconomie afgerond. Inherent aan deze studie en zijn vorige genoten opleidingen heeft hij stage gelopen bij verschillende organisaties. Hij heeft hier veelal alle werkzaamheden rondom het debiteuren- en crediteurenbeheer uitgevoerd en met verschillende boekhoudpakketten gewerkt. Daarnaast heeft hij meegeholpen aan de voorbereidende werkzaamheden van de jaarafsluiting. Regelmatig werd er gewerkt met Excel en daar is Cas inmiddels goed gedreven in.

Na zijn hbo studie, is hij in dienst getreden bij een zeer grote handelsorganisatie. Zijn werkzaamheden liggen voornamelijk binnen de crediteurenadministratie en ondersteunt hij debiteurenadministratie met de facturatie. Cas beheerst deze werkzaamheden zo goed dat hij meer financiële uitdaging wil en is daardoor op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Cas is een rustige en nieuwsgierige jongeman. Hij is niet het type dat hoog van de toren blaast. Zelfontwikkeling vindt hij enorm belangrijk. Los van uitvoerende werkzaamheden vindt hij de gedachten achter cijfers zeer interessant. Cas weet zijn hoofd koel te houden tijdens drukke periodes.

Cas is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2100,- bruto per maand op basis van fulltime.

location_onGorinchem createHBO person26 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Frans (Assistent Controller)

Faas is een net afgestudeerde, zeer ambitieuze Junior Controller met twee jaar ervaring. Hij is eind juni afgestudeerd van zijn opleiding Finance & Control nadat hij een mooie afstudeeropdracht heeft uitgevoerd. Hij heeft bij een stukproductiebedrijf de procesbeschrijving van de geldgoederenbeweging gemaakt met de bijbehorende risicoanalyse en aanbevelingen, zoals de bruto en netto risico's. Dit stagebedrijf heeft hem direct een baan aangeboden maar deze heeft Faas afgeslagen omdat hij binnen dit bedrijf niet de mogelijkheid heeft om zijn droom te verwezenlijken, namelijk Business Controller worden. Faas heeft door zijn werkervaring en voorgaande stage ook met de financiële kant van Junior Controller ervaring. Hier hield hij zich voornamelijk bezig met het crediteuren proces en het bijwonen van interne audits. Momenteel is Faas op zoek naar een energiek bedrijf waar hij binnen een leuk team zijn opgedane kennis kan toepassen en verder ontwikkelen

Faas is enorm gedreven, het liefst heeft hij de werkzaamheden van vandaag gister nog af. Deze gedrevenheid kwam tijdens zijn afstudeerproject erg naar boven, toen hij samen met een studiegenoot een proces moest beschrijven. Dit ging namelijk niet altijd vanzelfsprekend. Hij wist zijn wederhelft te inspireren en motiveren en uiteindelijk een geweldig eindresultaat weg te zetten. Zijn stagebedrijf heeft namelijk enkele aanbevelingen meteen geïmplementeerd. Frans wil zich graag verder ontwikkelen op het gebied van Business Control en is daarom ook op zoek naar een organisatie waarin hij de mogelijkheid krijgt zich hierin in een rap tempo te ontwikkelen. Faas is een zeer prettige gesprekspartner. Zijn integriteit, ambitie en collegialiteit typeert hem. 

Faas heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie is €2700,- bruto per maand. 

 

location_onBreda createHBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Yannick (Financieel Medewerker)

Yannick is in 2018 nominaal afgestudeerd als bedrijfsadministrateur op mbo niveau 4. Tijdens deze studie heeft hij twee stages volbracht. In beide stages was hij financieel administratief medewerker. Hier waren zijn voornaamste verantwoordelijkheden het inboeken van facturen in exact online en het boeken van de kas & bank. Verder heeft Yannick tijdens de laatste periode van zijn studie bij een bewind voering adviesbureau gewerkt als administratief medewerker. Hier was hij verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiële gegevens van 50 cliënten. Daarnaast gaf hij zijn cliënte advies over hun uitgavenpatroon. Yannick is opzoek naar een uitdagende startersbaan als Financieel Administratief Medewerker.

Yannick is een loyale jongeman die erg zorgzaam is. Hij komt uit een grote familie waarin hij zijn familie altijd boven zichzelf zet. Hij vindt persoonlijk contact erg belangrijk en hij heeft daarom graag mensen om zich heen. Maar hij kan ook heel goed zelfstandig te werk gaan. Daarnaast is Yannick erg doelgericht. Dit zie je terug in zijn studie waarbij hij het extra vak MS Excel Advanced volgde die hij ook heeft behaald. Yannick is een ambitieuze jongen die zichzelf verder wilt ontwikkelen.

Yannick heeft een opzegtermijn van 1 week. Daarnaast heeft hij een salarisindicatie van €2.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onRoosendaal createMBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Martine (Administratief Medewerker)

Martine inmiddels 20 jaar ervaring als Administratief Medewerker. Ze is voornamelijk actief geweest in logistieke organisaties en op de financiele administratie. Binnen de logistieke organisaties was Martine onder andere verantwoordelijk voor het verwerken van verlandingsgegevens, het afboeken van transportgegevens, het opstellen van vrachtdocumenten, het onderhouden van contact met transporteurs en het bijvhouden van de voorraadgegevens. Ook het verwerken van offertes en het opstellen van transportductment kwam binnen deze logistieke organisaties veelvuldig aanbod. In haar financiele rollen was Martine vooral verantwoordleijk voor het registreren, verwerken en controleren van facturaties, het uitwerken van offertes, het inboeken van dagstaten, uren kilomterdeclaraties. Hiernaast droeg zij ook zorg voor het debiteurenbeheer, het verzorgen van de incassotrajecten en de gehele financiele administratie. Door een reorganisatie is de functie van Martine komen te vervallen, wat er toe heeft geleid dat zij nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Logistiek of Administratief Medewerker.

Martine is zeer resultaatgerichte dame met ruime ervaring in zowel de logisieke- als financiele administratie. Martine wordt gekenmerkt door haar enorme drive, haar snelheid om zich informatie eigen te maken en haar brede inzetbaarheid. Daarnaast gaat Martine zeer nauwkeruig te werk, een eigenschap die van groot belang is in de financiele administratie. Martine gaat elke administratieve uitdaging met een fris blik tegemoed en stopt niet tot zij deze tot volle tevredenheid heeft volbracht.

Martine is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand. 

location_onBergen op Zoom createMBO person39 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven