Van Rotterdam en van Logistiek. Actief, ambitieus en sociaal, zo kan je Maarten wel omschrijven. Hij gaat op zoek naar jouw nieuwe werkgever door gericht te kijken naar jouw competenties en deze te koppelen aan zijn grote netwerk. Heb je vragen of ben jij benieuwd wat Maarten voor jou kan betekenen? Bel, mail of stuur een bericht via WhatsApp.


Vacatures

Financieel Administratief Medewerker

In een snelgroeiende organisatie werken als Financieel Administratief Medewerker waarbij jij jouw collega’s gaat ondersteunen op de financiële afdeling. Dit is nu mogelijk! Naast dat jij voor anderen jouw steentje bijdraagt, krijg jij ook de kans om je verder te ontwikkelen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.200

Administratief Medewerker

Altijd al cijfers willen combineren met mode? Bij deze organisatie kan jij als ervaren Administratief Medewerker aan de slag in de wereld van de nieuwste trends. Heb jij affiniteit met kleding? Lees dan snel verder!

 

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.400 tot €3.000

Financieel Administratief Medewerker

Ben jij dol op snoep en/of chocola en heb je al enige ervaring op het gebied van financiële administratie? Dan ben jij de ideale persoon, wanneer je ook bij onderstaande functie-eisen vinkjes kan zetten. Lees snel verder en wie weet zitten wij binnenkort aan tafel om het contract te tekenen.

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.200 tot €2.500

Salarisadministrateur

Een belangrijke rol als Salarisadministrateur voor 24 uur in de week in een logistieke omgeving. Klinkt dat goed in de oren? Dat is mooi. Er staat namelijk een hele leuke rol op jou te wachten. Jij krijgt veel ruimte om je werk eigen te maken en je eigen initiatieven in te brengen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.700 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Marjolein (Financieel Medewerker)

Marjolein heeft na het afronden van de opleiding hbo accountancy in 2015 een vervolgstudie afgerond in 2017 als Fiscaal Adviseur. Ze heeft inmiddels twee-en een half jaar werkervaring opgedaan binnen het bedrijfsleven als Financieel medewerker in een landelijke organisatie. Haar werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van btw-aangiftes van diverse entiteiten, debiteuren- en crediteurenadministratie, de jaarafsluiting, samenstellen van de jaarrekening en het ondersteunen van de Financieel directeur. Marjolein is klaar voor een nieuwe stap en ziet zichzelf bij een nieuwe als Assistent Controller binnen het bedrijfsleven.

Marjolein is een sportieve en vriendelijke jongedame. Zelfstandig of in teamverband kan Marjolein goed uit de voeten en zij omschrijft zichzelf als iemand die open en direct is in haar communicatie, omdat ze dit ook graag terugverwacht. Collegialiteit op de werkvloer vindt zij belangrijk en ziet een goede werksfeer als drive om doelen te bereiken.

Marjolein heeft een opzegtermijn van één maand. Salarisindicatie € 2.700,- bruto op basis van fulltime (40uur).

 

location_onNumansdorp createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Marina (Administratief Medewerker)

Marina heeft dit jaar naast haar werk als financieel medewerker haar mbo opleiding Financieel Administratief Medewerker afgerond. Inmiddels heeft Marina vier- en half jaar ervaring op administratief gebied. Het verzorgen van de crediteuren- en debiteurenadministratie zijn haar voornaamste bezigheden. Daarnaast heeft zij een brede kennis opgedaan aan overige administratieve taken, zoals het gereedmaken van vrachtdocumenten en het opmaken van personeelscontracten. Bij haar huidige werkgever is Marina begonnen op de vestiging in Almkerk. Echter heeft het bedrijf ruim 2,5 jaar geleden besloten het bedrijf te verhuizen naar Friesland. Miqaéla is meegegaan en werkt 3 dagen in Friesland en 2 dagen bij haar collega in Almkerk. Dit is voor haar op de lange termijn niet te doen en daarom staat zij nu open voor een nieuwe uitdaging in de regio. Marina ziet haar zelf in een allround functie van Financieel Medewerker.

Kenmerkend aan Marina is haar loyaliteit. Het feit dat het bedrijf naar Friesland verhuisd is, is voor haar geen reden geweest om meteen op te zeggen. Zij overnacht 2 dagen per week in een hotel, omdat zij het zo naar haar zin heeft. In den basis is de sfeer dan ook geen reden van vertrek, maar Marina weet ook dat er meer werkgevers zijn waar zij het naar haar zin kan gaan hebben, maar wel dichter bij huis. Nu is zij in haar rol de enige die verantwoordelijk is en dat ziet zij graag bij een andere werkgever verdeeld over een team. Marina kan goed prioriteiten stellen, is straight to the point en wil zich graag verder ontwikkelen met betrekking tot financiële kennis.

Marina heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

 

location_onDordrecht createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Gini (Financieel/administratief medewerker )

Gini is zeven jaar geleden gestart met zijn financiële loopbaan. Nadat hij was afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam richting management, economie en recht is hij als debiteurenbeheerder begonnen. Naast het verzorgen van betalingsregelingen heeft hij een landelijk invorderingstraject opgezet. Na ruim anderhalf jaar maakte hij een overstap naar een beursgenoteerd bedrijf. Hier is hij tot op heden verantwoordelijk voor het beheer van de materiële vaste activa. Daarnaast maakt hij  investeringsplannen en verzorgt periodiek omzet- en exploitatieoverzichten voor het management.

Gini is nauw betrokken geweest, binnen een project team, voor de implementatie van een nieuw ERP systeem. Hierbij heeft hij procesverbeteringen doorgevoerd en was hij vast aanspreekpunt. Het implementeren van nieuwe processen, binnen de financiële huishouding van een organisatie, vindt hij enorm interessant. Hij kijkt dan ook uit naar een volgende stap waarbij hij toekomstgericht kan werken.

Gini is een toegankelijke man en communiceert op een prettige manier. Je merkt direct dat hij financiële kennis heeft en praat hier met plezier over. Tijdens zijn hbo opleiding heeft hij optimaal genoten van zijn studentenleven en dit heeft zijn levenservaring ten goede gedaan. Toekomstgericht als dat Gini is ziet hij het belang van studie in. Vorig jaar is hij gestart met de opleiding Professional Controller en verwacht deze dit jaar af te ronden.

Gini heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €4.100,- op basis van fulltime (40uur).

location_onRotterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven