Van Rotterdam en van Financieel. Maarten is open, eerlijk, handelt snel en vindt resultaat belangrijk. Ben jij klaar voor de volgende stap, maar weet je niet precies welke richting je op moet gaan? Maarten helpt je. Hij wil namelijk dat jij op de juiste plek terecht komt, en uiteraard blijft. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel, app of mail. Dan maken we een afspraak. Ook nadat je gestart bent bij een bedrijf mag je altijd contact opnemen. Dat is wel zo fijn!


Vacatures

Projectadministrateur – regio Rotterdam

Een internationale onderneming waar jij deel van kan uitmaken. Een organisatie dat nauw samenwerkt met overheden over de hele wereld, de kwetsbare gebieden beheert en daarbij met toegepaste kennis de samenleving helpt. Jij als Projectadministrateur kan ook het verschil maken en je steentje bijdragen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Den Haag euro_symbol€2.800 tot €3.400

Financieel Controller

In Nederland staan wij bekend om de tulpen. Ben jij graag in de natuur en dol op bloemen en planten? Dan voel jij je ongetwijfeld thuis in deze organisatie. Een kleurrijke omgeving waar jij als cijfermatig sterk persoon het verschil kan maken. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Westland euro_symbol€2.750 tot €3.400

Financieel Administratief Medewerker

Na regen komt zonneschijn. Ben jij al lange tijd aan het struinen op het internet op zoek naar jouw droombaan? Stop met zoeken. Dit is de vacature waar jij als Financieel Administratief Medewerker aan de slag kan. Als gedreven en enthousiast persoon zit jij hier helemaal op je plek. Benieuwd naar wat jij mag gaan doen? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800

Startersfunctie Financieel Administratief Medewerker

Ben je net klaar met school en wil jij werken op de financiële administratie? Dan kan je nu eindelijk de kennis vanuit school gaan toepassen in het bedrijfsleven. Er ligt een rol voor jou weggelegd als Financieel Administratief Medewerker. Nieuwsgierig geworden? Stop met zoeken en lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€1.900 tot €2.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Kyra (Financieel Medewerker)

Kitty heeft ruim tien jaar werkervaring binnen het bedrijfsleven en de accountancy. Zij heeft drie jaar als Assistent Accountant gewerkt en is toen het bedrijfsleven ingegaan. De stap naar het bedrijfsleven heeft haar in de afgelopen acht jaar gevormd tot een gedreven en allround Financial Analyst. Zij heeft in haar rol alleen de verantwoordelijkheid over de vestigingen in Europa om de financiële gegevens te analyseren, te verwerken en te rapporteren aan Amerika en het management. Ze heeft zeer veel kennis in onder andere het uitvoeren van financiële analyses, het opstellen en uitvoeren van maand-, kwartaal- en jaarrapportages, balansaansluitingen,  balansposten en W&V-posten controleren op juistheid en het implementeren van een nieuw ERP systeem genaamd JDEdwards. Daarnaast is ze zeer gevorderd in het verwerken van financiële gegevens in Excel. Nog altijd haalt ze veel voldoening uit haar werk. Naast de inhoud van haar huidige functie is ze benieuwd of taken in de rol van planning en control ook meer gecombineerd kunnen worden, bij een nieuwe uitdaging.

Kitty is een zeer vriendelijke dame en een echte doorpakker. Ze haalt veel energie uit haar werk en heeft graag de touwtjes in handen. Als de organisatie onder druk staat en er Adhoc zaken moeten geregeld staat ze altijd klaar. Kitty is een fijne gesprekspartner en weet precies waar ze het over heeft in haar rol als Financial Analyst. Naast haar werk sport Kitty vijf maal per week en is ze altijd in voor gezelligheid met vrienden.

Kitty heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie van €5.100,- op basis van fulltime (40 uur).

location_onRotterdam createHBO person35 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Marjolein (Financieel Medewerker)

Marjolein heeft na het afronden van de opleiding hbo accountancy in 2015 een vervolgstudie afgerond in 2017 als Fiscaal Adviseur. Ze heeft inmiddels twee-en een half jaar werkervaring opgedaan binnen het bedrijfsleven als Financieel medewerker in een landelijke organisatie. Haar werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van btw-aangiftes van diverse entiteiten, debiteuren- en crediteurenadministratie, de jaarafsluiting, samenstellen van de jaarrekening en het ondersteunen van de Financieel directeur. Marjolein is klaar voor een nieuwe stap en ziet zichzelf bij een nieuwe als Assistent Controller binnen het bedrijfsleven.

Marjolein is een sportieve en vriendelijke jongedame. Zelfstandig of in teamverband kan Marjolein goed uit de voeten en zij omschrijft zichzelf als iemand die open en direct is in haar communicatie, omdat ze dit ook graag terugverwacht. Collegialiteit op de werkvloer vindt zij belangrijk en ziet een goede werksfeer als drive om doelen te bereiken.

Marjolein heeft een opzegtermijn van één maand. Salarisindicatie € 2.700,- bruto op basis van fulltime (40uur).

 

location_onNumansdorp createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Marina (Administratief Medewerker)

Marina heeft dit jaar naast haar werk als financieel medewerker haar mbo opleiding Financieel Administratief Medewerker afgerond. Inmiddels heeft Marina vier- en half jaar ervaring op administratief gebied. Het verzorgen van de crediteuren- en debiteurenadministratie zijn haar voornaamste bezigheden. Daarnaast heeft zij een brede kennis opgedaan aan overige administratieve taken, zoals het gereedmaken van vrachtdocumenten en het opmaken van personeelscontracten. Bij haar huidige werkgever is Marina begonnen op de vestiging in Almkerk. Echter heeft het bedrijf ruim 2,5 jaar geleden besloten het bedrijf te verhuizen naar Friesland. Miqaéla is meegegaan en werkt 3 dagen in Friesland en 2 dagen bij haar collega in Almkerk. Dit is voor haar op de lange termijn niet te doen en daarom staat zij nu open voor een nieuwe uitdaging in de regio. Marina ziet haar zelf in een allround functie van Financieel Medewerker.

Kenmerkend aan Marina is haar loyaliteit. Het feit dat het bedrijf naar Friesland verhuisd is, is voor haar geen reden geweest om meteen op te zeggen. Zij overnacht 2 dagen per week in een hotel, omdat zij het zo naar haar zin heeft. In den basis is de sfeer dan ook geen reden van vertrek, maar Marina weet ook dat er meer werkgevers zijn waar zij het naar haar zin kan gaan hebben, maar wel dichter bij huis. Nu is zij in haar rol de enige die verantwoordelijk is en dat ziet zij graag bij een andere werkgever verdeeld over een team. Marina kan goed prioriteiten stellen, is straight to the point en wil zich graag verder ontwikkelen met betrekking tot financiële kennis.

Marina heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

 

location_onDordrecht createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Gini (Financieel/administratief medewerker )

Gini is zeven jaar geleden gestart met zijn financiële loopbaan. Nadat hij was afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam richting management, economie en recht is hij als debiteurenbeheerder begonnen. Naast het verzorgen van betalingsregelingen heeft hij een landelijk invorderingstraject opgezet. Na ruim anderhalf jaar maakte hij een overstap naar een beursgenoteerd bedrijf. Hier is hij tot op heden verantwoordelijk voor het beheer van de materiële vaste activa. Daarnaast maakt hij  investeringsplannen en verzorgt periodiek omzet- en exploitatieoverzichten voor het management.

Gini is nauw betrokken geweest, binnen een project team, voor de implementatie van een nieuw ERP systeem. Hierbij heeft hij procesverbeteringen doorgevoerd en was hij vast aanspreekpunt. Het implementeren van nieuwe processen, binnen de financiële huishouding van een organisatie, vindt hij enorm interessant. Hij kijkt dan ook uit naar een volgende stap waarbij hij toekomstgericht kan werken.

Gini is een toegankelijke man en communiceert op een prettige manier. Je merkt direct dat hij financiële kennis heeft en praat hier met plezier over. Tijdens zijn hbo opleiding heeft hij optimaal genoten van zijn studentenleven en dit heeft zijn levenservaring ten goede gedaan. Toekomstgericht als dat Gini is ziet hij het belang van studie in. Vorig jaar is hij gestart met de opleiding Professional Controller en verwacht deze dit jaar af te ronden.

Gini heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €4.100,- op basis van fulltime (40uur).

location_onRotterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven