Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Rotterdam en van Financieel. Maarten gebruikt zijn enthousiasme en inlevingsvermogen om erachter te komen wat jij wilt en waar jij het best tot je recht komt. Hij vindt het belangrijk om te weten wie jij bent en wat je ambities zijn. Na een goed gesprek met Maarten gaat hij doelgericht voor jou aan de slag om de perfecte nieuwe werkplek te vinden. Wanneer dit gelukt is blijft Maarten in contact met je, hij zal je blijven coachen en is altijd bereikbaar! Heb je vragen of wil je weten wanneer Maarten tijd heeft voor koffie? Je mag altijd contact opnemen!


Vacatures

Ben jij in het bezit van een hbo-diploma in een financiële richting en ben je op zoek naar jouw eerste of tweede stap in jouw carrière? Dan kan jij aan de slag als Finance Medewerker. De kennis die je hebt opgedaan middels werkervaring geeft jou de basis om hier je kennis uit te breiden. Benieuwd naar jouw nieuwe job? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onOud-Beijerland euro_symbol€2.700 tot €3.300
Op zoek naar een nieuwe uitdaging als Salarisadministrateur voor 40 uur in de week? Dit is de ideale kans om aan de slag te gaan bij een jonge en zeer innovatieve organisatie. Deze functie bekleed je samen met twee andere collega’s. Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s? Lees dan snel verder of deze vacature aansluit op jouw wensen!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.500 tot €4.000
Voor een verzekeringsmakelaar ben ik op zoek naar een Allround Administratief Medewerker. Loop jij altijd net dat stapje voor op de rest en benieuwd naar wat beter, efficiënter en gerichter kan binnen deze dienstverlening? Lees dan verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Voor een organisatie in de consultancy ben ik op zoek naar een Financieel Controller voor de vestiging in regio Rotterdam. Ben jij enthousiast om aan de slag te gaan en bereid om deze uitdaging met beide handen aan te pakken? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.600 tot €4.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Marjolein is ruim vier jaar geleden, na het behalen van de hbo opleiding accountancy, als Assistent Accountant gestart. Hier verzorgde zij de financiële administraties, jaarafsluitingen, samenstellen van de jaarrekening en de aangiften BTW, VPB en inkomstenbelasting. Na ruim een jaar heeft zij bewust de keuze gemaakt om binnen het bedrijfsleven te gaan werken, omdat de accountancy haar minder trok dan het bedrijfsleven. Marjolein heeft inmiddels zeer ruime ervaring in het zelfstandig doen van jaarafsluitingen, samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van Btw-aangiften van diverse entiteiten, opstellen en analyseren van periodieke rapportages, cashflowrapportages en procesverbeteringen. Marjolein zoekt in een nieuwe rol meer verdieping waarbij zij zelf verantwoordelijk is voor de financiële- en managementrapportages en het verbeteren van de processen voor in- en externe stakeholders. Een rol als Assistent Controller zou haar dan ook goed passen.

Marjolein is een zeer vriendelijke en sportieve jongedame. Haar nieuwsgierigheid maakt het dat zij zich altijd wil blijven ontwikkelen om door te kunnen groeien. Middels haar pro activiteit durft zij ook zelfstandig beslissingen te nemen en is daarom goed in staat om dingen op te pakken en af te ronden. 

Marjolein heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto op basis van fulltime (40 uur).

location_onNumansdorp createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Marina heeft dit jaar naast haar werk als financieel medewerker haar mbo opleiding Financieel Administratief Medewerker afgerond. Inmiddels heeft Marina vier- en half jaar ervaring op administratief gebied. Het verzorgen van de crediteuren- en debiteurenadministratie zijn haar voornaamste bezigheden. Daarnaast heeft zij een brede kennis opgedaan aan overige administratieve taken, zoals het gereedmaken van vrachtdocumenten en het opmaken van personeelscontracten. Bij haar huidige werkgever is Marina begonnen op de vestiging in Almkerk. Echter heeft het bedrijf ruim 2,5 jaar geleden besloten het bedrijf te verhuizen naar Friesland. Miqaéla is meegegaan en werkt 3 dagen in Friesland en 2 dagen bij haar collega in Almkerk. Dit is voor haar op de lange termijn niet te doen en daarom staat zij nu open voor een nieuwe uitdaging in de regio. Marina ziet haar zelf in een allround functie van Financieel Medewerker.

Kenmerkend aan Marina is haar loyaliteit. Het feit dat het bedrijf naar Friesland verhuisd is, is voor haar geen reden geweest om meteen op te zeggen. Zij overnacht 2 dagen per week in een hotel, omdat zij het zo naar haar zin heeft. In den basis is de sfeer dan ook geen reden van vertrek, maar Marina weet ook dat er meer werkgevers zijn waar zij het naar haar zin kan gaan hebben, maar wel dichter bij huis. Nu is zij in haar rol de enige die verantwoordelijk is en dat ziet zij graag bij een andere werkgever verdeeld over een team. Marina kan goed prioriteiten stellen, is straight to the point en wil zich graag verder ontwikkelen met betrekking tot financiële kennis.

Marina heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

 

location_onDordrecht createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Gini is zeven jaar geleden gestart met zijn financiële loopbaan. Nadat hij was afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam richting management, economie en recht is hij als debiteurenbeheerder begonnen. Naast het verzorgen van betalingsregelingen heeft hij een landelijk invorderingstraject opgezet. Na ruim anderhalf jaar maakte hij een overstap naar een beursgenoteerd bedrijf. Hier is hij tot op heden verantwoordelijk voor het beheer van de materiële vaste activa. Daarnaast maakt hij  investeringsplannen en verzorgt periodiek omzet- en exploitatieoverzichten voor het management.

Gini is nauw betrokken geweest, binnen een project team, voor de implementatie van een nieuw ERP systeem. Hierbij heeft hij procesverbeteringen doorgevoerd en was hij vast aanspreekpunt. Het implementeren van nieuwe processen, binnen de financiële huishouding van een organisatie, vindt hij enorm interessant. Hij kijkt dan ook uit naar een volgende stap waarbij hij toekomstgericht kan werken.

Gini is een toegankelijke man en communiceert op een prettige manier. Je merkt direct dat hij financiële kennis heeft en praat hier met plezier over. Tijdens zijn hbo opleiding heeft hij optimaal genoten van zijn studentenleven en dit heeft zijn levenservaring ten goede gedaan. Toekomstgericht als dat Gini is ziet hij het belang van studie in. Vorig jaar is hij gestart met de opleiding Professional Controller en verwacht deze dit jaar af te ronden.

Gini heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €4.100,- op basis van fulltime (40uur).

location_onRotterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven