Van Rotterdam en van Supply Chain. Eric is loyaal, behulpzaam en flexibel. Hij gaat persoonlijk op zoek naar een functie die perfect bij je past. Bellen, appen of mailen? Het kan allemaal. Eric geeft je écht aandacht, want hij spreekt slechts enkele mensen per week. Jij verdient dit namelijk. Na een intake maak jij onderdeel uit van een groot en sterk netwerk. Heb je vragen of wil je een kennismakingsgesprek? Laat het gerust weten.


Vacatures

Inventory Planner Drechtsteden

Opslaan, iedereen doet het. Van informatie die je onthoudt, de wekelijkse boodschappen tot een met de voorraad wc-rollen. Sommige slaan hun voorraad heel zorgvuldig op, weten precies waar iets staat en hoeveel er nog van is. Ben jij zo’n zorgvuldige voorraadbeheerder en wil jij dit doen op grote schaal? Dan ben jij wie ik zoek!

access_timeFulltime location_onPapendrecht euro_symbol€2.300 tot €2.600

Inkoper

Je komt binnen op kantoor, hangt je jas aan de kapstok, start je computer op en loopt naar het koffiezetapparaat. Je doet dit nu al een jaar of 3 bij dezelfde organisatie, maar wil graag de stap maken naar een nieuwe plek. Klinkt dit bekend in de oren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onOud-Beijerland euro_symbol€3.000 tot €4.000

Productieplanner Rotterdam

Heb jij drie jaar ervaring als Productieplanner en wil jij de stap maken naar een nieuwe werkomgeving bij een snelgroeiende organisatie? Een groei van de omzet van 20% bij een organisatie met wereldwijde kansen. Dat klinkt toch goed? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.200 tot €4.500

Supply Chain Planner Rotterdam

Een Supply Chain bestaat uit schakels. Schakels die allemaal met elkaar verbonden moeten zijn om een stevige ketting te vormen. Heb jij een jaar of twee ervaring met het plannen van de Supply Chain en wil jij een andere ketting om te versterken? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Boris (HBO Starter Supply Chain)

Boris is recentelijk in het bezit van zijn hbo-diploma Logistiek Management. Zijn afstudeerstage heeft hij afgerond bij een grote handelsorganisatie die is gespecialiseerd in veiligheid op de werkvloer. Zo heeft hij onderzoek verricht naar de mogelijkheden om het voorraadbeheer te optimaliseren. Hiervoor heeft hij een ABC analyse uitgevoerd en op basis van de resultaten heeft hij gekeken naar hoe het warehouse zo efficiënt mogelijk heringericht kan worden. Met zijn aanbevelingen is er een kostenbesparing van ruim € 20.000,- gerealiseerd. Nu Boris aan het begin van zijn carrière staat zich verder ontwikkelen binnen de supply chain. Met deze reden wilt hij aan de slag als Junior Supply Chain Planner.

Boris gaat elke uitdaging aan. Dit blijkt ook uit zijn stageonderzoek waar hij op eigen initiatief een fysieke aanpassing in het warehouse heeft aanbevolen. Hiermee heeft hij de looproutes aanzienlijk kunnen verbeteren. Omdat dit dusdanig veel invloed had binnen de organisatie, is dit per direct in gang gezet.  Over zijn grote passie voetbal, leest hij graag alle ontwikkelingen die er spelen, maar ook over de processen op de supply chain wil doet hij zelf onderzoek.

Boris is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onBarendrecht createHBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Yara (Junior Inkoper)

Yara heeft in april haar hbo-diploma Facility Management behaald. Ook is zij in het bezit van een NEVI1-certificaat, doordat zij de Minor inkoopmanagement heeft gevolgd. Voor haar afstudeerstage, bij een grote productieorganisatie, heeft Yara onderzoek verricht naar de mogelijkheden om het pand te verduurzamen. Dit om bij te dragen aan de MVO van de organisatie en kostenbesparing te realiseren. Doordat Yara haar affiniteit voor inkoop is ontstaan tijdens het volgen van haar minor Inkoopmanagement, is zij op zoek naar een uitdaging binnen de inkoop. Het liefst gaat zij aan de slag als Junior Inkoper.

Yara is een sociale jongedame die erg leergierig is. Zo is zij op jonge leeftijd al in het bezit van een hbo-diploma waaruit blijkt dat zij een echte doorzetter is. Zij is nog lang niet uitgeleerd en wil samen met een team waar zij onderdeel van uit zal maken, werken aan haar ontwikkeling en die van de organisatie.

Yara is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

location_onVlaardingen createHBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Christiaan (Inkoper)

Christiaan is bijna 5 jaar als Inkoper actief bij een grote handelsorganisatie in de FMCG. Hier begon hij naast zijn WO-studie Bedrijfskunde. Samen met een collega heeft hij de inkoopafdeling, van de vestiging waar zij werkzaam zijn, gecentraliseerd. Op dit moment is hij voor ruim 50 winkels verantwoordelijk voor het inkoopproces van een gehele productgroep ter waarde van 80 miljoen euro per jaar. Daarnaast stelt hij het assortiment samen en maakt hij de forecast op tot een jaar vooruit op basis van historische data. Ondanks dat Christiaan zijn functie met plezier uitvoert, zijn er binnen de organisatie geen doorgroeimogelijkheden. Met deze reden is hij op zoek naar een volgende stap in zijn carrière.

Christiaan is een sociale jongeman die een uitdaging graag aan gaat. Zo verhuisde hij vanuit Friesland naar Rotterdam om samen met zijn werkgever een nieuwe uitdaging aan te gaan. Door zijn assertiviteit is hij binnen de organisatie doorgegroeid en werd hij gevraagd om de posities van Inkoper te bekleden en deze uitdaging heeft hij met beide handen aangepakt. Tevens is hij nieuwsgierig en staat er altijd voor open om nieuwe dingen te leren. Zo wil hij graag zijn NEVI-1 behalen.

Hij heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onRotterdam createWO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Judith (HBO Starter Supply Chain)

Judith is in het bezit van haar hbo-diploma Logistics Engineering. Tijdens haar studie heeft ze de minor Inkoopmanagement gevolgd en haar NEVI1 behaald. Voor haar afstudeerstage heeft Judith onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om inkoopprocessen te optimaliseren waarmee kostenbesparingen gerealiseerd konden worden. Door deze processen in kaart te brengen aan de hand van inkoopcijfers kon er in bulk worden ingekocht. Hierdoor konden de inkoopkosten worden gereduceerd en de voorraadaantallen verminderd. Voor haar derdejaars stage heeft Judith onderzoek verricht naar het efficiënter indelen van de voorraad in het warehouse. Met haar aanbevelingen kan het warehouse opnieuw worden ingedeeld met als gevolg dat er tijd en kosten kunnen worden bespaard. Nu zij in het bezit is van haar hbo-diploma wil zij zichzelf graag verder ontwikkelen als inkoper.

Judith is een sociale jongedame die graag in teamverband werkt. Ondersteunen en samenwerken heeft zij bij de praktijkopdrachten tijdens haar studie ook als erg leerzaam ervaren. Judith is erg leergierig en wil zichzelf verder ontwikkelen op het gebied van inkoop. Judith steekt graag de handen uit haar mouwen. Bij haar huidige baan is zij in haar eentje verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de hele winkel.

Judith is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onSchiedam createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven