Eric de Vos

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 57 38 65 36
linkedin.com/in/eric-de-vos/
Eric de Vos

Van Rotterdam en van Supply Chain. Eric is loyaal, behulpzaam en flexibel. Hij gaat persoonlijk op zoek naar een functie die perfect bij je past. Bellen, appen of mailen? Het kan allemaal. Eric geeft je écht aandacht, want hij spreekt slechts enkele mensen per week. Jij verdient dit namelijk. Na een intake maak jij onderdeel uit van een groot en sterk netwerk. Heb je vragen of wil je een kennismakingsgesprek? Laat het gerust weten.

Vacatures

Supply Chain Planner

Professioneel? Dat ben jij zeker! In deze Supply Chain zoeken wij naar de Pirlo van de productieplanning. Vanaf het middelveld stuur je elk proces naar de juiste plek en speel jij deze op meesterlijke wijze aan. Stress? Jij houdt het hoofd koel en lobt de organisatie naar de overwinning.  Zo precies en nauwkeurig als de paas van Pirlo wordt er bij deze organisatie gewerkt. Ben jij de speler die wij zoeken en ben jij klaar om de transfer te maken? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.000

Productie Planner

Ben jij een planner met ervaring in de logistiek of Supply Chain en wil jij een nieuwe stap maken waar je veel verantwoordelijkheden hebt? Jij bent de schakel, de connectie en de verbinding die de Supply Chain sterker maakt. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200

Junior Supply Chain Engineer

Jij bent een Junior Supply Chain Engineer en bloeit op bij het verbeteren en optimaliseren van interne processen. Jij staat stevig in je schoenen en je vindt het leuk om deel uit te maken in een hardwerkende en warme organisatie. Klinkt dit als een omschrijving van jou? Lees dan heel snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.500

Hbo-starter Voorraadbeheerder

Een hbo-starter met stage-ervaring gericht op het voorraadbeheer, dat ben jij! Verder weet je makkelijk het overzicht te behouden en wil jij echt gaan voor een carrière bij een internationale organisatie, die ook nog eens marktleider is in haar segment. Ben jij er helemaal klaar voor? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onOud-Beijerland euro_symbol€2.300 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Berend (Inkoper)

Na het behalen van zijn hbo-diploma International Buisness and Management is Berend aan de slag gegaan als Technisch Inkoper. Hier is hij verantwoordelijk voor de inkoop van elektronische en kunststof componenten. Hij gaat actief op zoek naar leveranciers waarmee hij ook de onderhandelingen voert over de beste prijs en leveringsvoorwaarden. Doordat de visie en de werkwijze bij zijn huidige werkgever niet in lijn liggen met zijn verwachtingen, is Berend op zoek naar een organisatie waar hij zich kan blijven ontwikkelen. 

Berend is een sociale, vriendelijke jongeman. Wanneer hij zijn zinnen ergens op heeft gezet, weet hij altijd zijn doelen te behalen. Zo doet hij vaak mee aan marathons en heeft hij op jonge leeftijd zelfs de hele marathon van Rotterdam uitgelopen voor een goed doel. Tijdens projecten of schoolopdrachten was Berend de aangewezen persoon om het voortouw te nemen en anderen hierin mee te nemen. Zijn creativiteit en zelfstandigheid zorgt ervoor dat hij moeilijke vraagstukken niet uit de weg gaat en overal een oplossing voor zoekt.

Berend heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven