Suzanne van Veenendaal

Van Amsterdam en van Juridisch. Suzanne is ondernemend, stelt mensen graag op hun gemak en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zij wil jou namelijk goed leren kennen om de juiste baan voor je te vinden. Ook staat ze altijd voor je klaar om je te helpen en geeft zij tips en advies. Dankzij een groot netwerk vindt Suzanne jouw plek, dat is het doel. Heb je een vacature gezien die je aanspreekt of heb je vragen? Bel, WhatsApp of mail! Dan gaan wij aan de slag.

Vacatures

Legal Assistent/Juridisch Secretaresse voor een modern advocatenkantoor - Amsterdam

Jij hebt jouw interesse liggen binnen de juridische sector en wilt graag een nieuwe uitdaging aangaan binnen de advocatuur als Legal Assistent/Juridisch Secretaresse. Ben jij stressbestendig en flexibel? Dan is deze functie iets voor jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.700

Ervaren Notarieel Medewerker bij een toplocatie in Amsterdam-Zuid

Dit middelgrote notariskantoor is te vinden in Amsterdam-Zuid en tevens heel goed bereikbaar met het ov. Je hebt al enige ervaring in de juridische sector en bent op zoek naar een baan waarin je écht al jouw ervaring en expertise kwijt kan. Het kantoor is betrokken met de medewerkers en snel op zoek naar iemand zoals jij, een ervaren Notarieel Medewerker. Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Junior Notarieel Medewerker gezocht, locatie Amsterdam-Zuid!

Dit notariskantoor, gelegen in het levendige Amsterdam-Zuid, wil uitbreiden! Je wilt graag meer ervaring opdoen in de juridische sector en bent op zoek naar een baan waarin je écht veel kan leren. Het kantoor is betrokken en snel op zoek naar iemand zoals jij, een Junior Notarieel Medewerker. Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.500

Junior Notarieel Medewerker voor een vooruitstrevend stadskantoor

Help jij dit progressieve notariaat met jouw passie en interesse voor de juridische sector? Met jouw baan in het centrum van Amsterdam kan je als Junior Notarieel Medewerker veel ervaring opdoen binnen de specialisatie onroerend goed. Heb je al enige ervaring in de juridische branche en vind je het belangrijk jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.500
Meer vacatures weergeven