Van Tiel en van Logistiek. Het gaat om jou als kandidaat. Samen met Angie ga je op zoek naar jouw competenties en wat je volgende stap wordt in jouw carrière. Omdat zij resultaatgericht is en oprecht interesse toont, lukt het haar om de juiste match te maken. Zij bemiddelt talentvolle mensen naar junior, medior en senior functies in de logistieke branche. Ben jij nog zoekende en denk je dat Angie je hierbij kan helpen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.


Vacatures

‘’Leiderschap is geen eenmalige ervaring. Het is een doorlopend proces; je houdt voortdurend je koers en je waarden voor ogen en je probeert je leven daarop af te stemmen. (Stephen R. Covey)’’ Herken jij jezelf hierin? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onRegio Utrecht euro_symbol€2.400 tot €3.000
Jij gaat als Transportplanner samen met je collega’s de bulkwagens plannen. Je krijgt in deze functie goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende begeleiding. Vind je het leuk om te puzzelen en heb je een kritische blik? Dan zoek ik jou!
access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€2.500 tot €3.500
Wil jij jouw kennis van het logistieke proces inzetten om voor ruim 150 eigen wagens de meest efficiënte transporten samen te stellen? Zorg dat er geen vrachtwagen teveel de weg op gaat. Klinkt dit goed? Ga dan aan de slag als Transportplanner bij een specialist in transport en distributie van levensmiddelen en gedistilleerde dranken in de Benelux!

access_timeFulltime location_onNieuwegein euro_symbol€2.600 tot €3.400
Een verantwoordelijke functie bij een internationale speler op het gebied van Healthcare producten waarbij je order- en exportstromen van A tot Z zult begeleiden. Klinkt dit als jouw droombaan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmersfoort euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Nick is werkzaam als Logistiek Teamleider. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het aansturen van gemiddeld 6 personen. Dit team bestaat uit kwaliteitsmedewerkers, reachtruck –/en heftruckchauffeurs. Naast het leidinggeven werkt hij ook nog dagelijks mee in het magazijn. Zijn taken bestaan uit het doorvoeren van verbeteringen in het magazijn. Een voorbeeld hiervan is, de handscan-handelingen terug brengen van 3 naar 2 handelingen per keer. Hiervoor heeft hij de scan locatie aangepast. Daarnaast plande hij dagelijks 3 vaste ritten in, verrichtte hij heftruckwerkzaamheden of verwerkt hij de vrachtdocumentatie in het eigen systeem. Deze duizendpoot is door de covid-19 omstandigheden opzoek naar een nieuwe uitdaging als logistiek teamleider.

Volgens Nick staat veiligheid op 1 en hier houd hij dan ook voet bij stuk. Ook als de directie denkt dat het wel vervoerd mag worden, onderbouwt Nick waarom het niet in 1 maar in 2 vrachtwagens vervoerd mag worden. Nick zorgt voor een goede teambuilding, hij probeert een aantal keren per jaar een teamuitje te organiseren. Daarnaast moet er in extreme drukte soms een derde ploegendienst gedraaid worden, dit doet het team graag met elkaar. Nick vind het belangrijk dat er naast het harde werken ook tijd is voor een grapje. Nick is een echte duizendpoot.

Nick heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.550,- op basis van een 40-urige werkweek. .
location_onvacature createMBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Remco heeft ruim 4 jaar ervaring als Transportplanner bij een logistiek dienstverlener. In zijn vorige rol als Transportplanner was hij verantwoordelijk voor de distributieplanning van gemiddeld 25 geconditioneerde vrachtwagens door de Benelux. Op dit moment is Remco meer dan 75% van de week werkzaam als chauffeur. De functie als transportplanner is inmiddels komen te vervallen en dat betekent dat Remco werkzaam zal blijven als chauffeur. Remco wil graag fulltime aan de slag als transportplanner.

Remco heeft zowel tijdens zijn stage als bij zijn laatste werkgever verbeterprocessen kunnen initiëren en implementeren. Hij had al snel door dat het veel tijd zou besparen als het digitaal gedaan kon worden i.p.v. alle formulieren handmatig invoeren. Dit resulteerde in een tijdbesparing van 12 uur per dag. Hij kan goed het overzicht bewaren. Daarnaast houdt Remco van doorpakken. Taken die niet binnen zijn takenpakket vallen pakt hij toch op, zodat het tempo op niveau blijft. Remco is flexibel ingesteld en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit.

Remco is vanaf november fulltime beschikbaar als Transportplanner en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.
location_onvacature createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Teun is een jongeman van 21 jaar oud met allround ervaring binnen de Logistiek. Hij is ruim vier jaar werkzaam bij een Logistiek dienstverlener, waar hij alle facetten heeft gezien: van warehouse, crossdock, tot aan transportplanning en customer service .Op dit moment is hij werkzaam als Assistent Teamleider en is hij verantwoordelijk voor alle inkomende goederen op de afdeling Inbound. Een van zijn verantwoordelijken behoren tot de dagelijkse inzet van het personeel. Teun behoudt goed het overzicht om zo te kijken waar de prioteiten liggen, waar nodig stuurt hij zijn collega's bij. Daarnaast heeft hij gemerkt dat zijn passie en interesse voornamelijk ligt bij het Warehouse. Nu is hij toe aan een volgende stap in zijn carrière binnen een organisatie met korte lijnen en genoeg doorgroeimogeljikheden als junior/ assistent teamleider.

Teun is een enorm gedreven jongeman met een open houding. Hij vindt alles bespreekbaar, van ploegen tot verschoven diensten en van weekenddiensten tot avonddiensten. Teun moet snel schakelen in zijn huidige functie als assistent teamleider, dit blijk uit het feit dat er op ieder ogenblik andere prioriteiten zijn op de werkvloer. Teun is graag betrokken bij zijn collega's en- of klanten en steekt graag zijn handen uit de mouwen, dan is teun een erg tevreden jongeman. Teun is communicatief sterk en ziet er representatief uit.

Teun heeft een opzegtermijn van één maand en hij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onNijmegen createMBO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Wouter heeft ruim 15 jaar werkervaring in verschillende functies bij verschillende logistiek dienstverleners. In zijn huidige rol als Assistent Manager Logistiek is Wouter verantwoordelijk voor het maken en controleren van transportritten van zo'n 25 vrachtwagens het optimaliseren van logistieke processen, zoals het externe transportproces, het controleren van de uren van de chauffeurs en het aanspreekpunt zijn voor andere filialen en chauffeurs behoren ook tot Wouter zijn takenpakket. Daarnaast is Wouter verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer. Zo meld hij dagelijks zo'n 8 schades/storingen of mankementen bij de monteur. In Wouter zijn vorige functie als Transportplanner heeft hij ervaring opgedaan in het controleren van vrachtbrieven, het maken van rapportages voor externe transporteurs en het maken van de personeelsplanning van ruim 23 werknemers. Omdat er bij zijn huidige werkgever geen doorgroeimogelijkheden zijn, is Wouter op zoek naar een nieuwe uitdagende functie binnen de logistiek.

 

Wouter is betrouwbaar als het gaat om werktijden en vragen. Zo is hij eerder te vroeg dan te laat en wanneer collega's met vragen rondlopen, kunnen ze altijd bij hem terecht. Wouter biedt een luisterend oor aan zijn collega's, zo weet hij wat er thuis speelt bij chauffeurs, mede doordat hij regelmatig met hen communiceert. Op eerste gezicht kan Wouter rustig en stil overkomen, maar tijdens een gesprek is hij verre van stil! Daarnaast pakt hij dingen snel op, zo weet hij snel zijn weg te vinden met nieuwe computersystemen.

 

Wouter heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand.

location_onTiel createVWO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven