Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Tiel en van Logistiek. Het gaat om jou als kandidaat. Samen met Angie ga je op zoek naar jouw competenties en wat je volgende stap wordt in jouw carrière. Omdat zij resultaatgericht is en oprecht interesse toont, lukt het haar om de juiste match te maken. Zij bemiddelt talentvolle mensen naar junior, medior en senior functies in de logistieke branche. Ben jij nog zoekende en denk je dat Angie je hierbij kan helpen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.


Vacatures

Vind jij het een uitdaging om logistiek en handel samen te laten komen? Jij mist deze uitdaging in je huidige functie. Werk je nauwkeurig en accuraat, en ben je administratief onderlegd? Lees dan snel verder! Je zal aan de slag gaan bij een internationale organisatie. 

access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.000 tot €2.600
Als Customer Service Medewerker ga je aan de slag bij een internationaal transporteur in de regio van Nijmegen. Jij vindt het uitdagend om als een spin in het web te communiceren met klanten, leveranciers en chauffeurs. Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRegio Nijmegen euro_symbol€2.000 tot €2.500
Jij hebt je eerste werkervaring opgedaan in de productiewereld. En nu wil je de volgende stap maken in je carrière als Customer Service Medewerker. Ga jij de uitdaging aan? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRegio Ede euro_symbol€2.200 tot €2.800
Is transport helemaal jouw ding? Jij gaat aan de slag bij een internationale organisatie. Hier bieden wij je opleidingsmogelijkheden, waardoor jij je verder kunt ontwikkelen. Interesse? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Matthijs heeft ruim 16 jaar werkervaring als Planner bij een Amerikaanse multinational actief in elektronische controlesystemen. Als Planner plant Matthijs wekelijks 50 onderhoudsbeurten in. Daarnaast is Matthijs verantwoordelijk voor de personeelsplanning van 60 engineers. Deze engineers stuurt hij aan via het VPN computersysteem. Het maken van 40 werkbonnen voor de engineers, contact onderhouden met klanten via de telefoon en mail betreffende het inplannen van nieuwe onderhoudsbeurten en het maken van jaarlijks 50 offertes behoren ook tot Matthijs zijn verantwoordelijkheden. Doordat er bij zijn huidige werkgever geen doorgroeimogelijkheden zijn, merkt Matthijs dat hij qua ontwikkeling vast is komen te zitten. Daarom is Matthijs nu op zoek naar een nieuwe plannersfunctie met doorgroeimogelijkheden binnen de logistiek.

Matthijs is een echte teamplayer die ervan houdt om samen met anderen naar een bepaald doel te werken. Dit blijkt uit het feit dat hij graag zijn collega's helpt wanneer zij met vragen rondlopen. Zijn collega's van het Field Service Team en de engineers komen dan ook naar hem toe met vragen. Daarnaast omschrijft Matthijs zichzelf als een flexibele medewerker. Hij vindt het namelijk geen enkel probleem wanneer hij langer door moet werken om zijn werkzaamheden af te krijgen of als hij binnen zijn planning taken moet verschuiven omdat er prioriteiten gesteld moeten worden. Dat Matthijs stressbestendig is blijkt uit het feit dat hij dagelijks nieuwe onderhoudsaanvragen krijgt die hij ad hoc moet inplannen. 

Matthijs heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

location_onOmgeving Apeldoorn createHBO person44 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Barry heeft ruim 6 jaar ervaring binnen de logistiek als Transport/ Hoofdplanner. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor alle Retail planningen. Hierbij is hij het eerste aanspreekpunt voor 7 Retail planners en is het belangrijk dat hij goed het overzicht houdt. Daarnaast staat hij dagelijks in contact met het managementteam, om alles in goede banen te leiden. Barry heeft ervoor gezorgd dat de planprocessen en tactische planning efficiënter worden ingericht.

Barry heeft op veel verschillende afdelingen gewerkt waarbij op meerdere niveaus geschakeld moest worden, van directie tot collega op de vrachtwagen. Barry krijgt veel informatie waarbij het belangrijk is dat er discreet mee om gegaan wordt. Daarnaast heeft Barry een sterke wil om zo snel mogelijk een volgende stap te maken binnen de logistiek als manager planner.

Barry heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand.

location_onlinkedin createHBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Teun is een jongeman van 21 jaar oud met allround ervaring binnen de Logistiek. Hij is ruim vier jaar werkzaam bij een Logistiek dienstverlener, waar hij alle facetten heeft gezien: van warehouse, crossdock, tot aan transportplanning en customer service .Op dit moment is hij werkzaam als Assistent Teamleider en is hij verantwoordelijk voor alle inkomende goederen op de afdeling Inbound. Een van zijn verantwoordelijken behoren tot de dagelijkse inzet van het personeel. Teun behoudt goed het overzicht om zo te kijken waar de prioteiten liggen, waar nodig stuurt hij zijn collega's bij. Daarnaast heeft hij gemerkt dat zijn passie en interesse voornamelijk ligt bij het Warehouse. Nu is hij toe aan een volgende stap in zijn carrière binnen een organisatie met korte lijnen en genoeg doorgroeimogeljikheden als junior/ assistent teamleider.

Teun is een enorm gedreven jongeman met een open houding. Hij vindt alles bespreekbaar, van ploegen tot verschoven diensten en van weekenddiensten tot avonddiensten. Teun moet snel schakelen in zijn huidige functie als assistent teamleider, dit blijk uit het feit dat er op ieder ogenblik andere prioriteiten zijn op de werkvloer. Teun is graag betrokken bij zijn collega's en- of klanten en steekt graag zijn handen uit de mouwen, dan is teun een erg tevreden jongeman. Teun is communicatief sterk en ziet er representatief uit.

Teun heeft een opzegtermijn van één maand en hij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onNijmegen createMBO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Wouter heeft ruim 15 jaar werkervaring in verschillende functies bij verschillende logistiek dienstverleners. In zijn huidige rol als Assistent Manager Logistiek is Wouter verantwoordelijk voor het maken en controleren van transportritten van zo'n 25 vrachtwagens het optimaliseren van logistieke processen, zoals het externe transportproces, het controleren van de uren van de chauffeurs en het aanspreekpunt zijn voor andere filialen en chauffeurs behoren ook tot Wouter zijn takenpakket. Daarnaast is Wouter verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer. Zo meld hij dagelijks zo'n 8 schades/storingen of mankementen bij de monteur. In Wouter zijn vorige functie als Transportplanner heeft hij ervaring opgedaan in het controleren van vrachtbrieven, het maken van rapportages voor externe transporteurs en het maken van de personeelsplanning van ruim 23 werknemers. Omdat er bij zijn huidige werkgever geen doorgroeimogelijkheden zijn, is Wouter op zoek naar een nieuwe uitdagende functie binnen de logistiek.

 

Wouter is betrouwbaar als het gaat om werktijden en vragen. Zo is hij eerder te vroeg dan te laat en wanneer collega's met vragen rondlopen, kunnen ze altijd bij hem terecht. Wouter biedt een luisterend oor aan zijn collega's, zo weet hij wat er thuis speelt bij chauffeurs, mede doordat hij regelmatig met hen communiceert. Op eerste gezicht kan Wouter rustig en stil overkomen, maar tijdens een gesprek is hij verre van stil! Daarnaast pakt hij dingen snel op, zo weet hij snel zijn weg te vinden met nieuwe computersystemen.

 

Wouter heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand.

location_onTiel createVWO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven