“Vergroot je zelfkennis en versterk je persoonlijke en professionele groei.”

Wat ik het leukste vind aan consultant zijn, is de 360 graden rol die je inneemt voor zowel klanten als kandidaten.

Op zoek naar een nieuwe collega?
Ik ben consultant Logistiek op de vestiging in Tiel. Mijn taak is: u ontzorgen op het gebied van werving en selectie van personeel. Ik luister naar uw behoefte en geef een eerlijke mening en advies. Zo zorg ik ervoor dat u alleen kwalitatief goede kandidaten voorgesteld krijgt, die een meerwaarde voor uw organisatie hebben. Vriendelijk, warm en open contact is wat ik belangrijk vind. 

Op zoek naar een nieuwe baan?
Ik help jou op een positieve manier naar een vacature kijken. Soms lijkt een vacature in de eerste instantie niet iets voor jou, maar blijkt het uiteindelijk toch heel interessant te zijn. Door mijn grote netwerk van logistieke dienstverleners, kan ik jou adviseren of een bedrijf voldoende bij je past en aansluit op jouw wensen.

Je kunt mij alles over jezelf vertellen. Ik wil de persoon achter het profiel en de cv goed leren kennen.  Een fijne en korte communicatielijn vind ik dan ook van belang. Je kunt mij altijd bellen, appen of mailen. Zelfs in het weekend reageer ik hier zo spoedig mogelijk op.  `


Vacatures

Vind jij het een uitdaging om te werken bij één van de grootste transporteurs van de Benelux? Werk je daarnaast nauwkeurig, accuraat, en ben je administratief en logistiek sterk onderlegd? Wij zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot met affiniteit met de logistiek. Als jij dit bent, reageer dan snel!
access_timeFulltime location_onOmgeving Nijmegen euro_symbol€2.100 tot €2.800
Wil jij aan de slag bij een logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in exceptioneel vervoer? Jij krijgt een kick van het oplossen van problemen en het accuraat verwerken van de administratie. Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.200 tot €2.600
Maak nu kans op een leuke en uitdagende functie in het transport door te solliciteren op deze functie van Transportplanner bij een internationale handelsorganisatie! Heb jij interesse? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€2.500 tot €3.500
Als Transportplanner ben je klaar voor de volgende stap in je carrière. Je bent ambitieus en je wilt je  blijven ontwikkelen. Je komt het best tot je recht in een professioneel team waar collega’s voor elkaar klaar staan en binnen een organisatie die haar medewerkers waardeert. Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€2.500 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sara is momenteel werkzaam als Import/Backoffice Medewerker bij een grote retailer. Sara is verantwoordelijk voor het gehele proces omtrent de producten vanuit voornamelijk China, om ze tijdig en in perfecte conditie op alle vestigingen te krijgen. Haar werkzaamheden bestaan uit het maken van kostprijsberekeningen, het verwerken van orders en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Sara is regelmatig betrokken bij interne projecten, zo is ze nu intensief werkzaam bij de samenvoeging van de front- en back office. Buiten haar taken en verantwoordelijkheden voert Sara ook verbeteringen aan. Ze wil haar takenpakket uitbreiden en dit is niet mogelijk binnen de huidige organisatie, daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Sara is een doelgerichte dame en gaat erg nauwkeurig te werk, dit blijkt uit haar garantie voor kwaliteit in de logistieke processen.
Ze heeft daarnaast erg sterke computervaardigheden en met haar ICT achtergrond is ze in staat snel data in te voeren en te verwerken. Sara heeft mede door het opstellen van duidelijke documentatie de betrokkenheid en het gebruik van de geïmplementeerde systemen aanzienlijk verbeterd. Ze is actief in meerdere niveaus waarbij ze snel kan schakelen om de processen soepel te laten verlopen.

Sara heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand.

 

location_onAmersfoort createHBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Teun is een jongeman van 21 jaar oud met allround ervaring binnen de Logistiek. Hij is ruim vier jaar werkzaam bij een Logistiek dienstverlener, waar hij alle facetten heeft gezien: van warehouse, crossdock, tot aan transportplanning en customer service .Op dit moment is hij werkzaam als Assistent Teamleider en is hij verantwoordelijk voor alle inkomende goederen op de afdeling Inbound. Een van zijn verantwoordelijken behoren tot de dagelijkse inzet van het personeel. Teun behoudt goed het overzicht om zo te kijken waar de prioteiten liggen, waar nodig stuurt hij zijn collega's bij. Daarnaast heeft hij gemerkt dat zijn passie en interesse voornamelijk ligt bij het Warehouse. Nu is hij toe aan een volgende stap in zijn carrière binnen een organisatie met korte lijnen en genoeg doorgroeimogeljikheden als junior/ assistent teamleider.

Teun is een enorm gedreven jongeman met een open houding. Hij vindt alles bespreekbaar, van ploegen tot verschoven diensten en van weekenddiensten tot avonddiensten. Teun moet snel schakelen in zijn huidige functie als assistent teamleider, dit blijk uit het feit dat er op ieder ogenblik andere prioriteiten zijn op de werkvloer. Teun is graag betrokken bij zijn collega's en- of klanten en steekt graag zijn handen uit de mouwen, dan is teun een erg tevreden jongeman. Teun is communicatief sterk en ziet er representatief uit.

Teun heeft een opzegtermijn van één maand en hij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onNijmegen createMBO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Stefan werkt al ruim 10 jaar binnen de Logistiek. Stefan heeft verschillende ervaring opgedaan, van het plannen voor zowel zee als wegtransport, maar ook als ‘Medewerker Customer Service’. De laatste functie bekleed hij nu bij een bekende logistiek dienstverlener. In deze functie is hij niet alleen verantwoordelijk voor het ontzorgen van klanten met betrekking tot luchtvrachtzendingen, maar ook zorgt hij voor de juiste documenten (douane, airway bills). Stefan wil graag dagdiensten gaan werken en daarom is hij nu samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Customer Service Medewerker.
 
Stefan vertelt vol passie en enthousiasme over zijn werkzaamheden. Hij kan goed prioriteiten stellen, zo zorgt hij ervoor dat alle zendingen aan het eind van de dag de deur uit zijn. Door de rust te bewaren in stressvolle situaties, houd hij het overzicht. Hij heeft een proactieve houding en kan snel schakelen als er nog werk ligt van andere collega’s. Als het nodig is, zet Stefan net een stapje extra, zolang het werk maar af is. Daarnaast is Stefan een vriendelijke jongeman en is hij communicatief sterk, dit blijkt uit het feit dat hij vragen direct stelt en zichzelf goed kan uitdrukken. Stefan zoekt een nieuwe uitdaging voor 32 uur per week.
 
Stefan heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

location_onvacature createMBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Dennis heeft ruim 9 jaar ervaring als “Declarant" bij twee Logistiek Dienstverleners. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het zorgdragen voor alle voorkomende douane aangiften en documenten. Ook is hij verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne dossiercontroles in het kader van AEO en Compliance. Door zijn senioriteit in het vak geeft hij advies aan commerciële en operationele afdelingen over douanezaken. Daarnaast verzorgt hij SPA aangiften en maakt hij T2L, ATR en T1 documenten op. Omdat Dennis graag dichter bij huis zou werken, is Dennis latent op zoek naar functie als Declarant, voor 32 uur in de week.

Dennis heeft een rustige uitstraling en het nakomen van afspraken staat voor hem hoog in het vaandel. In teamverband weet hij door zijn open en eerlijke communicatie snel draagvlak te creëren. Het geeft Dennis een voldaan gevoel als hij anderen vooruit kan helpen, zodat het team alle taken voor die dag afgerond krijgt en er geen werk blijft liggen voor de volgende dag.

Dennis heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.800,-  per maand op basis van een 40-urige werkweek. 

location_onNederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift. createMBO person51 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven