Van Tiel en van Logistiek. Het gaat om jou als kandidaat. Samen met Angie ga je op zoek naar jouw competenties en wat je volgende stap wordt in jouw carrière. Omdat zij resultaatgericht is en oprecht interesse toont, lukt het haar om de juiste match te maken. Zij bemiddelt talentvolle mensen naar junior, medior en senior functies in de logistieke branche. Ben jij nog zoekende en denk je dat Angie je hierbij kan helpen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.


Vacatures

Sta je aan de start van je carrière als Declarant en wil je je met meer dan alleen het opmaken van documenten bezig houden? In deze functie krijg je de kans om je analytische capaciteiten los te laten op de processen! Deze organisatie biedt veel ruimte voor zelfontplooiing, waardoor jij alle ins en outs van het vak kunt leren.
access_timeFulltime location_onOmgeving Arnhem-Nijmegen euro_symbol€2.300 tot €2.800
Heb jij een mbo 3 of 4 diploma op zak in de richting van logistiek? In deze functie is geen dag hetzelfde. Jij staat sterk in je schoenen en bent stressbestendig. Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onOmgeving Nijmegen euro_symbol€2.200 tot €2.700
Ik heb hier een leuke vacature bij een klein familiebedrijf waar jij komt te werken met zo’n 20 collega’s. Iedereen kent elkaar bij naam, met verjaardagen wordt er voor iedereen gezongen en de directeur trakteert met zijn verjaardag op taart! Lijkt dit je wat? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRegio Tiel euro_symbol€2.200 tot €2.700
Zie jij jezelf al shinen als Logistiek Administratief Medewerker binnen een familiebedrijf? Zoek dan niet verder, want deze organisatie is per direct op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega.

access_timeFulltime location_onNijkerk euro_symbol€2.300 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sandra is een ervaren dame binnen de logistiek. Vanuit haar opleiding is de liefde voor de Spaanse taal ontstaan. Deze liefde voor de Spaanse taal kon ze goed gebruiken bij haar vorige werkgever. Hier was Sandra werkzaam als Customer Service Medewerkster Spanje. Dagelijks was ze in contact met verschillende chauffeurs en loste ze klachten op. Door vermindering van het werk moest Sandra de overstap maken naar haar huidige werkgever. Als Customer Service Medewerkster/Data Entry is ze dagelijks telefonisch en via de mail in contact met vaste en sporadische klanten. Ze verwerkt orderaanvragen, controleert de status van zendingen en heeft ze contact met transporteurs. Bij haar huidige werkgever mist zij het toepassen van haar Spaanse talenkennis en het ad-hoc moeten schakelen van een logistieke organisatie. Sandra is bij voorkeur op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek als Customer Serivce Medewerkster waar zij haar Spaans kan inzetten.

Sandra is een vrolijke en vriendelijke dame, die in haar werk de rust bewaakt. Dit neemt niet weg dat een hectische omgeving niks voor haar is. Dit gaat haar gemakkelijk af en accuratesse vindt ze hierin erg belangrijk. Sandra voelt goed aan hoe ze haar gesprekspartner op zijn of haar gemak stelt. Hierdoor weet ze snel klanten voor zich te winnen en de juiste informatie te achterhalen. Sandra is ambitieus en houdt van aanpakken. Deze eigenschappen maken haar voor elke organisatie een echte aanwinst!

Sandra heeft een opzegtermijn van een maand, voor 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.700,- o.b.v. 40 uur bruto per maand.

location_onleerdam createHBO person44 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Teun is een jongeman van 21 jaar oud met allround ervaring binnen de Logistiek. Hij is ruim vier jaar werkzaam bij een Logistiek dienstverlener, waar hij alle facetten heeft gezien: van warehouse, crossdock, tot aan transportplanning en customer service .Op dit moment is hij werkzaam als Assistent Teamleider en is hij verantwoordelijk voor alle inkomende goederen op de afdeling Inbound. Een van zijn verantwoordelijken behoren tot de dagelijkse inzet van het personeel. Teun behoudt goed het overzicht om zo te kijken waar de prioteiten liggen, waar nodig stuurt hij zijn collega's bij. Daarnaast heeft hij gemerkt dat zijn passie en interesse voornamelijk ligt bij het Warehouse. Nu is hij toe aan een volgende stap in zijn carrière binnen een organisatie met korte lijnen en genoeg doorgroeimogeljikheden als junior/ assistent teamleider.

Teun is een enorm gedreven jongeman met een open houding. Hij vindt alles bespreekbaar, van ploegen tot verschoven diensten en van weekenddiensten tot avonddiensten. Teun moet snel schakelen in zijn huidige functie als assistent teamleider, dit blijk uit het feit dat er op ieder ogenblik andere prioriteiten zijn op de werkvloer. Teun is graag betrokken bij zijn collega's en- of klanten en steekt graag zijn handen uit de mouwen, dan is teun een erg tevreden jongeman. Teun is communicatief sterk en ziet er representatief uit.

Teun heeft een opzegtermijn van één maand en hij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onNijmegen createMBO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Wouter heeft ruim 15 jaar werkervaring in verschillende functies bij verschillende logistiek dienstverleners. In zijn huidige rol als Assistent Manager Logistiek is Wouter verantwoordelijk voor het maken en controleren van transportritten van zo'n 25 vrachtwagens het optimaliseren van logistieke processen, zoals het externe transportproces, het controleren van de uren van de chauffeurs en het aanspreekpunt zijn voor andere filialen en chauffeurs behoren ook tot Wouter zijn takenpakket. Daarnaast is Wouter verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer. Zo meld hij dagelijks zo'n 8 schades/storingen of mankementen bij de monteur. In Wouter zijn vorige functie als Transportplanner heeft hij ervaring opgedaan in het controleren van vrachtbrieven, het maken van rapportages voor externe transporteurs en het maken van de personeelsplanning van ruim 23 werknemers. Omdat er bij zijn huidige werkgever geen doorgroeimogelijkheden zijn, is Wouter op zoek naar een nieuwe uitdagende functie binnen de logistiek.

 

Wouter is betrouwbaar als het gaat om werktijden en vragen. Zo is hij eerder te vroeg dan te laat en wanneer collega's met vragen rondlopen, kunnen ze altijd bij hem terecht. Wouter biedt een luisterend oor aan zijn collega's, zo weet hij wat er thuis speelt bij chauffeurs, mede doordat hij regelmatig met hen communiceert. Op eerste gezicht kan Wouter rustig en stil overkomen, maar tijdens een gesprek is hij verre van stil! Daarnaast pakt hij dingen snel op, zo weet hij snel zijn weg te vinden met nieuwe computersystemen.

 

Wouter heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand.

location_onTiel createVWO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Dennis heeft ruim 9 jaar ervaring als “Declarant" bij twee Logistiek Dienstverleners. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het zorgdragen voor alle voorkomende douane aangiften en documenten. Ook is hij verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne dossiercontroles in het kader van AEO en Compliance. Door zijn senioriteit in het vak geeft hij advies aan commerciële en operationele afdelingen over douanezaken. Daarnaast verzorgt hij SPA aangiften en maakt hij T2L, ATR en T1 documenten op. Omdat Dennis graag dichter bij huis zou werken, is Dennis latent op zoek naar functie als Declarant, voor 32 uur in de week.

Dennis heeft een rustige uitstraling en het nakomen van afspraken staat voor hem hoog in het vaandel. In teamverband weet hij door zijn open en eerlijke communicatie snel draagvlak te creëren. Het geeft Dennis een voldaan gevoel als hij anderen vooruit kan helpen, zodat het team alle taken voor die dag afgerond krijgt en er geen werk blijft liggen voor de volgende dag.

Dennis heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.800,-  per maand op basis van een 40-urige werkweek. 

location_onNederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift. createMBO person51 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven