Van Tiel en van Logistiek. Het gaat om jou als kandidaat. Samen met Angie ga je op zoek naar jouw competenties en wat je volgende stap wordt in jouw carrière. Omdat zij resultaatgericht is en oprecht interesse toont, lukt het haar om de juiste match te maken. Zij bemiddelt talentvolle mensen naar junior, medior en senior functies in de logistieke branche. Ben jij nog zoekende en denk je dat Angie je hierbij kan helpen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.


Vacatures

Declarant

Met jouw enkele jaren ervaring als (Assistent) Declarant ga je aan de slag bij een grote logistiek dienstverlener. Jouw kennis en expertise ga je nog meer uitbreiden door de opleidingsmogelijkheden die er zijn. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Utrecht euro_symbol€2.400 tot €3.200

Ervaren Transportplanner

Met jouw natuurlijk overwicht en ervaring ga je de transportplanning opstellen, analyseren én verbeteren. Heb je ambitie en de capaciteit om de rechterhand van de transportmanager te worden? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onregio Utrecht euro_symbol€2.500 tot €3.300

Assistent Transportplanner

Met jouw ambitie in de transportsector, wil jij de eerste stappen zetten als Assistent Transportplanner. Jij wilt de uitdaging aangaan om bij een internationaal transporteur de planning voor het wegtransport te verzorgen. Klinkt dit als de perfecte uitdaging? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRegio Nijmegen euro_symbol€1.900 tot €2.400

Transportplanner

Als Transportplanner ben je klaar voor de volgende stap in je carrière. Je bent ambitieus en je wilt je blijven ontwikkelen. Je komt het best tot je recht in een professioneel team waar collega’s voor elkaar klaarstaan en binnen een organisatie die haar medewerkers waardeert. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Arnhem euro_symbol€2.200 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Barry (Hoofdplanning Retail Ermelo)

Barry heeft ruim 6 jaar ervaring binnen de logistiek als Transport/ Hoofdplanner. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor alle Retail planningen. Hierbij is hij het eerste aanspreekpunt voor 7 Retail planners en is het belangrijk dat hij goed het overzicht houdt. Daarnaast staat hij dagelijks in contact met het managementteam, om alles in goede banen te leiden. Barry heeft ervoor gezorgd dat de planprocessen en tactische planning efficiënter worden ingericht.

Barry heeft op veel verschillende afdelingen gewerkt waarbij op meerdere niveaus geschakeld moest worden, van directie tot collega op de vrachtwagen. Barry krijgt veel informatie waarbij het belangrijk is dat er discreet mee om gegaan wordt. Daarnaast heeft Barry een sterke wil om zo snel mogelijk een volgende stap te maken binnen de logistiek als manager planner.

Barry heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand.

location_onlinkedin createHBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Teun (Warehouse Teamleider)

Teun is een jongeman van 21 jaar oud met allround ervaring binnen de Logistiek. Hij is ruim vier jaar werkzaam bij een Logistiek dienstverlener, waar hij alle facetten heeft gezien: van warehouse, crossdock, tot aan transportplanning en customer service .Op dit moment is hij werkzaam als Assistent Teamleider en is hij verantwoordelijk voor alle inkomende goederen op de afdeling Inbound. Een van zijn verantwoordelijken behoren tot de dagelijkse inzet van het personeel. Teun behoudt goed het overzicht om zo te kijken waar de prioteiten liggen, waar nodig stuurt hij zijn collega's bij. Daarnaast heeft hij gemerkt dat zijn passie en interesse voornamelijk ligt bij het Warehouse. Nu is hij toe aan een volgende stap in zijn carrière binnen een organisatie met korte lijnen en genoeg doorgroeimogeljikheden als junior/ assistent teamleider.

Teun is een enorm gedreven jongeman met een open houding. Hij vindt alles bespreekbaar, van ploegen tot verschoven diensten en van weekenddiensten tot avonddiensten. Teun moet snel schakelen in zijn huidige functie als assistent teamleider, dit blijk uit het feit dat er op ieder ogenblik andere prioriteiten zijn op de werkvloer. Teun is graag betrokken bij zijn collega's en- of klanten en steekt graag zijn handen uit de mouwen, dan is teun een erg tevreden jongeman. Teun is communicatief sterk en ziet er representatief uit.

Teun heeft een opzegtermijn van één maand en hij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onNijmegen createMBO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Gioia (Customer Service Medewerker)

Gioia is ruim 6 jaar werkzaam binnen de logistiek als Operational Officer. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het opstellen van transportdossiers voor alle administratieve afhandelingen, zoals klachten signaleren, de voortgang van de aanleveringen en om het gehele order entry proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit betekent dat ze secuur te werk gaat en wanneer nodig met verschillende afdelingen en klanten schakelt. Gioia is het eerste aanspreekpunt voor vragen zoals, laad- en lostijden en als er spoedzendingen verzonden moeten worden over de weg, dit zijn er gemiddeld 10 per week. Daarnaast is Gioia tussenpersoon voor klant en transporteur, om alles in goede banen te leiden en ze heeft dagelijks telefonisch contact met Duitsland. Gioia is dagelijks bezig met het opstellen van debiteuren- en crediteurendossiers. Gioia is nu samen met Extra Talent op zoek naar een startersfunctie als declarant.

Gioia is een energieke en positieve dame met doorzettingsvermogen. Op de werkvloer is zij behulpzaam en altijd bezig, want stilzitten is niets voor haar. In haar functie hoopt Gioia zich te kunnen blijven ontwikkelen en het liefst zou zij naast een fulltime functie blijven doorleren door het volgen van een studie of cursussen. Haar houding is vriendelijk en door haar probleemoplossend vermogen en creativiteit weet Gioia de klant altijd een gepaste oplossing te bieden.

Gioia heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onindeed createMBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Dirk (Transportplanner)

Dirk heeft 4 jaar ervaring binnen de logistieke sector. Dirk was bij zijn laatste werkgever verantwoordelijk voor alle import vrachten vanuit Duitsland naar Nederland. Dirk was naast het plannen van transporten bezig met het in orde maken van de douane documenten en vergunningen. Hij schakelde dagelijks per telefoon of via de mail met externe transporteurs om transporten te regelen via de weg, lucht, boot en rails. Ook had hij veel contact met het cross dock- en planner collega’s en de afdeling Customer Service. Gemiddeld maakte hij 10 prijsafspraken per dag en plande hij 13 vrachtwagens per dag. Dit kon variëren van 10 routes tot 100 routes per dag. Nu is Dirk samen met Extra Talent per direct op zoek naar een nieuwe uitdagende functie als Transportplanner met doorgroeimogelijkheden.

Dirk is een ambitieuze jongeman met veel passie voor het plannen van transporten en wil zichzelf hier graag verder in ontwikkelen. Hij heeft totaal geen 9-5 mentaliteit en is bereid om in verschillende diensten te werken. Dirk is totaal niet gevoelig voor stress en zoekt altijd naar een gepaste oplossing. Een van zijn krachten is zich focussen op een volle agenda bezetting. Dirk wil zo snel mogelijk weer aan het werk en zit binnen de logistiek helemaal op zijn plek.

Dirk is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onlinkedin createMBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven