Van Tiel en van Logistiek. Het gaat om jou als kandidaat. Samen met Angie ga je op zoek naar jouw competenties en wat je volgende stap wordt in jouw carrière. Omdat zij resultaatgericht is en oprecht interesse toont, lukt het haar om de juiste match te maken. Zij bemiddelt talentvolle mensen naar junior, medior en senior functies in de logistieke branche. Ben jij nog zoekende en denk je dat Angie je hierbij kan helpen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.


Vacatures

Ben jij de Transportplanner met nodige kennis op het gebied van wegtransport en ben jij eraan toe om de stap te maken naar een grote organisatie. Dit is de kans om je kennis en ervaring op het gebied van snel handelen en plannen te gebruiken. Ben jij geïnteresseerd en benieuwd voor welk bedrijf je kan komen te werken? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.500 tot €3.500
Als er een vriendenweekend geregeld moet worden, dan ben jij degene die het organiseert. Jij regelt een auto en bepaalt wie de chauffeur is. Daarnaast doe je de inkopen, maar wel mét korting natuurlijk, want jij bent een echte onderhandelaar. Klinkt dit bekend? Lees dan snel verder, wij zijn namelijk op zoek naar een Expediteur Wegtransport!

access_timeFulltime location_onomgeving Wijchen euro_symbol€2.700 tot €3.500
Jij bent toe aan die 2e stap in je logistieke carrière en je hebt ervaring met transport en administratie? Hou je daarnaast ook nog van een lekker stukje vis op zijn tijd? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou als Assistent Transportplanner!

access_timeFulltime location_onregio Nijmegen euro_symbol€2.500 tot €3.500
Met jouw goede communicatie skills en affiniteit voor de transport is de functie van Customer Service Representative jou op het lijf geschreven! Jij begeleidt klanten gedurende het orderproces en je houdt hen op de hoogte van alle zendingen. Daarnaast treed je doortastend op bij ad-hoc-wijzigingen en ga je op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onWijchen euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Patricia heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de logistiek als 'Logistiek Coördinator / Expediteur'. Ze is verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces, vanaf het moment dat de orders binnen komen tot en met het verzendklaar maken. Ze schakelt met klanten en vervoerders betreffende levertijden. Gemiddeld verwerkt ze tussen de aantal 5 à 10 orders per week. Ze heeft veel ervaring in het regelen van transporten voor het binnen- en buitenland zoals Polen en Zwitserland. Daarnaast verwerkt Patricia dagelijks boot- en douanedocumenten. Momenteel werkt ze in de rol van Logistiek Coördinator, maar er zijn te weinig werkzaamheden voor die rol. Ze is op zoek naar een uitdaging waar ze weer als volwaardig 'Logistiek Coördinator' aan de slag kan.

Patricia is een zelfverzekerde vrouw die goed weet wat ze wil. Ze is rustig en gaat nauwkeurig te werk. Patricia werkt graag in een dynamische omgeving waarin ze snel moet schakelen, dit houdt haar scherp. Ze is een doorzetter en pas tevreden wanneer de zaken op een juiste en correcte manier zijn afgehandeld. In drukke situaties weet zij goed de rust te bewaren en oplossingsgericht te handelen, daarbij is zij stressbestendig. Daarnaast is ze loyaal tegenover haar werkgever, dit blijkt uit het feit dat ze bij haar vorige werkgever 11 jaar werkzaam is geweest.

Patricia heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

location_onvacature website createMBO person35 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Nick is werkzaam als Logistiek Teamleider. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het aansturen van gemiddeld 6 personen. Dit team bestaat uit kwaliteitsmedewerkers, reachtruck –/en heftruckchauffeurs. Naast het leidinggeven werkt hij ook nog dagelijks mee in het magazijn. Zijn taken bestaan uit het doorvoeren van verbeteringen in het magazijn. Een voorbeeld hiervan is, de handscan-handelingen terug brengen van 3 naar 2 handelingen per keer. Hiervoor heeft hij de scan locatie aangepast. Daarnaast plande hij dagelijks 3 vaste ritten in, verrichtte hij heftruckwerkzaamheden of verwerkt hij de vrachtdocumentatie in het eigen systeem. Deze duizendpoot is door de covid-19 omstandigheden opzoek naar een nieuwe uitdaging als logistiek teamleider.

Volgens Nick staat veiligheid op 1 en hier houd hij dan ook voet bij stuk. Ook als de directie denkt dat het wel vervoerd mag worden, onderbouwt Nick waarom het niet in 1 maar in 2 vrachtwagens vervoerd mag worden. Nick zorgt voor een goede teambuilding, hij probeert een aantal keren per jaar een teamuitje te organiseren. Daarnaast moet er in extreme drukte soms een derde ploegendienst gedraaid worden, dit doet het team graag met elkaar. Nick vind het belangrijk dat er naast het harde werken ook tijd is voor een grapje. Nick is een echte duizendpoot.

Nick heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.550,- op basis van een 40-urige werkweek. .
location_onvacature createMBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Teun is een jongeman van 21 jaar oud met allround ervaring binnen de Logistiek. Hij is ruim vier jaar werkzaam bij een Logistiek dienstverlener, waar hij alle facetten heeft gezien: van warehouse, crossdock, tot aan transportplanning en customer service .Op dit moment is hij werkzaam als Assistent Teamleider en is hij verantwoordelijk voor alle inkomende goederen op de afdeling Inbound. Een van zijn verantwoordelijken behoren tot de dagelijkse inzet van het personeel. Teun behoudt goed het overzicht om zo te kijken waar de prioteiten liggen, waar nodig stuurt hij zijn collega's bij. Daarnaast heeft hij gemerkt dat zijn passie en interesse voornamelijk ligt bij het Warehouse. Nu is hij toe aan een volgende stap in zijn carrière binnen een organisatie met korte lijnen en genoeg doorgroeimogeljikheden als junior/ assistent teamleider.

Teun is een enorm gedreven jongeman met een open houding. Hij vindt alles bespreekbaar, van ploegen tot verschoven diensten en van weekenddiensten tot avonddiensten. Teun moet snel schakelen in zijn huidige functie als assistent teamleider, dit blijk uit het feit dat er op ieder ogenblik andere prioriteiten zijn op de werkvloer. Teun is graag betrokken bij zijn collega's en- of klanten en steekt graag zijn handen uit de mouwen, dan is teun een erg tevreden jongeman. Teun is communicatief sterk en ziet er representatief uit.

Teun heeft een opzegtermijn van één maand en hij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onNijmegen createMBO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Dennis heeft ruim 9 jaar ervaring als “Declarant" bij twee Logistiek Dienstverleners. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het zorgdragen voor alle voorkomende douane aangiften en documenten. Ook is hij verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne dossiercontroles in het kader van AEO en Compliance. Door zijn senioriteit in het vak geeft hij advies aan commerciële en operationele afdelingen over douanezaken. Daarnaast verzorgt hij SPA aangiften en maakt hij T2L, ATR en T1 documenten op. Omdat Dennis graag dichter bij huis zou werken, is Dennis latent op zoek naar functie als Declarant, voor 32 uur in de week.

Dennis heeft een rustige uitstraling en het nakomen van afspraken staat voor hem hoog in het vaandel. In teamverband weet hij door zijn open en eerlijke communicatie snel draagvlak te creëren. Het geeft Dennis een voldaan gevoel als hij anderen vooruit kan helpen, zodat het team alle taken voor die dag afgerond krijgt en er geen werk blijft liggen voor de volgende dag.

Dennis heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.800,-  per maand op basis van een 40-urige werkweek. 

location_onNederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift. createMBO person51 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven