Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Tiel en van Logistiek. Het gaat om jou als kandidaat. Samen met Angie ga je op zoek naar jouw competenties en wat je volgende stap wordt in jouw carrière. Omdat zij resultaatgericht is en oprecht interesse toont, lukt het haar om de juiste match te maken. Zij bemiddelt talentvolle mensen naar junior, medior en senior functies in de logistieke branche. Ben jij nog zoekende en denk je dat Angie je hierbij kan helpen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.


Vacatures

Een band opbouwen met je vaste klanten is voor jou geen probleem. Je vormt de spil tussen de klant en het logistieke proces, waardoor zowel jouw communicatieve vaardigheden als je uitzoek skills dagelijks en voortdurend geprikkeld worden. Jij bent dan ook continu op de hoogte van waar zendingen zich bevinden. Sluit deze leuke baan als regelneef/regeltante aan op jouw wensen? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.200 tot €2.900
Je hebt ervaring als Administratief Medewerker en bent op zoek naar een meer dynamische werkomgeving. En zou jij ook wel wat meer klantcontact willen hebben, omdat je nu eenmaal makkelijk communiceert? Dan breng ik je graag in contact met je nieuwe werkgever.

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.300 tot €2.700
Klinkt een functie als Planner jou goed in de oren, maar wil je eerst de kneepjes van het vak leren? In deze functie start je met een uitgebreid inwerktraject. Een senior met bakken ervaring neemt jou onder de hoede, zodat jij alle middelen krijgt om je plantalenten te ontwikkelen. 

access_timeFulltime location_onRegio Utrecht euro_symbol€2.200 tot €2.800
Je hebt jou eerste ervaring opgedaan in de transportplanning en je bent klaar voor volgende stap in je carrière. Jouw nieuwe werkgever biedt jou de kans, kennis te maken met de uitdagende wereld van het intermodale transport. Zij gaan jou opleiden tot een volwaardige Transportplanner. Ga jij de uitdaging aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onregio Utrecht euro_symbol€2.200 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Patricia heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de logistiek als 'Logistiek Coördinator / Expediteur'. Ze is verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces, vanaf het moment dat de orders binnen komen tot en met het verzendklaar maken. Ze schakelt met klanten en vervoerders betreffende levertijden. Gemiddeld verwerkt ze tussen de aantal 5 à 10 orders per week. Ze heeft veel ervaring in het regelen van transporten voor het binnen- en buitenland zoals Polen en Zwitserland. Daarnaast verwerkt Patricia dagelijks boot- en douanedocumenten. Momenteel werkt ze in de rol van Logistiek Coördinator, maar er zijn te weinig werkzaamheden voor die rol. Ze is op zoek naar een uitdaging waar ze weer als volwaardig 'Logistiek Coördinator' aan de slag kan.

Patricia is een zelfverzekerde vrouw die goed weet wat ze wil. Ze is rustig en gaat nauwkeurig te werk. Patricia werkt graag in een dynamische omgeving waarin ze snel moet schakelen, dit houdt haar scherp. Ze is een doorzetter en pas tevreden wanneer de zaken op een juiste en correcte manier zijn afgehandeld. In drukke situaties weet zij goed de rust te bewaren en oplossingsgericht te handelen, daarbij is zij stressbestendig. Daarnaast is ze loyaal tegenover haar werkgever, dit blijkt uit het feit dat ze bij haar vorige werkgever 11 jaar werkzaam is geweest.

Patricia heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

location_onvacature website createMBO person35 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Nick is werkzaam als Logistiek Teamleider. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het aansturen van gemiddeld 6 personen. Dit team bestaat uit kwaliteitsmedewerkers, reachtruck –/en heftruckchauffeurs. Naast het leidinggeven werkt hij ook nog dagelijks mee in het magazijn. Zijn taken bestaan uit het doorvoeren van verbeteringen in het magazijn. Een voorbeeld hiervan is, de handscan-handelingen terug brengen van 3 naar 2 handelingen per keer. Hiervoor heeft hij de scan locatie aangepast. Daarnaast plande hij dagelijks 3 vaste ritten in, verrichtte hij heftruckwerkzaamheden of verwerkt hij de vrachtdocumentatie in het eigen systeem. Deze duizendpoot is door de covid-19 omstandigheden opzoek naar een nieuwe uitdaging als logistiek teamleider.

Volgens Nick staat veiligheid op 1 en hier houd hij dan ook voet bij stuk. Ook als de directie denkt dat het wel vervoerd mag worden, onderbouwt Nick waarom het niet in 1 maar in 2 vrachtwagens vervoerd mag worden. Nick zorgt voor een goede teambuilding, hij probeert een aantal keren per jaar een teamuitje te organiseren. Daarnaast moet er in extreme drukte soms een derde ploegendienst gedraaid worden, dit doet het team graag met elkaar. Nick vind het belangrijk dat er naast het harde werken ook tijd is voor een grapje. Nick is een echte duizendpoot.

Nick heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.550,- op basis van een 40-urige werkweek. .
location_onvacature createMBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Teun is een jongeman van 21 jaar oud met allround ervaring binnen de Logistiek. Hij is ruim vier jaar werkzaam bij een Logistiek dienstverlener, waar hij alle facetten heeft gezien: van warehouse, crossdock, tot aan transportplanning en customer service .Op dit moment is hij werkzaam als Assistent Teamleider en is hij verantwoordelijk voor alle inkomende goederen op de afdeling Inbound. Een van zijn verantwoordelijken behoren tot de dagelijkse inzet van het personeel. Teun behoudt goed het overzicht om zo te kijken waar de prioteiten liggen, waar nodig stuurt hij zijn collega's bij. Daarnaast heeft hij gemerkt dat zijn passie en interesse voornamelijk ligt bij het Warehouse. Nu is hij toe aan een volgende stap in zijn carrière binnen een organisatie met korte lijnen en genoeg doorgroeimogeljikheden als junior/ assistent teamleider.

Teun is een enorm gedreven jongeman met een open houding. Hij vindt alles bespreekbaar, van ploegen tot verschoven diensten en van weekenddiensten tot avonddiensten. Teun moet snel schakelen in zijn huidige functie als assistent teamleider, dit blijk uit het feit dat er op ieder ogenblik andere prioriteiten zijn op de werkvloer. Teun is graag betrokken bij zijn collega's en- of klanten en steekt graag zijn handen uit de mouwen, dan is teun een erg tevreden jongeman. Teun is communicatief sterk en ziet er representatief uit.

Teun heeft een opzegtermijn van één maand en hij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onNijmegen createMBO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Wouter heeft ruim 15 jaar werkervaring in verschillende functies bij verschillende logistiek dienstverleners. In zijn huidige rol als Assistent Manager Logistiek is Wouter verantwoordelijk voor het maken en controleren van transportritten van zo'n 25 vrachtwagens het optimaliseren van logistieke processen, zoals het externe transportproces, het controleren van de uren van de chauffeurs en het aanspreekpunt zijn voor andere filialen en chauffeurs behoren ook tot Wouter zijn takenpakket. Daarnaast is Wouter verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer. Zo meld hij dagelijks zo'n 8 schades/storingen of mankementen bij de monteur. In Wouter zijn vorige functie als Transportplanner heeft hij ervaring opgedaan in het controleren van vrachtbrieven, het maken van rapportages voor externe transporteurs en het maken van de personeelsplanning van ruim 23 werknemers. Omdat er bij zijn huidige werkgever geen doorgroeimogelijkheden zijn, is Wouter op zoek naar een nieuwe uitdagende functie binnen de logistiek.

 

Wouter is betrouwbaar als het gaat om werktijden en vragen. Zo is hij eerder te vroeg dan te laat en wanneer collega's met vragen rondlopen, kunnen ze altijd bij hem terecht. Wouter biedt een luisterend oor aan zijn collega's, zo weet hij wat er thuis speelt bij chauffeurs, mede doordat hij regelmatig met hen communiceert. Op eerste gezicht kan Wouter rustig en stil overkomen, maar tijdens een gesprek is hij verre van stil! Daarnaast pakt hij dingen snel op, zo weet hij snel zijn weg te vinden met nieuwe computersystemen.

 

Wouter heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand.

location_onTiel createVWO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven