Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Eindhoven en van Supply Chain. Met zijn ervaring in Psychologie kan hij inzicht geven in jouw competenties. Hij is betrouwbaar, geeft inzicht en heeft interesse in jawel, jou! Cuneyt staat altijd klaar om je te helpen met tips en advies en neemt een coachende rol aan. Ben je klaar voor de volgende stap, maar weet je niet hoe verder of in welke functie? Cuneyt wil je hier graag bij helpen! Als je meer informatie wil of vragen hebt, bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Ben jij de starter Bouwkunde die op zoek is naar een uitdagende functie met veel afwisseling? Stop dan met zoeken! Wij hebben een leuke uitdaging, waar de tijd voorbijvliegt. Wil je meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onRegio Veghel euro_symbol€2.000 tot €2.800
Wil jij je kwaliteiten binnen de supply chain verder ontwikkelen? Dat kan bij deze werkgever! Dit bedrijf hecht namelijk veel waarde aan jouw werkplezier en denkt graag met je mee over een opleiding die bij jou past. Wil je meer weten? Lees dan snel verder. 

access_timeFulltime location_onRegio Den Bosch euro_symbol€2.500 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Cornelis is afgestudeerd op het Hbo en heeft ruim 20 jaar leiding gegeven. Bovendien heeft hij ook ervaring met het opstellen van productieplanningen voor de vervaardiging van elektrotechnische kabels. Cornelis analyseert en optimaliseert graag processen binnen zijn afdeling. Zo heeft hij ervoor gezorgd dat orders efficiënter en sneller worden afgehandeld door mensen te plaatsen op basis van tempo van medewerkers en door diverse pick-zones voor klanten te ontwikkelen. Tevens heeft Cornelis een scansysteem geïmplementeerd, dat automatisch achterhaalt welke artikelserie gekoppeld is aan welke klant. Bij zijn huidige werkgever loopt Cornelis er tegen aan dat hem wordt gevraagd om processen te analyseren, waar hij vervolgens niet de mogelijkheid krijgt om zijn ideeën toe te passen. Daarom is Cornelis op zoek naar een nieuwe uitdaging, als leidinggevende, waar hij de vrijheid krijgt om zijn verbetervoorstellen daadwerkelijk te mogen implementeren.

Cornelis is een betrokken leidinggevende. Wanneer hij merkt dat een collega ergens tegen aan loopt, wat tevens van invloed kan zijn op de productie, gaat hij graag met deze persoon het gesprek aan. Hiermee is hij ook de leidinggevende die zijn medewerkers op een menselijke manier behandelt en kan hij zijn leidinggevende rol goed waarborgen. Bij onderbezetting, is hij dan ook de persoon die de collega’s op de afdeling helpt. Hij begeleidt en traint zijn medewerkers. Hiervoor heeft hij ook diverse werkinstructies geschreven die de medewerkers kunnen helpen bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Verder is Cornelis een persoon die graag initiatieven neemt. Hij onderzoekt manieren om het bedrijf geld te besparen. Hiervoor voert hij gesprekken met leveranciers en achterhaalt hij welke halffabricaat het bedrijf kan vervangen. Zo heeft het bedrijf een besparing van duizenden euro’s gerealiseerd. Dit heeft hij ook gedaan door verpakkingen te hergebruiken, wat het bedrijf ook de afvalkosten heeft bespaard.

Cornelis heeft een bruto salarisindicatie van € 3.400,- op basis van een 40-urige werkweek. Hij is per direct beschikbaar.

location_onRegio Maasbree createMBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Kamil is afgestudeerd in hbo International Business & Management en heeft ruim één jaar ervaring als Werkvoorbereider. Bij zijn huidige werkgever, een machineproducent, is hij verantwoordelijk voor het voorbereiden van de productie. Hiervoor controleert, toetst en past hij werktekeningen aan van onderaannemers en toeleveranciers. Hij heeft tevens ervaring met het afroepen en opvolgen van de nodige materialen. Ondanks dat Kamil zijn werkzaamheden met veel plezier verricht, is hij vanwege een tekort aan orders op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Kamil is analytisch sterk, waardoor hij hoofd en bijzaken goed van elkaar onderscheidt. Hij ziet het volledig plaatje en maakt een vertaling van de operationele processen in-, door- en uitstroom naar de dagelijkse behoefte en praktijk. Kamil is tegelijkertijd een persoon die zaken proactief oppakt. Zo komt het met regelmaat voor dat hij zijn collega’s ondersteunt, wat hem erg collegiaal maakt. Hij is namelijk een sociale collega, die vriendelijk is en een gevoel voor humor heeft. Hij gaat graag met mensen in gesprek, is open en eerlijk in zijn communicatie.

Kamil is vanaf oktober 2020 per direct beschikbaar met een bruto salarisindicatie van € 2.900,- per maand.

location_onRegio Roermond createHBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Melissa is ruim 11 jaar werkzaam bij haar huidige werkgever, een metaalbewerker gespecialiseerd in het vervaardigen van edele metalen, waarvan zij 9 jaar de functie als Productieplanner vervult. Melissa zet verkooporders om in een productieplanning. Dit doet ze een jaar vooruit en dagelijks stelt ze haar planning n.a.v. ad hoc wijzigingen bij. Bij het opstellen van de planning is het van belang om rekening te houden met diverse chemicaliën die van invloed kunnen zijn op de gezondheid van productiemedewerkers. Melissa heeft tijdens haar studie geleerd welke stoffen samen kunnen en welke middelen schadelijk zijn voor een mens. Melissa schrijft, naast haar planwerkzaamheden, ook nog diverse werkinstructies voor collega’s. Bovendien is het haar gelukt om de routing van de productieorder te optimaliseren van 15 naar 2 handelingen. In haar huidige rol vervult Melissa een combinatie van 3 functies. Maar de meeste energie haalt zij uit een Plannersrol. Daarom is zij latent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de rol van een Planner zodat ze daar focus op kan leggen.

Melissa houdt van orde en structuur. Zo heeft ze diverse schema’s in Excel ontwikkeld, waarmee bepaalde informatie voor haar zelf, maar ook voor haar collega’s, in een oogopslag zijn af te lezen. Verder is Melissa een persoon die graag in mogelijkheden denkt. Wanneer zich bij de productie een bepaald probleem voordoet, dan onderzoekt zij de aard van het probleem en lost dit op, zodat deadlines behaald worden. Verder is Melissa niet vies van hard werken en is zij communicatief sterk. Overigens is zij rechtlijnig en spreekt eerlijk uit wat zij ergens van vindt. Dit maakt dat iedereen weet waar hij/zij aan toe is, wat erg handig is bij interne aansturing van collega’s en de communicatie met klanten.

Melissa heeft een bruto salarisindicatie van € 3.000,- per maand op basis van 40 uur per week. Zij heeft een opzegtermijn van 1 maand.

location_onRegio Den Bosch createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Simon heeft in zijn hele loopbaan ruim 20 jaar ervaring met diverse vormen van planning. Naast het plannen van transporten, zowel met eigen wagens als via externe vervoerders, heeft hij tevens ervaring met material- en productieplanningen. Nu is Simon bewust op zoek naar een nieuwe plannersrol. Het liefst als Productie- of Supply Chain Planner, want daar ligt zijn passie!

Simon is een Allround Planner, die op meerdere vlakken inzetbaar is. Hij is iemand die snel leert en nieuwe informatie/vaardigheden snel eigen maakt. Dit is terug te zien in zijn eerdere functies. Zo heeft hij naast het plannen ook de financiële en ICT werkzaamheden op zich genomen. Daarnaast is in zijn CV terug te lezen dat hij over analytische vaardigheden beschikt. Hij is namelijk verantwoordelijk geweest voor het bewaken en waar nodig bijstellen van budgetten door periodiek de margepercentages te  analyseren. Verder is Simon een persoon die waarde hecht aan lange termijn relaties. Hij beschikt over het inzicht om knelpunten te herkennen en tijdig te handelen. Simon spreekt mensen het liefst persoonlijk aan door hen feedback te geven en de informatie toe te lichten. Verder is hij zelf iemand die van fouten leert en snel beslissingen durft te nemen.

Simon heeft een bruto salarisindicatie van € 3.250,- per maand op basis van 40 uur per week. Hij is per direct beschikbaar.

location_onRegio Roermond createMBO person44 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven