Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Eindhoven en van Supply Chain. Met zijn ervaring in Psychologie kan hij inzicht geven in jouw competenties. Hij is betrouwbaar, geeft inzicht en heeft interesse in jawel, jou! Cuneyt staat altijd klaar om je te helpen met tips en advies en neemt een coachende rol aan. Ben je klaar voor de volgende stap, maar weet je niet hoe verder of in welke functie? Cuneyt wil je hier graag bij helpen! Als je meer informatie wil of vragen hebt, bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Werken in een organisatie die sterk groeit middels haar duurzame oplossingen, dit betekent dat jij je niet zult vervelen. Ook betekent dit dat er voor jou voldoende doorgroeimogelijkheden zijn binnen het bedrijf. Wil jij onderdeel worden van deze mooie organisatie? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.800 tot €3.500
Naast een leuke functie, lever je ook nog eens een bijdrage aan humanitaire hulp, medische zorg en ontwikkeling in derdewereldlanden.  Dit maak jij mogelijk door snel te handelen met internationale leveranciers, zodat mensen met een laag en middeninkomen zich ook van goede zorg kunnen voorzien. Iedereen heeft hier recht op, toch? Jij wil werken bij een organisatie die er écht toe doet! Lees snel verder...

access_timeFulltime location_onRegio Den Bosch euro_symbol€2.000 tot €2.500
Bij deze werkgever staat jouw ontwikkeling centraal. Het bedrijf investeert actief in het personeel door interessante trainingen aan te bieden. Wil jij ook al jouw kwaliteiten benutten en jezelf nog meer ontwikkelen? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onRegio Oss euro_symbol€2.800 tot €3.500
Hoe zou jij het vinden om een uitdagende functie te bekleden bij een bedrijf dat open en transparant is? Wij hebben een vacature bij een werkgever waar ook nog eens een leuke sfeer heerst. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Venlo euro_symbol€3.000 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Lars heeft na zijn wo opleiding Bedrijfseconomie nog een master opleiding Supply Chain Management afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij bij een logistieke dienstverlener onderzoek verricht naar de werking van de ABC-indeling. Het stagebedrijf werkte namelijk al twee jaar met de ABC-indeling en wilde heel graag weten in hoeverre deze methode aansluit op de wensen van de organisatie. Hiervoor heeft Lars literatuuronderzoek gedaan en interviews gehouden met zowel het personeel als de klanten om tot een conclusie te kunnen komen. Met dit onderzoek heeft hij kunnen constateren dat de ABC-indeling voldoet aan de wensen van het bedrijf. Tevens is hij erachter gekomen dat het bedrijf aan de communicatie kan werken. Er zat namelijk veel variatie in de informatie die Lars tijdens de interviews heeft verkregen. Momenteel werkt Lars al ruim 6 jaar als Proces Operator en 2 jaar als vervangend Teamleider. Lars kent hierdoor de werkprocessen op de werkvloer en wilt hij, vanwege zijn achtergrond en opleiding, een afwisselende functie vervullen waar hij zijn analytische kwaliteit, tijdens het plannen, kan gebruiken. Daarom is Lars op zoek naar een functie in de rol van Supply Chain Planner.

Lars is een persoon die analytisch is en problemen vanuit meerdere invalshoeken bekijkt om vervolgens tot een conclusie te komen. Hij is een harde werker, die heel goed weet om te gaan met werkdruk. Waar anderen komen te bevriezen, is hij de persoon die nog beter presteert. Hij wordt juist uitgedaagd om met deadlines en onder druk te werken. Daarnaast heeft hij geen moeite met veranderingen en om langer door te werken. Verder is Lars een persoon die nieuwe informatie snel eigen maakt en kan toepassen in de praktijk. Overigens ondersteunt hij graag mensen bij diverse werkzaamheden.

Lars heeft een bruto salarisindicatie van € 2.600,- per maand op basis van een 40-urige werkweek. Hij heeft een opzegtermijn van 1 maand.

location_onRegio Den Bosch createWO person34 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Cornelis is afgestudeerd op het Hbo en heeft ruim 20 jaar leiding gegeven. Bovendien heeft hij ook ervaring met het opstellen van productieplanningen voor de vervaardiging van elektrotechnische kabels. Cornelis analyseert en optimaliseert graag processen binnen zijn afdeling. Zo heeft hij ervoor gezorgd dat orders efficiënter en sneller worden afgehandeld door mensen te plaatsen op basis van tempo van medewerkers en door diverse pick-zones voor klanten te ontwikkelen. Tevens heeft Cornelis een scansysteem geïmplementeerd, dat automatisch achterhaalt welke artikelserie gekoppeld is aan welke klant. Bij zijn huidige werkgever loopt Cornelis er tegen aan dat hem wordt gevraagd om processen te analyseren, waar hij vervolgens niet de mogelijkheid krijgt om zijn ideeën toe te passen. Daarom is Cornelis op zoek naar een nieuwe uitdaging, als leidinggevende, waar hij de vrijheid krijgt om zijn verbetervoorstellen daadwerkelijk te mogen implementeren.

Cornelis is een betrokken leidinggevende. Wanneer hij merkt dat een collega ergens tegen aan loopt, wat tevens van invloed kan zijn op de productie, gaat hij graag met deze persoon het gesprek aan. Hiermee is hij ook de leidinggevende die zijn medewerkers op een menselijke manier behandelt en kan hij zijn leidinggevende rol goed waarborgen. Bij onderbezetting, is hij dan ook de persoon die de collega’s op de afdeling helpt. Hij begeleidt en traint zijn medewerkers. Hiervoor heeft hij ook diverse werkinstructies geschreven die de medewerkers kunnen helpen bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Verder is Cornelis een persoon die graag initiatieven neemt. Hij onderzoekt manieren om het bedrijf geld te besparen. Hiervoor voert hij gesprekken met leveranciers en achterhaalt hij welke halffabricaat het bedrijf kan vervangen. Zo heeft het bedrijf een besparing van duizenden euro’s gerealiseerd. Dit heeft hij ook gedaan door verpakkingen te hergebruiken, wat het bedrijf ook de afvalkosten heeft bespaard.

Cornelis heeft een bruto salarisindicatie van € 3.400,- op basis van een 40-urige werkweek. Hij is per direct beschikbaar.

location_onRegio Maasbree createMBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Melissa is ruim 11 jaar werkzaam bij haar huidige werkgever, een metaalbewerker gespecialiseerd in het vervaardigen van edele metalen, waarvan zij 9 jaar de functie als Productieplanner vervult. Melissa zet verkooporders om in een productieplanning. Dit doet ze een jaar vooruit en dagelijks stelt ze haar planning n.a.v. ad hoc wijzigingen bij. Bij het opstellen van de planning is het van belang om rekening te houden met diverse chemicaliën die van invloed kunnen zijn op de gezondheid van productiemedewerkers. Melissa heeft tijdens haar studie geleerd welke stoffen samen kunnen en welke middelen schadelijk zijn voor een mens. Melissa schrijft, naast haar planwerkzaamheden, ook nog diverse werkinstructies voor collega’s. Bovendien is het haar gelukt om de routing van de productieorder te optimaliseren van 15 naar 2 handelingen. In haar huidige rol vervult Melissa een combinatie van 3 functies. Maar de meeste energie haalt zij uit een Plannersrol. Daarom is zij latent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de rol van een Planner zodat ze daar focus op kan leggen.

Melissa houdt van orde en structuur. Zo heeft ze diverse schema’s in Excel ontwikkeld, waarmee bepaalde informatie voor haar zelf, maar ook voor haar collega’s, in een oogopslag zijn af te lezen. Verder is Melissa een persoon die graag in mogelijkheden denkt. Wanneer zich bij de productie een bepaald probleem voordoet, dan onderzoekt zij de aard van het probleem en lost dit op, zodat deadlines behaald worden. Verder is Melissa niet vies van hard werken en is zij communicatief sterk. Overigens is zij rechtlijnig en spreekt eerlijk uit wat zij ergens van vindt. Dit maakt dat iedereen weet waar hij/zij aan toe is, wat erg handig is bij interne aansturing van collega’s en de communicatie met klanten.

Melissa heeft een bruto salarisindicatie van € 3.000,- per maand op basis van 40 uur per week. Zij heeft een opzegtermijn van 1 maand.

location_onRegio Den Bosch createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Simon heeft in zijn hele loopbaan ruim 20 jaar ervaring met diverse vormen van planning. Naast het plannen van transporten, zowel met eigen wagens als via externe vervoerders, heeft hij tevens ervaring met material- en productieplanningen. Nu is Simon bewust op zoek naar een nieuwe plannersrol. Het liefst als Productie- of Supply Chain Planner, want daar ligt zijn passie!

Simon is een Allround Planner, die op meerdere vlakken inzetbaar is. Hij is iemand die snel leert en nieuwe informatie/vaardigheden snel eigen maakt. Dit is terug te zien in zijn eerdere functies. Zo heeft hij naast het plannen ook de financiële en ICT werkzaamheden op zich genomen. Daarnaast is in zijn CV terug te lezen dat hij over analytische vaardigheden beschikt. Hij is namelijk verantwoordelijk geweest voor het bewaken en waar nodig bijstellen van budgetten door periodiek de margepercentages te  analyseren. Verder is Simon een persoon die waarde hecht aan lange termijn relaties. Hij beschikt over het inzicht om knelpunten te herkennen en tijdig te handelen. Simon spreekt mensen het liefst persoonlijk aan door hen feedback te geven en de informatie toe te lichten. Verder is hij zelf iemand die van fouten leert en snel beslissingen durft te nemen.

Simon heeft een bruto salarisindicatie van € 3.250,- per maand op basis van 40 uur per week. Hij is per direct beschikbaar.

location_onRegio Roermond createMBO person44 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven