Van Eindhoven en van Supply Chain. Met zijn ervaring in Psychologie kan hij inzicht geven in jouw competenties. Hij is betrouwbaar, geeft inzicht en heeft interesse in jawel, jou! Cuneyt staat altijd klaar om je te helpen met tips en advies en neemt een coachende rol aan. Ben je klaar voor de volgende stap, maar weet je niet hoe verder of in welke functie? Cuneyt wil je hier graag bij helpen! Als je meer informatie wil of vragen hebt, bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Productieplanner - hightech

Werken bij een internationale marktleider die hightech machines produceert, betekent voor jou veel uitdaging en afwisseling in je functie! Spreekt dit jou aan? Lees dan deze vacature eens door.

access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.000

Inkoper

Een organisatie waar medewerkers gemiddeld 25 jaar werken en nog steeds met veel plezier hun werkzaamheden verrichten. Dit komt vanwege de betrokkenheid van de werkgever, maar ook door de prettige werksfeer die daar heerst. Wil jij ook onderdeel worden van een hecht team? Lees dan snel deze vacature door. 

access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.400 tot €2.950

Senior Supply Chain Coördinator

Heb jij ervaring binnen de supply chain en ben je toe aan iets nieuws? Werken in een dynamische en hectische werkomgeving waar meer dan 250 versproducten worden ontwikkeld, dat zie jij wel zitten. Als je klaar bent om jouw carrière een boost te geven, ga dan aan de slag als Senior Supply Chain Coördinator! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.800 tot €3.500

Junior Supply Chain Coördinator

Een werkomgeving met veel dynamiek, uitdaging en hectiek, dat vind jij leuk! Dan is het nu de tijd om jouw carrière een kick(start) te geven. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Helmond euro_symbol€2.200 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Melissa (Productieplanner)

Melissa is ruim 11 jaar werkzaam bij haar huidige werkgever, een metaalbewerker gespecialiseerd in het vervaardigen van edele metalen, waarvan zij 9 jaar de functie als Productieplanner vervult. Melissa zet verkooporders om in een productieplanning. Dit doet ze een jaar vooruit en dagelijks stelt ze haar planning n.a.v. ad hoc wijzigingen bij. Bij het opstellen van de planning is het van belang om rekening te houden met diverse chemicaliën die van invloed kunnen zijn op de gezondheid van productiemedewerkers. Melissa heeft tijdens haar studie geleerd welke stoffen samen kunnen en welke middelen schadelijk zijn voor een mens. Melissa schrijft, naast haar planwerkzaamheden, ook nog diverse werkinstructies voor collega’s. Bovendien is het haar gelukt om de routing van de productieorder te optimaliseren van 15 naar 2 handelingen. In haar huidige rol vervult Melissa een combinatie van 3 functies. Maar de meeste energie haalt zij uit een Plannersrol. Daarom is zij latent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de rol van een Planner zodat ze daar focus op kan leggen.

Melissa houdt van orde en structuur. Zo heeft ze diverse schema’s in Excel ontwikkeld, waarmee bepaalde informatie voor haar zelf, maar ook voor haar collega’s, in een oogopslag zijn af te lezen. Verder is Melissa een persoon die graag in mogelijkheden denkt. Wanneer zich bij de productie een bepaald probleem voordoet, dan onderzoekt zij de aard van het probleem en lost dit op, zodat deadlines behaald worden. Verder is Melissa niet vies van hard werken en is zij communicatief sterk. Overigens is zij rechtlijnig en spreekt eerlijk uit wat zij ergens van vindt. Dit maakt dat iedereen weet waar hij/zij aan toe is, wat erg handig is bij interne aansturing van collega’s en de communicatie met klanten.

Melissa heeft een bruto salarisindicatie van € 3.000,- per maand op basis van 40 uur per week. Zij heeft een opzegtermijn van 1 maand.

location_onRegio Den Bosch createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Simon (Supply Chain Planner)

Simon heeft in zijn hele loopbaan ruim 20 jaar ervaring met diverse vormen van planning. Naast het plannen van transporten, zowel met eigen wagens als via externe vervoerders, heeft hij tevens ervaring met material- en productieplanningen. Nu is Simon bewust op zoek naar een nieuwe plannersrol. Het liefst als Productie- of Supply Chain Planner, want daar ligt zijn passie!

Simon is een Allround Planner, die op meerdere vlakken inzetbaar is. Hij is iemand die snel leert en nieuwe informatie/vaardigheden snel eigen maakt. Dit is terug te zien in zijn eerdere functies. Zo heeft hij naast het plannen ook de financiële en ICT werkzaamheden op zich genomen. Daarnaast is in zijn CV terug te lezen dat hij over analytische vaardigheden beschikt. Hij is namelijk verantwoordelijk geweest voor het bewaken en waar nodig bijstellen van budgetten door periodiek de margepercentages te  analyseren. Verder is Simon een persoon die waarde hecht aan lange termijn relaties. Hij beschikt over het inzicht om knelpunten te herkennen en tijdig te handelen. Simon spreekt mensen het liefst persoonlijk aan door hen feedback te geven en de informatie toe te lichten. Verder is hij zelf iemand die van fouten leert en snel beslissingen durft te nemen.

Simon heeft een bruto salarisindicatie van € 3.250,- per maand op basis van 40 uur per week. Hij is per direct beschikbaar.

location_onRegio Roermond createMBO person44 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Moustapha (Teamleider Productie)

Moustapha heeft in zijn hele loopbaan 9 jaar leidinggevende ervaring in de productie van food en hightech goederen. Hij is verantwoordelijk geweest voor de leiding van groepen tot 40 operators. In zijn rol als leidinggevende is het hem gelukt om een uitval van 70 procent te reduceren naar een aangenamer percentage dat lager ligt dan 20 procent. Daarnaast heeft hij veel verstand van machines en is hij in staat om storingen sneller te verhelpen. Momenteel is Moustapha op zoek naar een uitdaging waar hij bedrijven naar een hoger niveau kan tillen, door processen te analyseren en optimaliseren. Het liefst als Teamleider, want daar ligt ook zijn passie!

Moustapha is van huis uit een Monteur. Deze ervaring stelt hem in staat om problematiek aan machines vroegtijdig te herkennen. Hij hoort aan het ritme waarop een machine draait, dat een storing zich gaat voordoen. De meeste storingen lost hij dan zelf op, terwijl zijn collega leidinggevende hier een monteur voor nodig heeft. Dit maakt dat zijn afdeling weinig te maken krijgt met hick ups waardoor de productie niet stil komt te liggen. Ook gaat hij in gesprek met de productiemedewerkers wanneer hij ziet dat hun manier van werken beter kan. Zo heeft hij een collega met een gekneusde voet op een ander plek gezet, waardoor de productie gewoon door heeft kunnen draaien. Verder hecht hij veel waarde aan de ontwikkeling van zijn medewerkers. Hij heeft hiervoor een werkinstructie ontwikkeld om hen te begeleiden naar meer zelfstandigheid. Hij vindt het van essentieel belang dat Operators zich in de breedste zin ontwikkelen en weten om te gaan met onverwachte storingen. Verder wil hij dat er een team ontstaat. Hiervoor organiseert hij teambuildingactiviteiten zoals een etentje buiten het werk.

Moustapha heeft een bruto salarisindicatie van € 3.300,- per maand op basis van 40 uur per week. Hij is per direct beschikbaar.

location_onRegio Eindhoven createMBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Nancy (Service Planner (monteurs))

Nancy is in het bezit van haar Mbo-4 diploma en heeft ruim 2 jaar ervaring met Service Planning. Zij heeft met veel plezier de planning voor tot 250 Monteurs op zich genomen. In deze rol is Nancy erachter gekomen dat Plannen haar op het lijf is geschreven en  zij veel voldoening haalt uit het rondkrijgen van complexe planningsvraagstukken. Door een reorganisatie is Nancy op zoek naar een nieuwe uitdaging als Planner.

Nancy is een dame bij wie klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Zij weet heel goed een klik te vinden met zowel de klanten als de monteurs. Dit doet ze middels haar interesse in mensen, maar ze doet dit ook door zich aan een ander te passen. Zo is Nancy bij een introvertere persoon iets rustiger, dan bij een extraverter persoon. Door de goede klik lukt het Nancy om klanten op een prettige manier te helpen, maar ook om bij onverwachte situaties, zoals ziekte van een monteur, een andere monteur te overtuigen de opdracht van zijn collega af te handelen. Zij is ook een persoon die graag snel schakelt om het werk alsnog geregeld te krijgen. Verder is Nancy verantwoordelijk geweest voor een project waarin 45.000 klanten werden overgezet naar een ander netwerk. Het ging voornamelijk om trouwe klanten, die na dit proces meer moesten betalen voor hun aansluiting. Nancy is hierin verantwoordelijk geweest om de klanten te overtuigen en een planning te maken voor gemiddeld 120 monteurs. Het is Nancy gelukt om binnen een periode van 4 maanden al deze klanten over te zetten. Overigens is Nancy duidelijk in haar communicatie en zegt ze direct wat haar bevindingen zijn. Nancy is een persoon die graag het proces van de Monteurs wil begrijpen, door bijvoorbeeld een dagje mee te kijken, zodat zij de werkzaamheden gemakkelijker naar de klanten kan communiceren.

Nancy heeft een bruto salarisindicatie van € 2.850,- op basis van 40 uur per week en is per direct beschikbaar.

location_on's-Hertogenbosch createMBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven