Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Eindhoven en van Supply Chain. Met zijn ervaring in Psychologie kan hij inzicht geven in jouw competenties. Hij is betrouwbaar, geeft inzicht en heeft interesse in jawel, jou! Cuneyt staat altijd klaar om je te helpen met tips en advies en neemt een coachende rol aan. Ben je klaar voor de volgende stap, maar weet je niet hoe verder of in welke functie? Cuneyt wil je hier graag bij helpen! Als je meer informatie wil of vragen hebt, bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Ben jij een persoon die, vanwege zijn affiniteit voor techniek, op internet de informatie omtrent nieuwste technologieën opzoekt om te achterhalen wat er op de markt komt? Wij hebben een vacature bij een leuke werkgever waar je zo’n proces van dichtbij kunt meemaken. Wil je hier meer over weten? In deze vacature lees je er meer over. 

access_timeFulltime location_onRegio Den Bosch euro_symbol€2.600 tot €3.200
Werken bij een internationale marktleider die meedenkt met haar klanten middels technische oplossingen, betekent voor jou veel uitdaging en afwisseling in je functie! Geen dag is hier hetzelfde. Spreekt dit jou aan? Lees dan deze vacature.

access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500
Jij bent de aangewezen persoon om jouw team zo optimaal mogelijk in te delen. Als Teamleider Productie ga je dat doen door jouw leidinggevende kwaliteiten toe te passen in je werkzaamheden. Ga jij de uitdaging aan om verantwoordelijk te zijn voor een team van meer dan 20 medewerkers? Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Veghel euro_symbol€3.000 tot €3.400
Je staat te popelen om de arbeidsmarkt te betreden, want jij hebt recentelijk je diploma in de Supply Chain behaald. Dan heb ik goed nieuws voor jou. Wij hebben een vacature bij een organisatie waar de ontwikkeling van de medewerkers centraal staat. Een mooie stap om je kennis in de praktijk toe te passen. Wil je hier meer over weten? Lees dan eens deze vacature door.

access_timeFulltime location_onRegio Venlo euro_symbol€2.400 tot €2.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Simon heeft in zijn hele loopbaan ruim 20 jaar ervaring met diverse vormen van planning. Naast het plannen van transporten, zowel met eigen wagens als via externe vervoerders, heeft hij tevens ervaring met material- en productieplanningen. Nu is Simon bewust op zoek naar een nieuwe plannersrol. Het liefst als Productie- of Supply Chain Planner, want daar ligt zijn passie!

Simon is een Allround Planner, die op meerdere vlakken inzetbaar is. Hij is iemand die snel leert en nieuwe informatie/vaardigheden snel eigen maakt. Dit is terug te zien in zijn eerdere functies. Zo heeft hij naast het plannen ook de financiële en ICT werkzaamheden op zich genomen. Daarnaast is in zijn CV terug te lezen dat hij over analytische vaardigheden beschikt. Hij is namelijk verantwoordelijk geweest voor het bewaken en waar nodig bijstellen van budgetten door periodiek de margepercentages te  analyseren. Verder is Simon een persoon die waarde hecht aan lange termijn relaties. Hij beschikt over het inzicht om knelpunten te herkennen en tijdig te handelen. Simon spreekt mensen het liefst persoonlijk aan door hen feedback te geven en de informatie toe te lichten. Verder is hij zelf iemand die van fouten leert en snel beslissingen durft te nemen.

Simon heeft een bruto salarisindicatie van € 3.250,- per maand op basis van 40 uur per week. Hij is per direct beschikbaar.

location_onRegio Roermond createMBO person44 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Moustapha heeft in zijn hele loopbaan 9 jaar leidinggevende ervaring in de productie van food en hightech goederen. Hij is verantwoordelijk geweest voor de leiding van groepen tot 40 operators. In zijn rol als leidinggevende is het hem gelukt om een uitval van 70 procent te reduceren naar een aangenamer percentage dat lager ligt dan 20 procent. Daarnaast heeft hij veel verstand van machines en is hij in staat om storingen sneller te verhelpen. Momenteel is Moustapha op zoek naar een uitdaging waar hij bedrijven naar een hoger niveau kan tillen, door processen te analyseren en optimaliseren. Het liefst als Teamleider, want daar ligt ook zijn passie!

Moustapha is van huis uit een Monteur. Deze ervaring stelt hem in staat om problematiek aan machines vroegtijdig te herkennen. Hij hoort aan het ritme waarop een machine draait, dat een storing zich gaat voordoen. De meeste storingen lost hij dan zelf op, terwijl zijn collega leidinggevende hier een monteur voor nodig heeft. Dit maakt dat zijn afdeling weinig te maken krijgt met hick ups waardoor de productie niet stil komt te liggen. Ook gaat hij in gesprek met de productiemedewerkers wanneer hij ziet dat hun manier van werken beter kan. Zo heeft hij een collega met een gekneusde voet op een ander plek gezet, waardoor de productie gewoon door heeft kunnen draaien. Verder hecht hij veel waarde aan de ontwikkeling van zijn medewerkers. Hij heeft hiervoor een werkinstructie ontwikkeld om hen te begeleiden naar meer zelfstandigheid. Hij vindt het van essentieel belang dat Operators zich in de breedste zin ontwikkelen en weten om te gaan met onverwachte storingen. Verder wil hij dat er een team ontstaat. Hiervoor organiseert hij teambuildingactiviteiten zoals een etentje buiten het werk.

Moustapha heeft een bruto salarisindicatie van € 3.300,- per maand op basis van 40 uur per week. Hij is per direct beschikbaar.

location_onRegio Eindhoven createMBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Nick heeft meer dan acht jaar ervaring binnen de logistiek en Supply Chain. In zijn loopbaan heeft hij verschillende functies bekleed, waaronder Technisch Inkoper en Category Manager. De functie Category Manager is waar Nick de meeste energie uit haalt. Hij is sterk in het zoeken van nieuwe trends, het implementeren van deze trends binnen een productgroep en er verkoopresultaat uithalen. Verder is hij graag bezig met het optimaliseren van processen. Hij is nu bezig om het inkoopproces te optimaliseren en te implementeren. Nick heeft een andere werkvisie dan zijn collega’s en is daarom op zoek naar een uitdagende baan als Category Manager.   

Nick is een rustige man en een fijne gesprekspartner. Hij gaat graag uitdagingen aan. Zo is hij naast zijn drukke werk- en privéleven nog een bachelor Business Administration aan het volgen. Hij is leergierig: wanneer voor hem iets onbekend is dan gaat hij op onderzoek uit. Verder kan hij snel processen inzien en bekijken of er een optimalisatie mogelijk is. Wanneer dit mogelijk is zal hij, in overleg met overige betrokkenen, proberen deze optimalisatie te realiseren. Verder is Nick iemand die sterk in zijn schoenen staat. Hij laat zich dan ook zeker niet snel klein krijgen.

Nick heeft een maand opzegtermijn en een bruto salarisindicatie van € 3.800,- per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onEindhoven createHBO person36 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Nancy is in het bezit van haar Mbo-4 diploma en heeft ruim 2 jaar ervaring met Service Planning. Zij heeft met veel plezier de planning voor tot 250 Monteurs op zich genomen. In deze rol is Nancy erachter gekomen dat Plannen haar op het lijf is geschreven en  zij veel voldoening haalt uit het rondkrijgen van complexe planningsvraagstukken. Door een reorganisatie is Nancy op zoek naar een nieuwe uitdaging als Planner.

Nancy is een dame bij wie klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Zij weet heel goed een klik te vinden met zowel de klanten als de monteurs. Dit doet ze middels haar interesse in mensen, maar ze doet dit ook door zich aan een ander te passen. Zo is Nancy bij een introvertere persoon iets rustiger, dan bij een extraverter persoon. Door de goede klik lukt het Nancy om klanten op een prettige manier te helpen, maar ook om bij onverwachte situaties, zoals ziekte van een monteur, een andere monteur te overtuigen de opdracht van zijn collega af te handelen. Zij is ook een persoon die graag snel schakelt om het werk alsnog geregeld te krijgen. Verder is Nancy verantwoordelijk geweest voor een project waarin 45.000 klanten werden overgezet naar een ander netwerk. Het ging voornamelijk om trouwe klanten, die na dit proces meer moesten betalen voor hun aansluiting. Nancy is hierin verantwoordelijk geweest om de klanten te overtuigen en een planning te maken voor gemiddeld 120 monteurs. Het is Nancy gelukt om binnen een periode van 4 maanden al deze klanten over te zetten. Overigens is Nancy duidelijk in haar communicatie en zegt ze direct wat haar bevindingen zijn. Nancy is een persoon die graag het proces van de Monteurs wil begrijpen, door bijvoorbeeld een dagje mee te kijken, zodat zij de werkzaamheden gemakkelijker naar de klanten kan communiceren.

Nancy heeft een bruto salarisindicatie van € 2.850,- op basis van 40 uur per week en is per direct beschikbaar.

location_on's-Hertogenbosch createMBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven