Van Eindhoven en van Supply Chain. Met zijn ervaring in Psychologie kan hij inzicht geven in jouw competenties. Hij is betrouwbaar, geeft inzicht en heeft interesse in jawel, jou! Cuneyt staat altijd klaar om je te helpen met tips en advies en neemt een coachende rol aan. Ben je klaar voor de volgende stap, maar weet je niet hoe verder of in welke functie? Cuneyt wil je hier graag bij helpen! Als je meer informatie wil of vragen hebt, bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Service Planner

Jij haalt energie uit een hectische plannersfunctie, maar in de pauzes kan je gelukkig goed tot rust komen. Jij kan aan de slag bij een bedrijf dat in de kantine een massagestoel heeft staan voor haar medewerkers. Bij deze werkgever heerst er een informele sfeer en word jij een onderdeel van een hecht team. Wil je meer weten over dit bedrijf? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Roermond euro_symbol€2.000 tot €3.000

Supply Chain Planner

Werken bij een bedrijf waar je geen nummer bent. Sterker nog, een organisatie die om jou geeft! Als voorbeeld stimuleert deze werkgever jou, middels een beloningssysteem, een gezondere levensstijl aan te nemen. Weten wat je nog meer kunt verwachten van dit bedrijf? Lees dan de vacature door.

access_timeFulltime location_onRegio Uden euro_symbol€2.400 tot €3.500

Teamleider Supply Chain

Hoe zou jij het vinden om een toffe functie te bekleden bij een bedrijf dat open en transparant is en alleen maar in dagdiensten werkt? Wij hebben een vacature bij een werkgever waar ook nog eens een leuke sfeer heerst. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Venlo euro_symbol€2.800 tot €3.800

Supply Chain Planner

Met een vertrouwd gevoel aan een toffe functie beginnen! Daar helpen je collega’s en de gezellige 4-daagse cursus die jij in Frankrijk gaat volgen wel bij. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Schijndel euro_symbol€2.400 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Dirk (Teamleider Productie)

Dirk heeft in zijn hele loopbaan 15 jaar leidinggevende ervaring in zowel logistiek als productie binnen de voedingsmiddelen- en automotivebranche. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor het leidinggeven aan 120 medewerkers en 15 assistenten. Samen hebben zij een productielijn zodanig weten te optimaliseren dat andere lijnen deze stap als een voorbeeld zien voor hun eigen lijn. Deze aanpassing heeft ervoor gezorgd dat de productiecapaciteit binnen een jaar van 30.000 producten naar 100.000 is gestegen. Momenteel is Dirk op zoek naar drukte en hectiek, waar hij nog meer wordt uitgedaagd. Het liefst wilt hij daarom een baan in de voedingsmiddelensector waar hij processen kan optimaliseren als Teamleider, daar ligt ook zijn passie!

Dirk is een echte Teamleider die met plezier processen onderzoekt en daar verbeteringen in aanbrengt om meer rendement te behalen. Zo heeft hij zijn vorige werkgever weten te helpen om uit een schuld te komen van 1 miljoen euro. Door de 5S methode te implementeren en medewerkers eerst op te leiden voordat zij op de productielijn komen te werken, heeft Dirk een stijging van de productiviteit gerealiseerd. Dirk behandelt zijn medewerkers met respect en krijgt dit ook terug. Wanneer hij zijn medewerkers vraagt om over te werken is hij ook degene die ze hierin ondersteunt en blijft doorwerken. Hij bouwt een band op met zijn collega’s, doordat hij er alles aan doet om collega’s met hart voor de zaak te behouden. Dirk hecht veel waarde aan zowel zijn eigen ontwikkeling als die van zijn medewerkers. Hij neemt de tijd om zijn medewerkers nieuwe manieren bij te leren zodat ze nog efficiënter kunnen werken. Verder is Dirk bereid om in ploegen te werken en hij heeft het graag druk.

Dirk heeft een bruto salarisindicatie van € 3.250,- per maand op basis van 40 uur per week. Hij heeft een opzegtermijn van 1 maand.

location_onEindhoven createMBO person41 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Simon (Supply Chain Planner)

Simon heeft in zijn hele loopbaan ruim 20 jaar ervaring met diverse vormen van planning. Naast het plannen van transporten, zowel met eigen wagens als via externe vervoerders, heeft hij tevens ervaring met material- en productieplanningen. Nu is Simon bewust op zoek naar een nieuwe plannersrol. Het liefst als Productie- of Supply Chain Planner, want daar ligt zijn passie!

Simon is een Allround Planner, die op meerdere vlakken inzetbaar is. Hij is iemand die snel leert en nieuwe informatie/vaardigheden snel eigen maakt. Dit is terug te zien in zijn eerdere functies. Zo heeft hij naast het plannen ook de financiële en ICT werkzaamheden op zich genomen. Daarnaast is in zijn CV terug te lezen dat hij over analytische vaardigheden beschikt. Hij is namelijk verantwoordelijk geweest voor het bewaken en waar nodig bijstellen van budgetten door periodiek de margepercentages te  analyseren. Verder is Simon een persoon die waarde hecht aan lange termijn relaties. Hij beschikt over het inzicht om knelpunten te herkennen en tijdig te handelen. Simon spreekt mensen het liefst persoonlijk aan door hen feedback te geven en de informatie toe te lichten. Verder is hij zelf iemand die van fouten leert en snel beslissingen durft te nemen.

Simon heeft een bruto salarisindicatie van € 3.250,- per maand op basis van 40 uur per week. Hij is per direct beschikbaar.

location_onRegio Roermond createMBO person44 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Moustapha (Teamleider Productie)

Moustapha heeft in zijn hele loopbaan 9 jaar leidinggevende ervaring in de productie van food en hightech goederen. Hij is verantwoordelijk geweest voor de leiding van groepen tot 40 operators. In zijn rol als leidinggevende is het hem gelukt om een uitval van 70 procent te reduceren naar een aangenamer percentage dat lager ligt dan 20 procent. Daarnaast heeft hij veel verstand van machines en is hij in staat om storingen sneller te verhelpen. Momenteel is Moustapha op zoek naar een uitdaging waar hij bedrijven naar een hoger niveau kan tillen, door processen te analyseren en optimaliseren. Het liefst als Teamleider, want daar ligt ook zijn passie!

Moustapha is van huis uit een Monteur. Deze ervaring stelt hem in staat om problematiek aan machines vroegtijdig te herkennen. Hij hoort aan het ritme waarop een machine draait, dat een storing zich gaat voordoen. De meeste storingen lost hij dan zelf op, terwijl zijn collega leidinggevende hier een monteur voor nodig heeft. Dit maakt dat zijn afdeling weinig te maken krijgt met hick ups waardoor de productie niet stil komt te liggen. Ook gaat hij in gesprek met de productiemedewerkers wanneer hij ziet dat hun manier van werken beter kan. Zo heeft hij een collega met een gekneusde voet op een ander plek gezet, waardoor de productie gewoon door heeft kunnen draaien. Verder hecht hij veel waarde aan de ontwikkeling van zijn medewerkers. Hij heeft hiervoor een werkinstructie ontwikkeld om hen te begeleiden naar meer zelfstandigheid. Hij vindt het van essentieel belang dat Operators zich in de breedste zin ontwikkelen en weten om te gaan met onverwachte storingen. Verder wil hij dat er een team ontstaat. Hiervoor organiseert hij teambuildingactiviteiten zoals een etentje buiten het werk.

Moustapha heeft een bruto salarisindicatie van € 3.300,- per maand op basis van 40 uur per week. Hij is per direct beschikbaar.

location_onRegio Eindhoven createMBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Nancy (Service Planner (monteurs))

Nancy is in het bezit van haar Mbo-4 diploma en heeft ruim 2 jaar ervaring met Service Planning. Zij heeft met veel plezier de planning voor tot 250 Monteurs op zich genomen. In deze rol is Nancy erachter gekomen dat Plannen haar op het lijf is geschreven en  zij veel voldoening haalt uit het rondkrijgen van complexe planningsvraagstukken. Door een reorganisatie is Nancy op zoek naar een nieuwe uitdaging als Planner.

Nancy is een dame bij wie klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Zij weet heel goed een klik te vinden met zowel de klanten als de monteurs. Dit doet ze middels haar interesse in mensen, maar ze doet dit ook door zich aan een ander te passen. Zo is Nancy bij een introvertere persoon iets rustiger, dan bij een extraverter persoon. Door de goede klik lukt het Nancy om klanten op een prettige manier te helpen, maar ook om bij onverwachte situaties, zoals ziekte van een monteur, een andere monteur te overtuigen de opdracht van zijn collega af te handelen. Zij is ook een persoon die graag snel schakelt om het werk alsnog geregeld te krijgen. Verder is Nancy verantwoordelijk geweest voor een project waarin 45.000 klanten werden overgezet naar een ander netwerk. Het ging voornamelijk om trouwe klanten, die na dit proces meer moesten betalen voor hun aansluiting. Nancy is hierin verantwoordelijk geweest om de klanten te overtuigen en een planning te maken voor gemiddeld 120 monteurs. Het is Nancy gelukt om binnen een periode van 4 maanden al deze klanten over te zetten. Overigens is Nancy duidelijk in haar communicatie en zegt ze direct wat haar bevindingen zijn. Nancy is een persoon die graag het proces van de Monteurs wil begrijpen, door bijvoorbeeld een dagje mee te kijken, zodat zij de werkzaamheden gemakkelijker naar de klanten kan communiceren.

Nancy heeft een bruto salarisindicatie van € 2.850,- op basis van 40 uur per week en is per direct beschikbaar.

location_on's-Hertogenbosch createMBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven