Van Amsterdam en van Supply Chain. Lisanne denkt in mogelijkheden, is altijd enthousiast en houdt van persoonlijk contact. Het gaat om jou als kandidaat. Jullie kijken samen naar jouw competenties om te zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Dat betekent dat zij jou kan motiveren, stimuleren en je de tools geeft om bij jouw nieuwe baan aan de slag te gaan. Bel, app of mail Lisanne en dan gaan jullie samen op zoek naar die nieuwe uitdaging waar jij echt vrolijk van wordt.


Vacatures

Houd jij ook zo van de geur van vers brood? De internationale productieorganisatie verzorgt haar klanten van de beste gisten en decoratie voor de productie van brood. Door de enorme groei van de organisatie is zij op zoek naar een nieuwe Demand Planner. Wil jij meegroeien? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAlkmaar euro_symbol€2.700 tot €3.300
Wil jij voor een grote retailer verantwoordelijk zijn binnen de e-commerce voor het online assortiment? Als Supply Chain Planner zorg jij voor een optimale beschikbaarheid van de goederen. Ben jij klaar om de jezelf te ontwikkelen in een internationale organisatie? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.200
Jij hebt reeds ervaring opgedaan met inkoop en bent nu klaar voor een tweede stap. Heb je daarnaast affiniteit met autotechniek? Dan is deze uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden iets voor jou!

access_timeFulltime location_onOmgeving Almere euro_symbol€2.500 tot €3.500
Met jouw frisse blik weet jij als geen ander te zorgen voor een zo optimaal mogelijke Supply Chain. Niet voor niets doe jij dit met een frisse blik want je komt te werken voor een bekend pepermuntmerk! Wil jij planmatig werken maar ook optimaliseren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Maurice heeft in 2016 de keuze gemaakt om zijn vrouw met haar eigen onderneming te ondersteunen. Hij is hier verantwoordelijk voor het internationaal inkopen van premiums en gifts. Daarnaast onderhoudt hij nauw contact met verschillende forwarders, zodat de zendingen per zee- of luchtvracht verzonden worden. Hiervoor heeft hij acht jaar gewerkt als Productieleider bij een productieorganisatie, waar hij verantwoordelijk was voor het gehele productieproces. Om het spin in het web te zijn, vindt hij fantastisch. Hij behoudt het overzicht en volgt het logistieke proces op de voet. Momenteel kan zijn vrouw de onderneming alleen runnen qua drukte en kiest Maurice ervoor om in loondienst te gaan werken. Aangezien logistiek niet weg is te denken bij hem, is hij samen met Extra Talent op zoek naar een functie als Supply Chain Coördinator.

Maurice is een spontane, hardwerkende medewerker. Met een lach op zijn gezicht vertelt hij over zijn logistieke ervaringen en wat hem dit allemaal gebracht heeft, namelijk een passie voor productieprocessen. Hij is analytisch ingesteld en kan goed prioriteiten stellen. Op deze manier kan hij goed het overzicht bewaken en is het aansturen van medewerkers voor hem geen probleem. Ook is Maurice te typeren als een teamplayer en is hij nauwkeurig en klantgericht. In zijn vrije tijd mag hij graag hardlopen en voetballen, maar hij houdt ook van koken en dan met name de Chinese keuken.  

Maurice is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van een 32-urige werkweek.

location_onAmsterdam createHBO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Rutger heeft dit jaar zijn wo Master Supply Chain Management behaald. Tijdens zijn hbo Bedrijfskunde heeft hij een implementatieplan geschreven van een MVO certificaat voor een ingenieursbureau. Hierbij heeft hij de huidige en gewenste situatie in kaart gebracht door in gesprek te gaan met zijn collega’s. Vervolgens heeft hij een implementatieplan geschreven en deze voorgesteld aan het management. Na het behalen van zijn hbo is Rutger aan het werk gegaan als projectmedewerker, waar hij erachter kwam dat hij zijn analytische kant in de Supply Chain verder wilde ontwikkelen. In zijn Master onderzocht hij wat de overlapping was tussen individuele bedrijfsdoelstellingen en Supply Chain doelstellingen. Door zijn opgedane kennis tijdens zijn Master en zijn analytische blik is Rutger de perfecte kandidaat voor een functie als Supply Chain Analist of Supply Chain Coördinator.

Wat gelijk opvalt is dat Rutger een open, vriendelijke en keurige uitstraling heeft. Met passie en enthousiasme vertelt hij over zijn ervaringen in Supply Chain. In zijn vrije tijd loopt hij het liefst hard en dat komt ook overeen met zijn instelling op de werkvloer. Met zijn leergierige instelling heeft hij het zichzelf eigen gemaakt om het uiterste uit elke situatie te halen. Rutger is niet alleen leergierig maar ook erg analytisch ingesteld omdat hij steeds op zoek gaat naar nieuwe verbetermethodes. Deze analytische insteek, in combinatie met zijn leergierigheid en doorzettingsvermogen maakt hem onmisbaar in een organisatie.

Rutger is per november fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.800,- bruto per maand.

location_onHaarlem createWO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Elske is momenteel werkzaam als Planner bij een leverancier in bouwmaterialen. Haar verantwoordelijkheden bestaan uit het inplannen van 13 monteurs voor de regio Amsterdam/Schiphol. Hierbij houdt zij rekening met veel aspecten, zoals: contracten, opleiding en reisafstand wat dit tot een echte logistieke puzzel maakt. Voordat Elske werkzaam was als Planner, is ze werkzaam geweest als Personeelsplanner bij een uitzendbureau. Het controleren en plannen vormt een rode draad in haar loopbaan dusver. Die passie ontdekte ze al in haar opleiding International Hotel Management, waar ze zich heeft toegespitst op stock control en restaurantmanagement. Elske leeft op van formules in Excel, en het analyseren en verbeteren van processen, waardoor zij de key-user van SAP is. Met deze ervaring is Elske klaar voor een functie in de Supply Chain als Supply Chain Planner.

Elske is een ambitieuze dame die in kansen van een organisatie duikt en assertief is in een team. Snel schakelen en het stellen van prioriteiten in drukke situaties is iets waar Elske veel voldoening uit haalt. Ze trekt graag de kar en is een snelle denker. Van nature is ze communicatief zeer vaardig. Daarnaast heeft haar ervaring in klanten- en consumentencontact ervoor gezorgd dat ze stevig in haar schoenen staat. De afgelopen jaren is ze erachter gekomen dat haar hart en toekomst in de Supply Chain ligt.

Elske is fulltime in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onHoorn createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jesper heeft ruim zeven jaar ervaring met inkoop en planning. Na zijn studie heeft hij ruim vijf jaar op verschillende locaties als Assistent Inkoper gewerkt, waarna hij een carrièreswitch heeft gemaakt naar Materiaalplanner. Jesper neemt wanneer de Productieplanner afwezig is, ook deze functie op zich. Hij heeft zijn NEVI 1 behaald en breidt momenteel zijn logistieke kennis verder uit met een APICS CPIM opleiding. In zijn huidige functie is Jesper verantwoordelijk voor de inkoop en planning van grondstoffen die nodig zijn voor het productieproces. Daarnaast koopt hij de grondstoffen in en onderhandelt hij met leveranciers, waardoor er € 60.000,- kon worden bespaard binnen één productgroep. Jesper samen met Extra Talent op zoek naar een volgende stap in een gevorderde functie als Productieplanner of Materiaalplanner..

Jesper is een organisatorisch sterk persoon met een doortastende houding. Hij geniet ervan om alles tot in de puntjes te regelen en pikt snel knelpunten op om ze aan te pakken. Bij zijn huidige werkgever heeft hij door deze kwaliteiten € 100.000,- kunnen besparen door een allocatie van het distributiecentrum te organiseren. Door zijn jarenlange ervaring in de drukke omgeving van inkoop en productieplanning heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot een stressbestendige toevoeging binnen elk team. Jespers collega’s vinden hem prettig in de omgang en openen dan ook gemakkelijk een dialoog met hem.

Jesper is voor 36 uur beschikbaar, heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.300,- per maand.

location_onHaarlem createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven