Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Supply Chain. Lisanne denkt in mogelijkheden, is altijd enthousiast en houdt van persoonlijk contact. Het gaat om jou als kandidaat. Jullie kijken samen naar jouw competenties om te zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Dat betekent dat zij jou kan motiveren, stimuleren en je de tools geeft om bij jouw nieuwe baan aan de slag te gaan. Bel, app of mail Lisanne en dan gaan jullie samen op zoek naar die nieuwe uitdaging waar jij echt vrolijk van wordt.


Vacatures

Internationaal én toonaangevend. Dat is wat deze organisatie typeert. Wil jij bij een business-to-business handelsorganisatie werken waar jij écht gezien wordt? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Lees snel verder hoe deze functie de vervolgstap in jouw carrière is!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.300
Deze internationale organisatie produceert onderdelen van onder andere de merken Jaguar, Mercedes, Audi en Porsche. Als Productieplanner ben jij niet het vijfde wiel aan de wagen en zorg jij er voor dat de productie op wieltjes loopt. Klinkt dit goed? Solliciteer dan direct!

access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€2.800 tot €3.400
Op dit moment is er veel vraag naar Tekenaars en Werkvoorbereiders met een goed plantmatig inzicht. Jij hebt deze kennis en ervaring en bent klaar voor meer uitdaging in een nieuwe organisatie. Lees verder en kom erachter of deze functie jou op het lijf geschreven is!

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€2.700 tot €3.600
Vanaf de verkoop tot de succesvolle afronding: in jouw rol als Werkvoorbereider is geen dag hetzelfde. Wil jij samen met de klant werken aan verschillende projecten waarbij jij het verschil kunt maken? Lees dan gauw verder om meer te weten te komen over deze afwisselende functie!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Janine heeft ruim een jaar ervaring in de Supply Chain. Zo is zij in haar huidige baan als Supply Chain Medewerker verantwoordelijk voor het maken van de forecast voor nieuwe producten en het bewaken van de voortgang, is zij Category Manager van een nieuw product en ondersteunt zij bij diverse projecten.

In haar studie heeft ze twee stages gevolgd, waarvan de eerste bij een interieurbedrijf. Janine was verantwoordelijkheid voor de klachtenafhandeling die niet direct bij de Customer Service konden worden opgelost. Met een percentage van 75% positief afgehandelde klachten, was haar stagebegeleider erg enthousiast over haar. Haar tweede stage volgde ze op eigen initiatief bij een expediteur, omdat ze hier nog weinig vanaf wist. Na een interessante en leerzame periode heeft ze ervoor gekozen door te zoeken naar een functie die beter bij haar ambities past en minder administratief is. Haar voorkeur gaat uit naar een functie waarin zij haar liefde voor retail in kwijt kan.

Janine is een vrolijke jongedame die met haar aanstekelijke glimlach haar gesprekspartners met zich meekrijgt. Ze omschrijft zichzelf als creatief, niet alleen omdat ze het interieur van vakantiehuisjes heeft gestyled, maar ook omdat ze out of the box denkt met het vinden van oplossingen. Dit bleek wel bij haar afstudeerstage, die door ontbrekende data op creatieve wijze succesvol heeft afgerond. Janine is altijd bezig, zowel in haar werk als in haar vrije tijd. Ze is proactief en pakt makkelijk en snel dingen op, wat haar tot een waardevolle aanvulling van een logistiek team maakt.

Janine is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand.

location_onHaarlem createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Christiaan heeft ruim zeven jaar werkervaring. Het afgelopen half jaar heeft hij als Consultant procesverbeteringen bij productiebedrijven aangebracht door middel van de Lean methode. Hiervoor werkte hij als Supply Chain Planner bij een retailer en als Management Consultant voor supermarkten, om personeelsplanningen en processen op de vloer en zo goed mogelijk in te richten. Zijn expertise in data-analyse, verbeterprojecten en coaching hielp zijn werkgever uit de rode cijfers. Zijn hart ligt dan ook bij het bekijken, optimaliseren en automatiseren van processen. Hierbij is zijn doel altijd om toegevoegde waarde te creëren voor het bedrijf én haar werknemers. Christiaan wil zich graag meer focussen op de operatie en het optimaliseren. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Supply Chain Planner of Supply Chain Analist.

De positieve energie spat van Christiaan af als hij de ruimte binnenloopt. Zijn energieke houding en vlotte babbel maken hem een fijne gesprekspartner. Hij kan goed luisteren en heeft een pakkende manier van vertellen, waardoor hij mensen makkelijk met zich meekrijgt. Daarnaast is hij erg ambitieus, wat blijkt uit het feit dat hij bij zijn stageplek mocht blijven, naast zijn studie altijd werkte en een eigen bedrijf heeft opgezet.

Christiaan heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createHBO person36 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Elske is momenteel werkzaam als Planner bij een leverancier in bouwmaterialen. Haar verantwoordelijkheden bestaan uit het inplannen van 13 monteurs voor de regio Amsterdam/Schiphol. Hierbij houdt zij rekening met veel aspecten, zoals: contracten, opleiding en reisafstand wat dit tot een echte logistieke puzzel maakt. Voordat Elske werkzaam was als Planner, is ze werkzaam geweest als Personeelsplanner bij een uitzendbureau. Het controleren en plannen vormt een rode draad in haar loopbaan dusver. Die passie ontdekte ze al in haar opleiding International Hotel Management, waar ze zich heeft toegespitst op stock control en restaurantmanagement. Elske leeft op van formules in Excel, en het analyseren en verbeteren van processen, waardoor zij de key-user van SAP is. Met deze ervaring is Elske klaar voor een functie in de Supply Chain als Supply Chain Planner.

Elske is een ambitieuze dame die in kansen van een organisatie duikt en assertief is in een team. Snel schakelen en het stellen van prioriteiten in drukke situaties is iets waar Elske veel voldoening uit haalt. Ze trekt graag de kar en is een snelle denker. Van nature is ze communicatief zeer vaardig. Daarnaast heeft haar ervaring in klanten- en consumentencontact ervoor gezorgd dat ze stevig in haar schoenen staat. De afgelopen jaren is ze erachter gekomen dat haar hart en toekomst in de Supply Chain ligt.

Elske is fulltime in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onHoorn createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Amin heeft na het behalen van de hbo-opleiding ruim 8 jaar ervaring opgedaan in de logistiek en supply chain. Tijdens zijn studie heeft hij een onderneming opgezet, waarin hij zelf logistieke processen heeft opgezet. Na een twee jaar durende trainee management maakte hij een overstap naar een import & export organisatie. Hier heeft hij een groei heeft gerealiseerd van 60 leveringen naar 600 leveringen per week. Zijn verantwoordelijkheid was het volledige inkoopproces, de transportplanning, documentatie en het klantcontact. Inmiddels werkt hij 1,5 jaar als Logistiek Manager waar hij verantwoordelijk is voor 10 logistieke medewerkers. Hij zou graag meer ruimte krijgen voor verandering en groei. Hierdoor zoekt Amin samen met Extra Talent naar een nieuwe uitdaging. Een functie als Supply Chain Coördinator of Inkoper past hem goed.

Amin is een spontane man die zich goed kan aanpassen in een nieuwe omgeving. Daarbij werkt hij graag samen. Samen doelen bereiken geeft hem energie, ook al is daar extra werk voor nodig. Hij bekijkt alle mogelijkheden, neemt initiatief en komt met een overwogen besluit of oplossing. Commercieel inzicht is een sterke eigenschap van hem, wat hij heeft ontwikkeld als ondernemer.

Amin heeft een opzegtermijn van 1 maand en is beschikbaar voor €3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAlmere createHBO person32 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven