Van Amsterdam en van Supply Chain. Lisanne denkt in mogelijkheden, is altijd enthousiast en houdt van persoonlijk contact. Het gaat om jou als kandidaat. Jullie kijken samen naar jouw competenties om te zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Dat betekent dat zij jou kan motiveren, stimuleren en je de tools geeft om bij jouw nieuwe baan aan de slag te gaan. Bel, app of mail Lisanne en dan gaan jullie samen op zoek naar die nieuwe uitdaging waar jij echt vrolijk van wordt.


Vacatures

Deze internationale organisatie produceert onderdelen van onder andere de merken Jaguar, Mercedes, Audi en Porsche. Als Productieplanner ben jij niet het vijfde wiel aan de wagen en zorg jij er voor dat de productie op wieltjes loopt. Klinkt dit goed? Solliciteer dan direct!

access_timeFulltime location_onRegio Utrecht euro_symbol€2.800 tot €3.500
Wie wordt er nu niet blij van een cadeaubon een flesje wijn of taart? Voor een commerciële dienstverlener in relatiegeschenken zorg jij als Inkoper voor een optimale beschikbaarheid van relatiegeschenken. Ben jij klaar om met jouw creativiteit mee te denken in de groei van deze organisatie? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

access_timeFulltime location_onOmgeving Hoofddorp euro_symbol€3.200 tot €3.800
Werken vanuit plezier, passie en optimisme, wie wil dat nu niet? Als dit ook jouw missie is dat zit jij bij deze organisatie helemaal op je plek. Je gaat het bestelproces voor je verantwoording nemen, maar daarnaast maak je ook analyses en rapportages. Is jouw enthousiasme gewekt? Lees dan verder om te kijken of deze functie jou op het lijf geschreven is!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800

Je heb twee jaar werkervaring en bent klaar om jezelf verder te ontwikkelen. Heb je affiniteit met mode en schakel je graag internationaal? Jij zorgt voor een optimale planning en onderhoud je contact met leveranciers. Ben jij de modebewuste Supply chain Coördinator? Lees verder en reageer!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Maarten heeft ruim 5 jaar ervaring als Supply Chain Analist. Hij is betrokken bij de dagelijkse cross-functionele operaties gericht op optimalisatie van vraag- en aanbodplanning in EMEA en leidt hij projecten voor het opzetten van procesverbeteringen. Daarnaast ontwikkelt hij de wekelijkse en maandelijkse rapporten en is hij betrokken bij bedrijfsintegratieprojecten gericht op ERP-afstemming. Wegens het coronavirus wordt het contract van Maarten niet verlengd en daarom is hij, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe baan als Supply Chain Analist.

Maarten is een loyale man en is een harde werker. Hij gaat graag analytisch te werk in combinatie met operationele werkzaamheden. Maarten vindt het prettig om samen te werken met collega’s en is een echte teamplayer. Een organisatie waar naast hard werken veel gelachen wordt, past Maarten goed.

Maarten is per 1 oktober fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.     

location_onAalsmeer createHBO person29 jaar
Thierry heeft bijna twee jaar ervaring als Supply Chain Planner bij een grote retailer. Zo analyseert en optimaliseert hij bestelprocessen en heeft hij via een agent contact met leveranciers uit het verre oosten voor een zo efficiënt mogelijke planning. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de afstemming van ontvangst en opslagmogelijkheden met het DC. Ordermanagement en het beheer van voorraadhoogtes behoren ook tot zijn werkzaamheden. Door de coronacrisis zijn er geen doorgroeimogelijkheden voor Thierry binnen zijn organisatie en om deze reden is hij op zoek naar een nieuwe rol als Planner/Analist in de Supply Chain.

Thierry brengt positieve energie met zich mee en is een sociale behulpzame jongeman. Thierry werkt graag doelgericht en gaat een uitdaging voor de volle 100% aan. In zijn vrije tijd kook hij graag en maakt hij het liefst mooie reizen.

Thierry is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie is € 2.900,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person26 jaar
Timo heeft ruim 20 jaar ervaring in de Supply Chain als Productieplanner. Zo heeft hij in Excel een nieuwe planningstool opgezet waardoor bottlenecks inzichtelijk werden en hieruit de gewenste output is ontstaan. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor alle inkomende grondstoffen en uitgaande partijen omtrent de productie en bezetting van productielijnen. In zijn rol als Productieplanner bij een verpakkingsbedrijf was hij verantwoordelijk voor het inplannen van machines met betrekking tot aantal operatoren per ploeg wat een vertaling is naar de klant en interne behoefte (halffabrikaat). Timo heeft het afgelopen jaar zorg gedragen voor zijn zieke moeder en is om deze reden nu opnieuw op zoek naar een plannersfunctie in de Supply Chain.

Timo is een analytisch onderlegde planner en steekt graag zijn handen uit zijn mouwen. In zijn vrije tijd gaat hij graag fietsen, wandelen en tennissen wat hem tot een actief persoon maakt. Daarnaast leest en puzzelt hij veel.      

Timo is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onAlkmaar createMBO person53 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Amin heeft na het behalen van de hbo-opleiding ruim 8 jaar ervaring opgedaan in de logistiek en supply chain. Tijdens zijn studie heeft hij een onderneming opgezet, waarin hij zelf logistieke processen heeft opgezet. Na een twee jaar durende trainee management maakte hij een overstap naar een import & export organisatie. Hier heeft hij een groei heeft gerealiseerd van 60 leveringen naar 600 leveringen per week. Zijn verantwoordelijkheid was het volledige inkoopproces, de transportplanning, documentatie en het klantcontact. Inmiddels werkt hij 1,5 jaar als Logistiek Manager waar hij verantwoordelijk is voor 10 logistieke medewerkers. Hij zou graag meer ruimte krijgen voor verandering en groei. Hierdoor zoekt Amin samen met Extra Talent naar een nieuwe uitdaging. Een functie als Supply Chain Coördinator of Inkoper past hem goed.

Amin is een spontane man die zich goed kan aanpassen in een nieuwe omgeving. Daarbij werkt hij graag samen. Samen doelen bereiken geeft hem energie, ook al is daar extra werk voor nodig. Hij bekijkt alle mogelijkheden, neemt initiatief en komt met een overwogen besluit of oplossing. Commercieel inzicht is een sterke eigenschap van hem, wat hij heeft ontwikkeld als ondernemer.

Amin heeft een opzegtermijn van 1 maand en is beschikbaar voor €3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAlmere createHBO person32 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven