Van Amsterdam en van Supply Chain. Lisanne denkt in mogelijkheden, is altijd enthousiast en houdt van persoonlijk contact. Het gaat om jou als kandidaat. Jullie kijken samen naar jouw competenties om te zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Dat betekent dat zij jou kan motiveren, stimuleren en je de tools geeft om bij jouw nieuwe baan aan de slag te gaan. Bel, app of mail Lisanne en dan gaan jullie samen op zoek naar die nieuwe uitdaging waar jij echt vrolijk van wordt.


Vacatures

Supply Chain Coördinator

Voor een internationale, snelgroeiende organisatie in de lifestyle industrie ben ik op zoek naar een Supply Chain Coördinator. De business-to-business klanten komen uit heel Europa en behoren tot de bekende lifestyle- en modewinkels. Wil jij jezelf verder ontwikkelen in de Supply Chain en kijken naar verbeteringsmogelijkheden binnen een grote retail organisatie? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500

Demand Planner

Beschik jij over technische kennis en wil je deze in een grote technische groothandel uitbreiden als Demand Planner? Voor een grote internationale organisatie ben ik op zoek naar iemand met een commerciële instelling en planning skills. Ben jij de Demand Planner die ik zoek? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.400

Supply Chain Specialist

Wil jij verantwoordelijkheden op internationaal niveau waarbij je logistieke processen aanstuurt? Voor een producent in gewassen ben ik op zoek naar een Supply Chain Specialist in de omgeving van Amsterdam. Wil jij meegroeien in een ondernemende organisatie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.200 tot €3.800

Supply Chain Coördinator

Wil jij werken voor een Nederlandse organisatie die hard aan het groeien is op internationaal vlak waarbij je de Supply Chain processen mag gaan optimaliseren? Je beheerst over managementervaring in de Supply Chain en bent toe aan die volgende stap. Met jouw kennis breng je de organisatie op nieuwe ideeën, maar krijg je ook de mogelijkheid om de kennis verder te ontwikkelen met de vele trainingen die aangeboden worden. Herken jij jezelf in deze rol? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.300 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Tarak (WO Starter Supply Chain)

Tarak heeft na het behalen van zijn hbo-opleiding Economie & Bedrijfseconomie de Master Transport & Supply Chain Management afgerond. Tijdens zijn Minor E-commerce kwam hij in aanraking met het proces wat een product doormaakt waardoor hij zich is gaan verdiepen in de Supply Chain. Hier heeft hij vakken gevolgd als Suppy Chain Management. Tarak zijn kennis was minimaal, maar tijdens gesprekken met leraren van de Vrije Universiteit heeft hij hen weten te overtuigen om toegelaten te worden tot de Master Supply Chain Management. In zijn Master heeft hij zich beziggehouden met optimalisatieprocessen. Zijn uitstekende kennis van Excel heeft hem geholpen tot het ontwikkelen van een tool voor het optimalisatieproces van het transport via warehouse naar eindbestemming. Tarak is, met zijn opgedane kennis uit zijn Master, klaar om te starten aan zijn carriere als Junior Supply Chain Planner of Junior Supply Chain Analist.

Tarak is een vriendelijke jongeman met een kalme uitstraling. Wanneer hij iets wil dan gaat hij er voor. Dit blijkt uit het feit dat hij in de zomervakantie door is gegaan met studeren om zo de basiskennis tot hem te nemen die nodig was voor het beginnen aan zijn Master Suppply Chain Management. Daarnaast is hij in gesprek gegaan met leraren van UVA en mede door zijn overtuigingskracht kon hij hierdoor starten aan zijn Master. Dit geeft aan dat Tarak een doorzetter is, maar ook leergierig. In een organisatie zal hij hierdoor snel leren en kennis eigen maken. Zijn leergierigheid in combinatie met zijn doorzettingsvermogen maken Tarak de kandidaat die er voor de volle 100% voor gaat.

Tarak is per 1 november fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createWO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Noud (Supply Chain Analist)

Noud is na het behalen van zijn studie Aviation Studies Security & Technology aan het werk gegaan als Supply Chain Analist. Hier heeft hij het orderpickproces geoptimaliseerd door een tool te bouwen in Excel waardoor er meer overzicht in de voorraden kwam. Dit heeft geresulteerd in een meetbaar target per klant waardoor de knelpunten meer zichtbaar zijn. Tijdens zijn opleiding heeft hij in projectgroepen verschillende Supply Chain gerelateerde opdrachten uitgevoerd. Dit zou hij graag terug willen zien in zijn volgende baan omdat hij hier veel energie uit heeft gehaald. Noud heeft tijdens zijn studie Aviation Studies Security & Technology stage gelopen bij een luchtvaartmaatschappij. Hier heeft hij een Joint Venture Key Perfomance Indicator ontworpen voor twee bedrijven met betrekking tot hun gezamenlijke zendingen. Hij heeft de KPI’s van de productieprocessen onderzocht en de knelpunten opgelost waardoor de productie is geoptimaliseerd met 33%.

Noud is een zelfverzekerde, energieke jongeman. Door zijn open houding komen collega’s vaak bij hem met ideeën of om advies te vragen. Hij is de jongeman in het team die er voor zorgt dat deze ideeën ook bij de manager komen. Hij vindt dat je met open- en directheid meer bereikt waardoor hij het aanspreekpunt was tussen het mangement en zijn collega's. Dit geeft aan dat hij op een fijne manier contact maakt en vertrouwen uitstraalt. Zo is hij ook op ons overgekomen. Daarnaast gaat Noud een uitdaging niet uit de weg. Dit blijkt uit het selectieproces dat hij bij zijn studie doorlopen heeft waar hij vijf selectierondes moest doorstaan.

Noud is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van €2800,- bruto per maand.

location_onalmere createHBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Rutger (WO Starter Supply Chain)

Rutger heeft dit jaar zijn wo Master Supply Chain Management behaald. Tijdens zijn hbo Bedrijfskunde heeft hij een implementatieplan geschreven van een MVO certificaat voor een ingenieursbureau. Hierbij heeft hij de huidige en gewenste situatie in kaart gebracht door in gesprek te gaan met zijn collega’s. Vervolgens heeft hij een implementatieplan geschreven en deze voorgesteld aan het management. Na het behalen van zijn hbo is Rutger aan het werk gegaan als projectmedewerker, waar hij erachter kwam dat hij zijn analytische kant in de Supply Chain verder wilde ontwikkelen. In zijn Master onderzocht hij wat de overlapping was tussen individuele bedrijfsdoelstellingen en Supply Chain doelstellingen. Door zijn opgedane kennis tijdens zijn Master en zijn analytische blik is Rutger de perfecte kandidaat voor een functie als Supply Chain Analist of Supply Chain Coördinator.

Wat gelijk opvalt is dat Rutger een open, vriendelijke en keurige uitstraling heeft. Met passie en enthousiasme vertelt hij over zijn ervaringen in Supply Chain. In zijn vrije tijd loopt hij het liefst hard en dat komt ook overeen met zijn instelling op de werkvloer. Met zijn leergierige instelling heeft hij het zichzelf eigen gemaakt om het uiterste uit elke situatie te halen. Rutger is niet alleen leergierig maar ook erg analytisch ingesteld omdat hij steeds op zoek gaat naar nieuwe verbetermethodes. Deze analytische insteek, in combinatie met zijn leergierigheid en doorzettingsvermogen maakt hem onmisbaar in een organisatie.

Rutger is per november fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.800,- bruto per maand.

location_onHaarlem createWO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Elske (HBO Starter Supply Chain)

Elske is momenteel werkzaam als Planner bij een leverancier in bouwmaterialen. Haar verantwoordelijkheden bestaan uit het inplannen van 13 monteurs voor de regio Amsterdam/Schiphol. Hierbij houdt zij rekening met veel aspecten, zoals: contracten, opleiding en reisafstand wat dit tot een echte logistieke puzzel maakt. Voordat Elske werkzaam was als Planner, is ze werkzaam geweest als Personeelsplanner bij een uitzendbureau. Het controleren en plannen vormt een rode draad in haar loopbaan dusver. Die passie ontdekte ze al in haar opleiding International Hotel Management, waar ze zich heeft toegespitst op stock control en restaurantmanagement. Elske leeft op van formules in Excel, en het analyseren en verbeteren van processen, waardoor zij de key-user van SAP is. Met deze ervaring is Elske klaar voor een functie in de Supply Chain als Supply Chain Planner.

Elske is een ambitieuze dame die in kansen van een organisatie duikt en assertief is in een team. Snel schakelen en het stellen van prioriteiten in drukke situaties is iets waar Elske veel voldoening uit haalt. Ze trekt graag de kar en is een snelle denker. Van nature is ze communicatief zeer vaardig. Daarnaast heeft haar ervaring in klanten- en consumentencontact ervoor gezorgd dat ze stevig in haar schoenen staat. De afgelopen jaren is ze erachter gekomen dat haar hart en toekomst in de Supply Chain ligt.

Elske is fulltime in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onHoorn createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven