Van Amsterdam en van Supply Chain. Lisanne denkt in mogelijkheden, is altijd enthousiast en houdt van persoonlijk contact. Het gaat om jou als kandidaat. Jullie kijken samen naar jouw competenties om te zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Dat betekent dat zij jou kan motiveren, stimuleren en je de tools geeft om bij jouw nieuwe baan aan de slag te gaan. Bel, app of mail Lisanne en dan gaan jullie samen op zoek naar die nieuwe uitdaging waar jij echt vrolijk van wordt.


Vacatures

Een mooi boeketje bloemen voor je moeder, partner, jarige collega of oma, het kan zóveel betekenen. Met jouw inzicht en planningen bij deze internationale organisatie ga jij ervoor zorgen dat de mooiste bloemen kunnen worden geteeld. Lees snel verder en solliciteer direct, en draag bij een kleurrijkere wereld!

access_timeParttime location_onomgeving Amsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500
Als Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het bestelproces. Daarnaast maak je analyses, controleer je leveringen en stem je deze af met het distributiecentrum. Heb jij al enige werkervaring opgedaan en wil je jezelf verder ontwikkelen bij een nieuwe organisatie? Lees verder en reageer!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.800
Jij schrikt niet van de hectiek die productie in dagverse producten met zich mee kan brengen.  Jouw gave om prioriteiten te stellen en proactief achter afspraken aan te gaan sterken jou in je functie. Klinkt dit als de baan voor jou? Lees dan snel meer over deze interessante functie!

access_timeFulltime location_onOmgeving Hoorn euro_symbol€2.700 tot €3.500
Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Als Supply Chain Analist bij deze internationale organisatie ga jij verder bouwen aan de groei van het bedrijf. Je gaat de kwaliteit van interne processen optimaliseren en deelt data-inzichten met stakeholders. Lees gauw verder om te kijken of de functie jou aanspreekt!

access_timeFulltime location_onOmgeving Lisse euro_symbol€2.800 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Femke heeft ruime ervaring in de Supply Chain waarvan 5 jaar als Supply Chain Planner/Analist. In haar huidige functie is zij verantwoordelijk voor de planning van plaatmateriaal van 90 vestigingen en 11 distributiecentrums. Daarnaast bewaakt zij de voorraad en houdt deze op pijl met de juiste omloopsnelheden. Naast haar dagelijkse taken heeft Femke ook verschillende projecten gedraaid en is zij Key-user Slim4. Femke heeft ruim 5 jaar ervaring opgedaan en is nu klaar voor een volgende stap. Een rol waarin zij projecten kan begeleiden past haar goed.   

Femke is een enthousiaste, vriendelijke vrouw. Een uitdaging gaat zij voor de volle 100% aan wat haar tot een echte doorzetter maakt. In haar vrije tijd is zij het liefst met haar gezin en vrienden en daarnaast gaat zij graag de deur uit voor een rondje hardlopen.

Femke is fulltime beschikbaar, heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onomgeving Purmerend createHBO person33 jaar
Bram heeft ruim 14 jaar ervaring in de Supply Chain. Als Projectmanager was hij verantwoordelijk voor de optimalisering van het orderpick proces en de implementatie van een nieuw forecast systeem. Als Supply Chain Planner verzorgde hij de dagelijkse planning en maakte hij rapportages ter verbetering van logistieke processen. Daarnaast gaf hij leiding aan een team van 10 medewerkers Verkoop binnendienst. Vanwege een overname bij zijn werkgever is Bram genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe baan in de Supply Chain.

Bram is een rustige man met een gezonde dosis humor. Hij is duidelijk en direct in zijn communicatie maar zal dit altijd op een vriendelijke manier brengen. Bram is verder een fanatiek sporter en pakt werk met beide handen aan.

Bram is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand.

location_onBovenkarspel createHBO person41 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Rick heeft ruim drie jaar ervaring als (Junior) Inkoper in de bloemensector. Zo is hij verantwoordelijk voor de inkoop en prijsonderhandelingen met ruim 10 grote kwekers en leveranciers. Daarnaast voert hij kwaliteitscontroles uit, zorgt hij voor de planning en stelt hij aanbiedingen op. Naast deze werkzaamheden is hij verantwoordelijk voor het opvragen van prijsopgaves en het relatiebeheer met klanten. Rick is op zoek naar een functie waarbij hij zowel werkzaamheden op de vloer als werkzaamheden op kantoor kan combineren. Zijn passie ligt in de bloemen en planten.

Rick heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700 ,- bruto per maand.

location_onAalsmeer createMBO person24 jaar
Ken heeft zijn hbo-opleiding en wo master behaald en werkt nu ruim 6 jaar bij een distributeur in de retail. Ken heeft een neusje voor verbetermogelijkheden, niet alleen in processen maar ook in zichzelf. Daarom is hij een Master gaan doen en heeft hij een LEAN Yellow Belt behaald. Zijn kennis zet hij nu in om verbeterprojecten op te zetten en interne processen te automatiseren. Hij is blij met zijn coördinerende rol, maar doordat hij in een kleine organisatie werkt loopt hij tegen een plafond van groei aan. Daarom is hij nu op zoek naar een volgende stap, bij voorkeur in analytische functie met doorgroeimogelijkheden als leiddingevende.

Ken is een makkelijke prater en beschikt over een stevige persoonlijkheid. Hij weet waar hij heen wil en werkt hard en secuur op de weg daar naartoe. Ken heeft een sterke drive om te blijven ontwikkelen en om anderen te helpen om zich te ontwikkelen. Over vijf jaar ziet hij zichzelf in een leidinggevende positie en tot die tijd wil hij zoveel mogelijk groeien in zijn coachingsvaardigheden en inhoudelijke kennis.

Ken heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onAmsterdam createWO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven