Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Supply Chain. Lisanne denkt in mogelijkheden, is altijd enthousiast en houdt van persoonlijk contact. Het gaat om jou als kandidaat. Jullie kijken samen naar jouw competenties om te zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Dat betekent dat zij jou kan motiveren, stimuleren en je de tools geeft om bij jouw nieuwe baan aan de slag te gaan. Bel, app of mail Lisanne en dan gaan jullie samen op zoek naar die nieuwe uitdaging waar jij echt vrolijk van wordt.


Vacatures

Heb jij ervaring als Werkvoorbereider en ben je klaar voor een volgende stap? Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van het uitvoerend personeel. Is dit de nieuwe uitdaging waar jij naar op zoek bent? Lees verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onHeerhugowaard euro_symbol€2.500 tot €3.500
Tijd voor een nieuwe uitdaging. Een tweede stap in jouw carrière, waar je jouw affiniteit met de retail en drive om te presteren in kwijt kan. Als het aan jou ligt, blijft geen schap leeg in deze groothandel! Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder voor meer informatie.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Wil jij werken bij een internationale grote speler in de vegetarische vleesindustrie waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Je gaat zorgen voor een zo optimaal mogelijk verloop van grondstofstromen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.400
Wil jij voor een grote retailer verantwoordelijk zijn binnen de e-commerce voor het online assortiment? Als Supply Chain Planner zorg jij voor een optimale goederen beschikbaarheid. Ben jij klaar om de jezelf te ontwikkelen in een internationale organisatie? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Maarten heeft ruim 5 jaar ervaring als Supply Chain Analist. Hij is betrokken bij de dagelijkse cross-functionele operaties gericht op optimalisatie van vraag- en aanbodplanning in EMEA en leidt hij projecten voor het opzetten van procesverbeteringen. Daarnaast ontwikkelt hij de wekelijkse en maandelijkse rapporten en is hij betrokken bij bedrijfsintegratieprojecten gericht op ERP-afstemming. Wegens het coronavirus wordt het contract van Maarten niet verlengd en daarom is hij, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe baan als Supply Chain Analist.

Maarten is een loyale man en is een harde werker. Hij gaat graag analytisch te werk in combinatie met operationele werkzaamheden. Maarten vindt het prettig om samen te werken met collega’s en is een echte teamplayer. Een organisatie waar naast hard werken veel gelachen wordt, past Maarten goed.

Maarten is per 1 oktober fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.     

location_onAalsmeer createHBO person29 jaar
Merijn heeft al ruim 13 jaar werkervaring in de logistiek. Zijn afstudeerstage is tevens zijn huidige werkgever. Hier is hij als Logistiek medewerker gestart en doorgegroeid naar Materiaalplanner. Nu is hij verantwoordelijk voor de gehele materiaalplanning, het voorraadbeheer, het aansturen van logistieke medewerkers en de transportplanning. Hij werkt in projecten wat zorgt voor een stressvolle omgeving, waar per week gemiddeld 200 (film)projecten worden klaargemaakt. Na 13 jaar bij dezelfde werkgever is Merijn klaar om een volgende stap te zetten waar hij zich verder kan ontwikkelen in de Logistiek of Supply Chain. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Materiaal of Stockplanner.

 

Merijn is een behulpzame werknemer die klaar staat om zijn collega’s te assisteren. Wil jij dat alles naar behoren geregeld wordt aan het eind van de rit? Dan heb je aan Merijn een goede, met zijn verantwoordelijkheidsgevoel en adequaat handelen zorgt hij dat knelpunten en noodsituaties worden opgelost. Merijn komt als een rustig persoon over. Dit is ook terug te zien in zijn werk waarin hij heel geordend de werkzaamheden langsgaat. Dat Merijn gemotiveerd en leergierig is wordt direct duidelijk wanneer je met hem spreekt. Vol enthousiasme spreekt hij over zijn ervaringen en doelen. Kortom: genoeg redenen om het gesprek met deze kandidaat aan te gaan!

 

Merijn heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person36 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Janine heeft ruim een jaar ervaring in de Supply Chain. Zo is zij in haar huidige baan als Supply Chain Medewerker verantwoordelijk voor het maken van de forecast voor nieuwe producten en het bewaken van de voortgang, is zij Category Manager van een nieuw product en ondersteunt zij bij diverse projecten.

In haar studie heeft ze twee stages gevolgd, waarvan de eerste bij een interieurbedrijf. Janine was verantwoordelijkheid voor de klachtenafhandeling die niet direct bij de Customer Service konden worden opgelost. Met een percentage van 75% positief afgehandelde klachten, was haar stagebegeleider erg enthousiast over haar. Haar tweede stage volgde ze op eigen initiatief bij een expediteur, omdat ze hier nog weinig vanaf wist. Na een interessante en leerzame periode heeft ze ervoor gekozen door te zoeken naar een functie die beter bij haar ambities past en minder administratief is. Haar voorkeur gaat uit naar een functie waarin zij haar liefde voor retail in kwijt kan.

Janine is een vrolijke jongedame die met haar aanstekelijke glimlach haar gesprekspartners met zich meekrijgt. Ze omschrijft zichzelf als creatief, niet alleen omdat ze het interieur van vakantiehuisjes heeft gestyled, maar ook omdat ze out of the box denkt met het vinden van oplossingen. Dit bleek wel bij haar afstudeerstage, die door ontbrekende data op creatieve wijze succesvol heeft afgerond. Janine is altijd bezig, zowel in haar werk als in haar vrije tijd. Ze is proactief en pakt makkelijk en snel dingen op, wat haar tot een waardevolle aanvulling van een logistiek team maakt.

Janine is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand.

location_onHaarlem createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Amin heeft na het behalen van de hbo-opleiding ruim 8 jaar ervaring opgedaan in de logistiek en supply chain. Tijdens zijn studie heeft hij een onderneming opgezet, waarin hij zelf logistieke processen heeft opgezet. Na een twee jaar durende trainee management maakte hij een overstap naar een import & export organisatie. Hier heeft hij een groei heeft gerealiseerd van 60 leveringen naar 600 leveringen per week. Zijn verantwoordelijkheid was het volledige inkoopproces, de transportplanning, documentatie en het klantcontact. Inmiddels werkt hij 1,5 jaar als Logistiek Manager waar hij verantwoordelijk is voor 10 logistieke medewerkers. Hij zou graag meer ruimte krijgen voor verandering en groei. Hierdoor zoekt Amin samen met Extra Talent naar een nieuwe uitdaging. Een functie als Supply Chain Coördinator of Inkoper past hem goed.

Amin is een spontane man die zich goed kan aanpassen in een nieuwe omgeving. Daarbij werkt hij graag samen. Samen doelen bereiken geeft hem energie, ook al is daar extra werk voor nodig. Hij bekijkt alle mogelijkheden, neemt initiatief en komt met een overwogen besluit of oplossing. Commercieel inzicht is een sterke eigenschap van hem, wat hij heeft ontwikkeld als ondernemer.

Amin heeft een opzegtermijn van 1 maand en is beschikbaar voor €3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAlmere createHBO person32 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven