Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Juridisch. Luisterend kom je altijd verder, dat is een van Amber haar uitspraken. Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen. Amber gaat voor je aan de slag om die nieuwe uitdaging te realiseren. Zij helpt je bij het vinden van de juiste vacature in het vacaturebos. Zij bemiddelt talentvolle mensen naar junior, medior en senior functies in de juridische hoek. Denk jij dat Amber jou kan helpen bij een nieuwe, leuke uitdaging? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht en ga het gesprek aan.


Vacatures

Weet jij het verschil tussen 'vastgoed' en 'vast goed'? Een woord, dat je kan opsplitsen en daardoor twee betekenissen heeft. Ben jij bekend met beide termen? Lees dan snel verder en ga aan de slag als Notarieel Secretaresse op de afdeling Vastgoed. Wedden dat jij dit vast goed gaat doen?!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.100 tot €2.700
Vind jij een gemoedelijke sfeer op de werkvloer belangrijk en ben jij een voorstander van de vrijdagmiddagborrels? Als je ook al ervaring hebt mogen doen als Notarieel Medewerker, lees dan snel verder! Dit notariskantoor dat gevestigd is in Amsterdam, is per direct op zoek naar een nieuwe Notarieel Medewerker en dat ben jij!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Je bent net klaar met je rechtenstudie en je vraagt je waarschijnlijk af wat je wil gaan doen. Natuurlijk is de studentenwereld tof, maar je bent ook echt wel klaar om te vlammen. Daarom is deze baan als Juridisch Secretaresse perfect voor jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€1.800 tot €2.300
Jij hebt al ervaring op kunnen doen bij een advocatenkantoor, maar mist iets. Is dat uitdaging, een internationaal karakter of collega’s die net zo gemotiveerd zijn als jij? Wat het ook is, dit kantoor heeft het! Als je klaar bent om de volgende stap in jouw carrière te zetten en dit wilt doen in een omgeving die, naast prestatiegericht, ook heel gezellig is, dan ben jij de Juridisch Secretaresse naar wie ik op zoek ben!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Fayah is een jongedame die vanaf jongs af aan al een passie had voor de advocatuur. Anderhalf jaar geleden heeft ze haar mbo Directiesecretaresse/Managementassistent afgerond. In september 2019 is ze begonnen met een thuisstudie hbo-Rechten. Vanwege haar goede cijfers, verwacht zij deze binnen twee en een half jaar afgerond te hebben. Tijdens haar mbo-opleiding heeft ze stage gelopen bij een evenementenkantoor, waar ze na haar stage ook is blijven werken. Tevens heeft zij ruim twee jaar ervaring opgedaan binnen de meeting en events branche bij verschillende bedrijven. Ze heeft zowel de zakelijke als de leisure gast mogen assisteren bij het organiseren van een meeting of event. Omdat ze momenteel hbo-Rechten studeert, heeft ze besloten afscheid te nemen van de meeting en events en wil ze graag vooruit kijken naar een nieuwe uitdaging die aansluit op haar studie. Fayah is daarom op zoek naar een functie als Juridisch Secretaresse of Notarieel Secretaresse. Ze heeft geen voorkeur voor een klein, middelgroot of groot kantoor

 

Naast een gemotiveerde student, is Fayah ook een gemotiveerde werknemer. Dit blijkt uit het feit dat zij naast haar thuisstudie, fulltime werkt bij een hotel op de meeting en events afdeling. Ze houdt er van om mensen te ondersteunen en hen te ontzorgen van drukte. Fayah gaat zowel in haar werk als privé omgeving geordend te werk. Zo plant ze taken en afspraken vooruit, zodat ze achteraf niet voor verassingen komt te staan. Een andere passie van Fayah is kickboksen, dit doet ze regelmatig in haar vrije tijd. Daarnaast houdt ze ervan om samen met vrienden en familie te zijn, zodat ze alle nieuwtjes kunnen bespreken. Fayah houdt namelijk erg van kletsen! Door Fayah haar gemotiveerde en gedreven mentaliteit, is ze een toevoeging voor ieder kantoor.

 

Fayah is per 1 april 36-40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.250,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAlmere createHBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Camilla heeft in februari succesvol haar Master Internationaal Recht afgerond. Daarnaast heeft ze ook haar Bachelor Rechtsgeleerdheid op zak. Na haar Master is Camilla meteen aan de slag gegaan bij een advocatenkantoor als Junior Juridisch Secretaresse. Ze was hier verantwoordelijk voor het agendabeheer, post verwerken en dossiers aanmaken. Tijdens haar studie heeft ze ruim een jaar gewerkt als Juridisch Medewerkster bij een advocatenbureau dat Turkse ondernemers helpt om een onderneming in Nederland te starten. Hier had ze meer inhoudelijk werk verricht, zoals het houden van vooronderzoek en juridische vragen beantwoorden, betreffende een B.V. oprichten, verblijfsvergunningen en ondernemingsnaam wijzigen. Daarnaast begeleidde ze de Turkse ondernemers in Nederland van A tot Z. Omdat Camilla graag meer inhoudelijk werk wil verrichten, is Camilla per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerkster. Ze zou graag meer ervaring op willen doen bij een notariskantoor.

 

Camilla zou goed passen in een internationale omgeving gezien haar Engelse talenkennis. Ze gaat zorgvuldig te werk en vraagt in het begin bevestiging, omdat ze alles goed wil doen. Daarnaast is ze een eerlijk persoon, zo houdt ze niet van liegen en zegt ze waar het op staat. Camilla vindt het leuk om collega’s te helpen. Wanneer zij het even rustig heeft, vraagt ze dan ook regelmatig of ze nog wat kan doen voor haar collega’s. Daarnaast komt Camilla vrolijk over en heeft een vlotte babbel. In haar vrije tijd is ze het liefst met familie en daarnaast gaat ze ook nog iedere zaterdag naar de sportschool.

 

Camilla is per 25 maart fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRegio Utrecht createWO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jeroen heeft ruim 6 jaar werkervaring bij een logistiek dienstverlener en heeft hier verschillende functies bekleed, zoals Logistiek Medewerker, Supervisor Warehouse, Teamleider Warehouse en Transportplanner Inbound. In zijn huidige rol als Transportplanner Inbound is Jeroen verantwoordelijk voor het coördineren van levertijden van binnenkomende goederen van de lucht, zee en treinvracht. Daarnaast verwerkt hij gemiddeld 90 orders per dag, maakt hij forecast planningen en verwerkt hij containergegevens in excel voor de douane afdeling. Werkzaamheden die bij zijn vorige functies behoorden zijn onder anderen, het aansturen van warehouse medewerkers, nieuwe medewerkers inwerken, picken van orders en fungeren als reachtruck chauffeur. Omdat er bij zijn huidige werkgever geen doorgroeimogelijkheden meer zijn, is Jeroen latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Junior Transportplanner/Transportplanner.

 

Dat Jeroen loyaal is, blijkt wel uit het feit dat hij al meer dan 6 jaar bij dezelfde werkgever werkzaam is. Jeroen is een sociale jongen die er van houdt om met iedereen in contact te staan. Zo stapt hij regelmatig op werknemers af om te vragen hoe het met hen gaat. Een weekend werken is voor Jeroen geen probleem, hij is qua werktijden flexibel en vindt het dan ook niet erg om langer te blijven, zodat al zijn werkzaamheden afgerond zijn. Daarnaast is hij leergierig en ambitieus. Dit blijkt uit het feit dat hij verschillende functies heeft bekleed en ervoor open staat om een nieuwe functie te bekleden, zodat hij nog meer kan leren op andere afdelingen. Doorgroeimogelijkheden staan dan ook hoog in het vaandel bij Jeroen!

 

Jeroen heeft een opzegtermijn van 1 maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onRegio Wageningen createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Sarah heeft in juli 2019 haar master Strafrecht behaald, nadat ze in juni 2018 succesvol haar bachelor Rechten heeft afgerond. Ze heeft ruim één jaar werkervaring binnen de advocatuur en heeft zowel gewerkt als Juridisch Secretaresse als Juridisch Medewerkster. In haar vorige functie, als Juridisch Secretaresse, heeft ze ervaring op mogen doen met secretariële werkzaamheden, zoals post sorteren, dossiers analyseren en zowel telefonisch als mail contact onderhouden met cliënten en derden. In haar huidige functie als Juridisch Medewerkster, vallen taken zoals, het schrijven van adviezen, bijwonen van zittingen en het opstellen van processtukken, zoals bezwaar- en klaagschriften onder haar takenpakket. Daarnaast heeft Sarah ervaring met het ontvangen van cliënten en het opstellen van pleitnota’s. Omdat haar huidige functie, komt te vervallen, is Sarah op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur. Momenteel heeft ze zowel, secretariële als, inhoudelijke werkzaamheden. Het liefst zou ze deze combinatie van werkzaamheden terugvinden in haar volgende uitdaging als Juridisch Secretaresse. Haar hart heeft altijd gelegen bij het Strafrecht, maar ze staat ook open voor andere rechtsgebieden, zoals Personen- en Familierecht of Arbeidsrecht. Het best komt ze tot haar recht in een klein tot middelgroot advocatenkantoor.

 

Dat Sarah een echte doorzetter is, blijkt uit het feit dat ze al haar studies succesvol heeft afgerond en zonder enige vertraging. Zo heeft ze naast een vmbo diploma, ook een master op zak! Werken onder druk, is voor haar geen probleem. Ze weet keer op keer een extra tandje erbij te zetten, om zo al haar werkzaamheden voor de deadlines af te ronden. Daarnaast hoort ze regelmatig dat ze een lief en sociaal persoon is. Sarah komt goed uit haar woorden en is makkelijk in de omgang. In haar vrije tijd, vindt ze het leuk om samen met vrienden en familie wat te gaan eten of drinken. Sarah vindt het fijn om onder de mensen te zijn, maar kan er ook van genieten om alleen een boek te lezen.

 

Sarah is per 13 april fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- op fulltime basis.     

location_onRegio Uithoorn createWO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven