Van Tiel en van Logistiek. Luisterend kom je altijd verder, dat is een van Amber haar uitspraken. Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen. Amber gaat voor je aan de slag om die nieuwe uitdaging te realiseren. Zij helpt je bij het vinden van de juiste vacature in het vacaturebos. Zij bemiddelt talentvolle mensen naar junior, medior en senior functies in de logistieke hoek. Denk jij dat Amber jou kan helpen bij een nieuwe, leuke uitdaging? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht en ga het gesprek aan.


Vacatures

Transportplanner

Ga jij ook altijd voor goud en hou je ook van alles wat blinkt? Lees dan snel verder, want deze metaalproducent is per direct op zoek naar een goudmijn van een Transportplanner en dat ben jij!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.500 tot €3.000

Assistent Transportplanner

Stel je voor: je gaat verhuizen, je bent er helemaal klaar voor en je kan niet wachten om eindelijk in te trekken in je nieuwe woning. Er mist alleen nog 1 ding en dat zijn de meubels, daar ben je namelijk al weken op aan het wachten, irritant is dat hè?! Jij als Assistent Transportplanner voor een meubeltransportbedrijf kan ervoor zorgen dat deze irritaties niet bij jouw klanten tevoorschijn komen. Lees snel verder en laat je klanten niet langer wachten!

access_timeFulltime location_onVeenendaal euro_symbol€2.500 tot €3.000

Transportplanner

Plannen is een vak apart, maar dit dan ook nog eens in combinatie met transport, dat is een gave! Met een goede dosis geografische kennis op zak ben jij wellicht de Transportplanner waar deze snelgroeiende organisatie naar op zoek is. Pak jij deze kans met beide handen aan?

access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.500 tot €3.500

Transportplanner

Kerst is in aantocht en dat kan maar 1 ding betekenen, het kalkoenseizoen komt eraan! Heb jij je kalkoen al besteld, of ga je toch liever voor een gemarineerde kip? Binnen Europa wachten er nog vele klanten op hun vlees en jij als Transportplanner kan ervoor zorgen dat dit op tijd bij iedereen geleverd wordt. Lees maar snel verder om meer over dit familiebedrijf te weten te komen.

access_timeFulltime location_onBarneveld euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Matthijs (Service Planner (monteurs))

Matthijs heeft ruim 16 jaar werkervaring als Planner bij een Amerikaanse multinational actief in elektronische controlesystemen. Als Planner plant Matthijs wekelijks 50 onderhoudsbeurten in. Daarnaast is Matthijs verantwoordelijk voor de personeelsplanning van 60 engineers. Deze engineers stuurt hij aan via het VPN computersysteem. Het maken van 40 werkbonnen voor de engineers, contact onderhouden met klanten via de telefoon en mail betreffende het inplannen van nieuwe onderhoudsbeurten en het maken van jaarlijks 50 offertes behoren ook tot Matthijs zijn verantwoordelijkheden. Doordat er bij zijn huidige werkgever geen doorgroeimogelijkheden zijn, merkt Matthijs dat hij qua ontwikkeling vast is komen te zitten. Daarom is Matthijs nu op zoek naar een nieuwe plannersfunctie met doorgroeimogelijkheden binnen de logistiek.

Matthijs is een echte teamplayer die ervan houdt om samen met anderen naar een bepaald doel te werken. Dit blijkt uit het feit dat hij graag zijn collega's helpt wanneer zij met vragen rondlopen. Zijn collega's van het Field Service Team en de engineers komen dan ook naar hem toe met vragen. Daarnaast omschrijft Matthijs zichzelf als een flexibele medewerker. Hij vindt het namelijk geen enkel probleem wanneer hij langer door moet werken om zijn werkzaamheden af te krijgen of als hij binnen zijn planning taken moet verschuiven omdat er prioriteiten gesteld moeten worden. Dat Matthijs stressbestendig is blijkt uit het feit dat hij dagelijks nieuwe onderhoudsaanvragen krijgt die hij ad hoc moet inplannen. 

Matthijs heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

location_onOmgeving Apeldoorn createHBO person44 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Simon (Planner)

Simon is ruim drie jaar werkzaam als Planner bij een bergingsbedrijf. In zijn huidige rol als Planner Meldkamer Berging heeft Simon dagelijks te maken met het ad-hoc inplannen van chauffeurs en bergingstransport. Hier is hij het centrale aanspreekpunt voor 8 vestigingen. Het contact onderhouden met klanten en chauffeurs en het aansturen van chauffeurs behoren ook tot Simon zijn taken. Daarnaast heeft Simon tijdens zijn studie stage gelopen als Transportplanner. In zijn rol als Transportplanner was Simon verantwoordelijk voor het inplannen van bulkgoederen zoals maïs, kolen en graan naar Frankrijk. Simon wil een Plannersfunctie met doorgroeimogelijkheden en is daarom op zoek naar een nieuwe baan als Transportplanner.

Simon is een spontane rustige jongeman die vol enthousiasme en passie vertelt over zijn werkzaamheden als Planner. Dat hij sociaal vaardig is blijkt uit het feit dat hij bij zijn huidige werkgever met verschillende partijen dagelijks moet communiceren en dat hij telefonisch nazorg biedt aan zijn chauffeurs. Simon weet om te gaan met het ad hoc inplannen van vrachten in stressvolle logistieke situaties zoals wanneer er politietransport nodig is of als er een auto met pech langs de weg staat. Simon leert snel en houdt van aanpakken. Dit blijkt uit het feit dat hij binnen 6 maanden intern stappen heeft gemaakt bij zijn huidige werkgever.

Simon heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand.

 

location_onArnhem createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Frenkie (Voorraadbeheerder)

Frenkie heeft ruim 5 jaar werkervaring binnen de logistiek bij verschillende logistieke partijen. In zijn huidige rol als Medewerker afdeling Logistiek krijgt Frenkie dagelijks te maken met het controleren van 50 à 60 inslagbonnen betreffende de hoeveelheden en gewichten van biologische melkproducten. Hij is verantwoordelijk voor het invullen van de gegevens van de inslagbonnen in het WMS systeem. Het dagelijks contact onderhouden met 50 à 60 klanten, transportplanners, douane en productieafdeling betreffende de productiebonnen en laad en lostijden behoren ook tot Frenkie zijn takenpakket. Doordat er bij zijn huidige werkgever geen duidelijke toekomstvisie is, merkt Frenkie dat hij qua ontwikkeling vast is komen te zitten. Daarom is Frenkie nu op zoek naar een starterfunctie binnen de Logistiek of Supply Chain.

Dat Frenkie ruimdenkend is blijkt uit het feit dat hij niet in problemen, maar in oplossingen denkt. Wanneer een vracht bijvoorbeeld niet past, doet hij er alles aan om het wel te laten passen om ervoor te zorgen dat de vracht op tijd op bestemming is. Frenkie is een sociale jongeman die altijd eerst iedereen wil leren kennen binnen de organistie. Daarnaast gaat Frenkie doelgericht te werk. Dit blijkt uit het feit dat hij bij zijn huidige werkgever vanaf de start van zijn contract heeft aangegeven dat hij een kantoorfunctie ambieert. Dit heeft hij een jaar later gerealiseerd.

Frenkie heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onOmgeving Barneveld-Amersfoort createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Wouter (Logistiek Manager )

Wouter heeft ruim 15 jaar werkervaring in verschillende functies bij verschillende logistiek dienstverleners. In zijn huidige rol als Assistent Manager Logistiek is Wouter verantwoordelijk voor het maken en controleren van transportritten van zo'n 25 vrachtwagens het optimaliseren van logistieke processen, zoals het externe transportproces, het controleren van de uren van de chauffeurs en het aanspreekpunt zijn voor andere filialen en chauffeurs behoren ook tot Wouter zijn takenpakket. Daarnaast is Wouter verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer. Zo meld hij dagelijks zo'n 8 schades/storingen of mankementen bij de monteur. In Wouter zijn vorige functie als Transportplanner heeft hij ervaring opgedaan in het controleren van vrachtbrieven, het maken van rapportages voor externe transporteurs en het maken van de personeelsplanning van ruim 23 werknemers. Omdat er bij zijn huidige werkgever geen doorgroeimogelijkheden zijn, is Wouter op zoek naar een nieuwe uitdagende functie binnen de logistiek.

 

Wouter is betrouwbaar als het gaat om werktijden en vragen. Zo is hij eerder te vroeg dan te laat en wanneer collega's met vragen rondlopen, kunnen ze altijd bij hem terecht. Wouter biedt een luisterend oor aan zijn collega's, zo weet hij wat er thuis speelt bij chauffeurs, mede doordat hij regelmatig met hen communiceert. Op eerste gezicht kan Wouter rustig en stil overkomen, maar tijdens een gesprek is hij verre van stil! Daarnaast pakt hij dingen snel op, zo weet hij snel zijn weg te vinden met nieuwe computersystemen.

 

Wouter heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand.

location_onTiel createVWO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven