Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Juridisch. Luisterend kom je altijd verder, dat is een van Amber haar uitspraken. Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen. Amber gaat voor je aan de slag om die nieuwe uitdaging te realiseren. Zij helpt je bij het vinden van de juiste vacature in het vacaturebos. Zij bemiddelt talentvolle mensen naar junior, medior en senior functies in de juridische hoek. Denk jij dat Amber jou kan helpen bij een nieuwe, leuke uitdaging? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht en ga het gesprek aan.


Vacatures

Spreek jij een aardig woord over de grens en is Engels een piece of cake voor jou? Heb jij daarnaast al ervaring opgedaan als Notarieel Medewerker of Paralegal? Dan wil dit notariskantoor graag met jou in contact komen!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €3.200
Wil jij graag binnen een internationale omgeving werken? Daarnaast ben jij bekend met het internationale Ondernemingsrecht. Klinkt dit als jou? Dan ben ik op zoek naar jou, want dit notariskantoor is op zoek naar een nieuwe Kandidaat-Notaris voor de praktijkgroep Ondernemingsrecht.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.500 tot €4.500
Heb jij al enige ervaring opgedaan binnen het notariaat als Notarieel Secretaresse? Krijg jij daarnaast ontzettend veel energie van het ontzorgen van notarissen? Dan is de functie Notarieel Secretaresse op jouw lijf geschreven!

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€1.800 tot €2.700
Familie is voor velen het belangrijkste wat er is. Je wilt dan ook dat alles tip top geregeld is en jij kan daar een steentje aan bijdragen! Wegens drukte is dit notariskantoor op zoek naar een nieuwe Notarieel Medewerker die het team komt versterken.

access_timeFulltime location_onRegio Amsterdam euro_symbol€2.300 tot €3.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Kim heeft in juli 2018 zowel haar Bachelor Rechtsgeleerdheid als haar Bachelor Notarieel Recht behaald. In juli 2020 heeft ze succesvol haar Master Notarieel Recht afgerond met een gemiddelde van een acht! Tijdens haar Master heeft ze verschillende stages afgerond bij grote advocaten- en notariskantoren binnen de praktijkgroepen Ondernemingsrecht, Onroerend Goed en Personen- en Familierecht. Als Student-Stagiaire, is Kim verantwoordelijk geweest voor het opstellen van akten, zoals akten van erfrecht, fusies, overnamen en splitsingen. Tevens heeft ze memo's opgesteld, vergaderingen bijgewoond, literatuuronderzoek, jurisprudentieonderzoek en verschillende onderzoeken uitgevoerd naar onder andere internationale erfrecht, partneralimentatie en nalatenschap. Daarnaast heeft Kim vrijwillig bij een juridische dienstverlening gewerkt als Juridisch Medewerker waar zij juridisch advies gaf omtrent Personen- en Familierecht vraagstukken. Kim heeft van verschillende praktijkgroepen kunnen proeven, maar haar passie heeft altijd binnen het Personen- en Familierecht gelegen. Zij kan niet wachten om meer ervaring binnen het notariaat op te doen en is daarom op zoek naar een functie als Kandidaat-Notaris Personen- en Familierecht.

 

Kim is een enthousiaste jongedame die daadkrachtig te werk gaat. Wanneer zij eenmaal iets in haar hoofd heeft, gaat ze daar voor de volle 100% voor, dit is terug te zien aan haar studieloopbaan. Haar enthousiasme heeft ook een positief effect op haar collega's en zij vinden het dan ook fijn om met Kim samen te werken. Daarnaast is zij flexibel ingesteld. Zo vindt ze het niet moeilijk om de knop om te schakelen en prioriteiten te stellen. In haar vrije tijd leest Kim graag en vindt ze het ontzettend leuk om nieuwe culturen te ontdekken tijdens haar reizen. Haar mooiste reisbestemmingen zijn Amerika en Kenia!

 

Kim is per direct fulltime beschikbaar.

location_onAmsterdam createWO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Sarah heeft in juli 2019 haar master Strafrecht behaald, nadat ze in juni 2018 succesvol haar bachelor Rechten heeft afgerond. Ze heeft ruim één jaar werkervaring binnen de advocatuur en heeft zowel gewerkt als Juridisch Secretaresse als Juridisch Medewerkster. In haar vorige functie, als Juridisch Secretaresse, heeft ze ervaring op mogen doen met secretariële werkzaamheden, zoals post sorteren, dossiers analyseren en zowel telefonisch als mail contact onderhouden met cliënten en derden. In haar huidige functie als Juridisch Medewerkster, vallen taken zoals, het schrijven van adviezen, bijwonen van zittingen en het opstellen van processtukken, zoals bezwaar- en klaagschriften onder haar takenpakket. Daarnaast heeft Sarah ervaring met het ontvangen van cliënten en het opstellen van pleitnota’s. Omdat haar huidige functie, komt te vervallen, is Sarah op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur. Momenteel heeft ze zowel, secretariële als, inhoudelijke werkzaamheden. Het liefst zou ze deze combinatie van werkzaamheden terugvinden in haar volgende uitdaging als Juridisch Secretaresse. Haar hart heeft altijd gelegen bij het Strafrecht, maar ze staat ook open voor andere rechtsgebieden, zoals Personen- en Familierecht of Arbeidsrecht. Het best komt ze tot haar recht in een klein tot middelgroot advocatenkantoor.

 

Dat Sarah een echte doorzetter is, blijkt uit het feit dat ze al haar studies succesvol heeft afgerond en zonder enige vertraging. Zo heeft ze naast een vmbo diploma, ook een master op zak! Werken onder druk, is voor haar geen probleem. Ze weet keer op keer een extra tandje erbij te zetten, om zo al haar werkzaamheden voor de deadlines af te ronden. Daarnaast hoort ze regelmatig dat ze een lief en sociaal persoon is. Sarah komt goed uit haar woorden en is makkelijk in de omgang. In haar vrije tijd, vindt ze het leuk om samen met vrienden en familie wat te gaan eten of drinken. Sarah vindt het fijn om onder de mensen te zijn, maar kan er ook van genieten om alleen een boek te lezen.

 

Sarah is per 13 april fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- op fulltime basis.     

location_onRegio Uithoorn createWO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Charlotte heeft ruim drie jaar werkervaring als Juridisch Secretaresse bij drie klein advocatenkantoren. Ze heeft in juni 2016 haar mbo-4 opleiding Juridisch Medewerkster succesvol afgerond en heeft daarna in juli 2017 haar propedeuse van hbo-Rechten behaald. In haar huidige functie als Juridisch Secretaresse, is Charlotte verantwoordelijk voor het indienen van processtukken bij de rechtbank, declaraties en het dossierbeheer. Daarnaast vallen de taken zoals het aanmaken van dossiers, en het nakijken van juridische stukken of het vertalen daarvan ook onder haar takenpakket. Omdat Charlotte bij haar huidige werkgever geen fulltime dienstverband heeft, is ze nu latent op zoek naar een nieuwe fulltime uitdaging als Juridisch Secretaresse. Ze zou graag ervaring op willen doen bij een middelgroot tot groot kantoor.

 

Charlotte is een echte perfectionist, ze steekt liever wat extra tijd in werkzaamheden, zodat ze weet dat het goed is. Dat ze een echte planner is, blijkt uit het feit dat ze alle afspraken meteen in haar agenda noteert. Wanneer ze tegenover meerdere werkzaamheden komt te staan, maakt ze hier een lijst van, zodat alles overzichtelijk voor haar is. Charlotte komt over als een rustig en nuchter persoon. Zo laat ze zich niet beïnvloeden door emoties. Eerlijkheid is een andere mooie eigenschap van Charlotte, ze zou zich niet anders voor doen dan dat ze is. Ze is sportief aangelegd en is dan ook minimaal vier keer in de week, in de sportschool te vinden. Daarnaast houdt ze van koken en vindt ze het leuk om te experimenteren met nieuwe ontbijtrecepten.

 

Charlotte heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis.      

location_onRegio Den Helder createMBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Karlijn heeft anderhalf jaar ervaring opgedaan binnen de juridische wereld. Ze heeft naast haar hbo-diploma Rechten, haar wo-Rechtsgeleerdheid en master Privaatrecht succesvol voltooid. Tijdens haar studie hbo-rechten heeft ze acht maanden stage gelopen als Stagiair Secretaris bij de Rechtbank. Wegens goed functioneren, is Karlijn na haar stage, nog zes maanden werkzaam geweest als Griffie Medewerkster en vervulde ze diverse ondersteunende werkzaamheden. Werkzaamheden die onder haar takenpakket vielen waren onder andere het voorbereiden van zittingen, meegaan naar huisbezoeken, uitspraken uitschrijven en de post verwerken. Daarnaast is ze verantwoordelijk geweest voor het agendabeheer van de Rechter en heeft ze een verslag geschreven over automatisering bij de Rechtbank. Na het behalen van haar master Privaatrecht in 2019, is Karlijn voor drie maanden gaan reizen. Ze is in begin april 2020 weer terug gekomen en is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Medewerkster binnen de advocatuur. Haar voorkeur gaat uit naar Arbeidsrecht, Erfrecht of Familierecht. Karlijn zou graag ervaring op willen doen bij een klein tot middelgroot advocatenkantoor.

 

Karlijn is een enthousiaste en intelligente jongedame die veel in haar mars heeft. Ze is een eerlijk persoon en ze houdt ervan om open met elkaar te communiceren. Karlijn heeft een kritische blik op zaken en voert haar werkzaamheden accuraat uit. Ze wil haar werk graag goed aanleveren en gaat dan ook in alle precisie te werk. Gemaakte stukken zal zij altijd goed door- en nalezen voordat zij deze inlevert. Tevens is ze erg vriendelijk en aanspreekbaar. Anderen stappen met plezier op haar af voor vragen of een praatje.

 

Karlijn is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAlkmaar createWO euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven