Van Amsterdam en van Juridisch. Luisterend kom je altijd verder, dat is een van Amber haar uitspraken. Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen. Amber gaat voor je aan de slag om die nieuwe uitdaging te realiseren. Zij helpt je bij het vinden van de juiste vacature in het vacaturebos. Zij bemiddelt talentvolle mensen naar junior, medior en senior functies in de juridische hoek. Denk jij dat Amber jou kan helpen bij een nieuwe, leuke uitdaging? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht en ga het gesprek aan.


Vacatures

Een informele werksfeer waarbij samenwerken centraal staat. Dit wil toch iedereen? Heb jij ook nog eens ervaring binnen het Ondernemingsrecht als Kandidaat-Notaris? Zoek dan niet verder, want dit notariskantoor is op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €4.500
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Kandidaat-Notaris en heb je daarnaast affiniteit met het Onroerend Goed? Wil jij daarnaast met leren van echte professionals die al jaren binnen het notariaat werkzaam zijn? Dan zou dit kantoor zomaar jouw nieuwe werkgever kunnen zijn!

access_timeFulltime location_onRegio Haarlem euro_symbol€2.500 tot €3.500
Heb jij recent je Master Notarieel Recht succesvol behaald en ben je op zoek naar een uitdagende functie als Kandidaat-Notaris? Lees dan snel deze vacature, want dit notariskantoor is op zoek naar een ambitieuze Kandidaat-Notaris!

access_timeFulltime location_onRegio Amersfoort euro_symbol€3.000 tot €4.500
Staat duurzaamheid hoog bij jou in het vaandel en ben je daarnaast juridisch goed onderlegd? Dan zou dit zomaar jouw droombaan kunnen zijn! Deze organisatie is namelijk op zoek naar een Legal Assistant die alle juridische zaken intern regelt.

access_timeParttime location_onRegio Ede euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Daphne verwacht in juli 2020 haar hbo-Rechten opleiding succesvol af te ronden. Tijdens haar studie heeft ze ervaring opgedaan als Legal Stagiaire bij een claiming kantoor. Wegens goed functioneren heeft ze daar een oproepcontract gekregen voor de functie Legal Counsel. In haar huidige functie als Legal Counsel is Daphne verantwoordelijk voor het agendabeheer, facturatie, contact onderhouden met Duitse en Belgische partners en het opstellen van dagvaardingen en verzoekschriften. Daarnaast heeft ze ervaring in het aannemen en beoordelen van claims, opstellen van adviezen en het versturen van aanmaningen. Omdat Daphne graag een juridische functie wil bekleden binnen een andere branche, is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Medewerkster. Haar voorkeur gaat voornamelijk uit naar Bestuursrecht, Goederenrecht, Ondernemingsrecht, Familierecht of Arbeidsrecht.

 

Daphne is een behulpzame jongedame. Wanneer ze ziet dat een collega het druk heeft, vraag ze altijd of ze taken van haar collega kan overnemen, zodat ze allebei op tijd alle taken voltooid hebben. Daarnaast werkt Daphne graag met deadlines, ze weet haar tijd zo efficiënt mogelijk in te delen, zodat alle werkzaamheden voor de deadlines afgerond zijn. Ze houdt ervan om eerlijk en direct te communiceren en doet dit naar zowel vrienden als naar collega's. Wanneer ze ergens nieuw binnenkomt, stelt ze zich eerst oriënterend op, voordat ze zichzelf open stelt. Daphne heeft naast een passie voor de juridische wereld, een passie voor muziek. Zo luistert ze regelmatig r&b muziek en speelt ze op haar keyboard.

 

Daphne is per 15 juli beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.250,- bruto per maand op fulltime basis.      

location_onAlmere createHBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Simon heeft ruim anderhalf jaar werkervaring als Kandidaat-Notaris bij een middelgroot notariskantoor binnen het rechtsgebied Ondernemingsrecht. In maart 2020 is hij begonnen aan zijn beroepsopleiding Notariaat. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het behandelen van de complexere Ondernemingsrecht dossiers en akten opstellen, zoals oprichtingen, splitsingen en fusies. Daarnaast heeft hij dagelijks telefoon- en mailcontact met cliënten, accountants en derden. Het controleren van juridische stukken die opgesteld zijn door de Junior Kandidaat-Notarissen en de ingevulde Kamer van Koophandel formulieren behoren ook tot zijn takenpakket. Simon vindt het jammer dat hij niet goed begeleid wordt en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht. Een klein tot middelgroot kantoor waarbij hij goed ingewerkt wordt, zou goed bij hem passen.

 

Simon is een jongeman die altijd streeft naar het beste resultaat. Zo heeft hij zijn Bachelor Rechtsgeleerdheid en Notarieel Recht met een gemiddelde van een 8,3 behaald. Zijn Master Notarieel Recht heeft hij succesvol afgerond met een 8,2. Daarnaast is Simon een fijne collega om mee samen te werken. Hij is namelijk erg toegankelijk en krijgt van anderen vaak te horen dat hij vriendelijk en beleefd is. Dat hij intelligent is, is natuurlijk terug te zijn aan zijn cijfers, maar ook in de praktijk verteld de Notaris hem regelmatig dat hij juridisch inhoudelijk goed onderlegd is. In zijn vrije tijd vindt Simon het leuk om af te spreken met zijn vrienden of om een rondje te fietsen. 

 

Simon is per januari fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.  

    

location_onRegio Veenendaal createWO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Charlotte heeft ruim drie jaar werkervaring als Juridisch Secretaresse bij drie klein advocatenkantoren. Ze heeft in juni 2016 haar mbo-4 opleiding Juridisch Medewerkster succesvol afgerond en heeft daarna in juli 2017 haar propedeuse van hbo-Rechten behaald. In haar huidige functie als Juridisch Secretaresse, is Charlotte verantwoordelijk voor het indienen van processtukken bij de rechtbank, declaraties en het dossierbeheer. Daarnaast vallen de taken zoals het aanmaken van dossiers, en het nakijken van juridische stukken of het vertalen daarvan ook onder haar takenpakket. Omdat Charlotte bij haar huidige werkgever geen fulltime dienstverband heeft, is ze nu latent op zoek naar een nieuwe fulltime uitdaging als Juridisch Secretaresse. Ze zou graag ervaring op willen doen bij een middelgroot tot groot kantoor.

 

Charlotte is een echte perfectionist, ze steekt liever wat extra tijd in werkzaamheden, zodat ze weet dat het goed is. Dat ze een echte planner is, blijkt uit het feit dat ze alle afspraken meteen in haar agenda noteert. Wanneer ze tegenover meerdere werkzaamheden komt te staan, maakt ze hier een lijst van, zodat alles overzichtelijk voor haar is. Charlotte komt over als een rustig en nuchter persoon. Zo laat ze zich niet beïnvloeden door emoties. Eerlijkheid is een andere mooie eigenschap van Charlotte, ze zou zich niet anders voor doen dan dat ze is. Ze is sportief aangelegd en is dan ook minimaal vier keer in de week, in de sportschool te vinden. Daarnaast houdt ze van koken en vindt ze het leuk om te experimenteren met nieuwe ontbijtrecepten.

 

Charlotte heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis.      

location_onRegio Den Helder createMBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Hanna heeft ruim zeventien jaar werkervaring binnen de advocatuur als Juridisch Secretaresse bij verschillende internationale advocatenkantoren. Zij heeft zestien jaar bij één werkgever gewerkt en daarna heeft zij interim opdrachten vervuld binnen de advocatuur. In haar functie als Juridisch Secretaresse is zij verantwoordelijk geweest voor het agenda- en dossierbeheer, uitwerken van dictaten, processtukken opstellen, archiveren, urenstaten verwerken, lunch verzorgen en overige ondersteunende werkzaamheden. In de afgelopen twee jaar heeft zij de functie als Office Manager bekleed. Hier is zij verantwoordelijk geweest voor de inkoop van kantoorartikelen, inkoopfacturen controleren en het regelen van vergaderlocaties. Wegens de huidige Covid-19 situatie is haar functie komen te vervallen, daarom is Hanna per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging als Office Manager bij een advocatenkantoor.  

 

Hanna is een representatieve dame die een grote passie voor de advocatuur heeft. Zij gaat gedisciplineerd te werk en is een echte aanpakker, ze stelt namelijk niet graag werkzaamheden uit. Ze weet het overzicht te houden in stressvolle situaties. Tevens is Hanna loyaal en kun je op haar bouwen. Dit is terug te zien aan het feit dat zij ruim zestien jaar bij één werkgever gewerkt heeft. In haar vrije tijd is zij graag in de sportschool te vinden of bezoekt zij musea. Tevens heeft zij een grote passie voor mode en zorgt zij ervoor dat ze er altijd netjes en verzorgd uit ziet.

 

Hanna is per direct beschikbaar voor vier dagen in de week en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.     

location_onAmsterdam createHBO person52 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven