Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Juridisch. Luisterend kom je altijd verder, dat is een van Amber haar uitspraken. Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen. Amber gaat voor je aan de slag om die nieuwe uitdaging te realiseren. Zij helpt je bij het vinden van de juiste vacature in het vacaturebos. Zij bemiddelt talentvolle mensen naar junior, medior en senior functies in de juridische hoek. Denk jij dat Amber jou kan helpen bij een nieuwe, leuke uitdaging? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht en ga het gesprek aan.


Vacatures

Ervaren Notarieel Medewerkers opgelet, want dit gezellige notariskantoor is op zoek naar een nieuwe Notarieel Medewerker voor de sectie Onroerend Goed. Benieuwd naar het kantoor en de werkzaamheden? Hieronder vindt je meer informatie, lees dus maar snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Haarlem euro_symbol€2.200 tot €2.600
Voel jij je als een vis in het water binnen het notariaat en heb jij al ervaring opgedaan op de sectie Onroerend Goed? Dat komt dan goed uit, want dit notariskantoor is op zoek naar een nieuwe Notarieel Medewerker die het team compleet maakt.

access_timeFulltime location_onRegio Hilversum euro_symbol€2.500 tot €2.900
Ben je recent afgestudeerd, maar heb je al enige ervaring opgedaan binnen de schadewereld als Letselschadebehandelaar? Dan kom jij als geroepen, want deze verzekeringsmakelaar is per direct op zoek naar een Letselschadebehandelaar!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Heb jij recente werkervaring binnen het notariaat en wil jij graag je kennis uitbreiden? Dan is dit jouw kans om aan de slag te gaan als Notarieel Medewerker bij dit notariskantoor! Wil je meer weten over deze unieke kans? Stop dan vooral niet met lezen en vergeet niet onderaan te solliciteren.

access_timeParttime location_onRegio Schagen euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sarah heeft in juli 2019 haar master Strafrecht behaald, nadat ze in juni 2018 succesvol haar bachelor Rechten heeft afgerond. Ze heeft ruim één jaar werkervaring binnen de advocatuur en heeft zowel gewerkt als Juridisch Secretaresse als Juridisch Medewerkster. In haar vorige functie, als Juridisch Secretaresse, heeft ze ervaring op mogen doen met secretariële werkzaamheden, zoals post sorteren, dossiers analyseren en zowel telefonisch als mail contact onderhouden met cliënten en derden. In haar huidige functie als Juridisch Medewerkster, vallen taken zoals, het schrijven van adviezen, bijwonen van zittingen en het opstellen van processtukken, zoals bezwaar- en klaagschriften onder haar takenpakket. Daarnaast heeft Sarah ervaring met het ontvangen van cliënten en het opstellen van pleitnota’s. Omdat haar huidige functie, komt te vervallen, is Sarah op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur. Momenteel heeft ze zowel, secretariële als, inhoudelijke werkzaamheden. Het liefst zou ze deze combinatie van werkzaamheden terugvinden in haar volgende uitdaging als Juridisch Secretaresse. Haar hart heeft altijd gelegen bij het Strafrecht, maar ze staat ook open voor andere rechtsgebieden, zoals Personen- en Familierecht of Arbeidsrecht. Het best komt ze tot haar recht in een klein tot middelgroot advocatenkantoor.

 

Dat Sarah een echte doorzetter is, blijkt uit het feit dat ze al haar studies succesvol heeft afgerond en zonder enige vertraging. Zo heeft ze naast een vmbo diploma, ook een master op zak! Werken onder druk, is voor haar geen probleem. Ze weet keer op keer een extra tandje erbij te zetten, om zo al haar werkzaamheden voor de deadlines af te ronden. Daarnaast hoort ze regelmatig dat ze een lief en sociaal persoon is. Sarah komt goed uit haar woorden en is makkelijk in de omgang. In haar vrije tijd, vindt ze het leuk om samen met vrienden en familie wat te gaan eten of drinken. Sarah vindt het fijn om onder de mensen te zijn, maar kan er ook van genieten om alleen een boek te lezen.

 

Sarah is per 13 april fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- op fulltime basis.     

location_onRegio Uithoorn createWO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Loes heeft ruim één jaar werkervaring als Juridisch Secretaresse bij een klein advocatenkantoor. Aangezien Loes in bezit is van een havo diploma, heeft ze in één jaar haar mbo-4 opleiding Managementassistent en Juridisch Directiesecretaresse afgerond. Wegens goed functioneren, heeft ze tijdens haar stage een contract aangeboden gekregen bij haar stagebedrijf. In haar huidige functie, als Juridisch Secretaresse, is Loes verantwoordelijk voor het aanmaken van dossiers, het agendabeheer voor zes advocaten en het opstellen van stelbrieven. Daarnaast heeft ze regelmatig telefonisch contact met de Rechtbank en het Openbaar Ministerie, omtrent lopende zaken. Gezien de terugloop Van haar werkzaamheden, is Loes latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse. Loes heeft ruim één jaar ervaring op mogen doen binnen het Strafrecht, maar staat zeker open voor andere rechtsgebieden. Gezien haar werkervaring en haar taalvaardigheid, zou een klein tot middelgroot kantoor goed bij Loes passen. Loes vindt het leuk om in teamverband te werken, maar kan ook goed zelfstandig uit de voeten.

 

Loes heeft van jongs af aan al te horen gekregen dat ze behulpzaam is. Wanneer een vriendin belt voor hulp, is Loes de eerste die op bezoek gaat. In stressvolle situaties, weet ze het hoofd koel te houden. Wanneer ze meerdere werkzaamheden van advocaten krijgt, stelt ze prioriteiten op. Daarnaast zijn al haar werkzaamheden voor de deadlines afgerond. Dat Loes perfectionistisch is, blijkt uit het feit dat zij degene is die spellingfouten uit brieven haalt. Aangezien Loes makkelijk in de omgang is en daarnaast graag anderen helpt, komen collega's regelmatig bij haar terecht om haar mening te vragen. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om een terrasje te pakken met vriendinnen en om te dansen.

 

Loes heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.100,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRegio Zaandam createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Charlotte heeft ruim drie jaar werkervaring als Juridisch Secretaresse bij drie klein advocatenkantoren. Ze heeft in juni 2016 haar mbo-4 opleiding Juridisch Medewerkster succesvol afgerond en heeft daarna in juli 2017 haar propedeuse van hbo-Rechten behaald. In haar huidige functie als Juridisch Secretaresse, is Charlotte verantwoordelijk voor het indienen van processtukken bij de rechtbank, declaraties en het dossierbeheer. Daarnaast vallen de taken zoals het aanmaken van dossiers, en het nakijken van juridische stukken of het vertalen daarvan ook onder haar takenpakket. Omdat Charlotte bij haar huidige werkgever geen fulltime dienstverband heeft, is ze nu latent op zoek naar een nieuwe fulltime uitdaging als Juridisch Secretaresse. Ze zou graag ervaring op willen doen bij een middelgroot tot groot kantoor.

 

Charlotte is een echte perfectionist, ze steekt liever wat extra tijd in werkzaamheden, zodat ze weet dat het goed is. Dat ze een echte planner is, blijkt uit het feit dat ze alle afspraken meteen in haar agenda noteert. Wanneer ze tegenover meerdere werkzaamheden komt te staan, maakt ze hier een lijst van, zodat alles overzichtelijk voor haar is. Charlotte komt over als een rustig en nuchter persoon. Zo laat ze zich niet beïnvloeden door emoties. Eerlijkheid is een andere mooie eigenschap van Charlotte, ze zou zich niet anders voor doen dan dat ze is. Ze is sportief aangelegd en is dan ook minimaal vier keer in de week, in de sportschool te vinden. Daarnaast houdt ze van koken en vindt ze het leuk om te experimenteren met nieuwe ontbijtrecepten.

 

Charlotte heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis.      

location_onRegio Den Helder createMBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Karlijn heeft anderhalf jaar ervaring opgedaan binnen de juridische wereld. Ze heeft naast haar hbo-diploma Rechten, haar wo-Rechtsgeleerdheid en master Privaatrecht succesvol voltooid. Tijdens haar studie hbo-rechten heeft ze acht maanden stage gelopen als Stagiair Secretaris bij de Rechtbank. Wegens goed functioneren, is Karlijn na haar stage, nog zes maanden werkzaam geweest als Griffie Medewerkster en vervulde ze diverse ondersteunende werkzaamheden. Werkzaamheden die onder haar takenpakket vielen waren onder andere het voorbereiden van zittingen, meegaan naar huisbezoeken, uitspraken uitschrijven en de post verwerken. Daarnaast is ze verantwoordelijk geweest voor het agendabeheer van de Rechter en heeft ze een verslag geschreven over automatisering bij de Rechtbank. Na het behalen van haar master Privaatrecht in 2019, is Karlijn voor drie maanden gaan reizen. Ze is in begin april 2020 weer terug gekomen en is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Medewerkster binnen de advocatuur. Haar voorkeur gaat uit naar Arbeidsrecht, Erfrecht of Familierecht. Karlijn zou graag ervaring op willen doen bij een klein tot middelgroot advocatenkantoor.

 

Karlijn is een enthousiaste en intelligente jongedame die veel in haar mars heeft. Ze is een eerlijk persoon en ze houdt ervan om open met elkaar te communiceren. Karlijn heeft een kritische blik op zaken en voert haar werkzaamheden accuraat uit. Ze wil haar werk graag goed aanleveren en gaat dan ook in alle precisie te werk. Gemaakte stukken zal zij altijd goed door- en nalezen voordat zij deze inlevert. Tevens is ze erg vriendelijk en aanspreekbaar. Anderen stappen met plezier op haar af voor vragen of een praatje.

 

Karlijn is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAlkmaar createWO euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven