Van Tiel en van Logistiek. Luisterend kom je altijd verder, dat is een van Amber haar uitspraken. Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen. Amber gaat voor je aan de slag om die nieuwe uitdaging te realiseren. Zij helpt je bij het vinden van de juiste vacature in het vacaturebos. Zij bemiddelt talentvolle mensen naar junior, medior en senior functies in de logistieke hoek. Denk jij dat Amber jou kan helpen bij een nieuwe, leuke uitdaging? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht en ga het gesprek aan.


Vacatures

Assistent Transportplanner Intermodaal

Je hebt jou eerste ervaring opgedaan in de transportplanning en je bent klaar voor volgende stap in je carrière. Jouw nieuwe werkgever biedt jou de kans, kennis te maken met de uitdagende wereld van het intermodale transport. Zij gaan jou opleiden tot een volwaardige Transportplanner. Ga jij de uitdaging aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onregio Utrecht euro_symbol€2.200 tot €2.700

Senior Planner

Een verwarming thuis is één ding, maar de warmte binnenhouden is een vak op zich. Een goed geïsoleerd huis is voor het opkomende koude seizoen een pre voor elk huishouden! Dus houd jij van warmte en kan het bij jou thuis niet warm genoeg zijn? Lees dan snel verder, want als Senior Isolatie Planner zorg jij ervoor dat de huizen voor jouw verantwoordelijke omgevingen goed geïsoleerd zijn.

access_timeFulltime location_onOmgeving Apeldoorn euro_symbol€3.000 tot €4.000

Junior Planner

Het koude seizoen komt er weer aan dus pak je wanten en winterjas maar alvast uit de kast, want deze zal je in deze periode geheid nodig hebben! Ben jij ook altijd zo blij wanneer je huis goed geïsoleerd is, zodat de warmte binnenblijft? Lees dan snel verder, want als Junior Isolatie Planner kan jij er voor zorgen dat andere mensen er weer lekker warm bij zitten deze winter.

access_timeFulltime location_onOmgeving Apeldoorn euro_symbol€2.500 tot €3.000

Transportplanner

Denk jij ook altijd groot, groter, grootst en houd je ook van vers en lekker eten? Zoek dan niet verder, want deze horecagroothandel is op zoek naar een nieuwe Transportplanner en wie weet ben jij dat wel!

access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Casper (planner)

Casper is een jongeman die al ruim 10 jaar werkervaring heeft in verschillende functies bij verschillende logistieke partijen. In zijn huidige rol als Transportplanner is Casper verantwoordelijk voor de planning van koeltransport. Hier plant Casper dagelijks 3000 pallets in van levensmiddelen voor de volgende dag. Samen met 3 andere collega's van de planning is verzorgt Casper de retourvrachten van 6000 pallets van koeltransport en transport van zoetwaren voor de volgende dag. Het dagelijks ontvangen van 5 à 6 extra orders van het Customer Service Team, signaleren van lege vrachten en het contact onderhouden met chauffeurs via de boordcomputer betreffende laad en/- lostijden en wijzigingen van routes behoren ook tot Casper zijn takenpakket. Omdat Casper nog weinig uitdaging ziet in zijn huidige functie is Casper latent op zoek naar een functie als Transportplanner.

Casper is een iemand die een hekel heeft als mensen hun afspraken niet nakomen. "Er kan natuurlijk altijd wat tussenkomen maar laat het dan op zijn minst even weten!" zegt Casper. Dat Casper een goed geheugen heeft blijkt uit het feit dat wanneer een collega de volgende dag vraagt wat er in een situatie gebeurd is, dat Coen direct de details weet te vertellen. Daarnaast weet hij prioriteiten te stellen. Wanneer er een taak prioriteit heeft gaat Casper daar direct mee aan de slag. Dat Casper communicatief vaardig is blijkt uit het feit dat hij de tijd neemt voor zijn collega's om te vragen hoe het met ze gaat. Hij vindt het dan ook belangrijk dat collega's zich goed voelen op de werkvloer.

Casper heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onOmgeving Amersfoort createMBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Matthijs (Service Planner (monteurs))

Matthijs heeft ruim 6 jaar werkervaring als Planner bij een Amerikaanse multinational actief in elektronische controlesystemen. Als Planner plant Matthijs wekelijks 50 onderhoudsbeurten in. Daarnaast is Matthijs verantwoordelijk voor de personeelsplanning van 60 engineers. Deze engineers stuurt hij aan via het VPN computersysteem. Het maken van 40 werkbonnen voor de engineers, contact onderhouden met klanten via de telefoon en mail betreffende het inplannen van nieuwe onderhoudsbeurten en het maken van jaarlijks 50 offertes behoren ook tot Matthijs zijn verantwoordelijkheden. Doordat er bij zijn huidige werkgever geen doorgroeimogelijkheden zijn, merkt Matthijs dat hij qua ontwikkeling vast is komen te zitten. Daarom is Matthijs nu op zoek naar een nieuwe plannersfunctie met doorgroeimogelijkheden binnen de logistiek.

Matthijs is een echte teamplayer die ervan houdt om samen met anderen naar een bepaald doel te werken. Dit blijkt uit het feit dat hij graag zijn collega's helpt wanneer zij met vragen rondlopen. Zijn collega's van het Field Service Team en de engineers komen dan ook naar hem toe met vragen. Daarnaast omschrijft Matthijs zichzelf als een flexibele medewerker. Hij vindt het namelijk geen enkel probleem wanneer hij langer door moet werken om zijn werkzaamheden af te krijgen of als hij binnen zijn planning taken moet verschuiven omdat er prioriteiten gesteld moeten worden. Dat Matthijs stressbestendig is blijkt uit het feit dat hij dagelijks nieuwe onderhoudsaanvragen krijgt die hij ad hoc moet inplannen. 

Matthijs heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

location_onOmgeving Apeldoorn createHBO person44 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Simon (Planner)

Simon is ruim drie jaar werkzaam als Planner bij een bergingsbedrijf. In zijn huidige rol als Planner Meldkamer Berging heeft Simon dagelijks te maken met het ad-hoc inplannen van chauffeurs en bergingstransport. Hier is hij het centrale aanspreekpunt voor 8 vestigingen. Het contact onderhouden met klanten en chauffeurs en het aansturen van chauffeurs behoren ook tot Simon zijn taken. Daarnaast heeft Simon tijdens zijn studie stage gelopen als Transportplanner. In zijn rol als Transportplanner was Simon verantwoordelijk voor het inplannen van bulkgoederen zoals maïs, kolen en graan naar Frankrijk. Simon wil een Plannersfunctie met doorgroeimogelijkheden en is daarom op zoek naar een nieuwe baan als Transportplanner.

Simon is een spontane rustige jongeman die vol enthousiasme en passie vertelt over zijn werkzaamheden als Planner. Dat hij sociaal vaardig is blijkt uit het feit dat hij bij zijn huidige werkgever met verschillende partijen dagelijks moet communiceren en dat hij telefonisch nazorg biedt aan zijn chauffeurs. Simon weet om te gaan met het ad hoc inplannen van vrachten in stressvolle logistieke situaties zoals wanneer er politietransport nodig is of als er een auto met pech langs de weg staat. Simon leert snel en houdt van aanpakken. Dit blijkt uit het feit dat hij binnen 6 maanden intern stappen heeft gemaakt bij zijn huidige werkgever.

Simon heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand.

 

location_onArnhem createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Frenkie (Voorraadbeheerder)

Frenkie heeft ruim 5 jaar werkervaring binnen de logistiek bij verschillende logistieke partijen. In zijn huidige rol als Medewerker afdeling Logistiek krijgt Frenkie dagelijks te maken met het controleren van 50 à 60 inslagbonnen betreffende de hoeveelheden en gewichten van biologische melkproducten. Hij is verantwoordelijk voor het invullen van de gegevens van de inslagbonnen in het WMS systeem. Het dagelijks contact onderhouden met 50 à 60 klanten, transportplanners, douane en productieafdeling betreffende de productiebonnen en laad en lostijden behoren ook tot Frenkie zijn takenpakket. Doordat er bij zijn huidige werkgever geen duidelijke toekomstvisie is, merkt Frenkie dat hij qua ontwikkeling vast is komen te zitten. Daarom is Frenkie nu op zoek naar een starterfunctie binnen de Logistiek of Supply Chain.

Dat Frenkie ruimdenkend is blijkt uit het feit dat hij niet in problemen, maar in oplossingen denkt. Wanneer een vracht bijvoorbeeld niet past, doet hij er alles aan om het wel te laten passen om ervoor te zorgen dat de vracht op tijd op bestemming is. Frenkie is een sociale jongeman die altijd eerst iedereen wil leren kennen binnen de organistie. Daarnaast gaat Frenkie doelgericht te werk. Dit blijkt uit het feit dat hij bij zijn huidige werkgever vanaf de start van zijn contract heeft aangegeven dat hij een kantoorfunctie ambieert. Dit heeft hij een jaar later gerealiseerd.

Frenkie heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onOmgeving Barneveld-Amersfoort createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven