Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Valerie Visser

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06 - 47 55 41 07
linkedin.com/in/valerie-visser-15b285139/

Valerie Visser

Van Rotterdam en van Intern. Valerie is verantwoordelijk voor het zoeken van nieuwe collega’s binnen de organisatie, zodat Extra Talent kan blijven groeien. Zij houdt zich op dagelijkse basis bezig met het voeren van gesprekken met kandidaten, het enthousiasmeren van potentiële, nieuwe collega’s en alles daarom heen. Valerie krijgt energie uit het op zoek gaan naar waar iemand het beste in is en wat bij diegene past. Het mooiste is als daar een match uitkomt. Wil jij de nieuwe collega van Valerie worden? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Met jouw bijbaan een goed salaris verdienen en tegelijkertijd jouw sales skills verder ontwikkelen? Dat kan bij For the People! Je plant je eigen werktijden in en werkt samen met een leuk team. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€9 tot €13
Kan jij potentiële klanten op een natuurlijke en speelse manier overtuigen van onze dienstverlening? Ben je commercieel, klantgericht en weet jij als geen ander verkoopkansen te herkennen? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€1.800 tot €2.200
Zoek jij een dynamische bijbaan in een leuke organisatie waarbij jij jouw sales skills kan verbeteren? Dat kan bij ons! Een kantoor met leuke collega’s en flexibele werktijden: we hebben het allemaal! Lees snel verder voor jouw droombaan..

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€1.800 tot €2.100
Kan jij potentiële klanten op een natuurlijke en speelse manier overtuigen van onze dienstverlening? Ben je commercieel, klantgericht en weet jij als geen ander verkoopkansen te herkennen? Lees dan snel verder voor jouw perfecte bijbaan!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€1.800 tot €2.100
Meer vacatures weergeven