Valerie Visser

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06 - 47 55 41 07
linkedin.com/in/valerie-visser-15b285139/

Valerie Visser

Van Rotterdam en van Intern. Valerie is verantwoordelijk voor het zoeken van nieuwe collega’s binnen de organisatie, zodat Extra Talent kan blijven groeien. Zij houdt zich op dagelijkse basis bezig met het voeren van gesprekken met kandidaten, het enthousiasmeren van potentiële, nieuwe collega’s en alles daarom heen. Valerie krijgt energie uit het op zoek gaan naar waar iemand het beste in is en wat bij diegene past. Het mooiste is als daar een match uitkomt. Wil jij de nieuwe collega van Valerie worden? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Junior Recruiter

Wij zoeken starters die niet alleen geld willen verdienen, maar vooral willen leren en zich persoonlijk willen ontwikkelen. Iemand die wil groeien en bereid is daarvoor aan de slag te gaan. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen succes! Als Junior Recruiter werk jij naar jouw doelen en geef jij professionele begeleiding aan zowel jouw kandidaten als jouw opdrachtgevers.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €2.600

Recruitment Consultant

Jij bent een winnaar die alleen gaat voor goud. In een dynamische omgeving waar jij vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, functioneer jij het best. Dan kan ik je aanraden om bij Extra Talent te komen werken, want als Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor je eigen succes.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800

Accountmanager

Ben jij toe aan extra uitdaging in je werk? Een functie waarin je verantwoordelijk bent voor je eigen succes en ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen? Dan kan dit wel eens een hele toffe vacature voor jou zijn! Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800

Consultant Juridisch

Jij bent een winnaar die gaat voor goud. In een dynamische omgeving waar jij vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, functioneer jij het best. Herken jij jezelf in deze omschrijving, en sta jij te springen om samen te werken en te netwerken met grote advocaten- en notariskantoren in Amsterdam? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven