Valerie Visser

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06 - 47 55 41 07
linkedin.com/in/valerie-visser-15b285139/

Valerie Visser

Van Rotterdam en van Intern. Valerie is verantwoordelijk voor het zoeken van nieuwe collega’s binnen de organisatie, zodat Extra Talent kan blijven groeien. Zij houdt zich op dagelijkse basis bezig met het voeren van gesprekken met kandidaten, het enthousiasmeren van potentiële, nieuwe collega’s en alles daarom heen. Valerie krijgt energie uit het op zoek gaan naar waar iemand het beste in is en wat bij diegene past. Het mooiste is als daar een match uitkomt. Wil jij de nieuwe collega van Valerie worden? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Jij bent een winnaar die alleen gaat voor goud. In een dynamische omgeving waar jij vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, functioneer jij het best. Dan kan ik je aanraden om bij Extra Talent te komen werken, want als Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor je eigen succes.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000
Wij zijn op zoek naar starters die niet alleen geld willen verdienen, maar vooral veel willen leren en zichzelf op persoonlijk vlak willen ontwikkelen. Ontwikkeling en groei zijn belangrijk als je jong bent en je gaat in onze functie heel veel leren. Jij bent hier verantwoordelijk voor jouw eigen succes! Als Intercedent werk jij naar gestelde doelen en geef jij professionele begeleiding aan zowel werkzoekenden als bedrijven.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €2.800
Je bent een commercieel talent op zoek naar een uitdagende functie in recruitment. Jij houdt ervan om uitgebreid met mensen in gesprek te gaan. Jij krijgt een rush van het maken van de perfecte match en kickt op het behalen van resultaten. Je kan er nou eenmaal niets aan doen, zo ben jij gewoon! Ons advies: kom bij ons werken!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800
Ben je klaar met je studie en wil je je de komende twee jaar op meerdere vlakken snel ontwikkelen? Wil jij die nieuwe stap graag zetten binnen een bedrijf dat jouw inzet oprecht waardeert en jou de juiste kansen biedt? Kom dan bij Extra Talent werken!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800
Meer vacatures weergeven