Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Tiel en van Supply Chain. Als Joris zichzelf in steekwoorden zou beschrijven, zou dit uitkomen op empathisch, flexibel en leergierig. Deze competenties gebruikt hij tijdens zijn zoektocht voor jouw nieuwe uitdaging. Tijdens jullie eerste gesprek zal hij bespreken wie je bent en wat je wil. Al deze facetten bij elkaar zorgen ervoor dat Joris de juiste match kan maken. Meer informatie of denk je dat Joris jou kan helpen met een baan waar je blij van wordt? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Heb je enige jaren ervaring als Calculator en klaar voor de volgende stap in je carrière? Deze organisatie is een specialist op gebied van groenvoorziening. Ben je proactief en weet je van aanpakken? Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onRegio Lopik euro_symbol€2.700 tot €3.500
Ben je net klaar met je studie en wil je werken in de groenvoorziening als Calculator? Deze organisatie is een specialist op gebied van groenvoorziening. Ben je proactief en weet je van aanpakken? Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onRegio Lopik euro_symbol€2.500 tot €3.000
Heb jij enige jaren ervaring als werkvoorbereider en toe aan een volgende stap in je carrière? Deze organisatie is een specialist op gebied van groenvoorziening. Ben je proactief en weet je van aanpakken? Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onRegio Lopik euro_symbol€2.700 tot €3.500
Ben je net klaar met je studie en wil je werken in de groenvoorziening als Werkvoorbereider? Deze organisatie is een specialist op gebied van groenvoorziening. Ben je proactief en weet je van aanpakken? Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onRegio Lopik euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Amber is bijna afgestudeerd aan de Universiteit met een Master Supply Chain Management. Haar passie voor Supply Chain Management heeft ze ontwikkeld tijdens haar Bachelor International Business Administration. Ze zat een semester in Oslo, de stad van internationale handel, en kreeg hier een breed scala aan vakken volgde op het gebied van Supply Chain Management en Logistiek. Met name onderwerpen omtrent de benodigde samenwerking tussen Supply Chain Partners evenals het omgaan met verschillende risicofactoren spreken haar erg aan. Dit heeft ze laten terugkomen in haar bachelorscriptie. Ze heeft onderzocht welke beveiligingrisico's er geïdentificeerd kunnen worden en hoe blootstelling aan deze risico's verminderd kan worden door middel van internationale samenwerking en het delen van informatie tussen Supply Chain Partners, overheden, de douane en kennisinstituten. Voor de afstudeerscriptie van haar Master, waar ze momenteel volop mee bezig is, onderzoekt ze voor een internationaal elektronicabedrijf hoe het hoge aantal ladingdiefstalincidenten verminderd kan worden. Naast haar Master doet ze verschillende adviesprojecten, zoals de indeling van een supermarkt optimaliseren ter behoeve van het stimuleren van impulsaankopen.Nadat Anne-Lotte is afgestudeerd, is ze op zoek naar een baan waar ze haar opgedane kennis graag verder zou willen toepassen in de praktijk binnen een functie op het gebied van Supply Chain Risk Management. 

Om een goed beeld te krijgen van de capaciteiten van Amber binnen de Supply Chain, hebben we haar gevraagd om onze Talent Pitch te maken. In deze test wordt de aansluiting van een kandidaat met een functie binnen de Supply Chain getoetst. Uit deze resultaten blijkt dat Amber uitermate kwaliteits- en resultaatgericht is. Niet alleen de resultaten van deze test laten dat zien. Amber heeft haar middelbare school cum laude (8,0) afgerond en haar Bachelor zelfs summa cum laude (9,0) gaat altijd voor het beste resultaat. Daarnaast blijkt uit de Talent Pitch dat Amber erg sterk in het plannen en organiseren. Ze maakt overal lijstjes voor en zorgt dat ze haar werk afkrijgt, en ook nog eens van hoge kwaliteit. Verder laten de resultaten zien dat Amber nauwkeurig is. Zo is ze bijvoorbeeld in staat snel fouten te ontdekken. 

Amber is per juli fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2700 bruto per maand. 

location_onRegio Utrecht createWO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Roelof heeft ruim 10 jaar ervaring als inkoper en heeft voornamelijk gewerkt bij technische productiebedrijven. Binnen een groot technisch productiebedrijf betselt Roelof producten, vraagt hij offertes aan en controleert hij producten. Hij werkt hier in een hecht team. Bij een ander productiebedrijf was Roelof als inkoper verantwoordelijk voor het implementeren van SAP. Daarnaast was hij bij dit bedrijf de enige inkoper en dus eindverantwoordelijk voor alle inkoopprocessen. Roelof mist momenteel structuur in zijn huidige baan. Als ervaren inkoper is Roelof op zoek naar een technisch productiebedrijf. 

Roelof is een enthousiaste en gedreven man. Hij is gepassioneerd over zijn werkzaamheden bij de bedrijven waarvoor hij heeft gewerkt. Roelof is leergierig. Ondanks dat hij geen technische opleiding heeft gevolgd, was hij altijd bereid om veel over de techniek te leren, ook in eigen tijd. Roelof heeft een sterk analytisch denkvermogen. Hij is in staat om de inkoopprocessen zo te laten verlopen dat er geen vertragingen oplopen. Roelof is vasthoudend. Als hij ergens een bepaald idee over heeft, moeten er goede argumenten komen om Remi te overtuigen. Roelof werkt graag in teamverband. 

Roelof heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand, op basis van een 32 uur durende werkweek.

location_onArnhem createMBO person43 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Jaap heeft ruim 20 jaar ervaring als inkoper en heeft voornamelijk gewerkt bij productiebedrijven. Bij een kunstoffabrikant, waar hij meer dan 10 jaar (senior)inkoper was, was hij verantwoordelijk voor de inkoop en het zorg dragen voor tijdige aanlevering van goederen. Daarnaast verbeterde en begeleidde hij de inkoopprocessen. Bij een bedrijf dat verpakkingen produceert, was Jaap Hoofd Inkoop. Hier gaf hij leiding aan vier medewerkers en was hij verantwoordelijk voor het professionaliseren van de inkoopafdeling en de inkoopprocessen. Hier was hij een coachende leider, omdat hij het fijn vindt om zijn collega’s als gelijke te behandelen. Door een verhuizing van de vestiging, was Jaap genoodzaakt een andere baan te zoeken. Vervolgens maakte Jaap een uitstapje naar accountmanager. Jaap werkt toch liever als inkoper, omdat dit veelzijdiger is. Jaap is op zoek naar een rol als Senior Inkoper / Hoofd Inkoop.

Jaap is een sociale man die gemakkelijk contact maakt met mensen en organisaties. Hij netwerkt graag, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Hij is goed in staat om te kijken naar de belangen van de verkopende partij en gaat altijd voor een win-win. Dit maakt Jaap een goede onderhandelaar. Tevens is Jaap innovatief. Hij is altijd bezig om processen te verbeteren. Jaap heeft bij de kunststoffabrikant het proces zo weten te verbeteren dat er geen vertraging meer  werd opgelopen bij binnenkomende goederen. Jaap is een teamplayer die graag onderdeel uitmaakt van een team. 

Jaap heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

location_onregio Arnhem createMBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Ian is bezig met zijn deeltijd opleiding Logistiek Management en heeft meer dan 4 jaar ervaring als leidinggevende in een productiebedrijf. Op dit moment is hij werkzaam bij een grote retailketen als supply chain planner Hij is daar verantwoordelijk voor bestellingen die vanuit de winkels gedaan worden en de inkoop ervan. Hij staat dagelijks in contact met de leveranciers over de leverdata, tijden en condities. Hij analyseert vanuit excelsheets de data op fouten en stuurt deze waar mogelijk bij. Hij is het aanspreekpunt voor de winkels over de voorraden en bestellingen. Door analyses uit te voeren houdt hij de concurrentie goed in de gaten en adviseert de afdeling inkoop om hier op in te spelen. Hij houdt het proces nauwlettend in de gaten en denkt hier mee in verbeterprocessen, zoals het verloop van fast- en slowmovers in kaart brengen en voorraadderving tegen te gaan. Per juni loopt zijn tijdelijke opdracht af en wil hij zich verder ontwikkelen in een organisatie als supply chain planner.

Ian is een liergierige werknemer, hij is betrokken om zo nog beter te kunnen presteren. Hij is gebrand om succesvol te zijn voor de organisatie en gaat daarom geen uitdaging uit de weg. Hij heeft een open persoonlijkheid en is altijd in staat om meer te ontdekken en te leren, zo staat hij open om cursussen te volgen en wil hij graag doorgroeien in de organisatie. Analytisch is hij sterk, dit blijkt uit de data analyses, die hij gemaakt heeft en hieruit af kan lezen wat de knelpunten en/of verbeterpunten zijn binnen een proces, zoals advies uitbrengen voor prijsverlagingen, omdat de concurrent een filiaal opent naast een eigen filiaal.

Ian is per half juni beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.450,- o.b.v. 32 uur.

location_onRegio Nijmegen createHBO person28 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven