Van Tiel en van Supply Chain. Als Joris zichzelf in steekwoorden zou beschrijven, zou dit uitkomen op empathisch, flexibel en leergierig. Deze competenties gebruikt hij tijdens zijn zoektocht voor jouw nieuwe uitdaging. Tijdens jullie eerste gesprek zal hij bespreken wie je bent en wat je wil. Al deze facetten bij elkaar zorgen ervoor dat Joris de juiste match kan maken. Meer informatie of denk je dat Joris jou kan helpen met een baan waar je blij van wordt? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Binnen deze internationale organisatie krijg je de kans om je te ontwikkelen. Ben jij op zoek naar een organisatie waar jouw mening gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder, want wie weet wordt jij onderdeel van dit gezellig inkoopteam.

access_timeFulltime location_onregio Ede euro_symbol€2.400 tot €3.000
Al aardig wat kennis van inkoop en klaar voor een vervolgstap! Onderhandelen over de beste prijs, afspraken maken over de beste levercondities en uiteraard het monitoren van orders, dat ga jij hier doen. Jij bent niet te beroerd om jezelf te ontwikkelen en samen met je collega’s de inkoopafdeling naar een hoger niveau te brengen. Let’s go!

access_timeFulltime location_onRegio Gorinchem euro_symbol€2.700 tot €3.400
Ben jij klaar met je opleiding en heb je enige werkervaring in de Supply Chain? Dan is deze functie voor jou bedoeld! Niet alleen word jij van A tot Z begeleid in het hele leertraject. Ook word jij op verschillende afdelingen ingezet zodat je precies weet wat er bij jou past! Lees snel verder over de organisatie!

access_timeFulltime location_onOmgeving Amersfoort euro_symbol€2.600 tot €3.100
Deze organisatie is aan het groeien, ondanks dat ze al ruim drie decennia bestaan. Deel uitmaken van een stabiele en groeiende organisatie; Wie wil dat nou niet? Jij bent de onmisbare schakel voor het productieteam en relevant voor elke afdeling in het bedrijf. En dat in een rol waar jij de grondlegger van mag zijn. Klinkt saai toch? Niet? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Ede euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anton heeft ruim 25 jaar werkervaring in de logistiek en supply chain. In zijn laatste functie is hij werkzaam geweest als Teammanager Kwaliteitsbeheer. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van 4 medewerkers, het coördineren van de kpi’s en voorraadverschillen en het monitoren van de administratieve goederenstromen. Ook ondersteunde Anton bij de dagelijkse planning en was hij projectleider bij het opzetten van het centraal magazijn. Vanwege een reorganisatie is zijn Anton zijn functie komen te vervallen. Om die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het bedrijfsbureau, waar hij zich bezig kan gaan houden met de planning en eventuele projecten.

Anton is rustige man met een groot analytisch en conceptueel vermogen. Hij is goed met cijfers en systemen en denkt in oplossingen. Met zijn positief kritische blik is Anton in staat om vroegtijdig knelpunten te signaleren en deze op te lossen. Bovendien heeft Anton een brede interesse en kennis ontwikkeld binnen de logistiek en supply chain. Met zijn kennis kan hij mensen bereiken en stimuleren om de neuzen dezelfde kan op te krijgen, doordat hij een boodschap duidelijk weer over te brengen.

Anton is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onRegio Nijmegen createHBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Teun heeft 12 jaar ervaring als Engineer. Na het behalen van zijn hbo diploma logistiek en bedrijfskunde heeft hij werkervaring opgedaan binnen verschillende organisaties in de logistiek. In deze functie is hij betrokken geweest bij diverse projecten, waaronder de implementatie van een WMS systeem (SAP) en de verhuizing naar en inrichting van een nieuw distributiecentrum (10.000 m2). Momenteel is Teun werkzaam als Supply Chain Manager bij een groothandel. Helaas is er bij zijn huidige werkgever weinig ruimte voor procesoptimalisatie. Om die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Engineer.

Teun is een proactieve man met een groot analytisch en conceptueel vermogen. Hierdoor is hij in staat om obstakels verbanden te leggen, eventuele problemen vroegtijdig te constateren en verbetervoorstellen aan te dragen. Bovendien beschikt Teun over goede communicatieve vaardigheden. Hij komt rustig over en kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus binnen een organisatie. Ook weet hij zijn mening te onderbouwen aan de hand van data en cijfers. Tot slot is Teun een teamplayer die afdelingen met elkaar verbind en altijd het gezamenlijke doel nastreeft.

Teun heeft salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand en is in overleg snel beschikbaar.

location_onRegio Nijmegen createHBO person41 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Na het behalen van zijn mbo diploma heeft Koen 17 jaar werkervaring opgedaan binnen de logistiek en supply chain. In deze periode is hij meerdere malen doorgegroeid in zijn functie en inmiddels is hij 3 jaar werkzaam als supply chain planner. In deze functie is Koen verantwoordelijk voor het beheren, plannen en forecasten van het assortiment voor 315 filialen binnen Nederland. Ook is hij verantwoordelijk voor het voorraadniveau in het distributiecentrum, het uitrollen en beheren van de inboundplanning en het beheren van de leveranciers. Koen wil graag dichter bij huis gaan werken en is om die reden op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner.

Koen is een proactieve en stressbestendige jongeman met een groot analytisch vermogen. Zoals hij zelf zegt houd hij ervan om zijn ‘mouwen op te stropen’ en lekker bezig te zijn. Toch behoud hij in hectische situaties het overzicht door prioriteiten te stellen en hoofd- en bijzaken te scheiden. Koen is communicatief vaardig en haalt voldoening uit een functie waarin hij veel interactie heeft met klanten, leveranciers of vervoerders. Uit het feit dat Koen pas 2 werkgevers heeft gehad op 34-jarige leeftijd, valt te concluderen dat hij een betrouwbare en loyale werknemer is. Als hij op zijn plek zit, trekt hij na verloop van tijd graag wat extra taken naar zich toe om de uitdaging te behouden.

Koen is fulltime beschikbaar, heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van €3.750,- bruto per maand.

location_onRegio Nijmegen createMBO person34 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Ralf heeft ruim 10 jaar werkervaring opgebouwd in de logistiek en supply chain. De rode draad in zijn carrière zijn planning en het optimaliseren van processen. Momenteel is Ralf werkzaam bij een zakelijk dienstverlener in de functie van Business Support Officer. In deze functie coördineert hij het proces van de aanvraag van de klant tot de realisatie hiervan. Daarnaast coördineert hij de overgang van het ERP systeem SAP naar MS Dynamics en is hij een track and trace model aan het implementeren, zodat aanvragers de status van de aanvraag kunnen inzien en medewerkers efficiënter kunnen werken. Ralf heeft zijn twijfels of de organisatie een lang bestaansrecht heeft en is om die reden op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek of supply chain, waarin hij zich bezig kan houden met plannen en procesoptimalisatie.

Ralf is een rustige jongeman met een groot analytisch vermogen. Hij vindt het fijn om betrokken te zijn in de algehele keten en is van nature een analist die met een kritische blik processen bekijkt en ervoor zorgt dat deze op elkaar afgestemd zijn. Ralf is iemand die out of the box denkt, met oplossingen komt en klantgericht te werk gaat. Bovendien is hij de de rust zelve waardoor hij goed kan omgaan met stressvolle situaties. Verder blinkt Ralf uit in zijn communicatie, hij weet zijn boodschap helder en duidelijk over te brengen op de ontvanger en communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus.

Ralf is fulltime beschikbaar, heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.850,- bruto per maand.

location_onregio Nijmegen createMBO person33 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven