Van Tiel en van Supply Chain. Als Joris zichzelf in steekwoorden zou beschrijven, zou dit uitkomen op empathisch, flexibel en leergierig. Deze competenties gebruikt hij tijdens zijn zoektocht voor jouw nieuwe uitdaging. Tijdens jullie eerste gesprek zal hij bespreken wie je bent en wat je wil. Al deze facetten bij elkaar zorgen ervoor dat Joris de juiste match kan maken. Meer informatie of denk je dat Joris jou kan helpen met een baan waar je blij van wordt? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Ben jij een professionele tafelvoetbalspeler? Lees dan snel verder! Bij deze jonge, informele organisatie kan jij jezelf ontwikkelen tot een echte inkoopprofessional. Daarnaast mag jij elke vrijdag je weekend goed beginnen met een tafelvoetbaltoernooi met je collega’s! Klinkt dit je als muziek in de oren? Lees dan snel verder! 

access_timeFulltime location_onAmersfoort euro_symbol€2.700 tot €3.100
Passie voor beveiliging en veiligheid van het land. Dit stoere en succesvolle bedrijf is op zoek naar een Assistent Inkoper die zichzelf graag wil ontwikkelen. Ben jij dat? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Amersfoort euro_symbol€2.500 tot €3.000
Toe aan een organisatie waar er wél naar jou en jouw ideeën wordt geluisterd? Heb jij technisch inzicht en sta je te popelen om de eerste stappen in je carrière te zetten in een technisch productiebedrijf? Deze informele en moderne organisatie is dan op zoek naar jou! Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Apeldoorn euro_symbol€2.200 tot €3.100

Jij houdt van hout en wil een baan waar je ruimte krijgt om je eigen werkzaamheden te bepalen. Jij wil werken in een jonge en dynamische organisatie waar je gezien wordt en waar er écht wat met jouw slimme ideeën wordt gedaan. Ben je op zoek naar een baan als Werkvoorbereider / Planner, waarbij jij een belangrijke schakel bent binnen de organisatie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Veenendaal euro_symbol€2.000 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Michel heeft recent zijn Master Organic Argiculture succesvol afgerond. Hij heeft ruim een jaar ervaring als Specialist Toezicht in de agrarische sector. Hier ontwerpt hij ketenanalyses en onderhoudt en verbertert hij het contact tussen zijn organisatie en de NVWA. Daarnaast heeft hij dagelijks contact (zowel per mail als per telefoon) met verschillende landen, zoals China en Brazilië. Michel is op zoek naar een functie in de agrarische sector, waar hij zijn analytische kwaliteiten kan benutten. 

Michel is een analytisch sterke man. Hij denkt kritisch na, waardoor hij in staat is om beslissingen te maken op basis van alle vergaarde informatie. Hierdoor kan Michel processen zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Michel is resultaatgericht en vindt het fijn om zijn verbeteringen terug te zien. Hierdoor werkt hij goed op projectmatige basis. Hij vindt het fijn om in teamverband te werken. 

Michel is per direct beschikbaar voor een analytische functie in de agrarische sector. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onZwolle createWO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Maarten heeft ruim een jaar ervaring als logistiek coördinator. Bij een internationaal logistieke dienstverlener coördineerde hij internationale zendingen. Hier voerde hij wekelijks 50 orders in en handelde hij 40 aanvragen per week af. Maarten was medeverantwoordelijk voor weg-, zee- en luchttransport. Hij had contact met Zuid-Amerikaanse klanten, zowel telefonisch als per mail. Daarnaast was Maarten verantwoordelijk voor het opstellen, controleren en doorzetten van facturen. Maarten is op zoek naar een functie als Supply Chain planner, waar hij zijn kwaliteiten kan benutten.

Maarten is een analytisch sterke man. Hij denkt kritisch na, waardoor hij in staat is om beslissingen te maken op basis van alle vergaarde informatie. Hierdoor kan Maarten processen zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Tijdens een van zijn stages heeft hij het magazijn van een bedrijf opnieuw ingericht, waardoor er minder opslagruimte nodig was. Maarten functioneert goed in teamverband. Hij vindt het fijn om samen zaken op te lossen. Maarten heeft een groot doorzettingsvermogen. Hij heeft zijn Master International Markets in Spanje gedaan, waar hij bij een Spaanstalig bedrijf stage heeft gelopen. Maarten heeft hiervoor de Spaanse taal geleerd.

Maarten is per direct beschikbaar als Supply Chain Planner. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

location_onUtrecht createWO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Roelof heeft ruim 10 jaar ervaring als inkoper en heeft voornamelijk gewerkt bij technische productiebedrijven. Binnen een groot technisch productiebedrijf betselt Roelof producten, vraagt hij offertes aan en controleert hij producten. Hij werkt hier in een hecht team. Bij een ander productiebedrijf was Roelof als inkoper verantwoordelijk voor het implementeren van SAP. Daarnaast was hij bij dit bedrijf de enige inkoper en dus eindverantwoordelijk voor alle inkoopprocessen. Roelof mist momenteel structuur in zijn huidige baan. Als ervaren inkoper is Roelof op zoek naar een technisch productiebedrijf. 

Roelof is een enthousiaste en gedreven man. Hij is gepassioneerd over zijn werkzaamheden bij de bedrijven waarvoor hij heeft gewerkt. Roelof is leergierig. Ondanks dat hij geen technische opleiding heeft gevolgd, was hij altijd bereid om veel over de techniek te leren, ook in eigen tijd. Roelof heeft een sterk analytisch denkvermogen. Hij is in staat om de inkoopprocessen zo te laten verlopen dat er geen vertragingen oplopen. Roelof is vasthoudend. Als hij ergens een bepaald idee over heeft, moeten er goede argumenten komen om Remi te overtuigen. Roelof werkt graag in teamverband. 

Roelof heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand, op basis van een 32 uur durende werkweek.

location_onArnhem createMBO person43 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Jaap heeft ruim 20 jaar ervaring als inkoper en heeft voornamelijk gewerkt bij productiebedrijven. Bij een kunstoffabrikant, waar hij meer dan 10 jaar (senior)inkoper was, was hij verantwoordelijk voor de inkoop en het zorg dragen voor tijdige aanlevering van goederen. Daarnaast verbeterde en begeleidde hij de inkoopprocessen. Bij een bedrijf dat verpakkingen produceert, was Jaap Hoofd Inkoop. Hier gaf hij leiding aan vier medewerkers en was hij verantwoordelijk voor het professionaliseren van de inkoopafdeling en de inkoopprocessen. Hier was hij een coachende leider, omdat hij het fijn vindt om zijn collega’s als gelijke te behandelen. Door een verhuizing van de vestiging, was Jaap genoodzaakt een andere baan te zoeken. Vervolgens maakte Jaap een uitstapje naar accountmanager. Jaap werkt toch liever als inkoper, omdat dit veelzijdiger is. Jaap is op zoek naar een rol als Senior Inkoper / Hoofd Inkoop.

Jaap is een sociale man die gemakkelijk contact maakt met mensen en organisaties. Hij netwerkt graag, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Hij is goed in staat om te kijken naar de belangen van de verkopende partij en gaat altijd voor een win-win. Dit maakt Jaap een goede onderhandelaar. Tevens is Jaap innovatief. Hij is altijd bezig om processen te verbeteren. Jaap heeft bij de kunststoffabrikant het proces zo weten te verbeteren dat er geen vertraging meer  werd opgelopen bij binnenkomende goederen. Jaap is een teamplayer die graag onderdeel uitmaakt van een team. 

Jaap heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

location_onregio Arnhem createMBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven