Van Tiel en van Supply Chain. Met expertise en inlevingsvermogen gaat Max op zoek naar jouw nieuwe uitdaging. Hij haalt zijn energie uit persoonlijke gesprekken en het achterhalen van welke baan bij jou past. Doordat hij nog jong en creatief is, kijkt hij naar jou als persoon en hij plaatst je niet in hokjes. Ben jij benieuwd hoe Max tot de Max gaat om jou te helpen aan een nieuwe uitdaging? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Je bent enkele jaren actief binnen een analyserende / plannende rol en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. In deze functie zal je als Supply Chain Coördinator een vitale rol bekleden binnen de productieplanning en procesoptimalisatie. Heb ik je aandacht al? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onRegio Leerdam euro_symbol€3.000 tot €3.800
Op zoek naar een vervolgfunctie als Calculator in combinatie met Werkvoorbereider? Binnen deze functie ben je binnen no-time specialist in het vakgebied. Wil je jouw kennis van de (utiliteit)bouw in de praktijk brengen? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRegio Veenendaal euro_symbol€2.900 tot €4.000
Is plannen een bezigheid die jou in het bloed zit? Wil jij betrokken zijn bij elke afdeling binnen het bedrijf? Dan is deze functie als Supply Chain Planner je op het lijf geschreven. Binnen no-time zal jij specialist zijn in dit vakgebied en ben je onmisbaar voor de rest van het team. Al benieuwd wat voor functie er op je staat te wachten? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRegio Doetinchem euro_symbol€2.900 tot €3.500
Wil jij een belangrijke functie bekleden binnen een groeiende organisatie? We zijn hard op zoek naar een Supply Chain Planner. Je zal in deze functie een onmisbare schakel zijn tussen Management, Inkoop, Productie en Planning. Al nieuwsgierig? Lees snel verder! 
access_timeFulltime location_onRegio Leerdam euro_symbol€2.700 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

20 Jaar geleden heeft Alfred zijn hbo-diploma Logistiek & Economie behaald. De 20 jaar aan ervaring en de diverse banen in verschillende branches hebben Alfred een heel specifiek beeld gegeven in wat hij leuk vindt en kan. Plannen. Na het bekleden van de functie Forwarding Officer van 2003 tot 2011 waar hij plannend en operationeel actief was, kwam Alfred erachter dat Supply Chain zijn voorkeur had. Deze interesse heeft de afgelopen 10 jaar vorm gekregen door diverse functies zoals Material Planner, Order Processor, Repack Planner en Customer Service uit te oefenen. Deze functies hebben zijn vermoeden bevestigd, en nu is hij zeker in wat voor volgende uitdaging hij zichzelf ziet. Bezig zijn met de productie. Of het nou als Material Planner, Voorraadbeheerder of Productie Planner is, Alfred wil operationeel bezig zijn om het volledige productieproces van top tot teen te optimaliseren. Dit doet hij graag in teamverband, bij een productie- of Retail organisatie. Voor Alfred is een bedrijf waar hij zich op zijn plek voelt en waar een informele onderlinge sfeer hangt vitaal.

Alfred omschrijft zichzelf als kalm en resultaatgericht en dit is goed terug te zien in ons gesprek. Geen woorden maar daden. Alfred is niet bang om te zeggen wat hij denkt, maar probeert alles subtiel te regelen door gesmeerde samenwerking. Resultaatgericht is te herleiden uit de targets en productie eisen die hij bij elke taak met alle liefde heeft gerealiseerd. Hij opereert graag in een middelgroot tot groot bedrijf waar hij in teams het beste uit zijn productiviteit kan halen.

Alfred is per direct beschikbaar en heeft een bruto salaris indicatie van € 3.100 ,- op basis van 40 uur.

location_onRegio Tiel createHBO person42 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Yi heeft ruime ervaring als Analist en heeft voornamelijk gewerkt in grote internationale organisaties. Bij een detailhandelorganisatie was Yi verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van complexe problemen aan de kassa- en hoofdkantoorsystemen. Bij een ander bedrijf onderzocht Yi hoe de documentatie het beste gedigitaliseerd kan worden. Omdat Yi elke dag ruim twee uur aan het reizen was, is ze op zoek naar een baan dichterbij huis. Yi zoekt een baan waar ze haar analytische kwaliteiten kan inzetten. 

Yi is een analytisch sterke vrouw. Ze denkt kritisch na, waardoor ze in staat is om beslissingen te maken op basis van alle vergaarde informatie. Hierdoor kan Yi processen zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Daarnaast is ze een erg enthousiaste en gemotiveerde werknemer. Yi krijgt energie van het analyseren en oplossen van problemen. Yi is internationaal georiënteerd en heeft uitstekende interdisciplinaire en interculturele communicatievaardigheden in zowel Chinees als Engels. 

Yi is per direct beschikbaar als Supply Chain Analist. Zij is 36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.600,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

location_onNijmegen createWO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Roelof heeft ruim 10 jaar ervaring als inkoper en heeft voornamelijk gewerkt bij technische productiebedrijven. Binnen een groot technisch productiebedrijf betselt Roelof producten, vraagt hij offertes aan en controleert hij producten. Hij werkt hier in een hecht team. Bij een ander productiebedrijf was Roelof als inkoper verantwoordelijk voor het implementeren van SAP. Daarnaast was hij bij dit bedrijf de enige inkoper en dus eindverantwoordelijk voor alle inkoopprocessen. Roelof mist momenteel structuur in zijn huidige baan. Als ervaren inkoper is Roelof op zoek naar een technisch productiebedrijf. 

Roelof is een enthousiaste en gedreven man. Hij is gepassioneerd over zijn werkzaamheden bij de bedrijven waarvoor hij heeft gewerkt. Roelof is leergierig. Ondanks dat hij geen technische opleiding heeft gevolgd, was hij altijd bereid om veel over de techniek te leren, ook in eigen tijd. Roelof heeft een sterk analytisch denkvermogen. Hij is in staat om de inkoopprocessen zo te laten verlopen dat er geen vertragingen oplopen. Roelof is vasthoudend. Als hij ergens een bepaald idee over heeft, moeten er goede argumenten komen om Remi te overtuigen. Roelof werkt graag in teamverband. 

Roelof heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand, op basis van een 32 uur durende werkweek.

location_onArnhem createMBO person43 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Gijs is werkzaam bij een internationale handels- en serviceorganisatie als Voorraadbeheerder. In deze rol stuurt, begeleidt en verbetert hij de supply chain processen, zodat een optimale productbeschikbaarheid gerealiseerd kan worden. Gijs is een zeer gewaardeerde werknemer en een bekend gezicht, want hij loopt er al 16 jaar rond. Begonnen als Warehouse Medewerker en over de jaren opgeklommen tot de onmisbare schakel in de supply chain die hij nu is. Gijs krijgt veel verantwoordelijkheid, momenteel als mede-eigenaar van een project om een nieuw distributiemodel op te zetten. Ook is hij de persoon bij wie zijn collega’s terecht kunnen wanneer zij problemen hebben met de interne systemen. Na een mooie en leerzame periode is Gijs nu klaar voor een volgende stap. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie met verantwoordelijkheid, die verder borduurt op zijn huidige rol, zoals Voorraadbeheerder of Coördinator.

 

Gijs is een sociale man met een positieve instelling en goed gevoel voor humor. Hij werkt hard en helpt ook graag zijn collega’s om het maximale uit hun werk te halen. Gijs is een echte teamspeler, wat terug te zien is in zijn vrije tijd, waarin hij graag voetbalt met zijn team. Samenwerken is een aspect in zijn werk waar hij plezier aan beleeft en goed in is, wat resulteerde in de coördinerende en motiverende rol die hij nu heeft. Gijs’s jarenlange ervaring in alle lagen van de organisatie hebben hem een expertise gegeven welke hij graag inzet om meerwaarde te creëren bij zijn volgende werkgever.

 

Gijs heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor een salarisindicatie van € 3.400,- bruto.

 

location_onregio Amersfoort createMBO person36 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven