Van Tiel en van Supply Chain. Met expertise en inlevingsvermogen gaat Max op zoek naar jouw nieuwe uitdaging. Hij haalt zijn energie uit persoonlijke gesprekken en het achterhalen van welke baan bij jou past. Doordat hij nog jong en creatief is, kijkt hij naar jou als persoon en hij plaatst je niet in hokjes. Ben jij benieuwd hoe Max tot de Max gaat om jou te helpen aan een nieuwe uitdaging? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Demand Planner

Vraag en aanbod. Eigenlijk heb je er elke dag wel mee te maken. Of het nou bij de vleesafdeling van de Jumbo is, in de trein naar Zwolle, of bij een concert van Kensington, in alle gevallen is er aanbod van iets wat gevraagd wordt. Zo kan je baan ook bestaan uit de vraag waar aanbod op gevonden moet worden. Deze zuivelorganisatie is namelijk hard op zoek naar een Demand Planner die hun team komt versterken. Dus mocht je aanbod en vraag mooi op elkaar willen afstemmen en er ook nog voor betaald worden, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Nijmegen euro_symbol€2.900 tot €3.400

Demand Planner

"Eerst komt de gedachte. Daarna komt de organisatie van die gedachte in ideeën en plannen. Tenslotte komt de transformatie van de plannen in de realiteit. Zoals je ziet ligt het begin dus in je verbeelding." Een welbekende quote van Napoleon Hill die zeer goed aansluit op deze functie. Want waar het begin ligt bij de verbeelding, ligt de transformatie naar realiteit bij het plannen. Essentieel die planners dus. En wat nou als je er ook nog eens geld mee kan verdienen… Heb ik je aandacht al?

access_timeFulltime location_onRegio Utrecht euro_symbol€2.700 tot €3.200

Operationeel Inkoper

Vind jij het leuk om commercieel en operationeel bezig te zijn in één functie? Een rol waar je op een veelzijdige manier de touwtjes in handen hebt over het inkoopproces? Wij maken machines voor een product dat iedereen kent voor het ontbijt. Heb ik je aandacht al? Dan zou ik vooral verder lezen, want dan zou deze functie heel goed bij jou aan kunnen sluiten!

access_timeFulltime location_onRegio Utrecht euro_symbol€2.900 tot €3.400

Werkvoorbereider

Hoe zou het jou lijken om zowel de leiding te nemen over het team boven je, als leiding te geven aan het team onder je? Wij zijn op zoek naar een spin in het web voor ons team die zowel commercieel als operationeel te werk kan gaan. Voel je je al geroepen? Dan zit je op de goede pagina, want dan is dit jouw toekomstige functie!

access_timeFulltime location_onRegio Utrecht euro_symbol€2.800 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Leon (Project Analist)

Leon besloot op zijn 18e de uitdaging op te zoeken en is toen voor 4 jaar het leger in gegaan. Hierna heeft hij zijn mbo-diploma behaald voor Hospitality & Events. Hierdoor ging hij van streven naar een volgende militaire rang naar streven naar het meest optimaal georganiseerde bedrijfsevenement. Zijn passie voor plannen is hier gevormd die hij in zijn volgende functie heeft gerealiseerd als Magazijn Planner. Zo heeft hij zich de fijne kneepjes van SAP eigen gemaakt en heeft zich daarna in een organisatie, gespecialiseerd in de productie van consumentenproducten, hogerop gewerkt van Supply chain Assistant naar Productie Coördinator. Het hogerop klimmen van magazijnmedewerker naar Productie Coördinator heeft hem kennis laten maken met een grote hoeveelheid facetten binnen Supply Chain. Dit heeft zijn passie alleen maar bevestigd. Hij ambieert een functie als Productie of Material Planner waar nauw teamverband en doelgericht werken centraal staan.

In mijn gesprek met Leon zat er een zeer kalme en vriendelijke jongen voor me die met passie en trots sprak over zijn prestaties tot nu toe. Waar men zou denken dat in het leger dienen, bedrijfsevenementen organiseren en productieprocessen uitvoeren geen correlatie hebben, heeft hij geleerd nauwkeurig te werk te gaan, discipline te zetten achter opgedragen taken, en een betrouwbaar aanspeekpunt te zijn voor de mensen om hem heen. Al deze eigenschappen ziet hij graag terugkregen in zijn toekomstige rol als Material of Productieplanner.

Leon is per direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 2.700,-

location_onRegio Nijmegen createMBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Cinar (HBO Starter Supply Chain)

Cinar heeft zijn hbo-studie Logistieke Economie zojuist afgerond en is klaar om het werkveld te betreden. Een combinatie van inspirerende vakken, 2 stages en individuele praktijkopdrachten hebben Cinar enthousiast gemaakt om een functie als Supply Chain Analyst of inkoper te bekleden. Deze interesse heeft hij gevormd door bij beide stages actief bezig te zijn met het onderhandelen en advies vragen bij externe bedrijven. Voor zijn afstudeeropdracht heeft Cinar een plan gemaakt om een volledig productieproces te automatiseren. Na marktonderzoek en raadplegen van een internationale vergelijkbare organisatie heeft Cinar een plan neergezet voor de aankoop van een machine voor een productieorganisatie, waardoor de werknemers voor andere, arbeidsvriendelijkere, werkzaamheden ingezet zouden kunnen worden.

Cinar is een enthousiaste jongeman met een oprechte glimlach en een drijfveer om zijn perfectionisme en doorzettingsvermogen in te zetten voor zijn toekomstige werkgever. Door het opzetten van een eigen bedrijf in zijn minor en een stage waar hij er alleen voor kwam te staan bewijst hij het zelfstandig plannen onder de knie te hebben. Daarnaast ambiert hij deze eigen verantwoordelijkheid ook nog eens! Waar hij zichzelf stressbestendig en resultaatgericht noemt, kan dit alleen maar bevestigd worden door zijn toenmalige stagebegeleider die met veel lof spreekt over Cinar. Cinar haalt graag het maximale uit zijn opdrachten, en zijn hoge cijfers zijn hier een mooi voorbeeld van.

Cinar is direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van €2.500,- per maand. 

location_onArnhem createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Emre (Purchaser)

Emre wist voor het behalen van zijn mbo- en hbo-diploma al waar zijn passie lag. Op zijn 19e had Emre namelijk al 12 maanden aan stage als inkoper achter de rug. Toen hij hierna op de IVA terecht kwam om alles te weten te komen van techniek en commercie om vervolgens zijn studie af te sluiten in Amerika, wist hij het zeker. Emre zou er alles aan doen om zijn beste versie van Inkoper te worden bij een productie organisatie. En dit heeft hij sinds 2009 dan ook bij diverse organisaties gedaan. Het is zelfs 2 keer voorgekomen dat hij hiervoor eerst een andere rol moest bekleden. Na hierna nog een rol te hebben vervuld als Inkoper en Expeditor is hij nu actief als inkoper bij een internationaal verpakkingsbedrijf. Toch heeft Emre het gevoel dat hij hier niet het maximale kan geven en dat hij niet genoeg wordt uitgedaagd. Vandaar dat hij momenteel op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Inkoper.

Emre kon in ons gesprek in geuren en kleuren alle details vertellen over de werkzaamheden in elk bedrijf en neemt je mee in zijn ervaringen alsof je er zelf naast stond. Zijn functie als kameleon in het team geeft hem inzicht in alle bezigheden rondom de inkoop functie. Waar hij met enthousiasme vertelt over zijn functie, is hij ook kritisch over wat een goede inkoper speciaal maakt. Iemand die kritisch, oplossingsgericht en zowel commercieel als technisch naar een functie en haar eisen kijkt. Emre is momenteel in de afrondfase van zijn NEVI 1 en hoopt deze gecombineerd met een toekomstige fulltime baan te kunnen behalen.

Emre heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.250,-

location_onDieren createMBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven