Van Tiel en van Supply Chain. Met expertise en inlevingsvermogen gaat Max op zoek naar jouw nieuwe uitdaging. Hij haalt zijn energie uit persoonlijke gesprekken en het achterhalen van welke baan bij jou past. Doordat hij nog jong en creatief is, kijkt hij naar jou als persoon en hij plaatst je niet in hokjes. Ben jij benieuwd hoe Max tot de Max gaat om jou te helpen aan een nieuwe uitdaging? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. 


Vacatures

Je hebt een oog voor detail en vindt het fijn om het heft in eigen handen te nemen. Door jouw achtergrond heb je ervaring in de waarborging van kwaliteit, veiligheid en milieu. Nu is deze innovatieve organisatie op zoek naar een SHE Coördinator die het team komt versterken. Lijkt het jou leuk om als 'one man army' in contact te staan met de hele organisatie en collectief te zorgen voor de kwaliteit en veiligheid van de werkomgeving van jou en al je collega's? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Harderwijk euro_symbol€4.000 tot €5.000
Een planner in hart en nieren, dat ben jij. Of het nou gaat om het plannen van de dagelijkse huishoudklusjes, de route van je stedentrip, of de indeling van je nieuwe huis, jij vindt het leuk om je bezig te houden met puzzels. Want in principe is plannen een puzzel. Je legt de stukjes op een plek, zodat jij en de mensen om je heen de vruchten ervan kunnen plukken. Nu krijg je er hier ook nog eens fulltime voor betaald! Al geïnteresseerd?   

access_timeFulltime location_onRegio Ede euro_symbol€2.400 tot €3.000
Zoek jij een functie waar je de leiding hebt over een kleinschalig kwalitatief team, terwijl je continu bezig bent met het verbeteren van processen en werkomstandigheden? In deze functie als Operations Manager krijg je de mogelijkheid te leiden, begeleiden en verbeteren terwijl je samenwerkt met een groot deel van de organisatie. Al benieuwd? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onRegio Tiel euro_symbol€4.500 tot €6.000
Altijd al de wens gehad om een team te leiden en een bedrijf mee te nemen naar nieuwe hoogtes? Deze organisatie is niet alleen op zoek naar een manager, maar ook naar iemand die het team motiveert, verbeterplannen initieert en coach speelt. Al nieuwsgierig? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onRegio Leerdam euro_symbol€4.500 tot €6.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Cinar heeft zijn hbo-studie Logistieke Economie afgerond en heeft bijna een jaar aan werkervaring opgedaan binnen een internationale organisatie. Een combinatie van inspirerende vakken, 2 stages en individuele praktijkopdrachten hebben Cinar enthousiast gemaakt om een functie als Supply Chain Analyst of inkoper te bekleden. Deze interesse heeft hij gevormd door bij beide stages actief bezig te zijn met het onderhandelen en advies vragen bij externe bedrijven. Voor zijn afstudeeropdracht heeft Cinar een plan gemaakt om een volledig productieproces te automatiseren. In zijn huidige functie is hij als Customer Service Analyst bezig met administratie, planning van transportorders, klant- en kandidaat contact. Door deze werkervaring en zijn stages is hij nu op zoek naar een vervolgfunctie als inkoper / planner.

Cinar is een enthousiaste jongeman met een oprechte glimlach en een drijfveer om zijn perfectionisme en doorzettingsvermogen in te zetten voor zijn toekomstige werkgever. Door het opzetten van een eigen bedrijf in zijn minor en een stage waar hij er alleen voor kwam te staan bewijst hij het zelfstandig plannen onder de knie te hebben. Daarnaast heeft hij door zijn huidige functie een goed beeld gekregen hoe het eraan toe gaat in een internationale wereldspeler. Waar hij zichzelf stressbestendig en resultaatgericht noemt, kan dit alleen maar bevestigd worden door zijn toenmalige stagebegeleider die met veel lof spreekt over Cinar. Cinar haalt graag het maximale uit zijn opdrachten, en zijn hoge cijfers zijn hier een mooi voorbeeld van.

Cinar is direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 2.500,- per maand.

location_onArnhem createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Emre wist voor het behalen van zijn mbo- en hbo-diploma al waar zijn passie lag. Op zijn 19e had Emre namelijk al 12 maanden aan stage als inkoper achter de rug. Toen hij hierna op de IVA terecht kwam om alles te weten te komen van techniek en commercie om vervolgens zijn studie af te sluiten in Amerika, wist hij het zeker. Emre zou er alles aan doen om zijn beste versie van Inkoper te worden bij een productie organisatie. En dit heeft hij sinds 2009 dan ook bij diverse organisaties gedaan. Het is zelfs 2 keer voorgekomen dat hij hiervoor eerst een andere rol moest bekleden. Na hierna nog een rol te hebben vervuld als Inkoper en Expeditor is hij nu actief als inkoper bij een internationaal verpakkingsbedrijf. Toch heeft Emre het gevoel dat hij hier niet het maximale kan geven en dat hij niet genoeg wordt uitgedaagd. Vandaar dat hij momenteel op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Inkoper.

Emre kon in ons gesprek in geuren en kleuren alle details vertellen over de werkzaamheden in elk bedrijf en neemt je mee in zijn ervaringen alsof je er zelf naast stond. Zijn functie als kameleon in het team geeft hem inzicht in alle bezigheden rondom de inkoop functie. Waar hij met enthousiasme vertelt over zijn functie, is hij ook kritisch over wat een goede inkoper speciaal maakt. Iemand die kritisch, oplossingsgericht en zowel commercieel als technisch naar een functie en haar eisen kijkt. Emre is momenteel in de afrondfase van zijn NEVI 1 en hoopt deze gecombineerd met een toekomstige fulltime baan te kunnen behalen.

Emre heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.250,-

location_onDieren createMBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Sven is na het afronden van zijn studie Logistiek en Economie gaan werken bij een leverancier van levensmiddelen in de foodbranche. Hier was hij als Supply Chain Planner verantwoordelijk voor het plannen van de voorraad. Hij voerde de communicatie met de leverancier over de levertijd van de eerder door Sven bestelde goederen. Sven is een analytische starter en vind een persoonlijke sfeer in een bedrijf belangrijk. In zijn huidige functie als Demand Planner vindt hij het analytische gedeelte erg leuk om te doen. Hij is administratief erg sterk en heeft veel ervaring met AX en MS Office. Hij wil naast administratie ook bezig zijn met plannen. Aangezien hij dit bij zijn huidige werkgever niet kan waarmaken, is hij op zoek naar iets nieuws in de regio Amersfoort / Gelderland.

Sven is analytisch sterk aangelegd. Zijn keuze voor zijn opleiding ontstond door zijn fascinatie voor het optimaliseren van processen. In zijn stages heeft hij laten zien snel problemen te herkennen en passende oplossingen hier voor te bedenken. Sven is een vriendelijke, eerlijke jongeman en erg loyaal naar zijn omgeving. Zijn doorzettingsvermogen dat Sven heeft opgedaan door de diverse projecten en zijn eerste fulltime baan gaan in zijn vrije tijd door, aangezien Sven 4x per week in de Crossfit zaal staat te zweten. Zijn doorzettingsvermogen resulteert altijd in een 100% inzet voor zijn werkzaamheden.

Sven heeft een salaris indicatie van € 2.500,- per maand en is per direct fulltime beschikbaar.

location_onRegio Utrecht createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Gijs is werkzaam bij een internationale handels- en serviceorganisatie als Voorraadbeheerder. In deze rol stuurt, begeleidt en verbetert hij de supply chain processen, zodat een optimale productbeschikbaarheid gerealiseerd kan worden. Gijs is een zeer gewaardeerde werknemer en een bekend gezicht, want hij loopt er al 16 jaar rond. Begonnen als Warehouse Medewerker en over de jaren opgeklommen tot de onmisbare schakel in de supply chain die hij nu is. Gijs krijgt veel verantwoordelijkheid, momenteel als mede-eigenaar van een project om een nieuw distributiemodel op te zetten. Ook is hij de persoon bij wie zijn collega’s terecht kunnen wanneer zij problemen hebben met de interne systemen. Na een mooie en leerzame periode is Gijs nu klaar voor een volgende stap. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie met verantwoordelijkheid, die verder borduurt op zijn huidige rol, zoals Voorraadbeheerder of Coördinator.

 

Gijs is een sociale man met een positieve instelling en goed gevoel voor humor. Hij werkt hard en helpt ook graag zijn collega’s om het maximale uit hun werk te halen. Gijs is een echte teamspeler, wat terug te zien is in zijn vrije tijd, waarin hij graag voetbalt met zijn team. Samenwerken is een aspect in zijn werk waar hij plezier aan beleeft en goed in is, wat resulteerde in de coördinerende en motiverende rol die hij nu heeft. Gijs’s jarenlange ervaring in alle lagen van de organisatie hebben hem een expertise gegeven welke hij graag inzet om meerwaarde te creëren bij zijn volgende werkgever.

 

Gijs heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor een salarisindicatie van € 3.400,- bruto.

 

location_onregio Amersfoort createMBO person36 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven