“Work hard, play hard. Weet wanneer je de knop om moet zetten om te knallen, maar drink ook na het werk wat met elkaar. Oftewel, haal alles uit je zakelijk én privéleven!”

 

Als ik mensen spreek die een doel voor ogen hebben en gemotiveerd zijn, maakt dat mij ook enthousiast. Mensen die snel handelen, trots zijn op zichzelf en het leuk vinden om naast een serieus gesprek ook een grap met elkaar te delen, van hen krijg ik energie.

 

Op zoek naar een nieuwe collega?

 

Mijn prioriteit is om u tijd en moeite te besparen door het wervingsproces over te nemen voor de functies binnen het label waar ik veel vanaf weet, oftewel Supply Chain. Ik heb geen blad voor de mond, blijf doorvragen tot het bijna vervelend wordt en ik ken elke klant persoonlijk. Ik kom graag regelmatig langs, omdat ik uw specialistische klantrelatie ben. Oh ja, en u kunt mij altijd bellen wanneer het u uitkomt. Bellen, e-mailen, face-timen, een brief sturen per post. U maakt de keuze, maar ik ga het liefst persoonlijk met u in gesprek om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

 

Op zoek naar een nieuwe baan?

 

Graag ga ik met jou in gesprek om te kijken wie je bent, wat je kan en wat je leuk vindt. Daarbij geef ik ook handige tips zodat jij in een sollicitatiegesprek laat zien dat jij een talent bent. Verder heb ik veel vacatures online staan op de website en ben ik continu in gesprek met bedrijven en kandidaten om de perfecte match te maken. Ik doe er alles aan om een volwaardige gesprekspartner van je te worden, zodat ik precies weet bij welk bedrijf jij past. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Ik ben aardig actief op LinkedIn, dus je mag mij altijd een berichtje sturen. Je mag bellen, whatsappen of mailen. Ik heb de hele dag een telefoon naast mij liggen en ben dus goed bereikbaar. Spreek ik je snel?


Beoordelingen

Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Pieter
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Anoniem
Extra talent heeft me tot nu toe aangenaam verrast en geeft het gevoel wat je als werkzoekende wil voelen. Ze steken energie in je als persoon, luisteren, denken mee en je voelt je gewaardeerd.
- Wesley
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Namit
Altiid te berijken en juiste informatie verstrekken. Denkt mee en heeft inlevingsvermogen
- Jimmy
Juiste rol in bemiddeling
- Jimmy
Leuke spontane actieve organisatie die de juiste match zoeken
- Jimmy
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Maurice
Geen bericht.
- Anoniem
Ik heb niet echt verbeterpunten tot nu toe. Intake gesprek was fijn; heb goed mijn verhaal kunnen doen en mijn wensen kunnen vertellen. Uitleg over extra talent was ook duidelijk. Kreeg na ondertekening van loyaliteitsverklaring meteen nog een vacature doorgestuurd. Dus tot nu toe ben ik tevreden.
- Anoniem
Eerste indruk is goed, hoop dat er wat moois uit voorkomt.
- Anoniem
Geen bericht.
- Luuk
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Cihat