Van Logistiek en Amsterdam. Jeroen is gedreven en een doorzetter. Jij komt bij een bedrijf terecht waar je het naar je zin hebt. Hoe dan ook! Wie ben je en wat wil je gaan doen? Jeroen neemt de tijd voor je. Uiteindelijk loop jij met een glimlach de deur uit om naar je werk te gaan. Dankzij zijn brede netwerk kom je bij een bedrijf terecht waar je hoort. En je krijgt genoeg poen! Hij onderhandelt namelijk met het bedrijf over wat je waard bent. Zenuwachtig? Bij Jeroen niet, want het is gewoon gezellig. Je mag altijd bellen, mailen of een berichtje via WhatsApp sturen.  


Vacatures

Warehouse Supervisor

Managen en coachen zit in jouw bloed. Met jou als Warehouse Supervisor verloopt het gehele logistieke proces soepel. Ben jij het nieuwe aanspreekpunt voor teamleiders en medewerkers en heb jij het in je om hen te motiveren en te coachen? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Schiphol euro_symbol€2.600 tot €3.300

Hbo Starter Logistiek

Een toekomst in de logistiek, dat is hoe jij het voor je ziet. Maar ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt? Dat geeft niks! Bij deze organisatie ga je projectmatig kennismaken met de vele facetten binnen de logistiek. Lijkt dit je wat? Lees verder!

access_timeFulltime location_onRegio Amsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.300

Expediteur

Is het tijd voor die volgende stap in je carrière? Je denkt er al een langere tijd over na, maar het is nog steeds niet gebeurd. Gewoon, omdat je het spannend vindt. Heb jij al enige ervaring als Expediteur en ben je klaar voor een baan waar je blij van wordt? Lees dan eens deze vacature en solliciteer direct. Dan gaan we dit gewoon regelen.

access_timeFulltime location_onRegio Schiphol euro_symbol€2.100 tot €2.800

Transportplanner

Bloemen? Jij wordt er vrolijk van. Ook ben jij een planner! Dat vind je van jezelf, maar ook de mensen om je heen zeggen dat je een perfectionist bent en alles goed plant. Dat zie jij namelijk echt als een uitdaging. Als het gaat om de transportplanning van een logistiek dienstverlener, dan pak jij dit graag met beide handen aan. Iedere dag de planning een stukje beter maken, dat kan jij wel. Klinkt dit interessant voor jou? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Emiel (Sales Consultant)

Emiel is een starter met een hbo diploma bedrijfskunde op zak. Tijdens deze opleiding heeft hij een onderzoek uitgevoerd bij een grote supermarkt keten. In deze rol heeft hij het interne logistiek proces geanalyseerd, waar hij heeft gekeken naar de op- en overslag plus snelle doorvoer van winkelkaren. Verder is Emiel werkzaam geweest in een IT-gerelateerde organisatie waar analyseren en aandragen aan de orde van de dag zijn geweest. om dit vervolgens aan directie te rapporteren. Door kennis van interne systemen en MPS werd hij verantwoordelijk voor het inwerktraject van nieuwe collega's. Gezamenlijk met Extra Talent zoekt Emiel een startersfunctie als analist binnen de logistiek.

Emiel is een harde werker welke behulpzaam is richting zijn collega's met een gedreven instelling. Een echte teamspeler, wat tot uiting is gekomen door het samenwerken in het distributieproject van zijn studie. Door veel te analyseren bij het IT bedrijf denkt hij in oplossingen en mogelijkheden. Een energieke jongeman met ambities en aan het begin van carriere!

Emiel is per direct beschikbar en heeft een salarisindicatie van € 2.300 bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Daniel (Transportplanner)

Daniel is een specialist op het gebied van de Franse taal. Hij is geboren op een eiland waar Frans de moedertaal is. In Nederland is hij zich gaan interesseren in de logistiek en is hier ook al bijna 9 jaar werkzaam in. Beginnen in een magazijn tot uitgroeien van leidinggevende in het warehouse. In een transportplan-functie voelt Daniel zich thuis en heeft bijna een jaar ervaring opgedaan bij een transportbedrijf als planner. Hierbij komt zijn kennis van de Franse taal zeker van pas, zo kon hij het contact onderhouden met de franssprekende klanten. Verder heeft Daniel veel customer service taken uitgevoerd, dit omdat zijn kennis van logistiek en de Franse taal goed gecombineerd kon worden in deze functie.
Samen met Extra-Talent zoekt Daniel een functie als internationaal transportplanner, bij voorkeur te combineren met de Franse taal. 

Daniel is een extravert persoon, die met veel passie over zijn hobbies en interesses kan vertellen. Hij is flexibel en heeft een goed aanpassingsvermogen. Het ad-hoc veranderen van patronen ziet Daniel als een uitdaging en vindt het fijn dit in teamverband uit te voeren.
Naast hard werken is Daniel een liefhebber van boeken lezen en podcasts luisteren over hedendaagse materie. 

Daniel heeft een salarisindicatie van €2.800,- en kan per direct beginnen.

 

location_onAmsterdam createMBO person33 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Robert (Logistiek Coördinator)

Robert vond nadat hij zijn vmbo opleiding had afgerond moeilijk om te bepalen welke richting hij op wilde. In 2010 kwam hij in aanraking met een internationaal staalbedrijf en is hij gestart als Allround Logistiek Medewerker. Via deze organisatie heeft hij een logistieke opleiding gevolgd en op deze manier heeft hij alle facetten van de logistiek meegemaakt. Uiteraard super tof en interessant! Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest bij dezelfde organisatie was Robert klaar voor een nieuwe uitdaging. Zo heeft hij in de tussentijd bij een productieorganisatie gewerkt als Procesoperator en momenteel is hij werkzaam bij een rederij. Zijn huidige functie is ook als Logistiek Medewerker en Planner Technisch Magazijn. Een fijne combifunctie die hij met veel plezier uitvoert. Zo is hij verantwoordelijk voor het magazijn en houdt hij alle binnenkomende en uitgaande goederen goed in de gaten, zodat de voorraden kloppend zijn en hij precies weet wanneer hij iets moet bestellen. Contact met leveranciers en klanten is cruciaal in deze functie. Aangezien Robert ambitieus is en zichzelf wil blijven ontwikkelen binnen de logistiek is hij gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar een combifunctie als Logistiek Medewerker en Coördinator.

Robert is een welbespraakte jongeman. Logistiek is niet meer bij hem weg te denken. Zijn handen beginnen te jeuken als hij de hele dag moet werken achter een computer en kan het dan ook niet laten om een handje te helpen in het magazijn. Robert is flexibel ingesteld en wissel- en/of weekenddiensten vormen voor hem geen enkel probleem. Het belangrijkste voor Robert is dat hij zich kan ontwikkelen. Dit blijkt ook uit het feit dat hij begin dit jaar is gestart aan de opleiding Supply Chain Management in zijn eigen vrije tijd, Deze heeft hij niet afgerond, maar kan de opgedane kennis wel in de praktijk brengen. Zijn krachten zijn met name dat hij situaties snel kan overzien en prioriteiten kan stellen. Deze communicatief vaardige jongeman is niet bang om initiatief te tonen en nieuwe ideeën aan te dragen.  

Robert heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand. 

location_onHeemskerk createMBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Sophia (Logistiek Coördinator)

Sophia werkt inmiddels ruim vijf jaar in de logistieke sector. Tijdens haar opleiding Marketing & Communication is ze in aanraking gekomen met de logistiek. Dankzij deze bijbaan is de passie voor logistiek ontstaan en tot heden niet weggegaan. Ze is van A tot Z verantwoordelijk geweest voor grote key accounts. Verder heeft Sophia een optimalisatie geïnplenmenteerd op het gebied van de doorloopsnelheid van zendingen. Dit heeft ze succesvol gedaan met als resultaat snellere doorloopsnelheid en kostenbesparing. De diversiteit en ontwikkelingsvrijheid vindt ze fantastisch en ze zoekt dit ook terug bij haar nieuwe opdrachtgever.

Sophia is een harde werker, en houdt van uitdagingen en verantwoordelijkheden, zodat ze zich steeds verder kan ontwikkelen. Helaas werd er bij haar vorige werkgever gekozen voor een nieuwe werkwijze, waardoor de werkzaamheden in hokjes werden verdeeld en Sophia niet meer volledig verantwoordelijk was. Verder is ze van het optimaliseren en het spreekt haar erg aan om hierin mee te denken. Stilstaan is bij Sophia achteruitgaan en daarom is ze samen met Extra Talent op zoek naar een soortgelijke functie als Logistiek Coördinator, bij een organisatie die vertrouwen heeft in haar werknemers en open staat voor nieuwe ideeën.

Sophia is een spontane en goedlachse jongedame. Met haar vlotte babbel is ze een fijne gesprekspartner. Ze houdt van eerlijke en directe manier van communicatie. Bij Sophia weet je dan ook precies waar je aan toe bent; met haar prettige voorkomen is ze makkelijk benaderbaar. Ze houdt ervan om haar handen uit de mouwen te steken en hard aan de slag te gaan. De uitdaging, deadlines en hectiek binnen de logistiek vindt ze fantastisch in combinatie met een prettige werksfeer. In haar vrije tijd houdt ze van fotograferen en reizen, waar ze graag veel tijd aan besteedt. Kortom, het is een bezige bij die barst van de energie.

Sophia heeft één maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createMBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven