Van Logistiek en Amsterdam. Jeroen is gedreven en een doorzetter. Jij komt bij een bedrijf terecht waar je het naar je zin hebt. Hoe dan ook! Wie ben je en wat wil je gaan doen? Jeroen neemt de tijd voor je. Uiteindelijk loop jij met een glimlach de deur uit om naar je werk te gaan. Dankzij zijn brede netwerk kom je bij een bedrijf terecht waar je hoort. En je krijgt genoeg poen! Hij onderhandelt namelijk met het bedrijf over wat je waard bent. Zenuwachtig? Bij Jeroen niet, want het is gewoon gezellig. Je mag altijd bellen, mailen of een berichtje via WhatsApp sturen.  


Vacatures

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging in de lucht- en wegtransport onder de rook van Amsterdam? Heb jij enige ervaring met deze modaliteiten en ben jij klaar om stappen te maken in je logistieke carrière, dan rest je nog één ding en dat is verder lezen!  

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.100 tot €2.500
Ben jij de Junior Transportplanner die kan werken met een constant veranderende planning? Deze organisatie is de leerschool om een betere Transportplanner te worden, waar je meer dan genoeg uitdaging krijgt om jouw carrière een positieve boost te geven.

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€2.400 tot €2.600
Ben jij de Transportplanner met nodige kennis op het gebied van wegtransport en ben jij eraan toe om de stap te maken naar een grote organisatie. Dit is de kans om je kennis en ervaring op het gebied van snel handelen en plannen te gebruiken. Ben jij geïnteresseerd en benieuwd voor welk bedrijf je kan komen te werken? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€3.000 tot €3.500
Ben jij de Transportplanner die het leuk vindt om niet alleen transporten, maar ook de verantwoordelijkheid te dragen over alles wat er gepland moet worden binnen een organisatie? Dan is dit misschien wel de functie waar jij heel gelukkig van gaat worden. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor welk organisatie jij kunt gaan werken.

access_timeFulltime location_onAlkmaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rob is de planner die je nodig hebt in een organisatie. Rob is bijna 20 jaar werkzaam geweest voor een airliner, welke een eigen vloot hebben voor luchtvracht. Het product wat gepland werd door Rob was post en zijn verantwoordelijkheid lag bij het tactisch inplannen van diverse soorten post met verschillende prioriteiten en hoeveelheden in passagiersvliegtuigen. Dit deels met Cargo vluchten en Cargo wegtransport. Waar de ruimte schaars is en elke centimeter benut moet worden, weet Rob hier de maximale capaciteit invulling aan te geven. De grootste verantwoordelijkheid lag in het voorbereiden en het aansturen van de transporteurs in de loods en overleg voeren met andere om de zendingen optijd klaar te zetten voor de vertrekkende vluchten. Tijd is een schaars goed in de luchtvracht en hier moest snel op geanticipeerd worden. Het spel tussen snel reageren en de maximale capaciteit benutten drijft Rob om in de planners functie te blijven. Door automatisatie en reorganisatie, verviel de functie van Rob, waarbij hij een nieuwe functie kreeg binnen de organisatie. Hij heeft zorggedragen voor het inplementeren van een nieuw sorteersysteem, zodat alle inkomende en uitgaande post op gewicht en bestemming uitgesorteerd werden met volledige digitale besturing. Echter was dit niet de functie, waar hij energie van kreeg en heeft de beslissing gemaakt om verder te kijken. Samen met Extra Talent is Rob op zoek naar een planners functie, waarbij hij zijn kennis en het ad-hoc schakelen kan gebruiken voor een optimale planning binnen een organisatie.

Rob steekt graag de handen uit de mouwen. Zit niet graag stil en hectiek vindt hij alleen maar interessant om in te werken. Hij is een boeiende gesprekspartner en vertelt graag over zijn werkzaamheden als planner. Graag zet hij een extra stapje voor zijn collega's en bedrijf. Ontwikkeld graag door en zoekt naar een optimale manier van werke n, zodat het proces efficienter kan verlopen.

Rob is per direct beschikbaar en heeft een salaris indicatie van € 3.200,- per maand op basis van 40 uur.

location_onUithoorn createMBO person56 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Rosaly heeft zich gedurende haar studietijd volledig gericht op de administratieve werkgebied. Eind 2016 kwam zij voor het eerst via familie in aanraking met de logistieke wereld en daar zag zij kansen in de werkzaamheden en haar afgeronde opleidingen. Bij een grote internationale Expediteur was zij als Data Entry Medewerker verantwoordelijk voor alle administratieve data met betrekking tot het interne transportsysteem. Tevens was zij verantwoordelijk voor de controle en de verzending van de facturen naar externe vervoerders. Tegelijkertijd regelde zij ook alle pickups en het contact met de externe transporteurs. Rosaly bekleedde een tijdelijke functie en kon direct overstappen naar een andere Expediteur. Bij deze organisatie maakte Rosaly de overstap naar de Forwarding. Hier was zij als Forwarder Export en Import van A tot Z verantwoordelijk voor voor het organiseren en coördineren van im- en exportzendingen op de AOG afdeling (Aircraft On Ground) door middel van luchtvracht en wegtransport. Nu is Rosaly werkzaam bij een groot Logistiek Dienstverlener. Ze is verantwoordelijk voor alle administratie rondom het transporteren van goederen over zowel lucht - en wegtransport. CMR, EX-A, manifesten en Airwaybills, zijn documenten die Rosaly dagelijks opmaakt. Naast de standby diensten regelt zij ook de pickups die moeten worden georganiseerd, door zowel eigen transporteurs als externe transporteurs. Bij gebrek aan opvolging van een vast contract, is Rosaly samen met Extra-Talent op zoek naar een functie van Allround Expediteur of Customer Relation Specialist.

Wij hebben Rosaly leren kennen als een spontane sociale jongedame, die communicatief erg sterk is. Hierdoor schakelt zij makkelijk met klanten en collega’s. Ze is erg behulpzaam en denkt in uitdagingen in plaats van in problemen. Rosaly neemt graag zelf initiatief en is erg leergierig.

Rosaly heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person33 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Marcel heeft 20 jaar ervaring in de logistiek. Met bijna 16 jaar ervaring als Expediteur in de zee-,lucht- wegtransport. Met 3 opleidingen opzak die gericht zijn op de logistiek, kunnen we stellen dat Marcel een logistiek specialist geworden is. Naast dat hij Expediteur zeevracht is, heeft hij oko ervaring in zaktransport en luchtvracht. Zendingen door middel van luchtvracht komt niet dagelijks voor, omdat het vooral bulkzendingen zijn, maar heeft regelmatig hier toch mee te kampen gehad. Tijdens zijn werkzaamheden als magazijn medewerker en magazijn chef heeft Marcel in de avonduren zijn MBO Logistiek Medewerker (in 1996) en zijn HBO Logistiek Management (in 2000) behaald. Kort na het behalen van zijn HBO diploma was Marcel toe aan een nieuwe stap en werd hij als Transportcoördinator verantwoordelijk voor het coördineren van de leveringen van bouwmaterialen van de fabriek direct naar de leverancier of naar het eigen distributiecentra +/- 20 tot 30 ritten per dag met vaste externe transporteurs door heel Nederland. Marcel is nu werkzaam bij een groot logistiek dienstverlener die zich bezighoudt met de op-en overslag van bulkgoederen. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het transport van zendingen over de hele wereld. Staat hij in contact met de klant om informatie te delen en om advies te geven over een zending. Verder is Marcel ook werkzaam geweest voor een organisatie die de op- en overslag regelt van diverse soorten cacao. Bij deze organisatie is Marcel van a-z verantwoordelijk voor het van a-z regelen van alle importzendingen (diverse soorten cacao) door middel van weg- en luchttransport binnen en buiten de EU.
Marcel is samen met Extra-Talent op zoek naar nieuwe uitdaging binnen de logistiek. De rol als Expediteur of als Transportcoördinator spreken hem aan en wil graag zijn opegedane kennis gebruiken in zijn nieuwe functie.

Marcel is een proactieve betrouwbare werknemer die altijd in oplossingen denkt in plaats van problemen. Daarnaast is Marcel een prettige gesprekspartner die goed communiceert en duidelijk zijn werkzaamheden kan uitleggen en toelichten. Hij functioneert goed in hectische situaties en zal altijd het overzicht bewaren. Hij beschikt kennis van het logistieke processen en put energie uit kwaliteit leveren en zo efficiënt mogelijk omgaan met de speelruimte die je krijgt van de klant.

Marcel heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onHoorn createMBO person48 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Chris is een luchtvracht specialist en heeft hier 10 jaar ervaring mee. Meerdere functies bekleed omtrent de luchtvracht logistiek, hierbij te denken aan Customer Service Employee, Expediteur luchtvracht en Teamleader Export. Nu is Chris werkzaam in de kleding industrie en verantwoordelijk voor het gehele warehouseproces. Als Warehouse Manager heeft hij de verantwoordelijkheid over 3 teamleiders die samen 40 man aansturen. Leidt hij een project omtrent veiligheid en efficiëntie op zijn afdeling, dit om het warehouse efficiënt te houden, maar ook een veilige werkomgeving te creeëren voor het personeel.
Chris heeft een jaar in Spanje gewerkt voor deze producent om daar het warehouse te ondersteunen en verbeteringen aan te dragen.

Chris is een echte coach voor de medewerkers, hij stuurt ze aan en houdt functioneringsgesprekken om resultaat met ze te halen. Het ontwikkelen van het personeel om de productie sneller te laten draaien is zijn manier van de kwaliteit te waarborgen.
Een heel prettige gesprekspartner. Hij kan makkelijk op verschillende niveaus communiceren en dat merk je goed in een gesprek. Een duurzaam en jong bedrijf vindt hij interessant om zijn kennis te delen en bewegingsvrijheid te gebruiken om samen met de organisatie te groeien. 

Chris heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van 40 uur. Hij heeft één maand opzegtermijn.

location_onNederlands en Engels goed in woord en geschrift, Spaans redelijk woord en geschrift createMBO person36 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven