Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Supply Chain en Eindhoven. Floor is nieuwsgierig en hoort graag jouw verhaal aan. Wie ben jij en wat wil je gaan doen? Zij is jouw luisterend oor, zodat je op een plek terecht komt waar je blij van wordt. Ook krijgt ze het voor elkaar om te zorgen dat je op deze plek wil en mag blijven, daar gaat ze uiteraard voor. En dat doet ze door goed te luisteren naar je wensen en te achterhalen wat jou uniek maakt. Wil je samen met Floor ervoor zorgen dat je vertrouwd aan de slag kan bij een leuk bedrijf? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of WhatsApp. 


Vacatures

Jij bent een specialist in het verwerken van data- en informatiestromen. Je doet kennis op binnen het bedrijf en optimaliseert het systeem om interne processen te verbeteren en dat binnen een organisatie waar gezelligheid voorop staat. Zie jij jezelf dit al doen voor een van de grootste internationale organisaties op het gebied van keuring en inspecties? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €3.200
Jij wordt helemaal gelukkig bij het meedenken over de optimalisatie van een productieproces en het verantwoordelijk zijn voor de productieplanning. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en meegroeien binnen deze hard groeiende organisatie in zowel functie als salaris? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onWeert euro_symbol€2.500 tot €3.100
Binnen deze functie ga jij jouw kennis van het operationele inkoopproces vergroten, jij krijgt zelfs de mogelijkheid om door te groeien naar een tactische inkooprol. Klinkt dit goed? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€2.300 tot €3.000
In omgeving Eindhoven wordt er druk gezocht naar een zelfstandig persoon die op zoek is naar een functie met brede verantwoordelijkheden. Bij deze organisatie draag je actief bij aan het verbeteren van de Plannings-/Inkoopafdeling, waarbij jíj de belangrijkste schakel bent tussen Logistiek, Productie en Marketing. Heb jij het lef om deze dynamische dubbelrol te vervullen?

access_timeFulltime location_onregio Eindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sam is sinds april dit jaar in het bezit van zijn Master Operations Management and Logistics. Tijdens zijn Master heeft Sam zich beziggehouden met optimalisatieprocessen waaronder de optimalisatie van het replenishment systeem bij een grote in- en doorverkoop organisatie. Na het voordragen van deze ideëen is Sam aangenomen om zo ook deze optimalisaties te implementeren. Op dit moment werkt Sam wekelijks aan meerdere projecten, waarin hij zich bezig houdt met programmeren, berekenen van software, onderhoud aan ERP-systeem, optimaliseren van voorraad en sevice levels en inventory en demand planning. Sam zoekt een nieuwe uitdaging in een productieomgeving met korte lijnen waarin hij zijn analytische denkvermogen kan comiberen met het motiveren van een team.

Sam is een vriendelijke jonge man die graag georganiseerd en precies te werk gaat. Tijdens zijn studie heeft hij een half jaar in Canada gezeten voor zijn Minor Operations Management and Logistics. Hij presteert goed onder druk en ondanks dat situaties stressvol kunnen zijn, zorgt Sam er met een gedegen planning voor dat zijn taken naar behoren en tijdig worden afgerond. In zijn vrije tijd is Sam bezig met het coachen en ondersteunen van studenten. Sam beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Sam heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Hij is fulltime (40 uur) beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

location_onregio Eindhoven createWO person26 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Myrthe is na het behalen van haar hbo-opleiding Small Business and Retail Management aan de slag gegaan als Inkoper binnen een productieorganisatie waar woonartikelen worden geproduceerd. Tijdens haar stage kwam Myrthe er al snel achter waar zij naar opzoek was, een inkoop rol, hier heeft zij zich toen volledig op gefocust. Met een inkoopbudget van 3 miljoen per jaar, krijgt Myrthe een kick op het moment dat er een handtekening wordt gezet, maar ook wanneer zij in projecten kan zorgen voor kostenbesparingen. Zo heeft zij tijdens een van deze projecten gezorgd voor een besparing van bijna 30% gelijk aan € 600.000,- op inkoopkosten. Na bijna twee jaar is Myrthe wegens teveel focus op de operationele kant van de inkoop, die Myrthe nu al goed onder de knie heeft, op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin zij meer de tactische/strategische kant kan uitoefenen doormiddel van besparingsprojecten, procesverbeteringen en het sourcen en binden van leveranciers.

Myrthe is een assertieve jonge dame en ook een echte doorzetter. Ze laat niet over zich heen lopen en durft door te vragen. Ze staat haar mannetje in lastige situaties en gooit haar onderhandeling skills in de strijd wanneer zij bijvoorbeeld tegenover leveranciers zit die al jaren in het spel zijn. De uitdaging om de voorraadniveaus in evenwicht te houden, just-in-time leveringen en besparingsprojecten is wat haar inkoophart sneller laat kloppen. In complexe situaties weet Myrthe de rust te bewaren. Deadlines geven Myrthe energie en juist dan weet zij haar hoofd koel te houden en het beste te presteren.

Myrthe heeft een opzegtermijn van een maand. Zij is fulltime (40 uur) beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

 

location_onEindhoven createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Willem heeft een afgeronde Bachelor Technische Bedrijfskunde op zak en hij heeft nu bijna 1 jaar ervaring in de supply chain. Momenteel is Willem Supply Chain Coördinator, bij een softwarebedrijf die onderhoudssoftware installeert bij productiebedrijven. Hier is hij verantwoordelijk voor het begeleiden van klantprojecten van A tot Z, van organiseren tot de totale uitvoering. Tijdens zijn Bachelor heeft Willem 2 relevante stages gelopen bij productieorganisaties, gefocust op procesoptimalisatie. Bij zijn afstudeeronderzoek heeft hij de beschikbaarheidsgraad van machines met 30% weten te verhogen naar 90% waardoor de doorlooptijd van het productieproces met 2% is gestegen. Dit heeft hij gerealiseerd d.m.v. zijn eigen implementatieplan. Bij zijn huidige werkgever zit Willem niet op zijn plek omdat het bedrijf onvoorspelbaar is in de financiële verantwoordelijkheden. Willem is op zoek naar een fulltime uitdaging, in een technische branche, waar hij een veelzijdige functie mag bekleden zoals Productieplanner of Supply Chain Planner.

 

Tijdens de verschillende opleiding die Willem heeft gevolgd, heeft hij ruime ervaring opgedaan met verschillende erp/wms/crm- systemen. De vervolgstap richting Technische Bedrijfskunde was daarom ook een logisch vervolg. Willem is analytisch sterk waardoor hij processen snel doorziet. Hij is een gedreven persoon die initiatief toont en van aanpakken weet. Ook legt hij gemakkelijk nieuwe contacten en hij weet zich aan te passen aan de omgeving waarin hij actief is. Willem heeft een gezonde dosis ambitie en vind het belangrijk om een duidelijk toekomstplan te hebben.

 

Willem heeft een opzegtermijn van 1 maand en een bruto salarisindicatie van € 2.700,- op basis van 40 uur per week.

location_onregio Eindhoven createHBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Rick heeft nu bijna 4 jaar ervaring als Operationeel Inkoper van meubilair bij een import export handelsorganisatie. Binnen zijn functie heeft hij een breed takenpakket, hij draagt de verantwoording over de inkoopprocessen van A tot Z. Denk hierbij aan het opstellen van raamcontracten, het zoeken naar nieuwe leveranciers en het contact onderhouden met de huidige wereldwijde leveranciers en klanten omtrent leveringsvoorwaarden, levertijden en calamiteiten, die hij tevens ook meteen oplost. Ook is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van het magazijn wat hij mede heeft opgericht. Rick is op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij meer kan samenwerken en zijn contact met wereldwijde leveranciers kan blijven behouden en uit breiden.

Rick is een commercieel ingestelde jongeman die makkelijk contact legt met relaties. Wanneer hij iets voor ogen heeft geeft hij niet op en haalt het onderste uit de kan tijdens het onderhandelen met leveranciers. Hij heeft tijdens zijn werkervaring veel kennis opgedaan en is vastberaden om zijn ambities waar te maken. Organiseren is voor hem een eitje en vindt hij leuk om te doen, jaarlijks organiseert hij meerdere uitjes voor zijn team en vriendengroep. Daarnaast is hij een enthousiaste sfeermaker en daarmee een gezellige toevoeging voor uw organisatie. 

Rick heeft een maand opzegtermijn en is 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onEindhoven createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven