Floor Passchier

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 - 574 26 473
linkedin.com/in/cuneyt-avci

Floor Passchier

Van Supply Chain en Eindhoven. Floor is nieuwsgierig en hoort graag jouw verhaal aan. Wie ben jij en wat wil je gaan doen? Zij is jouw luisterend oor, zodat je op een plek terecht komt waar je blij van wordt. Ook krijgt ze het voor elkaar om te zorgen dat je op deze plek wil en mag blijven, daar gaat ze uiteraard voor. En dat doet ze door goed te luisteren naar je wensen en te achterhalen wat jou uniek maakt. Wil je samen met Floor ervoor zorgen dat je vertrouwd aan de slag kan bij een leuk bedrijf? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of WhatsApp. 


Vacatures

Supply Chain Coördinator

Haalt jouw huidige functie het beste in je naar boven of ben je toe aan meer uitdaging? Deze organisatie is specialist binnen de automotive branche en is op zoek naar een gedreven en verantwoordelijke werknemer. Enthousiast? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.600 tot €3.300

Productieplanner

Stap 2: aan de slag gaan als Productieplanner bij een vooruitstrevende organisatie. Klinkt goed hè? O ja, niet onbelangrijk. Zij bieden een gezellige sfeer, doorgroeimogelijkheden en een mooi salaris. Enthousiast? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€3.000 tot €3.600

Inkoper

Jij bent er helemaal klaar voor. Jij wilt namelijk aan de slag als Inkoper bij een leuk familiebedrijf. De inkoopafdeling mag jij, ja jij, tot een hoger niveau tillen. Inkoopprojecten vind jij interessant en je kan niet wachten om te starten. Klopt dit? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€2.500 tot €3.400

Productieplanner

Jij bent echt een planner. Of het nu gaat om het aanmaken van een datumprikker voor een date met je vrienden of het plannen op je werk. Jij regelt het. In de functie van Productieplanner ben je verantwoordelijk voor de planning en het in goede banen leiden van productieprocessen. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onSchijndel euro_symbol€2.300 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Tessa (Supply Chain Coördinator)

Tessa heeft bijna 13 jaar ervaring binnen een Internationale Technische Productieorganisatie waardoor zij verschillende werkzaamheden haarzelf eigen heeft gemaakt. Door haar ervaring als coördinator weet zij probleemoplossend te schakelen tussen internationale klanten, Customer Service en productie. Zij haalt enorm veel energie uit het analyseren van data zoals bijvoorbeeld: het opstellen van de demandplanning, het leiden van meerdere projecten en het doorvoeren van procesoptimalisaties waaronder de implementatie van Lean Six Sigma, het automatiseren van het orderproces en de optimalisatie van het productieproces. Wegens te veel focus op de Customer Service kant, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin zij haar passie expertise voor het coördineren van projecten kwijt kan.

Tessa is een super enthousiaste dame die graag haar passie uit in het coördineren van projecten en planningen. Zij werkt graag pro-actief, ziet de problemen al voor ze ontstaan en wil deze dan ook zo snel mogelijk voorkomen. Ook is zij vasthoudend in wat ze doet, ze stopt niet voordat ze iets voor elkaar heeft gekregen en gaat hiervoor tot het uiterste. Werkt het liefst met korte lijnen en oplossingsgericht. Heeft voor een aantal interne processverbeteringen gezorgd zoals wereldwijde bussiness units in het systeem categoriseren om zo de globale verkoopcijfers beter in kaart te kunnen brengen. Ze beheerst de Duitse, Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Tessa is per direct beschikbaar. Zij is fulltime beschikbaar (40 uur) en heeft een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand. (op basis van 40 uur per week)

location_onRegio Eindhoven createHBO person44 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven