Floor Passchier

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 - 574 26 473
linkedin.com/in/cuneyt-avci

Floor Passchier

Van Supply Chain en Eindhoven. Floor is nieuwsgierig en hoort graag jouw verhaal aan. Wie ben jij en wat wil je gaan doen? Zij is jouw luisterend oor, zodat je op een plek terecht komt waar je blij van wordt. Ook krijgt ze het voor elkaar om te zorgen dat je op deze plek wil en mag blijven, daar gaat ze uiteraard voor. En dat doet ze door goed te luisteren naar je wensen en te achterhalen wat jou uniek maakt. Wil je samen met Floor ervoor zorgen dat je vertrouwd aan de slag kan bij een leuk bedrijf? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of WhatsApp. 


Vacatures

Junior Supply Chain Planner

Kisten, dozen, bakken, kratten, alles waarin je een product kunt verpakken... Bedenk het maar en dit wordt geproduceerd bij deze organisatie. Inderdaad, bedenk het maar want jouw creatieve input wordt enorm gewaardeerd. Dit mag jij laten zien in de optimalisatie van projecten waaraan je regelmatig deelneemt. Benieuwd wat jij hier nog meer gaat doen? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€2.400 tot €3.200

Junior Supply Chain Planner

Jij staat in het middelpunt binnen deze organisatie. Daardoor is geen ene dag voor jou hetzelfde en heb je een uitdagende afwisselende functie. Weet jij in alle hectiek goed te schakelen en de rust te bewaren? Dan is deze informele organisatie op zoek naar jou! Enthousiast? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.600 tot €3.300

Inkoper

Je bent klaar voor een buyersfunctie waarin je wordt uitgedaagd met afwisselende werkzaamheden en pittige verantwoordelijkheden waardoor jouw input leidt tot zichtbare resultaten. Samen met de senior inkoper neem jij de inkoopafdeling van A tot Z onder de loep zodat naast de implementatie van SAP ook de inkoopprocessen geoptimaliseerd worden. Meer weten? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.600 tot €3.400

Supply Chain Planner - Starter

Je bent op zoek naar een leuke uitdaging binnen de supply chain, een functie waarin jij als starter alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen en daarin ook goed begeleid wordt. Zie jij jezelf terug in het bovenstaande? Lees dan snel verder wat ik jou te bieden heb!

access_timeFulltime location_onVeghel euro_symbol€2.300 tot €3.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sam (Supply Chain Analyst)

Sam is sinds april dit jaar in het bezit van zijn Master Operations Management and Logistics. Tijdens zijn Master heeft Sam zich beziggehouden met optimalisatieprocessen waaronder de optimalisatie van het replenishment systeem bij een grote in- en doorverkoop organisatie. Na het voordragen van deze ideëen is Sam aangenomen om zo ook deze optimalisaties te implementeren. Op dit moment werkt Sam wekelijks aan meerdere projecten, waarin hij zich bezig houdt met programmeren, berekenen van software, onderhoud aan ERP-systeem, optimaliseren van voorraad en sevice levels en inventory en demand planning. Sam zoekt een nieuwe uitdaging in een productieomgeving met korte lijnen waarin hij zijn analytische denkvermogen kan comiberen met het motiveren van een team.

Sam is een vriendelijke jonge man die graag georganiseerd en precies te werk gaat. Tijdens zijn studie heeft hij een half jaar in Canada gezeten voor zijn Minor Operations Management and Logistics. Hij presteert goed onder druk en ondanks dat situaties stressvol kunnen zijn, zorgt Sam er met een gedegen planning voor dat zijn taken naar behoren en tijdig worden afgerond. In zijn vrije tijd is Sam bezig met het coachen en ondersteunen van studenten. Sam beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Sam heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Hij is fulltime (40 uur) beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

location_onregio Eindhoven createWO person26 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Myrthe (Purchaser)

Myrthe is na het behalen van haar hbo-opleiding Small Business and Retail Management aan de slag gegaan als Inkoper binnen een productieorganisatie waar woonartikelen worden geproduceerd. Tijdens haar stage kwam Myrthe er al snel achter waar zij naar opzoek was, een inkoop rol, hier heeft zij zich toen volledig op gefocust. Met een inkoopbudget van 3 miljoen per jaar, krijgt Myrthe een kick op het moment dat er een handtekening wordt gezet, maar ook wanneer zij in projecten kan zorgen voor kostenbesparingen. Zo heeft zij tijdens een van deze projecten gezorgd voor een besparing van bijna 30% gelijk aan € 600.000,- op inkoopkosten. Na bijna twee jaar is Myrthe wegens teveel focus op de operationele kant van de inkoop, die Myrthe nu al goed onder de knie heeft, op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin zij meer de tactische/strategische kant kan uitoefenen doormiddel van besparingsprojecten, procesverbeteringen en het sourcen en binden van leveranciers.

Myrthe is een assertieve jonge dame en ook een echte doorzetter. Ze laat niet over zich heen lopen en durft door te vragen. Ze staat haar mannetje in lastige situaties en gooit haar onderhandeling skills in de strijd wanneer zij bijvoorbeeld tegenover leveranciers zit die al jaren in het spel zijn. De uitdaging om de voorraadniveaus in evenwicht te houden, just-in-time leveringen en besparingsprojecten is wat haar inkoophart sneller laat kloppen. In complexe situaties weet Myrthe de rust te bewaren. Deadlines geven Myrthe energie en juist dan weet zij haar hoofd koel te houden en het beste te presteren.

Myrthe heeft een opzegtermijn van een maand. Zij is fulltime (40 uur) beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

 

location_onEindhoven createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Tessa (Supply Chain Coördinator)

Tessa heeft bijna 13 jaar ervaring binnen een Internationale Technische Productieorganisatie waardoor zij verschillende werkzaamheden haarzelf eigen heeft gemaakt. Door haar ervaring als coördinator weet zij probleemoplossend te schakelen tussen internationale klanten, Customer Service en productie. Zij haalt enorm veel energie uit het analyseren van data zoals bijvoorbeeld: het opstellen van de demandplanning, het leiden van meerdere projecten en het doorvoeren van procesoptimalisaties waaronder de implementatie van Lean Six Sigma, het automatiseren van het orderproces en de optimalisatie van het productieproces. Wegens te veel focus op de Customer Service kant, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin zij haar passie expertise voor het coördineren van projecten kwijt kan.

Tessa is een super enthousiaste dame die graag haar passie uit in het coördineren van projecten en planningen. Zij werkt graag pro-actief, ziet de problemen al voor ze ontstaan en wil deze dan ook zo snel mogelijk voorkomen. Ook is zij vasthoudend in wat ze doet, ze stopt niet voordat ze iets voor elkaar heeft gekregen en gaat hiervoor tot het uiterste. Werkt het liefst met korte lijnen en oplossingsgericht. Heeft voor een aantal interne processverbeteringen gezorgd zoals wereldwijde bussiness units in het systeem categoriseren om zo de globale verkoopcijfers beter in kaart te kunnen brengen. Ze beheerst de Duitse, Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Tessa is per direct beschikbaar. Zij is fulltime beschikbaar (40 uur) en heeft een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand. (op basis van 40 uur per week)

location_onRegio Eindhoven createHBO person44 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Rick (Inkoper)

Rick heeft nu bijna 4 jaar ervaring als Operationeel Inkoper van meubilair bij een import export handelsorganisatie. Binnen zijn functie heeft hij een breed takenpakket, hij draagt de verantwoording over de inkoopprocessen van A tot Z. Denk hierbij aan het opstellen van raamcontracten, het zoeken naar nieuwe leveranciers en het contact onderhouden met de huidige wereldwijde leveranciers en klanten omtrent leveringsvoorwaarden, levertijden en calamiteiten, die hij tevens ook meteen oplost. Ook is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van het magazijn wat hij mede heeft opgericht. Rick is op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij meer kan samenwerken en zijn contact met wereldwijde leveranciers kan blijven behouden en uit breiden.

Rick is een commercieel ingestelde jongeman die makkelijk contact legt met relaties. Wanneer hij iets voor ogen heeft geeft hij niet op en haalt het onderste uit de kan tijdens het onderhandelen met leveranciers. Hij heeft tijdens zijn werkervaring veel kennis opgedaan en is vastberaden om zijn ambities waar te maken. Organiseren is voor hem een eitje en vindt hij leuk om te doen, jaarlijks organiseert hij meerdere uitjes voor zijn team en vriendengroep. Daarnaast is hij een enthousiaste sfeermaker en daarmee een gezellige toevoeging voor uw organisatie. 

Rick heeft een maand opzegtermijn en is 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onEindhoven createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven