Xantha Jacobs

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone06 – 451 69 157
linkedin.com/in/xantha-jacobs/

Placeholder

Vacatures

Logistiek Teamleider

Jij bent een ervaren leider die weet hoe je een team motiveert, verbindt en je kent de ins-en-outs van het logistieke vak. Ben jij dit? In deze functie krijg je alle vrijheid om jouw manier van managen door te voeren, dus lees gauw verder!

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€3.200 tot €4.200

Transportplanner

Jij hebt al enkele jaren ervaring als Planner en bent klaar voor de tweede stap. Bij deze functie sta jij aan het hoofd van wat mensen dagelijks eten. Erg belangrijk, maar ook leuk! Klinkt goed toch? Lees dan gauw verder. 

access_timeFulltime location_onRegio Moerdijk euro_symbol€2.600 tot €3.600

Customer Service Medewerker

Jij lost graag problemen op en denkt altijd mee met anderen. Hierbij vind jij het leuk en belangrijk om in contact te staan met mensen tijdens je werk. Je hebt al enkele jaren werkervaring en bent op zoek naar een nieuwe stap. Herkenbaar? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Raamsdonkveer euro_symbol€2.500 tot €3.400

Winkeldistributieplanner

Als ervaren Planner weet jij als geen ander dat jouw werk heel belangrijk is. Jij zorgt er namelijk voor dat miljoenen mensen worden voorzien van hun levensbehoeften. Ben jij klaar voor de volgende stap als Planner? Lees gauw verder over deze kans!

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.400 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Barend (Warehouse Supervisor)

Barend heeft ruime ervaring binnen de logistiek met zijn specialisatie binnen het warehouse. Hij heeft als Warehouse Manager ervaring binnen meerdere bedrijven, waardoor hij veel kennis heeft opgebouwd op het gebied van inrichting en verbeterprocessen. Bij zijn laatste werkgever gaf Barend leiding aan 15 fte. Hij was verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van zowel de geproduceerde koekjes als voor de grondstoffen om de koekjes te kunnen maken. Aan de hand van analyses werd de productieplanning gemaakt door de productieplanner, waarna Barend de personeelsplanning maakte voor zowel de productie als het warehouse. Barend maakte interne promotie naar het hoofdkantoor waar hij verbeterprocessen door mocht voeren binnen het warehouse. Echter wil hij nu weer graag terug naar het warehouse.

Barend is een hardwerkende resultaat gerichte man met zijn hart in het warehouse. Hij neemt graag nieuwe uitdagingen aan waarbij hij een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft voor het door ontwikkelen van het logistiek proces binnen het warehouse. Hij gaat te werk met een “can-do” mentaliteit en probeert hier zijn werknemers in mee te krijgen. Hij staat graag tussen de mensen om samen naar het beste resultaat te werken.

Barend heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.635,- bruto per maand.

location_on- createHBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven