Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Logistiek en van Breda. Xantha is een enthousiast en zorgzaam persoon. Zo zorgt zij ervoor dat jij een baan krijgt waar je echt gelukkig van wordt. Jij kan altijd bij haar terecht voor tips, advies en begeleiding. Ja, ook nadat je al gestart bent bij een bedrijf. Zij is en blijft jouw loopbaancoach. Heb je vragen of vind je dat het tijd is voor een gesprek? Neem dan contact op met Xantha! Dit is ook mogelijk via WhatsApp.  


Kandidaten

Maarten heeft bijna 4 jaar ervaring in het leiding geven van 30+ medewerkers, waarvan het laatste half jaar bij een logistieke organisatie. Na zijn HBO opleiding tot docent kwam hij er achter dat dit niks voor hem was. Zijn bijbaan bood op dat moment de optie om door te groeien als manager en deze kans heeft hij met beide handen aangepakt, na een jaar kon hij de stap maken naar bedrijfsleider waar hij verantwoordelijk was voor het aansturen van 35 medewerkers. Hier is hij verantwoordelijk voor personeelsplanningen, functioneringsgesprekken en beoordelingen. Maarten wilt zichzelf graag blijven ontwikkelen en kwam daar door bij een logistieke organisatie terecht. Hier was hij verantwoordelijk voor 60 medewerkers. Daarnaast heeft hij bij deze organisatie veel gedaan op het gebied van optimalisering, zo heeft hij door een herinrichting van het ombuigproces er voor gezorgd dat men terug heeft kunnen schalen van 5 naar 2 FTE. Hij heeft zichzelf ook bewezen als leider, door adequaat handelen heeft hij er voor gezorgd dat er niet meer in de wagens werd gerookt. Door een overname is Maarten op zoek naar een leidinggevende functie in de logistiek.

 

Maarten is een ondernemende jongeman, hij houdt van aanpakken en heeft dit in zijn werk al meerdere malen toegepast. Hij is niet op zijn mondje gevallen, zo durft hij zijn mening te geven op het juiste moment wat goed uit komt bij het optimaliseren van processen. Een grote uitdaging is voor Maarten ook zeker geen probleem, dit heeft hij al bewezen bij de logistieke organisatie waar hij voor werkt. Hij heeft daar alle programma’s en processen zichzelf binnen een zeer korte tijd eigen gemaakt. Dit maakt hem ook toekomstgericht, hij wil zichzelf graag blijven ontwikkelen.

 

Maarten heeft een opzegtermijn van één maand, en een salaris indicatie van € 3.150,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onBergen op Zoom createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Eddy heeft ruim 8 jaar ervaring binnen de logistiek, waarvan de 3 jaar als Warehouse Supervisor. Bij zijn laatste werkgever heeft Eddy een compleet nieuw warehouse ingericht, van de schappen tot aan waar de kantoren geplaatst moesten worden. Toen het warehouse in gebruik genomen werd, constateerde hij een probleem in de productie bij een van de transport banden. Deze bleken te kort te zijn voor de geproduceerde goederen. Na deze constatering ondernam Eddy gelijk actie. Na een analyse had hij de optimale lengte voor de transport banden en zorgde er voor dat er een nieuwe, langere, transport band geplaats werd. Ook optimaliseerde hij de routes voor het orderpicken waardoor er uiteindelijk 30 minuten per rit bespaard werd. Doordat Eddy nauw betrokken was bij het opstarten van het nieuwe warehouse had hij ook te maken met de problemen die zich voor deden met het overplaatsen van een deel het personeel naar de nieuwe locatie. Hierdoor heeft hij een heel team van de grond af aan op moeten bouwen met bestaand en nieuwe personeel wat hij met veel passie gedaan heeft. Helaas, werd door een aanname stop Eddy zijn tijdelijke contract opgeheven en is Eddy nu weer op zoek naar een nieuwe uitdaging als Warehouse Supervisor.

 

Eddy is een gemotiveerde man. Hij is communicatief erg vaardig en heeft een nuchtere instelling. Door zijn nuchtere instelling kan hij goed het hoofd koel houden bij hectiek en ongevallen. Zo is het een keer voorgevallen dat een medewerker met een heftruck schade reedt. Eddy ondernam gelijk actie. Het welzijn van de medewerker werd gecontroleerd, daarna werd de schade in kaart gebracht gevolgd door het schrijven van een schade rapport. Daarnaast gaat hij graag het gesprek aan met zijn medewerkers om zo misverstanden te voorkomen. Hij geeft om zijn personeel, wat resulteert in een sterk team wat samen goed kan presteren omdat hij iedereen in hun waarden laat. Dit maakt hem zeer geschikt als Warehouse Supervisor.

 

Eddy is per direct beschikbaar en heeft een salaris indicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onBergen op Zoom createMBO person49 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Moniek is een Declarant met ruim 25 jaar ervaring binnen de Logistiek waarvan de laatste 7 jaar als Declarant. Moniek heeft een heel groot oog voor detail, wat van groot belang is voor een Declarant. Met haar scherpe blik haalt ze moeiteloos fouten uit douane documenten. Ze gaat er nooit van uit dat het zo maar klopt en heeft zo fraude kunnen voorkomen. Daardoor kwam ze er op tijd achter dat onder een document voor ontvangst dezelfde naam genoteerd stond als onder het document voor verzending. Wat betekent dat het geen verkoop kon zijn, maar dat het om een verplaatsing van goederen ging wat andere documenten met zich mee draagt. Door accuraat handelen kon Moniek fraude voorkomen. Ook vindt Moniek het puzzel werk wat er bij komt kijken een leuke uitdaging. Daarom vindt ze het vooral interessant om voor een bedrijf te werken wat meerdere verschillende goederen importeert en exporteert.

Momenteel werkt Moniek als zelfstandig Declarant, waar ze merkt dat ze een sparringspartner mist en graag in een groter team werkzaam zou willen zijn. Daarom is Moniek, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe uitdaging als Declarant voor 32 uur verdeelt over 5 dagen.

 

Moniek is een zeer vrolijke en enthousiaste dame. Op het moment dat ze over haar vak praat, bloeit Moniek helemaal op. Je hoort aan haar dat ze haar vak verstaat en goed weet waar ze het over heeft. Daarnaast is Moniek naar haar studie niet gestopt met leren. Zo heeft ze tussentijds haar vakopleiding voor Declarant behaald om zo helemaal op de hoogte te zijn van de complete regelgeving. Ook is Moniek een zeer flexibele en zelfstandige werknemer, wat ze wel laat zien tijdens haar huidige werk waar ze alles zelfstandig op kan pakken. Ook vind ze het fijn om randzaken mee op te lossen waardoor ze zich flexibel op kan stellen.

 

Moniek heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.950,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onBreda createHBO person52 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Barend heeft ruim 18 jaar ervaring binnen de logistiek. Hij heeft als Warehouse Manager ervaring opgedaan binnen meerdere bedrijven, hierdoor heeft hij veel kennis opgebouwd op het gebied van inrichting van warehouses en het initiëren en implementeren van verbeterprocessen. Bij zijn laatste werkgever gaf Barend leiding aan 7 fte. Hier was hij verantwoordelijk voor de SOX compliance van 5 Benelux magazijnen. Aan de hand van analyses optimaliseerde hij onder andere de magazijnen waardoor er tijd en kosten bespaard werd met het order picken. Daarnaast was hij het aanspreekpunt voor het onderhouden van het TMS-systeem en was hij contactpersoon voor de vervoerders. Hierdoor heeft hij ook ervaring met douane inklaringen.
Bij een poductie bedrijf gaf Barend leiding aan 15 fte. Hij was verantwoordelijk voor het voorraad beheer van zowel de geproduceerde producten als voor de grondstoffen om de producten te kunnen maken. Aan de hand van analyses werd de productieplanning gemaakt door de productieplanner, waarna Barend de personeelsplanning maakte voor zowel de productie als voor het warehouse. Barend maakte interne promotie naar het hoofdkantoor, hier was hij verantwoordelijke voor het doorvoeren van verbeterprocessen binnen het warehouse. Echter mistte hij het werken op de vloer en met de medewerkers, daardoor heeft hij bewust de keuze gemaakt om weer als Warehouse Manager aan de slag te gaan. Helaas, werd door een aanname stop Barend zijn tijdelijke contract opgeheven en is Barend nu weer op zoek naar een nieuwe uitdaging als Warehouse Manager.


Barend is een hardwerkende, resultaat gerichte man met een grote liefde voor het warehouse. Hij neemt graag nieuwe uitdagingen aan waarbij hij een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Hij gaat te werk met een “can-do” mentaliteit, houdt het hoofd koel tijdens hectische omstandigheden en neemt hier zijn werknemers in mee. Hij staat graag tussen de mensen waardoor hij de medewerkers optimaal kan motiveren om samen naar het beste resultaat toe te werken.


Barend heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_on- createHBO person53 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven