“Omring je met mensen met dezelfde mindset en probeer elke dag weer wat te leren. Zolang jij je dagelijks kan blijven ontwikkelen op zakelijk en persoonlijk vlak, zit je goed!”

 

De perfecte match ontstaat door in te spelen op de behoefte en wensen van zowel het talent als de organisatie. Ik ga graag in gesprek om dit te achterhalen!

 

Op zoek naar een nieuwe collega?

U ontzorg ik in de werving en selectie van gespecialiseerd personeel, oftewel de beste kandidaten en échte talenten. Zijn er vragen over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Of wilt u informatie over de ontwikkelingen binnen ons vakgebied? Ook dan kunt u bij mij terecht. Ik ben uw gesprekspartner in goede, maar ook in slechte tijden. Door mijn open en eerlijke persoonlijkheid weet u precies wat u aan mij heeft. Als het moet, dan ga ik voor mensen door het vuur. Succes betekent voor mij hard werken en doorpakken wanneer dat nodig is. Ik regel voor u altijd de beste kandidaat / nieuwe collega. Neem gerust contact op per mail of telefoon. WhatsApp is ook mogelijk!

 

Op zoek naar een nieuwe baan?

Jou help ik met het vinden van een baan die perfect bij je past, oftewel die droombaan. Ook geef ik je advies over de arbeidsmarkt, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Door mijn open en eerlijke persoonlijkheid weet je precies wat je aan me hebt. Ik blijf mezelf! En ik zorg ervoor dat jij zowel bij de functie als bij het bedrijf past. Je mag mij altijd bellen of mailen. Samen zorgen we ervoor dat je de baan krijgt waar je blij van wordt.  


Vacatures

Managen en plannen van voorraden binnen een productieorganisatie brengt een hoop complexiteit met zich mee. Zeker als het eindproduct uit verpakking, voedingsmiddelen en labels bestaat! Ben je graag bezig met analyseren, optimaliseren en forecasting? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.500 tot €3.500
Hey inkoopexpert! Ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière en ben je toe aan zelfstandigheid, waarbij je veel projecten en leveranciersimplementaties mag begeleiden? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor deze productieorganisatie zijn we op zoek naar een ervaren Inkoper die aan de slag wilt als Category Buyer.

access_timeFulltime location_onHellevoetsluis euro_symbol€5.000 tot €6.000
Ben jij ook toe aan de twee V’s maar mis je deze in je huidige baan? Waar heb ik het over? Ik heb het over de Vrijheid en Verantwoordelijkheid die deze organisatie jou wel zal bieden! Als jij klaar bent voor deze miljoenenprojecten, lees dan verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onAlphen aan den Rijn euro_symbol€3.200 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Henry heeft onderhand meer dan 4 jaar ervaring opgedaan binnen de Logistiek en Supply Chain in diverse functies aan beide kanten van de tafel. In zijn huidige rol als Supply Chain Planner bij een multinationale verpakkingsonderneming is Henry verantwoordelijk voor het beheren van een eigen pakket van 8 leveranciers in Europa voor de productie van verschillende verpakkingsmaterialen. Aan de hand van de salesforecast, stelt Henry de productieplanning van 8 machines en de voorraadforecast tot 3 maanden vooruit op, om ervoor te zorgen dat de servicegraad boven de 90% blijft. Hiervoor zit hij wekelijks met zijn leveranciers om knelpunten in het proces te bespreken en neemt hij actief deel aan S&OP-meetings om verbetervoorstellen aan te dragen. Daarnaast is Henry onderdeel van een intern project omtrent procesoptimalisatie door middel van automatisering. Ondanks dat Henry voldoende uitdaging heeft en het naar zijn zin heeft, gaat hij dit jaar verhuizen. Hierdoor wordt de reisafstand nog groter en is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio. Het liefst gaat hij aan de slag als Supply Chain Planner/Coördinator.

Henry is een hele vriendelijke en communicatief vaardige man, die vol enthousiasme over zijn loopbaan vertelt. Je ziet dat hij echt geniet van hetgeen wat hij uitvoert en doet dit met succes. Henry is daadkrachtig en heeft ambitie. Daarnaast vindt hij het leuk om een aansturende rol te hebben, mensen beter te maken en te helpen bij vragen.

Henry heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person28 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Bob heeft zijn hbo-opleiding ‘Commerciële Economie’ afgerond en is vervolgens aan de slag gegaan als (Junior)Inkoper bij een internationale handelsorganisatie binnen de farmaceutische industrie. Bob is begonnen als Junior, maar heeft zich al snel ontwikkelt tot volwaardig Inkoper. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het inkopen van medicijnen en medische hulpmiddelen wereldwijd en leidt hij verschillende projecten zoals het sourcen van medicijnen in Europa. Dagelijks staat hij nauw in contact met leveranciers omtrent levertijden en bouwt hij langer termijn relaties op. Daarnaast pakt hij ook diverse administratieve taken op zoals facturatie. Bob zit goed op zijn plek, maar is erg benieuwd wat de wereld van Inkoop hem nog meer te bieden heeft. Daarom is hij samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende functie om zich de komende jaren te blijven ontwikkelen.

Bob is een daadkrachtige en communicatief sterke jongeman, die goed weet wat hij wilt. Door zijn communicatieve vaardigheden is hij in staat langdurige relaties op en uit te bouwen en voegt hij daad bij het woord. Deze mentaliteit heeft hem ook de mogelijkheid gegeven om als volwaardig medewerker te fungeren en daarbij pakt hij alle kansen aan die hij ziet.

Bob heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand.
location_onZwijndrecht createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Shaun heeft onderhand ruim 23 jaar professionele ervaring opgebouwd binnen de Logistiek en Supply Chain, waarvan de laatste 8 jaar als Senior Logistics Coördinator bij de internationale handelsorganisatie. Shaun was verantwoordelijk voor het van A tot Z coördineren van het logistieke proces voor een eigen portfolio met klanten uit het Midden-Oosten en Afrika. Zo stond hij nauw in contact met internationale transporteurs en leveranciers voor de af –en aanvoer van de goederen en grondstoffen. Daarnaast monitorde hij de levertijden voor de eindklant, hield de voorraden bij op vier verschillende locaties en was verantwoordelijk voor de allocatie. Na 8 jaar werd de sfeer op kantoor minder en had hij het niet meer naar zijn zin. Dit in combinatie met de aankoop van een nieuwe woning, deed Shaun doen beseffen dat het nodig was om voor zichzelf te kiezen. Hij is gestopt en heeft een jaar lang de zorg voor zijn kinderen op hem genomen. Op dit moment is Shaun weer op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Logistiek of Supply Chain, waarbij hij zijn kennis en ervaring kan toepassen in de praktijk.

Shaun is op ons overgekomen als een zeer loyale en intelligente man, met een enorme bagage aan logistieke kennis. Door zijn communicatieve en daadkrachtige competenties, schakelt hij makkelijk binnen elke organisatie. Het is iemand die met liefde over zijn vak verteld en staat op en eerlijk in het leven. Hij heeft de drive om weer aan de slag te gaan en doet dit met passie.

Shaun is per direct beschikbaar.
location_onRotterdam createMBO person48 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven