“Omring je met mensen met dezelfde mindset en probeer elke dag weer wat te leren. Zolang jij je dagelijks kan blijven ontwikkelen op zakelijk en persoonlijk vlak, zit je goed!”

De perfecte match ontstaat door in te spelen op de behoefte en wensen van zowel het talent als de organisatie. Ik ga graag in gesprek om dit te achterhalen!

Op zoek naar een nieuwe collega?

U ontzorg ik in de werving en selectie van gespecialiseerd personeel, oftewel de beste kandidaten en échte talenten. Zijn er vragen over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Of wilt u informatie over de ontwikkelingen binnen ons vakgebied? Ook dan kunt u bij mij terecht. Ik ben uw gesprekspartner in goede, maar ook in slechte tijden. Door mijn open en eerlijke persoonlijkheid weet u precies wat u aan mij heeft. Als het moet, dan ga ik voor mensen door het vuur. Succes betekent voor mij hard werken en doorpakken wanneer dat nodig is. Ik regel voor u altijd de beste kandidaat / nieuwe collega. Neem gerust contact op per mail of telefoon. WhatsApp is ook mogelijk!

Op zoek naar een nieuwe baan?

Jou help ik met het vinden van een baan die perfect bij je past, oftewel die droombaan. Ook geef ik je advies over de arbeidsmarkt, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Door mijn open en eerlijke persoonlijkheid weet je precies wat je aan me hebt. Ik blijf mezelf! En ik zorg ervoor dat jij zowel bij de functie als bij het bedrijf past. Je mag mij altijd bellen of mailen. Samen zorgen we ervoor dat je de baan krijgt waar je blij van wordt.  


Vacatures

Een team leiden, de organisatiestructuur verbeteren en het dagelijks ontwikkelen van verschillende processen. Dit is waar jij energie van krijgt! Heb jij een afgeronde hbo-opleiding richting de logistiek of supply chain en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan is dit de vacature waar je gelukkig van wordt!
access_timeFulltime location_onGouda euro_symbol€3.500 tot €4.500
Leiding geven zit in je bloed en door jouw hands-on mentaliteit gaan je collega’s voor je door het vuur! Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en wil je leiding geven aan een team gemotiveerde medewerkers? Deze internationale organisatie is op zoek naar een fulltime Supervisor Productie! Ben je er klaar voor? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.500 tot €4.000
In deze functie kom je bij een vooruitstrevende en innovatieve afdeling te werken, waar dagelijks groente en fruit wordt verwerkt. Ben jij iemand met de nodige kennis van de AGF, vind je leiding geven leuk en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.600
Leiding geven, processen optimaliseren en een combinatierol op kantoor en in het warehouse, dit is waar jij energie van krijgt! Ben jij de aanvoerder, die ervoor gaat zorgen dat alle werkzaamheden op rolletjes lopen? Dan is de vacature waar jij gelukkig van gaat worden!

access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€3.500 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Paul heeft 22 jaar ervaring binnen de Supply Chain, waarvan 12 jaar als Inkoper en is daarbij in het bezit van zijn NEVI-1. Als Inkoper bij een afvalinzamelingsbedrijf was Paul van A tot Z verantwoordelijk voor het volledige inkoopproces van goederen, diensten en materialen. Daarbij begeleidde hij verschillende Europese aanbestedingstrajecten, was hij verantwoordelijk voor het contractmanagement en het opstellen van leveranciersbeoordelingen. Deze ervaring heeft hij meegenomen in zijn nieuwe tijdelijk opdracht als Tactisch Inkoper bij een technische productie/handelsorganisatie. Dagelijks staat hij in contact met verschillende leveranciers en klanten om de goederenstromen te coördineren. Bij problemen en afwijkingen in de voorraden is Paul degene die dit analyseert en op zoek gaat naar de juiste oplossing. Naast zijn werkzaamheden op tactisch gebied, draait hij dagelijks mee in de operatie. Zijn tijdelijk opdracht, ter vervanging van iemand die met zwangerschapsverlof was, eindigt in februari. Met deze reden is Paul op zoek naar een functie als Inkoper.

Door de jaren heen heeft Paul SAP volledig eigen gemaakt. Hij heeft doormiddel van testen van nieuwe implementaties en het maken van migratiebestanden gezorgd voor het optimaliseren van het artikelbeheer. Dit heeft geresulteerd in kostenbesparing. Computersystemen maakt hij dan ook snel eigen, dit zie je terug in de kennis en ervaring die hij met meerdere programma’s heeft opgedaan.

Paul is in overleg per direct beschikbaar.
location_onRegio Gouda createMBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Aram heeft ruim 9 jaar ervaring als Teamleider/Supervisor bij internationale productieorganisaties en logistiek dienstverleners opgebouwd, waarbij hij directe aansturing gaf aan maximaal 200 medewerkers, verdeeld over verschillende productiehallen of warehouses. Daarbij was Aram verantwoordelijk voor diverse interne projecten om processen te optimaliseren en productiviteit te verhogen aan de hand van LEAN en 5S methodieken. Aram is vervolgens met een compagnon samen een bedrijf gestart voor onderhoud en renovatie aan panden. Hij was verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten en werkte daarnaast ook zelf mee in de operatie. Toch is dit niet hetgeen waar Aram gelukkig van wordt en is met deze reden met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Teamleider/Supervisor, waarbij hij zijn kennis en kunde kan toepassen in de praktijk.

Op ons is Aram overgekomen als een zeer gedreven en sociale man, die met zijn kennis en expertise mensen meekrijgt in zijn overtuigingen. Door zijn analytische vermogen, vertaalt hij gemakkelijk data naar de werkprocessen om verbeteringen door te voeren. Het is iemand met een enorme gunfactor. Dit in combinatie met zijn communicatieve vaardigheden, maken hem een echte Teamleider.

Aram is per direct beschikbaar.
location_onDen Haag createMBO person34 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Caner is een ervaren logistiek professional met onderhand 12 jaar werkervaring bij internationale logistiek dienstverleners, handelsorganisaties en transportbedrijven. Binnen deze functies was hij verantwoordelijk voor het coördineren van het gehele logistieke proces, het voorraadbeheer, contact met transporteurs en leveranciers en het opmaken van diverse douanedocumentatie. Caner beschikt over ruime kennis van verschillende ERP-systemen en is key-user van Slim4. Door deze kennis heeft hij de capaciteit om logistieke processen te vertalen richting de systemen om deze vervolgens zo optimaal mogelijk voor je te laten werken. Na zijn uitstap richting de IT, waarbij hij problemen binnen Unit4 oploste voor diverse instanties, is Caner erachter gekomen waar zijn hart ligt, namelijk de logistiek. Met deze reden is Caner op zoek naar een uitdagende functie, waarbij hij graag dichtbij een warehouse –of productieomgeving actief is. Dit vindt hij terug in een functie als Supply Chain Coördinator/Planner of Teamleider.

Caner is een zeer analytische en daadkrachtig man, die eerst nadenkt voordat hij iets doet. Hierdoor overziet hij goed de processen en weet hij daarna juist en adequaat te handelen. Hij houdt de economische belangen goed in de gaten, waarbij hij zijn interesse voor technische omgevingen niet onder stoelen of banken schuift. Door zijn persoonlijke eigenschappen, schakelt hij gemakkelijk op verschillende niveaus en heeft daarbij een natuurlijke “gunfactor”.

Caner is per direct beschikbaar.

location_onPapendrecht createHBO person33 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Dennis is 10 jaar werkzaam als Supply Chain Planner bij een internationaal productiebedrijf. Naast de productieplanning, personeelsplanning en inkoop van grondstoffen, neemt hij deel aan interne projecten op het gebied van procesoptimalisatie en continue verbeteren. Bovendien werkt hij sinds 2014 op logistiek gebied met een programmeur samen aan de functionele integratie en verdere optimalisatie van een Business tool die het bedrijf kan helpen/ondersteunen bij het nemen van (management) beslissingen. Dennis is graag bezig met het verzamelen, interpreteren en analyseren van data en het op basis daarvan gevraagd en ongevraagd advies geven aan alle stakeholders binnen het bedrijf inclusief het management. Als deelnemer van een doorlopend Lean project heeft Dennis een behoorlijke voorraadoptimalisatie /verlaging bereikt waarbij de leverbetrouwbaarheid op hoog peil is gebleven. Het laatste project waaraan Dennis heeft deelgenomen was gericht op de consolidatie van de warehousing activiteiten van het bedrijf binnen de BeNeLux. Omdat hij het gevoel heeft uitgegroeid te zijn en niet verder kan doorgroeien binnen de organisatie, staat Dennis open voor een nieuwe uitdaging. Zijn ambitie is door te groeien naar een functie als Senior Planner, Supply Chain Coördinator, Operations manager of S&OP manager.

Dennis is een rustige, vriendelijke man die beschikt over een sterk analytisch vermogen en inmiddels behoorlijke bak aan ervaring. Hij weet goed en kalm het overzicht te behouden, brengt eventuele bottlenecks in kaart en lost deze op een constructieve manier op in samenwerking met de betrokken stakeholders. Dennis staat centraal binnen de organisatie en kan goed communiceren met de diverse lagen van het bedrijf. Hij staat in voortdurend contact met de productie, inkoop, sales en het management

Dennis heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.750,- bruto per maand.

location_onOud-Beijerland createWO person35 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven