“Omring je met mensen met dezelfde mindset en probeer elke dag weer wat te leren. Zolang jij je dagelijks kan blijven ontwikkelen op zakelijk en persoonlijk vlak, zit je goed!”

De perfecte match ontstaat door in te spelen op de behoefte en wensen van zowel het talent als de organisatie. Ik ga graag in gesprek om dit te achterhalen!

Op zoek naar een nieuwe collega?

U ontzorg ik in de werving en selectie van gespecialiseerd personeel, oftewel de beste kandidaten en échte talenten. Zijn er vragen over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Of wilt u informatie over de ontwikkelingen binnen ons vakgebied? Ook dan kunt u bij mij terecht. Ik ben uw gesprekspartner in goede, maar ook in slechte tijden. Door mijn open en eerlijke persoonlijkheid weet u precies wat u aan mij heeft. Als het moet, dan ga ik voor mensen door het vuur. Succes betekent voor mij hard werken en doorpakken wanneer dat nodig is. Ik regel voor u altijd de beste kandidaat / nieuwe collega. Neem gerust contact op per mail of telefoon. WhatsApp is ook mogelijk!

Op zoek naar een nieuwe baan?

Jou help ik met het vinden van een baan die perfect bij je past, oftewel die droombaan. Ook geef ik je advies over de arbeidsmarkt, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Door mijn open en eerlijke persoonlijkheid weet je precies wat je aan me hebt. Ik blijf mezelf! En ik zorg ervoor dat jij zowel bij de functie als bij het bedrijf past. Je mag mij altijd bellen of mailen. Samen zorgen we ervoor dat je de baan krijgt waar je blij van wordt.  


Vacatures

Zit jij niet graag alleen maar achter je computer maar kijk je ook graag rond in de operatie? Zie je daarnaast ook graag dat er iets met jouw verbeterideeën gedaan word? Dan is dit de ideale volgende stap voor je! Lees snel verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€2.500 tot €3.000
Je werkt midden in het proces van één van de grootste impactplayers in de wereld en zorgt voor directe waarde in de gezondheid van de mens. Heb je hbo werk –en denkniveau, kennis van de logistiek en vind je het leuk een combinatierol te vervullen op kantoor en op de werkvloer? Dan is dit de beste eerste of tweede stap in je carrière!
access_timeFulltime location_onBerkel en Rodenrijs euro_symbol€2.200 tot €2.700
Een grote impact maken in de gezondheid van mensen door het leveren van diverse AGF-producten over heel de wereld. Dit is waar jij energie van krijgt! Voor het vernieuwde warehouse, is deze organisatie op zoek naar een enthousiaste Teamleider Supply Chain! Interessant? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.800 tot €3.200

Impact maken binnen een jonge, dynamische omgeving terwijl je veel vrijheid krijgt? Binnen deze organisatie ga jij samen met jouw team zorgen voor het efficiënt uitvoeren en verbeteren van de supply chain processen. Lees snel verder en bepaal of jij degene bent die zij echt moeten hebben!

access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Paul heeft 22 jaar ervaring binnen de Supply Chain, waarvan 12 jaar als Inkoper en is daarbij in het bezit van zijn NEVI-1. Als Inkoper bij een afvalinzamelingsbedrijf was Paul van A tot Z verantwoordelijk voor het volledige inkoopproces van goederen, diensten en materialen. Daarbij begeleidde hij verschillende Europese aanbestedingstrajecten, was hij verantwoordelijk voor het contractmanagement en het opstellen van leveranciersbeoordelingen. Deze ervaring heeft hij meegenomen in zijn nieuwe tijdelijk opdracht als Tactisch Inkoper bij een technische productie/handelsorganisatie. Dagelijks staat hij in contact met verschillende leveranciers en klanten om de goederenstromen te coördineren. Bij problemen en afwijkingen in de voorraden is Paul degene die dit analyseert en op zoek gaat naar de juiste oplossing. Naast zijn werkzaamheden op tactisch gebied, draait hij dagelijks mee in de operatie. Zijn tijdelijk opdracht, ter vervanging van iemand die met zwangerschapsverlof was, eindigt in februari. Met deze reden is Paul op zoek naar een functie als Inkoper.

Door de jaren heen heeft Paul SAP volledig eigen gemaakt. Hij heeft doormiddel van testen van nieuwe implementaties en het maken van migratiebestanden gezorgd voor het optimaliseren van het artikelbeheer. Dit heeft geresulteerd in kostenbesparing. Computersystemen maakt hij dan ook snel eigen, dit zie je terug in de kennis en ervaring die hij met meerdere programma’s heeft opgedaan.

Paul is in overleg per direct beschikbaar.
location_onRegio Gouda createMBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Reda heeft 7 jaar ervaring binnen de Supply Chain. In die jaren ontwikkelde hij zich binnen zowel handels- al productiebedrijven de voedingsmiddelenindustrie, FMCG en metaalindustrie. In zijn huidige functie als Supply Chain Planner is hij van A tot Z verantwoordelijk voor de internationale Supply Chain. Dit begint bij het opstellen de voorraadstrategie van grondstoffen op meerdere locaties en het bestellen van materialen om dit op peil te houden. Hierdoor is hij altijd in staat een optimale productieplanning te kunnen maken, hierbij rekening houdend met klantspecificaties en restricties wegens de chemische eigenschappen. Afhankelijk van de ordergrootte plant Reda rechtstreekse leveringen aan internationale klanten of via een externe partner waar het in kleinere hoeveelheden wordt afgevuld. Ook deze verpakkingsplanning stelt hij op en communiceert deze met de betrokken partijen. Reda schakelt daarnaast veelvuldig met verschillende collega's zoals de Demand Planner omtrent de S&OP-planning, de Inkoper omtrent kwaliteitsproblemen en het productiepersoneel. Hoewel Reda veel plezier haalt uit zijn werkzaamheden zit hij niet op zijn plek binnen deze organisatie. Met deze reden staat hij open voor een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Over verschillen tussen deze twee schakelt hij met zijn collega Demand Planner in Frankrijk om deze op elkaar af te stemmen. 

Reda is een spontane man die zichzelf voor de volle 100% inzet voor een organisatie. Hij is dan ook zeer betrokken bij de interne processen en zijn collega’s. Door zijn ruime ervaring in (complexe) warehouse- én productieomgevingen, weet hij een goed overzicht te houden over alle processen, vindt hij het leuk om te schakelen tussen verschillende taken en werkt hij het beste onder druk. De grote hoeveelheid en diversiteit aan taken binnen zijn functie getuigen hiervan. Reda is erg gedreven en is met zijn werkmentaliteit in combinatie met zijn inzicht een toevoeging voor iedere organisatie.

Reda is in overleg per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.100,- bruto per maand.

location_onHellevoetsluis createMBO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Dennis is 10 jaar werkzaam als Supply Chain Planner bij een internationaal productiebedrijf. Naast de productieplanning, personeelsplanning en inkoop van grondstoffen, neemt hij deel aan interne projecten op het gebied van procesoptimalisatie en continue verbeteren. Bovendien werkt hij sinds 2014 op logistiek gebied met een programmeur samen aan de functionele integratie en verdere optimalisatie van een Business tool die het bedrijf kan helpen/ondersteunen bij het nemen van (management) beslissingen. Dennis is graag bezig met het verzamelen, interpreteren en analyseren van data en het op basis daarvan gevraagd en ongevraagd advies geven aan alle stakeholders binnen het bedrijf inclusief het management. Als deelnemer van een doorlopend Lean project heeft Dennis een behoorlijke voorraadoptimalisatie /verlaging bereikt waarbij de leverbetrouwbaarheid op hoog peil is gebleven. Het laatste project waaraan Dennis heeft deelgenomen was gericht op de consolidatie van de warehousing activiteiten van het bedrijf binnen de BeNeLux. Omdat hij het gevoel heeft uitgegroeid te zijn en niet verder kan doorgroeien binnen de organisatie, staat Dennis open voor een nieuwe uitdaging. Zijn ambitie is door te groeien naar een functie als Senior Planner, Supply Chain Coördinator, Operations manager of S&OP manager.

Dennis is een rustige, vriendelijke man die beschikt over een sterk analytisch vermogen en inmiddels behoorlijke bak aan ervaring. Hij weet goed en kalm het overzicht te behouden, brengt eventuele bottlenecks in kaart en lost deze op een constructieve manier op in samenwerking met de betrokken stakeholders. Dennis staat centraal binnen de organisatie en kan goed communiceren met de diverse lagen van het bedrijf. Hij staat in voortdurend contact met de productie, inkoop, sales en het management

Dennis heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.750,- bruto per maand.

location_onOud-Beijerland createWO person35 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Maarten heeft 4,5 jaar ervaring binnen de Logistiek/Supply Chain, waarvan de laatste 2,5 jaar als Supply Chain Coördinator bij een logistieke dienstverlener binnen de chemie. In deze functie is Maarten verantwoordelijk voor het gehele orderproces van A tot Z. Voor een zo efficiënt mogelijke capaciteitsbenutting, stelt Maarten korte –en middellange materiaalplanningen op. Maarten beheert 800 tanks met ADR-goederen wereldwijd, verzorgt het transport intermodaal en maakt hiervoor de transportdocumentatie op. Om het gehele proces te monitoren, staat hij nauw in contact met zowel de leverancier als de eindklant en gaat bij stagnatie direct op zoek naar een oplossing. Naast deze werkzaamheden begeleidt Maarten een intern project om het gehele proces tussen commercie, kwaliteit en veiligheid te optimaliseren, waardoor er meer omzet gegenereerd kan worden. Maarten wilt zijn horizon gaan verbreden en staat open voor een nieuwe uitdaging als Supply Chain Coördinator/Planner, waarbij hij geen voorkeur heeft voor een bepaalde sector.

Maarten is een analytische en gedreven jongeman, waardoor hij naast zijn werkzaamheden altijd op zoek gaat naar procesoptimalisatie. Hij heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en vindt de kwaliteit in zijn werkzaamheden erg belangrijk. Dit kan hij zowel in teamverband als zelfstandig, waarbij hij tegenwoordig steeds meer de leiding neemt in het team. Naast deze eigenschappen is Maarten leergierig en pakt elke uitdaging met beide handen aan om er een succes van te maken.

Maarten heeft een opzegtermijn van twee maanden en heeft een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven