Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Maarten Maissan

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 286 47 517
linkedin.com/in/maarten-maissan/

Maarten Maissan

“Omring je met mensen met dezelfde mindset en probeer elke dag weer wat te leren. Zolang jij je dagelijks kan blijven ontwikkelen op zakelijk en persoonlijk vlak, zit je goed!”

De perfecte match ontstaat door in te spelen op de behoefte en wensen van zowel het talent als de organisatie. Ik ga graag in gesprek om dit te achterhalen!

Op zoek naar een nieuwe collega?

U ontzorg ik in de werving en selectie van gespecialiseerd personeel, oftewel de beste kandidaten en échte talenten. Zijn er vragen over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Of wilt u informatie over de ontwikkelingen binnen ons vakgebied? Ook dan kunt u bij mij terecht. Ik ben uw gesprekspartner in goede, maar ook in slechte tijden. Door mijn open en eerlijke persoonlijkheid weet u precies wat u aan mij heeft. Als het moet, dan ga ik voor mensen door het vuur. Succes betekent voor mij hard werken en doorpakken wanneer dat nodig is. Ik regel voor u altijd de beste kandidaat / nieuwe collega. Neem gerust contact op per mail of telefoon. WhatsApp is ook mogelijk!

Op zoek naar een nieuwe baan?

Jou help ik met het vinden van een baan die perfect bij je past, oftewel die droombaan. Ook geef ik je advies over de arbeidsmarkt, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Door mijn open en eerlijke persoonlijkheid weet je precies wat je aan me hebt. Ik blijf mezelf! En ik zorg ervoor dat jij zowel bij de functie als bij het bedrijf past. Je mag mij altijd bellen of mailen. Samen zorgen we ervoor dat je de baan krijgt waar je blij van wordt.  


Vacatures

Heb jij minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de levensmiddelenindustrie inclusief twee jaar werkervaring als Kwaliteitsmedewerker? Neem dan even de tijd om onderstaande vacature te lezen, want deze kans wil je niet aan je voorbij laten gaan! Door de groei van de organisatie is deze organisatie op zoek naar uitbreiding voor het team. Veel leesplezier!
access_timeFulltime location_onWestland euro_symbol€2.400 tot €2.900
Wie is er nou niet voor duurzaamheid en gezelligheid binnen een organisatie? Laat deze organisatie deze twee aspecten nou juist bevatten! Deze internationale handelsorganisatie is op zoek naar een echte IT topper, die naast ICT-minded ook nog eens een goede werkmentaliteit heeft. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder, want dan is dit de vacature waar jij gelukkig van wordt!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.200
Als echte supply chain professional ben jij in staat om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden, zonder daarbij de prioriteiten uit het oog te verliezen. Met jouw hands-on-mentaliteit achterhaal jij de oorzaak van een probleem. Ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière, dan ben ik op zoek naar jou!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.500
Doordat jij efficiënt te werk gaat, leg jij bottlenecks bloot en realiseer jij procesoptimalisaties. Heb jij ervaring binnen een productieorganisatie en ben jij toe aan een tweede stap in jouw carrière? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onGouda euro_symbol€2.800 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Chantal heeft haar opleiding ‘Logistics Management’ afgerond. Voor haar afstuderen heeft zij onderzoek verricht naar de mogelijkheden om het voorraadbeheer te optimaliseren van een artikelgroep van 2000 artikelen van een specifieke afdeling binnen een medische instelling. Aan de hand van data-analyses, gesprekken met in- en externe afdelingen of organisaties in dezelfde sector en interviews met interne operationele medewerkers heeft zij knelpunten in kaart gebracht. Hier heeft zij een adviesrapport voor geschreven met daarin een implementatieplan en bestelmethodiek via Excel. Tijdens haar studietijd heeft zij deelgenomen aan verschillende nevenactiviteiten, waarin er een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid wordt gevraagd. Hierin was zij verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen en activiteiten en droeg zij met haar input bij in de deelname van verschillende commissies. Na het afronden van haar studie is Chantal op zoek naar een uitdagende startersfunctie binnen de logistiek of supply chain. Het volledige proces rondom de productie van goederen tot het transport naar de uiteindelijke eindbestemming is hetgeen waar Chantal de komende jaren zoveel mogelijk in wilt ontwikkelen.

Om een goed beeld te krijgen van de capaciteiten van Chantal binnen de supply chain, hebben wij haar gevraagd om onze Harver TalentPitch te maken. In deze test wordt de aansluiting van een kandidaat met een supply chain functie getoetst. Hij heeft deze test uitstekend gemaakt en de testresultaten laten zien dat hij een bovengemiddeld hbo-capaciteit scoort. Chantal is erg sterk in logisch redeneren en is zeer analytisch ingesteld. Ze is iemand die graag draagvlaak creëert vanuit haar initiatieven en heeft daarbij het vermogen om “out of the box” te gaan. Daarnaast scoort zij hoog op plannen en organiseren en is erg gestructureerd. Doordat zij altijd op zoek is naar optimalisatie in haar werkzaamheden, zorgt zij voor zowel korte als lange termijn voor efficiëntie op de afdeling.

Chantal is per direct fulltime beschikbaar.
location_onVoorschoten createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Rianne heeft haar hbo-opleiding behaald. Tijdens haar opleiding heeft ze twee stages afgerond in het buitenland, respectievelijk op Aruba en in Duitsland. Bij haar huidige werkgever is Rianne verantwoordelijk voor de inkoop van goederen en diensten en het inhuren van extern personeel. Daarnaast is ze dagelijks bezig met het optimaliseren van het ERP-systeem Dynamix AX. Zo is ze betrokken bij een optimalisatieproject door middel van het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Wat haar het meeste aanspreekt binnen deze sector is hoe een product van grondstoffen tot een eindproject wordt verwerkt en hoe dit volledige proces eruit ziet. Nu maakt ze dit mee vanuit de inkopersstoel, maar ze vindt het erg interessant hoe de planning verloopt en met welke invloeden je te maken hebt om tot een eindresultaat te komen. Rianne is dan ook op zoek naar een functie waar ze zich de komende jaren kan ontwikkelen tot gevierd medewerker en vol enthousiasme haar functie vervuld. Dit zoekt ze in de volgende schakel binnen de supply chain, namelijk de planning.

Om een goed beeld te krijgen van de capaciteiten van Rianne binnen de supply chain, hebben wij haar gevraagd om onze Harver TalentPitch te maken. In deze test wordt de aansluiting van een kandidaat met een supply chain functie getoetst. Ze heeft deze test uitmuntend gemaakt en de resultaten laten zien dat Rianne binnen de supply chain uitstekend uit te voeten kan in verschillende functies. Ze scoort hoog op logisch redeneren en heeft een sterk analytisch vermogen. Rianne is een rustige dame die vraagstukken op de juiste manier wil oplossen en niet impulsief te werk gaat. Doordat zij accuraat en punctueel te werk gaat, zorgt zij al snel voor efficiëntie op de langer termijn.

Rianne is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand.
location_onVlaardingen createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Dries is een Technisch Inkoper met meer dan 20 jaar ervaring. Hij is de laatste jaren werkzaam geweest binnen de offshore sector en was verantwoordelijk voor het inkopen van technische componenten voor verschillende soorten machines. Daarnaast heeft hij deze functie in verschillende branches kunnen uitvoeren. Dagelijks staat hij in contact met de interne afdelingen en doet aanbevelingen. Zijn ondersteunende en operationele ervaring maken hem een fijne werknemer in een team van inkopers. Het liefst gaat hij aan de slag bij een bedrijf met een open cultuur en korte lijnen, waar hij zijn ervaring en kennis kan gebruiken als Technische Inkoper.

Dries is een rustige man die met passie verteld over zijn vak. Hij is communicatief zeer vaardig en krijgt energie van het contact met leveranciers. Doordat hij naast uitstekend Engels ook vakinhoudelijk kan communiceren in het Duits, maakt dit hem een multifunctionele gesprekspartner voor zowel nationale als internationale leveranciers. Hij is gedreven, werkt erg hard en stopt niet tot het werk volledig afgerond is. Ook haalt hij veel energie uit het overbrengen van kennis op zijn medecollega’s. Hij staat dan ook bekend als vraagbaak binnen de afdeling inkoop.

Dries is per direct fulltime beschikbaar.
location_onVlaardingen createMBO person56 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Peter is een ervaren Inkoper en heeft al ruim 28 jaar ervaring binnen de supply chain. Daarnaast is hij in het bezit van zijn NEVI-1 certificaat in de privaatsector. Van deze 28 jaar is hij ongeveer 20 jaar werkzaam geweest als Inkoper. Vandaag de dag is Peter werkzaam als Inkoop Coördinator bij een afvalinzamelingsbedrijf, waar hij van A tot Z verantwoordelijk is voor het coördineren van het volledige inkoopproces. In samenwerking met de contractmanager is hij verantwoordelijk voor het contractmanagement voor leveranciers en maakt de leveranciersbeoordelingen op. Daarnaast houdt hij zich bezig met zowel enkelvoudige als meervoudige Europese aanbestedingstrajecten. Dagelijks staat hij in contact met internationale leveranciers en spart hij met collega’s binnen verschillende disciplines. Hij is altijd bezig met het optimaliseren van zijn werkzaamheden en zoekt efficiëntie in zijn dagelijkse taken. Zijn analytische en operationele kennis wil hij graag in de praktijk terug laten komen. Het liefst gaat hij aan de slag als Inkoper bij een productiebedrijf waarin hij met zijn kennis en ervaring de diepte in kan gaan.

Door de jaren heen heeft Peter SAP volledig eigen gemaakt. Hij heeft doormiddel van testen van nieuwe implementaties en het maken van migratiebestanden gezorgd voor het optimaliseren van het artikelbeheer. Dit heeft geresulteerd in kostenbesparing. Computersystemen maakt hij dan ook snel eigen, dit zie je terug in de kennis en ervaring die hij met meerdere programma’s heeft opgedaan.

Peter heeft één maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar.
location_onRegio Gouda createMBO person54 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven