Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Maarten Maissan

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 286 47 517
linkedin.com/in/maarten-maissan/

Maarten Maissan

“Omring je met mensen met dezelfde mindset en probeer elke dag weer wat te leren. Zolang jij je dagelijks kan blijven ontwikkelen op zakelijk en persoonlijk vlak, zit je goed!”

De perfecte match ontstaat door in te spelen op de behoefte en wensen van zowel het talent als de organisatie. Ik ga graag in gesprek om dit te achterhalen!

Op zoek naar een nieuwe collega?

U ontzorg ik in de werving en selectie van gespecialiseerd personeel, oftewel de beste kandidaten en échte talenten. Zijn er vragen over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Of wilt u informatie over de ontwikkelingen binnen ons vakgebied? Ook dan kunt u bij mij terecht. Ik ben uw gesprekspartner in goede, maar ook in slechte tijden. Door mijn open en eerlijke persoonlijkheid weet u precies wat u aan mij heeft. Als het moet, dan ga ik voor mensen door het vuur. Succes betekent voor mij hard werken en doorpakken wanneer dat nodig is. Ik regel voor u altijd de beste kandidaat / nieuwe collega. Neem gerust contact op per mail of telefoon. WhatsApp is ook mogelijk!

Op zoek naar een nieuwe baan?

Jou help ik met het vinden van een baan die perfect bij je past, oftewel die droombaan. Ook geef ik je advies over de arbeidsmarkt, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Door mijn open en eerlijke persoonlijkheid weet je precies wat je aan me hebt. Ik blijf mezelf! En ik zorg ervoor dat jij zowel bij de functie als bij het bedrijf past. Je mag mij altijd bellen of mailen. Samen zorgen we ervoor dat je de baan krijgt waar je blij van wordt.  


Vacatures

Met jouw hbo-diploma op zak ben jij op zoek naar een uitdaging als Junior Inkoper. Binnen deze dynamische en internationale omgeving ben jij verantwoordelijk voor het inkopen van groenten, fruit en exoten over de hele wereld. Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onMaassluis euro_symbol€2.200 tot €2.500
Heb je minimaal 1 jaar werkervaring binnen de logistiek of supply chain en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Deze organisatie is op zoek naar een operationeel ingestelde Supply Chain Planner die toe is aan een baan met een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. Interessant? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onGouda euro_symbol€2.500 tot €3.000
Ben je in het bezit van een (technisch)bedrijfskundige hbo-opleiding en ben je graag van A tot Z bezig met het gehele proces rondom de productie van machines? Deze innovatieve organisatie is op zoek naar een (Junior)Supply Chain Manager! Interessant? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Je bent van nature een rekenwonder en heel technische ingesteld! Werk jij graag projecten uit en kun jij onder tijdsdruk relaxed, gefocust en nauwkeurig blijven? Dan zijn wij voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar jou!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sara is een Operationele Inkoper met onderhand meer dan 10 jaar ervaring. In de afgelopen jaren heeft Sara gewerkt bij technische productieorganisaties binnen de offshore sector, waar zij verantwoordelijk was voor het inkopen van stukgoederen en diensten/personeel. Dit was nodig voor het onderhoud van verschillende machines binnen de offshore sector. Aan haar de taak om in hectische situaties de voorraadstanden hoog te houden, zodat het volledige proces vlekkeloos kan verlopen. Hierbij heeft zij ervaring opgedaan met MRP –en ERP-systemen. Door de omstandigheden rondom het coronavirus en daardoor reorganisatie bij haar laatste werkgever is Sara op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat zij aan de slag bij een bedrijf met een open cultuur en korte lijnen, waar zij haar ervaring en kennis kan gebruiken als Operationeel Inkoper.

Om een goed beeld te krijgen van de capaciteiten van Sara binnen de supply chain, hebben wij haar gevraagd om onze Harver TalentPitch te maken. In deze test wordt de aansluiting van een kandidaat met een supply chain functie getoetst. Ze heeft deze test naar behoren gemaakt en de testresultaten laten zien dat Sara al een langere tijd in het vak zit. Sara is sterk in logisch redeneren en heeft sterke communicatieve vaardigheden. Ze is flexibel is hectische situaties en zoekt op een creatieve manier de oplossing.

Als je met Sara communiceert over haar vak, dan doet ze dit met verven. Ze vertelt met liefde en passie over haar loopbaan en neemt je graag mee in haar ervaringen. Dit kan zij door haar communicatieve vaardigheden ook heel goed overbrengen. Daarnaast is het iemand die door haar leergierigheid computersystemen snel eigen maakt.

Sara is per direct fulltime beschikbaar.
 
location_onRotterdam createMBO person42 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Ferdinand heeft zijn hbo-opleiding ‘International Business and Languages’ afgerond en heeft daarbij al 1,5 jaar werkervaring opgebouwd, zowel nationaal als internationaal. Tijdens zijn stages heeft hij onderzoek gedaan naar het vergroten van productiecapaciteit en het vergroten van de afzetmarkt van een product/dienst die zowel B2B als B2C aangeboden kan worden. Hierbij was hij veel in contact met internationale leveranciers, producenten, bestaande klanten en prospects. Door zijn talenknobbel leerde hij de Duitse en Engelse taal zichzelf erg snel aan en kan daarom excelleren in internationaal contact. Daarnaast heeft hij tijdens zijn studie de Spaanse taal eigen gemaakt, waardoor hij in de basis kan communiceren. Zijn communicatieve vaardigheden in combinatie met zijn ambitie om het te maken, maakt Ferdinand een waardevolle kandidaat binnen elke organisatie. De klantrelatie optimaliseren, door het in goede banen leiden van producten of halffabrikaten van producenten naar de klant, is iets waar Ferdinand veel energie van krijgt. Met deze reden is hij op zoek naar een uitdagende startersfunctie binnen de supply chain, waar hij de mogelijkheid krijgt om zichzelf te ontwikkelen. Hierbij maakt hij graag gebruik van de talen die hij heeft geleerd.

Om een goed beeld te krijgen van de capaciteiten van Ferdinand binnen de supply chain, hebben wij hem gevraagd om onze Harver TalentPitch te maken. In deze test wordt de aansluiting van een kandidaat met een supply chain functie getoetst. Hij heeft deze test uitstekend gemaakt en de testresultaten laten zien dat Ferdinand als Planner, Inkoper of Coördinator goed uit de voeten kan. Ferdinand is analytisch ingesteld en is sterk in logisch redeneren. Hij is erg kwaliteitsgericht en verliest daarbij nooit het eindresultaat uit het oog. Dit waarborgt hij door gestructureerd te werk te gaan en de oplossing zoekt door zijn creatieve geest. Hiermee zorgt hij ook voor efficiëntie binnen processen en gaat daarbij altijd op zoek naar de behoefte binnen een organisatie.

Ferdinand is per direct fulltime beschikbaar.
location_onGouda createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Dries is een Technisch Inkoper met meer dan 20 jaar ervaring. Hij is de laatste jaren werkzaam geweest binnen de offshore sector en was verantwoordelijk voor het inkopen van technische componenten voor verschillende soorten machines. Daarnaast heeft hij deze functie in verschillende branches kunnen uitvoeren. Dagelijks staat hij in contact met de interne afdelingen en doet aanbevelingen. Zijn ondersteunende en operationele ervaring maken hem een fijne werknemer in een team van inkopers. Het liefst gaat hij aan de slag bij een bedrijf met een open cultuur en korte lijnen, waar hij zijn ervaring en kennis kan gebruiken als Technische Inkoper.

Dries is een rustige man die met passie verteld over zijn vak. Hij is communicatief zeer vaardig en krijgt energie van het contact met leveranciers. Doordat hij naast uitstekend Engels ook vakinhoudelijk kan communiceren in het Duits, maakt dit hem een multifunctionele gesprekspartner voor zowel nationale als internationale leveranciers. Hij is gedreven, werkt erg hard en stopt niet tot het werk volledig afgerond is. Ook haalt hij veel energie uit het overbrengen van kennis op zijn medecollega’s. Hij staat dan ook bekend als vraagbaak binnen de afdeling inkoop.

Dries is per direct fulltime beschikbaar.
location_onVlaardingen createMBO person56 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Peter is een ervaren Inkoper en heeft al ruim 28 jaar ervaring binnen de supply chain. Daarnaast is hij in het bezit van zijn NEVI-1 certificaat in de privaatsector. Van deze 28 jaar is hij ongeveer 20 jaar werkzaam geweest als Inkoper. Vandaag de dag is Peter werkzaam als Inkoop Coördinator bij een afvalinzamelingsbedrijf, waar hij van A tot Z verantwoordelijk is voor het coördineren van het volledige inkoopproces. In samenwerking met de contractmanager is hij verantwoordelijk voor het contractmanagement voor leveranciers en maakt de leveranciersbeoordelingen op. Daarnaast houdt hij zich bezig met zowel enkelvoudige als meervoudige Europese aanbestedingstrajecten. Dagelijks staat hij in contact met internationale leveranciers en spart hij met collega’s binnen verschillende disciplines. Hij is altijd bezig met het optimaliseren van zijn werkzaamheden en zoekt efficiëntie in zijn dagelijkse taken. Zijn analytische en operationele kennis wil hij graag in de praktijk terug laten komen. Het liefst gaat hij aan de slag als Inkoper bij een productiebedrijf waarin hij met zijn kennis en ervaring de diepte in kan gaan.

Door de jaren heen heeft Peter SAP volledig eigen gemaakt. Hij heeft doormiddel van testen van nieuwe implementaties en het maken van migratiebestanden gezorgd voor het optimaliseren van het artikelbeheer. Dit heeft geresulteerd in kostenbesparing. Computersystemen maakt hij dan ook snel eigen, dit zie je terug in de kennis en ervaring die hij met meerdere programma’s heeft opgedaan.

Peter heeft één maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar.
location_onRegio Gouda createMBO person54 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven