Maarten Maissan

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 – 286 47 517
linkedin.com/in/maarten-maissan/

Maarten Maissan


Vacatures

Customer Service Medewerker

Voor jou is de klant altijd koning, daarom heb jij al een aantal jaar ervaring als Customer Service Medewerker en voel jij je helemaal thuis in deze rol. Je hebt affiniteit met de farmaceutische industrie en wil graag aan de slag binnen een grote, stabiele organisatie. Dit zou wel eens de perfecte functie kunnen zijn voor jou!

access_timeFulltime location_onBarendrecht euro_symbol€2.600 tot €3.200

Junior Expediteur

Jij hebt geen routebeschrijving nodig wanneer je op stap gaat. Voordat jij vertrekt heb je namelijk de beste koers al uitgestippeld. Je mag dan weinig ervaring hebben, maar je weet dit te compenseren met jouw enthousiasme voor de branche. Herken jij jezelf hierin? Dat komt goed uit, want dan ben jij de Junior Expediteur die ik zoek.

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€1.900 tot €2.300

Junior Transportplanner AGF

Heb jij het afgelopen jaar ervaring opgedaan in de logistiek en ben jij klaar voor de vervolgstap in jouw logistieke carrière? Dan is dit een vacature voor jou. Je komt te werken bij een internationaal bedrijf, waar je hard zal moeten werken en er korte lijnen zijn tussen alle afdelingen. Als je competitief ingesteld bent dan is dit dé plek voor jou. Er wordt namelijk verwacht dat je elke pauze even meespeelt met een potje tafelvoetbal. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€1.800 tot €2.400

Allround Expediteur Import

Staat klantenservice voor jou centraal en ben jij de aangewezen persoon bij het organiseren van importzendingen? In deze allround importfunctie heb je de vrijheid om jouw klanten maatwerk te bieden. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBarendrecht euro_symbol€2.400 tot €3.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Yarick (Transportplanner)

Yarick heeft al ruim 4 jaar ervaring binnen de logistiek. Na het behalen van de opleiding ‘Manager Transport en Logistiek’, heeft hij zich binnen no-time ontwikkeld tot Transportplanner. Vandaag de dag is hij bij zijn huidige werkgever verantwoordelijk voor de organisatie en planning van drie eigen klanten met elk 20 containers per week. De hectiek die dagelijks komt kijken bij de organisatie van het wegtransport en in sommige gevallen zeevrachtzendingen, is waar Yarick zich optimaal in kan onderscheiden. Daarbij beheerst hij de Franse taal alsof het zijn eigen moedertaal is, een kwaliteit wat hem zeer interessant maakt binnen de transportwereld! Helaas krijgt Yarick bij zijn huidige werkgever door economische redenen niet de kans om die ontwikkeling door te zetten. Hij wordt enthousiast van een functie waar de planning of de coördinatie van transporten de hoofdverantwoordelijkheid is bij een middelgroot bedrijf.

Op ons is Yarick overgekomen als een enthousiaste en gedreven jongeman die goed binnen de logistieke branche past. Hij heeft ervaring met verschillende modaliteiten en heeft de potentie om zich hierin verder te ontwikkelen. Zijn communicatieve vaardigheden maken hem een fijne gesprekspartner, duidelijk en overtuigend en iemand waar je als werkgever op kan rekenen!

Yarick is per 1 maart 2020 beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand, op basis van fulltime dienstverband.

location_onRotterdam createMBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Sunee (Logistiek Administratief Medewerker)

Sunee is de afgelopen jaren werkzaam geweest als documentatie- en/of administratiemedewerker. Doordat zij punctueel en secuur te werk gaat, maakt ze weinig fouten. Hierdoor worden alle documenten gedetailleerd aangeleverd, wat weer zorgt voor efficiëntie. Sunee is iemand die van structuur houdt en past dit ook toe in haar eigen werk. Ze vertrekt dan ook niet totdat al het werk afgerond is van die dag, afspraak is afspraak! Bij haar huidige werkgever is zij werkzaam als Data Analyst. Door de slechte structuur op de afdeling, is er weinig tijd om Sunee goed in te werken. Dit in combinatie met de verre reisafstand, heeft er toe geleid dat zij Extra Talent heeft ingeschakeld om een nieuwe uitdaging voor haar te vinden. De uitdaging om alle documentatie binnen de tijd aan te leveren en de administratieve afhandeling hiervan, dat is waar je Sunee gelukkig mee maakt!

Wij zien Sunee als een zachtaardige, hardwerkende vrouw die overduidelijk de kwaliteit van haar werkzaamheden wil waarborgen. Daarnaast spreekt ze uitstekend Engels, iets wat haar van andere kan onderscheiden. Ook in het Nederlands kan Sunee zichzelf redelijk verstaanbaar maken. Dit zal dan ook geen obstakel zijn in de onderlinge communicatie.

Sunee heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onRotterdam createHBO person41 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Calito (Expediteur)

Calito heeft al ruim 6 jaar ervaring binnen de logistiek. Na zijn hbo-opleiding ‘Vastgoed Management’ is hij aan de slag gegaan als Assistent Makelaar. Door de economische crisis heeft Calito de switch gemaakt naar de logistiek, een keuze wat hem erg goed is bevallen. Hij heeft de cursus ‘Assistent Expediteur’ aan het STC gevolgd en heeft zich vervolgens vanuit een functie als Expediteur ontwikkeld tot “Senior”. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het van A tot Z organiseren en regelen van voorkomende importzendingen, veelal ging dit via wegtransport en zeevracht. Daarbij beheerst hij de Spaanse taal alsof het zijn eigen moedertaal is, een kwaliteit wat hem zeer interessant maakt binnen de logistieke wereld! Bij zijn laatste werkgever organiseerde hij het transport voor één key account (voornamelijk LCL) richting de terminal in Rotterdam en vervolgens over de zee. Wegens interne verschuivingen maakte hij de stap naar een andere afdeling, waar hij in tegenstelling tot met zijn eerdere collega’s, niet de juiste klik had met de sfeer en het team. Calito zoekt daarom nu een nieuwe uitdaging binnen de import. De uitdaging om een importzending van A tot Z te organiseren, dat is waar je Calito namelijk blij mee maakt!

Op ons is Calito overgekomen als een rustige man, die goed past binnen de logistieke branche. Doordat hij zo rustig is en kennis van zaken heeft kan hij in hectische situaties zich goed staande houden. Hij heeft ervaring met verschillende modaliteiten een heeft de drive en de kennis om zich hierin verder te ontplooien.

is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband.

location_onRotterdam createHBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Ismaël (Warehouse Teamleider)

Ismaël heeft vorig jaar zijn opleiding Logistiek Teamleider behaald, maar hij is al ruim 4 jaar in werkzaam als Teamleider in een warehouse. Zijn werkgever is een meubelverhuurbedrijf en Ismaël is hier momenteel verantwoordelijk voor de aansturing van een team van 4 tot 8 personen. Samen zorgt het team voor een correcte opslag van tafels in het warehouse, zodat deze het gemakkelijkst in de vrachtwagens geladen kunnen worden voor evenementen. Mede doordat zijn broers in eenzelfde functie werkzaam zijn, is Ismaël ontzettend gemotiveerd om zijn diploma tot Logistiek Supervisor te behalen. Ismaël heeft het in zijn huidige functie naar zijn zin gehad, maar hij is toe aan een volgende stap, bijvoorbeeld als Logistiek Teamleider, waar hij zijn leidinggevende capaciteiten in kan zetten en deze verder kan ontwikkelen, bij voorkeur in een groter team dan nu.  

Ismaël is te beschrijven als een extraverte jongen en een harde werker. Hij heeft plezier in zijn werk en vindt het geen probleem om lange dagen te maken. Zijn toekomstplannen motiveren hem om door te groeien en hij wil zichzelf ontzettend graag ontwikkelen. Hij heeft hart voor zijn werk en vanwege zijn brede warehouse-ervaring weet waar hij het over heeft.

Ismaël heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand

location_onRotterdam createMBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven