“Doe wat past bij jouw talenten, ga uitdagingen niet uit de weg en leer van elk moment.”

 

Ik haal energie uit het vinden van de juiste kandidaten voor de juiste vacatures en van het zien dat beide partijen meer dan tevreden zijn.

Op zoek naar een nieuwe collega?
Als Senior Sales Consultant Juridisch adviseer en begeleid ik u bij het aannemen van nieuw personeel. Het vergt veel tijd, aandacht en energie om de juiste kandidaat te vinden. Dit wordt vaak onderschat. Ik ontzorg u bij de wervings- en selectieprocedure, zodat u weer tijd heeft voor uw cliënten en de lopende zaken.

Door mijn ervaring met werving, weet ik wat er van beide partijen wordt verwacht. Als professional in mijn vak, heb ik een groot netwerk opgebouwd binnen het notariaat en de advocatuur. Mijn ervaring en specialisme heeft mij kritisch gemaakt, zodoende zie ik snel of iemand passend is voor uw kantoor en/of organisatie.

Kwaliteit, betrokkenheid en een persoonlijke benadering vind ik belangrijk. Naast het werven en het selecteren van potentiële nieuwe collega’s, kunt u met mij ook goed sparren over diverse vraagstukken binnen het juridisch vakgebied. Mocht daar behoefte naar zijn, dan kunt u gerust contact opnemen via de onderstaande gegevens. Uiteraard licht ik graag onze dienstverlening toe door middel van een persoonlijk gesprek bij u op kantoor of, indien gewenst, via een online meeting.

Op zoek naar een nieuwe baan?
Soms kan het zoeken naar een baan voelen als het ‘zoeken naar een spelt in een hooiberg’. Jouw ambitie is helder, maar je weet niet waar je moet beginnen of je beschikt niet over het juiste netwerk. Met mijn kennis over de juridische dienstverlening, uitgebreide netwerk en snelle handelen, vind ik de perfecte baan voor jou. Bovendien assisteer ik bij de sollicitatieprocedure, zo hoef jij je niet druk te maken over de salaris- en arbeidsvoorwaardenonderhandeling.

Persoonlijk contact en het opbouwen van een langdurige relatie vind ik belangrijk, zowel met kantoren als met jou. Naast het vinden van jouw droombaan, ben ik er daarom ook voor je als sparringpartner. Heb je behoefte om nu al even te sparren? Dan kan je contact opnemen met mij, Beau Walton, via onderstaande gegevens.


Beoordelingen

Beau heeft mij in het gehele traject super goed begeleid. Heel veel dank hiervoor!
- Anoniem
prettige samenwerking, communicatie een pluspunt
- Sebastiaan
tevreden over de snelheid van handelen en persoonlijk contact met de consulent
- Sebastiaan
Geen bericht.
- Valeria
Geen bericht.
- Anoniem
Ben zeer tevreden over het traject en snel een baan aageboden gekregen. Top service
- Anoniem
Gewoon zo doorgaan hoor.
- Anoniem
10
- Anoniem
Geen bericht.
- Anoniem
Beau heeft super goed geholpen met een mooi profiel maken en is zeer professioneel
- Sabina
Top recruiters. Ga zo door!
- Anoniem
Komt professioneel over, duidelijk manier van werken, goede uitleg
- Anoniem
Ik ben fijn en correct geholpen door Beau. Ik hoefde niet lang te wachten op antwoord als ik een vraag stelde via mail of app. Ook haar team wil ik complimenteren ze doen keihard hun best om een ieder op vakkundige wijze te helpen aan een (nieuwe) baan.
- Anoniem
Zeer tevreden. Snel gehandeld en ook prettig persoonlijk contact.
- Anoniem