Van Tiel en van Supply Chain. Huib gaat graag met al zijn energie de uitdaging aan om jouw toekomstige werkgever te vinden. Hoe hij dit doet? Door het bieden van een luisterend oor en jouw coach te worden. Voor Huib is het belangrijk dat jij centraal staat en hij zal jou ondersteunen in jouw carrière door tips en advies te geven. Meer informatie of ben je nieuwsgierig wat Huib voor jou in petto heeft? Bel, mail of stuur een bericht via WhatsApp.


Vacatures

Teamleider Productie

In deze organisatie heb je de kans om echt de handen uit de mouwen te steken. De ideale kans om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met de organisatie! In de regio Arnhem zijn we op zoek naar een Teamleider Productie die van aanpakken houdt. Herken jij jezelf hierin? Lees van snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Arnhem euro_symbol€2.600 tot €3.500

Stock Controller

Het in kaart brengen van de huidige voorraad en het optimaliseren ervan is helemaal jouw ding, toch? Mooi! Jij zorgt ervoor dat alle materialen en benodigdheden er zijn om de productielijn op volle toeren te laten draaien! Als Stock Controller ben jij verantwoordelijk voor de voorraad. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Rivierenland euro_symbol€2.200 tot €2.900

(Junior) Inkoper

Afgestudeerd en klaar voor de wereld van de inkoop, dat ben jij! De doorstroom van inkomende en uitgaande artikelen is er, maar die kan altijd sneller, beter en goedkoper. Jij bent niet te beroerd om jezelf te ontwikkelen en de inkoopafdeling naar een hoger niveau te brengen. Let’s buy!

access_timeFulltime location_onRegio Apeldoorn euro_symbol€2.400 tot €3.200

Productieplanner

Denk jij altijd net even verder dan anderen? Weet jij alles zo te plannen dat alles klaar staat voor verzending? Mooi! Jij bent namelijk degene die de productielijn op volle toeren laat draaien en je zorgt ervoor dat de klant haar bestellingen op tijd ontvangt. Wanneer jij jezelf hierin herkent, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Arnhem euro_symbol€2.600 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Peter (Proces Engineer)

Peter heeft tijdens en na zijn studie Technische Bedrijfskunde en (pré) Master Supply Chain Management ervaring op gedaan met procesoptimalisatie. Hij deed bij een groothandel onderzoek naar de efficientie van de inkoop tot de verzending aan de klant. Door data analyses uit ERP systemen en excel sheets bracht hij in kaart waar de knelpunten, correlaties en verschillen zaten en schreef hier meerdere adviesrapporten voor. Dit resulteerde in een zelfgemaakt excel template met checklists dat nu uitgerold is bij meerdere vestigingen van de organisatie, zodat er eenduidigheid is in de organisatie. Hij is uiteindelijk uit dienst gegaan, omdat hij ging reizen. Peter is op zoek naar een startersfunctie binnen de supply chain.

Peter is erg analystisch. Hij weet uit data goed te achterhalen wat de afwijkingen zijn en weet dit om te zetten naar concrete informatie. Nieuwsgierigheid bezit hij, doordat hij graag in de operatie meedraait om te weten waar het bedrijf zich allemaal mee bezig houdt. Hieruit kun je ook concluderen dat hij zich erg betrokken voelt. Peter is erg open-minded en zal dus niet snel bevooroordeeld zijn. In een groep zal hij daarom meningen respecteren, maar daarentegen geeft hij ook zijn eigen mening. Hij werkt graag in groepsverband en hij vind het leuk om veel contact te hebben met verschillende afdelingen, om zo het beste resultaat te krijgen.

Peter is per direct beschikbaar voor 40 uur en heeft een salarisindicatie van € 2.500,-

location_onTiel createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Romy (Junior Inkoper)

Romy heeft na haar hbo-opleiding Business Administration in Fashion als starter ervaring op gedaan als assistent inkoper bij een retail organisatie. Zij was hier verantwoordelijk voor het invoeren van inkooporders. Ook hield zij nauw contact met de leveranciers over de verkoopresultaten, leverdata en levercondities. Nabellen van de bestellingen behoorde ook tot haar taken. Naast deze taken was zij medeverantwoordelijk voor het opvragen van de specificaties van de artikelen en zorgde ze voor een correcte weergave op de website. Aan het einde van de dag analyseerde zij of de normen voor de bestellingen aangepast moesten worden aan de hand van de verkoopresultaten. Door een onduidelijke bedrijfsstructuur en weinig vrijheid heeft zij in december besloten haar contract te beïndigen. Nu is zij bij voorkeur op zoek naar een junior inkoper of developer functie binnen de fashionindustrie.

Romy is positief en nauwkeurig in haar werk, zij begint aan haar volgende taak als de andere volledig afgerond is en voelt zich daar dan ook verantwoordelijk voor. Ze werkt graag samen en is erg behulpzaam, ze spart graag met haar directe collega's over de taken die voldaan moeten worden en maakt samen met hen een planning om de taken te verdelen. Ze heeft de eigenschap om goed te kunnen reflecteren en om feedback te vragen, hier gaat ze dan ook mee aan de slag om haar zelf te kunnen verbeteren. Wanneer ze mee kan denken in de organisatie dan laat ze graag van zich horen om haar mening te uiten.

Romy is fulltime en direct beschikbaar, ze heeft een salarisindicatie van € 2.200,-

location_onRegio Utrecht createHBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Maartje (Master Data Analist)

Maartje heeft na het afronden van haar wo-opleiding Biologie al meer dan 5 jaar ervaring als data analist. Zij heeft zich vooral bezig gehouden met het opzetten en onderhouden van databases. Deze databases gaven inzicht in de verkoopresultaten van afzonderlijke producten. Zij had was het aanspreekpunt van de klanten over de werking van deze databases. Bij haar huidige werkgever houdt ze zich bezig met het berekenen van adviesprijzen en het invoeren en verwijderen van artikelen in een database van 23.000 artikelen. Ze heeft de verantwoordelijkheid over het vormgeven van productcategorieen en het bewaken van de structuur hiervan. Programma's en systemen zoals, PIM, VBA en Excel zijn niet onbekend voor haar. Op dit moment is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging als data analist.

Maartje is staat graag nauw in contact met de verschillende afdelingen en kan met elke collega goed communiceren. Ze is erg goed in het prioriseren van haar taken, zo maakt zij elke ochtend een lijst met wat ze moet doen. Wanneer ze haar taken niet gedaan krijgt, kan ze goed communiceren met haar collega's om de taken te verdelen en deze alsnog gedaan te krijgen. Wanneer ze een vraag heeft, probeert ze via verschillende kanalen om het antwoord te verkrijgen. Wanneer haar dit niet lukt, schakelt ze anderen in om dit alsnog voor elkaar te krijgen. Marga is open in alles wat ze doet en zegt, wanneer haar iets dwars zit dan spreekt ze dit ook uit om het daarna goed te kunnen relativeren.

Maartje is per 1 maart voor 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.750,- op basis van 40 uur.

location_onRegio Nijmegen createHBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Ian (HBO Starter Supply Chain)

Ian is bezig met zijn deeltijd opleiding Logistiek Management en heeft meer dan 4 jaar ervaring als leidinggevende in een productiebedrijf. Op dit moment is hij werkzaam bij een grote retailketen als supply chain planner Hij is daar verantwoordelijk voor bestellingen die vanuit de winkels gedaan worden en de inkoop ervan. Hij staat dagelijks in contact met de leveranciers over de leverdata, tijden en condities. Hij analyseert vanuit excelsheets de data op fouten en stuurt deze waar mogelijk bij. Hij is het aanspreekpunt voor de winkels over de voorraden en bestellingen. Door analyses uit te voeren houdt hij de concurrentie goed in de gaten en adviseert de afdeling inkoop om hier op in te spelen. Hij houdt het proces nauwlettend in de gaten en denkt hier mee in verbeterprocessen, zoals het verloop van fast- en slowmovers in kaart brengen en voorraadderving tegen te gaan. Per juni loopt zijn tijdelijke opdracht af en wil hij zich verder ontwikkelen in een organisatie als supply chain planner.

Ian is een liergierige werknemer, hij is betrokken om zo nog beter te kunnen presteren. Hij is gebrand om succesvol te zijn voor de organisatie en gaat daarom geen uitdaging uit de weg. Hij heeft een open persoonlijkheid en is altijd in staat om meer te ontdekken en te leren, zo staat hij open om cursussen te volgen en wil hij graag doorgroeien in de organisatie. Analytisch is hij sterk, dit blijkt uit de data analyses, die hij gemaakt heeft en hieruit af kan lezen wat de knelpunten en/of verbeterpunten zijn binnen een proces, zoals advies uitbrengen voor prijsverlagingen, omdat de concurrent een filiaal opent naast een eigen filiaal.

Ian is per half juni beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.450,- o.b.v. 32 uur.

location_onRegio Nijmegen createHBO person28 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven