Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Supply Chain. Aram is een sportief persoon en houdt wel van een uitdaging. Zie jij door de 'vacaturejungle' de bomen niet meer? Aram wel! Na een goed gesprek gaat hij voor jou aan de slag. Aram zal contact opnemen met bedrijven in zijn netwerk die het best bij jou passen. Door zijn doelgerichte instelling lukt het hem de juiste match te maken. En daar stopt hij niet, Aram staat altijd voor jou klaar om je te begeleiden met tips en advies. Ben je klaar om aan de slag te gaan bij een werkgever die bij jou past? Kom eens langs voor een kop koffie. Aram gaat graag het gesprek met jou aan.


Vacatures

Inkoper in combinatie met bloemen en planten! Dat klinkt als rozengeur en maneschijn toch?! Krijg jij hiervan een tuintje in je hart en gaan je groene vingers jeuken om de processen te optimaliseren? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500
Ben jij in je vrije tijd een waarzegger en kan jij de toekomst voorspellen? Dan zoekt deze internationale retailorganisatie jou! Jij gaat op basis van voorspellingen en analyses ervoor zorgen dat de demand planning soepel verloopt. Lijkt dit je wat? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRegio Amsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.200
Je wordt dagelijks omringd door bananen, appels en meer. Dit terwijl je interactie hebt met verschillende partijen in de keten. Maakt jouw enthousiasme nu een sprong? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.200
Een grote, internationale producent in motoren, én de mogelijkheid om stappen te zetten in jouw supply chain carrière? Als je dit goed vindt klinken, lees dan vooral even verder!

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€2.600 tot €3.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Joep heeft na het behalen van zijn master Transport & Supply Chain Management in anderhalf jaar tijd enorm veel bereikt. Na zijn afstuderen is hij gaan werken bij een productiebedrijf als Projectmanager Operations, waar hij veel verschillende projecten mocht optimaliseren. Zo heeft hij twee warehouses samengevoegd, structuur gegeven aan het inzetten van uitzendkrachten en de logistieke kosten qua werkzaamheden en kloktijden in kaart gebracht. Hij heeft voor dit laatste onderdeel een tool in Excel gebouwd waardoor zijn werkgever veel meer inzicht kreeg. Hier waren zij zo tevreden over dat hij is gepromoveerd tot Supply Chain Controller. Hij heeft in deze functie de output van zijn tool geanalyseerd en gerapporteerd, waardoor precies duidelijk werd waar de knelpunten in het proces lagen. Daarnaast heeft hij forecast modellen gemaakt en advies gegeven over de voorspelling van de orders, waardoor er wederom meer inzicht kwam. Aangezien hij het gevoel heeft dat hij zo veel stappen heeft gemaakt, maar niet meer verder kan, is hij gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar een uitdagende analytische Supply Chain functie.

Deze jongeman rugbyt vier tot zes keer per week op hoog niveau. Deze sportmentaliteit neemt hij ook mee in zijn werk. Hij is een echte doorzetter, die met zijn discipline altijd het onderste uit de kan probeert te halen. Bij het samenvoegen van de warehouses, moest hij met veel verschillende managers en afdelingen schakelen, terwijl hij net van school kwam. Aangezien hij deze uitdaging, die volledig buiten zijn comfortzone lag, met beide handen aangegrepen heeft, heeft hij in korte tijd heel veel geleerd en mooie projecten op kunnen pakken. Zelfs toen collega's zeiden dat dit project te groot voor hem was, gaf hij zeker niet op. Het was dan ook een extra goed gevoel toen hij de projecten goed had afgerond en collega's hem zagen als de expert op gebied van Supply Chain. Hij wil graag meer leren om een nog betere expert te zijn en het liefst doet hij dit in een team dat ook ambitieus is om meer te leren en stappen te maken. 

Joep heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand. 

location_onAmsterdam createWO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Joost is sinds anderhalf jaar werkzaam als Supply Planner bij een productiebedrijf in verse voedingsmiddelen. Hier is hij verantwoordelijk voor het correct en tijdig leveren van een assortiment van 150 dagverse producten aan 5 klanten. Plannen, bijsturen, schakelen met de fabrieken en continu overleggen met interne partijen vormt een groot deel van zijn dagelijkse praktijk. Niet alleen nu in de versindustrie heeft hij geleerd snel en adequaat te handelen. Ook in zijn vorige baan als transportplanner kreeg hij te maken met een snel veranderende dagelijkse operatie. Joost presteert goed onder druk en de dynamiek in de planning ligt hem. Echter, hij is nu toe aan een baan waar hij zich ook bezig kan houden met planningen op lange termijn en intern meer het overzicht kan houden. Daarom is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner of Demand Planner.

 

Joost is een hartelijke jongeman die met zijn open houding een fijne gesprekspartner is. Hij praat makkelijk, heeft humor en stelt met oprecht interesse vragen. In gesprek met hem valt te merken dat hij intelligent is en meer zwaarte dan in zijn huidige functie aankan. Joost leert snel en kan de druk van een hectische omgeving aan, zeker omdat hij zelf kalm blijft in een prangende situatie. 

 

Joost heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onKop van Noord-Holland createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Tigo is een slimme jongeman die zijn hbo-diploma in 2011 heeft behaald. Inmiddels heeft hij zeven jaar ervaring opgedaan bij verschillende organisaties als planner van diverse voorraden en producten. De puzzel in het plannen is iets wat hem erg aanspreekt en wat hij als uitdaging ziet. Bij één van zijn vorige werkgevers vielen er verschillende collega's in de planning uit, waardoor plannen van de logistieke bevoorrading van de vliegtuigen in duigen dreigde te vallen. Hij heeft samen met een collega de gehele planning, waar normaal gesproken zes mensen voor werken, op zich genomen en uiteindelijk is alles goedgekomen. Tigo is op zoek naar een nieuwe uitdaging, aangezien zijn huidige werkgever de gemaakte beloftes niet nakomt. Vandaar dat Tigo gezamenlijk met Extra Talent op zoek is naar een organisatie waar hij waardering voor zijn werk krijgt en met zijn gemotiveerde collega’s complexe puzzels in de planning kan oplossen. 

 

Vanaf jongs af aan heeft Tigo grote affiniteit gehad met de automotive en logistieke processen. Vandaar de keuze voor een opleiding gericht op commercie en management in de automotive branche. Hij is een gesprekspartner op niveau die erg makkelijk is in de omgang en zich graag inzet voor een organisatie. Neem het voorbeeld van het werk dat door zes mensen werd gedaan met zijn tweeën oppakken. Hij gaat elk jaar naar een ver land op vakantie, waar hij geleerd heeft dingen te accepteren en hier zijn planningen op aan te passen. Dit komt ook goed van pas in zijn werk, waardoor hij een aanwinst is voor elk plannings team!

 

Tigo is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie van € 3.500 bruto per maand.

location_onHaarlem createHBO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Nathan is nu een jaar werkzaak als Teamleider Logistiek bij een groot distributiecentrum. Hij is verantwoordelijk voor de planning en leidinggeven van 50 orderpickers. Nathan maakt de forecast, data analyse en analyseert de productiviteit van de orderpickers, waardoor de productiviteit verhoogd. Echter is Nathan opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Retail met meer contact en mobiliteit. In deze functie geniet hij dan ook van het interne en externe contact dat hij oppakt. Na het op doen van deze kennis is hij nu ook klaar om deze kennis te delen en zich verder te ontwikkelen als Logistiek Manager. Nathan is dan ook samen met Extra Talent op zoek naar een uitdaging waarin dit mogelijk is.

Nathan komt over als een rustige jongeman, waardoor hij goed functioneert onder stressvolle omstandigheden. Hij is nuchter en neemt graag verantwoordelijkheid op zich, hierom is Nathan uit eigen initiatief het gesprek met de manager aan gegaan waardoor hij een vervolgstap kon maken als Logistiek Manager. Nathan heeft een goed gevoel voor humor en is een echte teamspeler. Net als in zijn hobby voetbal, werkt hij graag in een team om samen naar het beste resultaat te behalen, hierdoor is hij een aanwinst op elke afdeling van een organisatie.

Nathan heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven