Jodi Hirschfeld

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 57 38 65 36
linkedin.com/in/jodi-hirschfeld

Jodi Hirschfeld

Van Supply Chain en van Rotterdam. Jodi is ambitieus en creatief. Dat komt goed uit, want zo zorgt ze ervoor dat jij een baan krijgt die je echt leuk vindt. Wat zijn jouw unieke talenten? Die weet Jodi wel te vinden, want ze werkt erg doelgericht. Ben jij bijvoorbeeld klaar voor de volgende stap, maar weet je niet hoe verder? Ze staat altijd voor je klaar met tips en advies. Neem gerust contact op, ook mogelijk via WhatsApp!


Vacatures

Inventory Planner

Jouw vrienden omschrijven jou als georganiseerd. Daarbij houd jij graag overzicht en in een commerciële omgeving voel jij je thuis. Wil jij jouw skills inzetten bij een bedrijf dat zich inzet voor het helpen van mensen die dat nodig hebben? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onRegio Drechtsteden euro_symbol€2.200 tot €2.600

Inkoper

Jij bent een commercieel talent met al enige jaren werkervaring. In onderhandelingen voel jij je thuis, want overtuigen zit in jouw bloed en geeft jou energie. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze internationale FCMG-leverancier op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onRegio Hoeksewaard euro_symbol€2.500 tot €3.300

Junior Technisch Inkoper

Jij bent een onderhandelaar in hart en nieren. Hierbij heb jij graag contact met klanten en is jouw motto ‘niets is onmogelijk’. Deze internationale werkgever is op zoek naar een commercieel talent om in te investeren, dus jij groeit binnen no-time uit tot een expert op inkoopgebied! Klinkt goed toch? Lees gauw verder.

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.500

Junior Supply Chain Planner

“An apple a day, keeps the doctor away!” Als Junior Supply Chain Planner bij deze internationale en innovatieve speler in de groente- en fruitbranche zal jij geen gebrek meer aan appels hebben. Lijkt het jou leuk om de flow te coördineren van teler tot supermarkt? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Samuel (Supply Chain Coördinator)

Samuel heeft ruim een jaar ervaring als Logistiek Coördinator opgedaan. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het coördineren van goederen vanuit het warehouse naar de klant, het plannen van optimale routes en het aandragen van inkoopvoorstellen benodigd voor het onderhoud van de eigen vrachtwagens. Omdat hij zich graag verder wilde ontwikkelen binnen de Supply Chain, is hij begonnen aan de hbo-master International Supply Chain. Deze verwacht hij begin volgende maand officieel af te ronden, het rest hem enkel nog zijn scriptie te verdedigen. Graag gaat hij aan de slag als Supply Chain Coördinator waar hij zijn organiserende kwaliteiten toe kan passen.

Samuel is een ambitieuze en intelligente jongeman. Hij streeft ernaar om altijd het beste uit zichzelf en uit zijn teamgenoten te halen, zo wordt hij vaak aangewezen als teamleider binnen een groep. Hij weet zijn teamgenoten namelijk te betrekken en te motiveren waardoor het project gezamenlijk optimaal uitgevoerd kan worden.

Samuel is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- per maand.

location_onRegio Hoogvliet createHBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jasper (HBO Starter Supply Chain)

Jasper heeft zijn hbo-opleiding Logistics Management, inclusief de minor Inkoopmanagement (NEVI 1), met succes behaald. Na zijn studie heeft een rondreis door Zuid-Amerika gemaakt samen met een van zijn vrienden. Tijdens zijn opleiding heeft hij een tweetal stages binnen de supply chain en logistiek afgerond. Een van deze stages was gericht op het terugdringen van de voorraadverschillen en hiermee de voorraadkosten. Welke met € 12.000,- per jaar verminderd kunnen worden. Voor zijn afstudeeronderzoek heeft hij zich gericht op de onnodig hoge transportkosten van een technische handelsorganisatie. Wanneer zijn adviesrapport wordt geïmplementeerd kan ook hier met een bedrag van € 25.000,- per jaar worden bespaard. Nu hij terug is van zijn reis en aan de start van zijn carrière staat, is Jasper op zoek naar een functie waarbij hij centraal staat binnen de organisatie. Bijvoorbeeld als Supply Chain Planner.

Jasper is een rustige jongeman met een echte Rotterdamse 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit. Jasper is makkelijk in omgang, dit blijkt uit zijn reis door Zuid-Amerika waar hij de eerste twee weken alleen heeft moeten reizen en internationale contacten heeft gelegd. Ook op de werkvloer is hij nauw betrokken bij zijn collega's en schroomt hij niet om zijn hulpt te bieden waar nodig. 

Jasper is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onRegio Rotterdam createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Patricia (Inkoper)

Patricia heeft 3 jaar ervaring als Sales Manager bij een groothandel in de FCMG. Zij was daar verantwoordelijk voor het accountbeheer van grote klanten uit onder andere Duitsland, Denemarken, Engeland, Zweden en Spanje. Ook heeft zij de afdeling Inkoop aangestuurd door de marktwerking te analyseren, trends te spotten en draaitabellen in te zetten. Patricia heeft een eigen onderneming gehad, waar zij haar eigen verkoopkanalen heeft opgezet en verantwoordelijk was voor de inkoop en de prijsonderhandelingen uit China en Duitsland. Priscilla heeft tijdens haar studieperiode de minor International Trade in China gedaan. Daar kwam zij in contact met de Chinese cultuur en werd ze op slag verliefd. Zij heeft er voor gekozen om na terugkomst in Nederland haar afstudeerstage in Beijing uit te voeren. De link met China en de inkoop van producten mist zij in haar huidige functie. Haar grote liefde voor China wil ze graag combineren in een functie als Inkoper.

Patricia is een ondernemende jongedame met een sterke commerciële aanleg. Dit laatste is terug te zien in haar voorgaande functies in de sales. Patricia is leergierig en wil zichzelf altijd blijven ontwikkelen. Zo is ze naast haar huidige functie een cursus Chinees aan het volgen, dit hoopt zij in juni 2020 af te ronden en daarmee haar aandeel in de Chinese markt te versterken.

Patricia is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand.

location_onRegio Rotterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven