Bart van Swaaij

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 – 57 42 39 98
linkedin.com/in/bart-van-swaaij/

Bart van Swaaij

Van Supply Chain en van Breda. Bart is sociaal, kritisch, leergierig en open minded. Dit kan hij allemaal gebruiken om jou aan een nieuwe baan te helpen. Een baan die je echt leuk vindt! Samen met jou kijkt Bart waar jouw talenten liggen en welk bedrijf bij jouw persoonlijkheid past. Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Bart, ook mogelijk via WhatsApp. 


Vacatures

Materiaalplanner

Vind jij voedsel belangrijk, en wil jij daarbij onderdeel zijn van een organisatie die zich inzet voor een gezondere en duurzamere toekomst? Heb jij daarbij al enkele jaren ervaring binnen de supply chain? Lees dan gauw verder, want dit interessante bedrijf is op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€2.600 tot €3.600

Supply Chain Coördinator

Jij houdt orde wanneer het chaos is, en kijkt altijd naar hoe dingen beter kunnen. Met jouw organisatorische skills heb jij al menig supply chain processen weten te leiden, en het lijkt jou wel wat om jouw ervaring in te zetten bij een internationaal bedrijf in de foodsector. Klinkt dit herkenbaar? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onGiessen euro_symbol€2.800 tot €3.800

Inkoper

Wil jij je commerciële skills inzetten bij een groeiend bedrijf dat duurzaam ondernemen als een van de speerpunten heeft? Dit productiebedrijf heeft zowel het ontwerpproces, als de bouw, als de constructie in huis en levert hoogwaardige producten in binnen- en buitenland! Wil jij meegroeien bij een innovatief bedrijf? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.200 tot €2.700

Supply Chain Planner

Jij bent klaar om jouw vleugels te spreiden op het gebied van supply chain. Dit wil jij doen bij een modern en leuk bedrijf dat wereldwijd opereert. Hier krijg jij niet alleen een leuke baan, maar ook enthousiaste en leuke collega’s erbij! Klinkt goed toch? Lees dan gauw verder.

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.200 tot €2.700
Meer vacatures weergeven