Vacatures

Je wordt iedere ochtend vrolijk wakker met de gedachte om processen te verbeteren en analyses te maken van financiële stromingen. Jij als daadkrachtige sparringpartner voor het team gaat aan de slag met de financiën van het bedrijf. Als Financial Controller heb je een strakke toekomstvisie en werk je aan de toekomst van dit mooie startupbedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in het opslaan van goederen op een innovatieve wijze. Kostenefficiëntie speelt een belangrijke rol in het toekomstige succes en jij gaat hier een mooie bijdrage aan leveren. 
access_timeFulltime location_onAmstelveen euro_symbol€3.500 tot €4.700
De financiële administratie, je bent er dagelijks mee bezig. Als Financieel  Medewerker zorg je voor het zorgvuldig bijhouden van de administratie. Zo ben je verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer en het controleren van financiële gegevens. Als jij deel wil uitmaken van een informeel en dynamisch team, lees dan verder.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €2.800
Als er iets is waar jij warm van wordt, zijn het wel financiële rapportages maken en deze zo helder mogelijk communiceren met het financiële team. Als Financial Controller word jij hier iedere dag met een glimlach mee wakker. Dagelijks heb jij de mogelijkheid om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen met jouw financiële expertise. In deze rol met veel groeimogelijkheden krijg jij de kans om samen met het financiële team de koers van het bedrijf te bepalen. Ben jij de Financial Controller die wij zoeken en woon jij in de buurt van Aalsmeer? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€3.000 tot €3.700
Dagelijks word je gemotiveerd wakker met de gedachte om processen te verbeteren en analyses te maken van financiële voorspellingen. Jij bent de ideale sparringpartner voor het team als het gaat om de financiën van het bedrijf. Als Financial Controller heb je een strakke toekomstvisie en werk je aan de toekomst van dit mooie startupbedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in het opslaan van goederen op een innovatieve wijze. Kostenefficiëntie speelt een belangrijke rol in het toekomstige succes en jij gaat hier een mooie bijdrage aan leveren. 
access_timeFulltime location_onAmstelveen euro_symbol€3.500 tot €5.000
Meer vacatures weergeven