Vacatures

Het is avond en je kijkt nog eens door de lijst van nieuwe vacatures in je regio. Je bent veeleisend en dat is logisch omdat je 32 tot 40 uur per week bezig bent als Financieel Administratief Medewerker. In je huidige werk mis je de uitdaging en je wil graag de overstap maken. Lees niet verder want momenteel zijn ze bij een grote investeringsmaatschappij in Rotterdam op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker. Interesse in deze mooie uitdaging? Lees dan snel verder want wellicht is dit de baan die bij je past!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €2.900
In deze gezellige en betrokken organisatie krijg jij de mogelijkheid om jouw kennis als General Ledger accountant binnen het financiële vakgebied nog verder te verbreden. Ontwikkeling staat hier namelijk hoog in het vaandel, zo kan je een opleiding of cursus volgen. Daarnaast hangt er een informele sfeer en worden er meerdere uitjes voor jou en je toekomstige collega’s georganiseerd. Al geïnteresseerd? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onSchiphol-Rijk euro_symbol€3.000 tot €4.500
In deze gezellige en betrokken organisatie krijg jij de mogelijkheid om jouw kennis binnen het financiële vakgebied nog verder te verbreden. Ontwikkeling staat hier namelijk hoog in het vaandel, zo kan je een opleiding of cursus volgen. Daarnaast hangt er een informele sfeer en worden er meerdere uitjes voor jou en je toekomstige collega’s georganiseerd. Al geïnteresseerd in deze rol als Accounting Specialist? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onSchiphol-Rijk euro_symbol€2.800 tot €3.500
De perfecte baan, bestaat dat eigenlijk nog wel tegenwoordig? Als Financial Controller is het soms lastig om de perfecte match te vinden en je neemt dan al snel genoegen met wat minder. Gelukkig hoeft dat niet meer want bij deze werkgever krijg je meer flexibiliteit dan je gewend bent. Hierdoor is de werksfeer onder de collega’s ook onwijs goed waardoor het verloop op de afdelingen laag is. Wil jij deze unieke kans niet aan je voorbij laten gaan? Lees dan verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.500 tot €5.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Pim heeft veel ervaring binnen de financiële branche. Bij zijn laatste werkgever een horeca leveranciers bedrijf was hij werkzaam als Assistent Controller. In deze rol was Pim verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse financiële en boekhoudkundige processen voor de entiteiten Spanje en Portugal. Hier hield Pim zich bezig met het opstellen van de jaarlijkse budgetten en de voorbereiding van de jaarafsluiting. Daarnaast was Pim verantwoordelijk voor opstellen van de maandelijkse liquiditeiten prognoses, het samenstellen van de balans dossiers en diverse rapportages. Tevens hield hij zich bezig met diverse fiscale aangiften en het uitvoeren van analyses waarna hij advies uitbracht richting het management. Helaas is Pim zijn functie te komen vervallen en om deze reden is hij op zoek naar een volgende uitdaging als Controller. 

Pim is een sociale man die door zijn collega's wordt omschreven als collegiaal. Hij is erg behulpzaam en hij helpt collega's waar nodig. Pim gaat erg secuur te werk en is analytisch sterk. Hij ziet geen enkel detail over het hoofd, is goed in het beargumenteren van cijfers en het leggen van verbanden. Pim heeft een flexibele houding en geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast kan hij goed de hoofd- van de bijzaken scheiden en stelt hij altijd duidelijke prioriteiten voor zichzelf. Pim kan goed zelfstandig te werk gaan maar hij kan ook goed in teamverband werken. 

Pim is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onEindhoven createMBO person53 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Eduard heeft in zijn carrière verschillende rollen op zich genomen. Hij is begonnen als Assistent Accountant waar hij verantwoordelijk was voor de jaarrekeningen en het opstellen van verschillende fiscale aangiften. Hierna is Eduard aan de slag gegaan als Account Handler waar hij verantwoordelijk was voor het opmaken en controleren van bedrijfsmatige verzekeringspolissen. In mei 2019 besloot Eduard de overstap te maken naar het bedrijfsleven en momenteel is hij werkzaam als allround boekhoudkundig medewerker. Hier is Eduard verantwoordelijk voor de dagelijkse bank, inkoop en verkoop administratie van 15 entiteiten. Daarnaast houdt Eduard zich bezig met controle en treasury werkzaamheden zoals de maandafsluiting en het opstellen van management rapportages. Eduard is tevens het eerste aanspreekpunt voor vragen vanuit interne en externe partijen. Eduard voert zijn werkzaamheden met veel plezier uit, echter loopt deze interim opdracht bijna op zijn eind. Om deze reden is Eduard op zoek naar een volgende uitdaging als assistent controller.

Eduard is een rustige sociale man die erg analytisch is ingesteld. Hij let altijd erg op de details waardoor hij snel patronen ziet die andere niet zien. Daarnaast gaat Eduard altijd erg accuraat te werk, hij doet liever ergens iets langer over en dat het goed is dan da hij het snel afraffelt. Door zijn collega's wordt hij omschreven als collegiaal omdat hij graag andere helpt. Eduard is erg resultaatgericht en is dan ook heel goed met time management. Hij is erg leergierig en wilt zichzelf graag altijd blijven ontwikkelen.

Eduard is per 1 maart beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand op basis van fulltime. 

location_onZevenbergen createHBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Tim is in zijn carrière doorgegroeid van invoice controller naar invoice manager. Als invoice manager is Tim verantwoordelijk voor het managen van de invoicing afdeling binnen Noord-Europa voor een internationale dienstverlener voor engineers en technologie. In deze rol geeft Tim leiding aan 28 FTE waarvan hij in Nederland 13 mensen direct aanstuurt en in de rest van Noord-Europa 15 werknemers aanstuurt. Tim is verantwoordelijk voor het synchroniseren van de processen binnen de regio en voor het behalen van de invoice volume en reveneue recognition targets. Tevens is Tim verantwoordelijk voor het begeleiden van de migratie naar het nieuwe ERP systeem SAP ByD. Tim voert zijn werkzaamheden met veel plezier uit, echter is hij toe aan een nieuwe omgeving. Om deze reden is Tim op zoek naar een volgende uitdaging als manager.

Tim is een rustige en sociale man die altijd erg gestructureerd en nauwkeurig te werk gaat. Hij let erg op details en vind het belangrijk om duidelijkheid te bieden richting zijn team. Door zijn duidelijke communicatie ervaren zijn collega's de functioneringsgesprekken als erg prettig. Tim is communicatief heel sterk en heeft de laatste jaren zich sterk ontwikkeld in situationeel leiding geven. Hierdoor kan hij zich makkelijk aanpassen aan verschillende karakters en weet hij goed en duidelijk te communiceren op verschillende management niveaus. Tim wilt zichzelf altijd blijven ontwikkelen, dit doet hij bijvoorbeeld door middel van verschillende cursussen te volgen die gericht zijn op management. Naast dat Tim goede manager kwaliteiten bezit is hij analytisch erg sterk en heeft hij een goed cijfermatig inzicht, waardoor hij snel verbanden legt. Met zijn hands-on mentaliteit, ervaring en expertise is Tim een echte aanwinst.

Tim heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.800,- bruto per maand.

location_onBreda createHBO person35 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Mark is sinds 2005 werkzaam als controller bij een groot leveranciersbedrijf van verwarmingsapparatuur. In deze functie neemt hij zowel het financial als business control gedeelte op zich. Zijn voornaamste verantwoordelijkheden zijn het opstellen van management rapportages, het vaststellen van de KPI's en het opstellen van de maand-, kwartaal- en jaarrapportages. Tevens is Mark de sparringpartner van het management en stelt hij de budgettering en forecasts op die hij aan het management presenteert. Mark verzorgt de belasting aangifte en de verzekeringen en is verantwoordelijk voor het schrijven en presenteren van de AO en IC's. Mark voert zijn werk met veel plezier uit, echter is hij toe aan een nieuwe omgeving. Daarom is Mark op zoek naar een volgende uitdaging als controller.

Mark is een sociale man die erg collegiaal en leergierig is. Hij pakt taken van andere over als deze er zelf niet aan toe komen en vindt het dan ook altijd leuk om nieuwe dingen te leren. Hij gaat altijd heel precies te werk en is erg analytisch, daarom legt hij snel verbanden en kan hij snel schakelen. Mark weet echt van aanpakken en hij geeft altijd de volle honderd procent. Hij kan goed zelfstandig te werk gaan maar vindt het echter wel fijn om een sparringpartner te hebben.

Mark heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onStanddaarbuiten createHBO person48 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven