Vacatures

Je bent goed met cijfers en kunt precies werken. Je bent een harde werker die ervoor zorgt dat de productie op peil blijft en er goede kwaliteit gelevert wordt. Ook als het soms gewoon heel erg druk is. Wijzigingen in wetten en regels weet je vlot te verwerken en je hebt ervaring met werkzaamheden op het gebied van terugvordering en invordering Participatiewet en Ioaw/Ioaz.
access_timeParttime location_onZoetermeer euro_symbol€2.584 tot €3.591
Ben je bekend met de ontwikkelingen van het Nationaal Programma Onderwijs en heb je ervaring en kennis als Beleidsadviseur Onderwijs? Ben jij een stevige persoonlijkheid, zakelijk ingesteld en ben je in staat om relaties met diverse stakeholders op te bouwen? Dan zijn we benieuwd naar jouw sollicitatie! 
access_timeParttime location_onUtrecht euro_symbol€3.111 tot €4.494
Allround Wmo consulent is een veelzijdige functie, waarbij je zowel binnen als buiten de organisatie veel verschillende contacten hebt en je onderdeel uitmaakt van een enthousiast team. Elke inwoner en elke situatie is anders en vereist een eigen aanpak, wat het werk boeiend en uitdagend maakt. Ben jij benieuwd naar deze allround functie? Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.756 tot €4.048
Met ingang van 1 januari 2021 is vroegsignalering een wettelijke taak van de gemeente geworden (Wgs). Deze gemeente kiest voor een proactieve aanpak naar aanleiding van signalen van betalingsachterstanden door convenantpartners (woningbouwcoöperaties, nutsbedrijven, zorgverzekeraars). Het team 'Op Tijd Erbij' erbij ik op zoek naar een Schuldhulpverlener die benaderbaar en de-escalerend is!
access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.850 tot €3.950
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Een senior inkomensconsulent/ klantmanager rechtmatigheid. Annemiek werkt nu bijna tien jaar op basis van detachering waardoor ze veel kennis en ervaring heeft opgedaan bij verschillende gemeenten. Van kleine gemeente tot grote gemeente zoals gemeente Amsterdam. Ze heeft ervaring met de volgende programma's: Socrates, GWS4ALL/ Suite, Civision, Decos, Suwi-net en Verseon. 

Annemiek werkt momenteel voor een middelgrote gemeente als consulent inkomen. Annemiek draagt zorg voor het innemen en afwikkelen van aanvragen in het kader van de P-wet, IOAW en IOAZ en bijzondere bijstand. Ze is verantwoordelijk voor het hele proces, van de aanvraag levensonderhoud en bijzondere bijstand als caseloadbeheer. Annemiek werkt op het moment in een multidisciplinair team, samen met de consulenten jeugd, consulenten zorg en werk. Samenwerken is dus essentieel, maar Annemiek kan ook erg goed alleen werken. Annemiek er integer, nauwkeurig en afspraak is afspraak. 

Annemiek heeft haar Bachelor Nederlands Recht behaald en heeft in 2016 de opleiding Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening JKSD aan de Bestuursacademie gevolgd. De modules die zij heeft gevolgd zijn: Participatiewet en Voorliggende voorzieningen (onder andere WMO 2015). 

Annemiek is in overleg begin 2022 beschikbaar en werkt bij voorkeur 32 uur per week.
location_onDen Haag createWO person39 jaar
Meer kandidaten weergeven