Vacatures

Als Consulent Bijzondere Bijstand en Minimaregelingen ben je verantwoordelijk voor je eigen caseload van cliënten. Je bekijkt samen met de cliënt welke mogelijkheden van toepassing zijn en je weet precies welke rechten en plichten de cliënt heeft. Klinkt dit interessant? Lees dan verder.

access_timeParttime location_onNederland euro_symbol€2.700 tot €4.000
Ben jij een Communicatieadviseur met een échte hands-on-mentaliteit? Zorg jij voor creatieve oplossingen en kijk jij verder dan de gebaande paden? Jij bent flexibel, houdt van afwisseling en wil jezelf graag ontwikkelen. Kortom, jij past graag jouw expertise toe bij verschillende gemeenten om zo jezelf en het team te laten groeien!

access_timeFulltime location_onNederland euro_symbol€3.000 tot €4.500
Wil jij mede vorm geven aan het beleid van Zorg en Volksgezondheid binnen diverse gemeenten en schrik jij niet van complexe vraagstukken of politieke druk? Lees dan vooral verder en reageer!

access_timeParttime location_onNederland euro_symbol€2.973 tot €4.494
De jeugd heeft de toekomst! Draag jij graag bij aan het laten groeien en bloeien van onze jeugd? Hou jij van een breed en divers takenpakket, kun je snel schakelen én werk je graag in een omgeving die het verschil maakt voor en met de samenleving? Mooi, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

access_timeParttime location_onNederland euro_symbol€2.973 tot €4.494
Meer vacatures weergeven