Vind een baan die je zowel inhoudelijk interessant vindt als waar je het goed kan vinden met je collega’s!”  
 
Ik haal energie uit de gesprekken die ik voer met mensen. Iedereen is verschillend met een eigen verhaal. Daar houd ik van: persoonlijke ontwikkeling en groei!  

  
Op zoek naar een nieuwe collega?  
Als Consultant Beleid en Overheid richt ik mij op non-profitorganisaties zoals gemeenten. Graag ga ik het gesprek aan. Wanneer er meer duidelijk is over het functieprofiel en de collega waar u naar op zoek bent, zoek ik naar het talent met de juiste drive, eigenschappen en ervaring! Mijn manier van communiceren? Daad bij het woord voegen; ik houd van een open en eerlijke communicatie. Ik werk graag naar een langetermijnsamenwerking en vind het hierbij belangrijk dat er wederzijdse waardering is. Voor u zal ik de juiste persoon vinden voor een functie die openstaat. 
 
U kunt contact met mij opnemen als u meer informatie wilt hebben. Dit kan bijvoorbeeld via de mail, maar u kunt mij ook bellen. We kunnen dan samen zoeken naar uw nieuwe collega!  

Op zoek naar een nieuwe baan?  
Wat voor mij erg belangrijk is, is dat ik je help met jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Oprecht en gedreven zijn vind ik belangrijk. Ik zal bepaalde dingen niet mooier maken dan het is, maar er wel alles aan doen om ervoor te zorgen dat ook maar de kleinste kansen worden aangegrepen om er een succes van te maken en de juiste uitdaging voor jou te vinden.  
   
Je kan contact met mij opnemen als je meer informatie of advies nodig hebt. Tijdens de kennismaking wordt er vooral ingezoomd op hetgeen dat (nog) niet op jouw cv vermeld staat, om goed inzicht te krijgen in wat de kansen en mogelijkheden zijn op de markt en om elkaar beter te leren kennen en vacatures te bespreken. Ook hier staat persoonlijk en open contact centraal. Ik geef de voorkeur aan bellen, zodat je gelijk reactie hebt. Wil je in aanmerking komen voor een functie? Dit kan je het best doen door te reageren op de vacature of stuur een mailtje met je cv en motivatie. Dan kunnen we gelijk aan de slag!