Julia van 't Veer

workConsultant Beleid en Overheid
location_cityAmsterdam

phone06-
linkedin.com/in/mklooster/

Placeholder

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ambitieuze Beleidsmedewerker Participatie Werk & Inkomen voor een gemeente in Noord-Holland. We zoeken een enthousiaste en ervaren collega die van aanpakken houdt en het leuk vindt om op verschillende onderwerpen ingezet te worden. Uiteraard ben je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein.
access_timeParttime location_onNoord-Holland euro_symbol€3.500 tot €4.500
Wij zijn op zoek naar een gedreven en ambitieuze Junior Beleidsmedeweker Volksgezondheid voor een gemeente in Noord-Holland. We zoeken een enthousiaste, leergierige collega die van aanpakken houdt en het leuk vindt om op verschillende onderwerpen ingezet te worden. Uiteraard ben je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg.
access_timeFulltime location_onNoord-Holland euro_symbol€3.000 tot €3.500

Wil jij in februari aan de slag als Beleidsmedewerker WMO bij de gemeente Capelle aan den IJssel? Wil jij werken bij een vooruitstrevende en dynamische gemeente? En zie je het als een uitdaging om het beleid uit te stippelen voor een omvangrijke doelgroep? Lees dan snel verder en reageer voor 15 januari as. Invulling op basis van zzp is mogelijk.

access_timeFulltime location_onCapelle aan den IJssel euro_symbol€3.500 tot €4.500
Meer vacatures weergeven