Vacatures

Jij bent graag werkzaam in een ondersteunende functie binnen de logistieke sector. Jij spreekt uitstekend Duits en werkt graag samen met een team van gemotiveerde collega’s. Mocht jij maximaal 32 uur per week beschikbaar zijn, dan is dit mogelijk! Interesse? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.000 tot €2.400
Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de functie van Customer Service Medewerker als onderdeel van een gezellig team en een informele werksfeer. Klantcontact en het opbouwen van relaties in de logistieke sector is waar jij energie van krijgt. Benieuwd naar de organisatie en wat je precies gaat doen? Lees dan verder.
access_timeFulltime location_onUden euro_symbol€2.200 tot €2.800
Jij vindt het leuk om te fungeren als support voor de operationele afdelingen binnen een organisatie. Structuur en orde aanbrengen in een dynamische omgeving is waar jij goed in bent en de Duitse taal is jou niet vreemd. Verder zoek jij een baan bij een organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jouw ontwikkeling en waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd om jouw nieuwe collega’s snel beter te leren kennen. Interesse? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.000 tot €2.400
Jij bent echt een ondernemend type. Jij houdt van competitie, maar wel in teamverband. Jij wil je op commercieel gebied nog verder ontwikkelen en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een groeiende organisatie met veel kansen in de toekomst en een familiaire cultuur is wat jou aanspreekt. Interesse gewekt? Lees dan verder.                                                   

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Fons heeft ruim 14 jaar ervaring in de functie van Customer Service Medewerker. Fons is de eerste jaren van zijn carrière werkzaam geweest in de financiële sector en de laatste 7 jaar bij een logistiek dienstverlener. Fons is momenteel Senior Customer Service Medewerker bij een logistiek dienstverlener die B2B wegtransport verzorgt door heel Europa. Fons geeft leiding aan / ondersteunt 15 Customer Service Medewerkers in zijn huidige functie. De organisatie zit momenteel in een transitie waar takenpakketten worden geherstructureerd en veel van zijn verantwoordelijkheden bij zijn Manager komen te liggen. Fons wil niet binnen dezelfde organisatie een stapje terug doen en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zichzelf verder kan ontwikkelen als Teamleider Customer Service Medewerker binnen de logistieke sector.

Fons is een vrolijke, toegankelijke en hard werkende werknemer met een hoog empathisch vermogen die goed kan levelen met verschillende type gesprekspartners. Verder is Fons door zijn eerdere dienstverbanden in de financiële wereld cijfermatig erg sterk onderlegd waar hij nog steeds dagelijks profijt van heeft.

Fons heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.
location_onRegio Den Bosch createMBO person39 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Roy heeft 14 jaar werkervaring binnen de logistiek, waarvan de laatste 11 jaar als planner en coördinator van de wereldwijde logistieke distributie. Zijn kennis ligt dan ook voornamelijk op het gebied van wegtransport en zeevracht. Roy heeft in zijn loopbaan bij verschillende type organisaties gewerkt en dus veel verschillende petten gedragen voor het correct afhandelen van logistieke vraagstukken zoals planning intermodaal bulktransport, coördinatie transport voor verwerking van materialen en het plannen en verzorgen van groupage zendingen. Hetgeen wat Roy minder bevalt is dat hij in zijn huidige functie slechts een kleine schakel binnen de (interne) transportplanning is de communicatielijnen erg lang zijn. Hij is daarom nu (latent) op zoek naar een nieuwe uitdaging met toekomstperspectief waar hij zijn kennis en ervaring kan toepassen in de functie van expediteur / transportcoördinator.

Roy is een leergierige en loyale kandidaat die erg goed is in relatiebeheer en coördinatie van transporten. Roy is een doorzetter en perfectionistisch, want hij is pas tevreden als alles tot in de puntjes is geregeld. Daarnaast is hij sociaal en is hij een prettige collega om mee samen te werken.

Roy heeft een opzegtermijn van 1 maand (mogelijk korter in overleg) en heeft een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onEindhoven createMBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Erwin is een leergierige professional die na de MBO Bedrijfseconomie zijn carrière is gestart in de financiële wereld als Controller. Gedurende deze periode heeft hij nog 3 HBO studies en vele cursussen gevolgd en behaald. Vervolgens is hij een tijd zelfstandig Recruiter geweest en in 2014 heeft hij de weloverwogen keuze gemaakt om de logistieke sector in te gaan.

Erwin heeft 6 jaar ervaring in de logistieke sector, waarvan de laatste 2 jaar als supervisor / teamleider. Hij heeft in deze functies 12 tot 50 medewerkers aangestuurd. Erwin is een pragmatische realist en een echte verbinder. Erwin is direct in zijn communicatie en escaleert bij een organisatie met korte lijnen en een informele interne cultuur. In zijn laatste functie als teamleider warehouse ligt zijn grootste trots in de verbroedering en het creëren van een hecht team met de verschillende type magazijnmedewerkers (vastgeroeste werknemers, de nieuwe generatie en arbeidsmigranten).

Sinds zijn laatste fulltime dienstverband in juli 2020 is Erwin gericht aan het zoeken naar een nieuwe uitdaging in de functie van teamleider. Ondertussen is hij flink aan het investeren in het vergroten van zijn logistieke kennis d.m.v. online cursussen zoals 'LEAN / 5S' en Effectief Leidinggeven en hiernaast zijn stiefzoon ondersteunen met werkzaamheden in zijn bouwbedrijf.

Erwin is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onRegio Tilburg createHBO person49 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Freek heeft 30 jaar ervaring binnen de logistiek, waarvan de laatste 24 jaar als Teamleider en Supervisor magazijn bij zowel productiebedrijven alsook distributiecentra die actief zijn in de Europese logistieke distributie. Freek heeft gedurende zijn loopbaan als Teamleider en Supervisor (in)direct 30 tot 200 FTE aangestuurd, gecoacht en opgeleid. Freek is door teruglopende (corona gerelateerde) orders bij zijn laatste werkgever in mei 2020 moeten stoppen. Freek is idealiter zoekende naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn kennis ervaring kan toepassen in de functie van Supervisor, echter staat hij er ook voor open om zichzelf eerst te bewijzen als Teamleider.

Freek is een open en eerlijke sociaal leidinggevende, maar wel met een directe manier van communicatie. Zijn uitgangspunt is altijd de visie van de organisatie, hij denkt en beweegt mee met veranderingen. Verder is hij goed in het doorgronden van persoonlijke kwaliteiten van medewerkers en haalt veel voldoening uit het coachen en ontwikkelen van zijn team.

Freek is direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onRegio Tilburg createMBO person52 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven