Vacatures

Jij bent met plezier de onmisbare schakel in het logistieke proces en staat graag in contact met interne afdelingen en externe partijen. Jij hebt ervaring als Administratieve Medewerker in een logistieke omgeving en wil jezelf graag verder ontwikkelen. Interesse gewekt? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onOmgeving Valkenswaard euro_symbol€2.400 tot €3.000
Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Jij weet hoe je een boodschap moet overbrengen en staat graag in contact met een grote groep chauffeurs. Wil jij deze vaardigheden inzetten op een werkplek in een dynamische omgeving? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onOmgeving Valkenswaard euro_symbol€2.500 tot €3.500
Jij hebt net jouw diploma richting transport en logistiek op zak of hebt een jaar ervaring als Planner in de logistieke sector. Het begrip binnenvaart spreekt jou erg aan en jij wilt graag werken in een familiebedrijf met een team van gezellige en gemotiveerde collega’s. Interesse? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onOmgeving Veghel euro_symbol€2.400 tot €3.000
Jij bent recent afgestudeerd of op zoek naar de twee stap in jouw carrière. Een organisatie die wegtransport en zeevaart combineert is wat jou aanspreekt en jij komt het beste uit de voeten in een familiebedrijf.  Wil je meer weten over deze organisatie? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onOmgeving Veghel euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Lola heeft een Poolse nationaliteit en woont en werkt bijna 15 jaar in Nederland. Zij is begonnen als magazijnmedewerker en werkt momenteel ruim 10 jaar als Administratief Medewerker bij een transporteur. Hier is zij verantwoordelijk voor het verwerken van CMR’s, het ophalen van gegevens bij de klant, het ontvangen van chauffeurs aan de balie en voor de voorbereidende taken ten behoeven van de declaraties van de chauffeurs. Haar huidige werkgever ondergaat momenteel een reorganisatie, waardoor haar toekomst onzeker is. Tevens is zij nu lang in dienst bij dezelfde werkgever en om niet vast te roesten en om zichzelf verder te kunnen blijven ontwikkelen, is nu het ideale moment aangebroken om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de logistieke sector.

Lola is een vrolijke dame met een vriendelijke uitstraling. Ze werkt hard en is ontzettend loyaal naar haar werkgever, dit blijkt wel uit het feit dat ze niet naar huis gaat voordat alles is afgerond en dan ook regelmatig een uurtje overwerkt. Hiernaast staat zij haar mannetje als het gaat om lastige, klagende chauffeurs en corrigeert hen wanneer nodig. Verder is zij leergierig en bereidt om opleidingen of cursussen te volgen voor haar persoonlijke ontwikkeling.

Lola heeft een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.
location_onHelmond createMBO person37 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Melvin heeft 20 jaar ervaring als internationaal vrachtwagenchauffeur van stukgoederen in de Benelux en Duitsland. Hiernaast heeft hij 4 jaar ervaring met het zelf inplannen van zijn route van de dagelijkse ritten. In een ver verleden heeft hij ook gewerkt op de telefoondienst van een taxibedrijf. Hier was hij het eerste aanspreekpunt voor 4 taxichauffeurs en plande de ritten van deze chauffeurs. Melvin wil de praktijk achter zich laten en is toe aan een nieuwe uitdaging. Hij is op zoek naar de ideale startersfunctie op kantoor en hij is op zoek naar een functie als Chauffeursbegeleider, Baliemedewerker of Logistiek Administratief Medewerker.

Melvin heeft onze harver cognitieve capaciteitentest en persoonlijkheidstest gemaakt en hieruit is gebleken dat hij beschikt over een mbo / mbo+ werk- en denkniveau. Hij is sterk in numeriek en logisch redeneren. Hiernaast is hij erg onbaatzuchtig en onafhankelijk. Hij kijkt dus liever naar het grotere belang van zijn team en de organisatie dan zijn eigen belang en kan goed zelfstandig werken.

Melvin communiceert duidelijk en direct op een respectvolle manier. Hij is vriendelijk en maakt graag een praatje als de mogelijkheid zich voordoet, maar weet ook wanneer er doorgepakt moet worden. Hiernaast is hij kritisch op zichzelf en anderen en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Melvin heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week
location_onRoermond createMBO person47 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Gökhan heeft bijna 20 jaar ervaring als Expediteur, waarvan ruim 8 jaar als leidinggevende Expediteur. Gökhan heeft ervaring op het gebied van de import en export van stukgoederen van Europa naar geen lidstaten van de Europese Unie in Oost-Europa, met als specialisme Turkije. Hij heeft gedurende zijn loopbaan een breed scala aan douanedocumenten aangevraagd, opgesteld en gecontroleerd en niets is hem vreemd. Gökhan is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de directe omgeving van Eindhoven in de functie van Senior Expediteur of leidinggevende op een expeditieafdeling.

Gökhan is ontzettend commercieel en goed in relatiebeheer, dit blijkt uit het feit dat hij een erg sterk en stabiel netwerk heeft opgebouwd en vele successen heeft behaald gedurende zijn loopbaan. Hij komt het beste uit de verf in een hectische werkomgeving waar hij zijn energie goed kwijt kan. Hij neemt graag de eindverantwoording en haalt veel voldoening uit het coachen en ondersteunen van medewerkers. 

Gökhan heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onEindhoven createMBO person37 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Dave heeft in juli 2017 de hbo studie Logistiek en Economie afgerond en heeft momenteel 2,5 jaar ervaring in de functie van Expediteur bij zijn huidige werkgever. Hij is hier verantwoordelijk voor het aannemen en uitbesteden van 10 tot 30 dagelijkse wegtransport bulkzendingen door heel Europa. Hiernaast houdt hij nauw contact met de Transportplanners en Customer Service Medewerkers van de charters om een goed verloop van de transporten te waarborgen. Dave heeft ambitie en wil zijn commerciële vaardigheden na 2,5 jaar graag verder ontwikkelen in de functie van Accountmanager binnen de transportsector.

Dave is een vlotte jongen die makkelijk contacten legt en goede communicatieve vaardigheden bezit. Hij is betrouwbaar, resultaatgericht en positief. Dave is dan ook een jongen die zijn afspraken nakomt. Daarnaast is hij gemotiveerd om zijn capaciteiten binnen de logistiek verder te ontwikkelen en heeft hij dan ook een leergierige en nieuwsgierige houding.

Dave heeft een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onOmgeving Helmond createHBO person24 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven