Vacatures

Heb jij ervaring met douanedocumentatie en steek je graag je handen uit de mauwen? Als je deel wilt uitmaken van een jong en dynamisch team, dan is dit de functie voor jou. Lees hier wat je gaat doen als Assistent Declarant bij deze internationale logistieke dienstverlener.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.500
Ben jij stressbestendig, nauwkeurig én heb je ervaring als Declarant? Dan is dit de functie voor jou. Deze organisatie biedt jou de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Lees snel verder om er achter te komen wat je gaat doen als Douane Declarant.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €5.000
Heb jij affiniteit met transport en wil je de kans om jezelf te ontwikkelen als transportplanner? Bij deze platte organisatie krijg je de kans om de fijne kneepjes van het vak te leren van de directeur zelf. Lees hier wat je gaat doen als Assistent Planner.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000
Vind jij het leuk om dagelijks in contact te staan met chauffeurs? Bij deze organisatie kan jij echt jezelf zijn en werken in een informele sfeer. Word jij de nieuwe Medewerker Weegbrug van de grootste sloopaannemer van Nederland?
access_timeFulltime location_onSchiedam euro_symbol€2.100 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Marcel heeft vele jaren ervaring binnen de recycle branche. De afgelopen 23 jaar is hij werkzaam bij een organisatie die zich bezig houdt met het recyclen van papier. Na 19 jaar als Meewerkend Voorman, is hij nu vanwege privéomstandigheden genoodzaakt om een kantoorbaan te bekleden. Met deze reden is hij momenteel werkzaam als Weegmeester. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het wegen van vrachten en de administratieve verwerking hiervan. Omdat deze functie niet voor lange termijn kan worden aangeboden door zijn werkgever, is hij samen met ons op zoek naar een passende nieuwe uitdaging. Het liefst gaat Marcel aan de slag als Weegmeester of Chauffeursbalie Medewerker. Dan kan hij in contact blijven met chauffeurs en toch betrokken blijven in het recycle proces.

Marcel is op mij overgekomen als een geduldige, bescheiden man. Hij is behulpzaam naar zijn collega’s en laat zich niet meeslepen door negativiteit van andere. Omdat hij vele jaren ervaring heeft binnen de branche en zelf chauffeur is geweest, weet hij hoe hij met allerlei soorten mensen moet communiceren. Daarnaast is het een leergierige man en is Marcel prettig in omgang.

Marcel is in overleg per direct, fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.
location_onDen Haag createMBO person52 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Ronald heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen de logistieke sector. Met name binnen het transport is hij zeer ervaren. Bij zijn huidige werkgever is hij begonnen als Transportplanner. Waar het begon met een routeplanning voor drie wagens per dag, groeide dit uit naar een planning voor 25 wagens per dag met 300 klanten. Na drie jaar kon hij doorgroeien naar zijn huidige functie als Logistiek Manager. Nu is hij verantwoordelijk voor het totale logistieke proces van de inkomende en uitgaande goederen voor de bevoorrading van horeca gelegenheden. Hierbij stuurt hij 3 transportplanners aan en 45 chauffeurs. Dagelijks voert hij persoonlijke gesprekken met de medewerkers, voor het verzuim en voert hij sollicitatiegesprekken. Daarnaast ondersteunt hij nog altijd de transportplanning. Ronald staat open voor een nieuwe uitdaging bij een vooruitstrevende organisatie waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Ronald komt op mij heel eerlijk en oprecht over. Hij heeft een kalmte over zich heen hangen waardoor hij het overzicht kan behouden in de hectiek van de transport wereld. Door zijn ervaring met het aansturen van onder andere chauffeurs, weet hij zijn team op een persoonlijke manier aan zich te binden. Kortom, Ronald is positief ingesteld en erg stressbestendig.

Ronald heeft een opzegtermijn van 2 maanden, is fulltime beschikbaar en zijn salarisindicatie is € 3.800,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person42 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Joep heeft zes jaar stage- en werkervaring opgedaan bij diverse logistieke organisaties. In zijn huidige functie als Hoofd Transportplanner schakelt hij als Accountmanager om voor twee key-accounts de transport opdrachten van A tot Z te organiseren. Hierbij plant hij dagelijks de routes voor 70 wagens door Europa en naar Engeland. Voor het vervoer van FCL-containers naar Engeland maakt Joep ook gebruik van zeevracht. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het relatiebeheer, het maken van tariefafspraken en het meedenken voor het oplossen van problemen. Ook is hij de vraagbaak voor het interne ERP-systeem binnen de organisatie, dat nog steeds in ontwikkeling is. Joep kan in bij zijn huidige werkgever niet doorgroeien en staat daarom open voor een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat hij aan de slag in een commerciële functie waarbij hij veel in contact staat met klanten en veel onderweg is om bij deze klanten langs te gaan.

Joep is overgekomen als een gedreven, ambitieuze jongeman. Met zijn winnersmentaliteit gaat hij recht op zijn doel af en is hij pas tevreden als deze is behaald. Daarnaast heeft hij een sterke overtuigingskracht en laat hij zichzelf niet snel van zijn stuk brengen. Joep is dan ook zeer gemotiveerd om zichzelf verder te ontwikkelen binnen het verkoop vak en zou dit graag willen combineren met zijn logistieke ervaring. We beseffen dat hij een vrij hoge salarisindicatie heeft voor zijn leeftijd, maar hij is zeer professioneel en leert snel.

Joep heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person22 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Rene heeft inmiddels zes jaar werkervaring opgedaan binnen de logistiek. Waar hij begon als een Customer Service Medewerker bij een Ferrydienst, heeft hij inmiddels ook ervaring opgedaan in de functie als Transportplanner bij nog een andere Ferrydienst. In zijn huidige functie als Customer Service Medewerker bij een productie bedrijf, is hij verantwoordelijk voor de afhandeling van de orders voor 30 klanten. Dagelijks houdt hij zich bezig met het organiseren van transport en staat hij in contact met alle betrokken partijen om de klant passende service te bieden. Omdat Rene hiervoor drie jaar werkzaam is geweest als Transportplanner, mist hij nu de uitdaging in zijn functie. Daarom staat hij open voor een nieuwe uitdaging waarbij hij op lange termijn uitgedaagd wordt en zichzelf kan blijven ontwikkelen. Het liefst gaat hij aan de slag bij een informele, platte organisatie waar hij wederom de functie als Transportplanner kan bekleden.

Rene is op mij overgekomen als een kalme, sociale man. Hij weet de rust en het overzicht te bewaren in de hectische situaties die zich voordoen in de logistieke wereld. Daarentegen is Rene gedreven en weet hij van doorpakken. Hij is iemand die energie haalt uit snel schakelen en hij houdt van structuur. In het beheersen van de Duitse taal zou hij zichzelf graag verder willen ontwikkelen.

Rene heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en zijn salarisindicatie is € 4.000,- bruto per maand.
location_onSpijkenisse createMBO person30 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven