“Sta stil bij de successen van je werk en vier deze ook!” 
 
Ik haal energie uit het helpen van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan of nieuwe collega.  
 
Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Logistiek help ik u als u een vacature heeft voor een logistieke kantoorfunctie. Ik ga dan op zoek naar de geschikte werknemer die perfect bij de functie en het bedrijf past. Daarnaast denk ik mee met de uitdagingen waar u tegenaan loopt op de afdelingen en geef ik advies. Ik heb me gespecialiseerd in logistieke kantoorfuncties zoals Expediteur, Transportplanner, Customer Service Medewerker en Declarant. Hierdoor weet ik wat de functies inhouden en kan ik gericht zoeken binnen het grote netwerk van Extra Talent. U kunt contact met mij opnemen door te mailen, bellen of whatsappen als u een geschikte werknemer zoekt. Ook als u iemand nodig heeft die meedenkt met de uitdagingen op de afdeling kunt u mij altijd bereiken!

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help je graag bij het zoeken naar een nieuwe baan die echt bij je past, zodat jij voor de lange termijn goed op je plek zit en jezelf kan ontwikkelen. Daarnaast zoek ik een plek waar jij jezelf kan zijn en met plezier naar je werk gaat. Ik ben daarom persoonlijk betrokken en kijk verder dan je werkervaring. Dit doe ik door het gesprek aan te gaan met jou en je de ruimte te geven om te bespreken waar je echt blij van wordt. Ook omdat we met veel organisaties werken en de bedrijven goed kennen, weten we vaak welk bedrijf het beste bij je past. Je kunt contact met mij opnemen als je op zoek bent naar een nieuwe baan in de logistiek of twijfelt over je huidige werk. Natuurlijk mag je mij ook bellen als je vragen hebt over vacatures of benieuwd bent naar de opties. Bellen, appen of mailen… Het mag allemaal! 


Vacatures

Werken bij een internationaal operende organisatie, dat lijkt jou wel wat. Omschrijf jij jezelf als een echte aanpakker en heb je kennis van douaneformaliteiten? Dan is deze functie als Assistent Declarant vast wel iets voor jou! 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Leyla heeft over de jaren heen uiteenlopende ervaring opgedaan. Momenteel is zij werkzaam bij een softwarebedrijf waar ze alle zaken regelt rondom het (nieuwe)personeel. Daarvoor heeft ze bij een productieorganisatie gewerkt waar verpakkingen voor wasmiddel werden gemaakt. Als Customer Service Medewerker behandelde zij de opdracht van A tot Z. Dagelijks schakelde ze tussen de planning, productie en andere collega’s om het proces soepel te laten verlopen. In deze periode heeft ze ook ondersteund op de transportafdeling. Hierbij heeft ze wegtransport via vaste vervoerders geboekt met bestemmingen in Europa. Haar huidige werkgever is aan het fuseren waardoor het personeelsbestand van 10 naar 3 medewerkers is gezakt. Dit maakt dat Leyla het erg rustig heeft en open staat voor een nieuwe uitdaging. Ze staat voor veel functies open, zolang de functie afwisseling en uitdaging bied. Daarnaast vindt ze het leuk om te achterhalen waar iets mis is gegaan om vervolgens de beste oplossing te vinden.

Leyla is een fijne gesprekspartner die geen moeite heeft om nieuwe contacten te leggen. Een sociale dame met goede communicatieve vaardigheden. Ze haalt energie uit het achterhalen van knelpunten en het zoeken van de beste oplossing. Daarnaast zit ze niet graag stil. Vandaar de vele cursussen die ze heeft gevolgd in de periode dat ze het rustig had op haar werk.

Leyla heeft een opzegtermijn van één maand, is 32 uur per week beschikbaar en haar salarisindicatie is € 3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onDordrecht createMBO person49 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Met zijn jaren ervaring in de logistiek is Wim echt een duizendpoot in zijn vakgebied. Zo is hij na zijn logistieke opleiding op het Jan Backx, begonnen als Cargadoor en heeft hij daarna even als Export Medewerker bij een producent van alcoholhoudende dranken gewerkt. Al vrij snel kwam hij bij de container rederij terecht waar hij bijna 20 jaar heeft gewerkt in diverse functies. Hier heeft hij van zowel de commerciële kant als van de operationele kant ervaring opgedaan. Inmiddels is hij werkzaam bij een organisatie die wereldwijd kassen bouwt. Hier is hij als Logistiek Coördinator verantwoordelijk voor het organiseren van transporten via weg, lucht en zee naar bestemmingen wereldwijd. Hiervoor schakelt hij tussen de klanten, vervoerders en expediteurs om dit proces optimaal te verzorgen. Door een mismatch met zijn naaste collega is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij komt graag te werken bij een organisatie waarbij hij betrokken is bij het product dat wordt verscheept. De voedingsmiddelen industrie spreekt hem erg aan, maar hij staat ook open voor andere goederen.

Met een dienstverband van bijna 20 jaar, is Wim zeker een loyale werknemer te noemen. Hij is op mij overgekomen als een kalme man met veel kennis. Hij geeft ook aan dat hij goed kan omgaan met druk en een behulpzame collega is. Wim vindt het interessant om af en toe net wat dieper in het proces te duiken, om zo te achterhalen waar iets eventueel beter kan of waarom dingen op een bepaalde manier zijn gelopen. Daarnaast stelt hij een sociaal aspect in een nieuwe werkomgeving op prijs.

Wim is vanaf 3 april fulltime beschikbaar en zijn salarisindicatie is € 3.600,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person53 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Naadiya heeft de afgelopen 5 jaar al een hoop kanten van de logistiek leren kennen. Voornamelijk als Expediteur is ze inmiddels bekend met het afhandelen import- en exportzendingen. Zo heeft ze ervaring met het organiseren van zendingen via de zee, weg en lucht. Momenteel is zij werkzaam als Afwikkelaar bij een handelsorganisatie die de grondstoffen voor dierenvoeding verhandeld. In deze operationele rol verzorgt zij de zendingen en staat ze in nauw contact met klanten en vervoerders. Nadat ze hier en daar verschillende ervaring heeft mogen opdoen, is Naadiya nu toe aan een werkplek voor de lange termijn. Het is voor haar belangrijk dat ze goed wordt begeleid en de kans krijgt om zich te gaan specialiseren. Het liefst in een functie in de logistiek waarbij ze nog altijd veel contact kan hebben met klanten, vervoerders en/of dienstverleners. Dit is waar zij veel energie uit haalt.

Naadiya komt op mij over als een representatieve, sociale jongedame. Ze geeft dat ze het belangrijk vindt om haar werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Dit zie je terug in de manier waarop ze te werk gaat en zichzelf constant wilt blijven verbeteren. Een transparante, open communicatie vindt zij prettig en ze ontvangt graag feedback. Daarnaast maakt ze nieuwe werkzaamheden snel eigen en denkt ze graag mee. 
 
Naadiya is in overleg op korte termijn fulltime beschikbaar en haar salarisindicatie is € 2.900,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
De afgelopen 20 jaar heeft Claire van alle kanten van de logistiek wat mogen proeven. Van containers, tot break bulk, stukgoed, ADR-goederen, tanks en warehousing. Niks is voor haar onbekend. Ondanks dat Claire vanwege privé omstandigheden een tijdje niet heeft gewerkt. Is zij inmiddels een half jaar werkzaam als Expediteur bij een logistieke dienstverlener. Dagelijks verzorgt zij het voor- en natransport van FCL/LCL ladingen via intermodaal vervoer over de weg, via de trein en barge door Europa. Claire is toe aan een werkplek voor de lange termijn en dacht dit bij haar huidige werkgever gevonden te hebben. Helaas bleek de mate van waardering en de werkdruk niet zoals geschetst bij aanvang van haar dienstverband. Om deze reden staat Claire open voor een nieuwe uitdaging. Hierbij maakt ze pas de overstap als ze ervan overtuigd is dat de functie en de werkplek passen bij haar behoefte op lange termijn. Graag gaat ze hier over uitgebreid in gesprek.

Claire is op mij overgekomen als een positief ingestelde, spontane en warme vrouw. Als collega is zij erg behulpzaam en neemt zij vanzelfsprekend haar verantwoordelijkheid. Claire heeft een echt een Rotterdamse mentaliteit en persoonlijkheid. Ze is direct in haar communicatie en weet haar grenzen aan te geven wanneer de situatie hier naar vraagt. Daarnaast is ze leergierig, zij zal net wat langer doorvragen om het complete plaatje goed te begrijpen.

Claire is per direct fulltime beschikbaar en haar salarisindicatie is € 3.700,- bruto per maand.
location_onHoogvliet createMBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven