Vacatures

Bij deze organisatie krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen tot een ervaren transportplanner. Ben je stressbestendig, hou je van snel schakelen en ben je klantgericht? Dan is dit de functie voor jou. Lees dus snel verder om er achter te komen wat je gaat doen als Junior Transportplanner.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.350 tot €2.950
Jij weet als Expediteur precies wat een logistiek proces inhoudt. Je houdt ervan om verantwoordelijkheid te nemen en zet altijd net een stapje extra. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij een internationaal bekend bedrijf met leuke collega’s en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Lees dan snel verder om erachter te komen wat jij gaat doen als Expediteur.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000
Ben jij stressbestendig, nauwkeurig én heb je ervaring als Declarant? Dan is dit de functie voor jou. Deze organisatie biedt jou de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Lees dus snel verder om er achter te komen wat je gaat doen als Douane Declarant.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €4.500
Van plannen gaat jouw hart sneller kloppen. Je houdt er van om snel te schakelen en je kan duidelijk communiceren. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij een internationaal bekend bedrijf en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Lees dan verder om erachter te komen wat jij gaat doen als Transportplanner Containers.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Michiel heeft vele jaren werkervaring opgedaan als eigenaar van een transportbedrijf. Vanuit de schoolbanken is hij in het bedrijf van zijn opa begonnen met werken. Sinds dien is hij mede verantwoordelijk voor het runnen van dit familiebedrijf. In deze jaren hield hij zich bezig met het aansturen van 30 FTE en zorgde hij onder ander voor de personeelsplanning. Omdat hij door de jaren heen met elk aspect binnen het bedrijf ervaring heeft opgedaan, kan je Michiel een echte ‘ervaren duizendpoot’ noemen. Zo haalde hij het meest energie uit het opstellen en coördineren van de transportplanning. Deze planning was voor tank- en containertransport met los gestorte goederen, bulkgoederen en bouwmaterialen. Naast het inzetten van de 25 eigen wagens, schakelde hij ook met charters en collega vervoerders voor het boeken van transport. Daarnaast hield hij zich onder andere bezig met het klanten contact voor bijvoorbeeld het onderhandelen van tarieven, financiële administratie zoals facturatie en het implementeren van verbeteringsvoorstellen. Omdat er binnen het bedrijf niet dezelfde visie was over de toekomst, heeft Michiel er voor gekozen om verder te zoeken. Daarom staat hij open voor een nieuwe uitdaging bij een expediteur of transportbedrijf waar hij zich bezig kan houden met het commerciële aspect van het bedrijf of met de transportplanning.

Michiel is een hardwerkende man die door het runnen van een bedrijf, weet dat het werk niet om 5 uur stopt. Hij gaat nauwkeurig te werk. Daarnaast is hij erg sociaal en vind hij een goede sfeer op de werkvloer erg belangrijk. Dit zie je ook terug in zijn manier van leidinggeven. Dit zorgt er voor dat zijn team bestaat uit loyale werknemers die graag een stapje extra zetten en op vrijdag middag een borrel drinken, om de successen te vieren. Ondanks dat hij lange tijd eigenaar is geweest van een bedrijf, is Michiel erg gemotiveerd om ergens aan de slag te gaan waar hij nieuwe dingen kan leren.

is per 1 april fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- per maand.
location_onRotterdam createMBO person55 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Menno heeft naast een hbo-diploma ‘Commerciële Economie’, drie jaar werkervaring opgedaan als Customer Service Medewerker bij een logistiek dienstverlener. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de afhandeling van uitgaande orders voor één key account. Hierbij fungeert hij als eerste aanspreekpunt bij klachten en problemen. Deze lost hij dan op een passende manier op. Voor het transport van gekoelde voedingsmiddelen schakelt Menno met vaste vervoerders voor het inplannen van de ophaalmomenten. Daarnaast staat Menno dagelijks in contact met de douane afdeling voor het aanleveren van de juiste informatie voor het opmaken van de benodigde documentatie. Menno voelt dat hij op dit moment in deze functie aan het plafond zit en ontwikkeld zich graag verder. Met deze reden is hij op zoek naar een functie met meer verdieping, waarbij hij zijn commerciële en analytische eigenschappen kan toepassen. Dit vindt hij terug in een functie als Accountmanager, Inside Sales Medewerker of in de richting van Supply Chain.

Menno is een hard werkende, sociale jongeman die makkelijk contact maakt met mensen. Hij is transparant in zijn communicatie waardoor hij goed kan schakelen met collega’s. Daarnaast is hij in staat om zelfstandig te werken en de verantwoordelijkheid op zich te nemen. Zo kan hij zijn analytisch inzicht inzetten om bijvoorbeeld nieuwe processen op te zetten of bestaande processen te verbeteren.

Menno heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.

location_onSpijkenisse createHBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven