“Sta stil bij de successen van je werk en vier deze ook!” 
 
Ik haal energie uit het helpen van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan of nieuwe collega.  
 
Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Logistiek help ik u als u een vacature heeft voor een logistieke kantoorfunctie. Ik ga dan op zoek naar de geschikte werknemer die perfect bij de functie en het bedrijf past. Daarnaast denk ik mee met de uitdagingen waar u tegenaan loopt op de afdelingen en geef ik advies. Ik heb me gespecialiseerd in logistieke kantoorfuncties zoals Expediteur, Transportplanner, Customer Service Medewerker en Declarant. Hierdoor weet ik wat de functies inhouden en kan ik gericht zoeken binnen het grote netwerk van Extra Talent. U kunt contact met mij opnemen door te mailen, bellen of whatsappen als u een geschikte werknemer zoekt. Ook als u iemand nodig heeft die meedenkt met de uitdagingen op de afdeling kunt u mij altijd bereiken!

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help je graag bij het zoeken naar een nieuwe baan die echt bij je past, zodat jij voor de lange termijn goed op je plek zit en jezelf kan ontwikkelen. Daarnaast zoek ik een plek waar jij jezelf kan zijn en met plezier naar je werk gaat. Ik ben daarom persoonlijk betrokken en kijk verder dan je werkervaring. Dit doe ik door het gesprek aan te gaan met jou en je de ruimte te geven om te bespreken waar je echt blij van wordt. Ook omdat we met veel organisaties werken en de bedrijven goed kennen, weten we vaak welk bedrijf het beste bij je past. Je kunt contact met mij opnemen als je op zoek bent naar een nieuwe baan in de logistiek of twijfelt over je huidige werk. Natuurlijk mag je mij ook bellen als je vragen hebt over vacatures of benieuwd bent naar de opties. Bellen, appen of mailen… Het mag allemaal! 

 


Vacatures

Wil jij een afwisselende functie als Transportplanner en heb je commercieel inzicht? Bij dit houtbedrijf krijgt jij de kans om een zelfstandige functie te bekleden. Heb jij toevallig affiniteit met hout? Dan is dit de functie voor jou!
access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.400 tot €3.000
Jij bent klaar voor de volgende stap in je carrière als Transportplanner. Met jouw ervaring en kennis op zak ga je dit team versterken in de trailer planning continent. Ben jij stressbestendig en enthousiast? Dan is deze organisatie op zoek naar jou!
access_timeFulltime location_onRidderkerk euro_symbol€3.500 tot €4.000
Met een aantal jaar ervaring op zak, weet jij alle ins- en outs van het expediteurs vak. Je hebt veel kennis rondom de import van LCL/FCL containers en wat er bij komt kijken. Wil je deze kennis inzetten bij een internationale logistieke dienstverlener? Dan zoekt deze groeiende organisatie jou! Lees hier wat je gaat doen als Expediteur Import.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
De combinatie van commerciële vaardigheden en jouw logistieke kennis komen goed van pas in deze functie. Loop jij in de pauze een rondje of versla jij de andere collega’s met poolen? Dit jonge team is hard aan het groeien. Kom jij ze versterken als Inside Sales Medewerker?
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Joep heeft zes jaar stage- en werkervaring opgedaan bij diverse logistieke organisaties. In zijn huidige functie als Hoofd Transportplanner schakelt hij als Accountmanager om voor twee key-accounts de transport opdrachten van A tot Z te organiseren. Hierbij plant hij dagelijks de routes voor 70 wagens door Europa en naar Engeland. Voor het vervoer van FCL-containers naar Engeland maakt Joep ook gebruik van zeevracht. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het relatiebeheer, het maken van tariefafspraken en het meedenken voor het oplossen van problemen. Ook is hij de vraagbaak voor het interne ERP-systeem binnen de organisatie, dat nog steeds in ontwikkeling is. Joep kan in bij zijn huidige werkgever niet doorgroeien en staat daarom open voor een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat hij aan de slag in een commerciële functie waarbij hij veel in contact staat met klanten en veel onderweg is om bij deze klanten langs te gaan.

Joep is overgekomen als een gedreven, ambitieuze jongeman. Met zijn winnersmentaliteit gaat hij recht op zijn doel af en is hij pas tevreden als deze is behaald. Daarnaast heeft hij een sterke overtuigingskracht en laat hij zichzelf niet snel van zijn stuk brengen. Joep is dan ook zeer gemotiveerd om zichzelf verder te ontwikkelen binnen het verkoop vak en zou dit graag willen combineren met zijn logistieke ervaring. We beseffen dat hij een vrij hoge salarisindicatie heeft voor zijn leeftijd, maar hij is zeer professioneel en leert snel.

Joep heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person22 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Met meer dan 10 jaar werkervaring binnen de logistiek, kan je Manon met zekerheid een ervaren Expediteur noemen. Naast haar huidige functie als Expediteur Export Zeevracht, heeft zij ook ervaring met import, wegtransport en luchtvracht opgedaan. Zij weet van A tot Z de FCL/LCL zendingen te behandelen met bestemmingen over de hele wereld. Schakelen tussen alle betrokken partijen is voor haar al jarenlang dagelijkse kost. Omdat Manon bij haar huidige werkgever niet meer op haar plek zit, is zij op zoek naar een nieuwe baan. Ze gaat het liefst aan de slag als Expediteur Export in een team waar het klantenbestand of de dossiers onder elkaar worden verdeeld.

Manon is een ervaren dame die met beide benen op de grond staat. Met deze nuchtere houding praat ze over haar complexe functie alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Manon heeft een gedreven mentaliteit en weet goed prioriteiten te stellen. Dit zie je terug in de manier hoe zij zich het werk eigen heeft gemaakt en dingen snel oppakt. Daarnaast is Manon een behulpzaam persoon. Ze haalt plezier uit het helpen van collega’s en werken in teamverband.

Manon heeft een opzegtermijn van één maand en is 32 uur per week beschikbaar. Ze staat er ook voor open om fulltime te werken en werkt het liefst zo veel mogelijk thuis. Haar salarisindicatie is € 3.700,- bruto per maand.

location_onSpijkenisse createMBO person47 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Rene heeft inmiddels zes jaar werkervaring opgedaan binnen de logistiek. Waar hij begon als een Customer Service Medewerker bij een Ferrydienst, heeft hij inmiddels ook ervaring opgedaan in de functie als Transportplanner bij nog een andere Ferrydienst. In zijn huidige functie als Customer Service Medewerker bij een productie bedrijf, is hij verantwoordelijk voor de afhandeling van de orders voor 30 klanten. Dagelijks houdt hij zich bezig met het organiseren van transport en staat hij in contact met alle betrokken partijen om de klant passende service te bieden. Omdat Rene hiervoor drie jaar werkzaam is geweest als Transportplanner, mist hij nu de uitdaging in zijn functie. Daarom staat hij open voor een nieuwe uitdaging waarbij hij op lange termijn uitgedaagd wordt en zichzelf kan blijven ontwikkelen. Het liefst gaat hij aan de slag bij een informele, platte organisatie waar hij wederom de functie als Transportplanner kan bekleden.

Rene is op mij overgekomen als een kalme, sociale man. Hij weet de rust en het overzicht te bewaren in de hectische situaties die zich voordoen in de logistieke wereld. Daarentegen is Rene gedreven en weet hij van doorpakken. Hij is iemand die energie haalt uit snel schakelen en hij houdt van structuur. In het beheersen van de Duitse taal zou hij zichzelf graag verder willen ontwikkelen.

Rene heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en zijn salarisindicatie is € 4.000,- bruto per maand.
location_onSpijkenisse createMBO person30 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Jessica meer dan 10 jaar stage- en werkervaring in de logistiek. Met haar specialisme in vloeibare bulkgoederen heeft zij uiteenlopende kennis opgedaan. De afgelopen twee jaar is zij werkzaam bij een tank terminal. Hier is zij gestart als Customer Service Representatieve en inmiddels bekleed zij de functie van Assistent Declarant. In 2020 heeft zij namelijk de cursus ‘Assistent Declarant’ afgerond en de cursus ‘Volwaardig Declarant’ staat op de planning. In haar huidige functie is zij verantwoordelijk voor het verzorgen van alle douane gerelateerde zaken rondom de tankcontainers die op de terminal binnenkomen en vertrekken. Daarnaast pakt zij nog altijd customer service werkzaamheden op. Ze is nauw betrokken bij het inplannen van lichters, zeeschepen en treinen. Vanwege een hoge doorloop binnen het team is de samenwerking niet meer wat het is geweest. Met deze reden is Jessica klaar voor een nieuwe uitdaging. Zolang zij bij een organisatie werkt die zich bezig houdt met bulk ladingen, staat zij open voor uiteenlopende functies. Ze heeft voorkeur voor een platte, informele bedrijfscultuur.

Jessica is op mij overgekomen als een kalme, oprechte jongedame. Ze heeft van nature een rustige uitstraling en ze zal geen beloftes maken die ze niet kan nakomen. Ze is niets anders dan een directe manier van communiceren gewend. In de ‘havencultuur’ voelt zij zich thuis en zij houdt in haar manier van communiceren rekening met de ander. Daarnaast gaat Jessica secuur te werk en houdt ze een duidelijke structuur aan in haar werkzaamheden.

heeft een opzegtermijn van 1 maand, is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onHoogvliet createMBO person27 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven