Vacatures

Ben je administratief sterk en lijkt het je leuk om klanten te helpen met betrekking tot de Brexit? Deze organisatie biedt een functie met veel ruimte om flexibele taken op te pakken. Dus wil jij dit collegiale team komen versterken? Lees dan snel verder en kom er achter wat je gaat doen als Logistiek Administratief Medewerker.
access_timeFulltime location_onAlblasserdam euro_symbol€2.100 tot €3.200
Heb jij kennis van douanezaken, maar wil je niet alleen bezig zijn met de administratie? Als jij een dynamische functie zoekt waarbij je je ook gaat bezig houden met transport, dan is dit de functie voor jou! Lees snel verder en kom erachter wat je gaat doen als Douane Expediteur.
access_timeParttime location_onDordrecht euro_symbol€2.000 tot €2.500
Voor jou is het glas altijd halfvol. Je kan tegen een stootje en hebt een goede dosis humor. Deze organisatie zoekt een Teamleider Logistiek. Dus heb jij affiniteit met wegtransport en ben je leergierig? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €4.700
Je houdt ervan om snel te schakelen en contact te onderhouden met klanten. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij een internationaal bekend bedrijf en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Lees dan snel verder om erachter te komen wat jij gaat doen als Transportplanner.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ahmed heeft naast zijn mbo4-diploma ‘luchtvaart logistiek’ al heel wat interessante werk- en stage-ervaring opgedaan. Momenteel is hij op de zaterdagen bezig met het behalen van zijn Bachelor en werkt hij fulltime als Expediteur. In zijn huidige functie als Expediteur Wegtransport is hij verantwoordelijk voor het verkopen van wegtransporten aan vervoerders binnen Europa. Hierbij werkt hij wekelijks met een doelstelling voor het behalen van een bruto winst. Daarnaast heeft Ahmed ervaring binnen de luchtvracht. Hier heeft hij zich onder andere bezig gehouden met het opmaken van exportdocumentatie, het controleren en goedkeuren van DGR-certificaten en het onderhouden contact met klanten. Omdat Ahmed op zoek is naar een functie met meer klantcontact en meer afwisseling, staat hij open voor een nieuwe uitdaging. Het liefst als Expediteur Luchtvracht, maar hij staat ook open voor andere modaliteiten.

Ahmed is op ons overgekomen als een kalme, gedreven jongeman. Op de werkvloer haalt hij het meest energie uit de dynamiek van een functie. Het liefst blijft hij zich verder ontwikkelen om uiteindelijk het hele logistieke proces van A t/m Z te mogen organiseren. Daarnaast staat hij graag in contact met klanten voor het bieden van passende oplossingen wanneer uitdagingen zich voordoen.

Ahmed heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Qarim heeft na zij mbo-4 opleiding ‘Manager Havenlogistiek’ al uiteenlopende ervaring opgedaan binnen de logistiek. Tijdens zijn stage periodes heeft hij ervaring opgedaan bij diverse rederijen en na zijn opleiding is hij gestart in de functie Douane Declarant. Qarim houd van veel dynamiek in zijn werk en met deze reden is hij begonnen als Customer Service Medewerker en heeft hij ervaring opgedaan als Expediteur Import. Zo was hij bij zijn laatste werkgever verantwoordelijk voor het organiseren van na transport van de import van goederen voor een eigen klant porfolio van 4 klanten. Daarnaast boekte hij wegtransporten in via vaste vervoerders. Momenteel staat Qarim open voor een nieuwe uitdaging. Het is voor hem belangrijk dat hij aan de slag gaat bij een organisatie met een fijne werksfeer.

Qarim is een sociale en gedreven jongeman. Hij is iemand die weet van aanpakken en ergens echt voor gaat. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel waardoor je als collega iemand in je team hebt waar je op kan rekenen. Op de werkvloer is wederzijds respect en een eerlijke communicatie belangrijke aspecten voor hem.

Qarim is per direct 32 uur beschikbaar en zijn salarisindicatie is € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onRotterdam createMBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Victor heeft ruim 6 jaar werkervaring opgedaan binnen diverse logistieke functies. In zijn huidige functie als Allround Transportplanner is hij van A tot Z verantwoordelijk voor het organiseren van transport voor zowel de import- als export van ADR-goederen. Hiervoor maakt hij gebruik van weg- en railtransport, door Nederland en Europa. Hij staat dagelijks in contact met leveranciers, klanten en vaste vervoerders voor het oplossen van vraagstukken en afhandelen van orders. Naast zijn werkzaamheden als planner, ondersteunt Victor de manager door een aantal taken van hem over te nemen en is hij bezig met het optimaliseren van een interface voor het boeken van transport in SAP. Omdat hij er binnen de organisatie geen ruimte is om door te groeien, staat Victor open voor een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat hij aan de slag bij een organisatie waar hij zichzelf kan blijven ontwikkelen en zijn innovatieve ideeën kan toepassen.

Victor is een sociale, gedreven jongeman die weet van doorzetten. Dit blijkt uit het feit dat hij binnen anderhalf jaar kon doorgroeien naar zijn huidige functie met alle verantwoordelijkheid van dien. Daarnaast is hij erg leergierig en schakelt hij graag met collega’s om elkaar te inspireren. Met zijn ervaring rondom transport en logistiek is hij breed inzetbaar binnen een organisatie.

Victor heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person26 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Roxanne heeft ruim 13 jaar stage- en werkervaring opgedaan in de logistieke sector. In haar huidige functie als Expediteur is ze verantwoordelijk voor het organiseren van transport voor de export van FCL en LCL containers, via zeevracht en wegtransport. Hierbij staat ze dagelijks in nauw contact met de rederij en de wereldwijde klanten. Ook verzorgt zij alle benodigde documentatie voor deze exportzendingen en verzorgt zij de gehele order tot het afhandelen van de facturatie. Roxanne zit bij haar huidige werkgever niet helemaal meer op haar plek. Ze merkt dat de samenwerking niet meer is wat het was en daarom staat ze open voor een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat ze aan de slag bij een organisatie waarbij de neuzen dezelfde kant op staan. Ze komt graag een team versterken om samen voor het beste haalbare resultaat te gaan. Een organisatie waar een informele, no-nonsens cultuur heerst, past het best bij haar persoonlijkheid.

Roxanne is een representatieve en gedreven jongedame. Die gedrevenheid komt naar voren in haar ambities om te willen groeien binnen het Expediteursvak. Roxanne is een dame die je veel verantwoordelijkheid kan geven en zich voor de volle 100% zal inzetten binnen haar werk. Ze is een harde werker en ze denkt graag mee in het verbeteren van werkprocessen. Ze ziet al snel hoe iets anders of beter kan en neemt daar in het initiatief. Roxanne is verder een fijne gesprekspartner en kan goed vertellen wat ze wil en waar haar kracht ligt.

Roxanne is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Haar salarisindicatie is € 3.300,- bruto per maand.

location_onNederlands en Engels goed in woord en geschrift en Duits redelijk in woord en geschrift createHBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven