Vacatures

Wil jij jouw leidinggevende vaardigheden binnen transport en logistiek ontwikkelen? Dan ben ik op zoek naar jou! Bij deze toonaangevende transporteur liggen mooie doorgroeimogelijkheden voor jou in het verschiet! Lees hieronder snel verder als de functie van Meewerkend Voorman iets voor jou is!

access_timeFulltime location_onRegio Arnhem-Nijmegen euro_symbol€2.500 tot €2.500

Ben jij een echt teamspeler en lukt het jou om anderen te motiveren? Als jij ervaring hebt als leidinggevende binnen de logistiek is dit stabiele familiebedrijf op zoek naar jou! Lees hieronder snel verder als de vacature van Teamleider Logistiek jou op het lijf is geschreven!

access_timeFulltime location_onOmgeving Zaltbommel euro_symbol€2.350 tot €2.900

Werk jij secuur en vind je het prettig om in een dynamische omgeving te werken? Bij dit transportbedrijf ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het logistieke proces van A tot Z. Kom jij dit team versterken als Logistiek Administratief Medewerker?

access_timeFulltime location_onOmgeving Arnhem-Nijmegen euro_symbol€2.200 tot €2.700

Ben jij een ster in het onderhouden van contacten en draai jij je hand niet om voor wat hectiek? Dan is de vacature van Customer Service Medewerker bij deze logistiek dienstverlener wat voor jou! Lees hieronder snel verder!

access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€2.300 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Thijmen werkt sinds 2007 bij een elektronicaconcern. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan met klantcontact. Vanwege Thijmen zijn ervaring en uitstekende kennis van de procedures rondom klantenservice is hij in 2016 gepromoveerd tot Teamleider Service Center en Customer Care. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het aansturen van tien Service Medewerkers. Naast het aansturen van het team wordt Thijmen ingeschakeld door zijn collega’s bij complexe casussen, zoals beoordelen of iets wel of niet onder garantie valt. Vanwege een reorganisatie komt zijn functie te vervallen. Hierdoor is Thijmen op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van Customer Service.

Thijmen is een vriendelijke man die klantgericht is. Thijmen maakt graag een praatje met zijn teamleden. Hij vindt het hierbij ook belangrijk dat er over privézaken gesproken wordt. Daarnaast vindt Thijmen het belangrijk om een zo goed mogelijke oplossing voor de klant te vinden. Hierbij neemt hij de regels rondom klantenservice in acht. Om tot een goede oplossing te komen, vraagt Thijmen bijvoorbeeld hoe het probleem is ontstaan en op welke momenten het probleem zich voordoet. Verder is Thijmen iemand die van een grapje op zijn tijd houdt. Zijn veertienjarig dienstverband bij een elektronicaconcern toont aan dat Thijmen loyaal is aan zijn werkgever.

Thijmen heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand en een opzegtermijn van één maand.

location_onLinkedIn createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Robin is na het behalen van zijn mbo opleiding manager transport en logistiek aan de slag gegaan in de logistieke branche. Hij is al snel doorgegroeid als customer service medewerker bij een logistiek dienstverlener, hier was hij verantwoordelijk voor de inkomende orders tot aan de levering aan de klant. Klantcontact stond hier centraal en diende hij als aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Robin werkt nu als service delivery en transport officer en boekt wekelijke gemiddeld 120 vrachten in voor een vaste klant. Hierin heeft hij veel verantwoordelijkheid voor het gehele logistieke proces hier omheen. Vanwege de beperkte doorgroeimogelijkheden is Robin latent op zoek naar een nieuwe uitdaging en ziet zichzelf graag in de functie van Transportplanner. 

Robin is een stabiele en commercieel vaardige jongeman. Hij weet zichzelf erg goed uit te drukken en dit maakt hem een goede gesprekspartner. Hij heeft een pro actieve houding, zo heeft hij een Excel tool gemaakt voor zijn collega's waarin exact de formules kant en klaar staan die nodig zijn voor een snelle verloop van de order verwerking. Hij is erg klantgericht waardoor de tevredenheid bij de klant zeer hoog is.

Robin heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.
location_onOmgeving Tiel createMBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Tessa heeft tot medio 2017 10 jaar ervaring als chauffeur opgedaan binnen de logistiek. In de periode medio 2017 tot medio 2018 jaar heeft Tessa ervaring opgedaan als Transportplanner binnen groepage- en bulktransport. Hier was ze verantwoordelijk voor het invoeren van binnenkomende orders, het verdelen van deze orders over ritten en bepaling van de inzet van transportmiddelen (20 vrachtwagens en 6 busjes). Naast haar plantaken had Tessa ook diverse administratieve taken, zoals het opstellen van transportdocumentatie en cmr’s, urenadministratie van chauffeurs en ritlijsten. Tessa heeft een enorme passie voor transport. Hierdoor is ze op zoek naar een uitdaging als (assistent) Transportplanner.

Tessa is een gedreven en directe vrouw die accuraat te werk gaat, dit blijkt uit haar inzicht op routes, afstanden, tijden en volumes die ze efficiënt weet te plannen. Ze is oprecht en eerlijk richting haar collega’s en haar klanten. Dank zij haar ervaring als chauffeur weet ze ad hoc te reageren op calamiteiten en speelt ze daar goed op in. In drukte kan ze goed prioriteiten stellen en aan de hand hiervan snel te werk gaan. Plannen en contact met chauffeurs zijn haar sterke punten en dit wil ze graag inzetten in haar volgende uitdaging.

Tessa heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

location_onArnhem createMBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Dennis heeft na het behalen van zijn mbo4 opleiding verschillende baantjes gehad voordat hij de combinatie functies is gaan draaien. Met name logistieke backoffice/sales support functies met e-commerce achtergrond is hij inmiddels meester. Met zijn opleiding multimedia design is hij kundig met Autocad, webshop beheer en goed met verschillende software programma's. Tevens plant hij nu met de transportplanners de chauffeurs in op routes, beheert hij de huidige voorraad, staat hij in contact met verschillende partijen, intern en extern. Hierin zet hij de klant centraal en zorgt hij dat de leveringen goed gebeuren. Op dit moment kan Dennis niet de volgende stap zetten in de organisatie die hij voor ogen heeft, daarom zoekt hij samen met Extra Talent een functie als Customer Service/Sales Support medewerker.

Dennis is een rustige en beheerste jongeman. Hij is erg nauwkeurig in zijn werk, dit blijkt uit het feit dat hij de voorraadbeheer compleet in handen heeft, maar ook de webshop zaken. Omdat dit een 24/7 business is, voelt Dennis zich verantwoordelijk om het exact op orde te houden. Dennis is een gedreven jongeman, hij zorgt dat de zaken op orde zijn, neemt taken over van collega's bij afwezigheid en zorgt ervoor dat zijn werkzaamheden zijn voltooid alvorens hij de werkvloer verlaat. 

Dennis heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand o.b.v. een 40 urige werkweek.
location_onOmgeving Nijmegen createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven