Vacatures

Vind jij het belangrijk dat kwaliteit wordt gewaarborgd en ben je administratief sterk? Bij dit familiebedrijf krijg je afwisselende taken. Lees hieronder snel verder als het je leuk lijkt om te werken als Inbound Specialist!

access_timeFulltime location_onOmgeving Arnhem euro_symbol€2.000 tot €2.500
Heb jij een passie voor logistiek en ben je een geboren leider. Bij deze internationale logistiek dienstverlener krijg jij de kans om jezelf breed te ontwikkelen binnen de logistiek. Enthousiast? Lees hieronder snel verder als de vacature van Teamleider Warehouse iets voor jou is!

access_timeFulltime location_onOmgeving Arnhem euro_symbol€2.300 tot €3.200
Ben jij sterk in plannen en organiseren? Je bent in staat om een perfecte afstemming tussen de klant en de interne productieafdeling te realiseren. Sta jij ervoor open om als Logistiek Planner te werken bij een bedrijf met een no-nonsense cultuur? Lees hieronder snel verder!

access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€2.600 tot €3.500
Vind jij het leuk om te zorgen voor optimale klantbeleving? Bij deze logistiek dienstverlener is geen dag hetzelfde! Lees hieronder snel verder als je aan de slag wil als Customer Service Medewerker.

access_timeFulltime location_onOmgeving Boxmeer euro_symbol€2.200 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Tessa heeft tot medio 2017 10 jaar ervaring als chauffeur opgedaan binnen de logistiek. In de periode medio 2017 tot medio 2018 jaar heeft Tessa ervaring opgedaan als Transportplanner binnen groepage- en bulktransport. Hier was ze verantwoordelijk voor het invoeren van binnenkomende orders, het verdelen van deze orders over ritten en bepaling van de inzet van transportmiddelen (20 vrachtwagens en 6 busjes). Naast haar plantaken had Tessa ook diverse administratieve taken, zoals het opstellen van transportdocumentatie en cmr’s, urenadministratie van chauffeurs en ritlijsten. Tessa heeft een enorme passie voor transport. Hierdoor is ze op zoek naar een uitdaging als (assistent) Transportplanner.

Tessa is een gedreven en directe vrouw die accuraat te werk gaat, dit blijkt uit haar inzicht op routes, afstanden, tijden en volumes die ze efficiënt weet te plannen. Ze is oprecht en eerlijk richting haar collega’s en haar klanten. Dank zij haar ervaring als chauffeur weet ze ad hoc te reageren op calamiteiten en speelt ze daar goed op in. In drukte kan ze goed prioriteiten stellen en aan de hand hiervan snel te werk gaan. Plannen en contact met chauffeurs zijn haar sterke punten en dit wil ze graag inzetten in haar volgende uitdaging.

Tessa heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

location_onArnhem createMBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven