Bente Bruggink

workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06 – 33 61 49 06
linkedin.com/in/bente-bruggink-9b26b6125/

Bente Bruggink

Vacatures

Heb jij een passie voor eten en zou jij je verder willen ontwikkelen op het gebied van supply chain? Zoek dan niet verder, want deze internationale voedselproducent is op zoek naar een uitbreiding van het team. Lees gauw verder.

access_timeFulltime location_onRegio Hoofddorp euro_symbol€2.200 tot €2.800
Jij gaat als Productieplanner ervoor zorgen dat het productieproces soepel verloopt. Plannen, dat zit in je bloed. Je plant namelijk niet alleen tijdens werkuren, maar ook privé plan je alles goed in. Zo zijn er nooit problemen en als die er zijn, los jij het direct op. Wil je werken bij een bouwbedrijf die je alle ruimte geeft om je mening te geven en door te groeien? Lees dan zeker even verder.

access_timeFulltime location_onOmgeving Alkmaar euro_symbol€2.300 tot €3.000
Wat doet een Stock Planner eigenlijk? Dat hoef ik jou niet uit te leggen. Jij wilt graag van start gaan en bent klaar om jouw analytische skills aan de wereld te laten zien. Zoek je alleen nog een organisatie waar je dit kan doen? Lees dan deze vacature.

access_timeFulltime location_onRegio Hilversum euro_symbol€2.300 tot €2.800
Altijd al geïnteresseerd geweest in het spoorwegnetwerk van ons land? Als ervaren Voorraadbeheerder zorg jij ervoor dat zowel de supply chain als de logistieke processen als een trein blijven lopen bij deze leverancier van railmateriaal!

access_timeFulltime location_onOmgeving Amsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Maud is een wo starter en heeft de opleiding Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen afgerond. Maud heeft er voor gekozen om zich te specialiseren in Bedrijfswetenschappen. In deze specialisatie ligt de focus op het aansturen van verschillende bedrijfsprocessen. In haar Minor heeft Maud zich verder verdiept in Supply Chain Management, Logistiek en Databases. Zij analyseerde bedrijven en de processen hiervan. Daarnaast heeft zij onderzocht wat er verandert kan worden binnen de bedrijfsvoering van het logistieke proces. Tijdens haar scriptie heeft Maud de vraag onderzocht wat het effect is van bederfelijke voedselwaren gedurende de promoties bij de Albert Heijn. Maud is op zoek naar een startersfunctie binnen de Supply Chain.

Maud is een vlotte, en gezellige jongedame. Ze is erg toegankelijk en vindt het daarom ook erg belangrijk dat binnen de organisatie een open sfeer heerst. In haar vrije tijd houdt Maud zich bezig met het coachen van deelnemers op het gebied van personal training.

Maud heeft één maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 2.400,-

location_onAmsterdam createWO person25 jaar
Hugo heeft ruim vier jaar ervaring in de Supply Chain en heeft de Master Transport & Supply Chain Management afgerond. Tijdens het schrijven van zijn afstudeerscriptie over de invloed van voorraadpositionering is hij parttime gaan werken bij IDA Foundations. Na zijn afstuderen is hij gestart als Supply Chain Administrator. Hij coördineerde onder andere zeezendingen uit Azië en India farmaceutische artikelen. Uiteindelijk is hij doorgegroeid als Supply Chain Coördinator en was hij verantwoordelijk voor orderplanningen en voorraadverdeling. Als Project Manager heeft hij de implementatie van GS1 barcoding voor zijn rekening genomen. Voor ruim 500 producten bij 100 leveranciers moesten er barcodes op medicatie verpakking worden ontwikkeld. Daarnaast was hij Key-user van het herinrichten van JD Edwards en Oracle. Na de mooie groei die hij bij zijn huidige werkgever heeft doorgemaakt is Henry opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Hugo is een rustige hardwerkende jongeman. Naast hard werken kan hij in een drukke omgeving zijn hoofd koel houden en is hij erg gestructureerd in zijn werk. Hugo is makkelijk in de omgang hierdoor is hij dan op meerdere afdelingen ook het aanspreekpunt voor het maken van verschillende analyses.

Hugo heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand.
 
location_onAmsterdam createWO person27 jaar
Loes heeft al meer dan 10 jaar werkervaring, waarvan 5 jaar binnen de Supply Chain als interim binnen verschillende organisaties. Zij is begonnen als Inkoopanalist en was key-user voor Topdesk. Later is zij als interim Supply Chain Coördinator gaan werken bij een voedselverwerking waar zij de voorraadbeheer en orderafhandeling voor haar rekening nam. Binnen KLM was zij specialist in het maken van data-analyses, stockplanningen en procesoptimalisering van Capability Developments. Wegens het eindigen van haar opdracht bij Pall Medistad is Loes nu opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Loes is een vlotte, vriendelijk vrouw. Door de vele ervaring die zij heeft op gedaan binnen verschillende bedrijven kan zij zich snel aanpassen in een nieuwe omgeving. Loes is een echte ondernemer, dit blijkt uit de uiteenlopende cursussen die zij heeft gevolgd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast heeft ze ook een eigen hondentrimsalon waar zij in haar vrij tijd met veel plezier werkt.

Loes is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand.
location_onRegio Hoorn createHBO person40 jaar
Jesse is een hbo-starter en heeft zijn opleiding Technische Bedrijfskunde afgerond. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij zich beziggehouden met procesoptimalisering. Hij heeft hier onderzoek gedaan naar het verbeteren van grondstofefficiëntie en het verminderen van verspilling bij een producent in de foodsector. Er kan door onder andere het aanbrengen van meer meetpunten een kostenbesparing van ruim € 80.000,- op jaarbasis gerealiseerd worden. Tijdens zijn tweede stage heeft hij onderzoek gedaan naar het verminderen van werkdruk. Door middel van de lean-methode heeft hij gekeken naar verschillende manieren voor het benaderen van klanten om deze onder te verdelen in A/B/C klanten. Bij uitvoering van het onderzoek kan de werkdruk met 5% verminderd worden. Samen met Extra-Talent zoekt bij een uitdagende startersfunctie in de Supply Chain waar hij zijn theoriekennis in praktijk toe kan passen.

Jesse is een spontane jongeman waardoor ook makkelijk in de omgang. Hij is erg leergierig en vindt het dan ook belangrijk dat hij kan werken bij een organisatie waar veel kan leren en voldoende begeleiding krijgt. Jesse heeft is ondernemend persoon, dit blijkt uit het feit dat hij met drie medestudenten een onderneming heeft opgezet, waarbij zij nu samen een parttime bedrijf mee runt. In zijn vrije tijd houdt Jesse ervan om te voetballen hierdoor heeft hij een echte winnaarsmentaliteit. 

Jesse is beschikbaar per 1 april, met een salarisindicatie is € 2.400,- bruto per maand.

location_onHoofddorp createHBO person22 jaar
Meer kandidaten weergeven