Vacatures

Ben jij een echt planner en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Stop met zoeken, want ik heb de perfecte baan voor je. Als Supply Chain Planner binnen deze organisatie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van onze processen en daarnaast heb je veel vrijheid om deze te verbeteren. Toe aan een nieuwe stap? Wacht niet langer en lees snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Alkmaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Heb jij al ruime ervaring op het gebied van Inkoop en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Als Inkoper heb jij maar één doel: zo optimaal en correct mogelijk inkopen bij leveranciers wereldwijd. In deze nieuwe functie is er volop ruimte en vrijheid voor eigen inbreng. Lees verder of deze verantwoordelijke functie bij jou past!

access_timeFulltime location_onRegio Heerhugowaard euro_symbol€3.500 tot €4.000

Als Account Support is het jouw taak om te zorgen dat klantverwachtingen overtroffen worden. Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor het klantencontact en zorg jij voor een correcte en tijdige afhandeling van orders. Zie jij dit als een uitdaging? Lees verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onOmgeving Heerhugowaard euro_symbol€3.000 tot €3.300
Supply chain management is jou op het lijf geschreven, daar ben je zeker van. Na je studie heb je al enige ervaring opgedaan en nu is het tijd voor stap twee. Bij deze producent in de automotive industrie zal jij als een speer je vakkennis vergroten en een internationaal netwerk opbouwen. Denk jij dat je deze supply chain kan runnen? Lees snel verder om te zien of dit de match voor jou is.
access_timeFulltime location_onOmgeving Amsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Annelot heeft jaren lange ervaring als inkoper en ook in het bezit van een NEVI 1. Zij is begonnen als assistent inkoper bij een retailer. Al snel is zij doorgegroeid als Inkoper waarbij zij verantwoordelijk was voor het maken van productanalyses door middel van doorverkoopsystemen. Tevens was zij budgetverantwoordelijke voor ruim 5 miljoen. Door gebrek aan doorgroeimogelijkheden is Annelot gaan werken bij een grote retailer waar zij verantwoordelijk werd voor productontwikkeling van ruim 50 winkels in Europa. Door een reorganisatie in Nederland kreeg Annelot de kans om het in Duitsland te managen. Haar taak was het opzetten van een nieuwe structuur voor een gecentraliseerd businessmodel voor 100 winkels in Europa, dit deed zij met een team van 6 collega’s waar zijn leiding over had. Tevens heeft Annelot veel gewerkt in het buiteland, waaronder Zwitserland. Wegens privéomstandigheden is zij terug verhuisd naar Nederland. Hier heeft zij niet stilgezeten, Annelot heeft een opleiding gevolgd omtrent organisatiepsychologie en is in verband met COVID-19 fulltime gaan werken bij een zorginstantie. Haar hart ligt bij inkoop, en dat is ook de reden dat zij opzoek is naar een nieuwe uitdaging als Inkoper.

Annelot is een harde werker en is erg gedisciplineerd. Annelot stopt pas al zij haar doel heeft bereikt. Tevens is zij een sociaal persoon en kan zich snel aanpassen binnen een nieuwe organisatie. Dit blijkt uit alle verschillende landen en culturen waar zij gewerkt heeft.

Annelot is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onRegio Zaandam createHBO person38 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Fleur heeft ruim 3 jaar ervaring als Technisch Inkoper. Als Technisch Inkoper leidde Fleur complexe inkoopprocessen en was zij verantwoordelijk voor de leveringsselectie. Fleur was tevens verantwoordelijk voor het maken van de demand planning voor vijf verschillende productielocaties in vijf verschillende landen. Daarnaast heeft Fleur ervaring met het implementeren van ERP-systemen waardoor processen zijn geoptimaliseerd. Dit heeft onder andere geleid tot 3 keer meer verzendingen met hetzelfde aantal werknemers. Tot haar werkzaamheden behoorden ook het voeren van prijsonderhandelingen met (internationale) leveranciers.

Wegens corona is haar contract als Inkoper niet verlengd waardoor zij een tijdelijke functie is gaan bekleden als Personeelsplanner. Haar hart klopt voor de inkoop en om deze reden is zij dan ook op zoek naar een functie als Inkoper.

Fleur is een vriendelijke spontane dame die van aanpakken houdt. Ze neemt graag verantwoordelijkheid en houdt ervan om situaties continu te verbeteren. Daarnaast is zij erg ondernemend werkt naast haar fulltime baan als zelfstandig fotograaf. Fleur is op zoek naar een baan als Inkoper.

Fleur heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.100,- bruto per maand.

location_onWIERINGERWERF createHBO person35 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Jasper is een hbo-starter en heeft zijn opleiding Logistics Engineering afgerond. Tijdens zijn stage was hij verantwoordelijk voor het implementeren van een nieuw ERP-systeem. Jasper heeft voor en tijdens de implementatie werknemers trainingen gegeven om dit proces goed te laten verlopen. Gedurende zijn Minor International Sustainable Development in Suriname heeft Jasper onderzocht hoe hij het logistieke proces omtrent te weinig beschikbare schoolboeken en leermiddelen op scholen kon optimaliseren. Als afstudeeropdracht was Jasper verantwoordelijk voor het onderzoeken en bepalen van mogelijke kostenbesparing omtrent het vervangen of onderhouden van machines. Bij realisatie was er een kostenbesparing mogelijk van € 18.000,- per jaar. Nu hij zijn studie heeft afgerond is hij opzoek naar een startersfunctie in de Supply Chain. Met zijn ondernemende instelling is hij een aanwinst voor elke organisatie.

Jasper is een vriendelijke, leergierige jongeman. Hij is erg ondernemend, dit blijkt uit het feit dat hij stage heeft gelopen in het buitenland. Jasper kan goed communiceren en mensen nemen snel dingen van hem aan. Hierdoor heeft hij tijdens zijn stage de trainingen goed kunnen geven.

Jasper is per direct beschikbaar, 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,-
location_onAmsterdam createHBO person24 jaar
Carlo heeft zijn hbo-opleiding Logistics Management afgerond met daarnaast een afgeronde SAP Traineeship. Tijdens de afstudeeropdracht was Carlo verantwoordelijk voor het verhogen van de servicegraad aan de klant en tegelijkertijd het verlagen van de voorraadwaarde in het warehouse. Carlo realiseerde dit door middel van het logistieke proces in kaart te brengen en data te analyseren wat hij vervolgens verwerkte in zijn zelfontworpen Excel tool. Door middel van zijn onderzoek en resultaat, heeft Carlo een totale besparing van € 236.000,- met een opbrengst van € 151.000,- en een verlaging van voorraadkosten van 26% gerealiseerd. Na deze ervaring is Carlo gaan werken als Demand Planner bij hetzelfde bedrijf. Hij berekende de forecast en voerde inkooptaken uit. Carlo graag een rol bekleden als Voorraadbeheer of Supply Chain Planner.

Carlo is een leergierige en cijfermatig sterke jongeman, met een sterk analytisch vermogen. Zodra Carlo cijfers ziet en mag analyseren, kan hij hier snel een overzicht in vinden. Hij maakt systemen en processen snel eigen, hierom heeft hij een cursus in SAP gevolgd en wilt zich daar verder in ontwikkelen. Carlo is duidelijk in zijn communicatie zowel zakelijk als privé, hierdoor zijn er nooit miscommunicaties en weet je wat je aan hem hebt.

Carlo is fulltime beschikbaar met één maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 2.560,-

location_onOmgeving Zaandam createHBO person29 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven