Vacatures

Heb jij als Notarieel Medewerker meer dan drie jaar ervaring op het gebied van Onroerend Goed? Ben jij woonachtig in de omgeving van Den Bosch en ben je op zoek naar een dorpskantoor? Als jij jezelf hier helemaal in herkent, dan ben jij de Notarieel Medewerker die ik graag zou willen spreken voor deze vacature met ontwikkelingsmogelijkheden.

access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€2.700 tot €3.100
Door jouw ervaring als Notarieel Medewerker op het gebied van Personen- en Familierecht ben je gewend om dossiers geheel zelfstandig te behandelen. Daarnaast geldt voor jou de regel ‘kwaliteit over kwantiteit’. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de Notarieel Medewerker naar wie ik op zoek ben!

access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€2.700 tot €3.100
Heb jij al enkele jaren ervaring als Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht? Heb je net je beroepsopleiding afgerond? Ga aan de slag bij een topkantoor in Tilburg, met gedreven specialisten. Bij dit bekende notariskantoor in Tilburg krijg je alle mogelijkheden aangereikt om je te ontwikkelen tot specialist op het gebied van ondernemingsrecht. Dit kantoor timmert samen met jou verder aan je carrière. Klinkt dit goed? Lees dan gauw verder.

access_timeParttime location_onTilburg euro_symbol€3.500 tot €4.000
Heb jij Notarieel Recht gestudeerd of ga je binnenkort afstuderen? Wil jij als beginnend Kandidaat-Notaris aan de slag op de sectie Onroerend Goed bij een topkantoor in Tilburg? Bij dit bekende notariskantoor in Tilburg krijg je alle mogelijkheden aangereikt om je te ontwikkelen tot een topkandidaat-notaris. Dit kantoor timmert samen met jou verder aan je carrière. Klinkt dit goed? Lees dan gauw verder.

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.800 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Lara is een representatieve en ambitieuze jongedame. Zij heeft net haar scriptie afgerond en moet deze in augustus verdedigen en dan is ze klaar. Als je naar het cv van Lian kijkt, valt meteen op dat ze een échte doorzetter is. Na de middelbare school heeft ze eerst de mbo-opleiding Juridisch Medewerker gevolgd, vervolgens de hbo-opleiding Rechten en tot slot heeft ze haar studententijd afgerond met de master Rechtsgeleerdheid op de Universiteit van Tilburg. Nu het einde in zicht is, wil ze graag aan de slag in de advocatuur als paralegal of als advocaat-stagiaire. Ze wil graag verkennen welk rechtsgebied of rechtsgebieden het beste bij haar passen. Haar uiteindelijke droom is het om advocaat te worden. Ze zoekt alleen het juiste huis die haar begeleidt in de vervolgstappen van haar carrière.

In ons gesprek blijkt dat Lara een volwaardige gesprekspartner is en je haar gemakkelijk in vertrouwen durft te nemen. Ze beschikt van nature al over een professionele en cliëntgerichte houding. Tijdens haar studententijd heeft ze werkervaring opgedaan bij het gerechtshof, de gemeente en bij een notaris. Ze heeft gemerkt dat ze goed kan omgaan met diverse cliënten. In haar vrije tijd gaat ze graag uiteten en borrelen met vrienden en is ze een fanatieke gamer. In ons gesprek geeft ze aan: "Sommige mensen kunnen over het gamen een beetje lacherig doen, toch heb ik er veel profijt van. Door het gamen is mijn Engels er flink op vooruit gegaan. Daarnaast ligt de focus op strategie en moet je goed nadenken wat de consequenties zijn van elke stap die je maakt. Strategie en focus zijn aspecten die later ook terugkomen in je vak als advocaat."

Lara heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en haar salarisindicatie bedraagt  € 2500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onEindhoven createWO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Gea is een enthousiaste notarieel secretaresse die de afgelopen jaren ondersteuning heeft geboden aan de algemene praktijk. Naast haar functie als notarieel secretaresse is zij ook werkzaam in de functie als receptioniste. Gea is bekend met het notariële systeem Van Brug én functioneert als “een spin in het web” tussen de verschillende werkzaamheden. Gea gaat het liefst aan de slag bij een klein tot middelgroot notariskantoor in regio Eindhoven.

 

In 1998 is Gea in het notariaat terecht gekomen. De functie als notarieel secretaresse staat haar sindsdien op het lijf geschreven, omdat een parttime dienstverband bij deze werkgever niet mogelijk was, heeft Gea het notariaat moeten verlaten. Ze is er even tussenuit geweest, maar wist dat zij ooit weer terug zou komen, want haar hart ligt bij het ondersteunen van notariële professionals. Gea weet van aanpakken en is loyaal aan haar werkgever. Ze is positief, enthousiast, laagdrempelig en beschikt over zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden.

 

Gea is in overleg op zeer korte termijn beschikbaar voor vier dagen per week.

 

Salarisindicatie: € 2.500,- bruto op fulltime basis.

location_onregio Eindhoven createMBO person49 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Mandy is een sprankelende jongedame en heeft ruim vijf jaar ervaring binnen het notariaat. Momenteel is Mandy werkzaam als Notarieel Medewerker bij een groot notariskantoor waar ze voornamelijk werkzaamheden verricht voor de sectie Personen- en Familierecht. Naast de ondersteunende taken, stelt ze zelfstandig aktes op zoals huwelijkse voorwaarden, (levens)testamenten en schenkingen. Daarnaast is zij het eerste aanspreekpunt op de afdeling Estate Planning en springt ze regelmatig bij op de sectie Ondernemingsrecht en Vastgoed. Mandy staat open voor een mooie nieuwe uitdaging bij een modern notariskantoor. Een kantoor waar zij de mogelijkheid krijgt om als Notarieel Medewerker door te groeien naar de functie van Notarisklerk. Sinds november 2020 volgt zij de module Personen- en Familierecht bij het INM en wil aansluitend verder vervolgen met de Module Ondernemingsrecht.

Mandy is een representatieve, vrolijke en vakkundige dame. In haar werk is ze grondig en voortvarend. Ze onderzoekt eerst wat de mogelijkheden en mogelijke moeilijkheden zijn om zo tot een praktische en realistische oplossing te komen. door haar collega's met humor en eerlijkheid te benaderen, probeert ze een fijne werksfeer te creëren, zodat iedereen energiek en enthousiast toewerkt naar een optimaal resultaat. Kortom, een betrokken collega die zich voor de volle 100% inzet. In haar vrije tijd gaat zij graag fitnessen, mountainbiken, zwemmen, winkelen of een terrasje pikken met vriendinnen.

Mandy heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en haar salarisindicatie bedraagt € 2600,- bruto per maand op fulltime basis.

 

location_onRegio Eindhoven createMBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Irene heeft binnen het notariaat ruim 12 jaar ervaring als Notarieel Medewerker op de sectie Personen- en Familierecht. Als Notarieel Medewerker maakt zij zelfstandig conceptakten op zoals testamenten, levenstestamenten, samenlevingsovereenkomsten, verklaringen van erfrecht en schenkingen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor telefoon- , agenda- en e-mailbeheer. Irene wil zich graag verder ontwikkelen. Dit is dan ook de reden dat zij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Zij zoekt een kantoor waar zij de mogelijkheid krijgt om aan de slag te gaan op de sectie onroerend goed en zich verder kan ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen. Zij is op zoek naar een open en informele werkplek waar goed gecommuniceerd wordt, de lijnen kort zijn en regelmatig overleg plaatsvindt tussen collega’s.

Irene is een vriendelijke dame met een verzorgd en representatief voorkomen. Zij is flexibel, heeft een toegewijde werkhouding en staat altijd klaar voor haar collega’s. Zij is in staat om zelfstandig te werken en gaat graag nieuwe uitdagingen aan binnen en buiten haar vakgebied. In haar vrije tijd sport zij graag of plant leuke activiteiten met haar partner. Interactie binnen het team vindt ze belangrijk bij het vervullen van haar werkzaamheden. Wegens tijdsgebrek op kantoor is er vaak geen ruimte voor onderlinge communicatie. Dit ervaart ze soms als een gemis.

Irene heeft een opzegtermijn van een maand, is beschikbaar voor 4 dagen per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op basis van 30 uur.

location_onEindhoven createMBO person55 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven