Vacatures

Als Notarieel Medewerker Ondernemingsrecht ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière. Je wil verder schaven aan je cv en ervaring op doen bij een gespecialiseerd multidisciplinair kantoor. Een omgeving waar je op een laagdrempelige en persoonlijke manier wordt benaderd door je collega’s. Woon je in de omgeving van Tilburg? Dan heb ik de ideale vacature voor jou, lees je even mee?

access_timeParttime location_onTilburg euro_symbol€2.700 tot €3.100
Heb jij ervaring als Notarieel Medewerker Ondernemingsrecht? En zou je graag aan de slag willen bij een adviespraktijk in plaats van een passeerpraktijk? Dit informele notariskantoor in Eindhoven is op zoek naar een collega die met beide benen op de grond staat, toegankelijk is en over een gezonde dosis humor beschikt. Herken jij je hierin? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onEindhoven euro_symbol€2.700 tot €3.100
Heb jij enkele jaren ervaring als Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur? En ambieer jij een functie bij een internationaal advocatenkantoor in Eindhoven? Jouw werkplek bevindt zich op de achtste etage en vanaf je bureau heb je een prachtig uitzicht op de lichtstad Eindhoven. Dit kantoor wil graag dat jij het beste uit jezelf haalt. Wil jij bijvoorbeeld een cursus Juridisch Engels volgen? Geen probleem, vanaf je eerste werkdag kun jij je opleidingsprogramma helemaal zelf samenstellen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €2.500
Heb jij enkele jaren ervaring als Notarieel Secretaresse op het gebied van Onroerend Goedrecht? En ambieer jij een functie bij een internationaal notariskantoor in Eindhoven? Dit kantoor is gevestigd op een prachtige locatie in Eindhoven. Vanaf jouw werkplek heb je een té gek uitzicht op de lichtstad. Wil jij je verder ontwikkelen en bijvoorbeeld een cursus Juridisch Engels volgen? Geen probleem, vanaf je eerste werkdag kun jij je opleidingsprogramma helemaal zelf samenstellen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Gea is een enthousiaste notarieel secretaresse die de afgelopen jaren ondersteuning heeft geboden aan de algemene praktijk. Naast haar functie als notarieel secretaresse is zij ook werkzaam in de functie als receptioniste. Gea is bekend met het notariële systeem Van Brug én functioneert als “een spin in het web” tussen de verschillende werkzaamheden. Gea gaat het liefst aan de slag bij een klein tot middelgroot notariskantoor in regio Eindhoven.

 

In 1998 is Gea in het notariaat terecht gekomen. De functie als notarieel secretaresse staat haar sindsdien op het lijf geschreven, omdat een parttime dienstverband bij deze werkgever niet mogelijk was, heeft Gea het notariaat moeten verlaten. Ze is er even tussenuit geweest, maar wist dat zij ooit weer terug zou komen, want haar hart ligt bij het ondersteunen van notariële professionals. Gea weet van aanpakken en is loyaal aan haar werkgever. Ze is positief, enthousiast, laagdrempelig en beschikt over zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden.

 

Gea is in overleg op zeer korte termijn beschikbaar voor vier dagen per week.

 

Salarisindicatie: € 2.500,- bruto op fulltime basis.

location_onregio Eindhoven createMBO person49 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Eefje is een junior Notarieel Medewerker met anderhalf jaar ervaring bij een middelgroot notariskantoor. Ze is begonnen op de sectie Ondernemingsrecht en daar heeft ze met plezier meer ervaring op kunnen doen. In principe werkt Eefje zelfstandig, ze stelt de minder complexe aktes zelfstandig op en behandelt de dossiers. Ook de ondersteunende werkzaamheden komen hierbij aan bod. Binnen het Ondernemingsrecht heeft Eefje ervaring met het opstellen van aktes voor oprichtingen, leveringen, stichtingen, statutenwijzigingen, aandelenoverdrachten etc. Er is wel ruimte voor controle en er wordt veel samengewerkt binnen de secties. Eefje wil graag dichterbij huis werken en zou zichzelf daarnaast ook het allerliefste willen ontwikkelen binnen de sectie Familierecht. Ze zit in de afrondende fase van de master Rechtsgeleerdheid en volgt veel verdiepende vakken binnen het Familierecht. 

Eefje is een spontane dame met een hoog opleidingsniveau. Ze is makkelijk in de omgang en kan goed samenwerken met collega's. Naast teamwork, is Eefje ook vaak zelfstandig werkzaam in de dossiers. Het is geen type die zichzelf altijd voorop zet, maar ze houdt wel van gezelligheid. Eefje is verder een harde werker en wil zich graag verder ontwikkelen binnen de branche.

Eefje heeft een maand opzegtermijn en is momenteel 3 of 4 dagen per week beschikbaar (naast haar studie). Na de zomervakantie is zij fulltime inzetbaar zodra zij haar diploma heeft ontvangen.

Salarisindicatie: € 2.400,- bruto op fulltime basis.
location_onOss createWO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Sandra is een ervaren notarieel medewerker op de sectie Ondernemingsrecht. Ze is als secretaresse begonnen bij een groot advocaten- en notariskantoor waar ze ruim 15 jaar heeft gewerkt. Binnen dit kantoor is ze doorgegroeid naar een functie als notarieel medewerker op de sectie Ondernemingsrecht en een stukje Estate Planning. Daarna is ze bij een groot advocaten- en notariskantoor begonnen als Paralegal op de sectie Ondernemingsrecht. Sandra maakt zelfstandig de standaard aktes, de ingewikkelde aktes worden opgesteld door de kandidaat-notaris. Ze heeft ervaring met oprichtingen en aandelenoverdrachten. Sandra staat open voor een uitdagende functie bij een notariskantoor in de regio Eindhoven.

Sandra is een vrolijke dame die er altijd voor open staat om haar collega's te helpen. Ze is behulpzaam en loyaal naar haar werkgever toe. Sandra is een harde werker en zeer gemotiveerd met betrekking tot haar werk in de dossiers. Leergierig is ze zeker, ze staat er voor open om zichzelf te ontwikkelen. Verder geeft haar werkgever aan dat ze heel correct om gaat met haar clienten en het contact goed onderhoudt.

Sandra is per 1 april beschikbaar voor vier dagen per week.

Salarisindicatie: € 3.600,- bruto op fulltime basis.

location_onEindhoven createMBO person53 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Irene heeft binnen het notariaat ruim 12 jaar ervaring als Notarieel Medewerker op de sectie Personen- en Familierecht. Als Notarieel Medewerker maakt zij zelfstandig conceptakten op zoals testamenten, levenstestamenten, samenlevingsovereenkomsten, verklaringen van erfrecht en schenkingen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor telefoon- , agenda- en e-mailbeheer. Irene wil zich graag verder ontwikkelen. Dit is dan ook de reden dat zij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Zij zoekt een kantoor waar zij de mogelijkheid krijgt om aan de slag te gaan op de sectie onroerend goed en zich verder kan ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen. Zij is op zoek naar een open en informele werkplek waar goed gecommuniceerd wordt, de lijnen kort zijn en regelmatig overleg plaatsvindt tussen collega’s.

Irene is een vriendelijke dame met een verzorgd en representatief voorkomen. Zij is flexibel, heeft een toegewijde werkhouding en staat altijd klaar voor haar collega’s. Zij is in staat om zelfstandig te werken en gaat graag nieuwe uitdagingen aan binnen en buiten haar vakgebied. In haar vrije tijd sport zij graag of plant leuke activiteiten met haar partner. Interactie binnen het team vindt ze belangrijk bij het vervullen van haar werkzaamheden. Wegens tijdsgebrek op kantoor is er vaak geen ruimte voor onderlinge communicatie. Dit ervaart ze soms als een gemis.

Irene heeft een opzegtermijn van een maand, is beschikbaar voor 4 dagen per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op basis van 30 uur.

location_onEindhoven createMBO person55 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven