Vacatures

Je bent een sprankelende en ambitieuze Junior Notarieel Medewerker en staat te springen om binnen het Notariaat aan de slag te gaan. Het lijkt je fantastisch om binnen een groot internationaal kantoor te werken met collega’s die net zo enthousiast zijn als jij. Ben je benieuwd naar deze uitdagende functie? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.200
Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam en je bent op zoek naar een leuke functie als Notarieel Medewerker op een gezellig notariskantoor. Herken jij jezelf hierin? Voor een klein en informeel notariskantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar jou!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Een werkomgeving waar je het liefst jaren wilt blijven werken. Klinkt dit niet als muziek in je oren? Bij dit notariskantoor zijn ze nog op zoek naar een Notarieel Medewerker voor de Onroerend Goed afdeling. En ja, medewerkers blijven hier echt jaren werken!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€3.200 tot €4.500
Heb je de meeste ervaring en affiniteit met Onroerend Goedrecht en zoek jij een nieuwe uitdaging waarbij jij jouw kennis en ervaring kunt uitbreiden? Bij dit informele notarispraktijk kan je een afwisselende functie uitoefenen als Kandidaat-notaris!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€4.000 tot €5.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anne is een Notarieel Medewerkster met ruim 25 jaar ervaring binnen het notariaat. Ze heeft bijna 20 jaar voor hetzelfde kantoor gewerkt op de sectie Onroerend Goed. Momenteel is ze ruim vijf jaar werkzaam bij een klein notariskantoor waar ze ook werkzaamheden verricht voor de Onroerend Goed praktijk. Door haar ervaring is ze dan ook gewend om zelfstandig dossiers te behandelen en ook om zelfstandig akten op te stellen. Ze is gespecialiseerd in de Onroerend Goed praktijk maar heeft ook enige ervaring opgedaan op de secties Personen- en Familierecht en Ondernemingsrecht. Anne staat momenteel open voor een nieuwe uitdaging binnen het notariaat als Notarieel Medewerker. Het liefst bij een kantoor waar een fijne werksfeer hangt want dit is erg belangrijk voor haar.

Anne is een vrolijke en representatieve dame. Collega’s omschrijven haar een als een positief, flexibel en collegiaal persoon. Ze is zeer betrokken bij het kantoor en ze heeft er geen moeite mee als ze een keertje moet overwerken. Bovendien is ze zeer klantgericht, want de klant staat voor haar centraal. Anne heeft het graag druk en vindt het fijn om gefocust te werk te gaan.

Anne heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 4 dagen per week;

Salarisindicatie: € 3.400,- bruto op fulltime basis en een 13e maand.

location_onRotterdam createHBO person53 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven