Emma Fortmann

workConsultant Juridisch
location_cityRotterdam

phone06 104 14 631
linkedin.com/in/michelle-mourik

Placeholder

Vacatures

Ben jij klaar voor een nieuwe stap als Juridisch Secretaresse? Dan is dit een uitdagende baan voor jou! Contact behouden, administratieve declaraties opstellen en ondersteuning bieden aan advocaten zijn werkzaamheden die je zal uitvoeren bij dit kantoor. Interesse? Aarzel dan niet en lees verder.  

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.200
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor een klein en gezellig notariskantoor in de omgeving van Alblasserdam. Heb jij minimaal twee jaar ervaring als Notarieel Medewerker en vind jij het fijn om geregeld cursussen te volgen? Lees dan snel verder!  

access_timeFulltime location_onDrechtsteden euro_symbol€2.500 tot €3.500
Ben jij klaar voor een uitdagende functie al Notarieel Medewerker? Een notariskantoor op een prachtige locatie in Den Haag is op zoek naar een nieuwe medewerker. Met gezellige collega’s, bedrijfsuitjes en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen, is dit mogelijk jouw ideale werkgever!  

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.300 tot €3.500
Voor een particulier notariskantoor op een toplocatie in regio Den Haag, zijn wij op zoek naar een Juridisch Secretaresse. Zelfstandig, assertief en accuraat zijn enkele eigenschappen die jou omschrijven. Ben jij die gedreven secretaresse die we zoeken? Lees dan snel verder. Wie weet: verwelkomen we je snel op ons gezellig kantoor!

access_timeFulltime location_onRegio Den Haag euro_symbol€2.000 tot €2.700
Meer vacatures weergeven