Vacatures

Voor jou zijn twee zaken belangrijk in een baan; sfeer binnen de organisatie waar je werkt én de mogelijkheid om op termijn te groeien in je verantwoordelijkheden. Ligt je interesse daarnaast in het Ondernemingsrecht en Familierecht? Dan is deze rol zeker iets voor jou! Met de ervaring die jij hebt opgedaan als Notarieel Medewerker op de sectie Ondernemingsrecht en Familierecht, kun jij deel uitmaken van dit vooruitstrevend team. Heb je interesse? Lees snel verder!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Je hebt al enige ervaring binnen het notariaat als Notarieel Medewerker op de sectie Onroerend Goed en bent er helemaal klaar voor om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Je hart ligt in het notariaat en deze dienstverlening geeft je enorme kick.  Dan ben ik op zoek naar  jou! Bij dit gemoedelijk notariskantoor in Breda zijn ze op naar jou. Voel jij je al aangesproken als Notarieel Medewerker Onroerend Goed, lees dan snel verder! 

access_timeParttime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.000

Daar sta je dan! Met een aantal jaar ervaring als Juridisch Secretaresse Vastgoed op zak sta jij open voor een mooie nieuwe uitdaging binnen de advocatuur. Jij staat stevig in je schoenen, bent secuur en kan als geen ander juridisch ondersteuning bieden. Maakt dit je enthousiast en zie jij dit als een fantastische uitdaging? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€3.000 tot €4.000
Ben jij een geboren juridisch secretaresse mét ervaring? En krijg je energie van een open en persoonlijke kantoorcultuur? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Jij bent een duizendpoot die het leuk vindt om aan meerdere touwtjes te trekken en streeft naar een dynamische en vooral inhoudelijke functie waarin elke dag weer een nieuwe uitdaging is. Ben je nu al nieuwsgierig? Lees dan snel verder en maak kennis met het enthousiaste team.
access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anne is een Notarieel Medewerkster met ruim 25 jaar ervaring binnen het notariaat. Ze heeft bijna 20 jaar voor hetzelfde kantoor gewerkt op de sectie Onroerend Goed. Momenteel is ze ruim vijf jaar werkzaam bij een klein notariskantoor waar ze ook werkzaamheden verricht voor de Onroerend Goed praktijk. Door haar ervaring is ze dan ook gewend om zelfstandig dossiers te behandelen en ook om zelfstandig akten op te stellen. Ze is gespecialiseerd in de Onroerend Goed praktijk maar heeft ook enige ervaring opgedaan op de secties Personen- en Familierecht en Ondernemingsrecht. Anne staat momenteel open voor een nieuwe uitdaging binnen het notariaat als Notarieel Medewerker. Het liefst bij een kantoor waar een fijne werksfeer hangt want dit is erg belangrijk voor haar.

Anne is een vrolijke en representatieve dame. Collega’s omschrijven haar een als een positief, flexibel en collegiaal persoon. Ze is zeer betrokken bij het kantoor en ze heeft er geen moeite mee als ze een keertje moet overwerken. Bovendien is ze zeer klantgericht, want de klant staat voor haar centraal. Anne heeft het graag druk en vindt het fijn om gefocust te werk te gaan.

Anne heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 4 dagen per week;

Salarisindicatie: € 3.400,- bruto op fulltime basis en een 13e maand.

location_onRotterdam createHBO person53 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven