Vacatures

Heb je enige werkervaring binnen het notariaat en ambieer je je een functie als Paralegal? Jij hebt je hbo-Rechten diploma behaald en bent fulltime beschikbaar voor je droombaan. Voor een middelgroot notariskantoor in Den Haag zijn wij op zoek naar een Paralegal op de sectie Ondernemingsrecht. Zie jij het zitten om deze functie te bekleden? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €2.900
Jouw passie en interesse ligt binnen de Onroerend Goed praktijk en je bent op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker. Je vindt het leuk om bij een laagdrempelig en gezellig notariskantoor te werken waar je de mogelijkheid krijgt om zelfstandig te werken. Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500
Een goede balans tussen werk en privé is voor jou heel belangrijk. Jij hebt al een paar jaar werkervaring binnen het notariaat en jij zoekt een leuke nieuwe uitdaging bij een mooi kantoor. Denk je nu check, check, dubbel check? Lees dan snel verder over de parttime Notarieel Secretaresse functie voor vier dagen per week bij één van onze opdrachtgevers in Breda.
access_timeParttime location_onBreda euro_symbol€2.400 tot €3.200
Een veelzijdige functie als Office Manager op een groot advocatenkantoor in Rotterdam. Jij kunt alle ballen in de lucht houden en je vindt het leuk om betrokken te zijn bij verschillende afdelingen binnen een bedrijf. Klinkt dit als muziek in de oren, maar heb je geen ervaring binnen de advocatuur? Geen probleem, het is altijd leuk om iets nieuws te leren en dit kantoor investeert graag in jouw persoonlijke ontwikkeling.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rachel werkt nu ruim 20 jaar met veel plezier bij een klein advocatenkantoor in de regio Noord-Brabant. Hier heeft zij zich mogen ontwikkelen tot een volwaardige en ervaren Juridisch Secretaresse die van alle marken thuis is. Zij heeft de afgelopen jaren verschillende advocaten ondersteund en hierdoor heeft zij binnen veel verschillende rechtsgebieden mogen ondersteunen. Zo heeft Rachel te maken gehad met arbeidsrecht, bestuursrecht, strafrecht en familierecht. Rachel schikt niet van juridische termen en kan zich makkelijk redden. Rachel verzorgt al een aantal jaar zelfstandig de ondersteuning op haar kantoor en is onder andere verantwoordelijk voor termijnbetaling, agendabeheer en het opstellen van juridische stukken. In haar rol is zij het eerste aanspreekpunt voor cliënten en heeft zij veel contact met mensen. Dit is dan ook precies waar zij veel energie van krijgt. Rachel is op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat haar huidige werkgever met pensioen gaat aankomend jaar.

Wat Rachel kenmerkt is dat zij een sympathiek en sociaal persoon is. Zij kan erg goed overweg met de cliënten van de praktijk en bouwt snel een persoonlijke band op met de mensen om haar heen. Daarnaast is zij loyaal en heel betrokken als het gaat om haar werkgever, dit blijkt ook omdat zij tot de pensioen van haar werkgever is blijven hangen.  

Rachel is beschikbaar voor 32-40 per week en heeft een opzegtermijn van een maand.

Salarisindicatie: €3.400,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onNoord-Brabant createMBO person42 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Robbert is momenteel werkzaam als Notarieel Medewerker bij een klein notariskantoor in Rotterdam. Robbert is verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden op verschillende praktijkgroepen en is daarnaast ook veel bezig met de digitalisering van de werkzaamheden binnen dit kantoor. Robbert heeft een aantal jaar bij grote organisaties gewerkt en heeft recente werkervaring bij een groot internationaal notariskantoor, waar hij ruim zeven jaar als Facilitair/Administratief Medewerker heeft gewerkt. Robbert heeft een passie voor ondersteunen en alles regelen achter de schermen. Hij heeft altijd voor grote, internationale organisaties gewerkt en is altijd een trouwe medewerker geweest. Dit is terug te zien in zijn cv, omdat hij altijd een lange tijd bij een bedrijf heeft gewerkt. Hij zit momenteel niet op zijn plek bij zijn huidige werkgever en is op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging als Notarieel Secretaris/Medewerker.   

Wij hebben Robbert leren kennen als een zeer vriendelijk en vrolijk persoon met een Rotterdamse mentaliteit. Hij heeft al een aantal jaar werkervaring achter de rug, maar heeft nog veel energie om te leren en zichzelf verder te ontwikkelen. Stilzitten is geen optie voor hem, hij is graag bezig en werkt graag met mensen.

Robbert is beschikbaar voor vijf dagen per week en heeft een opzegtermijn vaan een maand.

Salarisindicatie: € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis (37,5 uur)

location_onRotterdam createMBO person57 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Samantha is een Notarieel Medewerkster en werkt nu twee jaar binnen het notariaat. Na het behalen van haar diploma Hbo Rechten, is zij haar carrière gestart binnen het notariaat. Momenteel werkt zij bij een middelgroot notariskantoor waar zij leveringsakten opstelt, contact onderhoudt met cliënten en diverse stukken opmaakt en opvraagt. Zij voelt zich goed op haar plek binnen het notariaat, maar niet bij haar huidige werkgever. Samantha staat dan ook open voor een nieuwe uitdaging bij een fijn notariskantoor waar zij zich kan ontwikkelen tot zelfstandig behandelaar.

Wij zouden Samantha omschrijven als een enthousiaste en spontane jongedame. Zij wil zich graag verder ontwikkelen binnen het notariaat en heeft een groot doorzettingsvermogen. Zij pakt nieuwe zaken snel op en kan goed werken onder tijdsdruk. Samantha is behulpzaam, collegiaal en is flexibel inzetbaar.

Samantha heeft een maand opzegtermijn en is 36 uur per week beschikbaar

Salarisindicatie: € 2.500,- bruto op basis van 40 uur.

location_onRotterdam createHBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Anne is een Notarieel Medewerkster met ruim 25 jaar ervaring binnen het notariaat. Ze heeft bijna 20 jaar voor hetzelfde kantoor gewerkt op de sectie Onroerend Goed. Momenteel is ze ruim vijf jaar werkzaam bij een klein notariskantoor waar ze ook werkzaamheden verricht voor de Onroerend Goed praktijk. Door haar ervaring is ze dan ook gewend om zelfstandig dossiers te behandelen en ook om zelfstandig akten op te stellen. Ze is gespecialiseerd in de Onroerend Goed praktijk maar heeft ook enige ervaring opgedaan op de secties Personen- en Familierecht en Ondernemingsrecht. Anne staat momenteel open voor een nieuwe uitdaging binnen het notariaat als Notarieel Medewerker. Het liefst bij een kantoor waar een fijne werksfeer hangt want dit is erg belangrijk voor haar.

Anne is een vrolijke en representatieve dame. Collega’s omschrijven haar een als een positief, flexibel en collegiaal persoon. Ze is zeer betrokken bij het kantoor en ze heeft er geen moeite mee als ze een keertje moet overwerken. Bovendien is ze zeer klantgericht, want de klant staat voor haar centraal. Anne heeft het graag druk en vindt het fijn om gefocust te werk te gaan.

Anne heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 4 dagen per week;

Salarisindicatie: € 3.400,- bruto op fulltime basis en een 13e maand.

location_onRotterdam createHBO person53 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven