“Zoek een functie die bij je past en werk bij een bedrijf waar de bedrijfscultuur je aanspreekt.” 

Het bieden van een perfecte match voor zowel de klant als kandidaat is waar ik mijn energie uithaal.  

Op zoek naar een nieuwe collega?
Als Supply Chain Consultant in Breda help ik u met het vinden van de juiste medewerker die niet alleen aansluit op de functieomschrijving, maar ook op persoonlijk vlak een mooie match is met de rest van het team. Ondanks dat recruitment erg commercieel kan zijn, blijft het mensenwerk. Hierom ben ik geen voorstander van cv's schuiven, omdat bij mij kwaliteit voorop staat. Dit zorgt er ook voor dat ik verder kijk dan wat er op een cv staat. U kunt bij mij terecht met vragen over een samenwerking, voor het vervullen van een vacature of voor een bakje koffie of thee om (vrijblijvend) te sparren. Dit mag via mail, WhatsApp, LinkedIn of u kunt mij bellen. 
 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou bij het vinden van de juiste baan waar jij tot je recht komt. Ik kijk niet alleen naar de harde eisen waar je als kandidaat aan ‘moet’ voldoen, maar ook naar de zachte eisen. Hiermee bedoel ik dat ik ook kijk naar jou als persoon. Wat zijn jouw kwaliteiten, drijfveren en intrinsieke motivaties? Daarnaast vind ik het belangrijk dat het contact tussen jou en mij op een gelijkwaardige manier verloopt, zodat jij je vertrouwd voelt bij mij. Je kan contact met mij opnemen voor vragen over vacatures, sollicitatieprocedures en de nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Het inplannen van een vrijblijvend gesprek onder het genot van een lekker bakje koffie of thee is uiteraard ook mogelijk! Ik ben te bereiken via de mail, WhatsApp, LinkedIn of je kan mij bellen. 

 


Kandidaten

Maurits heeft meer dan 3 jaar ervaring binnen de fruit- en plantensector, waarvan hij de laatste 2 jaar als Supply Chain Planner werkzaam is. Hierbij is hij verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve productieproces. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van seizoensgebonden korte- en lange termijnplanningen. Ook het beoordelen van claims en KPI’s behoren onder andere tot zijn verantwoordelijkheden. Verder houdt Maurits zich dagelijks bezig met procesoptimalisatie en het optimaliseren van de kosten, servicelevel en doorlooptijd. Hiervoor heeft Maurits als Logistics Coördinator gewerkt. Hier was hij verantwoordelijk voor het coördineren en plannen van de zee-, lucht- en wegtransport wereldwijd. De logistieke afdeling komt te vervallen. Hierom is Maurits per november beschikbaar voor een nieuwe uitdaging in een soortgelijke functie.

Maurits is op ons overgekomen als iemand die zich niet snel van zijn stuk laat brengen. Hij is gestructureerd, werkt zelfstandig en is stressbestendig. Omdat hij kalm en sociaal is, kun je Maurits in bijna elk team gemakkelijk kwijt.

Maurits is per januari beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500 ,- bruto per maand.

location_onBreda createHBO person26 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Dennis is een spontane jongeman die na het afstuderen aan de WO opleiding Supply Chain Management meteen aan de slag is gegaan bij een distributiebedrijf. In de afgelopen vier jaar is Dennis geleidelijk doorgeroeid van Junior Stockcontroller naar Data Analist. In de rol van Data Analist is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe SCM en voorraad gerelateerde KPI’s zoals Inventory Turnover, Days in Inventory, Aging Stocks en Out-of-Stock rates etc. Verder maken het kwantificeren en meten van de prestaties van het bedrijf zelf en de prestaties van de leveranciers deel uit van zijn rol. Dit doet hij samen met het BI-team door de KPI’s en prestatiemetingen te vertalen naar visualisaties en dashboards in Power BI. Daarnaast stelt hij ad-hoc rapportages op voor het management en houdt hij zich bezig met het implementeren van Data Science oplossingen. Dennis is op zoek naar een functie in de Supply Chain waar hij zijn opgedane kennis en ervaring van het afgelopen jaar kan toeppassen.

Dennis is een leergierige en gedreven jongeman, die het beste uit zichzelf wil halen en altijd gaat voor het hoogst haalbare. Door Dennis zijn gedreven karakter zal hij nooit half werk leveren. Naast zijn sterke analytische vermogen heeft Dennis ook uitstekende communicatieve vaardigheden. Kortom, naast dat Dennis een hoog kennis niveau met zich mee brengt, haal je met Dennis ook iemand in huis met sterk ontwikkelde analytische, commerciële en communicatieve vaardigheden!

Dennis heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.950,- bruto per maand.

location_onBreda createWO person25 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Murat is na het behalen van zijn hbo-diploma Small Business & Retail Management door toeval in de Supply Chain terecht gekomen. Hij mocht bij zijn vorige werkgever aan de slag als voorraadbeheerder en Demand Planner. Hier heeft hij zich zo snel ontwikkeld, dat hem een jaar later een leidinggevende functie is aangeboden waar hij een team van vier voorraadbeheerders aanstuurde. Vervolgens is hij doorgestroomd naar Teamleider waar hij de leiding kreeg over twee verschillende afdelingen (7fte). In deze functie is hij eindverantwoordelijk geweest voor de master data management binnen het ERP systeem. Daarnaast zette hij nieuwe projecten op om de voorraad, commissie en data entry processen te verbeteren. Op dit moment is Murat werkzaam als Teamleider Voorraadbeheer & Supplier Contact Office bij een Retailer. Hier is hij verantwoordelijk voor het leidinggeven en coachen van 2 afdelingen en het opzetten en uitrollen van nieuwe werkprocessen. Ook behoort de operationele inkooptaken tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het inzetten en opvolgen van de orders en het bespreken van de levertijden en KPI’s met de leveranciers. Naast zijn fulltime job heeft hij ook een onderneming waar hij graag zijn vrije tijd in stopt. Voor zijn eigen onderneming is hij verantwoordelijk voor het inkopen van consumenten artikelen en het verkopen ervan. Het maken van inkoopafspraken met leveranciers, assortimentsbepaling en prijsafspraken behoren ook tot zijn verantwoordelijkheden. Murat heeft altijd al een inkooprol geambieerd. Hierom wilt hij graag een switch maken en de uitdaging aangaan om als inkoper aan de slag te gaan.

Murat is een zeer intelligente man, die planmatig is ingesteld. Dit zorgt er voor dat hij de zaken goed op orde heeft en wanneer zaken anders lopen dan gepland, er een goede basis is om op terug te vallen. Zijn rustig manier van overkomen, slaat over op collega's die mede door hem de rust bewaren in stressvolle situaties. Murat is duidelijk en direct in zijn communicatie, waardoor iedereen weet waar hij aan toe is. Tevens komt hij uit een echte ondernemers familie en is hij commercieel ingesteld.

Murat heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van 4.300,- bruto per maand.

location_onWaalwijk createHBO person33 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Mounir heeft ruime ervaring in de logistiek en heeft al ruim 15 jaar werkervaring in de inkoop en voorraadbeheer. Mounir weet zijn organisatorische, ondernemende en communicatieve kwaliteiten goed toe te passen en heeft zich daardoor al snel van een coördinerende functie opgeklommen naar een ervaren Material Buyer. Hier is hij verantwoordelijk voor het inkopen van verpakkingen en chocolade, waarbij hij ook contact heeft met leveranciers. Met deze diverse leveranciers onderhandelt hij over onder andere prijsafspraken en levertijden. Daarnaast is hij dagelijks bezig met het zorgdragen voor een evenwichtig voorraadbeheer. Ook het toezicht houden en verbeteren van bedrijfsprocessen is waar hij verantwoordelijk voor is. Hiervoor heeft Mounir 9 jaar een belangrijke positie in de productie en logistiek vervuld binnen een bedrijf met relatief weinig werknemers. Hierdoor heeft Mounir veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd binnen het gehele proces rondom inkoop, voorraadbeheer, productie, in- en outbound transport. Op dit moment is Mounir op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper.

Mounir is een keurige, vlotte man met veelzijdige operationele ervaring. Hij komt het best tot zijn recht in een functie met brede werkzaamheden. Hij is resultaatgericht en loyaal aan zijn werkgever, dit blijkt al aan de langdurige periodes die hij bij zijn werkgevers in het verleden heeft gewerkt.

Mounir is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.100,- bruto per maand op basis van 36 uur.

location_onBreda createMBO euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven