Lina el Kaddouri

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 - 304 83 231
linkedin.com/in/lina-elkaddouri/

Lina el Kaddouri

Vacatures

Wat is er nu weer in de aanbieding of wat is het duurzaamste alternatief? Dit speelt regelmatig door je hoofd als Inkoper. Heb jij reeds ervaring opgedaan in het vak, maar heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan heb ik een leuke vacature voor je. Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.400 tot €2.800
Snel schakelen, prioriteiten stellen en een nieuwe stap, dit zijn de zoektermen die jij de laatste tijd in Google hebt gezocht. Als jij nog steeds op zoek bent, lees dan snel deze vacature door en wie weet bespreken wij straks jouw ambities.

access_timeFulltime location_onVuren euro_symbol€2.300 tot €3.500
Een glazen bol heb jij niet nodig, aan de hand van verschillende factoren, weet jij namelijk zelf de meest accurate forecasts op te stellen. Heb jij daarnaast minimaal 2 jaar ervaring als Demand Planner en kan jij de logistieke en supply chain processen inmiddels dromen? Dan is dit jouw vacature!

access_timeFulltime location_onRegio Oosterhout euro_symbol€3.000 tot €4.000
Jij maakt graag voorspellingen voor de toekomst. Niet met een glazen bol, maar door analyses in het supply chain proces. Als Demand Planner ben jij verantwoordelijk voor de voorspellingen wat betreft inkoop en verkoop. Lijkt dit je wat? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.200 tot €2.700
Meer vacatures weergeven