Vacatures

Veiligheid op nummer één! Dat is wat je belangrijk vindt. Daarnaast zijn de woorden 'kwaliteit' en 'service' jou op het lijf geschreven. Ben jij ook nog eens iemand die zijn hand niet omdraait voor wat (lichte) fysieke werkzaamheden? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.300 tot €2.600
Weleens door een supermarkt of snackbar gelopen en niet gekeken naar al het lekkere eten om je heen, maar juist naar alle systemen en technieken die er bij komen kijken. Je weet wel, die dingen die er voor zorgen dat de producten op de juiste temperatuur zijn en de winkel er geordend uitziet. Daarnaast worden ze ingezet als ‘blikvanger’ om de verkoop te verhogen. Vanwege enorme groei zijn ze op zoek naar een Strategisch/Tactisch Inkoper!
access_timeFulltime location_onEtten-Leur euro_symbol€3.000 tot €4.500
Weet je nog toen je dat feest moest regelen en echt alles perfect geregeld moest zijn, omdat er anders doden konden vallen? Of dat voetbaltoernooi waar alles tot in de puntjes geregeld moest zijn, omdat de voorzitter jou anders iets aan zou doen? Mooi, dan weet je hoe het is om zaken te moeten coördineren als er levens op het spel staan, want als Inbound Coördinator ben jij echt verantwoordelijk voor het verschil tussen leven en dood! Eén order te laat kan verstrekkende gevolgen hebben. Voor jou de taak om alles in goede banen te leiden!

access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.500 tot €3.500
Weleens zonder warmte gezeten in een strenge winter? Dan kan jij dat vast en zeker nog herinneren hoe dat was. Deze organisatie mag je dankbaar zijn voor alle dagen dat je daar geen problemen mee hebt. Achter de schermen werkt deze organisatie met een onmisbaar product in onze samenleving. Benieuwd waar ik het over heb? Lees snel verder...

access_timeFulltime location_onBergen op zoom euro_symbol€2.300 tot €2.950
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Tom is een Inkoper met meer dan 10 jaar ervaring. Bij zijn huidige werkgever is Tom verantwoordelijk voor het gehele inkooptraject. Hier doet hij het inkopen van technische producten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hij is verantwoordelijk voor het scouten van nieuwe leveranciers en het onderhandelen met leveranciers over prijzen, levertijden en condities. Hiernaast maakt hij maandrapportages met onder andere de forecast en de leverancier beoordelingen. Tom is daarnaast ook verantwoordelijk voor het maken van de voorraad analyses en reducties en het adviseren van project teams over leveranciers. Bij zijn vorige werkgever was Tom ook verantwoordelijk voor het implementeren van een SLIM4 systeem, ten behoeve van de demand planning. Hij was hier ook verantwoordelijk voor de overgang tussen twee ERP systemen. Tom bedoekte regelmatig leveranciers en heeft veel onderhandelingen gedaan met leveranciers uit onder andere China. Doordat hij bij zijn huidige werkgever geen uitdaging meer heeft, zoekt hij een nieuwe uitdaging, in een nieuwe omgeving waarbij hij zijn vaardigheden maximaal kan inzetten. Een omgeving waarbij hij zowel tactisch als strategisch kan inkopen, waar hij uiteraard nog meer kan leren van zijn omgeving en zijn omgeving en collega’s kan helpen. Hij werkt graag in een team.

Tom is een rustige en een prettige gesprekspartner. Hij weet goed wat hij wilt en wat hij niet wilt. Dit helpt hem ook in zijn onderhandelingsvaardigheden, hij gaat een goede onderhandeling namelijk graag aan. Hij denkt in oplossingen, voor de gehele organisatie en werkt dan ook resultaatgericht. Hij is meegaand met zijn collega’s en staat altijd klaar om te helpen. ‘Going the extra mile’ is dan ook niks nieuws voor hem. Kortom, een harde werker!

Tom heeft een opzegtermijn van 1 maand, is fulltime beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.300,- per maand.

location_onNederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits goed in woord en redelijk in geschrift createHBO person44 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Bilal is een afgestudeerde Technisch bedrijfskundige. Tijdens zijn studie heeft hij verschillende stages gelopen en onderzoekopdrachten uitgevoerd, waarbij hij zich bezig hield met processen optimaliseren. Na zijn studie heeft Bilal gewerkt als Project Manager bij een van de grootste leveranciers van industriële- en milieumachines. Hier was hij verantwoordelijk voor het coördineren en bewaken van ongeveer 20 verschillende projecten tegelijkertijd. Zijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het in kaart brengen van de business scope. Dit deed hij in overleg met klanten en vervolgens stuurde hij de afdeling engineering, supply chain, quality en logistics aan. Met als doel om het project op tijd, binnen het budget en volgens de juiste kwaliteitsstandaarden op te kunnen leveren. Dit deed hij voor korte- midden- en lange termijn planningen. Daarnaast onderhield hij het contact tussen de leveranciers en toeleveranciers en organiseerde hij kick-off meetings met de afdelingen. Vanwege een reorganisatie is Bilal van baan gewisseld en heeft hij een tijdje gewerkt als werkvoorbereider. In deze functie was het onder andere zijn verantwoordelijkheid om projecten voor de modificaties afdeling op te starten, opnames op locatie uit te voeren, en bijbehorende calculaties opstellen om een offerte naar de klant te sturen ter goedkeuring. Na deze functie is Bilal tot de conclusie gekomen dat hij zich toch meer thuis voelt in de Supply Chain branche. Hierom is hij samen met Extra talent op zoek naar een nieuwe uitdaging, waar hij zijn kennis in de praktijk kan brengen.

Bilal is iemand die erg gemakkelijk praat. Dit doet hij op een assertieve en vriendelijke manier. Hij komt over als iemand met een sterk karakter, die accuraat en efficiënt werkt. Hij weet de rust te bewaken wanneer zich een probleem voordoet en gaat oplossingsgericht te werk. Daarnaast weet Bilal zich goed onder druk goed te presteren en is hij stressbestendig. Tot slot is Bilal een harde werker. Dit blijkt ook uit zijn werkverleden, waarbij hij naast zijn studie ook nachtdiensten draaiden. Bilal is een aanwinst voor iedere organisatie en aan discipline geen gebrek!

Bilal is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onTilburg createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Robin is een gedreven Supply Chain professional die, na het behalen van zijn hbo-diploma Logistiek & Economie, ruim zeven jaar brede ervaring heeft opgedaan als Transportplanner. Dit heeft hij gedaan bij verschillende werkgevers. Het operationele aan logistiek spreekt hem aan, wat ook blijkt uit zijn ruime ervaring als Transportplanner. Toch wilde hij graag meer van zijn competenties toepassen en dus wilde doen waar hij voor geleerd heeft. Dit heeft hij dus ook voor elkaar gekregen. Momenteel is Robin al ruim 1,5 jaar werkzaam als Supply Chain Planner. Hier is hij de aanspreekpunt van diverse leveranciers. Ook houdt hij zich onder andere bezig met het plannen van meerdere productgroepen, het controleren en bewaken van lopende leveringen/orders, maar ook met het analyseren van voorraadbeheer van diverse magazijnen. Robin wil in zijn volgende uitdaging graag werken in een productie omgeving, waar hij met verbeterprocessen aan de slag kan gaan.


Robin is een vriendelijke man die hard werkt. Hij is enthousiast over wat hij doet en brengt dit ook over op zijn collega's, klanten en leveranciers. Daarnaast doorziet hij snel processen. Hier kan hij dan ook goed op handelen. Als professional heeft Robin geleerd om assertief te zijn wanneer nodig. Dit maakt hem goed in ad hoc schakelen, maar ook in een meer analytische functie.

Robin heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis

location_onBreda createHBO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Maurits heeft meer dan 3 jaar ervaring binnen de fruit- en plantensector, waarvan hij de laatste 2 jaar als Supply Chain Planner werkzaam is. Hierbij is hij verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve productieproces. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van seizoensgebonden korte- en lange termijnplanningen. Ook het beoordelen van claims en KPI’s behoren onder andere tot zijn verantwoordelijkheden. Verder houdt Maurits zich dagelijks bezig met procesoptimalisatie en het optimaliseren van de kosten, servicelevel en doorlooptijd. Hiervoor heeft Maurits als Logistics Coördinator gewerkt. Hier was hij verantwoordelijk voor het coördineren en plannen van de zee-, lucht- en wegtransport wereldwijd. De logistieke afdeling komt te vervallen. Hierom is Maurits per november beschikbaar voor een nieuwe uitdaging in een soortgelijke functie.

Maurits is op ons overgekomen als iemand die zich niet snel van zijn stuk laat brengen. Hij is gestructureerd, werkt zelfstandig en is stressbestendig. Omdat hij kalm en sociaal is, kun je Maurits in bijna elk team gemakkelijk kwijt.

Maurits is per januari beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500 ,- bruto per maand.

location_onBreda createHBO person26 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven