“Beleef genoeg plezier met je collega’s, je ziet ze natuurlijk erg vaak!”  
  
Ik haal energie uit mijn werk als de kandidaten niet langer meer kandidaten zijn, maar mijn nieuwe collega’s. Dat geeft een goed gevoel.  
  
Als Corporate Recruiter help ik jou met veel energie, plezier en gedrevenheid aan een nieuwe baan. Ik zal gesprekken met je voeren om je beter te leren kennen en ik durf me open en transparant op te stellen naar jou als kandidaat, waardoor jij je snel op je gemak zal voelen bij mij! Daarnaast durf ik de moeilijke vragen te stellen. Dit zorgt weer voor extra binding.  
  
Als jij even een praatje met me wilt maken voor advies, vragen of feedback, kan je mij mailen, whatsappen of bellen! Wil je weten hoe leuk het is om te werken bij Extra Talent? Bekijk dan onze werken-bij pagina. Zie ik je snel?   


Vacatures

Je spreekt en verstaat de juridische taal als geen ander. Weet jij daarnaast goed je overtuigingskracht en doorzettingsvermogen in te zetten tijdens een gesprek met onder andere secretaresses en paralegals? Dan is de functie als Recruiter voor ons juridische label voor jou weggelegd!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000
Sta je aan het begin van je carrière en wil je graag jezelf ontplooien in het juridische werkveld? Dan is de functie als Junior Juridisch Recruiter voor jou weggelegd. Je stapt in een dynamische rol met veel diversiteit.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000
Wil jij aankomende winter remote vanaf het mooie Curaçao werken? Bij Extra Talent bieden wij jou deze kans! We zijn op zoek naar een Junior Recruiter die een winnaarsmentaliteit heeft en houdt van competitie. Nog geen ervaring? Geen probleem! Lees snel verder en solliciteer.
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.400 tot €3.000
Als Junior Recruiter krijg jij de kans om veel mensen te spreken en dikke bonussen te schrijven. Ben jij een ervaren recruiter? Geweldig! Heb je nog geen ervaring opgedaan? Maak je geen zorgen wij, Extra Talent, leiden jou op tot talentvolle Junior Recruiter. Nieuwsgierig? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven