Lyall Silié

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 - 17 16 97 18
 linkedin.com/in/lyall-sili%C3%A9/

Lyall Silié

Vacatures

Als jij geen koukleum bent dan is de functie Transportplanner Koeltransport jou op het lijf geschreven. Je plant het transport in en zorgt ervoor dat alle processen soepel verlopen. Wees gerust. Je hebt ook tijd om af te koelen, dit doe je tijdens het klantcontact moment. Ben je er klaar voor om erop in te duiken? Lees dan heel snel verder.
access_timeFulltime location_onvacature website euro_symbol€2.350 tot €2.950
Sta je klaar voor de start? We zoeken jou! Je mag als een speer aan de slag als Expediteur Export. Je gaat dan van start bij een beroemd logistiek dienstverlener die jou in de schijnwerper zet. Als je er klaar voor bent om dagelijks huppelend naar werk te gaan van blijdschap. Moet je gauw verder lezen!
access_timeFulltime location_onvacature website euro_symbol€2.300 tot €3.000
Je schakelt graag tussen interne afdelingen en klanten. Daarnaast knoop jij als een echte padvinder alle losse eindjes aan elkaar vast. Ben je ook niet bang om de eerste escalatiepunt te zijn voor deze afdelingen en klanten? Laat dan alles staan wat je aan het doen bent, want ik spreek tegen jou! De functie als Customer Service Medewerker is jou op het lijf geschreven.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.600
Jij categoriseert jezelf als een echte regeltante of –oom! Kriebelt dit zinnetje al? Let dan goed op! Ben jij degene die zelfs zijn of haar gedachtes ordent op kleur en alfabetische volgorde? Dan ben ik ervan overtuigd dat de functie Expediteur Export en jij maatjes zullen worden.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Als starter op de arbeidsmarkt, kan Beiza niet wachten om van start te gaan in de logistieke wereld. De combinatie tussen haar juridische ervaring, met haar kennis van de productie, maakt haar sterk als Logistiek Administratief Medewerker. Binnen haar huidige rol als Productie Medewerker is Beiza verantwoordelijk voor het monteren van keukenkastjes. Het werk vergt alertheid voor het onderscheppen van mogelijke beschadigingen op de onderdelen. Beiza geniet van de bedrijfscultuur en de sfeer binnen haar team. Echter biedt haar baan te weinig uitdaging en wil ze graag meer geprikkeld worden. Daarnaast heeft Beiza de ambitie om op de lange termijn haarzelf te ontwikkelen binnen de logistiek.

Beiza is een spontane jonge dame, die vol met enthousiasme spreekt over haar ervaringen. Door haar huidige zoektocht naar meer uitdaging, heeft Beiza bewezen inderdaad ambitievol te zijn. Beiza categoriseert haarzelf als een echte sociale bij, hierdoor wilt ze ook niet werkzaam zijn in een zakelijk of hiërarchisch bedrijfscultuur.

Beiza is 40 uur per week beschikbaar. Daarnaast heeft zij een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek.
location_onRotterdam createMBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Zaïd heeft ruim drie jaar logistieke werkervaring en is in het bezit van het hbo-diploma Logistics Management (AD). Bij één van zijn werkgevers, een logistiek dienstverlener, heeft hij zijn afstudeerstage afgerond en is hij blijven werken als Customer Service Coördinator totdat hij vanwege de coronacrisis geen vast contract kreeg. Hierna is hij aan de slag gegaan als Assistant Trade Manager / Expediteur bij een rederij. Hier fungeerde hij als de schakel tussen de afdelingen customer service, sales en operations. Ook was hij verantwoordelijk voor de containervoorraad op 12 Europese terminals en voor de winst en verlies op de handelsroute Benelux, Engeland, Rusland en de Baltische landen. Helaas blijkt deze functie hem intellectueel niet te prikkelen en daagt het hem weinig uit. Daarom is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe functie binnen Logistiek of Supply Chain, waarin hij zijn hbo- werk- en denkniveau kan inzetten.

Zaïd is een zeer gedreven jongeman die sterk is in het aanbrengen van structuur. Dit zie je ook terug binnen zijn huidige rol, waarbij hij voor meerdere landen de voorraadniveau's van containers op peil houdt en het overzicht bewaart. Zaïd is leergierig en ambitieus en zet deze kwaliteiten dan ook graag in voor uw bedrijf.  

Zaïd heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 
location_onRotterdam createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven