Vacatures

Jij haalt je energie uit het op orde hebben van de financiële administratie en hierbij zowel zelfstandig als in teamverband bezig bent. Jij vindt het leuk om te schakelen tussen verschillende taken, maar tegelijkertijd vindt jij het even fijn om te weten waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Bij deze werkgever is dit precies de werkomgeving waar je in terecht zal komen! Klinkt je dit als muziek in de oren? Dan is dit je kans!
access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.900
Jij zit nu op een punt in jouw carrière waarbij je al een of twee banen hebt gehad maar nog steeds niet die enthousiaste wow-factor hebt gevonden. Jij weet dat cijfers een groot onderdeel zijn van jouw interesse maar hoe je hier invulling aan kan geven is nog blanco. Bij deze internationale groothandel hebben zij dé perfecte baan voor jou. Je hoeft hier niet te kiezen maar bent gewoon zowel Financieel Accountant als Financieel Medewerker! Spreek jij zowel Nederlands als Engels, heb jij een affiniteit met belastingen en cijfers én heb jij een afgeronde hbo-opleiding in financiële richting? Dan is dit jouw volgende stap! 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €2.900
Wil jij jouw loopbaan als Financieel Medewerker een nieuwe weg in laten slaan bij een organisatie die al veel successen op zijn naam heeft staan? Dan is dit de kans voor jou! Bij dit bedrijf krijg jij namelijk de uitdaging om jouw takenpakket als Financieel Medewerker steeds verder uit te breiden om jezelf te blijven ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf! Ben jij nu al enthousiast geworden? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000
De financiële administratie, je bent er dagelijks mee bezig. Als Financieel Administratief Medewerker zorg je voor het zorgvuldig bijhouden van de administratie. Zo ben je verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer en het controleren van financiële gegevens. Als jij deel wil uitmaken van een informeel en dynamisch team, lees dan verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Karen is een enthousiaste Financieel Administratief Medewerker met meer dan twaalf jaar ervaring bij dezelfde werkgever. Zij heeft dan ook altijd gediend als rots in de branding voor de financiële afdeling en heeft daarnaast altijd ondersteund bij verschillende bedrijfsprocessen. Ze heeft zich voornamelijk bezig gehouden met de crediteurenadministratie maar door haar werkmentaliteit, die getuigd van doorzetting, doelgerichtheid en stressbestendig, heeft zij zich bijvoorbeeld ook bezig gehouden met projectadministraties. Ze heeft een grote interesse in de bouw en architectuur en heeft dan ook een voorkeur voor een omgeving die hier raakvlakken mee heeft, omdat dit voor haar een creatieve en uitdagende omgeving representeert. Zij is daarnaast ook op zoek naar een Financieel Medewerker functie waarbij zij zich kan richten op alle facetten van een financiële administratie. 

Als je Karen moet omschrijven in een aantal woorden komen loyaal, warm en gemotiveerd al snel naar voren. Haar langdurige dienstverband bij haar enige werkgever zegt hier vrijwel alles over. Ze is een sociale persoonlijkheid wat zich uit in het zijn van een interessante en enthousiasmerende gesprekspartner. Maar ook komen deze begrippen naar voren in haar open houding naar collega's wat zich uit in het zijn van een teamspeler en rekening houden met de wensen en belangen van de betrokkenen. 

Karen is in overleg op korte termijn beschikbaar voor 40 uur in de week en heeft hierbij een salarisindicatie van € 3.300,- bruto op basis van een 40 uurige werkweek. 
location_onRegio Rotterdam createMBO person47 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Jessie heeft drie jaar werkervaring opgedaan binnen de financiële sector. Tijdens haar stageperiode, welke twee jaar duurde, is zij actief geweest als Financieel Administratief Medewerker. Binnen haar rol hield zij zich bezig met de facturatie, het controleren van btw-aangiftes, bank- en kasboeken bijhouden en het opstellen van rapportages met betrekking tot financiële gegevens. Momenteel werkt Jessie bij een toonaangevend accountancy bureau, waar zij zich bezig houdt met het aansluiten van balansen, het analyseren en beoordelen van cijfers en het opstellen van journaalposten en correcties. Omdat Jessie slechts een klein onderdeel uitvoert van de functie en meer voldoening haar uit een administratieve rol, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat zij aan de slag bij een informeel bedrijf als Financieel Administratief Medewerker.

Jessie is een spontane jongedame, met een open manier van communiceren. Voor Jessie is het ontzettend belangrijk om zichzelf te kunnen blijven ontwikkelen. Dit zie je ook terug in haar vrije tijd, waar zij interesse toont in beleggen, het lezen van vakliteratuur en waar mogelijk het volgen van opleidingen en cursussen gerelateerd aan haar werk. De interesse in de financiële branche straalt er in een gesprek vanaf.

Jessie is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van
€ 2.800,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Halima heeft een afgeronde mbo-opleiding tot Bedrijfsadministrateur en heeft daarna al bijna 10 jaar werkervaring opgedaan. Zij is haar carrière begonnen bij een accountantsbureau en heeft hier ruim zes jaar gewerkt. Door haar grote gevoel voor verantwoordelijkheid kreeg zij op termijn steeds meer taken erbij ter uitbreiding van haar functieprofiel. Zo was zij in eerste instantie verantwoordelijk voor de interne administratie en extern voor het voeren van de boekhouding van klanten, indienen van btw-aangiftes, kwartaal- en jaarcontroles uitvoeren en ondersteunen bij het opstellen van de jaarrekeningen. Op den duur ging zij ook de salarisadministratie erbij doen. Vervolgens heeft zij deze financiële kennis toegepast bij een tweetal andere bedrijven en is zij nu op zoek naar vastigheid om deze bundel aan ervaring verder uit te kunnen breiden. Daarom is Halima opzoek naar een Financieel Medewerker functie. 

Halima is een enthousiaste en gedreven dame en is dan ook een open verschijning. Zij weet makkelijk op verschillende niveaus te schakelen en past zichzelf snel aan aan een nieuwe omgeving. Ze is dan ook graag bezig en staat altijd klaar voor haar collega's. 

Halima is per direct beschikbaar voor 40 uur en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- op basis van 36 uur. 
location_onDen Haag createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Sabien heeft een afgeronde hbo-opleiding Bedrijfseconomie en heeft daarnaast ervaring opgedaan als Assistent-Accountant bij twee verschillende kantoren. Zij heeft zich beziggehouden met onder andere het opstellen van auditrapportages, uitvoeren van controleprogramma’s en de debiteuren- en crediteurenadministratie. Hierdoor is zij erachter gekomen dat haar passie meer ligt richting de Financieel Medewerker rol. Ze staat dan ook open voor het volgen van een cursus of opleiding in deze richting naast het werken als Financieel Administratief Medewerker.

Sabien wil zichzelf blijven ontwikkelen op het gebied van financiën, maar ook persoonlijk. Dit uit zich dan bijvoorbeeld in het volgen van cursussen in haar vrije tijd over financiële onderwerpen. Daarnaast is zij een fijne rustige gesprekpartner wie echt luistert. Ze is daarom erg betrokken bij haar collega's en andersom waardeert zij het heel erg als zij vragen kan stellen en begeleiding krijgt waar zij dat nodig heeft. Ze wilt graag beter worden in haar werk en is op zoek naar de juiste werk-privé balans.

Sabien heeft een opzegtermijn van een maand waardoor ze op 01-03-2022 beschikbaar is voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur. 
location_onZoetermeer createHBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven