Kandidaten

Manwinder heeft in zijn loopbaan als allround financieel medewerker voor meerdere organisaties gewerkt en verschillende projecten weten op te pakken. Manwinder is een manusje van alles. In zijn studie is Manwinder erachter gekomen dat de financiële branche het beste bij hem past. Binnen de organisaties waar Manwinder heeft gewerkt heeft hij veel kennis mogen opdoen en heeft hij op verschillende onderwerpen veel kennis van controlling tot aan systeemverbeteringen. Manwinder zou graag nu bij een bedrijf werkzaam willen zijn waar hij voor een langere periode mag komen te werken.

Op zijn CV is te zien dat Manwinder op dit moment werkzaam is voor een bedrijf waar hij de financiële zaken goed in de gaten houdt en daar op dit moment ook zijn energie uit kan halen. Via deze werkgever is hij in verschillende landen geweest om daar werkzaamheden uit te voeren.  Binnen de organisaties waar Manwinder werkzaam is geweest pakt hij graag alles aan om zich ook beter te ontwikkelen. Manwinder komt op mij over als een zeer sociale en precieze man die weet wat hard werken is. Naast zijn passie voor de Financiële branche zet hij zich graag in voor de medemens en wil hij het beste voor iedereen zoals te zien is op zijn CV aan alle vrijwilligerswerk activiteiten die hij mag doen.

Manwinder is beschikbaar voor een functie van 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto op basis van 40 uur per week en heeft een uitwerktermijn van een maand.

location_onCapelle aan den Ijssel createWO person28 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven