Vacatures

Ze zeggen wel eens: “Je bent wat je eet”. Maar geldt dat ook voor je werk situatie? Voor een logistiek transporteur in de chemie en vloeibaar aardgas zijn wij op zoek naar een Transportplanner die misschien wel die vonk brengt om dit mooie bedrijf tot ongekende hoogte te doen exploderen!
access_timeFulltime location_onSpijkenisse euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Danielle is een Material Planner die door de jaren heen zich heeft opgewerkt tot de plek waar ze nu zit. Binnen haar huidige functie draagt zij dagelijks bij aan het zo goed mogelijk verlopen van de processen binnen de organisatie en is zij betrokken bij het opstellen van een uitgemeten planning voor grondstoffen en materialen, het monitoren van de planning en forecast, en het onderhouden van interne relaties met inkoop, productie en overige afdelingen. Door Danielle haar manier van werken heeft zij vrijwel alle facetten van de Supply Chain gezien bij haar huidige en vorige werkgever. Zo is zij bij haar vorige werkgeverbezig geweest met de planning en administratieve afhandeling van logistieke processen, controleert zij inkomende goederen en heeft zij creditnota’s op gemaakt bij manco’s en heeft zij zich veelvuldig bezig gehouden met het plannen van productieorders en het monitoren van deze processen. Hierdoor is zij nu op zoek naar een nieuwe functie als Supply Chain Planner, Inkoper of Demand Planner, waarbij zij haar opgedane kennis kan inzetten en zich daarnaast verder kan ontwikkelen binnen de Supply Chain.

Op ons is Danielle overgekomen als een vrolijke en gedreven jongedame die positief en optimistisch in het leven staat. Daarbij ziet zij zichzelf als een sociale, leergierige en een creatieve teamspeler die zeer bekwaam is in het oplossen van problemen.

Danielle is per 1 juni beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onStolwijk createMBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Judith is een Inkoper met meerdere jaren ervaring in de Technische Branche. Zo heeft zij bij haar huidige werkgever ervaring op weten te doen met het uitvoeren van strategische en tactische onderhandelingen met leveranciers met als doel het opstellen van (raam)overeenkomsten en contracten voor alle producten en diensten voor plants en offshore. Naast het opstellen van deze overeenkomsten is zij verantwoordelijk voor het sourcen naar nieuwe leveranciers en operationeel inkopen van alle benodigdheden voor plants van onder andere Multinationals binnen de olie en gas. Door deze manier van werken binnen haar huidige bedrijf heeft ze vrijwel alle aspecten van de inkoop meegekregen. Hierdoor is zij op dit moment op zoek naar een nieuwe functie als Tactisch of Strategisch Inkoper bij een bedrijf dat zich specialiseert in de op- en overslag, techniek, chemie of offshore.

Judith is een leuke jongedame met het hart op de tong. Als dame in een vrij grote mannen wereld weet zij zich goed staande te houden door haar communicatieve vaardigheden, humor en overtuigingskracht.

Judith heeft 3 maanden opzegtermijn, is beschikbaar 40 uur in de week en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Eline heeft inmiddels ruim 10 jaar werkervaring opgedaan, waarvan de laatste 4 jaar als Supply Chain Planner bij een productiebedrijf. Binnen deze organisatie heeft zij van a tot z alle processen leren kennen, van het inkopen van grondstoffen tot het verzorgen van de productie- en transportplanning. Onlangs is de organisatie overgegaan naar een nieuwe module van het ERP-systeem, hierbij is Eline nauw betrokken geweest. Omdat de bedrijfscultuur verandert en er geen uitzicht is op verdere ontwikkeling voor haar binnen deze organisatie, staat zij open voor een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat zij aan de slag binnen een informele organisatie als Supply Chain Planner of Coördinator

Eline is een vrolijke dame met een hands-on-mentaliteit. Nieuwe dingen maakt zij zichzelf snel eigen, zo ook het nieuwe systeem, waarvan zij inmiddels key-user is. Zij fungeert vaak als eerste aanspreekpunt en helpt haar collega’s waar nodig. Omdat Eline persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vind, wil zij graag de Lean Six Sigma belts halen, zodat zij de interne processen aan de hand hiervan kan optimaliseren.

Eline heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand. 

location_onRegio Rotterdam createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Elise is een ervaren Inkoper met 22 jaar ervaring binnen verschillende sectoren. In haar huidige rol als Inkoper bij een internationale handelsorganisatie binnen de FMCG is Elise verantwoordelijk voor het inkopen van voorraad- en klant specifieke producten aan de hand van salesforecast, gebruikmakend van vaste leveranciers in Azië en Europa. Doordat zij dagelijks in contact staat met deze leveranciers, zorgt ze voor een tijdige voorraad, welke benodigd is voor de levering van eindproducten aan de Retailbranche. Naast deze ervaring, heeft zij ook ervaring opgebouwd als Productieplanner bij een productieorganisatie. In de jaren dat Elise werkzaam is geweest binnen de Inkoop, heeft ze kennis opgedaan van SAP en Slim4 en was ze verantwoordelijk voor leverancierspakketten tot 20 miljoen euro en heeft ze mogen onderhandelen tot een budget van €250.000,-. Elise heeft het gevoel dat ze op dit moment niet vanuit haar ervaring kan werken en dat ze niet gehoord wordt. Met deze reden is Elise op zoek naar een organisatie waarbij zij haar kennis en kunde tot haar recht kan laten komen en daardoor weer met een glimlach op haar werk kan verschijnen.

Op ons is Elise overgekomen als een vriendelijke, vrolijke en enorm loyale dame. Zij houdt niet van stil zitten en werkt het liefste in een team met gelijkgestemde. Elise kan door haar communicatieve vaardigheden en opgedane ervaring gemakkelijk schakelen tussen directie en de werkvloer. Hierdoor is ze in onze ogen een ideale versterking voor de inkoop- en/of planningsafdeling van een organisatie.

Elise heeft één maand opzegtermijn, is beschikbaar voor 32 tot 36 uur in de week en heeft een salarisindicatie van €3600,- bruto per maand op basis van 32 uur.
location_onOud-Beijerland createMBO person52 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven