Vacatures

Met jouw hands-on-mentaliteit zorg jij voor het zo efficiënt mogelijk inrichten van de voorraadniveaus van meerdere Europese locaties. Heb jij ervaring als Stock Controller en heb jij een talenknobbel? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.900
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een internationale organisatie? En wil jij jezelf ontwikkelen tot echte inkoop professional? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Gouda euro_symbol€2.200 tot €2.600
Met jouw hbo-diploma op zak ga jij aan de slag bij een internationale productieorganisatie. Ben jij in staat problemen inzichtelijk te maken en prioriteiten te stellen? Dan is deze vacature echt iets voor jou, lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Gouda euro_symbol€2.000 tot €2.400
Met jouw hbo-diploma op zak ben jij op zoek naar een functie als Junior Inkoper. Binnen deze dynamische en internationale organisatie ben jij verantwoordelijk voor de inkoop en het voorraadbeheer van raw materials en verpakkingsmateriaal. Wil jij jezelf ontwikkelen tot een echte inkoop professional? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Julia is een ervaren Supply Chain Professional, welke de afgelopen 5 jaar specialistische kennis heeft opgedaan binnen diverse sectoren. In haar huidige functie, als Supply Chain Coördinator, is Julia verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van het goederenproces van A tot Z. Dagelijks is zij bezig met het aanmaken en verwerken van inkooporders voor halffabricaten in SAP en staat zij dagelijks in contact met leveranciers en transporteurs om de levertijden en de inkomende en uitgaande goederen te monitoren. Julia heeft te horen gekregen dat de organisatie gaat reorganiseren. Dit wil zij voor zijn en met deze reden staat zij open voor een nieuwe uitdaging als Supply Chain Coördinator.

Julia is iemand die zich altijd voor de volle 100% inzet. Het is een dame die nooit stil kan zitten en die altijd recht voor haar raap is. Als Julia vrij is dan gaat zij het liefst met haar gezin met de camper weg om allerlei leuke plekken te ontdekken. Niet alleen in haar privéleven is het terug te zien dat Julia iemand is die nooit stilzit, maar ook door de hoeveelheid cursussen die zij naast haar werk heeft gevolgd laat zien hoe graag Julia haar kennis wilt verbreden.

Julia heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van een 32-urige werkweek.
location_onx createMBO person56 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Veda heeft meer dan 16 jaar ervaring binnen de Inkoop. Bij haar laatste werkgever als Junior Inkoper was zij verantwoordelijk voor het gehele inkooptraject van technische componenten. Om een marge van minimaal 20% op de verkoopwaarde te realiseren, onderhandelde zij met diverse leveranciers over inkoopprijzen. De inkoopaanvragen komen binnen vanuit het SRM-systeem, waarna Veda de facturen controleerde en in SAP verwerkte. Als de levertijden afweken, dan was Veda de eerste die communiceerde met de collega’s op de inkoop- en salesafdeling. Veda had het heel erg naar haar zin bij haar laatste werkgever, maar helaas kwam het aanbod niet overeen met de gemaakte mondelingen afspraken. Met deze reden is Veda op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Inkoop.

Veda is een hardwerkende dame, die nooit stil zit en altijd de processen wilt blijven verbeteren. Bij haar laatste werkgever heeft zij ook handige tools bedacht om de documentatie van de inkoopafdeling zo goed en snel mogelijk te kunnen verwerken. In haar vrije tijd is Veda een dame die als een vertrouwenspersoon fungeert. Zij probeert haar vrienden en familie hierbij altijd te ondersteunen en te voorzien van advies.

Veda is per direct beschikbaar, is 36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.200,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.
location_onRotterdam createMBO person41 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Sanne is een ervaren Administratief Medewerker, welke de afgelopen 3 jaar specialistische ervaring heeft opgedaan binnen de Inkoop. In haar huidige functie, als Supply Chain Medewerker binnen de Scheepvaart, is Sanne verantwoordelijk voor het inkopen van technische componenten, welke benodigd zijn voor onderhoud, bij vaste leveranciers wereldwijd. Hiervoor is zij dagelijks bezig met het opvragen van offertes, het verwerken van inkooporders in SAP en staat zij dagelijks in contact met leveranciers en de Rederij om de levertijden te monitoren. Bij aankomst in de Terminal is Sanne ook verantwoordelijk voor het inplannen van ophaalmomenten en communiceert dit met haar transporteurs. Ondanks dat Sanne het naar haar zin heeft, zoekt ze meer verdieping in haar werkzaamheden en gaat ze graag aan de slag in een ondersteunde rol binnen de Inkoop.

Sanne is een sterkte en gedreven dame. Als alleenstaande moeder heeft zij zich altijd voor de volle 100% ingezet om een goede basis te creëren voor haar zoon. Niet alleen in haar privéleven is dit terug te zien, maar ook door de hoeveelheid cursussen en studies die zij naast haar werk heeft gevolgd om haar kennis te verbreden. Om dit allemaal goed te kunnen managen stelt Sanne gestructureerde en strakke planningen op. Sanne is iemand die niet snel oordeelt en altijd van mensen wilt leren.

Sanne heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand op basis van een 32-urige werkweek, verdeeld over 4 dagen in de week. 
location_onRotterdam createMBO person49 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Maria is al meer dan 20 jaar actief binnen de retail en modebranche. Hiervan is zij de laatste 17 jaar werkzaam geweest als Product Manager, binnen verschillende handelsorganisaties. Zij houdt zich bezig met het opzetten en coördineren van nieuwe collecties. Hiervoor staat zij nauw in contact met internationale leveranciers en sourced zij, waar nodig, ook naar nieuwe producenten. Hierbij vergelijkt zij prijzen, materialen en de geboden kwaliteit. Tevens onderhandelt zij inkoopprijzen en stemt zij de levertijden af. Echter is haar huidige rol minder commercieel gericht als zij had gehoopt en kan zij haar creativiteit niet kwijt. Met deze reden is Maria op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper.

Maria is een vriendelijke dame, die zeer secuur te werk gaat. Zodra de eerste samples van een nieuw product binnen zijn, controleert zij de kwaliteit en bepaalt zij de definitieve materiaalkeuze. Haar creativiteit is terug te zien in de samenwerkingen die zij heeft met designers, maar ook in haar privésfeer, waar zij actief musea bezoekt en zelf ook een liefhebber is van moderne kunst. Ook heeft zij met het thuiswerken alternatieve oplossingen bedacht om de collecties thuis te beoordelen.

Maria heeft één maand opzegtermijn, is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.
location_onLeiden createHBO person51 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven