“Blijf altijd positief en werk hard!” 
 
Ik haal energie uit mijn werk als ik merk dat zowel de kandidaat als de klant positief over elkaar zijn. 
 
Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant match ik kandidaten en klanten. Ik help u graag met het vinden van de juiste kandidaat, zodat uw bedrijf er weer hard tegenaan kan met extra versterking. Wat mij onderscheidt, is dat ik altijd eerlijk ben. U weet daardoor waar u aan toe bent. Heeft u een vacature openstaan, maar lukt het u niet om de juiste kandidaat ervoor te vinden? Dan ben ik er om u te helpen. Daarnaast ben ik ook beschikbaar om een oriëntatiegesprek met u te voeren om informatie te geven over de arbeidsmarkt of over Extra Talent. 
 
Op zoek naar een nieuwe baan? 

Ben jij toe aan iets nieuws? Dan kun je bij mij terecht. Ook als je nog niet helemaal weet wat je wilt, denk ik graag met je mee. Tijdens een oriënterend gesprek met mijn eigen vers gezette bakje koffie gaan wij op zoek naar een nieuwe uitdaging op basis van jouw specifieke wensen. Ik sta klaar om vragen te beantwoorden, jou te begeleiden en om gesprekken te regelen met bedrijven. Als jij aan de slag gaat bij een klant van ons, blijf ik met je in contact als dat gewenst is. Ik sta altijd klaar voor al je vragen! Neem dus vooral contact met mij op. Ook als je iets persoonlijks wil bespreken, sta ik voor je klaar. Via de gegevens op deze pagina kun je mij bereiken. 


Vacatures

Wil je werken voor een professionele organisatie die jouw verbetersuggesties accepteert? Dit is noodzakelijk. Als je ervaring hebt in een logistieke omgeving en jezelf beschouwt als een logistiek expert, dan is dit een unieke kans. Lees er nu meer over!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500

"Je collega’s zien is niet erg. Jouw toekomstige collega’s niet meer zien dat is pas erg!". Binnen deze organisatie voel jij je als een vis in het water en sta jij wekelijks op de gezellige vrijdagmiddagborrel. Wil je je zelfontwikkeling een boost geven door de overstap te maken naar Supply Chain Planner voor een handelsorganisatie? Tuurlijk!

access_timeFulltime location_onWassenaar euro_symbol€2.500 tot €3.500
Hou jij ook van reizen? Doe dit regelmatig terwijl je werkt. Ook krijg je direct een jaarcontract en werk je voor een multinationale distributeur van branded fast moving consumer goods. Naast een cocktail die na het werk genuttigd kan worden op het strand, kan jij je wekelijks aansluiten bij de vrijdagmiddagborrel in de bar op de 1ste verdieping. Zie jij jezelf hier al werken? Ik ook!
access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€3.000 tot €5.500
Ben jij iemand die nooit het olie op het vuur gooit? Communiceer dagelijks in het Engels met collega's om de juiste plannen te maken. Ook werk je in een organisatie waar duurzaamheid een integraal onderdeel is. Weet jij alles over verschillende oliën en hun beoogde gebruik? Reageer nu of lees! 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ellen heeft haar Bachelor ‘Bedrijfskunde’ en haar Master ‘Supply Chain Management’ afgerond. Tijdens haar afstudeerstage heeft Ellen kwantitatief onderzoek gedaan naar benaderingsmethoden voor het beheer van het bezorgen aan huis. Om haar informatie te achterhalen en knelpunten in kaart te brengen, heeft Ellen aan de hand van historische data alle variabelen geanalyseerd in Excel. Door de P-waarde voorspellingsmethode te gebruiken is er een aanbeveling gedaan om van routering naar simpele beslismethode te gaan. Hierdoor is er kosten- en tijdbesparing gerealiseerd. Door Ellen haar studies, banen en stages heeft zij een hele goede basis opgebouwd om fulltime aan de slag te gaan binnen de Supply Chain. Het liefst binnen een internationaal georiënteerde organisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen deze functie wil zij zich graag bezighouden met procesoptimalisatie, dit is ook te zien aan haar laatste werkervaring als Data Analist & Operations Coördinator.

Ellen is een sociale, spontane en sportieve jongedame. Die graag leuke activiteiten onderneemt met haar vrienden en familie. Naast dat zij altijd veel tijd aan haar studie en werk besteed, is zij ook nog vaak genoeg te vinden op de squash en padelbaan te vinden. Daarnaast trekt zij graag baantjes in het zwembad om actief te blijven. Ellen is iemand die meer van de wereld wil zien en wil voordat zij aan een nieuwe uitdaging gaat beginnen een reis door Zuid-Amerika gaan maken. Ondanks haar plannen gaat zij al graag in gesprek voor een nieuwe uitdaging voor begin november.

Ellen is vanaf 1 november beschikbaar voor een baan, maar is al op zoek naar een mooie uitdaging na haar wereldreis en heeft een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand....
location_onRotterdam createWO person24 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Marcus is een ervaren Supply Chain Coördinator met een afgeronde mbo-opleiding ‘Internationale Handel’. Binnen zijn huidige functie als Supply Chain Coördinator bij een bedrijf dat chemische grondstoffen verwerkt tot eindproducten is hij onder andere verantwoordelijk voor het afroepen van grondstoffen, onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland omtrent levertijden, kwaliteit en condities en het monitoren van weg-, lucht- en zeetransport en de bijbehorende (opslag)kosten. Daarnaast levert hij zijn bijdrage in teammeetings en vergaderingen, onderhoudt hij contact met verschillende afdelingen m.b.t. wijziging van de productieplanning en is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van 4 verschillende fabrieken ten behoeve van 32 productielijnen verspreid over deze locaties. Helaas heeft Marcus gehoord dat er een reorganisatie aankomt en verwacht dat zijn eigen plek misschien komt te vervallen. Met deze reden is Marcus op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain, waarbij hij zich op dit moment breed oriënteert.

Marcus is een vriendelijke, vrolijke en humoristische man met een enorme drive. Zo probeert hij zich dagelijks te ontwikkelen, geen uitdaging uit de weg te gaan en het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast is hij een vervend sporter en helpt hij andere bij het behalen van hun fysieke en mentale doelen.

Marcus heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.250,- per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onRotterdam createHBO person35 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Marwan is in het bezit van zijn hbo-diploma ‘Bachelor of Economie’ en heeft daarbij 5 jaar werkervaring opgebouwd als Demand Planner bij een fabrikant van vliegtuigonderdelen. Bij zijn huidige functie als Demand Planner stelt hij aan de hand van een master productieplanning een lange termijnplanning op tot 2 jaar vooruit, om de vooruitgang te waarborgen stelt hij hier weer wekelijkse en dagelijkse planningen voor op. Ook is verantwoordelijk voor het opstellen van een logistieke planning tot 6 weken vooruit van de warehouses naar de productieomgeving. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van 10.000 losse onderdelen in BAAN. Om alles in goede banen te leiden, stelt Marwan rapportages op voor het MT en neemt hij elk kwartaal deel aan de MT-meetings om de obstakels, verbeterprocessen, kostenbesparingen en voorruitgang van de projecten te bespreken. Om het gehele proces te monitoren, schakelt hij dagelijks met leveranciers, klanten en interne stakeholders. Ondanks dat Marwan het naar zijn zin heeft bij zijn huidige werkgever, wil hij graag een stap omhoog in zijn carrière maken. Met deze reden is hij op zoek naar meer uitdaging in een rol als Demand Planner met leidinggevende aspecten of een volledige leidinggevende functie.

Marwan is een vriendelijke en enthousiaste man die de ambitie heeft om alle kennis rondom Supply Chain eigen te maken en een specialist te worden op dit vakgebied. Als hij met zijn vrouw in het vliegtuig zit, dan deelt hij graag zijn kennis met haar of zijn medepassagiers. Na het volgen van zijn studie en de opgedane werkervaringen heeft hij helemaal zijn draai gevonden in de Supply Chain. Hij is een doorzetter en wanneer hij een doel voor ogen heeft, doet hij er alles aan om dit doel te bereiken.

Marwan heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.700,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person35 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Hadir heeft al tien jaar ervaring binnen de Supply Chain, waarvan vier jaar in leidinggevende posities. Inmiddels is hij werkzaam als Senior Supply Chain Planner bij een internationaal productiebedrijf. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de gehele Supply Chain Planning van A tot Z. Daarnaast neemt hij verschillende interne projecten op zich. Zo heeft hij een nieuw ERP-systeem geïmplementeerd en heeft hij de gehele Supply Chain afdeling gecentraliseerd naar de vestiging in Amsterdam, waar hij momenteel ook werkzaam is. Ondanks dat Hadir met veel plezier binnen deze organisatie werkt, begint de reisafstand hem op de breken. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging dichterbij huis. 

Hadir is een loyale en draadkrachtige man die zichzelf voor de volle 100% inzet voor een organisatie. Hij is dan ook zeer betrokken bij de interne processen en zijn collega’s. Bij het nemen van beslissingen neemt hij het voortouw en weet gemakkelijk prioriteiten te stellen. Hadir heeft zichzelf in zijn loopbaan continue weten te ontwikkelen, zo heeft hij verschillende cursussen afgerond en spreekt hij vloeiend Duits. Zijn talenkennis past hij dan ook graag toe in zijn werk, bijvoorbeeld door te communiceren met leveranciers en klanten binnen- en buiten Europa.

Hadir heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €5.600,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person34 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven