“Omring jezelf met mensen die jou energie geven!”  Ik vind het heerlijk om voor werknemers de best passende werkplek te vinden zodat ze elke dag met plezier naar hun werk gaan. Ik help mensen met hun toekomst. Dat geeft mij energie en voldoening!

 

Bent u op zoek naar een nieuwe collega? 
Ik zorg voor een goede match tussen werknemer en een juridisch kantoor. Ik werk hard om een kandidaat op de juiste plek te krijgen. Ik vraag nét wat meer door en doe mijn uiterste best om de perfecte kandidaat voor u te vinden. 

Als u op zoek bent naar een nieuwe collega voor uw team binnen het notariaat of de advocatuur, kunt u contact met mij opnemen door te mailen, bellen of whatsappen. 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou met het vinden van de best passende uitdaging. Dit doe ik door jou echt goed te leren kennen, zowel professioneel als persoonlijk. Volgens mijn collega’s heb ik een gunfactor, ben ik een lief persoon en ben ik erg meegaand en betrokken met een goed gevoel voor humor! 
 
Als jij een nieuwe uitdaging wilt, kan je mij bereiken per mail, via WhatsApp of je kan mij bellen. Hopelijk spreek ik je snel! 


Beoordelingen

Geen bericht.
- Marjon
Eerste ervaring met recruitmentbureau en ben positief
- Anoniem
Het is altijd prettig en vlot schakelen met Isabelle. Het is soms even aftasten wat voor kandidaten passen binnen AKD en de functie, maar er zijn er inmiddels redelijk wat gestart via Extra Talent.
- Anoniem
Prettig contact, snel antwoord op vragen
- Marga
Was een prima gesprek met de goede hoeveelheid aan informatie, persoonlijk contact, kijken naar wat ik nodig heb.
- Anoniem
Geen bericht.
- Joyce