“Ga voor de kleine successen en vier deze allemaal, wees gewoon trots op jezelf als het een keer lekker gaat.” 
 
Ik vind het enorm leuk als ik iemand kan helpen aan een baan waarover diegene aan zijn of haar vrienden met plezier vertelt. 

 
Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Supply Chain in Rotterdam help ik u met het zoeken naar een nieuwe collega. Ik zorg ervoor dat deze collega niet alleen aansluit op de vacature, maar ook bij uw bedrijf past en dus ook op persoonlijk niveau matcht. Ik ga altijd voor een langdurige relatie. Hierdoor weten wij goed wat we voor elkaar kunnen betekenen en kunnen we op elkaar bouwen. Contact opnemen kan natuurlijk altijd. Daar hoeft geen specifieke reden voor te zijn. Bellen of mailen komt mij het beste uit! 
 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou aan een nieuwe baan die goed bij je past, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Want zo hoort het! Ik ga samen met jou de arbeidsmarkt op zodat jij ziet wat het aanbod is. We gaan ontdekken waar jij waarde aan hecht en we zoeken specifiek op die waarde naar de perfecte nieuwe uitdaging. Ik begeleid je door het gehele proces en hopelijk vind je dan dé baan waar jij naar op zoek bent. Je kan me altijd mailen of bellen als je mij wilt spreken. We kunnen bijvoorbeeld even sparren. Ik plan dan graag een kennismakingsgesprek met je in om je zo beter te leren kennen. Dan zetten we daarna de eerste stappen naar jouw nieuwe baan. Ik kijk ernaar uit! 


Vacatures

Diploma net op zak of al een jaartje werkzaam binnen de Supply Chain? Dan weet ik zeker dat deze rol wat voor jou kan zijn. Deze jonge en innovatieve organisatie is namelijk op zoek naar een communicatieve Material Planner. Daarbij kan je in deze rol eindeloos doorgroeien.
access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.500 tot €3.300
Aan de slag bij een echte Rotterdamse no nonsense organisatie met korte lijnen? Dit familiebedrijf is op zoek naar een communicatief sterke Operationeel Inkoper om het team te versterken. Zie jij jezelf hierin terug? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onHoogvliet euro_symbol€2.500 tot €3.500
Wil jij graag verder in de inkoop waar je nog heel veel kan leren? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Deze technische productieorganisatie is namelijk op zoek naar een Operationeel Inkoper die het leuk vindt om te optimaliseren en automatiseren. Of om dit te leren natuurlijk.
access_timeFulltime location_onNoordwijk euro_symbol€2.800 tot €3.500
Ruime ervaring opgedaan en toe aan de volgende stap? Mooi! Deze technische productieorganisatie is namelijk op zoek naar een ervaren manager die de gehele afdeling operations zal gaan verbeteren.
access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€4.500 tot €5.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Salar heeft inmiddels ruim 13 jaar ervaring binnen de Supply Chain. In zijn huidige functie als Supply Chain Coördinator is hij verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van lucht, weg en zee transport van computer hardware. Naast deze werkzaamheden is Salar ook verantwoordelijk voor het inkopen van de hardware, tot een volume van 1 miljoen euro, bij vaste leveranciers wereldwijd. Ook is hij dagelijks bezig met het beheren van de voorraad bestaand uit 60 productgroepen. Daarnaast heeft hij ook interne projecten uitgevoerd waarbinnen hij een geheel nieuwe logistieke afdeling heeft opgezet in Japan en heeft hij procesoptimalisaties doorgevoerd op het gebied van automatisering. Salar is reeds verhuisd van Amsterdam naar Rotterdam en is daarom op zoek naar een nieuwe functie meer in de buurt van zijn huis. Het liefst gaat hij aan de slag als Inkoper of Supply Chain Coördinator.

Salar is een man met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is graag met allerlei verschillende werkzaamheden bezig en neemt daar dan het voortouw in. Daarnaast weet hij hoe het is om in een hectische omgeving te werken hierdoor zal hij altijd een stapje extra bijzetten indien nodig. Salar stelt ook graag verbetervoorstellen voor indien hij ziet dat dit nodig is.

Salar heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.800,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person35 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Johan heeft inmiddels ruim 11 jaar ervaring binnen de Supply Chain. Johan heeft zich bij een handelsorganisatie binnen de voedingsmiddelindustrie opgewerkt van Orderpicker tot Inkoper/Voorraadbeheerder, waardoor hij diverse processen heeft leren kennen. In zijn huidige rol is Johan verantwoordelijk voor het inkopen van food en non-food producten, verdeeld in vier productgroepen. Aan de hand van de salesforecast, analyseert hij de voorraden en bepaalt de minimale en maximale voorraadhoogtes, rekening houdend met de THT en de te behalen servicegraad. Ondanks dat Johan het naar zijn zin heeft bij zijn huidige werkgever heeft hij de ambitie om zichzelf voorwaardig Inkoper te kunnen noemen. Deze mogelijkheid heeft hij helaas niet bij zijn huidige organisatie en daarom is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdagende functie.

Johan is op ons overgekomen als een hele spontane en commerciële man. Hij communiceert erg soepel en de Rotterdamse uitspraak “niet lullen maar poetsen” past erg goed bij zijn persoonlijkheid. Hij deinst niet terug voor extra werk en inflexibel staat zeker niet in zijn woordenboek. Johan vindt het vooral leuk om zijn analytisch vermogen te kunnen gebruiken in zijn dagelijkse werk. Daarom heeft hij ambitie om zichzelf op te werken binnen de Supply Chain. Zijn ambitie is dan ook terug te zien in zijn loopbaan.

Johan heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onLisse createMBO person38 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Onno heeft inmiddels ruim 2.5 jaar ervaring binnen de Logistiek en Supply Chain als planner. Na zijn studie Logistics Management is Onno aan de slag gegaan bij een productieorganisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Hier haalde hij helaas na jaar niet meer de uitdaging uit. Daarna is hij de functie Productieplanner gaan bekleden bij een andere organisatie. In deze functie is Onno verantwoordelijk voor het opmaken van een korte en middellange productieplanning, het voorraadbeheer van 5 productgroepen en heeft hij dagelijks contact met leveranciers omtrent levertijden, kwaliteit en kwantiteit. Ook heeft Onno meegewerkt aan een project wat zich richtte op het opzetten van nieuwe productielijnen op een nieuw gebouwde locatie van het bedrijf. Ondanks dat Onno met plezier zijn functie uitvoert, zit hij bij zijn huidige organisatie niet op zijn plek. Dit komt mede doordat de bedrijfscultuur niet in lijn ligt met zijn persoonlijkheid. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner of Supply Chain Coördinator.

Onno is een vrolijke en optimistische jongeman. Hij is gedreven en heeft een concreet doel voor ogen. Dit is ook aan te tonen met de belts die hij al op jonge leeftijd heeft behaald. Onno vind het leuk om zichzelf constant te ontwikkelen, daarom zou hij zich ook graag bezig houden met projecten in procesoptimalisatie.

Onno is in overleg fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.
location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Danny heeft ruim 15 jaar ervaring als Inkoper en is in het bezit van zijn NEVI-1 certificaat. Hij heeft zich van Assistent Inkoper opgewerkt tot Technisch Project Inkoper, wat hij nu 9 jaar doet. In zijn huidige functie is Danny verantwoordelijk voor de inkoop van chemische producten bij leveranciers wereldwijd, dit doet hij om een ijzeren voorraad te behouden. Om dit te realiseren doe hij het voorraadbeheer van de silo’s in het interne ERP-systeem, sourced hij naar leveranciers en producten en doet hij evaluaties met de leveranciers. In het verleden is Danny Technisch Project Inkoper geweest waarbij hij verantwoordelijk was voor alle projectmatige inkoop van a tot z bij een bedrijf in de petrochemie. Hier onderhandelde hij met leveranciers, stelde hij (raam) contracten op en beoordeelde hij offertes naar aanleiding van technische tekeningen, data sheets en revisies. Danny zou graag weer de technische inkoop in willen omdat hij beseft dat de chemische industrie niet voor hem is weggelegd. Met deze reden is hij op zoek naar een functie als Technisch Inkoper.

Danny is een extraverte, sociale man met een gezonde dosis aan doorzettingsvermogen. Dit blijkt uit hoe hij zijn carrière heeft opgebouwd als Inkoper. Stilstaan is achteruitgaan volgens Danny en hij is daarom leergierig ingesteld. Als hij zichzelf verder kan ontplooien en zo van meer toegevoegde waarde kan zijn voor een organisatie, staat hij zeker open voor het volgen van een cursus of scholing. Daarnaast is hij flexibel en is hij niet bang om dingen aan te pakken of collega's bij te schieten.

Danny heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person42 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven