“Ga voor de kleine successen en vier deze allemaal, wees gewoon trots op jezelf als het een keer lekker gaat.” 
 
Ik vind het enorm leuk als ik iemand kan helpen aan een baan waarover diegene aan zijn of haar vrienden met plezier vertelt. 

 
Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Supply Chain in Rotterdam help ik u met het zoeken naar een nieuwe collega. Ik zorg ervoor dat deze collega niet alleen aansluit op de vacature, maar ook bij uw bedrijf past en dus ook op persoonlijk niveau matcht. Ik ga altijd voor een langdurige relatie. Hierdoor weten wij goed wat we voor elkaar kunnen betekenen en kunnen we op elkaar bouwen. Contact opnemen kan natuurlijk altijd. Daar hoeft geen specifieke reden voor te zijn. Bellen of mailen komt mij het beste uit! 
 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou aan een nieuwe baan die goed bij je past, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Want zo hoort het! Ik ga samen met jou de arbeidsmarkt op zodat jij ziet wat het aanbod is. We gaan ontdekken waar jij waarde aan hecht en we zoeken specifiek op die waarde naar de perfecte nieuwe uitdaging. Ik begeleid je door het gehele proces en hopelijk vind je dan dé baan waar jij naar op zoek bent. Je kan me altijd mailen of bellen als je mij wilt spreken. We kunnen bijvoorbeeld even sparren. Ik plan dan graag een kennismakingsgesprek met je in om je zo beter te leren kennen. Dan zetten we daarna de eerste stappen naar jouw nieuwe baan. Ik kijk ernaar uit! 


Vacatures

Draait jouw BBQ in de zomer overuren? Dan zit je hier zeker aan het goede adres! Dit mooie productiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie is op zoek naar een Productieplanner die affiniteit heeft met vleesproducten. Lees snel verder!
 
access_timeFulltime location_onGouda euro_symbol€2.700 tot €3.500
Wil jij werken bij een jonge, internationale organisatie waarbij je ook een bijdrage levert aan humanitaire hulp? Als Supply Chain Planner ben jij verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve goederen- en informatiestroom. Je hebt een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid! Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onBarendrecht euro_symbol€2.500 tot €3.200
Jij hebt een ‘drone-view’ en behoudt het overzicht wanneer je meerdere ballen in de lucht houdt. Ben jij een hbo-starter met stage-ervaring gericht op voorraadbeheer? Zoek jij een échte uitdaging, waardoor je continu geprikkeld wordt? Start jouw carrière als Voorraadbeheerder bij een internationale organisatie die marktleider is in haar segment! Ik zie je sollicitatie graag tegemoet.
access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €3.000
Gezonde dosis humor, directe communicatie en informeel. Is dit iets waar jij lekker op gaat? Dan is deze organisatie in de voedingsmiddelen misschien wel wat voor jou! Ze zijn namelijk op zoek naar een Productieplanner die het fijn vindt om in een informele sfeer te werken.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Salar heeft inmiddels ruim 13 jaar ervaring binnen de Supply Chain. In zijn huidige functie als Supply Chain Coördinator is hij verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van lucht, weg en zee transport van computer hardware. Naast deze werkzaamheden is Salar ook verantwoordelijk voor het inkopen van de hardware, tot een volume van 1 miljoen euro, bij vaste leveranciers wereldwijd. Ook is hij dagelijks bezig met het beheren van de voorraad bestaand uit 60 productgroepen. Daarnaast heeft hij ook interne projecten uitgevoerd waarbinnen hij een geheel nieuwe logistieke afdeling heeft opgezet in Japan en heeft hij procesoptimalisaties doorgevoerd op het gebied van automatisering. Salar is reeds verhuisd van Amsterdam naar Rotterdam en is daarom op zoek naar een nieuwe functie meer in de buurt van zijn huis. Het liefst gaat hij aan de slag als Inkoper of Supply Chain Coördinator.

Salar is een man met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is graag met allerlei verschillende werkzaamheden bezig en neemt daar dan het voortouw in. Daarnaast weet hij hoe het is om in een hectische omgeving te werken hierdoor zal hij altijd een stapje extra bijzetten indien nodig. Salar stelt ook graag verbetervoorstellen voor indien hij ziet dat dit nodig is.

Salar heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.800,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person35 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Shiva is een Assistent Inkoper met 10 jaar ervaring bij een internationale productie- en handelsorganisatie. Dagelijks houdt zij zich bezig met de inkoop van facilitaire producten en software bij leveranciers wereldwijd, ten behoeve van interne vraag. Ook ondersteunt zij de buyers met het opstellen en afsluiten van (raam) overeenkomsten voor technische componenten in de offshore. En staat zij dagelijks in contact met de leveranciers om de leveringsprijzen te onderhandelen en de levertijden af te stemmen. Shiva is na 10 jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging, ze wilt zich graag meer gaan specialiseren binnen de inkoop.

Shiva is een enorm leergierig persoon, ze heeft zichzelf flink bijgeschoold met een aantal cursussen. Ze werkt goed onder druk en stelt doelen voor zichzelf op waar ze hard voor zal werken om deze te bereiken.
Bij afwezigheid van collega’s, zal Shiva de eerste zijn die inspringt.

Shiva is fulltime beschikbaar heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van €3.500,- bruto.
location_onDen Haag createHBO person48 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Puja is een Junior Inkoper met onderhand 1.5 jaar ervaring bij internationale handelsorganisaties. Bij haar huidige werkgever is Puja verantwoordelijk voor het inkopen klant specifieke aanvragen en van voorraadgoederen, zoals het gereedschap voor onderhoudt aan luxe artikelen, bij vaste leveranciers wereldwijd. Om de juiste servicegraad te behalen richting de klant beheert zij dagelijks de voorraden in het ERP-systeem en staat zij dagelijks in contact met leveranciers omtrent de kwaliteit van de producten. Daarnaast ondersteunt zij de afdeling sales bij het aannemen van verkooporders en zet zich jaarlijks in voor de telling van de voorraad om de balans op te maken. Puja is op zoek naar meer ontwikkelingsmogelijkheden binnen de inkoop. Bij voorkeur bij een ‘middel’ grote handelsorganisatie waar zij zich kan door ontwikkelen tot Assistent Inkoper.

Puja heeft bij ons aangegeven dat zij zich de komende 5 jaar wilt door ontwikkelen tot volwaardig Inkoper. Puja is enorm vriendelijk en kan erg goed met mensen omgaan. Dit heeft zij meegekregen vanuit haar verleden in de horeca. Daarnaast is ze erg commercieel ingesteld waarbij haar communicatieve vaardigheden in meerdere talen zeker van pas komen.

Puja heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Brandon heeft bijna 5 jaar ervaring als Strategisch Technisch. Zijn werkgever ontwerpt en produceert op maat gemaakte voertuigen voor klanten wereldwijd. Brandon is hier verantwoordelijk voor het strategische inkoopbeleid voor al het staal, de motoren en de wielen. Voor elk nieuw voertuig dat de organisatie ontwerpt maakt Brandon over deze productgroepen nieuwe afspraken omtrent de prijzen, levervoorwaarden en kwaliteitseisen. Hij is een sparringspartner voor de Engineers en het aanspreekpunt voor de productiemedewerkers wanneer zij tegen problemen aanlopen. Brandon bezoekt daarnaast regelmatig zijn leveranciers en houdt KPI's en SLA's bij om met beide partijen de samenwerking te optimaliseren. Helaas is Brandon het grootste gedeelte van de tijd bezig met het oplossen van problemen in de productie. Hierdoor is er weinig ruimte voor het verder opbouwen van het strategische inkoopbeleid waar hij juist zijn plezier uit haalt. Met deze reden staat Brandon open voor een nieuwe uitdaging binnen de inkoop.

Brandon is een gedreven jongeman die zijn passie voor techniek weet te combineren met zijn commerciële drive. Door de technische opleidingen die hij heeft afgerond beschikt hij zowel over de operationele vaardigheden als de productkennis. Brandon is hierdoor een waardig gesprekspartner voor de R&D-afdeling, zijn leveranciers en de productiemedewerkers. Zijn werkgever herkende deze kracht al vroeg want nog voor dat hij zijn diploma had behaald boden ze hem deze baan al aangeboden.

Brandon heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person28 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven