Ryan Parre

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 57530288
 linkedin.com/in/ryan-parre-ab705b1a6/

Ryan Parre

Vacatures

Krijg jij in jouw huidige rol niet genoeg verantwoordelijkheden maar ben jij hier wel aan toe? In deze rol krijg je er genoeg! Je gaat namelijk de gehele Supply Chain van A tot Z beheren voor een grote klant. Lees snel verder en solliciteer om deze mooie stap te kunnen maken!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.500
Tegen een koekje bij de thee zeg jij geen nee. Heb je, naast dat je van koekjes houdt, ook nog een afgeronde hbo-opleiding?  Dan is dit de uitdaging voor jou! Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.900 tot €3.600
Jij hebt een ‘drone-view’ en behoudt het overzicht wanneer je meerdere ballen in de lucht houdt. Ben jij een hbo-starter met stage-ervaring gericht op voorraadbeheer? Zoek jij een échte uitdaging, waardoor je continu geprikkeld wordt? Start jouw carrière als Voorraadbeheerder bij een internationale organisatie die marktleider is in haar segment! Ik zie je sollicitatie tegemoet. 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800
Ben jij op zoek naar een uitdagende administratieve baan bij een grote handelsorganisatie? Dan is dit misschien iets voor jou! Je hebt affiniteit met de techniek en je wil jezelf hierin verder ontwikkelen. Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ashwin heeft inmiddels 8 jaar ervaring in de Logistiek. In zijn huidige functie als Operations Coördinator is hij verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van de zeevracht. Dagelijks staat hij in contact met de internationale klanten en rederijen om dit proces vloeiend te laten verlopen. Naast deze werkzaamheden zoekt Ashwin ook dagelijks contact met de interne sales afdeling om de levervoorwaarden en de prijzen te bespreken. Hierdoor is Ashwin erachter gekomen dat hij van deze commerciële werkzaamheden enorm veel energie krijgt. Daarom is Ashwin op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain waar hij zijn commerciële drive verder kan ontwikkelen.

Ashwin is een commerciële man met ambities. Hij stelt doelen voor zichzelf en doet er dan ook alles aan om deze doelen te bereiken. Dit is ook terug te zien aan zijn werkervaring, hij heeft zichzelf van heftruckchauffeur opgewerkt tot volwaardig Operations Coördinator. Hij geeft aan dat hij bij zijn huidige baan het plafond heeft bereikt en dat hij graag een stap zou zetten naar de Supply Chain zodat hij zichzelf kan blijven ontwikkelen.

Ashwin heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person34 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Puja is een Junior Inkoper met onderhand 1.5 jaar ervaring bij internationale handelsorganisaties. Bij haar huidige werkgever is Puja verantwoordelijk voor het inkopen klant specifieke aanvragen en van voorraadgoederen, zoals het gereedschap voor onderhoudt aan luxe artikelen, bij vaste leveranciers wereldwijd. Om de juiste servicegraad te behalen richting de klant beheert zij dagelijks de voorraden in het ERP-systeem en staat zij dagelijks in contact met leveranciers omtrent de kwaliteit van de producten. Daarnaast ondersteunt zij de afdeling sales bij het aannemen van verkooporders en zet zich jaarlijks in voor de telling van de voorraad om de balans op te maken. Puja is op zoek naar meer ontwikkelingsmogelijkheden binnen de inkoop. Bij voorkeur bij een ‘middel’ grote handelsorganisatie waar zij zich kan door ontwikkelen tot Assistent Inkoper.

Puja heeft bij ons aangegeven dat zij zich de komende 5 jaar wilt door ontwikkelen tot volwaardig Inkoper. Puja is enorm vriendelijk en kan erg goed met mensen omgaan. Dit heeft zij meegekregen vanuit haar verleden in de horeca. Daarnaast is ze erg commercieel ingesteld waarbij haar communicatieve vaardigheden in meerdere talen zeker van pas komen.

Puja heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.
location_onRotterdam createMBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Brandon heeft bijna 5 jaar ervaring als Strategisch Technisch. Zijn werkgever ontwerpt en produceert op maat gemaakte voertuigen voor klanten wereldwijd. Brandon is hier verantwoordelijk voor het strategische inkoopbeleid voor al het staal, de motoren en de wielen. Voor elk nieuw voertuig dat de organisatie ontwerpt maakt Brandon over deze productgroepen nieuwe afspraken omtrent de prijzen, levervoorwaarden en kwaliteitseisen. Hij is een sparringspartner voor de Engineers en het aanspreekpunt voor de productiemedewerkers wanneer zij tegen problemen aanlopen. Brandon bezoekt daarnaast regelmatig zijn leveranciers en houdt KPI's en SLA's bij om met beide partijen de samenwerking te optimaliseren. Helaas is Brandon het grootste gedeelte van de tijd bezig met het oplossen van problemen in de productie. Hierdoor is er weinig ruimte voor het verder opbouwen van het strategische inkoopbeleid waar hij juist zijn plezier uit haalt. Met deze reden staat Brandon open voor een nieuwe uitdaging binnen de inkoop.

Brandon is een gedreven jongeman die zijn passie voor techniek weet te combineren met zijn commerciële drive. Door de technische opleidingen die hij heeft afgerond beschikt hij zowel over de operationele vaardigheden als de productkennis. Brandon is hierdoor een waardig gesprekspartner voor de R&D-afdeling, zijn leveranciers en de productiemedewerkers. Zijn werkgever herkende deze kracht al vroeg want nog voor dat hij zijn diploma had behaald boden ze hem deze baan al aangeboden.

Brandon heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person28 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Najib heeft inmiddels 16 jaar ervaring binnen de logistiek/supply chain. Hij heeft hierbij een brede kennis opgedaan in de technische branche. In zijn huidige functie als Warehouse Manager is hij verantwoordelijk voor de directe aansturing van 6FTE en zorgt dat alle processen gestroomlijnd verlopen. Hiervoor is hij dagelijks bezig met inkoop en voorraadbeheer van technische componenten en staat dagelijks in contact met vaste leveranciers wereldwijd. Naast dat Najib bezig is met inkopen is hij ook verantwoordelijk voor het sourcen naar nieuwe leveranciers zodat hij met zo min mogelijk kosten de juiste componenten kan inkopen. Najib wilt zijn opgedane kennis nu gaan toepassen binnen de inkoop, waarbij hij zich voor een langer termijn kan gaan blijven door ontwikkelen als Inkoper. Daarom is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Najib is een communicatief sterke man, hierdoor komt hij goed tot zijn recht in een technische commerciële omgeving. Hij vindt het erg leuk om processen te analyseren en optimaliseren. Najib maakt makkelijk de vertaalslag uit de operatie omdat hij zichzelf in de jaren heeft opgewerkt. Hierdoor zorgt hij dagelijks voor een optimaal proces.

Najib heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onRotterdam createMBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven