Vacatures

Exporteren kan je leren! Behalve in jouw geval, want jij weet al prima wat een Expediteur Export doet. Daarnaast hou je van een informele werksfeer bij een organisatie met een platte structuur. Klopt het lijstje nog steeds? Mooi! Dan ben ik op zoek naar jou als Expediteur Export.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.350 tot €3.500
In de bouwmarkt vind jij je eigen weg. Als er iemand komt met de vraag of ze je kunnen helpen dan heb jij alles al gevonden wat je nodig hebt. Daarentegen sta jij altijd klaar voor anderen om ze te helpen met wat ze dan ook maar nodig hebben. Klopt dat? Mooi, dan zoek ik jou als nieuwe Customer Service Medewerker.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Verantwoordelijk zijn voor de logistieke processen via de zee, lucht of weg. Krijg jij hier geen klamme handjes van maar juist een enorme kick? In deze organisatie krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf nog verder te ontwikkelen. Iets voor jou? Lees snel verder!  

access_timeFulltime location_onRidderkerk euro_symbol€2.000 tot €2.400
Klantgericht, doorgroeimogelijkheden, innovatief en kwalitatief. Word jij enthousiast van deze woorden? Lees dan snel verder, want ik ben op zoek naar een Customer Service Medewerker

access_timeFulltime location_onBerkel en Rodenrijs euro_symbol€2.300 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

De afgelopen jaren is Luuk als Operational Coördinator verantwoordelijk geweest voor het plannen en coördineren van inkomende LCL/FCL en iso-containers die uitgaan via Short Sea naar Engeland. Hierdoor heeft hij zich sterk ontwikkeld in het onderhouden van klantportefeuilles. In zijn vorige baan als Inside Sales Employee had hij veel meer met commerciële zaken te maken. Dit mist hij en wilt hij dus graag naar terug. Waar hij daar verantwoordelijk was voor het opzetten van nieuwe accounts om ze vervolgens over te dragen, is hij nu meer op zoek naar een rol waarin hij zijn eigen portefeuille kan blijven beheren. Nieuwe sales binnen halen en deze vervolgens onderhouden is de rol die hij zoekt. Dit zoekt hij bij een informeel bedrijf met een platte organisatiestructuur. Een organisatie waar de mens voorop staat en waar voldoende ruimte is voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Luuk is iemand die erg veel waarde hecht aan normen en waarden. Hij is een vlot en zakelijk persoon op een informele manier. Hij haalt voldoening uit het behalen van de beste resultaten en ziet elke sale als een stukje winst. Luuk is een verantwoordelijke jongeman die het liefst zijn eigen klantenportefeuille beheerd, zodat hij juist die verantwoordelijkheid kan pakken. Dit doet hij graag in een team waarin ‘’de neuzen dezelfde kant op staan’’ en iedereen graag wilt werken.

Luuk heeft een opzegtermijn van een maand plus de lopende. Daarna is hij fulltime beschikbaar en heeft hij een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.      

location_onRotterdam createMBO person27 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Monique heeft al 10 jaar ervaring als Allround Expediteur. Door de jaren heen heeft zij elk facet al opgepakt. Zee- en luchtvracht, evenals wegtransport kent voor haar geen geheimen meer. General cargo, chemische producten(ze is ook ADR gecertificeerd), LCL & FCL ze kent alles al. Dit geldt ook voor tarief onderhandelingen, externe en interne contacten, administratieve afhandelingen en het verzorgen van correcte documentatie. Naast haar wereldwijde geografische kennis, spreekt en schrijft ze ook nog eens vloeiend in 4 talen en spreekt zij er nog een aantal op verstaanbaar niveau. Monique zit nu op een plek waar niet voldoende werk is. Zij is heel erg op zoek naar een groot bedrijf, met meer dan genoeg werk. Daarnaast zoekt ze in haar nieuwe werkgever een dynamische omgeving waar veel tegelijk gebeurd, een platte organisatiestructuur heerst waar de deur altijd open staat.         

Monique had een echte Rotterdamse kunnen zijn, ‘’niet lullen maar poetsen’’ is 1 op 1 op haar van toepassing. Kan niet bestaat bij haar niet, problemen zijn uitdagingen en ze is altijd bereidt om te helpen. Haar proactieve houding komt naar voren in het feit dat zij altijd eerst zelf de oplossing zoekt of haar hulp aanbiedt waar nodig. Doordat zij begon te werken in de tijd dat er 6 telefoons tegelijk konden gaan, je aan de ene lijn de klant en aan de andere kant de vervoerder had, is ze erg stressbestendig en kan ze goed met druk omgaan.

Monique is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

location_onSpijkenisse createMBO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Mats werkt bijna 11 jaar bij een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in Europees wegtransport. De afgelopen 6 jaar is hij werkzaam geweest als Supervisor van de Duitse divisie. Vanuit operationele kennis geeft hij taakspecifiek leiding aan zijn team, dat bestaat uit 12 expediteurs en 2 stagaires. Dit altijd gecombineerd met een commerciële denkwijze. Naast het leidinggeven aan zijn team is hij eindverantwoordelijk voor zijn divisie en verdiept hij zich in het analyseren van de cijfers om vervolgens tot optimalisaties te komen. Na 11 jaar bij hetzelfde bedrijf, is hij toe aan zowel een nieuwe stap in zijn carrière, als aan een nieuwe omgeving. Het liefst gaat hij aan de slag als Supervisor bij een bedrijf dat met meerdere modaliteiten werkt. Dit zoekt hij in een bedrijf waar een informele sfeer heerst en waar hij zichzelf kan blijven ontwikkelen. Het is voor Mats erg belangrijk dat het om een dynamische functie met veel afwisseling gaat.

Mats is een zelfverzekerde man, hij is commercieel ingesteld en probeert in zijn onderhandelingen altijd het onderste uit de kan te halen. Doordat hij op meerdere lagen, zowel intern als extern, heeft geopereerd is hij communicatief erg vaardig. Gezien hij de gehele keten heeft doorlopen bij zijn huidige werkgever heeft hij meer dan genoeg ervaring op zowel operationeel, als leidinggevend gebied. Hierdoor is hij breed inzetbaar.

Mats heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.

location_onSpijkenisse createHBO person32 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Martin heeft ruim 10 jaar logistieke werkervaring binnen het (inter)nationale railtransport. In de rol van Shorttermplanner / Staffplanner is hij verantwoordelijk voor de planning van locs, treinsets, terminals, machinisten, rangeerterreinen en vakspecifiek personeel. Met zijn ruime geografische kennis weet hij de transporten tussen verschillende Nederlandse havens en Duitsland/achterland optimaal te plannen. Hij is dagelijks in contact met (inter)nationale railverkeersleiding en terminals over regelgeving en treinspecificaties. Daarnaast moet hij rekening houden met de benodigde competenties van de machinisten, die hij inzet bij het organiseren van goederentransporten en projecttreinen. Martin heeft na 10 jaar rail, behoefte zijn kennis uit te breiden naar weg- en of zeetransport. Samen met Extra Talent is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner of Bargeplanner.

Martin is een vriendelijke en ervaren man die zichzelf wil blijven ontwikkelen rondom het plannen van transporten. Hij is doelgericht in zijn werkzaamheden en zal altijd zoeken naar de meest efficiënte oplossing. Martin is communicatief sterk en weet in hectische situaties moeiteloos overzicht te behouden. Met zijn uitgebreide ervaring en positieve werkmentaliteit is Martin een absolute toevoeging voor elke logistiek dienstverlener.

Martin heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onNieuwekerk aan den Ijssel createHBO person35 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven