Vacatures

Als Juridisch Secretaresse ben jij dagelijks bezig met het ondersteunen van de advocaten. Het kantoor waar jij terecht komt, kan jouw hulp goed gebruiken. Zij zijn namelijk op zoek naar een echte ondersteuner waar zij goed op kunnen bouwen. Je komt terecht bij een middelgroot advocatenkantoor met een hecht en hard werkend team. Is dit iets wat bij jou past? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.000

Aan de slag gaan als Notarieel Medewerker Onroerend Goed klinkt als muziek in jouw oren! Dit kantoor kan jouw versterking goed gebruiken. Het kantoor kenmerkt zich als professioneel en modern. Daarnaast bieden zij je graag mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Klink dit voor jou goed? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.500 tot €3.500

Als Notarieel Medewerker weet jij als geen ander om met verantwoordelijkheden om te gaan. Jij hebt een aantal jaren werkervaring opgebouwd in het notariaat en bent nu toe aan de volgende stap. Dit notariskantoor is op zoek naar een notarieel talent voor hun vestiging in Tilburg. Het team werkt goed samen met elkaar en zal jou dan ook met alle plezier verwelkomen. Lees gauw verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jij hebt al wat werkervaring op zak als Notarisklerk. Verder hecht jij waarde aan een prettige werksfeer en zou jij graag bij een informeel notariskantoor werkzaam willen zijn. Dan ben ik op zoek naar jou! De werksfeer is het best te omschrijven als hard werken, maar een grapje op zijn tijd wordt zeker gewaardeerd. Is dit iets voor jou? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Valerie heeft na het behalen van haar havo ervoor gekozen om rechten te gaan studeren. Zij heeft altijd een voorliefde voor rechten gehad. Dit kwam omdat haar tante er altijd over had, omdat haar tante als rechter werkzaam is. Daarnaast merkte Valerie dat als zij naar het nieuws luisterde of artikelen las zij altijd interesse had in rechtsontwikkelingen. Tijdens haar hbo Rechten studie kwam zij erachter dat zij interesse heeft in het Personen- en Familierecht, Ondernemingsrecht maar ook in het Onroerend Goed. Daarnaast vindt zij Verbintenissenrecht, Contractenrecht, Bestuursrecht en Strafrecht ook erg interessant. Zij heeft naast haar studie stage gelopen bij de Rechtbank en is na de stageperiode daar ook aan de slag gegaan als Juridisch Medewerker. Ook heeft zij haar afstudeerstage daar afgerond. Valerie is in de afrondende fase van haar hbo Rechten studie. Zij heeft haar scriptie ingeleverd en wil graag als Notarieel Medewerker ervaring op gaan doen bij een informeel notariskantoor waar zij veel kan leren en de mogelijkheid heeft om door te groeien.  

Valerie is een gemotiveerde en hardwerkende jongedame. Zij beschikt over goede communicatieve vaardigheden en is een prettige gesprekspartner. Zij hecht waarde aan goed samenwerken met collega’s en een goede klik vindt zij ook erg belangrijk. Zij zet zich graag in voor mensen en krijgt energie van juridisch inhoudelijk werk. Vooral de diversiteit in werkzaamheden vindt zij interessant. Zij is namelijk iemand die graag out of the box denkt. In haar vrije tijd is zij een echt familiemens. Daarnaast vindt zij het leuk om samen met haar vriend of met vriendinnen leuke activiteiten te ondernemen. Ook houdt zij ervan om mooie reizen te maken, maar ook uitstapjes in eigen land doet zij graag.

Valerie is per 1 juli voor 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt €2.600,- bruto per maand op basis van fulltime.

location_onTilburg createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Daphne heeft na haar studie als Secretaresse gewerkt voor een Accountants & Belastingadviseurs kantoor. Daarna is zij als Notarieel Secretaresse aan de slag gegaan bij een notariskantoor. Daphne gaf aan dat inhoudelijk dit de leukste functie voor haar was. Zij hield zich voornamelijk bezig met het uitwerken van notariële akten en nota’s, het verzorgen van inkomende en uitgaande correspondentie en het inkomend en uitgaand telefoonverkeer. Maar daarnaast regelde zij de kantoorbestellingen, het kwaliteitshandboek en hield zij zich bezig met alle andere voorkomende secretariële werkzaamheden. Tijdens deze functie is haar liefde voor Onroerend Goed ontstaan. Het Personen – en Familierecht heeft zij ook in haar hart gesloten. De diversiteit van deze twee rechtsgebieden vindt zij ontzettend interessant. Ene keer was zij bezig met het opstellen van hypotheekakten en een andere keer met huwelijksvoorwaarden. Na acht jaar in het notariaat gewerkt te hebben, heeft zij de overstap naar een Juridisch Secretaresse functie gemaakt. Ook hier werkt zij met plezier en is er veel overlapping met de werkzaamheden die zij als Notarieel Secretaresse heeft gedaan. Het notariaat heeft echter haar voorkeur. Daarom is Daphne op zoek naar een kantoor waar zij als een échte ondersteuner goed op haar plek zal zitten. De voorkeur gaat uit naar een kantoor met een informele sfeer waar collega’s gelijkwaardig met elkaar omgaan.

Daphne is een harde werker die positief ingesteld is. Zij maakt snel haar taken eigen en houdt er ook van om die zelfstandigheid in haar werkzaamheden te hebben. Zij is een echte paardenliefhebber en heeft zelf een eigen paard. Als vrijwilliger organiseert zij wedstrijden voor paardrijden. Zij krijgt een kick zodra alles goed geregeld is. Daarnaast houdt Daphne van skiën en om leuke dingen te ondernemen met haar gezin.

Daphne heeft een opzegtermijn van twee maanden en is voor 24 uur per week beschikbaar. Dit kan zowel verdeeld worden over drie dagen maar het zou ook prima zijn als zij vier dagen aan de slag gaat maar dan twee halve dagen aanwezig is op kantoor. Dit vanwege de opvang van haar kinderen. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onEindhoven createMBO person39 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Emma heeft haar hbo-propedeuse behaald en is daarna door gaan studeren aan de universiteit. Zij heeft altijd interesse gehad in rechten omdat zij het voeren van een debat altijd erg leuk heeft gevonden. Daarnaast heeft zij tijdens haar studie ook tijdelijk bij een advocatenkantoor gewerkt. Daar heeft zij zich vooral bezig gehouden met administratie werkzaamheden. Onder andere: brieven geschreven, de mail en de telefoon bijgehouden, producties klaargemaakt en dictaten uitgewerkt. Ook is zij af en toe bijgesprongen als de advocaat het wat drukker had. Toen mocht zij wat zaken uitzoeken rondom Arbeidsrecht. Dit vond Emma leuk om te doen omdat dit inhoudelijk was en zij ook zelf jurisprudentie mocht zoeken. Emma zou graag bij een kantoor willen werken waar zij voor een langere periode aan de slag kan. Haar passie ligt vooral bij Arbeidsrecht en Verbintenissenrecht. Daarnaast vindt zij een fijne werksfeer erg belangrijk en zou zij het fijn vinden om op een kantoor te gaan werken waar zij zich op haar gemak voelt.

Emma is een lieve, hardwerkende en behulpzame jongedame. Dit uit zich vooral in het feit dat zij bij haar huidige werkgever naast haar eigen werkzaamheden, ook graag haar collega’s helpt. Daarnaast is zij iemand die, als iets af moet zijn, dat zij daar daadwerkelijk goed voor gaat zitten en af krijgt. Zij is leergierig en wil graag ervaring opbouwen en doorgroeien. In haar vrije tijd probeert zij altijd wat aan sport te doen om wat in beweging te blijven. Daarnaast houdt zij van piano spelen en leuke dingen doen met familie en vrienden.

Emma heeft een opzegtermijn van vier weken. Tot aan de zomer is zij drie dagen per week beschikbaar en na de zomer is zij vier dagen beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto per maand op basis van fulltime.

location_onEindhoven createWO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Claire heeft altijd liefde voor rechten gehad. Dit kwam omdat zij van jongs af aan een hoog rechtvaardigheidsgevoel in zich had. Na het behalen van haar vwo-diploma heeft zij daarom ook de keuze gemaakt om de Bachelor Rechtsgeleerdheid te gaan doen. Aansluitend heeft zij ook de Master Rechtsgeleerdheid afgerond waarbij het accent vooral op Personen- en Familierecht lag. Zij heeft onder andere de volgende vakken gevolgd: Financieel Familie- en Erfrecht, Internationaal Privaatrecht, Jeugdrecht, Personen- en Familierecht en Psychiatrie voor Juristen. Daarnaast heeft zij voordat zij rechten is gaan studeren eerst de keuze gemaakt om bij een advocatenkantoor in de zomer twee maanden aan de slag te gaan als Secretarieel Receptioniste. Daar hield zij zich bezig met cliënten ontvangen, dossiers archiveren maar zij mocht met de advocaten ook mee naar de parketdienst en cliëntenmeetings. Daardoor wist zij ook zeker dat zij rechten wilde gaan studeren.
Claire wil uiteindelijk graag advocaat in het Personen- en Familierecht worden, maar om dat te bereiken wilt zij eerst ervaring opbouwen. Ze staat open om als Juridisch Secretaresse aan de slag te gaan maar ze deinst ook zeker niet terug voor het notariaat. Vooral vanwege haar liefde voor dit rechtsgebied zou zij graag als Notarieel Secretaresse/Notarieel Medewerker aan de slag willen.

Claire is een assertieve, sociale en leergierige jongedame. Van jongs af aan heeft zij interesse in mensen, hun verhaal, hun achtergrond en wat hun drijft. Personen- en Familierecht is voor haar daarom ook de logische stap om haar honger hier naar te stillen. Claire heeft veel ervaring met communiceren met mensen die een andere achtergrond hebben. Zij houdt namelijk van cultuur en taal. Ze spreekt naast Nederlands ook Engels, Kantonees en Mandarijn/Chinees. In haar werk is zij assertief. Ze houdt van aanpakken en doorpakken. Zij is gedreven en is een vooruitstrevende probleemoplosser. In haar vrije tijd speelt zij graag piano, wat op jonge leeftijd leidde tot een vroege toelating tot de talentklas van het Conservatorium. In deze tijd heeft zij wekelijks meerdere concerten gegeven en deelgenomen aan (internationale) concoursen. Claire is iemand die zowel in teamverband als zelfstandig prima te werk kan en ook altijd het beste uit haarzelf maar ook anderen kan halen. Daarnaast houdt zij van reizen en koken.

Claire heeft een opzegtermijn van één maand en is tussen 32 en 40 uur beschikbaar per week. Haar salarisindicatie bedraagt €2.800,- bruto per maand op basis van een 32 uur werkweek.

location_onRegio Den Bosch createWO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven