“Als jij je werk ziet als een passie in plaats van een verplichting, kom je elke dag thuis met goede energie!” 
 
Ik haal energie uit het spreken van verschillende werknemers en bedrijven. Hierdoor kan ik iemand goed leren kennen en kijken bij welk bedrijf iemand past zodat er een goede match tot stand komt. 
 
Op zoek naar een nieuwe collega? 
U hoeft zich binnen uw notariskantoor of advocatenkantoor geen zorgen te maken over het werven en selecteren van kandidaten. Daar zorg ik voor, omdat ik iemand ben die graag helpt. Ik zal altijd mijn best doen om de goede match te vinden zodat er een succesvolle samenwerking tot stand zal komen en blijven. Ik heb een persoonlijke aanpak en een groot empathisch vermogen, ik ben oprecht geïnteresseerd, stel u op uw gemak en straal rust uit. Eerlijke en open communicatie vind ik belangrijk en ik hecht waarde aan kwaliteit. 
 
Als u een nieuwe medewerker zoekt, kunt u contact opnemen met mij. Dit kan zowel via mail, telefoon of WhatsApp. Ik ontzorg u graag. 
 
Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou aan een geschikte en waardevolle baan. Een baan die écht bij je past. Ik vind het superinteressant om de groei van een persoon te zien. Als ik met jou in gesprek ben, wil ik weten wat je drijfveer is. Ik bied een luisterend oor, toon oprechte interesse en geef advies als het nodig is. Ik kan me daarnaast ook goed inleven in jou als werknemer, omdat ik zelf rechten heb gestudeerd en dus ervaring heb binnen de juridische wereld. 
 

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdagende baan binnen het notariaat of de advocatuur, kun je contact opnemen met mij via mail, telefoon of WhatsApp. Ik ga dan graag met jou aan de slag! 


Kandidaten

Olivia is op dit moment in de afrondende fase van haar Master Notarieel Recht. Vanaf oktober begint zij met haar scriptietraject. Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan bij een notariskantoor. Daar heeft zij eerst zorg gedragen voor het telefonische contact met cliënten en het ontvangen van cliënten. Daarna is zij als Notarieel Secretaresse op de sectie Personen- en Familierecht begonnen en dit wisselde zij af met de sectie Ondernemingsrecht. Voor beide rechtsgebieden was zij bezig met het aanmaken van dossiers en het beheren ervan. Vervolgens is zij aan de slag gegaan voor de sectie Onroerend Goed. Daar heeft zij vooral checks uitgevoerd in het Kadaster. Haar taken waren vooral administratief ondersteunend. Inmiddels heeft zij recentelijk een stage van twee maanden afgerond waar zij voor de sectie Ondernemingsrecht inhoudelijk bezig is geweest. Echter is zij er nu achter gekomen dat haar passie echt bij Personen- en Familierecht ligt. Zij wil daarom tijdens haar scriptietraject als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht alvast ervaring op gaan doen, om uiteindelijk na het behalen van haar master als Kandidaat-Notaris aan de slag te gaan bij een informeel notariskantoor.

Olivia is een optimistische, gemotiveerde en leergierige jongedame. Zij is iemand die graag met een uitdaging aan de slag wil gaan en zal altijd oplossingsgericht te werk gaan. Ik heb haar ervaren als iemand die graag mensen wil helpen, vandaar ook haar liefde voor het Personen- en Familierecht. De connectie met mensen vindt zij belangrijk. In haar vrije tijd houdt zij ervan om met vriendinnen een terrasje te pakken en vindt zij het ook leuk om te experimenteren met nieuwe kookrecepten. Lezen is ook iets wat zij graag doet.

Olivia is tijdens haar scriptietraject beschikbaar als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht voor twee dagen in de week. Na het behalen van haar diploma is zij fulltime beschikbaar als Kandidaat-Notaris Personen- en Familierecht. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.700,- per maand op fulltime basis.

location_onRegio Nijmegen createWO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Valerie heeft na het behalen van haar havo ervoor gekozen om rechten te gaan studeren. Zij heeft altijd een voorliefde voor rechten gehad. Dit kwam omdat haar tante er altijd over had, omdat haar tante als rechter werkzaam is. Daarnaast merkte Valerie dat als zij naar het nieuws luisterde of artikelen las zij altijd interesse had in rechtsontwikkelingen. Tijdens haar hbo Rechten studie kwam zij erachter dat zij interesse heeft in het Personen- en Familierecht, Ondernemingsrecht maar ook in het Onroerend Goed. Daarnaast vindt zij Verbintenissenrecht, Contractenrecht, Bestuursrecht en Strafrecht ook erg interessant. Zij heeft naast haar studie stage gelopen bij de Rechtbank en is na de stageperiode daar ook aan de slag gegaan als Juridisch Medewerker. Ook heeft zij haar afstudeerstage daar afgerond. Valerie is in de afrondende fase van haar hbo Rechten studie. Zij heeft haar scriptie ingeleverd en wil graag als Notarieel Medewerker ervaring op gaan doen bij een informeel notariskantoor waar zij veel kan leren en de mogelijkheid heeft om door te groeien.  

Valerie is een gemotiveerde en hardwerkende jongedame. Zij beschikt over goede communicatieve vaardigheden en is een prettige gesprekspartner. Zij hecht waarde aan goed samenwerken met collega’s en een goede klik vindt zij ook erg belangrijk. Zij zet zich graag in voor mensen en krijgt energie van juridisch inhoudelijk werk. Vooral de diversiteit in werkzaamheden vindt zij interessant. Zij is namelijk iemand die graag out of the box denkt. In haar vrije tijd is zij een echt familiemens. Daarnaast vindt zij het leuk om samen met haar vriend of met vriendinnen leuke activiteiten te ondernemen. Ook houdt zij ervan om mooie reizen te maken, maar ook uitstapjes in eigen land doet zij graag.

Valerie is per 1 juli voor 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt €2.600,- bruto per maand op basis van fulltime.

location_onTilburg createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Ragna heeft twintig jaar ervaring als Juridisch Secretaresse. Zij is actief geweest op diverse rechtsgebieden waaronder Insolventierecht, Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Letselschade en ook heeft zij ervaring met Faillissementsrecht. Zij heeft zich bezig gehouden met het voorbereiden en uitwerken van processtukken en andere juridische correspondentie, termijnbewaking, roladministratie, dossierbeheer, agendabeheer en heeft het telefoon- en postverkeer bijgehouden. Zij is nu werkzaam als Juridisch Ondersteuner bij de gemeente maar wil graag weer aan de slag als Juridisch Secretaresse in de advocatuur. Het maakt haar niet uit of dit bij een groot, middelgroot of klein kantoor is. Wel zou zij graag bij een informeel kantoor willen werken, waar er een fijne werksfeer heerst.

Ragna is een super spontane en leuke vrouw die heel wat ervaring op zak heeft. Tijdens mijn gesprek met haar merkte ik op dat zij ontzettend gepassioneerd is over haar werkzaamheden als Juridisch Secretaresse. Zij houdt ervan om zaken uit te zoeken en is daarnaast erg nauwkeurig in haar werk. Daarnaast bezit zij een goede dosis humor en is zij een betrouwbaar en loyaal persoon. Zij hecht waarde aan eerlijke en open communicatie. In haar vrije tijd vindt zij het fijn om met haar familie en vriendinnen leuke dingen te ondernemen. Ook heeft zij een kat waar zij dol op is.

Ragna heeft een opzegtermijn van twee maanden en is voor 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt €3.500 bruto per maand op basis van 32 uur.

location_onEindhoven createMBO person63 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Claire heeft altijd liefde voor rechten gehad. Dit kwam omdat zij van jongs af aan een hoog rechtvaardigheidsgevoel in zich had. Na het behalen van haar vwo-diploma heeft zij daarom ook de keuze gemaakt om de Bachelor Rechtsgeleerdheid te gaan doen. Aansluitend heeft zij ook de Master Rechtsgeleerdheid afgerond waarbij het accent vooral op Personen- en Familierecht lag. Zij heeft onder andere de volgende vakken gevolgd: Financieel Familie- en Erfrecht, Internationaal Privaatrecht, Jeugdrecht, Personen- en Familierecht en Psychiatrie voor Juristen. Daarnaast heeft zij voordat zij rechten is gaan studeren eerst de keuze gemaakt om bij een advocatenkantoor in de zomer twee maanden aan de slag te gaan als Secretarieel Receptioniste. Daar hield zij zich bezig met cliënten ontvangen, dossiers archiveren maar zij mocht met de advocaten ook mee naar de parketdienst en cliëntenmeetings. Daardoor wist zij ook zeker dat zij rechten wilde gaan studeren.
Claire wil uiteindelijk graag advocaat in het Personen- en Familierecht worden, maar om dat te bereiken wilt zij eerst ervaring opbouwen. Ze staat open om als Juridisch Secretaresse aan de slag te gaan maar ze deinst ook zeker niet terug voor het notariaat. Vooral vanwege haar liefde voor dit rechtsgebied zou zij graag als Notarieel Secretaresse/Notarieel Medewerker aan de slag willen.

Claire is een assertieve, sociale en leergierige jongedame. Van jongs af aan heeft zij interesse in mensen, hun verhaal, hun achtergrond en wat hun drijft. Personen- en Familierecht is voor haar daarom ook de logische stap om haar honger hier naar te stillen. Claire heeft veel ervaring met communiceren met mensen die een andere achtergrond hebben. Zij houdt namelijk van cultuur en taal. Ze spreekt naast Nederlands ook Engels, Kantonees en Mandarijn/Chinees. In haar werk is zij assertief. Ze houdt van aanpakken en doorpakken. Zij is gedreven en is een vooruitstrevende probleemoplosser. In haar vrije tijd speelt zij graag piano, wat op jonge leeftijd leidde tot een vroege toelating tot de talentklas van het Conservatorium. In deze tijd heeft zij wekelijks meerdere concerten gegeven en deelgenomen aan (internationale) concoursen. Claire is iemand die zowel in teamverband als zelfstandig prima te werk kan en ook altijd het beste uit haarzelf maar ook anderen kan halen. Daarnaast houdt zij van reizen en koken.

Claire heeft een opzegtermijn van één maand en is tussen 32 en 40 uur beschikbaar per week. Haar salarisindicatie bedraagt €2.800,- bruto per maand op basis van een 32 uur werkweek.

location_onRegio Den Bosch createWO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven