Vacatures

€2.400 tot €3.000
Je kent het wel, het is weer tijd om je auto te wassen. Het is altijd een opgave om naar de wasstraat te gaan, want elke keer staat er een lange rij. Door de expertise van dit bedrijf in reinigingsproducten komen je vrienden bij jou langs om hun auto’s vlekkeloos te krijgen. Wil jij werken bij een bedrijf waar de expertise ook ligt bij een vlekkeloos traject voor jouw ontwikkeling? Lees dan snel verder. 
access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.400 tot €3.000
€2.300 tot €2.800
Je bent goed in administratieve taken, maar je twijfelt op welke afdeling je wilt komen te werken. Bij dit bedrijf ga jij verschillende afdelingen ondersteunen met administratieve werkzaamheden. Hierdoor kom jij snel achter welke afdeling jou het meest aanspreekt en waar jij wilt komen te werken. Het gaat om een tijdelijke contract, maar er is zeker uitzicht op een vaste vast contract.  Lees snel verder! 
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.300 tot €2.800
€2.900 tot €3.800
Het is weer tijd om het frituurvet te vervangen. Jij levert het oude frituurvet in bij een inzamelpunt, maar wat gebeurd hiermee? Dit bedrijf recyclet jouw oude frituurvet voor verschillende doeleinden. Klinkt interessant hé? Lees snel verder om hier mee over te weten.
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.900 tot €3.800
€2.500 tot €3.000
Van paard en wagen naar meer dan 80 eigen wagens, ja je leest het goed! Dit familiebedrijf zorgt al jaren lang voor transport van en naar Zuid-Europa en hebben een brede kennis van transport. Jij zal jezelf hier goed kunnen ontwikkelen. Lees snel verder hoe jij hier aan de slag kan gaan. 
access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Kaitlin heeft ruim 5 jaar werkervaring als Administratief Medewerkster.  Doordat zij momenteel eentonig werk doet, is zij erachter gekomen dat zij een variërende baan wilt. Zij ontwikkelt  zichzelf graag en volgt naast haar baan de cursus Financial Assistant. Door haar werkervaring heeft Kaitlin dagelijks contact gehad met klanten, zowel telefonisch, mail- of fysiek contact. Daarnaast heeft zij basis kennis van Logistiek. Zij maakt routes voor chauffeurs en onderhoudt contact met klanten en bedrijven. Haar partner werkt zelf ook in de Logistiek, waardoor de logistieke termen niet geheel onbekend zijn voor Kaitlin. Kaitlin wilt graag logistieke kennis op doen en dat is daarom ook de reden dat zij samen met Extra Talent op zoek is naar een uitdagende baan in de Logistiek.

Kaitlin is overgekomen als een vriendelijke, sociale jongedame. Daarnaast houdt zij van gezelligheid en vindt zij het fijn om in een fijne werksfeer te werken. Kaitlin houdt van aanpakken en in hectische situaties weet zij de juiste oplossingen te vinden. Dit heeft zij geleerd tijdens haar werkervaring als adviseur bij de bank. Ene moment ben je bezig met het verwerken van een testament, dan krijg je spoedaanvragen binnen voor verzekeringen of er komt een klant naar kantoor om zijn/haar bankzaken te bespreken.

Kaitlin is per juni beschikbaar voor 32 uur per week. En heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onBreda createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Quinten heeft circa vijf jaar ervaring in de logistiek waarbij hij verschillende functies heeft vervuld. Tijdens en na zijn studie STC Manager Havenlogistiek heeft hij ervaring opgedaan met weg- en zeetransport voor export zendingen, transportdocumenten opmaken, prijsafspraken maken met vaste transporteurs en het transport coördineren. Daarnaast heeft hij ervaring met nauw contact onderhouden met klanten, rederijen, douaneafdeling en interne afdelingen. Bij zijn huidige werkgever heeft hij een klantenportefeuille van vier klanten waarvoor hij alles monitort. Om te zorgen dat alles goed verloopt, heeft hij overleggen met teamleiders, productie- en planafdeling. Quinten maakt forecasten op en geeft statussen van de productie door aan de klanten. Tevens voert hij data in het systeem en verwerkt hij de administratie. Doordat het bedrijf gaat verhuizen naar Papendrecht, is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging. 

Quinten is een vlotte jongeman met passie voor de Logistiek. De Logistiek is hem met de paplepel ingegoten doordat zijn vader en zijn opa ook het vak beoefenen. Hij houdt het hoofd koel in complexe situaties en kan tijdig schakelen. Daarnaast heeft Quinten een talenknobbel, zo spreekt hij naast Nederlands en Engels ook de Duitse taal. 

Quinten heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie is € 3.200,- bruto op fulltime basis. 
location_onBergen op Zoom createMBO person21 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Jasper is drie en een half jaar geleden per toeval in de Supply Chain terecht gekomen. Hij is sindsdien werkzaam als Supply Chain Planner bij een productieorganisatie. Hier is hij verantwoordelijk voor de productieplanning, het bevestigen van orders en het afstemmen met Inkoop omtrent grondstoffen. Daarnaast schakelt hij dagelijks met klanten, leveranciers en collega’s. Hij monitort ook de orders en zorgt dat de voorraad niet onder de veiligheidsvoorraad komt. Momenteel heeft hij het erg naar zijn zin in zijn huidige functie. Echter, door veranderingen van sfeer binnen de organisatie is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. Hij gaat het liefst aan de slag binnen een informele organisatie. 

 

Jasper is een sociale, spontane jongeman die gemakkelijk contact maakt met nieuwe mensen. Hij is organisatorisch en planmatig zeer sterk. Hij haalt er voldoening uit om orde te scheppen in de chaos. Dit zie je ook terug in de manier waarop hij administratieve uitdagingen tackelt. Verder kan Jasper goed omgaan met een hoge werkdruk, omdat hij gemakkelijk het overzicht weet te behouden. Daarnaast is Jasper zeer leergierig en gemotiveerd. Als hij zich ergens in vastbijt, gaat hij er ook vol voor.  

 

Jasper heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.300,- bruto per maand.

location_onBergen op Zoom createMBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Eline heeft ruim 14 jaar ervaring in de logistiek. Bij haar vorige werkgever heeft ze zich ontwikkelt van Order Picker naar Teamleidster. Zij gaf leiding aan 19 medewerkers. Denk aan beoordelingsgesprekken, coaching gesprekken en begeleiding. Bij haar huidige werkgever zorgt zij voor alle administratieve werkzaamheden. Zij voert orders in het systeem, houdt de orders bij en schakelt veel met haar leidinggevende mocht er iets niet correct zijn. Daarnaast houdt zij chauffeurs rapportages bij. Denk aan het controleren of de chauffeurs lang genoeg pauzes houden, op tijd stoppen met werken en wat de stationaire uren zijn. Door haar verschillende functies is zij erachter gekomen dat zij graag weer werkzaam wilt zijn in een magazijn. Ze wilt graag meer in beweging zijn en wilt niet langer dan een halve dag op kantoor zitten. Verder is het niet mogelijk voor Eline om in ploegen te werken. Eline is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende baan in de Logistiek.

Eline is op mij overgekomen als een zeer energieke dame. Zij houdt ervan om iedereen te helpen op de werkvloer. Zo staat zij een collega te helpen met orders in het systeem in te voeren en ander moment is zij aan het helpen met laden en lossen. Verder is Eline een ‘people person’. Zij heeft twee jaar in het buitenland gewoond en in verschillende landen. Hier werkte zij als reisleidster. Zij haalt haar energie uit mensen te helpen. Dit zie je ook terug op de werkvloer.

Eline heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 32 uur per week. Eline heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onNederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits en Frans redelijk in woord, matig in geschrfi createMBO person36 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven