Vacatures

Jij hebt jouw vrienden uitgenodigd om bij jou te komen eten. Jij maakt je niet druk want je weet dat er altijd verse producten zijn in de supermarkt. Ooit over nagedacht hoe deze verse producten in de winkel zijn zodat jij zonder zorgen boodschappen kan doen? Lees snel verder om deel uit te maken van dit proces. 
access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.200 tot €3.000
Jij gaat verhuizen en jij bent aan het klussen in nieuwe jouw huis. Jij gaat naar een bouwmarkt toe en alles is goed geordend in de rekken. Binnen no-time ben jij weer thuis en kan jij weer verder aan de slag gaan. Dat jij alles makkelijk kan vinden, is dit bedrijf verantwoordelijk voor. Zij doen het produceren, leveren,  tot aan het inrichten zelf. Gaaf hé? Lees snel verder! 
access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.500 tot €2.800
Eindelijk is het zo ver, je krijgt de sleutel van jouw nieuwe huis. Je kan niet wachten om hier in te trekken, maar eerst moet je gaan klussen. Je gaat naar een bouwmarkt en je kan alles snel vinden. Dat alles zo makkelijk te vinden is, is niet voor niets. Dit bedrijf zorgt ervoor dat alles goed ingericht is. Ze missen alleen jou om de administratie net zo geordend te hebben, lees snel verder om hen uit de brand te helpen. 

Over de organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een familiebedrijf die 50 jaar geleden is opgestart en is doorgegroeid naar een productiebedrijf die zijn focus heeft op magazijn en winkelinrichtingen. Zij produceert, levert en monteert. Het inrichten van magazijn en winkels hoort hier ook bij, denk aan ijzerwinkels, bouwketels en magazijnen. Doordat alles in eigen handen is, kan dit bedrijf snel schakelen en flexibel kan zijn voor klanten. 

Dit bedrijf is enorm gegroeid de afgelopen jaren, maar het familiegevoel is nooit verandert. Binnen de organisatie verloopt de communicatie goed doordat de lijnen kort zijn. Er wordt snel geschakeld en iedereen staat voor elkaar klaar. Ter aanvulling van hen team, is het bedrijf op zoek naar jou als Logistiek Administratief Medewerker. 

Wat ga je doen als Logistiek Administratief Medewerker?

Als Logistiek Administratief Medewerker ga jij de Supply Chain Manager en de Inkoper ondersteunen. Jij bent samen met jouw team verantwoordelijk voor de gehele administratieproces. Knelpunten signaleer jij snel en jij geeft input om processen te verbeteren om dit te zoveel mogelijk te voorkomen. 

Jouw werkzaamheden zijn als volgt:
 • Jij ondersteunt de Supply Chain Manager en de inkoopafdeling; 
 • Binnenkomende transporten boek jij in het systeem; 
 • Plannen van orders;
 • Jij maakt pakbonnen op; 
 • Met interne afdelingen schakel jij dagelijks;
 • De facturatie controleer jij; 
 • Jij geeft input om processen te verbeteren.
Jij krijgt een goede inwerkingstraject van jouw collega’s. Zodra jij alles onder de knie zal jij ook het magazijn gaan aansturen. 

Wat zijn je kwaliteiten?

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding met de voorkeur in Administratie of logistiek;
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed; 
 • Zelfstandig te werk gaan, is geen probleem voor jou; 
 • Om het proces te verbeteren, signaleer jij knelpunten gelijk en geef jij input om het te voorkomen; 
 • Jij bent klantgericht en bent communicatief sterk. 

Ons aanbod

Jij komt te werken in een groeiend bedrijf die enorm ambitieus is. Dit zorgt ervoor dat jouw input en inbreng enorm gewaardeerd wordt. Jouw takenpakket zal dan ook meer uitgebreid worden. Je krijgt een mooi salaris tussen de € 2.500,- en € 2.800,- bruto per maand, dit is afhankelijk van jouw ervaring. Hier bovenop krijg jij 25 vakantiedagen en 8,33 % vakantiegeld. Kers op taart is dat jij in een heel gezellig team komt te werken.  

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan gelijk via de sollicitatieknop of neem met mij, Justine Lambregts, contact op via mijn contactgegevens. Ik wacht met smacht op jouw sollicitatie. 
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €2.800
Je bent je koffer aan in het inpakken en je bent al in gedachten op het strand met een heerlijk gekoeld drankje. Eindelijk is het zo ver, over aantal uur ga jij vliegen. Alle benodigdheden om een goede vlucht te hebben, hoef jij niet aan te denken, dat regelt dit bedrijf voor jou. Daarnaast zorgt dit bedrijf ervoor dat je een ongelooflijke reis hebt in jouw ontwikkeling. Meer weten? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.400 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Lenka heeft de opleiding Logistiek Medewerker behaald en is nu met een vervolgstudie bezig als MHBO Logistiek Management. Zij is 1,5 jaar werkzaam in de logistiek en is erachter gekomen dat hier echt haar passie ligt. Zij heeft gewerkt bij een transportbedrijf als Logistiek Administratief Medewerker. Zij controleerde CMR’s, was aanspreekpunt voor chauffeurs en controleerde de inbound en outbound in het systeem. Ook verwerkte zij de administratie in hun systeem. Denk aan de aankomst- en vertrektijden van chauffeurs, inbound en outbound orders. Zij werkte voornamelijk met Excel. Op het moment werkt zij als Magazijnmedewerker en wilt graag weer soortgelijke functie hebben als Logistiek Administratief Medewerker. Op dit moment werkt zij in ploegendiensten en is erachter gekomen dat dit niet bij haar past. Lenka vindt het niet erg om vroeg te beginnen of over te werken, zolang het geen wisselende diensten zijn. Dit is ook de reden dat zij samen met Extra Talent op zoek is naar een nieuwe uitdagende baan in de Logistiek.

Lenka is op mij overgekomen als een hardwerkende dame. Zij haalt haar energie uit een drukke werkdag.  Ze houdt van aanpakken en als er een probleem ontstaat dan denkt zij aan een oplossing. Dit kan zijn dat een chauffeur te laat is en brengt ze haar baas op de hoogte om contact op te nemen met bedrijf. Of een CMR die niet correct is en schakelt zij ook gelijk hulp in. Daarnaast houdt zij van gezelligheid en vindt zij het fijn om in een fijne werksfeer te werken. Lenka is ook zeer leergierig. Zes jaar geleden is Lenka geëmigreerd naar Nederland. Ze is toen gelijk begonnen aan de Nederlandse taal cursussen. Ze spreekt Nederlands nu goed en beheerst B2. Na deze cursussen is zij niet gestopt en is zij gelijk begonnen aan de opleiding Logistiek Medewerker en is nu zelfs bezig met MHBO Logistiek Management.

Lenka is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. En heeft een salarisindicatie van € 1.900,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onBreda createMBO person47 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Kaitlin heeft ruim 5 jaar werkervaring als Administratief Medewerkster.  Doordat zij momenteel eentonig werk doet, is zij erachter gekomen dat zij een variërende baan wilt. Zij ontwikkelt  zichzelf graag en volgt naast haar baan de cursus Financial Assistant. Door haar werkervaring heeft Kaitlin dagelijks contact gehad met klanten, zowel telefonisch, mail- of fysiek contact. Daarnaast heeft zij basis kennis van Logistiek. Zij maakt routes voor chauffeurs en onderhoudt contact met klanten en bedrijven. Haar partner werkt zelf ook in de Logistiek, waardoor de logistieke termen niet geheel onbekend zijn voor Kaitlin. Kaitlin wilt graag logistieke kennis op doen en dat is daarom ook de reden dat zij samen met Extra Talent op zoek is naar een uitdagende baan in de Logistiek.

Kaitlin is overgekomen als een vriendelijke, sociale jongedame. Daarnaast houdt zij van gezelligheid en vindt zij het fijn om in een fijne werksfeer te werken. Kaitlin houdt van aanpakken en in hectische situaties weet zij de juiste oplossingen te vinden. Dit heeft zij geleerd tijdens haar werkervaring als adviseur bij de bank. Ene moment ben je bezig met het verwerken van een testament, dan krijg je spoedaanvragen binnen voor verzekeringen of er komt een klant naar kantoor om zijn/haar bankzaken te bespreken.

Kaitlin is per juni beschikbaar voor 32 uur per week. En heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onBreda createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jasper is drie en een half jaar geleden per toeval in de Supply Chain terecht gekomen. Hij is sindsdien werkzaam als Supply Chain Planner bij een productieorganisatie. Hier is hij verantwoordelijk voor de productieplanning, het bevestigen van orders en het afstemmen met Inkoop omtrent grondstoffen. Daarnaast schakelt hij dagelijks met klanten, leveranciers en collega’s. Hij monitort ook de orders en zorgt dat de voorraad niet onder de veiligheidsvoorraad komt. Momenteel heeft hij het erg naar zijn zin in zijn huidige functie. Echter, door veranderingen van sfeer binnen de organisatie is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. Hij gaat het liefst aan de slag binnen een informele organisatie. 

 

Jasper is een sociale, spontane jongeman die gemakkelijk contact maakt met nieuwe mensen. Hij is organisatorisch en planmatig zeer sterk. Hij haalt er voldoening uit om orde te scheppen in de chaos. Dit zie je ook terug in de manier waarop hij administratieve uitdagingen tackelt. Verder kan Jasper goed omgaan met een hoge werkdruk, omdat hij gemakkelijk het overzicht weet te behouden. Daarnaast is Jasper zeer leergierig en gemotiveerd. Als hij zich ergens in vastbijt, gaat hij er ook vol voor.  

 

Jasper heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.300,- bruto per maand.

location_onBergen op Zoom createMBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Eline heeft ruim 14 jaar ervaring in de logistiek. Bij haar vorige werkgever heeft ze zich ontwikkelt van Order Picker naar Teamleidster. Zij gaf leiding aan 19 medewerkers. Denk aan beoordelingsgesprekken, coaching gesprekken en begeleiding. Bij haar huidige werkgever zorgt zij voor alle administratieve werkzaamheden. Zij voert orders in het systeem, houdt de orders bij en schakelt veel met haar leidinggevende mocht er iets niet correct zijn. Daarnaast houdt zij chauffeurs rapportages bij. Denk aan het controleren of de chauffeurs lang genoeg pauzes houden, op tijd stoppen met werken en wat de stationaire uren zijn. Door haar verschillende functies is zij erachter gekomen dat zij graag weer werkzaam wilt zijn in een magazijn. Ze wilt graag meer in beweging zijn en wilt niet langer dan een halve dag op kantoor zitten. Verder is het niet mogelijk voor Eline om in ploegen te werken. Eline is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende baan in de Logistiek.

Eline is op mij overgekomen als een zeer energieke dame. Zij houdt ervan om iedereen te helpen op de werkvloer. Zo staat zij een collega te helpen met orders in het systeem in te voeren en ander moment is zij aan het helpen met laden en lossen. Verder is Eline een ‘people person’. Zij heeft twee jaar in het buitenland gewoond en in verschillende landen. Hier werkte zij als reisleidster. Zij haalt haar energie uit mensen te helpen. Dit zie je ook terug op de werkvloer.

Eline heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 32 uur per week. Eline heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onNederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits en Frans redelijk in woord, matig in geschrfi createMBO person36 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven