Vacatures

Jij staat bekend als de “prater” van jouw vriendengroep. Zij komen bij jou terecht voor een gezellige praatje, advies en ook als het gaat om dingen uit te zoeken. Jij merkt dat jouw kracht hier ligt, dus waarom hier niet jouw carrière van maken? Bij dit bedrijf sta jij dagelijks klanten te woord met genoeg vragen, dit betekent dat ook geen dag hetzelfde is. Klinkt interessant he? Lees snel verder. 
access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.200 tot €2.600
Jij hebt een vakantie ingepland en uiteraard ga jij weer naar Frankrijk, wat onderhand voelt als jouw tweede ‘thuis’. Jij bent helemaal bekend met de routes en de regels in Frankrijk. Deel jouw Franse kennis dan snel want dit bedrijf is hard op zoek naar jou. Wordt jij de nieuwe Transportplanner die efficiënte routes plant van en naar Parijs? Lees snel verder om te weten wanneer jij kan starten.
access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€3.250 tot €4.250
Op dit moment ben jij al enige tijd werkzaam in een logistieke omgeving. Het is tijd om jezelf verder te ontwikkelen aangezien jij ambities hebt om door te blijven groeien. Bij dit bedrijf krijg je hier alle mogelijkheid voor. Ben jij goed in het coördineren en snel kunnen schakelen? Lees dan snel verder. 
access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.500 tot €2.900
Er komt een spoedlevering binnen van een klant, jij dient snel te schakelen om het transport te realiseren. Het klinkt makkelijker dan gezegd, jij hebt namelijk te maken met gevaarlijke goederen die worden vervoerd met tankcontainers. Eentonig is dit werk zeker niet, lees snel verder om jouw kennis te delen met jouw nieuwe collega’s of juist om alles te leren over dit vak. 

access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.600 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

SIroun is een man met al zeven jaar ervaring als Administratief Medewerker. Deze functie sluit erg goed aan bij zijn afgeronde mbo-opleiding Zakelijke Dienstverlening. Bij zijn vorige werkgever was hij verantwoordelijk voor het invoeren van orders in het systeem, verzorgde hij de facturatie en hield hij de urenadministratie bij. Bij zijn huidige werkgever heeft hij de functie Administratief Medewerker / Wagenparkbeheerder. Hier regelt Siroun alles wat er komt kijken bij een leaseauto. Zo is hij het eerste aanspreekpunt voor binnenkomende schades en zorgt hij voor een correcte administratie. Verder houdt hij dagelijks contact met klanten met betrekking tot vragen en controleert hij of de leasecontract goed opgesteld zijn. Tijdens deze functie is Siroun tot de ontdekking gekomen dat hij administratieve werkzaamheden, zoals bij zijn vorige werkgever, mist in zijn huidige functie. Om deze reden is Siroun samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende administratieve functie in de Logistiek.

SIroun is op mij overgekomen als een positieve jongeman. Hij vind samenwerken erg belangrijk en staat voor iedereen klaar. Collega’s mogen dus ook altijd bij hem aankloppen. Als ze vragen hebben, dan neemt hij de tijd om ze iets uit te leggen. Hij wilt elke afdeling binnen een bedrijf ondersteunen waar nodig is en is bereid om zich hier in verder te ontwikkelen waar nodig is. Tevens communiceert Siroun aangenaam en is hij een fijne gesprekspartner.

Siroun heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onRoosendaal createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Lenka heeft de opleiding Logistiek Medewerker behaald en is nu met een vervolgstudie bezig als MHBO Logistiek Management. Zij is 1,5 jaar werkzaam in de logistiek en is erachter gekomen dat hier echt haar passie ligt. Zij heeft gewerkt bij een transportbedrijf als Logistiek Administratief Medewerker. Zij controleerde CMR’s, was aanspreekpunt voor chauffeurs en controleerde de inbound en outbound in het systeem. Ook verwerkte zij de administratie in hun systeem. Denk aan de aankomst- en vertrektijden van chauffeurs, inbound en outbound orders. Zij werkte voornamelijk met Excel. Op het moment werkt zij als Magazijnmedewerker en wilt graag weer soortgelijke functie hebben als Logistiek Administratief Medewerker. Op dit moment werkt zij in ploegendiensten en is erachter gekomen dat dit niet bij haar past. Lenka vindt het niet erg om vroeg te beginnen of over te werken, zolang het geen wisselende diensten zijn. Dit is ook de reden dat zij samen met Extra Talent op zoek is naar een nieuwe uitdagende baan in de Logistiek.

Lenka is op mij overgekomen als een hardwerkende dame. Zij haalt haar energie uit een drukke werkdag.  Ze houdt van aanpakken en als er een probleem ontstaat dan denkt zij aan een oplossing. Dit kan zijn dat een chauffeur te laat is en brengt ze haar baas op de hoogte om contact op te nemen met bedrijf. Of een CMR die niet correct is en schakelt zij ook gelijk hulp in. Daarnaast houdt zij van gezelligheid en vindt zij het fijn om in een fijne werksfeer te werken. Lenka is ook zeer leergierig. Zes jaar geleden is Lenka geëmigreerd naar Nederland. Ze is toen gelijk begonnen aan de Nederlandse taal cursussen. Ze spreekt Nederlands nu goed en beheerst B2. Na deze cursussen is zij niet gestopt en is zij gelijk begonnen aan de opleiding Logistiek Medewerker en is nu zelfs bezig met MHBO Logistiek Management.

Lenka is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. En heeft een salarisindicatie van € 1.900,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onBreda createMBO person47 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Kaitlin heeft ruim 5 jaar werkervaring als Administratief Medewerkster.  Doordat zij momenteel eentonig werk doet, is zij erachter gekomen dat zij een variërende baan wilt. Zij ontwikkelt  zichzelf graag en volgt naast haar baan de cursus Financial Assistant. Door haar werkervaring heeft Kaitlin dagelijks contact gehad met klanten, zowel telefonisch, mail- of fysiek contact. Daarnaast heeft zij basis kennis van Logistiek. Zij maakt routes voor chauffeurs en onderhoudt contact met klanten en bedrijven. Haar partner werkt zelf ook in de Logistiek, waardoor de logistieke termen niet geheel onbekend zijn voor Kaitlin. Kaitlin wilt graag logistieke kennis op doen en dat is daarom ook de reden dat zij samen met Extra Talent op zoek is naar een uitdagende baan in de Logistiek.

Kaitlin is overgekomen als een vriendelijke, sociale jongedame. Daarnaast houdt zij van gezelligheid en vindt zij het fijn om in een fijne werksfeer te werken. Kaitlin houdt van aanpakken en in hectische situaties weet zij de juiste oplossingen te vinden. Dit heeft zij geleerd tijdens haar werkervaring als adviseur bij de bank. Ene moment ben je bezig met het verwerken van een testament, dan krijg je spoedaanvragen binnen voor verzekeringen of er komt een klant naar kantoor om zijn/haar bankzaken te bespreken.

Kaitlin is per juni beschikbaar voor 32 uur per week. En heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onBreda createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Eline heeft ruim 14 jaar ervaring in de logistiek. Bij haar vorige werkgever heeft ze zich ontwikkelt van Order Picker naar Teamleidster. Zij gaf leiding aan 19 medewerkers. Denk aan beoordelingsgesprekken, coaching gesprekken en begeleiding. Bij haar huidige werkgever zorgt zij voor alle administratieve werkzaamheden. Zij voert orders in het systeem, houdt de orders bij en schakelt veel met haar leidinggevende mocht er iets niet correct zijn. Daarnaast houdt zij chauffeurs rapportages bij. Denk aan het controleren of de chauffeurs lang genoeg pauzes houden, op tijd stoppen met werken en wat de stationaire uren zijn. Door haar verschillende functies is zij erachter gekomen dat zij graag weer werkzaam wilt zijn in een magazijn. Ze wilt graag meer in beweging zijn en wilt niet langer dan een halve dag op kantoor zitten. Verder is het niet mogelijk voor Eline om in ploegen te werken. Eline is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende baan in de Logistiek.

Eline is op mij overgekomen als een zeer energieke dame. Zij houdt ervan om iedereen te helpen op de werkvloer. Zo staat zij een collega te helpen met orders in het systeem in te voeren en ander moment is zij aan het helpen met laden en lossen. Verder is Eline een ‘people person’. Zij heeft twee jaar in het buitenland gewoond en in verschillende landen. Hier werkte zij als reisleidster. Zij haalt haar energie uit mensen te helpen. Dit zie je ook terug op de werkvloer.

Eline heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 32 uur per week. Eline heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onNederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits en Frans redelijk in woord, matig in geschrfi createMBO person36 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven