Vacatures

Om goed voor jouw lichaam te zorgen, neem jij elke ochtend mineralen supplementen in. Wist je dat mineralen niet alleen nodig zijn voor jouw lichaam? Zonder mineralen is ons moderne leven niet eens mogelijk. Mineralen worden gebruikt voor bijna alles om je heen. Dit bedrijf zorgt ervoor dat producten op een duurzame manier net zo ‘gezond’ mogelijk geproduceerd worden. Wie wil nou niet hier werken? Lees snel verder. 

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.200 tot €2.800
Van paard en wagen tot opslag en transport. Een heel groot verschil, maar jouw nieuwe werkgever heeft dit waar kunnen maken. Van melk vervoeren met het paard tot containers transporteren naar zeehavens. Wie had dit gedacht? Wil jij deel uitmaken van dé full-service transportbedrijf? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.800 tot €3.700
Zonder het juiste transport kunnen veel bedrijven geen succes worden. Truckloads of leveringen dienen wereldwijd geleverd te worden, maar hoe wordt alles tijdig geleverd? Met jouw kennis en puzzelkunsten ben jij dé specialist die dit waar maakt. Lees snel verder, want jouw nieuwe werkgever staat te springen om jou te verwelkomen. 

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.000 tot €4.000
Eindelijk is het zo ver, morgen heb jij een nieuwe auto. Nou ja, dat zeg je tegen mensen, maar stiekem laat je alleen jouw auto overspuiten. Met een coating waarbij je auto helemaal als nieuw eruit ziet en daarbij ook nog eens beter beschermd is. Dit bedrijf doet dit niet alleen voor auto’s maar voor meer dan 1500 producten. Best gaaf dat zij een blijvende impact maken op de wereld om je heen. Wat nog gaver is, is dat zij een impact willen maken op jouw carrière.  Lees snel verder wat dit bedrijf jou kan bieden.

access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

SIroun is een man met al zeven jaar ervaring als Administratief Medewerker. Deze functie sluit erg goed aan bij zijn afgeronde mbo-opleiding Zakelijke Dienstverlening. Bij zijn vorige werkgever was hij verantwoordelijk voor het invoeren van orders in het systeem, verzorgde hij de facturatie en hield hij de urenadministratie bij. Bij zijn huidige werkgever heeft hij de functie Administratief Medewerker / Wagenparkbeheerder. Hier regelt Siroun alles wat er komt kijken bij een leaseauto. Zo is hij het eerste aanspreekpunt voor binnenkomende schades en zorgt hij voor een correcte administratie. Verder houdt hij dagelijks contact met klanten met betrekking tot vragen en controleert hij of de leasecontract goed opgesteld zijn. Tijdens deze functie is Siroun tot de ontdekking gekomen dat hij administratieve werkzaamheden, zoals bij zijn vorige werkgever, mist in zijn huidige functie. Om deze reden is Siroun samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende administratieve functie in de Logistiek.

SIroun is op mij overgekomen als een positieve jongeman. Hij vind samenwerken erg belangrijk en staat voor iedereen klaar. Collega’s mogen dus ook altijd bij hem aankloppen. Als ze vragen hebben, dan neemt hij de tijd om ze iets uit te leggen. Hij wilt elke afdeling binnen een bedrijf ondersteunen waar nodig is en is bereid om zich hier in verder te ontwikkelen waar nodig is. Tevens communiceert Siroun aangenaam en is hij een fijne gesprekspartner.

Siroun heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onRoosendaal createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Lenka heeft de opleiding Logistiek Medewerker behaald en is nu met een vervolgstudie bezig als MHBO Logistiek Management. Zij is 1,5 jaar werkzaam in de logistiek en is erachter gekomen dat hier echt haar passie ligt. Zij heeft gewerkt bij een transportbedrijf als Logistiek Administratief Medewerker. Zij controleerde CMR’s, was aanspreekpunt voor chauffeurs en controleerde de inbound en outbound in het systeem. Ook verwerkte zij de administratie in hun systeem. Denk aan de aankomst- en vertrektijden van chauffeurs, inbound en outbound orders. Zij werkte voornamelijk met Excel. Op het moment werkt zij als Magazijnmedewerker en wilt graag weer soortgelijke functie hebben als Logistiek Administratief Medewerker. Op dit moment werkt zij in ploegendiensten en is erachter gekomen dat dit niet bij haar past. Lenka vindt het niet erg om vroeg te beginnen of over te werken, zolang het geen wisselende diensten zijn. Dit is ook de reden dat zij samen met Extra Talent op zoek is naar een nieuwe uitdagende baan in de Logistiek.

Lenka is op mij overgekomen als een hardwerkende dame. Zij haalt haar energie uit een drukke werkdag.  Ze houdt van aanpakken en als er een probleem ontstaat dan denkt zij aan een oplossing. Dit kan zijn dat een chauffeur te laat is en brengt ze haar baas op de hoogte om contact op te nemen met bedrijf. Of een CMR die niet correct is en schakelt zij ook gelijk hulp in. Daarnaast houdt zij van gezelligheid en vindt zij het fijn om in een fijne werksfeer te werken. Lenka is ook zeer leergierig. Zes jaar geleden is Lenka geëmigreerd naar Nederland. Ze is toen gelijk begonnen aan de Nederlandse taal cursussen. Ze spreekt Nederlands nu goed en beheerst B2. Na deze cursussen is zij niet gestopt en is zij gelijk begonnen aan de opleiding Logistiek Medewerker en is nu zelfs bezig met MHBO Logistiek Management.

Lenka is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. En heeft een salarisindicatie van € 1.900,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onBreda createMBO person47 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Kaitlin heeft ruim 5 jaar werkervaring als Administratief Medewerkster.  Doordat zij momenteel eentonig werk doet, is zij erachter gekomen dat zij een variërende baan wilt. Zij ontwikkelt  zichzelf graag en volgt naast haar baan de cursus Financial Assistant. Door haar werkervaring heeft Kaitlin dagelijks contact gehad met klanten, zowel telefonisch, mail- of fysiek contact. Daarnaast heeft zij basis kennis van Logistiek. Zij maakt routes voor chauffeurs en onderhoudt contact met klanten en bedrijven. Haar partner werkt zelf ook in de Logistiek, waardoor de logistieke termen niet geheel onbekend zijn voor Kaitlin. Kaitlin wilt graag logistieke kennis op doen en dat is daarom ook de reden dat zij samen met Extra Talent op zoek is naar een uitdagende baan in de Logistiek.

Kaitlin is overgekomen als een vriendelijke, sociale jongedame. Daarnaast houdt zij van gezelligheid en vindt zij het fijn om in een fijne werksfeer te werken. Kaitlin houdt van aanpakken en in hectische situaties weet zij de juiste oplossingen te vinden. Dit heeft zij geleerd tijdens haar werkervaring als adviseur bij de bank. Ene moment ben je bezig met het verwerken van een testament, dan krijg je spoedaanvragen binnen voor verzekeringen of er komt een klant naar kantoor om zijn/haar bankzaken te bespreken.

Kaitlin is per juni beschikbaar voor 32 uur per week. En heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onBreda createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Eline heeft ruim 14 jaar ervaring in de logistiek. Bij haar vorige werkgever heeft ze zich ontwikkelt van Order Picker naar Teamleidster. Zij gaf leiding aan 19 medewerkers. Denk aan beoordelingsgesprekken, coaching gesprekken en begeleiding. Bij haar huidige werkgever zorgt zij voor alle administratieve werkzaamheden. Zij voert orders in het systeem, houdt de orders bij en schakelt veel met haar leidinggevende mocht er iets niet correct zijn. Daarnaast houdt zij chauffeurs rapportages bij. Denk aan het controleren of de chauffeurs lang genoeg pauzes houden, op tijd stoppen met werken en wat de stationaire uren zijn. Door haar verschillende functies is zij erachter gekomen dat zij graag weer werkzaam wilt zijn in een magazijn. Ze wilt graag meer in beweging zijn en wilt niet langer dan een halve dag op kantoor zitten. Verder is het niet mogelijk voor Eline om in ploegen te werken. Eline is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende baan in de Logistiek.

Eline is op mij overgekomen als een zeer energieke dame. Zij houdt ervan om iedereen te helpen op de werkvloer. Zo staat zij een collega te helpen met orders in het systeem in te voeren en ander moment is zij aan het helpen met laden en lossen. Verder is Eline een ‘people person’. Zij heeft twee jaar in het buitenland gewoond en in verschillende landen. Hier werkte zij als reisleidster. Zij haalt haar energie uit mensen te helpen. Dit zie je ook terug op de werkvloer.

Eline heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 32 uur per week. Eline heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onNederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits en Frans redelijk in woord, matig in geschrfi createMBO person36 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven