Celine van den Hater

workConsultant Supply Chain
location_cityTiel

phone06 – 20 45 92 96
 linkedin.com/in/celine-van-den-hater-57bbb61a1/

Celine van den Hater

Vacatures

Een uitdagende rol waarbij jij veel verantwoordelijkheid hebt. Je bouwt aan een goede relatie met de leveranciers en klanten. Dit zijn onderdelen die jij wel ziet zitten en dat is maar goed ook, want de functie als Operationeel Inkoper staat open bij de leukste organisatie in de omgeving van Nieuwegein. Klinkt dit goed? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onNieuwegein euro_symbol€2.600 tot €3.400
Als Productieplanner ben jij goed in het rekening houden met de beschikbaarheid van machines, materialen, de gewenste levertijd van de klant en van medewerkers. Daarnaast ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een groeiende organisatie. Klopt dit? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onVeenendaal euro_symbol€2.200 tot €3.200
Verantwoordelijk voor artikelgegevens, assortimentswijzigingen en relatiebeheer. Een nauwe samenwerking met productmanagement en marketing? Is dit iets voor jou? Ik hoop het wel! Lees snel de vacature en ga binnenkort aan de slag als Inkoper in Arnhem.

access_timeFulltime location_onArnhem euro_symbol€2.500 tot €3.200
Wil jij werken voor een internationale organisatie dat alsmaar groeit en de ambitie heeft om te blijven groeien? Word dan Supply Chain Planner bij deze geweldige organisatie. Lijkt dit je wat? Lees dan gauw verder.
access_timeFulltime location_onGeldermalsen euro_symbol€2.700 tot €3.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Demian heeft in 2018 zijn MSc Supply Chain Management afgerond en heeft inmiddels zes jaar werkervaring opgebouwd binnen de Supply Chain. Momenteel is hij werkzaam als Supply Chain Planner bij een productiebedrijf. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de productie- en capaciteitsplanning. Deze maakt hij door klantorders te beoordelen en controleert of de juiste materialen en grondstoffen aanwezig zijn. Vervolgens kijkt hij naar naar de personele bezetting en de machines die beschikbaar zijn. Demian maakt dagelijks de planning voor de volgende dag en monitort deze op de dag zelf. Damian is op zoek naar een andere baan als Supply Chain Planner, omdat hij inmiddels is verhuisd. 

Demian is een rustige en vriendelijke jongeman die zijn hoofd koel houdt in hectische situaties. Hij is planmatig sterk, weet prioriteiten te stellen en houdt hierbij rekening met de belangen van verschillende afdelingen. Demian heeft een groot analytisch vermogen. Hierdoor is hij in staat om vroegtijdig knelpunten te ontdekken en deze te voorkomen. Tot slot neemt Demian graag extra verantwoordelijkheden op zich en is hij bereid om in zichzelf te investeren om zichzelf breder te ontwikkelen. 

Demian is 40 uur per week beschikbaar, een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand en heeft een opzegtermijn van één maand.
location_onUtrecht createWO person29 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven